Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 15:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:56 
Tollforgató

Lilyana írta:
Amúgy nekem Bambitól lennének rémálmaim. XDD Nagyon nem szeretem a mesét. Az én álmaimat barbie hercegnős poszter vigyázza a koliban. Meg jövő héttől egy Jacko-plakát. :D

Én se szeretem annyira a Bambit, sose voltak a kedvenceim az állatos mesék. Kivéve, amiben emberekké változnak. xDD De ez nagyon cuki párna. :D ^^
Az úgy éles kontraszt! :lol:

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:53 
Billentyűzetgyilkos

mi a meritáborban is paráztunk egy kicsit, mert horrorfilmekről beszélgettünk már vagy egy órája, erre valamelyik állat úgy akart bejönni a szobába, hogy bekopogott az ablakon. XDDD Öten egyszerre sikítottunk fel x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:53 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
És csak ráböksz egy kőre, és ott van alatta? Vagy van vmi trükkje, hogy a nagy barna kavicsok alatt biztos van?

Nem igazán lehet tudni, hogy pontosan melyik alatt van. Nyilván a kisebbeket nem kell megnézni, az alá sem férne, és nem tud magának kis fészket kialakítani - a finomabb homokba ágyazódnak. Tulajdonképpen az összeset is fordítgathatod, de sokszor attól függ, mennyire tudsz bemászni oda, mert ugye mégiscsak vizes a patak XD, vagy a part milyen meredek, és tudod-e ott még követni a patak vonalát, milyen követ érsz el, vagy épp azon állsz, és nem tudsz csak ugorva egy másikon teremni. Az egész pont ezért nagyon buli, plusz legyen merszed megfogni a rákot, megy ám a sikongatás. XDD Hát még, ha meg is csíp kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

finnigan írta:
xD :D

Ilyen nálam is van. Konkrétan teljes sötétben nem is tudok elaludni, van világítós Bambis kispárnám is erre a célra... :lol:

Nálam ez pont fordítva van, minden világító ketyerét kikapcsolok, sokkal félelmetesebb egy pirosan világító pötty szemüveg nélkül, mint a totál sötét. XD A sötét amúgy is jó, tök pihentető. Csak ne kezdjek el gondolkodni rémlényeken. XDDD

Amúgy nekem Bambitól lennének rémálmaim. XDD Nagyon nem szeretem a mesét. Az én álmaimat barbie hercegnős poszter vigyázza a koliban. Meg jövő héttől egy Jacko-plakát. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lilyana 2011 március 15 (kedd), 15:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:48 
A Legnagyobb Fandomvadász

finnigan írta:
Milyen kedvesek. :lol: De jaj, én a táboroknak ezt az ijesztgetős részét nem szerettem sose. Mert vhogy mindig volt vagy rémtörténet-mesélés, vagy szellemidézés. Na, hát egyszer Petőfit idéztünk (xD), és akkor "kocogtasd meg az ablakot, ha itt vagy!", hát naná, hogy pár fiú megtette helyette. Hát életemben nem volt még rémálmom Petőfiről, akkor igen... x"DD

jaaaj, de ez olyan szemét dolog xDDD engem is beszivattak, amikor osztálykirándulni voltunk Bogácson. kint ültünk a tűznél az én hátam mögött a nagy sötét messzeség, és akkor rémtörténetet mesélnek. utána az egyik srác meg mögém lopakodott, és rámordított x") hát szerintem a sikításomat mérföldekre el lehetett hallani xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
Lilyana írta:

Én baromi ijedős vagyok a sötétben, a barátaim cikiznek is érte. Képes vagyok a saját szobámban ülve beparáztatni magam egy sötét rémlényt hallucinálva, mikor tudom, h csak a fejemben van, és csak egy fura hangulat kapott el...

Ilyen nálam is van. Konkrétan teljes sötétben nem is tudok elaludni, van világítós Bambis kispárnám is erre a célra... :lol:

Na akkor ebben meg én vagyok fordítva, ugyanis kifejezetten imádom a sötétet. Ritkán kapcsolok lámpát, engem megnyugtat. Sosem féltem a sötétben gyerekként sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Ó-nagy-admin "backstage"

mellons írta:

A rákászás hagyomány nálunk, mivel a családunk a Zemplénből származik, a másik fele még mindig ott él, és apu is ott nőtt fel a hegyekben, és van ott egy Aranyosi-völgy nevű hely. Rally versenyeket is szoktak ott rendezni. XD
Nagyon szép, végig patakok szelik. Na már most. Megállunk, keresünk egy tisztást, szedünk ágakat, tüzet gyújtunk, aztán nekiindulunk a patakban a köveken, és ami szimpi, azt a követ felfordítjuk - ugyanis azok alatt húzzák meg magukat -, és ha találsz rákot, gyorsan elkapod és vödörbe dobod. Vigyázni kell, mert állatira meg tudnak csípni. Ha már szedtünk jó párat, visszamegyünk a tűzrakáshoz, s ha már csak parázslik, bele kell dobni a rákot. Elég szadi dolog innen nézve, de hivatalosan így kell megfőzni. Utána kivesszük, leszedjük a vázát, és lehet enni. Mindene ehető.

Furcsa egy perverzióid vannak, mindig mondom, Sheymi.

És csak ráböksz egy kőre, és ott van alatta? Vagy van vmi trükkje, hogy a nagy barna kavicsok alatt biztos van?

A perverzió jó szó rá. :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:46 
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
Na, hát egyszer Petőfit idéztünk (xD), és akkor "kocogtasd meg az ablakot, ha itt vagy!", hát naná, hogy pár fiú megtette helyette. Hát életemben nem volt még rémálmom Petőfiről, akkor igen... x"DD

=)) =)) Petőfiről rémálom!
Igazából ilyen ijesztgetés ez az egy volt, mindig imádtam táborozni, szóval sok helyen voltam. Egyszer agyagoztunk, meg minden kézműves izé volt, de magunknak kellett az agyagos földből beszerezni az anyagot. A fiúk leeresztettek, majd be is ejtettek. XD Fordulj meg egy fél méter széles és három méter mély lyukban, mikor fejjel lefelé lógattak le. Úgy néztem ki, mint valami barlangász. Ja, és közbe ne nagyon röhögj, mert az agyag csúszik és folyton visszakerülsz. Igazából ez is remek volt. XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:46 
Tollforgató

Lilyana írta:
Szegény Petőfi, ha tudná, hogy ártatlan lányokat riogatnak vele... öhm, asszem tetszene neki. Humora az volt. :lol:

Én baromi ijedős vagyok a sötétben, a barátaim cikiznek is érte. Képes vagyok a saját szobámban ülve beparáztatni magam egy sötét rémlényt hallucinálva, mikor tudom, h csak a fejemben van, és csak egy fura hangulat kapott el...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:45 
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
Meg az van meg még, mikor jött vki a géeszbe, rögtön kellett neki egy becenév, és mindenki lerövidült végül. Na jó, tally, meg Tana megúszta... de az ő nevüket nem nagyon lehet már rövidebbé tenni. xDD

lusta egy nép vagyunk xDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

finnigan írta:
Milyen kedvesek. :lol: De jaj, én a táboroknak ezt az ijesztgetős részét nem szerettem sose. Mert vhogy mindig volt vagy rémtörténet-mesélés, vagy szellemidézés. Na, hát egyszer Petőfit idéztünk (xD), és akkor "kocogtasd meg az ablakot, ha itt vagy!", hát naná, hogy pár fiú megtette helyette. Hát életemben nem volt még rémálmom Petőfiről, akkor igen... x"DD

Szegény Petőfi, ha tudná, hogy ártatlan lányokat riogatnak vele... öhm, asszem tetszene neki. Humora az volt. :lol:

Luna, te tényleg fordítva vagy bekötve. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:41 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
A halakat sem szereted?

Hogy zajlik egy rákászás?

Nem szeretem. Mindig is így volt. Nem is tudom, valahogy nem barátkozom az ízével. Nálam a gomba is ilyen, olyan gumis, szinte nincs is íze... A halnak meg néha túl erős. Egyetlen fajtát eszek meg, apu szokott néha olyat csinálni, nem tudom, az milyen fajta hal, szép, vaskosabb fehér húsú, és kirántja, de pont olyan ügyesen, hogy nem lesz nagyon olajos - mert hajlamos megszívni magát. Úgy nem mondom, hogy szeretem, de valamennyire finom.

A rákászás hagyomány nálunk, mivel a családunk a Zemplénből származik, a másik fele még mindig ott él, és apu is ott nőtt fel a hegyekben, és van ott egy Aranyosi-völgy nevű hely. Rally versenyeket is szoktak ott rendezni. XD
Nagyon szép, végig patakok szelik. Na már most. Megállunk, keresünk egy tisztást, szedünk ágakat, tüzet gyújtunk, aztán nekiindulunk a patakban a köveken, és ami szimpi, azt a követ felfordítjuk - ugyanis azok alatt húzzák meg magukat -, és ha találsz rákot, gyorsan elkapod és vödörbe dobod. Vigyázni kell, mert állatira meg tudnak csípni. Ha már szedtünk jó párat, visszamegyünk a tűzrakáshoz, s ha már csak parázslik, bele kell dobni a rákot. Elég szadi dolog innen nézve, de hivatalosan így kell megfőzni. Utána kivesszük, leszedjük a vázát, és lehet enni. Mindene ehető.

Luna Aurora írta:
és háh, kivételes eset, én IMÁDOM a pacalt! :D sok-sok évig kedvenc ételem volt, idén szorította le a görög rakott krumpli :D

Furcsa egy perverzióid vannak, mindig mondom, Sheymi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Sztorihajhász

finnigan írta:
mellons írta:
Tánctáborban én is voltam. Nekem az jut róla az eszembe, hogy erdő mellett voltunk, és egyik este pont azt a részét adták az X-aktáknak, mikor valami lény elkapdosta a kempingezőket a fák között.
Na gondolhatjátok. Estére meg volt beszélve egy lánc a lányok között, kit kell felébreszteni, ha valakinek WC-re kell mennie - az kijjebb volt a zuhanyok mellett -, a fiúk pedig naná, hogy beöltöztek, és jó párunkat majd beszarasztottak. XD

mi kezdtük az éjszakát valami jó kis horrorral aztán elkezdtünk bújóckázni, és egyikünk nagyon durván eltünt. tényleg sehol nem találtuk, már ott voltunk, hogy szólunk az edzőnek aztán kiderült hogy néhányan összejátszottak, és végülis szóltak neki mikor merre megyünk, ő meg átszaladt elbújni máshová

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Tollforgató

Luna Aurora írta:

mindenki néz félre smileyt :D Nóri azt hitte sokáig, hogy a könnyek a kezei: :(( =))
na örülök neki :D

Jaj, téll, erre emlékszem. :)

Meg az van meg még, mikor jött vki a géeszbe, rögtön kellett neki egy becenév, és mindenki lerövidült végül. Na jó, tally, meg Tana megúszta... de az ő nevüket nem nagyon lehet már rövidebbé tenni. xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:38 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
na ki az elvetemült?! pacal, fúúj x"D

de én fordítva vagyok bekötve xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:37 
Tollforgató

mellons írta:
Tánctáborban én is voltam. Nekem az jut róla az eszembe, hogy erdő mellett voltunk, és egyik este pont azt a részét adták az X-aktáknak, mikor valami lény elkapdosta a kempingezőket a fák között.
Na gondolhatjátok. Estére meg volt beszélve egy lánc a lányok között, kit kell felébreszteni, ha valakinek WC-re kell mennie - az kijjebb volt a zuhanyok mellett -, a fiúk pedig naná, hogy beöltöztek, és jó párunkat majd beszarasztottak. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:36 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:

mindenki néz félre smileyt :D Nóri azt hitte sokáig, hogy a könnyek a kezei: :(( =))

öööö... én is azt hittem o_O x'DDD

na ki az elvetemült?! pacal, fúúj x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:34 
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
Luna Aurora írta:
már van 6 oldalunk <):) :D hogy telik az első egyetemista év? :)

Áááá, a besárgult retek! =)) =)) El is felejtettem. <):)

Jól, nagyon jól. :) Bár a második félévben egyelőre nagyon lusta vagyok tanulni, de amúgy tetszik. Maga a tanulnivaló, meg a suli, meg a kolesz... meg nem tudom, az egész érzés, hogy egyetemista vagyok. :D

na örülök neki :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:33 
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
Fú, erről eszembe jutott, egyszer nálunk tánctáborban volt lecsóverseny, hogy a fiúk csináltak kitudjahányfélét, és akkor nekünk lányoknak kellett dönteni, hogy melyik a legfinomabb. Na, szerintem azok után az is megutálta a lecsót, aki addig szerette. x"DD *srg* --> :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
Dóri: a Madzsarba szeretnék, mert az ott van a sulim felett, gyakrlatilag csak leliftezem és beértem a suliba, nagyon király lenne :D te melyikbe tervezel menni? Vagy albérletet keresnél másikat?

neeeeem, az nem nekem való, csakis albérlet jöhet szóba :)

és háh, kivételes eset, én IMÁDOM a pacalt! :D sok-sok évig kedvenc ételem volt, idén szorította le a görög rakott krumpli :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

a pacal tényleg undorító, arra ránézni sem bírok én sem XDD annyira nem vagyok elvetemült :D:D lecsót viszont bármikor, bármennyit. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:32 
Tollforgató

Luna Aurora írta:

Áááá, a besárgult retek! =)) =)) El is felejtettem. <):)

Jól, nagyon jól. :) Bár a második félévben egyelőre nagyon lusta vagyok tanulni, de amúgy tetszik. Maga a tanulnivaló, meg a suli, meg a kolesz... meg nem tudom, az egész érzés, hogy egyetemista vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:31 
Billentyűzetgyilkos

mellons írta:
Csak nem azt akarod mondani, hogy teljesen? :-?

háááát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

mellons írta:
Juuj, a gomba a másik, meg a pacal!!! Már a szagától minden bajom van, ha az készül, bezárkózom valamelyik szobába. XD

Ami még nagyon kész, a tenger gyümölcsei. UTÁLOM. Ránézni is rossz, de anyu pl. imádja. Ülünk az asztalnál, eszi a kagylót, rákot, polipot, én meg erőteljesen elfordítom a fejem. Aztán mikor már óvatlanná válok, anyu megszólít, odanézek, és vigyorog, miközben egy csáp még kilóg a szájából. Húú de utálom, mikor ezt csinálja. XD
Viszont rákászni szeretek, sokat járunk nyáron, az buli. Még azt meg is kóstolom, olyan, mint a csirke.

Tania: Ritka az olyan, aki szerint a legjobb kaja a lecsó. XD De egészségedre. :D

Blöö, pacal... A legundibb, amit valaha láttam apám tányérján, az Bulgáriában volt, EGYBEN rakták elé a pacalt, EGYBEN!

Még sosem ettem polipot. De durva lehet! XD
A halakat (főképp a sült pisztrángot tejfölös-hagymás mártogatóssal) és a rákot szeretem. A kagylóért nem rajongok. :?
A halakat sem szereted?

Hogy zajlik egy rákászás?

A babgulyás nyamm.

A szobatársnőm, Nofre egyik kedvenc kajája a lecsó. Tania, ti elvetemültek vagytok. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
mellons írta:
Az esetek 90%-ban cikizlek, tündérkirálylány. Túl nagy a támadási felületed, én pedig félig mardis lennék, vagy mifene. XD (Tudom, erre mit akarsz írni. Megint sikerült azt kihoznom a dologból, hogy te vagy a hibás. És tényleg! :)) )

félig, mi? /:)

Csak nem azt akarod mondani, hogy teljesen? :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:29 
Billentyűzetgyilkos

finnigan írta:
:) Igen, téll rég jártam már erre. :#-) De hát ne már, hogy ne legyen egy géeszes hszem se! xD Úgyis hamarosan lecsökken ez a 2000 is olyan 100 körülire... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:29 
Billentyűzetgyilkos

húúú, megint lemaradtam : D

én nagyon szeretem a lecsót, és igeeen, gulyáslevesből a legjobb az, amit Zsóka anyukája csinál XDD

szija Alíííííz, de jó itt látni >:D<

Dóri: a Madzsarba szeretnék, mert az ott van a sulim felett, gyakrlatilag csak leliftezem és beértem a suliba, nagyon király lenne :D te melyikbe tervezel menni? Vagy albérletet keresnél másikat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:28 
Billentyűzetgyilkos

mellons írta:
Az esetek 90%-ban cikizlek, tündérkirálylány. Túl nagy a támadási felületed, én pedig félig mardis lennék, vagy mifene. XD (Tudom, erre mit akarsz írni. Megint sikerült azt kihoznom a dologból, hogy te vagy a hibás. És tényleg! :)) )

félig, mi? /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:28 
Tollforgató

Luna Aurora írta:
Alííííííz! szija! >:D< de rég láttalak Téged is!

:) Igen, téll rég jártam már erre. :#-) De hát ne már, hogy ne legyen egy géeszes hszem se! xD Úgyis hamarosan lecsökken ez a 2000 is olyan 100 körülire... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:26 
Tollforgató

mellons írta:
Tania: Ritka az olyan, aki szerint a legjobb kaja a lecsó. XD De egészségedre. :D

Fú, erről eszembe jutott, egyszer nálunk tánctáborban volt lecsóverseny, hogy a fiúk csináltak kitudjahányfélét, és akkor nekünk lányoknak kellett dönteni, hogy melyik a legfinomabb. Na, szerintem azok után az is megutálta a lecsót, aki addig szerette. x"DD *srg* --> :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:25 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:

és már megint cikiz... ilyenkor meg se érdemled ezt a szép és kedves nevet :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:

Luna Aurora írta:
Gaeriel írta:
jaaaj, amúgy arra emlékszel, amikor a géesz megtekintéseinek száma valami kerek értékhez közeledett? :D és akkor mint a hülyék elkezdtünk kattintgatni, hogy meglegyen, és meg is örökítettük végül :D:D

:)):)) igeeen! nagyon nyomik tudunk lenni xD
nekem amúgy a lila a legjobb és örök :D

de az mi jó volt már :D:D szerintem valahol meg is van még nekem az a kép xDDDD

szia Alíííííz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
jövőre képzeljétek, koleszos leszek, ha felvesznek x'D

én tuti költözök, ha maradok szegeden :D melyik koleszbe szeretnél menni, azt tudod már?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:24 
Sztorihajhász

Tania írta:
na jó, ezen a szakdoga-témán még gondolkodnom kell XD nembaj, van idő : D azért még van pár félévem kigondolni :D

húú, képzeljétek, holnap megyünk fogyatékos kisgyerekekhez látogatóba *.* múlthéten időseknél voltunk, ők nagyon aranyosak voltak :x

mi szavalni voltunk még karácsonykor az idősek otthonában, meg aztán kórházban a leukémiásoknál, annyira szép volt érezni azt a szeretetet és hálát :x most is kiráz a hideg

Lyla: a babot nem kedvelem :D
de az a babgulyásból sem eszem meg... fura ízlésem van

szia, finni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:

mellons írta:
Gaeriel írta:
áú xDDD de amúgy neked miért kellett ilyeneket tanulnod? mármint műszaki rajz meg fizika? a vállalatirányításnak ehhez mi köze van?

A BME gazdasági fősuli részére jártam, ezért voltak alaptárgyak, amiket elsőben mindenkinek tanulnia kellett, mielőtt igazán szakosodtunk volna. Utána már jobban csak gazdasági tárgyak voltak, meg pszichológia, munkaerő gazdálkodás, marketing, logisztika. Magyarán minden, ami ahhoz kell, hogy ha bekerülsz, el tudj igazgatni egy céget a beszerzéstől kezdve a bérek kifizetésén át a csapattréningekig. Ha kell, tudj reklámot csinálni, ha kell, oldd meg, hogy xy összeveszett zt-vel.

jaaa, értem :) bár akkor is hülyeség, hogy kellett a műszaki rész xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

Alííííííz! szija! >:D< de rég láttalak Téged is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:23 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Csak egyetérteni tudok. :D A másik fujj nálam a gomba. De a gombapörkölt leve is nagyon finom, csak folyton azo piszmogok, h a gombadarabkákat levakarjam a mártogatós kenyérről...

Juuj, a gomba a másik, meg a pacal!!! Már a szagától minden bajom van, ha az készül, bezárkózom valamelyik szobába. XD

Ami még nagyon kész, a tenger gyümölcsei. UTÁLOM. Ránézni is rossz, de anyu pl. imádja. Ülünk az asztalnál, eszi a kagylót, rákot, polipot, én meg erőteljesen elfordítom a fejem. Aztán mikor már óvatlanná válok, anyu megszólít, odanézek, és vigyorog, miközben egy csáp még kilóg a szájából. Húú de utálom, mikor ezt csinálja. XD
Viszont rákászni szeretek, sokat járunk nyáron, az buli. Még azt meg is kóstolom, olyan, mint a csirke.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:23 

Luna Aurora írta:

gonoszak vagytok mind a ketten xD nem is szoktam nyalókázni

:D:D óó, majd még el is hiszem :D

Reni: zsókáék gulyásleves, mi? :D az az igazi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:22 
Billentyűzetgyilkos

Gaeriel írta:
xDDD úgy tűnik nem eléggé :-P :D

pedig tisztára igyekszek x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

igeeen, jó csípősen :x most is azt ebédeltem :D
meg még délután sütök hozzá egy kis sütit, mielőtt visszacuccolok szegedre ^^

jövőre képzeljétek, koleszos leszek, ha felvesznek x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Tollforgató

*besurran* Szia mindenki! :)

Olvastam a gmailes üzit, és hát látnom kellett mi maradt a kicsi (most már téll az xD) géeszből. :D :D De azért máris termeltetek öt oldalt, ez szép! :) ^^

(Bár ebben a törlésben is van egy plusz jó dolog: ha megnézem a hszeim, legalább nem szégyenlem el magam, hogy mióta nem jártam itt... :#-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Aryanna írta:
a lecsóval engem is ki lehet kergetni a világból, anya meg imádja xD
a gombaleves levét szeretem de magát a gombát én sem, meg amit még nem eszek, az a chilis bab

nálunk most olyan szinten lassú a net, hogy esélyem sincsen tartani a lépést xD

Én chilis bab rajongó vagyok. A mexikóis cuccok mind jöhetnek. (Kivéve az avokádót meg a chilis ketchupot.) :D
És a chilivel van bajod, a kukoricával, a babbal, a hússal, vagy azzal, hogy így együtt rosszak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:21 
Billentyűzetgyilkos

Gaeriel írta:
jaaaj, amúgy arra emlékszel, amikor a géesz megtekintéseinek száma valami kerek értékhez közeledett? :D és akkor mint a hülyék elkezdtünk kattintgatni, hogy meglegyen, és meg is örökítettük végül :D:D

:)):)) igeeen! nagyon nyomik tudunk lenni xD
nekem amúgy a lila a legjobb és örök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:20 
Sztorihajhász

Tania írta:
ne bántsátok a lecsót, az a legfinomabb kaja a világooon *.*

meg a gulyásleves :x

a gulyáslevest én is imádom, fini friss kenyérrel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Már 5 oldal. :lol:

Mi ez az srg? * tudatlan nagyon *

nagyon király :D SírvaRöhöG hogy még annyit se kelljen gépelni :)) én dacból ezt is mindig kiírtam xDDD

én se gomba, se gulyásleves, se lecsó xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Billentyűzetgyilkos

Gaeriel írta:
áú xDDD de amúgy neked miért kellett ilyeneket tanulnod? mármint műszaki rajz meg fizika? a vállalatirányításnak ehhez mi köze van?

A BME gazdasági fősuli részére jártam, ezért voltak alaptárgyak, amiket elsőben mindenkinek tanulnia kellett, mielőtt igazán szakosodtunk volna. Utána már jobban csak gazdasági tárgyak voltak, meg pszichológia, munkaerő gazdálkodás, marketing, logisztika. Magyarán minden, ami ahhoz kell, hogy ha bekerülsz, el tudj igazgatni egy céget a beszerzéstől kezdve a bérek kifizetésén át a csapattréningekig. Ha kell, tudj reklámot csinálni, ha kell, oldd meg, hogy xy összeveszett zt-vel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:19 
Billentyűzetgyilkos

na jó, ezen a szakdoga-témán még gondolkodnom kell XD nembaj, van idő : D azért még van pár félévem kigondolni :D

húú, képzeljétek, holnap megyünk fogyatékos kisgyerekekhez látogatóba *.* múlthéten időseknél voltunk, ők nagyon aranyosak voltak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:19 
Billentyűzetgyilkos

mellons írta:

Nekem mondjátok? XDD ÉS akkor nem is tudjátok, hogy ráadásként tündérkeresztmaminak hív sokszor, ezért direkte így írtam. :D
Bár volt egy macis, sárga felsője, amitől megijedtem és cikiztem, mikor itt volt nálunk. XD

és már megint cikiz... ilyenkor meg se érdemled ezt a szép és kedves nevet :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

ne bántsátok a lecsót, az a legfinomabb kaja a világooon *.*

meg a gulyásleves :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Luna írta:
ez egyszerű szociometriával megoldható, plusz egy-két háttérkérdés

Ez most nekem volt kínai. :D

a szociometria tulképp egy kérdőív, ami egy csoport összetételét hivatott felmérni, azért jó, mert külön megjeleníti az egyoldalú és kölcsönös viszonyokat, és a végén csinálhatsz egy ábrát, amivel megkapod a csoport rejtett hálózatát

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra