Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 08 (péntek), 13:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 107  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 22:51 
A Legnagyobb Fandomvadász

hát csak úgy ciccegek :D

xDDD ejnye, micsoda csúúúnya dolog :D

nem is igaz :D én kivételeznék a mardekárosokkal :D bár tény, hogy engem senki ne akarjon tanárnak xDDDD

:D:D úgy a jó :D hát ilyen hülyüléseket véghezvinni :D

nagyon rosszul teszed

ja, majd még itt skandálni fogom, nem? :D akkor az én zöld szemeim sem jönnek be neked? :D de érdekes, mert én meg nem vagyok oda különösen a barna szemekért.

:D:D sok az avasista a környezetemben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 22:41 
Fanfic-faló

mit ciccegsz? :D

Castiel. :roll: az ő hobbija engem piszkálni.

pedig ez elég pitonos tulajdonság. :D

nem cáfolom, hogy hülyék vagyunk. :D bár, mindig azt szoktam neki mondani, hogy anyám lánya vagyok... :D

picurkát. :D

nem maradok csendben! :D az SZÜÜÜRKE. ismételd utánam; szürke, szürke, szürke! :D de bárcsak barna szemem lenne. *__* az a legszebb.

8. de akkor is meglepődtem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 22:21 

ch :D

és ki az a valaki? ;;)

neeem, fúúj, én nem is szeretem pitont :D én nem kivételezek, mindenkit egyformán utálok xD :D
dee lehessen :D

háháháh xDDDDD de hülyék vagytok xD :D

kételkedsz?

:D:D jaj, ugyan, a szürkét kéknek is lehet látni néha :D mellesleg én odavagyok a kék szemekért, úgyhogy csend legyen :D

mennyi? O.o nekem csak 8at mutat. hát lucáék, meg tekla, akik avasisták voltak :D meg a merisek :D miskolc nem egy nagy hely :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 21:48 
Fanfic-faló

gondoltam. :D

valaki minden este kötöszködik. gondoltam, ma lazítok egy kicsit. :D

Snape-ség vagy? :D :))
sose lehessen tudni. :-S

ha egyszer nem szólnánk be, már nem is lenne ugyanaz. a múltkor - valamelyik este :D - megpróbált kitolni a fürdőszobából. :D úgy kapaszkodtam az ajtóba, hogy mikor nekiborultunk, majd összepisiltem magam a fájdalomtól, ami a kezembe nyillalt. :D

ch. :roll:

szürke. -.-""" de lehet, hogy a lencse miatt láttad kékesnek.

Te, mennyi közös ismerősünk van?! o.o és még csak nem is mind meris.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 21:37 

:D észre se vettem xDD

mármint mi? xD miért nem akartál kötöszködni? velem lehet, az jó móka :D

én vagyok a morcos fajta, de ezzel nem kell foglalkozni nehogy magadra vedd már, hé :x

:D:D úgy az igazi :D

én? :D csak reális vagyok :D

hanem? :O még direkt meg is néztem megint mielőtt elküldtem hát mi az, ha nem kék? x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 21:26 
Fanfic-faló

csak 16 vigyorgós szmájlit nyomtál. :D

nem akartam kötöszködni.

:-/ én nem vagyok szimpi vagy Te vagy morcos fajta?

ó, hallanád, mit nyomunk le anyámmal. :D mint két hülyegyerek...

ó! ego. :D
Gaeriel írta:
kék

sértegetsz?! :evil: nem kék a szemem!!! utálom a kéket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 21:09 

jaaaaj, ugyaaan :D csak vicceltem :D ilyenkor vissza kell vágni :D

hát sok sikert hozzá, elég nehéz meló lesz :)

helyes :D tedd azt :D állj a sarkadra, meg ilyenek :D

:D:D:D lehet, nem tudom, én így élek, ilyen adok-kapok módszerrel nyomjuk :D

:D:D hát ha én festeném, nem lenne az :D

de hülye vagy, pedig nagyon szép kék :D főleg a közeli képeken :D de amúgy ha már itt járunk, akkor be is jelöllek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 21:05 
Fanfic-faló

úúú, ez de gonosz volt! :((

én majd meglágyítom a szívedet. ;;)

dögöljek meg, legközelebb tuti megveszem, ami megtetszik. :D

a Fráterban tantárgy a kekeckedés? :-/ Castiel is állandóan piszkál. :roll:

csak nem lesz béna. :D a hajam így is millió árnyalatú.

én utálom a szememet, de köszönöm a bókot. :D :oops: és nem olyan, az avatar szebb. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 20:52 

tök üres lesz az agyad? az biztos knnyen fog menni :D:D:D

engem sajnos az ilyesmi nem hat meg :D tudod, én vagyok a gonosz boszorka :D

jaaa, hát igen, az úgy már mindjárt más helyzet. na de majd máskor, ne add fel :D
én se, mert drágák, de a gyönyörű holmikat ellenben imádom :D

ki? én? :D hááát leheeeeet :D

hát a 9es hidrogén a festéket fogja kicsit világosítani. de így hirtelen meg nem mondom, milyen lesz :D

áá, nem, csak rádkerestem és megtaláltam a vörös hajad meg a gyönyörű szemeid, cseszd meg :D olyan, mint az avatarodon :O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 20:38 
Fanfic-faló

á, mind1. legközelebb nem hogy arra gondolok, amit nem akarok... semmire sem fogok gondolni. :D kiürítem az elmémet.

bántanál? engeeem? ;;) dehát én imádnivaló vagyok! :shock:

van ott egy lila pulcsi, amivel szemezek egy ideje. de 4000 ft-ot sajnálok rá. 2000-ért megvettem volna. =/ a lányok meg egyébként is lezsibbasztottak.
tényleg sok üzlet van Egerben, bár én nem annyira szeretem a márkás boltokat. :D

szekálsz!? :D

vörösnek kell lennie. csak a nő problémázott, hogy a hajamon más lesz... blablabla. a 9es hidrogén meg azért kell, hogy kiszívja egy kicsit. vagynemtom. :D

lenyomoztál? :D LOL. és találtál valami érdekeset? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 20:23 

úgy, hogy megmutatta neked, a kártya hülyeség :D:D

chö, na jól van, ezt még visszakapod :D majd jól megátkozlak 19-én :D

áá, nem maradtál semmi különlegesről, ne aggódj :) máskor meg készülj fel minden eshetőségre, legyen nálad a fél világ a táskában, bármilyen helyzetre :D
ohh, ugyan mi az x') pedig egerben mi mindig szoktunk találni, egy időben átmászkáltunk vásárolni :D jaj, eger :x

:D áá, nem, a hajadat tiszteletben tartom :D majd más csúnyaságot művelek veled :D:D

óó, he xDDD felpattansz a villamosra, két megálló :D a szépségért szenvedni kell amúgy is :D looool xDDDD azért ez nem semmi xD
vájjá az milyen? vörös? hát a 9essel egy kicsit világos lesz.

már én se nagyon, de inkább anyás voltam mindig :)

mellesleg be kell vallanom, hogy lenyomoztalak facebookon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 20:13 
Fanfic-faló

hmpf. és az én agyam milyen/mekkora hatással volt Dianára, mikor a kacsója kihúzta a nekem sorsolt kártyát? :roll:

azt nem tudom, csúnya vagy-e :-P de hogy gonosz boszorka vagy, az tuti! :D :x

valamelyik szombaton volt nagy akció ott, minden féláron volt, de a nővéreim nem akartak bemenni. meg ha jól emlékszem, nálam nem volt táska. (se bankkártya) :evil: akkor nagyon ki voltam akadva, mert nem tudtam visszamenni. de most megint semmi. illetve, bocsánat, láttam egy nagyon jó, lenge felsőt, csak 5000 ft volt. -.-"""
ha Egerben sem találok semmit, nagyon idegbajos leszek. :((

lehet. de engem mostmár tuti megtépnél, amiért kételkedtem tehetségedben. :D

nem vagyok lusta! :-S na jó, de, de... :D a hidegben, odáig? évek óta nem jártam fenn. Anyával azzal szórakoztattuk magunk séta közben, hogy felemlegettük, hogy milyen bolt volt itt-ott azelőtt. mondtam neki, hogy sztem ő még a rendszerváltás előtti boltokra emlékszik, uh mázli, hogy nem ott kellett találkozni. :D :))
8.66 :D egy 9es hidrogénnel.

én meg se anyás, se apás nem vagyok. már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 19:49 

hát figyelj ez így szokott lenni :D ilyenkor tényleg mindig a jobbra kell koncentrálni, hogy te melyiket akarod, ennek annyi tudományos háttere van, hogy elvileg az agy is ilyen pozitívan működik vagy mi.

na milyen :D csúnya gonosz boszorkány, tudom :D

:D:D ezzel nem vagy egyedül :D a jeans clubban mútlkor akció volt, minden leárazozz farmerből még elengedtek 50%ot. bár nem tudom, ezt tart-e még. meg én semmi jót nem találtam, elég kis méretűek voltak, meg az összes csípő nadrág volt. de aztán vettünk egyet a vögelében, csak az elég drága volt :S

háh, az összes barátnőm :D meg az anyukám :D és mindig csodagyönyörű frizurájuk van [-(

dehát amúgy milyen lusta vagy már, az ott van egy köpésre, max 10 perc gyalog, hát ilyet :D:D:D
naaa véééégre :D és hanyast vettél? vagy milyet? :D

:D:D:D és általában nem lehet bírni vele? :D ez nem feltétlen igaz, én inkább anyás vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 11:05 
Fanfic-faló

működik, csak visszafelé. a múltkor csak 3x ismételtem el magamban, hogy csak ne azt, csak ne azt! erre mi lett? persze, hogy azt kaptam meg, amit nem akartam. :roll:

milyen vagy?! :D

á! utálok vásárolni. :D a már korábban említett okok miatt. de akkor is muszáj keresnem minimum egy farmert. a többi kibírja még.

:D mutass fel valakit, akinek nekiestél, és ha nincs kitépve a haja, esetleg megfontolom... :D

sztem évek óta nem jártam annyira fenn. :D a soltész nagy kálmán utca búzatér - 20 emeletes környéke - aranykorvin - centrum sokszögben mozgok. :D deee most készülök menni... ha rá bírom venni anyát, hogy jöjjön. lusta vagyok felgyalogolni. :D
ja, lakni meg a soltészon, a szinvapark mögött lakom. :D

nem, csak akkor adom tovább, ha nem lehet bírni vele. egyébként is a lányok apásabbakk, míg a fiúk anyásabbakk.

SZERK: na, mit vettem meg vééégre?! :D remélem, jó lesz a színe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 23:30 

ahha, hogyne :D jaaa, a kozmikus akármicsoda meg az univerum, tudom :D hát ja, bár biztos van benne valami, de én se hiszem, hogy ez ennyire így működne.

nem. :D szó se lehet róla :D

na, így viszont nem szabad hozzáállni, ha van lég türelmed, hogy mindenhol szétnézz, akkor egy pár dolgot biztos fogsz találni, elég jó cuccokat láttam mostanában :D

igen, kérlek, profi munkát. kedves, hogy így hiszel bennem *szúrósan néz*
de amúgy nem igaz, hogy még mindig nem vetted meg xDD merre is laksz? egyáltalán nem esik útba? XD

kösz, neked is a lányhoz :D kedves, hogy így egyből a lepasszolás jár a fjedben, nem irigylem a gyereket :D

hát na :D most mit mondjak? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 22:22 
Fanfic-faló

okos vagyok, látod. :D A Titok... ilyen önsegítő bigyó sztem. arról van szó benne, hogy ha pozitivan gondolkodsz, akkor vonzod a pozitiv dolgokat, és ugyanez van a rossz dolgokkal, ezért kontrollálni kell a gondolataidat. mindig csak a jóra szabad gondolni. blablabla. végülis érdekes volt, csak számomra hihetetlen.

egy nyalókát sem? :D naaaa? :D ;)

ha lesz lóvé holnap a számlámon, akkor megyek vásárolni, bár nem sok esélyt látok rá, hogy bármi megtetszene. :roll:

profi munkát? :-/
ha sikerül felvánszorognom festéket venni, akkor vörös lesz a hajam, és esetleg be is csavartatom. :D bari fejem lesz. :D

sok sikert a fiúkhoz. nekem jó a lány. vagy ami jön. :D mondom, vész esetén átpasszolhatom. :D

micsoda igények!? :D

szerk: ehhez nem szólok hozzá inkább, szépfiú... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 22:03 
Betűmániákus

Ha nekem valaki nyafogni kezd, addig inzultálom, amíg el abba nem hagyja, vagy sírva nem fakad.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 21:38 

*kiscsillag* írta:
a pozitiv gondolkodás híve vagyok (legalábbis ezt hangoztatom, mióta Anya megnézette velem A Titkot. :D ). szóval semmi rosszra nem gondolok, így a tanulásra sem. :D :))

vennék neked egy nyalókát vigaszdíjnak. :D mondjuk ha úgy indulok, hogy vásárolni akarok, mert kell ez meg az, akkor nem vihetek magammal senkit, mert mikor barátnőmmel megyek, ő vásárol fel mindent, ha Anyával, akkor ő lát meg valamit, amit utólag megveszek neki. de én soha nem látok semmit. -.-"""

ch. :D ennyiért leitatom Anyát, aztán megzsarolom, hogy csinálja meg. :D

elárulhatom neked, hogy a fiúk sokkal rosszabbak. biztos, mástól is függ, de... a fiúk verekszenek. a lányok csak hisztisek, azt könnyebb kinevelni.
Anyukám, ha a boltban nyafizni kezdtem valamiért, hagyta, és tovább ment a folyosón. :D én meg megijedtem, hogy tényleg lelép, és elfelejtettem durculni. :D

most ezen a hülyeségen fog kattogni az agyam. :D

láttam már, merin van is ilyen kategória, nem? de messze elkerülöm. még egy Draco/Harryvel csak-csak megbarátkoznék, de ez! :-S

xDDDDD ezt még ilyen köntösbe bugyolálva sem hallottam xDDD mert amúgy az miről szól?

óó, kössssz. nem eszünk nyalókát, fogyózunk, emlékszel? :D így is a hülye nőnap miatt 2 hónapra elég csokit ettem meg (ami igazából nem sok, de én elég ritká eszek ilyesmit)
:D:D:D ne aggódj, velem ilyen szempontból nincs probléma, úgy sincs pénzem x'D meg én se találok így sose semmit :D velem annyi a probléma, hogy én nagyon hamar megunom, meg elfáradok xD

ch :D aztán jól fog kinézni a te hajad is :-P bezzeg én profi munkát végeznék...

hjaj, én vikivel értek egyet xDDD nekem ne hisztizzen senki, attól csak idegbajt kapok xD a verekedéssel lehet mit kezdeni, máshol kell levezetni a gyerek energiáit :D
óó, anyukád jól nyomta :D pszichón tanultuk, hogy így kell csinálni, nem kell foglalkozni a nyavalygással :D

ne kattogjon, árt a szépségnek :D

kategóriába nem tudom, de biztos :D úú, pedig a drarry jó *.* :D nekem az a kedvencem :D bár én dracót bárkivel összehoznám, csak a családjával, voldival, pitonnal, meg a ronnal és ginnyvel nem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 11:48 
Fanfic-faló

naná, hogy az! ő csinálta, viselje is el. :D a gyerektémát meg majd pár év múlva előszedjük. :D messze van még az az idő. :) hány éves is vagy? olyan 17-19?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 11:41 
Írópalánta

*kiscsillag* írta:
ááá! :))
egyébként meg, ha bajod van a kölökkel, nemtől függetlenül, lepasszolod az apjának, és kész. :D

Jó taktika. XD Igyekszem megjegyezni jópár évre, hogy emlékezzek akkor is, ha lesz gyerekem. Egyelőre csak a húgomat nevelgetem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 11:39 
Fanfic-faló

nem kerülöm, csak nem fog meg. ha mondjuk valami PD-s slash sztorit olvasnék, lehet, hogy az tetszene. sztem csak annyi a baj, hogy Rowling karaktereit nem akarom úgy együtt elképzelni.
én még a Denem/Harry sztorira sem vagyok felkészülve. :D de egészségedre! :)

ááá! :))
egyébként meg, ha bajod van a kölökkel, nemtől függetlenül, lepasszolod az apjának, és kész. :D

szerK: Hild, nekem nem is hiányzik, hogy összeálljanak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 11:39 
Fanficbúvár

*kiscsillag* írta:

a Lucius/Harry

bocsi, hogy bepofátlankodom, csak jelezném, hogy az én apám nem áll össze ilyen hőskomplexusban szenvedő gyengeelméjű könnyen manipulálható manókkal :lol:
üdv. Hildegard Malfoy Hutchins :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 11:25 
Írópalánta

Ezek szerint slashkerülő vagy, csillag? És mindketten elszaladtok előlem, ha azt mondom, én is írtam már Volarryt? :D De az nem volt olyan durva, Voldit megfiatalítottam és megszépítettem. :)
Én épp fordítva vagyok vele, fiút akarok. Inkább verekedjen, mint hisztizzen nekem. Hisztigépnek ott vagyok én. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 21:57 
Fanfic-faló

a pozitiv gondolkodás híve vagyok (legalábbis ezt hangoztatom, mióta Anya megnézette velem A Titkot. :D ). szóval semmi rosszra nem gondolok, így a tanulásra sem. :D :))

vennék neked egy nyalókát vigaszdíjnak. :D mondjuk ha úgy indulok, hogy vásárolni akarok, mert kell ez meg az, akkor nem vihetek magammal senkit, mert mikor barátnőmmel megyek, ő vásárol fel mindent, ha Anyával, akkor ő lát meg valamit, amit utólag megveszek neki. de én soha nem látok semmit. -.-"""

ch. :D ennyiért leitatom Anyát, aztán megzsarolom, hogy csinálja meg. :D

elárulhatom neked, hogy a fiúk sokkal rosszabbak. biztos, mástól is függ, de... a fiúk verekszenek. a lányok csak hisztisek, azt könnyebb kinevelni.
Anyukám, ha a boltban nyafizni kezdtem valamiért, hagyta, és tovább ment a folyosón. :D én meg megijedtem, hogy tényleg lelép, és elfelejtettem durculni. :D

most ezen a hülyeségen fog kattogni az agyam. :D

láttam már, merin van is ilyen kategória, nem? de messze elkerülöm. még egy Draco/Harryvel csak-csak megbarátkoznék, de ez! :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 21:37 

viki: na ja, az meg a másik, hát az tiszta perverz egyébként :D a Tom/Harry még csak-csak, de Voldiként nekem már undi xDDD

kiscsillag: nem? :D hanem? :D

óó, hooogyne :D aztán, mire neked bevásárolunk én sírva fakadok, hogy nekem bezzeg nem vettünk semmit xDD á-á, én bolt közelébe csak szándékoltan megyek mostanában, inkább nem is nézelődöm x")

figyelj, ha fizetsz 500 ft-ot én nagyon szívesen megcsinálom :D:D nem vagyok drága, ennyiért egy fodrász se csinálja meg :D

:D:D:D íígy van, akkor szenvedjen vele ő :D én egyébként ha valaha gyerek közelébe kerülök fiút szeretnék ^^ hiszem, hogy könnyebb lenne, mint egy lánnyal xDDD

a Narcissa/Harryre :D nem tudom elképzelni, hogy ezt hogy lehetne összehozni :D

még nem hallottál róla? O.o pedig öcsém annyi van :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 21:22 
Fanfic-faló

;;) tanulásra nem gondolok. :D

háá! akarsz jönni velem vásárolni? kell farmer, cipő, pulcsi, bőrdzseki... :D
de mindig belegabalyodok, és húzom. és nem tudok vele mit kezdeni. ha minden 4. nap eljössz, és beszárítod, esetleg maradhat ilyen hosszú. :-P

pedig olyan okos a kis szentem. ^^ de imádkozom, hogyha valaha terhes leszek, lányom legyen. én nyugodt baba és kisgyerek voltam. :D szóval, ha nem anyja lánya lesz, az apja azt kezd vele, amit akar. :D

a Lucius/Harry vagy Narcissa/Harry sztorira? :D

Viki, Voldemort/Harry? O.O el sem tudom képzelni. de nem is akarom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 21:07 
Írópalánta

Gaeriel írta:
:D:D na, Lucius meg az apja :D de komolyan, most már kíváncsi lennék egy ilyenre :D

Na jó, és akkor a Volarry? Ő meg már a nagyapja! Attól függetlenül igen jó kis törik születtek rá. ^^ Amúgy engem is érdekelne ilyesmi, hogy mégis, hogy oldaná meg az író?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 20:32 

:D:D ejnye, na :D mikre nem gondolsz :D

xDDD hát válogatni kell, az tény :D na de mennyi mindenből :O :D viszont a hajadat le ne vágasd! O.o ha nekem olyan hosszú hajam lenne, jaaaaaj *-*

íííígy van :D nagyon ügyes volt am nem lehete észrevenni őket :D

hát na :D van, amikor azt kell alkalmazni. olykor a gyerekek is elég primitívek :D

:D:D na, Lucius meg az apja :D de komolyan, most már kíváncsi lennék egy ilyenre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 12:27 
Fanfic-faló

hát, na! olyan cuki, és puha a szőre, és ő az egyetlen hímnemű, akit szeretek. bár, ha beindul harap... juuj. ez de érdekesen jött ki. :-Ą

az a gáz, hogy még a fergie-sből is kitudja mennyi van. :D nem lehet látni a színezett üveg miatt. deee úgyis jön majd megint új katalógus, meglátom mennyibe fognak fájni a tavaszi ruhák, meg most megint azon gondolkodom, hogy levágatom a hajamat. már a hátam közepéig ér.
ejh. hogy nekem mennyi bajom van! :D
rafkós vagy. :D a jó cuccokat eldugdostad már a férfiosztályon? :D

puff egy pofon? O.o elég... primitív? :D

csodálod? Narcissa az anyja lehetne. nem mintha ez gondot jelentene a fanficekben... ez egy érdekes ötlet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 22:31 

*kiscsillag* írta:
nekem minden kínom volt/van mindig Döncikével, de attól még ölelgetem azt a szerencsétlen állatot. :D

hát, biztos lesz még vagy valami, de most épp nincs. ami nem is baj, legalább nem költök annyit. de ez annyira tipikus... :roll:

igen. ez nem valami... sok. :D

most akkor az MD-s töriknek nem is kell slash-nek lenni, csak ne a Rowling-féle párosok legyenek ?

xDDDD ehhez csak gratulálni tudok :D bár nem csodálkozom, én is ezt csinálnám helyedben :D

:D majd legközelebb :D spórolj, mintha egy még drágábbra kéne a pénz, és mikor megveszed, akkor úgy fog tűnni, mintha nem is költöttél volna olyan sokat :D

:D hát na :D mi már könyvet is fogunk írni, réééges régen megbeszéltük :D a legjobb stratégiánk a puff egy pofon :D mellesleg nálatok pont egy kis szogorra van szükség, hogy ne engedjetek meg mindent a gyereknek :)

ezt igazából nem tudom :D már nem emlékszem, hogy is volt, csak eszembe jutott a Harry/Narcissa páros, amivel én pl még soha nem is találkoztam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 12:33 
Fanfic-faló

nekem minden kínom volt/van mindig Döncikével, de attól még ölelgetem azt a szerencsétlen állatot. :D

hát, biztos lesz még vagy valami, de most épp nincs. ami nem is baj, legalább nem költök annyit. de ez annyira tipikus... :roll:

igen. ez nem valami... sok. :D

most akkor az MD-s töriknek nem is kell slash-nek lenni, csak ne a Rowling-féle párosok legyenek ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 9:53 

*kiscsillag* írta:
óóó! *__*
én vöröset szeretnék. :) de nem lehet. Anya nem szereti a macskákat, én meg könnyezem, folyik az orrom... =/ de ha Te is így vagy, akkor szüleid hogyhogy megengedték? o.o

jobb vagy, mint a cukrosbácsi. :D aaa Bond-os lila üvegcséset, meg az Absyntos-at, a zöldet. és a 2. volt a jobb (meg a drágább), de már nem volt benne a katalógusban. :(( pedig már épp rávettem volna magamat, hogy kiadjak annyi pénzt.

akkor kérem a tippeket...

sose lehessen tudni!

Viki, én nem ismerem ezt a kihívást, de ha szeretnéd, akkor biztos meg tudod csinálni. :) szerintem az írásbeli nagyon könnyű (volt anno 2 éve) simán meg lehetett írni ötösre, viszont a szóbelire meg tanulni kell... ez főleg attól függ, mennyire vagy szorgalmas és pontos. :)
a slash témához meg nem tudok hozzászólni.

:D óó, komolyan? nekem ennyire erősen nem jelentkeznek a tünetek. legalábbis a saját macskámtól. csak viszket az orrom, ha a képemben van az állat, meg ha megkarmol, akkor az egy kicsit megduzzad. egyébként azért engedték meg, mert akkor még nem tudtuk, hogy allergiás vagyok :D csak egy-két évvel később derült ki, de nem fogjuk elajándékozni, ez nem úgy megy :D

így van :D húú, ezeket így nem tudom hirtelen melyikek. de amúgy neten nincs fent? mert szerintem csak úgy nem tűnik el.

mármint a gyerekneveléshez? :D csak szigor kell :D

:D:D:D deeee ebben az esetben lehet tudni :D

na, az MD-s témáról kicsit lemaradtam, én csak annyit mondanék viki, hogy nem feltétlenül kell szokatlannak lennie, a tavalyiban voltak drarryk is, itt inkább úgy kell értelmezni, hogy a nem megszokottak is versenyeznek, nincs külön kategória. de mondjuk pl. egy Harry/Lucius viszonylag szokatlan, vagy Harry/Narcissa, na az még inkább :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 8:15 
Fanfic-faló

igen, szurkolunk. ^^

szépfiú, milyen válogatós vagy!? :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 19:35 
Írópalánta

Ezen nem csodálkozom, Cas. A fiúk nem szokták szeretni. XD Na és ha femslasht írnék, azt elolvasnád? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:29 
Betűmániákus

Szurkolunk, bár elolvasni nem fogom. :D Öhm... nem szeretem a slash-t.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:28 
Írópalánta

Nekem is három van még. Na jó, akkor bevállalom... szurkoljatok majd!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:04 
Betűmániákus

Éled a miskolci topik, erre én meg elkezdtem hanyagolni...

Na jó, ezt muszáj kijavítani. :D Csak most fogalmam sincs, milyen témával huzakodjak elő...

Viki, szerintem vágj bele. Én is írok (fordítok) érettségi mellett, bár az is igaz, hogy nekem már csak 3 van hátra.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 15:39 
Fanfic-faló

óóó! *__*
én vöröset szeretnék. :) de nem lehet. Anya nem szereti a macskákat, én meg könnyezem, folyik az orrom... =/ de ha Te is így vagy, akkor szüleid hogyhogy megengedték? o.o

jobb vagy, mint a cukrosbácsi. :D aaa Bond-os lila üvegcséset, meg az Absyntos-at, a zöldet. és a 2. volt a jobb (meg a drágább), de már nem volt benne a katalógusban. :(( pedig már épp rávettem volna magamat, hogy kiadjak annyi pénzt.

akkor kérem a tippeket...

sose lehessen tudni!

Viki, én nem ismerem ezt a kihívást, de ha szeretnéd, akkor biztos meg tudod csinálni. :) szerintem az írásbeli nagyon könnyű (volt anno 2 éve) simán meg lehetett írni ötösre, viszont a szóbelire meg tanulni kell... ez főleg attól függ, mennyire vagy szorgalmas és pontos. :)
a slash témához meg nem tudok hozzászólni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 14:08 
Írópalánta

Na, ez most nem fog illeni az előzményekhez, de valakitől muszáj megkérdeznem.
Szerintetek így érettségi előtt be merjem vállalni a mindenízű drazsét? Arra gondoltam, hogy mivel a határidő május 20., ha mást nem, akkor az írásbeli után úgyis hagyok magamnak szusszanást, akkor befejezem/megírom, a minimum 1500 szó. De azért, aki túl van rajta, mit mond, mekkora előtte a hajtás, belefér egy kihívás? Másik, szintén MD, úgy tudom, ez főleg a szokatlan slash párosítások kihívása. Ezt mennyire veszik szigorúan? És mi számít szokatlannak? Az, aminek Merin MP-ben nincs külön kategóriája? Vagy ez benne van az előző évek szabályzatában?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 11:49 

*kiscsillag* írta:
van cicusod? :) milyen szinű a bundája?

púder kell, meg lapozó- ha találok megfelelő színűt. :D és beleszerelmesedtem egy parfümbe (igazából kettőbe... :D ) amivel szemezek egy ideje. :D mondjuk most rájöttem, hogy annyira nem is jó az, amelyiknek nagyobb sansza volt. =/

nekem szép nózim van! :-S :D
bahh! ma sem bírt megmaradni a hátsófelén. kikészített. -.-""

kezdek félni tőled...

van bizony ^^ és fekete, egy pár ezüstös meg fehér szőrrel, mert hogy keverék a drágám :D

na, hát tessék tőlem rendelni, na :D de mert melyiket nézted ki?

:D:D higgyem is el? :D de amúgy fenygetni kell, igaza van vikinek, erre próbáltalak rávezetni. később csak rosszabb lesz.

ugyan, neked nem kell :D

egyébként én is allergiás vagyok rá :D bár nem túlzottan, de érezhetően :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 22:51 
Fanfic-faló

grr. csak már nem hallgat rám. $fal ma elmentem sétálni a kutyával, mondtam neki, hogy ne punnyadjon még ilyenkor is odabent, jöjjön el. ahha... meg ahogy én azt gondoltam. a végén 20 percet kiabáltam-könyörögtem neki, hogy takarodjunk már haza. nem tudtam mivel megfenyegetni, pedig elég találékony vagyok. -.-"

nekem sincs macskám. =/ barátnőmnek van, az övét szoktam szeretgetni, bár valszeg én is allergiás vagyok, csak olyan cuki, hogy belehaloook. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 22:39 
Írópalánta

csillag, jobbat teszel neki, ha megneveled... ha elkényeztetik, egyszer pofára fog esni. vagy pedig követelőzős és nyafogós lesz, ami nem tesz jót a népszerűségének. inkább légy gonosz, tudod: "sometimes you have to be cruel to be kind".

jaaj, macsek... bár nekem is lehetne... allergiás vagyok a szőrére. :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 18:20 
Fanfic-faló

van cicusod? :) milyen szinű a bundája?

púder kell, meg lapozó- ha találok megfelelő színűt. :D és beleszerelmesedtem egy parfümbe (igazából kettőbe... :D ) amivel szemezek egy ideje. :D mondjuk most rájöttem, hogy annyira nem is jó az, amelyiknek nagyobb sansza volt. =/

nekem szép nózim van! :-S :D
bahh! ma sem bírt megmaradni a hátsófelén. kikészített. -.-""

kezdek félni tőled...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 10:57 

:D ja, mit számít már az? de nem, kösz, ha már macskanyál, akkor a sajátomé legyen :D

hát jól van, tedd, ahogy jónak látod, neeem, nem sértődtem meg...
:D de az előbb még púder kellett volna, nem?

hát mondjuk például :D ugyan már, nem hal bele, legfeljebb nem borítja magára megint a szekrényt :D

xDD nem is csodálkozom igazából :D

óó, hát a kivitelezésben még akár segíhetsz is, ha van kedved, de már mindenkinek megvan a pontos terv :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 14:33 
Fanfic-faló

áh, mit neked egy kis macskanyál? :D egészségedre! :)

ugye? ^^
valaaaaki? hoool vagy? ;;) nem válaszol... :-S mondanám, hogy rendelek fele-felében, de azért a felettem lakótól könnyebben megszerzem, amit kell. :D nem mintha vettem volna bármit is a parfümön kívül. :D

gonosznak lenni, igen.de gonosznak lenni egy kisgyerekkel? mi vagyok én? a vasorrú bába? :D

most meséljek tovább? :D 4-5 évesen kiszökött az oviból... :D

kell segítség? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 13:27 

khm...nem inkább nem kérem :D ettem túró rudit ^^

na, ő tényleg szép, rendben, tedd csak magadra :D
határozottan :D igazán rendelhetne tőlem valaki :D

ez hülyeség :D gonosznak lenni elég király :D
óó, he -.- azért ez már durva :D

dicsőséget :D

hát hogy kit hogyan fogok megölni azok közül, akik a halálba idegesítenek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 12:10 
Fanfic-faló

még van itt pár szem m&m's. :D bár nem vagyok biztos benne, hogy Dönci nem nyálazta össze... :D kéééred? ;;)

ő ? :D ooolyan szépséges! *__* :x
veszítek jófejségemből, ha azt mondom van már kinek leadni a rendelést? :-S

=/ de nem akarok gonosz lenni.
persze, jól van. utána, mint aki jól végezte dolgát elment iskolába. nem ez volt az első ilyen húzása...

benne vagyok. :D de mit nyer - a veszteségén kivűl :D - a győztes? :D

milyenek azok a nyakratörő tervek? :D :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 9:49 

:D:D csak nyugodtan :D mondjuk hagyhatnál nekem is :D

de akkor valami nagyon szép legyen ám :D merrt ha valami cuki undormányságot pakolsz oda, akkor csak csúúúúnyább leszel :D
oké, aztán rendeld meg nálam :D

úgy, drágám, hogy te vagy az egyetlen ember, aki neveli is szegény gyereket. ugye tudod, miért nem szabad az ilyesmit túlzásba vinni? :D
bazdmeg :O de jól van legalább? rá is dőlhetett volna a szekrény O.o

xDDDD ki fogyott többet verseny :D:D lehet, több eredménye lenne :D

óó, nekem olyan terveim is szoktak lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 1:13 
Fanfic-faló

hah! :D telefalom magam csokival, és nem menekülsz! :D

dehogynem, ragasztok az elejére valami szebbet, mint amit takarnia kell. :D de amúgy most akarok púdert venni, csak először megkérdezem a kozmetikusomat. :D már magamtól nem merek vásárolni.

hogy néz már ki, hogy mindenki kényezteti, én meg...nem?
jaaaj, anya ma mesélte, hogy mit csinált megint. a kis disznó egyedül volt otthon, öltözködnie kellett, de nem érte fel azt a szekrényt, amelyiket kellett. erre nem hogy odatolta volna a széket, hanem elkezdett felmászni a szekrényre. az megdőlt a súlyától... nagynéném arra ment haza, hogy gyerek sehol, a nagyszekrény rádőlve az ágyra, a ruhák meg a játékok a földön... :D most képzeld el?!

a végén még fórumos fogyókúrába kezdünk. :D

hááá! nyakratörőt olvastam. :D

Viki, engem sem a többiek érdekelnek, én nem érzem jól magam a bőrömben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 0:16 

*kiscsillag* írta:
nem is! :-P
jaj, na nem vagyok formában. =/ *hüpphüpp*

á, a korrektor csak jobban kiemeli. mivel nem lehet rendesen eldolgozni a bőrömön. uuutálom az egészet. keresek egy papírzacskót, és a fejemre húzom.

áh, Nagyi elintézte annyival - mint mindig -, hogy 'még gyerek' :roll: el van kényeztetve a kis dög. :x :D

igaz. nekem kellene... :D $fal

de én tettem oda! :D

ugyan-ugyan :D lesz ez még így se :D

hát másikat kell venni, nem mindegyik jó. ha bemész az arany corvinban az avon üzletbe, ott ingyen lehet kipróbálni, meg szerintem tanácsot is tudsz kérni :D tőlem meg lehet rendelni ^^ mindenki kól jár :D mellesleg hülye a papírzacskótól nem leszel szebb :O :D

:D:D óó, az a legrosszabb :D rád vár a nagy feladat, hogy megneveld :D

hát akkor hajrá, nekem is kellene :D fogyjunk mosómacisra :D

jaaaj, jól van, legyen neked gyereknap :D:D:D:D

viki: bizony jó lett volna, de odáig sajna nem jutottunk el :D pedig igen nagyratörő terveink voltak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 107  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra