Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 23 (kedd), 2:41

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 107  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 14:18 
Könyvmoly

Csacsi írta:
Ja, lehet, hogy későn szólok, de péntektől vasárnapig Miskolcon leszünk a Kaláka Fesztiválon, akinek van kedve kibattyogni Diósgyőrbe egy talira, az jöjjön, hogy biztosan ne tévesszük majd el egymást ;-) Amúgy meg jó kis progi lesz azoknak, akik szeretik a népzenét és világzenét :-). www.kalakafesztival.hu

Én szívesen megyek, de max. szombat-vasárnap érek rá, pénteken nem.
A keddi talival kapcsolatban, nekem megfelel. Majd még megpróbálok jönni este, de nem ígérek semmit egyenlőre. A táborba jutásos dolog pedig: nekem 8 hogy mikor melyikkel megyünk, de sztem is jó lenne a Nyíregyházi asszem azt beszéltétek, de elkavarodtam a felénél, szal bocsi, ha nem :) de nekem mindegy végülis. majd még este jövök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 14:10 
Szárnybontogató

Ja, lehet, hogy későn szólok, de péntektől vasárnapig Miskolcon leszünk a Kaláka Fesztiválon, akinek van kedve kibattyogni Diósgyőrbe egy talira, az jöjjön, hogy biztosan ne tévesszük majd el egymást ;-) Amúgy meg jó kis progi lesz azoknak, akik szeretik a népzenét és világzenét :-). www.kalakafesztival.hu

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 14:03 
Betűmániákus

Dracy írta:
Nem hiszem, hogy este itt tudok lenni, de majd megnézem az eredményt :) Csak ne kelljen sokszor áltszállni, és a világ végére is utánatok megyek =))

A lényeg Dracy, hogy aki itt lesz, azt rábeszélem arra averzóra, mait beszéltünk. Így egyszer kell majd átszállnunk, és a többeikkel is talizunk majd! Dracy, akkor te is eltudsz jönni jövő hét kedden? Elvileg ezt beszélték időpontnak, de nemtom, marad-e így. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 14:00 
Fanficbúvár

Nem hiszem, hogy este itt tudok lenni, de majd megnézem az eredményt :) Csak ne kelljen sokszor áltszállni, és a világ végére is utánatok megyek =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:44 
Szárnybontogató

Judyth írta:
Szólok a miskolciaknak, hogy kilenc körül legyenek a fórumon ma este, és megbeszéljük a dolgokat. Remélem, mindeki ráér akkor., és el tudjuk simítani a dolgokat (indulás, hánya estébéestébé) :-D

Én kilenckor még nem hiszem, hogy itt leszek, inkább tíz. De végül is nekem elég, ha a végeredményt megmondjátok :) . Aztán majd küldök körmélt.

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:42 
Betűmániákus

Szólok a miskolciaknak, hogy kilenc körül legyenek a fórumon ma este, és megbeszéljük a dolgokat. Remélem, mindeki ráér akkor., és el tudjuk simítani a dolgokat (indulás, hánya estébéestébé) :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:38 
Fanficbúvár

Csacsi írta:
Szóval akkor kérhetek listát, hogy ki jön oda? Valaki jelentkezzen már mélben! Az lenne a legjobb, ha mindenki írna nekem, akire várnom kell. Telefonszámmal, esetleg fényképpel :) . Asszem a profilomban van cím, de azért itt van: eszter.koncz@gmail.com

Én azért küldtem mélt ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:38 
Szárnybontogató

Judyth írta:

Csacsi, tudsz várni jövő hétig, mert akkor talizunk szeméylesen, mint a miskolci brigád! Tán keddeig kéne várnod!

Persze, hogy tudok :). Csak lehetőleg huszadikáig tudjak mindent :) .

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:35 
Betűmániákus

Csacsi írta:
Szóval akkor kérhetek listát, hogy ki jön oda? Valaki jelentkezzen már mélben! Az lenne a legjobb, ha mindenki írna nekem, akire várnom kell. Telefonszámmal, esetleg fényképpel :) . Asszem a profilomban van cím, de azért itt van: eszter.koncz@gmail.com

Csacsi, tudsz várni jövő hétig, mert akkor talizunk szeméylesen, mint a miskolci brigád! Tán keddeig kéne várnod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:34 
Betűmániákus

Dracy írta:
Szuper... mondtam már, hogy utálom Pestet? =))
A neveket meg majd összeszedjük, bár nem tudom, hogy ki itt a vezér a miskolciak közül.

A poén az, hogy mindig én dumálok itt a menetrendről, és jövő héten talizunk elvileg kedden, mert akkor vesszük a jegyeket.

Vezér épp senki sincs, csak próbálunk egyeztetni, és most per pillanat én vagyok itt jelenleg. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:33 
Szárnybontogató

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:31 
Fanficbúvár

Csacsi írta:
Negyvennégy perc a teljes menetideje a 173-asnak, és az kb. negyedóra a Keletiig, marad harminc kelenföldig :-) . Az egy nagyon forgalmas vonal egész nap, hiába gyorsjárat a hetes is, meg a százhetvenhármas is :) .

Szuper... mondtam már, hogy utálom Pestet? =))
A neveket meg majd összeszedjük, bár nem tudom, hogy ki itt a vezér a miskolciak közül. Én tuti nem, mert még csak a közelébe sem lakom. Ettől függetlenül onnan megyek, úgyhogy az én nevemet felírhatod ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:27 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Dracy írta:
Csacsi írta:
Oké, akkor itt is: szóval akkor én fogadom a bandát a Keletiben, és átkísérem Kelenföldre. Kérek pontos létszámot, neveket, legalább egy telefonszámot, aki biztosan ott lesz, és aki mindenkit ismer, aki jön. Majd küldök valami fotót magamról :-).

Mennyi idő alatt lehet elérni a Keletiből Kelenföldre?

Ha az én általam ajánlott piros 7 avagy piros 139-es busszal mentek akkor kb. 22-25 perc forgalomtól függően... (lemérte múltkor mikor ment haza)

Negyvennégy perc a teljes menetideje a 173-asnak, és az kb. negyedóra a Keletiig, marad harminc kelenföldig :-) . Az egy nagyon forgalmas vonal egész nap, hiába gyorsjárat a hetes is, meg a százhetvenhármas is :) .

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:25 
Fanficbúvár

Judyth írta:
Állítólag nem sok. A poén az, hogy mi már nyolckor ott leszünk, és elvileg Kelenföldről a vonat, ami megy Szepezdfürdőre, 9:23-kor indul. Szal, ráérünk odaérni bőven. :-D

Pont azért kérdezem, mert mehetnénk egy órával később is. Csak persze úgy nem garantált az odaérés, kapkodni meg senki sem szeret. Lio, köszi, mi Csacsit fogjuk követni szerintem ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:25 
Betűmániákus

Lionela írta:
Dracy írta:
Csacsi írta:
Oké, akkor itt is: szóval akkor én fogadom a bandát a Keletiben, és átkísérem Kelenföldre. Kérek pontos létszámot, neveket, legalább egy telefonszámot, aki biztosan ott lesz, és aki mindenkit ismer, aki jön. Majd küldök valami fotót magamról :-).

Ha az én általam ajánlott piros 7 avagy piros 139-es busszal mentek akkor kb. 22-25 perc forgalomtól függően... (lemérte múltkor mikor ment haza)

Akkor jó! Ha el is tévedünk, van időnk előkerülni - de nem lesz így, mert Csacsi elkísér minket, feltéve, ha egy vonatra gondoltunk :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:24 
Szárnybontogató

Dracy írta:
Csacsi írta:

Kb. harminc perc. Délelőtt már nincs dugó.

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

Dracy írta:
Csacsi írta:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:22 
Betűmániákus

Állítólag nem sok. A poén az, hogy mi már nyolckor ott leszünk, és elvileg Kelenföldről a vonat, ami megy Szepezdfürdőre, 9:23-kor indul. Szal, ráérünk odaérni bőven. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:20 
Fanficbúvár

Csacsi írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:18 
Szárnybontogató

az öröm gidalábon
ugrik a lány nyomába-
a bánat mindig sánta.

nem járok már bicegve,
ugrálok kecskelábon-
az út alattam bársony!
(Zelk Z.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:16 
Fanficbúvár

Judyth írta:
Hu.

Szal, elvileg az a vonat lett kipécézve magunknak, ami Nyíregyházáról jön, és Balatonszepezden van 12:58-kor. De ez ugyekerülővel megy, így Pesten tudunk, mi miskolciak felszállni rá >> 9:21-kor van ott KElenföldön.

Miskolcról pedig olyan vonattal mennénk, ami nyolc előtt van egy kicsivel, így bőven lenne időnk átmenni a Keletiből a Kelenföldbe!

Van egy vonat, ami fél hétkor indul, és háromnegyed kilencre ott van. Háromnegyed óra alatt csak elérjük nem? *úúútál korán kelni* De nekem mindegy, ha mindenki a fél hatossal akar menni, akkor éljen a csordaszellem ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:15 
Betűmániákus

Hu.

Szal, elvileg az a vonat lett kipécézve magunknak, ami Nyíregyházáról jön, és Balatonszepezden van 12:58-kor. De ez ugyekerülővel megy, így Pesten tudunk, mi miskolciak felszállni rá >> 9:21-kor van ott KElenföldön.

Miskolcról pedig olyan vonattal mennénk, ami nyolc előtt van egy kicsivel, így bőven lenne időnk átmenni a Keletiből a Kelenföldbe!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:12 
Fanficbúvár

Judyth írta:
Dracy, elvileg azzal a vonattal kéne menni, ami Nyíregyről 5:30-kor indul, Pesten pedig 9:21-kor van.

Mi pedig, mármint ti olyan vonattal érkeznénk, ami nyolc előtt van ott egy kevéssel, szal simán lassított filmkéánt is el tudnánk menni Kelenföldre csatlakozni a nyíregyiekhez, ha egyáltalán azzzal jönnek.

Bell miatt van/volt a kavarodás. Dracy jövő héten ráérsz kedden? Elvielg akkor mentek jegyeket venni!

Mi az, hogy mentek? És te?
Igen, már láttam a másik topicban. Akkor melyikkel is megyünk, és miért kerülünk, vagy most mi van? *teljesen elveszettnek érzi magát :(*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:08 
Betűmániákus

Dracy, elvileg azzal a vonattal kéne menni, ami Nyíregyről 5:30-kor indul, Pesten pedig 9:21-kor van.

Mi pedig, mármint ti olyan vonattal érkeznénk, ami nyolc előtt van ott egy kevéssel, szal simán lassított filmkéánt is el tudnánk menni Kelenföldre csatlakozni a nyíregyiekhez, ha egyáltalán azzzal jönnek.

Bell miatt van/volt a kavarodás. Dracy jövő héten ráérsz kedden? Elvielg akkor mentek jegyeket venni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:06 
Fanficbúvár

Larten_H írta:
Nem arra szálltok át, mert a mi vonatunk 7.05kor indul...

Jah, hát igen, azt mi tuti nem érjük el. De a 9est kényelmesen elérnénk. Na mindegy, ez már nem oda tartozik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 13:02 
Fanficbúvár

:shock: :shock: :shock: :shock:
Te jó ég. Ennyire azért nem bonyolult Pest, hogy így meg kelljen variálni. Egyébként ha nem muszáj, én kihagynám az intercityt, mert arra bonyolult helyjegyet kapni. Miért nem jó Pest? A másik topicban Csacsi most jelentkezett gardedámnak, ő biztosan szívesen elksíré minket, és ha akarjuk elérjük a Nyh-Tapolcai járatot.
Egyébként én azért megyek Miskolcról, mert nekem úgy kényelmesebb, de mehetek Nyíregyről is, úgy tűnik az egyszerűbb.
Senkit nem akarok megbántani, vagy leszólni, de én rohadt kényelmes és lusta ember vagyok. Utálok egyedül vonatozni, de amit még jobban utálok az az, ha sokszor kell átszállni :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 12:24 
Betűmániákus

Lionela írta:
Tyű! Ti aztán jól megkavarjátok a dolgot.

NEm lenne egyszerűbb ha pesten átszállnátok arra közvetlen vonatra ami Nyíregyről meg Tapolca felé? :wink:

Az EC amúgy Eurocity-t jelent. Olyan mint az Intercity, csak országhatáron kívülre megy. VAgyis szeritnem tuti kell rá helyjegy.

Nem akarom másra átkenni a balhét... de Bellt nem engedik el tán máshogy, csak így. Legalábbis valami ilyesmit mondott. Én pedig arra szavaztam volna, ami zsinórba megy Nyíregyről.

De most már, hogy tudjuk, mi az eC, egy okkal több, hogy Pesten csatangoljunk egy kicsit. Szerintem azzal menjünk, amivel a többiek jönnek! Azaz, a Nyíregyről jövőt kéne elkapni Pesten. Tudom, úgyis le leszek szavazva, de akkor csak egyszer kéne átszállni! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 12:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tyű! Ti aztán jól megkavarjátok a dolgot.

NEm lenne egyszerűbb ha pesten átszállnátok arra közvetlen vonatra ami Nyíregyről meg Tapolca felé? :wink:

Az EC amúgy Eurocity-t jelent. Olyan mint az Intercity, csak országhatáron kívülre megy. VAgyis szeritnem tuti kell rá helyjegy.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 12:03 
Betűmániákus

Jaj, elfelejtettem mondani, hogy a héten készen lesznek a képek!!
Szal, ha talizunk kedden a jegyvásárláskor, akkor viszem a képeket! :D

Majd a sckannerést elintézem addigra, és fel lehet tenni a képeketa meri galériába... persze, miutn megnéztétek, hogy tetszetek-e magatoknak... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 12:01 
Fanfic-faló

Judyth írta:

Igen így volt! De aztán úgy döntöttünk inkább állomásról állomásra szállunk át, mert úgy jobb! Szal, nem szeretnénk Pesten kavarogni, mert szinte senki sem ismeretes a környéken. Mert a Keleti PUu-ra érkezünk, és a Balatonra menő vonatok többsége a Délui Pu--ról indul, de mi kiszemeltünk egy olyan vonatot, ami nem sokkal később a indul a Keletiből, így nem kell a pesti közlekedéssel szenvednünk! :-D

Esküszöm imádlak titeket :D olyan ügyesen megszervezitek magatoknak :), hogy ti vagytok az egyik leg nagyobb segítségem a tábor szervezésben... mert nem megtorpantok, hanem nekiültök és megcsináljátok magatoknak :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 11:58 
Fanfic-faló

Dracy írta:
Én kérdezni akartam, hogy melyik vonattal megyünk Pestre? Ott melyikre szállunk át? Arra, amelyikkel Latrenék is mennek, mert akkor jelezni kellene, hogy nekünk is foglaljanak helyet :)
A jövő hét nekem jó, egyelőre semmi dolgom :)
A jegyeket csoportosan óhajtjátok megvenni? Ha nincs IC, akkor lényegtelen, hogy mikor veszed meg... *magából indul ki, ő tuti elhagyná addig*

Nem arra szálltok át, mert a mi vonatunk 7.05kor indul...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 11:54 
Betűmániákus

Alexa Tonks írta:
Cara írta:
Alexa Tonks írta:
Jövőhétre szervezni kéne a talit a vonatjegy miatt. (Meg amúgyis! :))
Szal ki mikor ér rá? *kíváncsi szemekkel figyel*

Egész héten :D

Én is:D Mondjuk a hétfő nem jó, mert Pesten vagyok. De mondjuk kedden? Az Judythnak is jó asszem.

Nekem is jó! Csak épp 90 %-os jeggyel mennék, szal, ha nem konkrét helyre veszitek, akkor én csak Miskolcra talizni mennék veletek, nem pedig jegyet venni! :oops:

Amúgy meg ezt az Ec dolgot illeti, ez volt írva a vonatunkhoz, ami Budapestről Székesfehérvárra megy:52 GOLDONI EC ( - Venezia S. L.)

Ezért kérdeztem! De asszem, ez csak nemzetközi, de amúgy tán nem kell helyjegy. Szal, nemtom. :roll:

Amúgy ezzel megyünk: :D

2 [P]
Miskolc Tiszai pu. 05:25 519 gyors ( - Budapest-Keleti pu.)
Budapest-Keleti pu. 07:47

Budapest-Keleti pu. 08:25 +>> 52 GOLDONI EC ( - Venezia S. L.) >>>erről beszélek!!!
:Budapest-Keleti pu. - Gyékényes
:Budapest-Keleti pu. - Gyékényes
:Villa Opicina - Venezia S. L.
Székesfehérvár 09:37

Székesfehérvár 09:42 +>> 9712 személy ( - Tapolca)
Balatonszepezd 11:41

345 km 3.827 Ft / 3.440 Ft 6:16

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 11:06 
Fanficbúvár

Én kérdezni akartam, hogy melyik vonattal megyünk Pestre? Ott melyikre szállunk át? Arra, amelyikkel Latrenék is mennek, mert akkor jelezni kellene, hogy nekünk is foglaljanak helyet :)
A jövő hét nekem jó, egyelőre semmi dolgom :)
A jegyeket csoportosan óhajtjátok megvenni? Ha nincs IC, akkor lényegtelen, hogy mikor veszed meg... *magából indul ki, ő tuti elhagyná addig*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 9:02 
Fanficbúvár

Cara írta:
Alexa Tonks írta:

Én is:D Mondjuk a hétfő nem jó, mert Pesten vagyok. De mondjuk kedden? Az Judythnak is jó asszem.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 8:56 
Könyvmoly

Alexa Tonks írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 03 (hétfő), 19:09 
Fanficbúvár

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 30 (péntek), 17:55 
Fanficbúvár

Judyth írta:
Csajok, nekem sem lehet úgy megvenni a jegyet, mert én is 90-sel megyek, bizonyos árva okokból. :-(

Azután az EC után nézett már valaki? :evil:

Milyen EC?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 18:21 
Betűmániákus

Csajok, nekem sem lehet úgy megvenni a jegyet, mert én is 90-sel megyek, bizonyos árva okokból. :-(

Azután az EC után nézett már valaki? :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:57 
Larten_H írta:
Cara írta:

De király!!! most örömmámorban úszok! az első számú Larten-fan :D :) és igen még mindig olvasom :) és még mindig nagyon cejessem :)

Űűűű de örülök :), utolsó feji nem lett szted erőltetett? *kicsit OFFol..*

sztem nem lett az, de mostmár tényleg megyek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:55 
Fanfic-faló

Cara írta:

De király!!! most örömmámorban úszok! az első számú Larten-fan :D :) és igen még mindig olvasom :) és még mindig nagyon cejessem :)

Űűűű de örülök :), utolsó feji nem lett szted erőltetett? *kicsit OFFol..*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:55 
Könyvmoly

na sztem mostmár télleg menek. Pussz és nagyölelééééééééés!és még1x bocs az OFF-okért :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:53 
Könyvmoly

Larten_H írta:
Cara írta:
ez tök király lett! főleg Larten tetsz XD de azért Oliver se semmi :roll: De a legjobb a Kicsi lány! Kicsi lány 4ever!!

Kösze *irul-pirul* Mindenki Oliverért van oda :D te vagy az első számú Larten FAN :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:51 
Fanfic-faló

Cara írta:
ez tök király lett! főleg Larten tetsz XD de azért Oliver se semmi :roll: De a legjobb a Kicsi lány! Kicsi lány 4ever!!

Kösze *irul-pirul* Mindenki Oliverért van oda :D te vagy az első számú Larten FAN :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:50 
Fanfic-faló

Cara írta:

megyek megnézni :D és köszi :)

N M, de majd kérek véleményt róla :D tényleg Kicsi lányt, még ovasod ? :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:50 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:47 
Könyvmoly

Larten_H írta:
Cara írta:
Alexa Tonks írta:
Itt meg nincs is semmi féle vihar...nem tom mit harangozzák be annyira: :roll:

visszatértem!!tényleg nincs itt semmi...csak a gép áll le mindig...de már kezdek hozzászokni. :evil: Szegény Lio...

e-küldtem a képet :)

megyek megnézni :D és köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:47 
Fanfic-faló

Cara írta:
Alexa Tonks írta:

visszatértem!!tényleg nincs itt semmi...csak a gép áll le mindig...de már kezdek hozzászokni. :evil: Szegény Lio...

e-küldtem a képet :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:44 
Könyvmoly

Alexa Tonks írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:41 
Fanficbúvár

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 29 (csütörtök), 16:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Larten_H írta:
Lionela írta:
*Lio Siófokról jelenti, hogy elvitte őt a jégeső, úszik mindene, és ekkora zuhanyban se votl még soha része*

Csak nálunk merült ki annyiban a "vihar",h. szél, és csöpörgő eső? XD

Már kezd is kisütni a nap xD

Képzeld el a helyzetet:
Ülsz kint egy csapat gyerekkel és gyöngyöt fűztök. Egyik felkiált, nézd milyen csúnya fekete felhő. Hátrafordulva konstatáljuk, hogy nem árt elpakolni, mégpedig marha gyorsan. Addigra megjött az orkán erejű szél, ami helyből feldöntötte az összes asztalt.
5 perc alatt összedobáltunk minket, majd elindultam a kb. 60m-re lévő szállásomra.
Kb. félútig jutottam mikor egy karvastagságú faág az orrom előtt állt vízszintes pályára (magyarul kis híján agyonütött), ekkor már jobban láttam ha futni kezdek (már ha ezt a 120 km/órás szélben lehet), kb 20 m-re voltam a szállástól, amikor szakadni kezdett az eső. Mit szakadni... ÖMLENI. Olyan volt, mintha megnyitottam volna a zuhanyrózsát.
Mire a szállásomra értem úgy néztem ki, mint aki egy medencéből mászott ki, plusz addigra cuki kis jégdarabok kezdtek kopogni a fejemen.

Kb. fél óráig tartott a vihar, de bokáig érő víz áll az egész kempingben (csóró sátrasok...)...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 107  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra