Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lilyanjudyth írásai - Meg mindenféle másvilág :-)
HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 20:30 
Tollforgató

Le lettem szólva a felfogásom miatt. XD
Nem tudom, nekem minden olyan dolog, ami függőséget alakít ki, az taszító és undorító. Legyen akármi is. És akkor itt jönne az, hogy a Salvador bennem is kialakított egy függőséget, szóval ezen teória alapján undorodom magamtól... Na jó, csendben vagyok. XD

A várakozással komolyan semmi bajom, most van annyi dolgom, hogy csak na (mivel, hm, jelentkeztem a WS-re, remélem, nem hasalok el), és emiatt lassabban haladok a ficcel... Szóval, igazán, semmi okod a sietségre. :D

És örülök neki, hogy lesz ölelgetés. :D Azért még majd megpróbálok csórni egyet-kettőt a mogorva bájitaltan professzortól, hátha összejön.... :D :D Sirius meg ölelgessen kaktuszt, nekem nem szimpi. XP

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 17:06 
Betűmániákus

meichan írta:
Kicsit visszaolvastam és bizony most nagyon kíváncsi lettem,hogy minek fogja még is titulálni Harry gyógyszerfüggőségét Persi?Amúgy nálam is külön válik a drogos és a gyógyszerfüggő.Bár mind a kettő betegség és mindkettő lehet halálos is de azért mégsem egy súlycsoport a kettő.Én saját magamon tapasztaltam meg a gyógyszerfüggés nem éppen szép oldalát :) Na igen meg a jót is de az inkább csak az elején jó,később már nem annyira.Harry pont ilyen.Kezdetben nagyon jó mert nyugodt tud maradni de szépen lassan már nem lesz annyira jó.Csak a baj lesz vele főleg,hogy titkolni kell mindenki előtt különösen a hozzá közelállók előtt,ami nem olyan könnyű mint az elején.
Én pedig bizony nagyon várom a fejiket,de persze első a kötelezettség :)

Remélem, azért ukume azért megvan ettől függetlenül is. Nem hajt reggeltől estig... Azért téged sem irigyellek munkával és a sulival együttvéve.
Látom, mindenkinek van némi tapasztalata itt a gyógyszerfüggőségről... brr. Harry szerintem pont a titkolózásban profi, így nem kell félteni. A színészkedés az persze már más dolog, pláne, ha ugye Perselus már a közelében van. Ugye alant volt róla szó, hogy majd észreveszi ő, csak félreértelmezi, mert nem feltételezi Harryről, amit kéne. Harry tulajdonképpen már rájött, mit tesz, próbál leszokni, mert azért van róla valami fogalma - csak éppen pont az elvonás fog feltűnést kelteni Perselus részéről, aki ezt teljesen másnak véli ugye. Annyira jól még nem ismeri Harryt. Onnantól pedig Perselus meg rajta tartja majd a szemét, kicsit nehezebb lesz Harrynek. De nem sokáig megy majd a színjáték, mert közbe jön valami, ami kissé kiforgatja a dolgokat. No de már megint sokat fecsegek, és arról, amiről nem kéne. *cipzár* :D

Daedalus írta:
Szia!!Mikor lesz friss a Salvador??:P(Vagy bármelyik???)

Nagyon várom az új fejezetet:D

Ja igen, hogy a lényeget mondjam, ami mindenkit érdekel... XD Jelenleg tizenkét oldal, most is épp azt írom, és már nagyon kész akarok lenni, mert már csábulok a kódex, leó és még a váltságdíj felé is. *sóhajt* Több kéz kéne. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 16:58 
Betűmániákus

kidamichan írta:
Engem mondjuk nem zavar a várakozás, direkt begyűjtöttem egy csomó, hosszú ficet, hogy amíg a kedvenceimnek a folytatására várok, addig se unatkozzam. Meg legalább lesz időm gondolkodni rajta... És közben kitalálni, hogy szerintem hogy kéne folytatni, mert úgy legalább lehet örülni, ha úgy folytattad/bosszankodni, ha nem. :D

És nem is igaz, én se vagyok már két éves, mégis örülök neki, ha anyukám csak úgy megölel. :D Példa. :D De Ha Perselus nem akarja Harryt ölelgetni, jöhet ide, ölelgethet engem is, én megengedem neki. :D

És csak nyugi! ^^ Ne siesd el csak azért, mert. ^^

Nem zavar a várakozás? XD Nagyon türelmes lehetsz, hallod. :D

Én valahogy rájöttem, nem igazán van mit olvasnom - pláne akkor, amikor a Severitus kategóriába behajigáltam mindent. Elég sok, de mégis olyan kevés olvasnivaló. :D

Ami az ölelgetést illeti, azért lesz ám bőven Perselus részéről, ha odajutunk, még ha Harry már lassan nagykorú lesz. Sirius felől persze még várat ez a dolog. Ah, nem írhatom le miért, túlságosan is nagy spoiler lenne. XD

G Lamaro írta:
Nem tudom, ki az a Galmaró, de ha egy gall maró személy, akkor így kell írni. =))
De gondolom rám céloztál. :) Jelentem nem tűntem el, csak nem jeleztem az itt létemet. :) Nem akartalak piszkálni, hisz fontosabb dolgod volt, minthogy mi tudjunk frisst olvasni, így meg minek idegeljelek. :)
(No, meg fel is kerültél a fekete listámra bizonyos elmaradásaid miatt. :-P De nyugi, nem az egyedüli admin vagy rajt. :) Mellesleg szépen példát mutattok a többi írónak vele... :-P )
Na, ennyit a piszkálásodról. :) Végezd ki a fontosabb dolgaidat, aztán újra a szolgálatunkba állhatsz, és elláthatsz minket olvasnivalóval. :)

Tudom, hogy úgy hívnak, de itt tököltem magamban, hogy kiejtsem, aztán ez lett a vége. :)) Nem tetszik ez az átkeresztelés? :D Na...? :D Jól van, befejeztem. XD

Csodás. Az még sosem volt eszemben, hogy adminként frissítési mintapéldát mutassak. XD Pont én? XD Hjaj. A WS rabolta az időmet, de már pár napja csak írok, és némi takarítással, és ilyesmivel szakítom meg a dolgot. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 16 (szombat), 19:16 
Szárnybontogató

Szia!!Mikor lesz friss a Salvador??:P(Vagy bármelyik???)

Nagyon várom az új fejezetet:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 0:04 
Fanficbúvár

Szia Lily! >:D<

Jelentem én sem nem tűntem el csak kevesebb a szabadidőm mostanában.De azért mindig nézem,hogy sikerült-e valamit összehoznod :) Februárban letudtam néhány vizsgát,most májusban megint lesz egy és mellette még ott a meló.
Ukume sincs épp eleresztve idő szempontjából :)

No de nem akarok offolni :)

Oh és igen egyetértek ám Kidamichan-al Perselus jöhet hozzám is,én is szívesen venném az ölelgetést ;;)

Kicsit visszaolvastam és bizony most nagyon kíváncsi lettem,hogy minek fogja még is titulálni Harry gyógyszerfüggőségét Persi?Amúgy nálam is külön válik a drogos és a gyógyszerfüggő.Bár mind a kettő betegség és mindkettő lehet halálos is de azért mégsem egy súlycsoport a kettő.Én saját magamon tapasztaltam meg a gyógyszerfüggés nem éppen szép oldalát :) Na igen meg a jót is de az inkább csak az elején jó,később már nem annyira.Harry pont ilyen.Kezdetben nagyon jó mert nyugodt tud maradni de szépen lassan már nem lesz annyira jó.Csak a baj lesz vele főleg,hogy titkolni kell mindenki előtt különösen a hozzá közelállók előtt,ami nem olyan könnyű mint az elején.
Én pedig bizony nagyon várom a fejiket,de persze első a kötelezettség :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 23:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem tudom, ki az a Galmaró, de ha egy gall maró személy, akkor így kell írni. =))
De gondolom rám céloztál. :) Jelentem nem tűntem el, csak nem jeleztem az itt létemet. :) Nem akartalak piszkálni, hisz fontosabb dolgod volt, minthogy mi tudjunk frisst olvasni, így meg minek idegeljelek. :)
(No, meg fel is kerültél a fekete listámra bizonyos elmaradásaid miatt. :-P De nyugi, nem az egyedüli admin vagy rajt. :) Mellesleg szépen példát mutattok a többi írónak vele... :-P )
Na, ennyit a piszkálásodról. :) Végezd ki a fontosabb dolgaidat, aztán újra a szolgálatunkba állhatsz, és elláthatsz minket olvasnivalóval. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 19:51 
Tollforgató

Engem mondjuk nem zavar a várakozás, direkt begyűjtöttem egy csomó, hosszú ficet, hogy amíg a kedvenceimnek a folytatására várok, addig se unatkozzam. Meg legalább lesz időm gondolkodni rajta... És közben kitalálni, hogy szerintem hogy kéne folytatni, mert úgy legalább lehet örülni, ha úgy folytattad/bosszankodni, ha nem. :D

És nem is igaz, én se vagyok már két éves, mégis örülök neki, ha anyukám csak úgy megölel. :D Példa. :D De Ha Perselus nem akarja Harryt ölelgetni, jöhet ide, ölelgethet engem is, én megengedem neki. :D

És csak nyugi! ^^ Ne siesd el csak azért, mert. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 17:50 
Betűmániákus

Crucio... szerintem ha tudnád, akkor lehet úgy éreznéd, már nem is izgalmas. :-? Kasei például nem szereti az izgalmakat, így jobb is, hogy tudja előre, mi a harci helyzet. Ugye ő az előolvasó általában. Halálra idegesítené magát a dolgot, és félre is rakná a storyt. XD

Bocsesz, tényleg. Több, mint egy hónapja csak türelemből éltek, nem csoda, hogy ilyen türelmetlenek vagytok. Galmarót azóta sem láttam errefelé, lehet végleg becsömölt tőlem. 8-} Bár úgy alapvetően mindenki eltűnt, elragadta őket az élet... mei, vagy ukume. (Szegény, vajon még él...?)

Kidamichan... valóban nem érdemes vitatkozunk. :))
Azért még ez a Perselus szokásosnál többször ölelgeti-dolog egy csöppet odébb van. És azért már Harry nem egy kisgyerek. :D

A szakdolgozatot már elhajítottam, illetve hozzávágtam mindenkihez, akihez lehet. XD Csak a WS tart fel, meg próbálok itt bevásárolni is, főzni is, és egyebek. :D

Amúgy meg már a fejezet felével megvagyok, tegnap már eljutottam odáig. Hurrá. Talán ebben a hónapban csak frissítek. $ear

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 08 (péntek), 9:29 
Tollforgató

Nekem akkor is az maradsz. :-) És majd igyekszem akkor. :o Bár én közel sem vagyok olyan zseniális, mint te, szóval... De igyekezni mindig lehet és kell is. :-D

Jó, hát Harry és Piton kérdésében nem fogunk tudni dűlőre jutni, máshogy látjuk a dolgokat... Szóval nem is érdemes ezen veszekednünk. :lol: És igazad van, ki fogom bírni... Meg egyébként is. Ez csak bók Neked, hisz ha az iromány van olyan jó, hogy ennyire felcsigázza az érdeklődésemet (egészen a képernyővel, és később barátnőmmel való üvöltözésig), akkor az (szerintem) pozitívum.... Nem? :lol:

És hjaj, apa-fia együttműködés,de szép is...~ Érzésem szerint akkor azokat a fejezeteket nagyon fogom szeretni. :-) Főleg, ha Perselus, "bűnei" miatt vezekelendő, a szokásosnál is többször ölelgeti meg Harryt... Na jó, csendben vagyok most már...
:lol:

Hajrá a szakdolihoz, meg akkor már a némethez is! :-D Perselusék meg hadd veszekedjenek, én majd beszállok, mint "néma" fél... Úgyse rekedtem még be az utóbbi napokban. :-D :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 08 (péntek), 9:23 
Szárnybontogató

Idézet:
Ma is írtam már az SB-hez pár oldalt, Perselusék jól kiveszekedték magukat, párbajoztak is. Neem, nem azért, mert összevesztek, hanem amúgy... értitek na.

Kicsit irígyellek, hogy te már tudod, mi lesz az SB-ben. Nekem/nekünk meg csak a várakozás jut. De tudom...türelem...türelem... csak az a baj, hogy halandóak vagyunk :lol:
De jobban belegondolva, azért is jó ha lassan frissítesz, mert lassan érjük el a végét.
De azért nagyon várom már :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 07 (csütörtök), 23:16 
Betűmániákus

kidamichan írta:
Úristen, ha már...

Ekkora híresség... én is emberből vagyok ám, és nagyon is hétköznapi, kérem. Amúgy minden Severitus storys emberkét észben tartok, mert hát na, angolul nem olvasok, valahogy ki kell elégítenem hiányomat, ha már a sajátjaimtól becsömörlök íráskor. :D

Gyógyszerfüggő, "büdös drogos"... Nálad egyre megy, hát nálam valahogy nem igazán. Egyik szülőm abban szenved, míg a másik amabban halt meg. Fiatal is volt, nem is ismertem, mivel csak három éves voltam. Ha már sokaknak kérdés volt, miért csak Severitus irományokat írogatok, akkor itt a válasz.

Csak pár fejezet fog erről szólni, szóval azt a keveset kibírod. Aztán már lesz középpontban... öh ezt nem fogom elárulni. :D De Harry fel fog már nőni, hanyagolja a gyerekes viselkedést, míg Perselus meg azt a nézetét, hogy Harryt kisfiúnak kell néznie, érdekes lesz majd, amikor így dolgoznak együtt a horcruxok nyomozásakor.

No de te akkor is azt várod, hogy Piton ránéz, rögtön tudja, mi baja van Harrynek. :D Azért ez nem megy neki. XD Észreveszi, de másnak fogja titulálni, mint mondtam.

Bocsánat, hogy ilyen rövid voltam, csak jöttem gyorsan hozzászólni, miután az uccsó simításokat is elvégeztem a vacakdogán, amit holnap végre köttetek, és tengernyi időm lesz. Azért ez túlzás, de csak német/írás váltogatja magát. :D Ma is írtam már az SB-hez pár oldalt, Perselusék jól kiveszekedték magukat, párbajoztak is. Neem, nem azért, mert összevesztek, hanem amúgy... értitek na. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 06 (szerda), 14:46 
Tollforgató

Úristen, ha már (számomra) egy ekkora híresség is ismeri a nevemet, akkor valamit csak sikerült elérnem. *örömködik* Nyelvújító még nem akarok lenni, majd ha valaki ajáln nekem egy jobb, passzolóbb szót, akkor természetesen javítom. :-D

Gyógyszerfüggő, "büdös drogos"... Nálam egyre meg. Én is tapasztaltam, elsőkézből, hogy milyen az, mikor valaki gyógyszereken él, tudom, hogy mit élhet át Harry jelen pillanatban. És azt is tudom, hogy Harry korántsem kiforrott személyiség (legalább is, nekem néha kifejezetten gyereknek tűnik, de olyan istenigazából gyereknek), de az Isten szerelmére, én azt hittem, hogy kicsit több akaraterő szorult belé... Vagy én nem tudom. Túl nagyok az elvárásaim? :-( Szerintem meg tudná oldani, nyugtatózás nélkül is (amin egyébként, látszik, hogy a szervezete már kezd hozzászokni a kisebb adagokhoz is), csak akarnia kéne, úgy istenigazából... Szerintem. De mondjuk, ez csak az én véleményem.
Példának hoznám édesanyámat, ha lehet: neki is ugyanez volt a problémája. Nyugtatókat kellett szednie, csak ő éppenséggel a bivalyerős fajtából. Azonban túlzottan hozzászokott a szervezete, és nagyon terhessé is vált már számára, úgyhogy úgy döntött, most szépen abbahagyja. Igaz, fokozatosan csökkentette a nyugatózást, de már jó egy éve nem kell szednie. Hm, szóval csak azt akarom mondani, hogy lehet nyugtató nélkül élni. :-D
És az én szememben az, hogy mindezt így sutyiban intézi, kifejezett tiltás ellenére, még elfogadhatatlanabbá teszi Harry viselkedését. Nem tudom, lehet, hogy ez egy idióta felfogás... De én így látom. *vállat vonogat*

És nem is azt mondom, hogy szagolgassa Harryt. :-D Mondjuk vicces lenne... De szerintem Piton már látott eleget ahhoz, hogy az ilyeneket mérföldekről kiszúrja, még akkor is, ha nem túl gyakran látja a fiát. Legalább is, én bízom benned, Perselus! *szuggerálja a férfit*
A spoilerre nem mondok semmit. Uram atyám. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha lehet, a frissítéseket hétvégére időzítsd, hogy biztosan el tudjam olvasni... Bele is halnék, ha nem tudnám meg rögtön és azonnal, hogy mi történik. :-D

És hajrá a szakdolgozathoz!! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 06 (szerda), 9:37 
Betűmániákus

kidamichan írta:
Szia! :)

Nyugi, nem sürgetni akarlak, távol álljon az tőlem, csaaaak...

Hát hellóka, kedves idetévedő "idegen". :D
Itt gondolkodtam rajta, honnét vagy ismerős, de aztán rájöttem, hogy te vagy a "párhuzamos világos-Harry csajos" story gazdája. XD Emlékszem, kérdezni is akartam, hogy lesz ez Severitus, mert lányban Harryként már új szót kéne kitalálni ilyenre. :D

Örömmel hallom, hogy legalább téged visszatérítettek, és nem hagytad itt a fandomot. ^^
Hát kérlek, akkor jó helyen vagy, ha nyafoghatnékod támad... XD

Hagyhattam, hogy Harry ilyen állapotba kerüljön - mert így volt számomra logikus, miután párszor kiakadt, és próbál higgadt maradni, józan ésszel élni a mindennapjait. Rájött a legfőbb dologra, hogy Perselust igen is szereti és Sirius miatt mekkora idióta volt, pánikba esett, hogy ez sosem jön helyre... és így minden együttvéve. Ez a világ még mindig tartogat neki meglepetéseket, tart a jóslástan tanárnőtől, aggódik mit követett el Dariusszal szemben, és még igen hosszú ez a sor. Ráadásul, az a kettő illető, akiket itt megemlítettem szerepelni fognak, amitől Harry még véletlenül sem hagyná abba, amit csinál. Mert úgy érzi józan ésszel ezt az egészet nem bírná ki.

Oké. Tegye fel a kezét az, aki úgy gondolja, hogy Harry most egy "züllott drogos". Jó, csak mert nem az. Igyekszik teljesen észrevétlenül csinálni az egészet, mindig kevés adaghoz nyúl, hogy túlélje a mindennapokat, urrá legyen az idegességén. Nyugtatófüggőség, azaz muglinyelven gyógyszerfüggő, nem pedig kábítószeres, hogy úgy mondjam.

Igen, Piton valóban bájitalmester, és az orra is kiváló. No de nem szagolgatja Harryt közelről. :D Azért nem tűnik fel neki ez az egész, mert most közel sem figyel úgy rá, ahogy eddig. Ráadásul el van foglalva egy fontos dologgal, azért van távol az iskolától.
Valóban, egyre több külső jel mutat arra, hogy Harryvel nem stimmel valami. (Innentől kiemelednő, mert spoiler) Piton ismét visszatér, már a közelében lesz, edzenek is, és akkor fel fog neki tűnni, de mivel a tünetekkel mást azonosít be, így Harry csak részben bukik le. Mert egyszerűen Pitonnak meg sem fordul a fejében, hogy Harry ilyesmiktől függhet, valljuk be, még mindig nem ismerik eléggé egymást. Mást feltételez róla, mert a szituáció és az összefüggések még őt is megtévesztik. Innentől kezdve jobban figyel Harryre, mert tart tőle, hogy az aurori elfoglaltságának ennyire megszállottja lesz, de mivel Harrybe is szorult elég mardekárosság, így mindent megtesz annak érdekében, hogy ne derüljön ki, miszerint függ a nyugtatóktól.
Ez az egész majd olyasmihez fog vezetni, ami mérföldkő lesz az SB történetében, ugye a bizonyos 30. fejezet.
No akkor ott majd olyan mértékben ordítasz szerintem a monitoroddal, hogy az egész kerület hallhatja majd körülötted. :D

Tegnap írtam pár oldalt a fejezethez, ma még szakdogázok, kipofozom, hogy köttetni lehessen, aztán végre átadhatom magam az írásnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 05 (kedd), 14:21 
Tollforgató

Szia! :)

Nyugi, nem sürgetni akarlak, távol álljon az tőlem, csaaaak szerettem volna kifejezni, hogy milyen hálás is vagyok neked. :) Nem kell pironkodni... Igazából a te és egy barátnőm közreműködésével találtam vissza a HP világához, amiről szinte el is felejtettem, hogy mennyire imádtam/imádom. Eddig a Salvador-t olvastam tőled, de mihelyt befejezek egy másik irományt, visszatérek öö hozzád (istenem, ez nagyon furcsán hangzott), és nekilátok a többinek is. :D

Ja, és már a barátnőmnek is nyafogtam pár kört a SB végéről, szóval most te is megkapod, mert már megemlítette a drága leányzó, hogy miért nem neked öntöm ki a szívemet... Amiben azért igaza is van. :D
Szóval. Hogy. Hogy hagyhattad, hogy Harry, valljuk be, függő legyen? :cry: Jó, oké, elcs... Szóval nem viselkedett épp a legjobban, és ne tudd meg, mit kaptam azért, mert hajnal egykor elkezdtem üvöltözni a képernyővel felháborodásomban... Ha Harry akkor a közelembe lett volna, nem csak annyit kap tőlem, amennyit édesapjától, azt biztosra veszem. De akkor is. :cry:
A másik meg. Piton egy bájitalmester, vagy mi a t... kutya farka. Kilométerekről kiszagolja még azt is, hogy ha valaki egy cseppel többet tett valamiből a főzetbe. Szóval nem igazán értem, hogy hogy nem képes észrevenni, hogy az egyetlen, kicsi, drága, halottnak hitt fiacskája jelenleg úgy viselkedik, mint egy züllött drogos? Mert nem tudom, nekem a szövegből egyértelműen lejött, hogy az addikciónak már külső jelei is vannak... Szóval?! *dühösen néz a SB-beli Pitonra*

Nos, csak ennyi lenne. :D Ööö remélem nem sértettelek meg. :D Ööö alig várom a folytatást.~ :D *jönnek az elmegyogyóból, és visszaviszik Kidamit egy kényszerzubbonyban*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 12:20 
Betűmániákus

Csöbörből-vödörebe esek. XD

Szombaton végeztem a szakdogával, aztán onnét kezdve csak ws, ws, meg wéééeeees. Szerencsére a nagyja készen van, apró simítások lesznek - ugye lassan meghirdetés lesz, meg minden. Közben a saját oldalamat is cseréltem, az is félkész. XD

Mától kezdve már csak németezés és írás a napi programom, szal már tényleg kilátásban van, hogy valamit be bírok fejezni. Viszont szerintem ebben a hónapban két SB lesz, mert minden hónapra ígértem egyet ugye. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 03 (vasárnap), 13:31 
Betűmániákus

Én még kicsi vagyok,
verset írni nem tudok...

Szóval légyszi megmondanád, hogy mikor számíthatunk frissre? :D Már nagyon-nagyon várom. :)) (nem sürgetés, eskü xD)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 29 (kedd), 21:15 
Betűmániákus

Jaj de ari Crucio, még verset is költött nekem! :D :D :D

Tudom, egy szörnyű szadi vagyok, próbálom befejezni azt a nyamvadt szakdogát, és még közben németezek is.

Levezetésként mindig írok egy keveset a nap végén, és ezért nem látjátok a végeredményt, mert nem bírok úgy haladni, ahogy kéne. :(

Sb-t ígértem minden hónapban, azt akarom nagyon betartani, meg Leót akarom mindenképpen befejezni. Ami késik, késik, késik... késik... nem múlik. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 7:39 
Szárnybontogató

A napok telnek, a hetek mennek...
Reménykedve várok minden napot,
hogy valami újat kapok :-D

Ui: Várható valamikorra vmi friss?*reménykedve néz*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 23:02 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
No mi az, ennyire megharagudott rám mindenki a "jó ideig nincs frissítés" dolog miatt? :(

Közben már úgy tűnik, amarilla kívánsága fog teljesülni.

*Hálás, és szemérmes mosollyal rebegteti a szempilláit* :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 11:52 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth írta:
No mi az, ennyire megharagudott rám mindenki a "jó ideig nincs frissítés" dolog miatt? :(

nem :) pusztán hagyunk téged élni :D
annak a kívánságnak én is örülök :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 19 (szombat), 11:09 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 22:30 
Betűmániákus

Smaragd írta:
Szia,
nem tudom, de nálam valahogy a Kódex a kedvenc. De, ha neked SB-hez van kedved, akkor ki vagyok én hogy tiltakozzam. Akkor majd azt olvasom :) Tetszik az új képed. Melyik történethez kapcsolódik? Bevallom sokat gondolkodtam rajta, mert vagy többhöz is illik vagy egyikhez sem, és akkor ez valami új. Valami titkosan titokzatos :)

Tulajdonképpen egyikhez sem, ilyen globális minden történethez. :D Bár még lehet, majd konkrétan fog valamihez. A fene sem tudja. :D

Próbálom a kódexet és az SB-t pötyögni, de valahogy mindig közbejött valamit. Ugye meritali, akkor egyéb macerák, kitérők. De ne aggódjatok, ami késik, nem múlik - mindenképpen írni akarok és annak frissítés lesz a vége. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 03 (csütörtök), 15:37 
Zöldfülű

Szia! Már nagyon várom az új SB-t! fantasztikus! az egyik kedvenc történetem :) kb mikor fog frissülni? csk h ne őszüljek meg a várakozásban xD[/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 28 (hétfő), 13:37 
Írópalánta

Az még 2 év... Jesszus.. Ez tulajdonképpen jó, mert sokáig tart, de rosszz, mert azért tart sokáig mert lassan frissítesz. Ha mondjuk heti szinten lenne ^^ Az mekkora királyság lenne már...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 2:03 
Szárnybontogató

Szia,
nem tudom, de nálam valahogy a Kódex a kedvenc. De, ha neked SB-hez van kedved, akkor ki vagyok én hogy tiltakozzam. Akkor majd azt olvasom :) Tetszik az új képed. Melyik történethez kapcsolódik? Bevallom sokat gondolkodtam rajta, mert vagy többhöz is illik vagy egyikhez sem, és akkor ez valami új. Valami titkosan titokzatos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 22:46 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
Néha szegény Leóhoz firkálok, csak az sokkalta nehezebb, mert be kéne fejezni. :))

Nagyon-nagyon szeretnék olvasni egy befejezett Leót!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 15:34 
Könyvmoly

Yasmine írta:
Lily, akkor úgy csináld, hogy december elejére kész legyen, és akkor még elolvashatjuk a Világvége előtt xD

he-he... Ez tetszik 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 0:15 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Lilyanjudyth írta:

A történet cselekményvázlata ötven fejezetre szól. Most tartunk ugye a 26-nál. Ha minden hónapban sikerült egy fejezetet írnom, akkor az kétszer tizenkét hónap, magyarul a teljes történet 2012. decemberére csak kész lesz.

Lily, akkor úgy csináld, hogy december elejére kész legyen, és akkor még elolvashatjuk a Világvége előtt xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 22:21 
Betűmániákus

herika írta:
Hát ez az. Már meg se érem tán. :?

Éljen a pesszimizmus... Azért nem kéne ennyire drámaian felfogni. :) Ráadásul még lesz neki "testvértörténete" is.

Addig még pár storymat "kinyírom" majd, ne aggódj, akad még más olvasnivaló, ha rám "fanyalodsz". :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 25 (péntek), 9:36 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Asszem a válasz is elég gonosz lesz. XD Vagy inkább lelombozó

Hát ez az. Már meg se érem tán. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 24 (csütörtök), 14:14 
Betűmániákus

herika írta:
Az én kérdésem asszem kicsit gonoszabb.

Mikorra tervezed, hogy befejezed? :roll:
Csak, hogy tudjam, mikor tudok végre nekiülni és újra elolvasni, mert alaposan el vagyok maradva az olvasásával.

Asszem a válasz is elég gonosz lesz. XD Vagy inkább lelombozó.

A történet cselekményvázlata ötven fejezetre szól. Most tartunk ugye a 26-nál. Ha minden hónapban sikerült egy fejezetet írnom, akkor az kétszer tizenkét hónap, magyarul a teljes történet 2012. decemberére csak kész lesz.

A havi frissítést pedig nagyon tartani akarom, mert bosszant, hogy nem haladok. Csak ugye megint szakdoga, szakvizsga, nyelvvizsga... XD De feleannyira sem lesz kiakasztó, mint a tavalyi szakdoga és záróvizsga-dolog.

Castiel, fogalmam sincs, jelenleg egy negyede van kész, és nagyon szeretném a hétvégén befejezni. Most meg rohanok németre. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 24 (csütörtök), 8:05 
Könyvmoly

Az én kérdésem asszem kicsit gonoszabb.

Mikorra tervezed, hogy befejezed? :roll:
Csak, hogy tudjam, mikor tudok végre nekiülni és újra elolvasni, mert alaposan el vagyok maradva az olvasásával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 22:24 
Betűmániákus

Király, pont az frissül, amit a legjobban várok. :D

Éééés, mikorra várhatjuk körülbelül? :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 21:38 
Betűmániákus

Hát úgy nézem, legközelebb is SB fog frissülni, eskü máshoz nincs ihletem mostanság. Néha szegény Leóhoz firkálok, csak az sokkalta nehezebb, mert be kéne fejezni. :))

Xgigix azért esnél pofára, mert kis kedves gesztus lesz, amit írtál ahhoz képest, mint ami történni fog. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 19:51 
Fanfic-faló

nem gondoltam volna, hogy ennyire bele a közepébe, remélem, nem vagy ki nagyon.
a kódexnek nagyon fogok örülni, habár a komikat még nem kezdtem el...de elfogom, becsszó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 10:27 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
xgigix írta:
Sirius nem áruló, csak szűk látókörű... sztem azt hiszi, ha kedves Harryvel, mindent bevall és leleplezi...
Én Dracoban nem bízok.. tuti, h miatta derül ki minden -.-

Jaj szegénykém, nagyon "pofára fogsz esni", úgy érzem. :D Sirius ezt tudja jól... mardekáros ám a fazon nagyon. Draco... ne legyél ennyire bizalmatlan. :D

mért esnék pofára? Oo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:49 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Szia!!

Nagyon jó lett a 26...

Sirius, mint áruló... á, olyat azért nem művelnék. ^^ Az egy dolog, hogy szemét Harryvel, de annak meg van ugye az oka.
El kezdtem válaszolni a kritikákra, ott már írtam, hogy Piton mennyire megbánja, mit tett, pláne attól, ami történni fog *erről mélyen hallgat Lilyke* szal nem sokáig lesz "mosolyszünet"

Már nem azért, ezt a pár év alatt mindig megkérdezem, úgy ismertek, mint aki kinyírja a főszereplőket? :)) (Jó, a kódex most nem számít XD)
Egyébként sem egy kívánságműsor a dolog, mindent úgy írok, ahogy nekem tetszik, nincs beleszólása senkinek sem. :)) Igaz, van pár bizalmas, akitől megkérdezem, hogy ugyan ez mennyire meredek... de amit egyszer a fejembe veszek, azt bizony le fogom írni. :))

xgigix írta:
Sirius nem áruló, csak szűk látókörű... sztem azt hiszi, ha kedves Harryvel, mindent bevall és leleplezi...

Jaj szegénykém, nagyon "pofára fogsz esni", úgy érzem. :D Sirius ezt tudja jól... mardekáros ám a fazon nagyon. Draco... ne legyél ennyire bizalmatlan. :D

Castiel írta:
Azt hiszem, eljött az idő, hogy zaklassalak. :D

Mikor lesz friss? És miből?

Szerintem kódex... és a hétvégén meg szeretném írni. Asszem. Közben Leo.

Athenodora írta:
egyáltalán. Hová tűnt Lily? kutatóexpedíció?

Amúgy minden nap erre járok, még ha hulla is vagyok. De egyébként érdekes módon beletrafáltál a dologba. Na most ezt úgy kell érteni, hogy apám múltja, munkája után kutatgatok (meghalt, amikor három éves voltam), és valahogy jobban lefoglalt lelkileg, nem tudtam úgy leülni írni, ahogy képzeltem. Úgy látszik, kissé megviselt, úgy, hogy nem is tudtam róla. :roll: Na, mindegy, a lényeg, hogy haladok vele, és nem fog annyira lekötni, mint eddig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:04 
Írópalánta

Keressük meg Lilyt X3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 12:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jövök én is! :D Friss? :g :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 11:59 
Fanfic-faló

egyáltalán. Hová tűnt Lily? kutatóexpedíció?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 11:30 
Írópalánta

Egyet értek. Mikor lesz friss?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 10 (csütörtök), 20:31 
Betűmániákus

Azt hiszem, eljött az idő, hogy zaklassalak. :D

Mikor lesz friss? És miből?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 08 (kedd), 22:28 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 08 (kedd), 20:13 
Szárnybontogató

Szia!!

Nagyon jó lett a 26.:P

Megnyugodtam,amikor a végén leírtad h rendeződnek a dolgok,remélem visszáll tényleg a régi kapcsolatba(a veszekedés előtt) Piton és Harry:D

Am Sirius gyanús de nemtom h mért,ő lenne az áruló??csakmert eddig mindig szemét volt Harryvel:P

Remélem Piton rájön és ,megvédi a fiát,és ezáltal is rendeződnek a dolgok közöttük:P Amúgy Harry túl naiv,könnyen elhisz bármit bárkinek:) még azokbnak is akik szemetek voltak vele,de egy idő után kedvesebbek lesznek vele látszólag:( Remélem Pitonnak nemtér vissza a régi énnje,és Harry is beszámol neki Sirius változásáról,ha javul a kapcsolatuk??

Am ugye nemfog meghalni senkisem??(mármint a 3főszereplő,harry,roanne,piton:p)thx:)

Amúgy Roannét hiányoltam remélem a következő fejezetbe benne lessz:PSegíthetne nekik ő kibékülni 3as beszélgetésen:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 20:24 
Szárnybontogató

Szia,
ajjaj, ettől tartottam, az a fakítás olyan jól sikerült, hogy nem is látjuk. Inkább virítanod kellett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 18:00 
Fanfic-faló

bekebeleztem az eddigi Adrianákat, kritiket is hagytam. *nagyon szépen pislog* ez elég egy kis folytatásért? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 06 (vasárnap), 9:21 
Fanfic-faló

ó, egy kis levezetés sosem árt :D Kedves Lily! Mikor lesz friss? :twisted: :D najó, azért türelmes vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 05 (szombat), 23:53 
Betűmániákus

Röviden és tömören: kevés a visszajelzés. ;;)

Jól bejöttem ide, hogy mondjak valamit mi a harci helyzet, de fogalmam sincs, mikor tudok frissíteni bármiből is. Szerintem lassan itt az ideje, hogy egy ennyi tételezés után végre írjak is valamit. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 21:41 
Írópalánta

Én általában írok, de ha többet írunk akk többnek számít? oO

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 21:21 
Fanfic-faló

Ó, Drága, ha csak ennyi hiányzik...amint lesz szabadidőm, megtámadlak a kritikkel...csak be is tartsam ezt az ígéretemet. mert nem szokásom kritit írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra