Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 14:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 12 (szombat), 18:01 
Könyvmoly

Idézet:
Sziaaa:)!

Elolvastam. Imádom! Még mindig nagyon jól írjátok ezt a történetet.
Újabb kulissza titkot szeretnék kérdezni, bár a kritikámban is megkérdeztem most. Melyikőtök írja Blasie anyukájának szövegét? Iszonyat jó fej a nőci, nagyon bírom :D

Hogy állsz a Bűntudattal? Tudod, hogy mennyire imádom azt a történeted is :). Már négy napja, hogy felkerült a 13.-ik fejezet, jöhetne lassan a következő :lol: /

Szia :)

Csak egy egészen kicsit vagy telhetetlen... :wink:

No, akkor kulisszatitokra fel:
Csak Blaise-t és Dracót választottuk külön, tehát aki éppen "beszél", az adja a többi szerepő szájába is a szöveget - magyarul két csillagozott rész között csak egyikünk ír, a másik legfeljebb utólag megjegyzést fűz hozzá (általában dícsérjük egymást, hogy milyen jók vagyunk). Vagyis ha Blaise E/1, akkor Blaise anyukáját is Heteira írta.
(Magyarázkodásban igen tehetségtelen vagyok, ha nem világos, kérdezz vissza, vagy fordulj Heteirához)

Holnapi frissítést nem terveztünk, inkább kedd-szerda, és aztán egy hét múlva az utolsó rész, amivel éppen mostanában készülünk el. De még reménykedhetsz, Heteira talán lágyszívűbb, mint én :-D

A Bűntudaton dolgozom, de csak ma kezdtem el az újat, szóval még a holnap esti frissítést is nehéz megígérnem. Sűrű volt a hét...
De igyekszem, nagyon jólesik, hogy így várod :wink:

puszi,
Luna

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 12 (szombat), 17:40 
Fanfic-faló

Luna_L írta:
Máris olvasható Heteira szorgosságának köszönhetően a 11. fejezet az Eggyel nő a tét történetünkből.

13 fejezetes lesz, szóval a main kívül még kettőt kaptok.
Hogy mikor? Az csakis a mi kedvességünkön múlik, ami szoros összefüggésben áll a kapott kritkák számával :)

Sziaaa:)!

Elolvastam. Imádom! Még mindig nagyon jól írjátok ezt a történetet.
Újabb kulissza titkot szeretnék kérdezni, bár a kritikámban is megkérdeztem most. Melyikőtök írja Blasie anyukájának szövegét? Iszonyat jó fej a nőci, nagyon bírom :D

Elképzelhető, hogy holnap is frissítitek a ficut? $pray Olyan jó lenne! Tudom, telhetetlen vagyok :oops: , de igyekszem kritikával meghálálni a munkátokat.

Hogy állsz a Bűntudattal? Tudod, hogy mennyire imádom azt a történeted is :). Már négy napja, hogy felkerült a 13.-ik fejezet, jöhetne lassan a következő :lol: / Nem akarlak sürgetni, ne haragudj, csak jelzem, hogy azt a történeted is nagyon szeretem /

Kellemes estét Neked, remélem az elkövetkező három napban találkozunk még valamelyik történeted frissítésénél ;).

puszi, Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 12 (szombat), 16:47 
Könyvmoly

Máris olvasható Heteira szorgosságának köszönhetően a 11. fejezet az Eggyel nő a tét történetünkből.

A fejezet maga is fordulópont, és a hétvége is az számunkra, mert vasárnap estig egész biztosan befejezzük a kisregényt (szerintem már ma). 13 fejezetes lesz, szóval a main kívül még kettőt kaptok.
Hogy mikor? Az csakis a mi kedvességünkön múlik, ami szoros összefüggésben áll a kapott kritkák számával :)

És ne hallgassatok Heteirára, engem is lehet szidni. Közös történet, közös felelősség, közös rejtekhely, ahova előletek elbújunk... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 10:06 
Könyvmoly

Anna írta:
A furcsa az, hogy én nagyon nem szeretem Dracót, de ebben a történetben egész szimpi :]

Szia,

Nagyon örülök, hogy sikerült megkedveltetnem Veled Dracót. Hozzám nagyon közel áll, de megértem, hogy másoknak talán nem olyan szimpatikus elsőre.

A folytatásra pedig nem kell sokat várnod, elég gyakran szoktam frissíteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 10 (csütörtök), 8:56 
Betűmániákus

Luna_L írta:
Felkerült a Bűntudat 13. fejezete!

Draco elmegy Albushoz és egy ideig ott is marad...

tegnap a főoldalon kóboroltam, mikor megakadt a szemem a pároson xD furcsának találtam, kíváncsivá tett, úgyhogy belekezdtem... és egyszerre végigolvastam mind a 13 fejezetet 8-> kritikát nem hagytam, de egy újabb olvasóra tettél szert. xD A furcsa az, hogy én nagyon nem szeretem Dracót, de ebben a történetben egész szimpi :]

úgyhogy kíváncsian várom majd a folytatást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 13:57 
Könyvmoly

Felkerült a Bűntudat 13. fejezete!

Draco elmegy Albushoz és egy ideig ott is marad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 21:03 
Könyvmoly

xorina írta:
Még egyszer hálás köszönet! :x

Nagyon szívesen. Azonnal megfogott az ötleted, és a történetek közül a Tiednek álltam neki elsőnek.
Remélem, Te is annyira élvezni fogod az olvasását, mint én a megírását :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 20:45 
Tollforgató

Szia drága!

Itt is köszönöm szépen, hogy megírtad a kívánságomat! >:D< Sajnos bizonyos okok miatt még nem tudtam elolvasni (már belekezdtem, de fel kellett függesztenem), de amint tudom, azonnal rávetem magamat. :) Biztos vagyok benne, hogy jól sikerült, néhány kritikába belekukkantottam. ;-)
Még egyszer hálás köszönet! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 19:38 
Könyvmoly

Szőkék előnyben címmel elkezdtem egy különleges történetet, ami - ha sikerült volna befejezni időben - a Kívánság Üstre készült volna.
Így viszont (terveim szerint) folytatásokban olvashatjátok majd a néhány fejezetet!

Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 18:08 
Könyvmoly

A Kívánság Üst topicban máris olvasható, mely történeteket ki alkotta. Remélem, mindenki talál magának kedvére valót azok között, amikért én vagyok a felelős...

Nagyon igyekeztem, hogy mindenféle párosról alkossak, és elnyomtam slash-rajongásomat. Hihetetlen, de az ötből csak egyetlenegy slash. Szerintem ez nem kis dolog :wink:

Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 18:04 
Könyvmoly

Athanor írta:
EDIT:
jah és visszaolvastam a kritikám, az nem őszinte heved, hanem híved akar lenni! XD

Nem mondod... pedig már azt hittem, hevem vagy... :wink:

Köszönöm a szép véleményt most is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:53 
Tollforgató

Luna_L írta:
Folytatás lesz, de hogy mikor, nos azt végképp nem merem megígérni. Látod, erre is egy hetet kellett várni. Jövő hétvégén lesz időm írni, de más történetekkel is el vagyok maradva kicsit, szóval most vasárnapnál korábbra nem merek ígérni semmit.

jó, ne hajszold túl magad, engem nagyon kimerít, mikor egyszerre sokat kell írnom, kell a feltöltődés is :) ez a fejezet zseniális volt.
Kyraper magam részéről azt szoktam csinálni, hogy míg várok, visszaolvasgatom a kedvenc részeim, és mindig találok bennük új vonásokat, aminek örülni lehet :D
Amúgy Gratulálok én is a listához.
És jó az avid :P
EDIT:
jah és visszaolvastam a kritikám, az nem őszinte heved, hanem híved akar lenni! XD Bár, heved is lehetnék, ha már... xD *nagyon röhög* Tanulság, ne olvassatok hajnali négyig... Mert még annyira se láttok, mint általában. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:24 
Könyvmoly

Kyraper írta:
Báááár, ha lenne hozzá pofám, akkor megkérdezném, hogy ...khm...mikor jön a folytatás :oops: ?

Láttam és örvendeztem is :)

Folytatás lesz, de hogy mikor, nos azt végképp nem merem megígérni. Látod, erre is egy hetet kellett várni. Jövő hétvégén lesz időm írni, de más történetekkel is el vagyok maradva kicsit, szóval most vasárnapnál korábbra nem merek ígérni semmit.
De legalább az is izgalmas lesz... ezek után ki tudja, mit találok még ki nekik :wink:

És igen, listás lettem, és ez amellett, hogy hatalmas megtiszteltetés, Nektek is könnyebbség, hogy nem kell várnotok az olvasással.

Köszönöm itt is a kritikádat, puszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 17:18 
Fanfic-faló

Igen, fent van, egyből el is csíptem:). Olyan ügyes vagy, ez a fejezet is csodálatos volt és kielégítően hosszú. >:D< . Báááár, ha lenne hozzá pofám, akkor megkérdezném, hogy ...khm...mikor jön a folytatás :oops: ? látod, elkényeztetsz minket, mindig gyorsan frissítesz, én meg ilyen hálátlan vagyok és követelőzöm :cry: . Te tehetsz erről, kell Neked ennyire szuperül írni :lol:

Gratulálok ahhoz, hogy listás lettél, nagyon megérdemled!/ jól emlékszem, hogy így hívják azokat, akik admin nélkül feltölthetnek?/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 16:23 
Könyvmoly

Örömmel közlöm, hogy feltettem a Bűntudat 12. fejezetét.

És ezentúl már nem kell engedélyezésre várnom, szóval máris olvashatjátok.
Nagyon kíváncsian várom a véleményeket, igazán maratoni fejezettel kárpótoltalak Titeket az egy hetes várakozásért :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 12:06 
Könyvmoly

Újra Eggyel nő a tét!

Mert Heteira olyan szorgalmasan teszi fel az új részeket, hogy Ti örüljetek :)

Jelentem, van már öt és fél oldal az új Bűntudat részből, szóval még ma megkapjátok, ha marad a netem.

És ma az is kiderül, melyik történeteket írtam a Kívánság Üstre, szóval estefelé hirtelen megszaporodik majd az adatlapomon található olvasnivalók száma. Mindenkit szeretettel várok :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 21:56 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Hüha, köszönöm Lányok a kulissza titkokat! Tök izgi lehet így írni :-D . Már kész a 11.-ik fejezet? Ez aztán a szuper hír! Nem fogtok tudni könnyen szabadulni a fiúktól :lol:

Hát, egyszer már be akartuk fejezni... A most feltett fejezet után csak egy lett volna. De Draco és Blaise határozott nyomására a történet hosszabb lett a tervezettnél... :oops:

Luna, én is örülök, hogy látlak. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 21:51 
Fanfic-faló

Hüha, köszönöm Lányok a kulissza titkokat! Tök izgi lehet így írni :-D . Már kész a 11.-ik fejezet? Ez aztán a szuper hír! Nem fogtok tudni könnyen szabadulni a fiúktól :lol:

Lunaaaaa! Lehet, hogy lesz holnap Bűntudat folyti? Úristen, az nagyon szuper lenne! 8->. Persze inkább azt mondom, hogy pihend most ki Magad, nem egyszerű a költözés, tudom, hogy mivel jár.

legyen szép hétvégéd!

Pusz, kyra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 18:59 
Írópalánta

Örülök, hogy átvészelted a költözést és még neted is van! :-D

*bőszen reménykedik, hogy a Bűntudat új fejezete már holnap felkerül* :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 18:30 
Könyvmoly

Jelentem, valami csoda folytán mégiscsak van netem.
Túléltem a költözést, és ugyan szörnyen fáradt vagyok, nekiláttam az írásnak.
És ha a net továbbra is megmarad (legyünk optimisták), esetleg már vasárnap délután megkapjátok az új Bűntudat részt.

Szóval drukkoljatok és izguljatok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 21:29 
Fanficbúvár

Befutottam... :-D

Kulisszatitkokat kell elárulnom? :D
Hát, eleinte úgy írtunk, hogy az éppen soron következő ember megírt egy részletet, és aztán átküldte a másiknak, majd váltottunk. Akkor mindig a rész végén hagytunk megjegyzéseket arról, hogy mit lehetne beletenni.
A dolog tökéletesen működik, mert nagyon sokszor gondolunk ugyanarra a megoldásra, szóval tényleg félszavakból is értjük egymást. ;-)

Aztán úgy egy hete átálltunk a csetes kiegészítésre. Ez azt jelenti, hogy ülünk a gép előtt, az egyik fél ír, és közben felmerülő kérdéseket (pl. Draco milyen illatú sampont szeretne... ;-)) azonnal meg lehet beszélni, aztán átküldi, és a másik fél folytatja. Ha egyszerre vagyunk írás közben a gépnél, az akkor különösen hatékony , amikor gyors, rövidebb váltások vannak (és most, hogy nő a korhatár, ez gyakoribb)...
Meg amúgy is baromi inspiráló. Ez abból látszik, hogy múlt pénteken leültünk, mondván, hogy meg kellene írni a hetedik fejezetet (hogy a hatost fel tudjam nyugodt lélekkel tölteni). És most a tizenegyediket írjuk...

De én igazából nagyon szeretem azt is, amikor én éjszaka írok valamit, ami reggel várja Lunát (aki, szegény, sokkal előbb kezd dolgozni, mint én...), és mire beérek a munkahelyre, engem meg vár a folytatás. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 19:49 
Könyvmoly

Szia, Kyra!

Nagyon örülök, hogy benéztél hozzám :)

Hétvégén offline leszek, de legalább lesz időm Bűntudatot írni. Már készül az új fejezet, és remélem, ezt is legalább olyan izgalmasnak találod majd, mint az előzőt.

A Kötelező szerelem most kicsit leállt, ezen a héten még kihívásra is írtam és a BD mellett másra már nem jutott idő (ja, a BD az Eggyel nő a tét titkos rövidítése - most már nem is annyira titkos). Úgy tervezem, hogy Cormac kalandjait a négynapos hétvége alatt folytatom, akkor lesz egy kis időm rá.

Heteirával együtt mindig nagyon örülünk a kritikáidnak, és már megígérte Neked ott is, hogy elárulunk néhány kulisszatitkot. Hogy ne mindent tőlem tudj meg, neki is hagyok egy-két mesélnivalót :)

Azt viszont elárulom, hogy teljesen véletlenül merült fel az ötlet, hogy közösen írjunk valamit, de amint megvolt az elhatározás, három nap alatt összehoztunk három fejezetnyit :)
Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy a közös munka igazából inkább szórakozás és merő élvezet. Én odavagyok az ő Blaise-éért, ő meg jól szórakozik Dracón :wink:
És akárhogy próbáltuk már pár napja lezárni, nem sikerült, szóval még kaptok néhány fejezetet!

Amúgy nincs semmi komoly offline problémám, csak egy költözést kell túlélnem, kötélidegek nélkül - jobban átgondolva mégiscsak probléma. Semmi vész, elvileg lesz időm írni is, és akkor hétfőn megkapjátok a Bűntudatot.

puszi Neked és kellemes hétvégét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 19:19 
Fanfic-faló

Szia Luna :)!

Jöttem kiváncsiskodni, hogy mikorra várható a Bűntudat :lol: . Látom hétfőig várni kell rá...hogy fogom kibírni, főleg így, hogy spoilereztél nekünk belőle egy kicsit? :lol:

És mi újság "Kötelező szerelem" téren? Készülget az új fejezet? Ezt a történetet is nagyon megszerettem, kiváncsi vagyok, hogy hogyan alakul majd a büntetőmunka Margarett és Cormac között .

Az "Eggyel nő a tét"-ről megírtam a véleményem kritiben , de itt is elmondom, csodás ez a történet is. Faggathatlak a készüléséről Téged vagy inkább forduljak Heteriához? Igazából az érdekelne, hogy hogyan írjátok? Skypeoztok vagy ventriztek közben és megbeszélitek? Hogyan kell elképzelni ezt a közös munkát? :lol:

Off-line életedhez kitartás, remélem semmi olyasmi nincs folyamatban, amivel ne tudnál megbírkózni. Amiatt ne aggódj, ha az írás most kicsit háttérbe szorul, mi, a rajongóid ezt megértjük és bármikor jönnek a friss fejezetek, mi mindig örömmel fogadjuk és nagyon várjuk :-D .

Kellemes hétvégét Neked!

pusz,
Kyra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 03 (csütörtök), 21:52 
Könyvmoly

Igen, már megint Eggyel nő a tét!

Nagyon büszkék vagyunk a mai fejezetre és reméljük, Ti is úgy imádjátok majd, mint mi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:51 
Könyvmoly

Athanor írta:
Ahogy ezt elolvastam, elővettem a müzlit és falom... Nem tudom, mi van velem... :D De tudom, pótcselekvés... Mert nincs mit olvasni.

Jó étvágyat, én éppen egy kis csokit falatozom, és írok (valami mást).

És olyan sok történet van a Merengőn, ha olvasni van kedved, biztosan találsz valami érdekeset :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:46 
Tollforgató

Luna_L írta:
Elvileg négy napig nem találkoznak, ámde mi történik, ha pénteken Albus mégiscsak hamarabb végez a tárgyalásokkal? :wink:

És még egy apró titok: a vasárnap igazán különleges lesz :-)

Ahogy ezt elolvastam, elővettem a müzlit és falom... Nem tudom, mi van velem... :D De tudom, pótcselekvés... Mert nincs mit olvasni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:41 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Elvileg négy napig nem találkoznak, ámde mi történik, ha pénteken Albus mégiscsak hamarabb végez a tárgyalásokkal? :wink:

Luna, ne csigázz! Hogy koncentráljak így minden másra, ha helyette ezen gondolkozom...? :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:40 
Könyvmoly

Athanor írta:
Amúgy miről álmodozom, és hogy képzelem...?
hát, hogy továbbra is Albus az, aki olyan szelíd-határozottan, finom-büszkén, de kikerülhetetlenül irányítgatja Dracót, fegyelmezi ha kell, de elbűvöli mégis Malfoyt, aki persze nem győz csodálkozni és értetlenkedni az érzésein, de végül rájön, hogy igen, titkon erre van szüksége... *vörös fej, ábrándos tekintet *

Könnyen lehet, hogy így lesz...

És ha már fejezetet nem kaptok egyelőre, íme egy kis előzetes:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:32 
Tollforgató

Luna_L írta:
Még a végén kiderül, hogy mindenki örül az egy hetes kimaradásnak :D

Erről szó sincs OO
Amúgy miről álmodozom, és hogy képzelem...?
hát, hogy továbbra is Albus az, aki olyan szelíd-határozottan, finom-büszkén, de kikerülhetetlenül irányítgatja Dracót, fegyelmezi ha kell, de elbűvöli mégis Malfoyt, aki persze nem győz csodálkozni és értetlenkedni az érzésein, de végül rájön, hogy igen, titkon erre van szüksége... *vörös fej, ábrándos tekintet *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 20:05 
Fanficbúvár

Luna_L írta:

Ne is reménykedj... ;-)

Detti, jobbulást neked! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 19:12 
Könyvmoly

Dettanetta írta:
Én ennek kivételesen örülök, legalább be tudom pótolni a lemaradásom. :)

Remélem, most már jobban érzed magad, sokan betegek az én környékemen is, de eddig még megúsztam $pray
Küldök egy nagy jobbulást-puszit, itt ni: X

Remélem, tetszeni fognak a fejezetek. Hétvégén egész biztosan sikerül megírnom az újat, szóval hétfőre várható a folytatás. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 19:05 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
A kevésbé jó, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz a héten új Bűntudat fejezet. Az offline élet most rengeteg időt vesz igénybe.
A rajongóktól elnézést kérek :oops:

Szia! :-h

Én ennek kivételesen örülök, legalább be tudom pótolni a lemaradásom. Rég jártam már Nálad, mivel teljesen lebetegedtem, de annyira, hogy még az ágyból se tudtam felkelni. :-S

Gondoltam, itt az ideje, hogy hírt adjak magamról, nehogy azt hidd, hogy már nem érdekel Albus és Draco.
Őket sosem lehet megunni :x

És most én is szeretnék gratulálni a III. Arany Főnix jelölésekért :)
Na, rohanok lázat mérni :-S
Majd érkezem a Bűntudatnál valamikor a hét folyamán :)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 01 (kedd), 22:07 
Könyvmoly

Athanor írta:
Csak nem lincselünk már meg... :D bár nem tudom. Na mindegy, én megértő vagyok, az ember nem írhat állandóan :) Majd képzelgek magamban...

Örömmel hallom, hogy megleszel nélküle is :D

Alkalmasint elmesélheted, te hogyan képzeled el a folytatást :wink: hátha eltalálod, én mit tervezek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 01 (kedd), 21:58 
Tollforgató

Luna_L írta:

A kevésbé jó, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz a héten új Bűntudat fejezet. Az offline élet most rengeteg időt vesz igénybe.

Csak nem lincselünk már meg... :D bár nem tudom. Na mindegy, én megértő vagyok, az ember nem írhat állandóan :) Majd képzelgek magamban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 01 (kedd), 21:29 
Könyvmoly

A jó hír, hogy ma is Eggyel nő a tét.

A rajongóktól elnézést kérek :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 20:57 
Könyvmoly

Örömmel közlöm mindenkivel, hogy máris olvasható a Bűntudat 11. fejezete,

valamint

a Kígyólelkek randevúja című Tom-Harry párosítású novella.

Jó szórakozást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 20:35 
Tollforgató

Heteira írta:

Valamiért azt hittem, hogy már engedélyezve is van, és rohantam. De még nincs... :-( (Most már látom, hogy nem is ígérted, de akkor is... :-( )

Én is várom :D közben erősen szenvedek, szóval jöhetne, hogy csillapítsa a szenvedéseimet :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 19:41 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Feltöltöttem a Bűntudat 11. fejezetét.

Extra hosszú lett, remélem, szeretni fogjátok.

Valamiért azt hittem, hogy már engedélyezve is van, és rohantam. De még nincs... :-( (Most már látom, hogy nem is ígérted, de akkor is... :-( )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 17:32 
Könyvmoly

Feltöltöttem a Bűntudat 11. fejezetét.

Extra hosszú lett, remélem, szeretni fogjátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 13:12 
Billentyűzetgyilkos

Ó, rohanok meglesni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 13:03 
Könyvmoly

Luna Aurora írta:
én pedig végre írtam kritikát! :) igaz, kicsit elkésve, de na :#-) annál nagyobb lelkesedéssel

Én meg válaszoltam, és egy kis előzetest is kaptál :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 12:38 
Billentyűzetgyilkos

én pedig végre írtam kritikát! :) igaz, kicsit elkésve, de na :#-) annál nagyobb lelkesedéssel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 12:09 
Könyvmoly

Ma kaptok egy új fejezetet a Bűntudatból, és az esti órákban feltöltök egy különleges párosról szóló történetet.

Életem első kihívására íródott Tom Denem/Harry Potter párosítású mű az egyik személyes kedvencemmé vált, és izgatottan várom majd, hogyan fogadjátok.

Nos, elöljáróban ennyit, ma még találkozunk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 17:43 
Könyvmoly

Újra felkerült egy fejezet, ismét Eggyel nő a tét!

Az eddigi véleményeket köszönjük szépen, most is kíváncsian várjuk, mit gondoltok Draco és Blaise kalandjairól.

Spoiler: túl vagyunk a történet felén, és nagyon jól halad az írás, szóval, ha szépen kéritek, hamarosan olvashatjátok a fejleményeket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 23:00 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
A Bűntudat Heteirának köszönhető, neki született meg, köszönetképpen, hogy az Üst alatt rám talált és azóta sem tud eléggé messze futni előlem :)
Még tényleg nem látom a végét, és mindig magával ragad a hangulata, amikor írom, ezért haladok ilyen gyorsan vele.

Furcsa módja lenne a menekülésnek az, amit csinálok... ;-) És amúgy is: minden szempontból megérte. :D

Idézet:
A közös írás a legjobb, amit eddig kitaláltunk. Én a magam részéről nagyon élvezem, és azt hiszem, nagyrabecsült Írótársam is így van ezzel, más kérdés, hogy emiatt a többi történet néha háttérbe szorul és bujkálhatunk a rajongók elől (főleg ő) :wink:

Na igen, nagyon vicces élmény... :-D És már azért is megérte, mert kiderült, hogy képesek vagyunk rá. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 18:58 
Könyvmoly

Jelentem, mostantól olvasható a Bűntudat 10. fejezete!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 18:44 
Könyvmoly

Idézet:
Ezúton szeretnék Neked is gratulálni a III. Arany Főnix jelölésekért! Ahol csak tudtalak, támogattalak a szavazataimmal :-D .

Egyelőre még azt is alig hiszem el, hogy döntős lettem újonc íróként, ráadásul rögtön több kategóriában is! :oops:
Hálásan köszönöm a szavazataidat, azok is segítettek. És persze a leginkább hálás azért vagyok, hogy olvasod a műveimet :)

Idézet:
Látom, felülvizsgáltad az idei terveidet, meg kell mondjam, hogy engem boldoggá tesz, hogy belevágtál a Bűntudatba és attól még boldogabb vagyok, hogy a történet nem ereszt és soha nem fogsz a végére érni :lol: .

A Bűntudat Heteirának köszönhető, neki született meg, köszönetképpen, hogy az Üst alatt rám talált és azóta sem tud eléggé messze futni előlem :)
Még tényleg nem látom a végét, és mindig magával ragad a hangulata, amikor írom, ezért haladok ilyen gyorsan vele.

Idézet:
Az Eggyel nő a tét miatt se aggódj, zseniális, ötletes és lebilincselő történet, jól tettétek Heteriával, hogy belevágtatok!

A közös írás a legjobb, amit eddig kitaláltunk. Én a magam részéről nagyon élvezem, és azt hiszem, nagyrabecsült Írótársam is így van ezzel, más kérdés, hogy emiatt a többi történet néha háttérbe szorul és bujkálhatunk a rajongók elől (főleg ő) :wink:

Idézet:
Kötelező szerelem...na megyek és elolvasom

Láttam, hogy jártál ott, futok is megnézni, mit szóltál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 15:14 
Fanfic-faló

Szia Luna!

Ezúton szeretnék Neked is gratulálni a III. Arany Főnix jelölésekért! Ahol csak tudtalak, támogattalak a szavazataimmal :-D .

A váltság díjba szívesen beszállok egy nagyobb összeggel, 5 percenként frissítem az oldalt :)) . Most látom, hogy valaki már elolvasta, jó neki :cry: , én inkább türelmesen kivárom, hogy felengedjék. Meg kell mondjam, hogy jobb lett volna, ha nem írod oda, hogy mi lesz ebben a fejezetben, mert már megint körmöt rágok =)) .

Látom, felülvizsgáltad az idei terveidet, meg kell mondjam, hogy engem boldoggá tesz, hogy belevágtál a Bűntudatba és attól még boldogabb vagyok, hogy a történet nem ereszt és soha nem fogsz a végére érni :lol: .

Az Eggyel nő a tét miatt se aggódj, zseniális, ötletes és lebilincselő történet, jól tettétek Heteriával, hogy belevágtatok!

Kötelező szerelem...na megyek és elolvasom, amíg a Drága Adminok fel nem engedik a Bűntudatot ;) .

Puszi,
Kyra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 14:46 
Könyvmoly

Elkészült a Bűntudat 10. (rövid) fejezete.

Adminok tartják egyelőre fogva, de már gyűjtöm a váltságdíjat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 8:27 
Könyvmoly

Luna_L írta:
Gondoltam, tájékoztatok minden idelibbenő érdeklődőt, miket is tervezek a 2011-es év első néhány hónapjára.

- Dramione kedvelőknek jó hír, hogy folytatódik A hírnév ára c. regényem. Ugrunk egy kicsit az időben, és kedvenc párosomat a felnőttkor gyönyöreivel kínzom meg egy kicsit...

- Snarry kedvelőknek jó hír, hogy márciusban nekilátok a Messziről jött ember című, előreláthatóan hosszú műnek, amelyben a Harry/Perselus szál mellett megjelenik egy Remus/Sirius szál is

- Tekintettel arra, hogy egyszerre két kihíváson is részt veszek, előbb-utóbb olvashattok tőlem egy Tom/Harry történetet is - elvileg február végétől -, majd áprilistól egyet, ami Perselus Piton főszereplésével készül.

- És akkor még a Kívánság Üstre írt irományról nem is beszéltünk. Már most remélem, hogy a kívánságkérő elégedett lesz velem...

Ideje felülvizsgálni az év eleji terveimet!
Hmm...

- Teljesen terven kívül belevágtam egy Albus/Draco történetbe, amivel ha tartom a jelenlegi tempót, sosem végzek, mert csak gyűlnek a fejezetek. A címe: Bűntudat.

- Különleges kísérletbe kezdtünk (megint csak terven kívül és váratlanul) Heteirával együtt, közösen írunk egy Draco/Blaise történetet, amiből még hátra van néhány fejezet, de ennek legalább már látjuk a végét. A címe: Eggyel nő a tét. A közös írás egyébként vérpezsdítő élmény, és nem kizárt, hogy egyszer még újra belevágunk :)

- Néha írok egy új fejezetet a Kötelező szerelem című saját szereplőktől hemzsegő, Cormac McLaggen főszereplésű történetemhez.

- A Tom/Harry történetet nemsokára feltölthetem, és ugyancsak nemsokára kiderül, mely kívánságokat teljesítettem én a 2010-es Kívánság Üst történetei közül. Remélem, mindenki talál kedvére valót. Slash-rajongásom ellenére kitettem magamért, és írtam "hagyományosabb" párosításút is.

- A beígért Dramione és Snarry történeteket tényleg tervezem, de egyelőre idő hiányában még nemigen álltam neki. Itt a ficblogban lehet reklamálni, ha valaki mégis kíváncsi rájuk.

Nos, jelenleg így állok, a további terveket már említeni sem merem, mert hátha akkor nem válnak valóra.
Örömmel fogadok minden hozzászólást akár itt, akár pü-ben :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 483 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra