Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 196 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 03 (vasárnap), 7:36 
Zöldfülű

Én biztos, hogy fogok szavatni. :-)
És a történeteid nagyon jók szerintem, igaz a Hátsó széndékból csak olyan négy fejezetet olvastam, viszont az Elveszett Emlékek az egyik kedvencem, remélem gyorsan fríssitesz.
És remélem nem baj ha ilyet kérdezek, de hát van egy fiatalabb ismerősöm aki szeret írni és szerinted megéri föl rakni neki Merengőre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: új fejezet
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 18:17 
Írópalánta

Már fel is töltöttem a Hátsó szándék 12. fejezetét. Ez extrahosszúra sikerült (legalábbis önmagamhoz képest biztosan :lol: ), remélem örültök neki! :-D

Most már biztos, hogy hétfőn indítom a szavazást a Kívánság Dobozos történetekről, ha érkezik még addik kívánság, ha nem. Remélem sokan benéznek majd szavazni :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 17:31 
Írópalánta

Sziasztok!

Feltöltöttem az Elvesztett emlékek 6. fejezetét. Jó olvasást hozzá! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 30 (szerda), 12:31 
Írópalánta

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés a frissítésekkel kapcsolatban:

Az Elvesztett emlékek 6. fejezetét holnapra befejezem és fel is teszem, ahogy ígértem.

Hátsó szándékból pedig a következő fejezet már a hétvégén érkezik (előre láthatólag szombaton).

Még mindig várom a 4 történet ötletet, de ha senki más nem ír hétfőig, akkor lehet, hogy csak ezt a hat kívánságot szavaztatom meg. :-?
Azért én örülnék, ha összejönne a 10...
Mint már írtam, bárki írhat ötletet, nincs semmilyen kikötésem arról, hogy az olvasóm legyen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hírek
HozzászólásElküldve: 2011 március 29 (kedd), 14:44 
Írópalánta

Sziasztok!

Először is, feltöltöttem a Hátsó szándék 11. fejezetét, remélem tetszeni fog nektek! :D

Másodszor pedig még mindig várom a kívánságokat, négy szabad hely van még. Hajrá! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 28 (hétfő), 18:47 
Zöldfülű

Nicknév: Drisa
Kor: 20
Kategória: Madam Puddifoot kávézója

Ötlet: Lucius/saját szereplő (nem slash)
Lucius Malfoy átáll a Rend oldalára, a háború után mégis felelnie kell a tetteiért. Vagyonát elveszik és csak akkor kapja vissza ha sikerül bizonyítania. Ehhez persze szüksége lesz egy kis segítségre. Nincs más választása szívességet kell kérnie egy régi ismerőstől. A másik fél ha nehezen is de ráveszi magát. Ezzel pedig Lucius az adósa lesz. Valami könnyed és vicces történetre gondoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 28 (hétfő), 13:54 
Írópalánta

Ugyan már, semmi baj. Ezt az ajándékozást nem csak azoknak találtam ki, akik hagynak kritikát, hanem bárkinek, aki olvassa a történeteimet, vagy egyszerűen csak van egy jó történet ötlete és szeretné, hogy megvalósítsam. :-)V

Már csak 5 hely van, gyerünk emberek, írjatok bátran, én minden ötletnek örülök! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 28 (hétfő), 12:21 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy álmokból szőtt kastélyban, telezsúfolva bishikkel
Nicknév: Wonderfoxy
Kor: 22

Ötlet: Én egy Neville/Luna párosításra gondoltam. A történet elég egyszerű: még a suliban vagyunk (hogy hányad évesek, azt rád bízom) és Lunának udvarlója akad. Nevillet pedig - számára is furcsa módon - zavarni kezdi ez. Persze aztán a fiút félre állítja az útból, hogy aztán ő csaphassa a szelet Lunának. :->

Különben csak fű alatt merek bocsánatot kérni, amiért még egyszer nem írtam neked kritikát, most mégis pofátlanul ötlettel dobállak téged. ^^" De tetszenek a történeteid, a mulasztásomat pedig pótolni fogom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 7:51 
Írópalánta

Az eddig beérkezett négy kívánság nagyon érdekes és izgalmas lehetőségeket rajt magában.

Kíváncsi vagyok, hogy a még kiadó hat helyre milyen ötletek fognak érkezni! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 22:49 
Szárnybontogató

Nicknév: Emily Piton
Kor: 21

Az ötletem: Az én kívánságom egy elég extra párosra vonatkozna: Harry/McGalagony professzor.
McGalagony valamilyen baleset folytán visszafiatalodik, amit nem tudnak sajnos visszafordítania, így bele kell törődnie, hogy elölről kell kezdenie az életét. Szeretném, ha ki lenne fejtve a professzor lelkében lezajló válság, mint például az, hogy tudja feldolgozni, hogy beleszeret egy olyan korú fiúba, aki akár az unokája lehetne. Az is jó lenne, ha nem mindjárt az elején derülne ki, hogy ki is az új lány! Nem drámára várok, de nem is cukormázas Mary Sue történetre, de azért a vége happy end legyen!
Köszi!

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 20:28 
Zöldfülű

Nicknév: Happydee.
Kor: 19.
Kategória: Madam Puddifoot kávézója.
Az ötlet: Szeretném, ha kombinálnád a régi és új generációt, a következő képpen: Draco / Lily. Draco a Rend oldalán harcolt, de a háború után elhagyta Angliát. 18 évvel később tér csak vissza és állást vállal a Minisztériumba. Ott ismeri meg Lily Pottert. Annyit kérnék még, hogy Draco karaktere ne nagyon változzon, de ne legyen bunkó és Happy End legyen.
Köszönöm Szépen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 20:00 
Zöldfülű

Nicknév: Alexa Taylor.
Kor:15.
Kategória: Madam Puddifoot kávézója.
Az ötlet: Én egy Draco/ saját szereplőt szeretnék. A lényeg, hogy Hermionénak van egy évvel fiatalabb húga aki átjött Beauxbatonsból, és teljesen más, mint Hermione (olyan divatos, pasizós, méhkirálynő). Minden fiú vele szeretne járni, azt, hogy Dracoval hogyan jönnek össze rád bízom. De legyen bent pici szerelmi háromszög is (Hermione/Draco/Hermione húga).
A karakterek nem kell, hogy teljesen könyvhűek legyenek, atöbbit rád bízom.
Picit bugyuta ötlet, de remélem bekerül. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 16:26 
Zöldfülű

Nicknév: Callandra Malfoy

Kor: 20

Az ötlet: Én egy Lucius/Hermione párosítású ficre gondoltam. Hermione és barátai látogatást tesznek egy régi kastélyban, ahova Lucius Malfoy is követi őket, Voldemort megbízásából. A kastélyt két szellem lakja (egy férfi és egy nő), akiről kiderül, hogy az utolsó tulajdonosok szellemei és egy átok miatt ragadt ezen a világon. Évtizedek óta keresik a megfelelő embereket, hogy őket megszállva végre beteljesítsék szerelmüket és megtörjön az átok. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy ők Luciust és Hermionét nézték ki erre a célra… :D
Szeretném ha a karaktereket nagyjából könyvhűen megőriznéd és hogy happy end legyen a vége.
Nagyon köszi előre is! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: A Kívánság Doboz kinyílik
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 9:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Végre eljött a pillanat, ezennel hivatalosan is felnyitom a Kívánság Dobozom és várom a beérkező kívánságokat. :-D

Ne felejtsétek megadni az adatokat is (nicknév, stb.) és sok sikert mindenkinek ahhoz, hogy bekerüljön az első tízbe!

Ahogy Dumbledore is mondaná, ne húzzuk tovább az időt, csak annyit mondok: vigyázz, kész, rajt! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kívánság Doboz
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 9:47 
Írópalánta

Sziasztok!

Holnap tíztől várom a kívánságokat itt, a blogomban.

A következő kategóriák közül lehet választani:
Nagyterem, Madam Puddifoot Kávézója, Weasley Varázsvicc Vállalat, Sötét Varázslatok

A következő adatokat kell majd megadni:
Nicknév:
Kor:
Kategória:
Az ötlet:...

Ne feledjétek, az első tíz leggyorsabb ötlet kerül szavazásra. Sok szerencsét mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 24 (csütörtök), 14:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Elkészültem az Elvesztett emlékek 5. fejezetével, amit hála Luna_L gyors bétázásának, már fel it töltöttem. Remélem tetszeni fog! :-D

Emlékeztetőül, már csak két nap a Kívánság Dobozom indulásáig! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: .
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 19:14 
Írópalánta

Rózsabimbó írta:
Ez az ötlet nagyon jónak ígérkezik. Ha elkezded, én biztos olvasni fogom! :-)

Jajj, nagyon köszi!! :-D Bele fogok kezdeni, csak néhány hetet még várat majd magára, de jönni fog! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 18:59 
Zöldfülű

Ez az ötlet nagyon jónak ígérkezik. Ha elkezded, én biztos olvasni fogom! :-)

._?-.._?=?_..-?_
/`;#?#?#.-.#?#?#;`
_))#.#.?#?.#.# ((_/
#.#.#.#.#.#.#.#
?#Rózsabimbó#?
...?#.#.#.#.#?
_ ?#.#.#?/ /_
(((___) ?#? (___))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 11:50 
Írópalánta

Ahogy már korábban ígértem, feltöltöttem a Hátsó szándék 10. fejezetét. Komorabb hangvételű lett, de azért remélem tetszeni fog.

A Kívánság Dobozos akciómmal kapcsolatban: Szombaton délelőtt tíztől várom majd a történet ötleteiteket. A tíz leggyorsabb ötlet aztán szavazásra kerül. Remélem sokan kedvet kaptok hozzá! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 11:17 
Írópalánta

Szia Shanon!

Igen, szépen haladok és már látom az alagút végét... Persze ez nem azt jelenti, hogy most öt fejezet múlva vége, lesz itt még mesélni valóm bőven :-Ą
Örülök, hogy sikerült ennek a történetnek is felkeltenie az érdeklődésed, remélem majd nem fog csalódást okozni, ha belekezdesz. Természetesen igényt tartok a véleményedre, ne fogd vissza magad :wink:

Annak is nagyon örülök, hogy tetszik a dramionés történetem. Őszintén szólva az elején kicsit féltem belekezdeni, mert Lucius karaktere valahogy közelebb áll hozzám és nem akartam csalódást okozni a Draco fanoknak sem. (Csütörtökön jön a folytatás :-) )

Ez az új történet ötlet igazi kihívás, hiszen itt "összecsap" apa és fia (persze nem önszántukból...), kő kövön nem marad, az biztos. Ebben a történetben Hermione karaktere annyiban ooc lesz, hogy itt vagányabbnak képzeltem el, nem hagyja majd magát ugráltatni, vagy befolyásolni, az biztos :-D
Nem lesz könnyű menet, de beleadok mindent, hogy megbírkozzam a feladattal, remélem sikerülni fog!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 8:00 
Betűmániákus

*bekukkant*

Szia Lana! :)
Örömmel olvasom, hogy szépen haladsz^^ Amint lesz több időm - aminek sajnos enyhén nyár szaga van -, bele akarok kezdeni a Hátsó szándékba, amivel igazán kíváncsivá tettél :) Úgyhogy ami késik, nem múlik, sőt, ha ilyen tempóban haladsz, talán még be is fejezed, és akkor majd egy átfogóbb, kifejtősebb véleményt is írhatok rá, ha gondolod. Teljesen egyéni, minden más történethez való hasonlítgatás nélkül, ala shanon^^ mostanában sajna csak ilyesmire telik, mert idő nix. Viszont kivételt képez a dramionéd, ami igazán magával ragadott a maga komolyságával és lágyságával. Várom a folytatását!

A készülő mű... nem mondom, bevállalós vagy :D Malfoyokkal kekeckedni... :g Mármint ilyen szoros szálon, egy történetben megjelentetni őket :) Kiváncsian várom ;)
Nem sokan fognak bele ilyesmibe - talán mert tartanak a karakterektől, mint jómagam. A sorozatot idestova 10 éve, a fanfic világot már 4éve ismerem, mégis most született meg életem első novellája az általam olyannyira tisztelt és szeretett párosban (ki lehet találni, melyik, ha már itt vagyok) :) Hagytam érni a dolgokat, na.

De, hogy ne szedjék le a séróm az offért:
várom a fejleményeket! :)

üdv, shanon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 7:46 
Írópalánta

Szép jó reggelt mindenkinek! :-)

judyfoster: Köszi szépen! Szerintem biztosan belekezdek. :wink:

YellowBlue: Ez egy nagyon jó kérdés. Általában hétvégente és esténként ülök le írni, amikor van időm, de eddig mindig sikerült tartanom a beígért határidőket. Ma délután is hozom pl. a Hátsó szándék 10. fejezetét. Annyira nem kell erőlködnöm az írás során, fejben már nagyjából mindig megvan, amit írni akarok, már csak pötyögnöm kell :-D
Örülök, hogy tetszik az ötlet! Mindenképp meg szeretnék írni néhány fejezetet, mielőtt elkezdem feltenni ezt a harmadik történetet (így még néhány hetet várat majd magára), szóval reményeim szerint tartani tudom majd a heti frissítést. Pár hét múlva ugyan be kell iktatnom egy egy hetes szünetet nyelvvizsgázás miatt, de egyébként hozom a frisseket hetente :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 20:30 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 10:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 19:00 
Zöldfülű

Engem érdekelne az új ötleted :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 16:23 
Írópalánta

Sziasztok!

A múltkor már említettem, hogy felmerült bennem egy új történet ötlete, ezzel kapcsolatban lennék kíváncsi néhány véleményre.

A rövid tartalom: A háború véget ért, Harryék győztek. Két évvel az események után a Minisztérium hoz egy rendeletet, amiben azokat az aranyvérű családokat, akik a halálfaló perek során ártatlannak bizonyultak, házasságra "kényszerítik" mugli származásúakkal, vagy félvérekkel, hogy biztosítsák a békét.
Hermione mugli származásúként kap egy levelet a minisztériumból azzal a felszólítással, hogy házasságot kell kötnie Mr. Malfoyjal a törvény értelmében. Akkor lesznek a dolgok még bonyolultabbak, amikor kiderül, hogy mivel Lucius megözvegyült, ezért mind ő, mind Draco szóba kerül a házasságnál. Kihez megy végül Hermione és mi történik ez után?

Tudom, nagyon sok házassági törvényes írás született már, de szerintem ezzel a kettőssel kicsit sikerült érdekesebbé tenni a dolgokat. Ti mit gondoltok? Érdekelne titeket a történet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Frissítések
HozzászólásElküldve: 2011 március 20 (vasárnap), 10:45 
Írópalánta

Sziasztok!

Annyira elkapott az ihlet Hátsó szándékból, hogy lehet megcserélem a frissítés sorrendjét és kedden inkább ebből hozom az új fejezetet, Elvesztett emlékekből pedig csütörtökön. Elnézést azoktól, akik az utóbbit jobban várják, de most az ihletmanóm Luciushoz húz... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 18 (péntek), 17:33 
Írópalánta

Örülök, hogy tetszik az ötlet :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 18 (péntek), 16:18 
Zöldfülű

Szerintem ez egy nagyon-nagyon jó ötlet! :-)

._?-.._?=?_..-?_
/`;#?#?#.-.#?#?#;`
_))#.#.?#?.#.# ((_/
#.#.#.#.#.#.#.#
?#Rózsabimbó#?
...?#.#.#.#.#?
_ ?#.#.#?/ /_
(((___) ?#? (___))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 18 (péntek), 9:04 
Írópalánta

Akkor mindenképp itt a helyed! :-D

Kicsit szűkítettem a kört, így azokkal a történetekkel lehet jelentkezni, amelyeknél teljesülnak a következők:
- Ha már egyszer HP-s oldalon vagyunk, akkor a történetek maradjanak a HP-s univerzumban.
- Teljesen mindegy, hogy kiket szeretnétek szerepeltetni, de a történetben legyen egy romantikus szál (lehet mellékszál is a történet során).
- Itt is tartsuk be az oldal szabályait (pl.: vérfertőző kapcsolat ne legyen benne, stb.)
- Az ötleteket ne csak egy mondatban írjátok le (tehát ne csak a páros nevét, akikről szóljon).

Szabályok:
- Mindenki csak egy ötlettel jelentkezhet.
- A kijelölt időpont előtt beérkező ötleteket figyelmen kívül hagyom.
- A kijelölt időpont után beérkezett, és a fenti feltételeknek megfelelő első tíz ötletet itt a blogomban szavazásra bocsátom (az ötleteket is ide kell majd beküldeni).
- A szavazás során a három legtöbb szavazatot kapott ötletet fogom megírni, ami természetesen ide Merire is fel fog kerülni, így bárki olvashatja majd.

Arra gondoltam, hogy hagynék egy hetet arra, hogy legyen időtök kigondolni egy történet ötletet, így csak a jövő héten fogom kijelölni a játék indulásának időpontját. Mivel azt akarom, hogy egynelő esélyek legyenek, így egy hétvégére (pl.: szombat délelőtt) gondoltam.

Ha bárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban, bátran írjon itt is, vagy akár személyes üziben is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 21:02 
Fanfic-faló

Engem is érdekelne. főleg, hogy annyi ötletem van, időm pedig noku.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 20:29 
Írópalánta

Akkor ezek szerint egy jelentkező már lenne is, ugye? :wink:

Remélem még néhányan kedvet kapnak hozzá :-D

Persze itt most még nem dől el semmi, majd akkor, ha kinyílik az én kis kívánság dobozkám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 14:52 
Szárnybontogató

Nekem nagyon tetszik az ölet! Támogatom! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lana Kívánság Doboza
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 10:27 
Írópalánta

Sziasztok!

Nagyon hálás vagyok a sok kritikáért és bíztatásért, ezért arra gondoltam, kedveskedek kicsit az olvasóimnak. :wink:
A Kívánság Üst ötletének mintájára elindítanám saját kis Kívánság Dobozom, aminek röviden az lenne a lényege, hogy egy előre meghirdetett időponttól kezdve várnám azokat a történet ötleteket, amiket szeretnétek, ha megvalósítanék. A tíz leggyorsabb ötletet szavazásra bocsátanám és a három legtöbb szavazatot kapott ötletet pedig megírnám.
Első körben az lenne a kérdésem, hogy lenne-e egyáltalán igény rá (mármint arra, hogy én valósítsam meg a történet ötleteiteket)?
Örülnék néhány visszajelzésnek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 14:40 
Írópalánta

Szia!

Köszi szépen, nagyon örülök, hogy tetszenek a történeteim! :-)
Sokszor én is lusta vagyok kritikát írni, szóval nagyon is meg tudlak érteni.
Hátsó szándékból pénteken jön az új fejezet (most készülök nekiállni... fejben már megvan nagyjából, csak meg kell írnom :-Ą )
Neked is minden jót!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 14:30 
Szárnybontogató

Szia!
Be kell valljam normális kritikát írni túl lusta vagyok, de azért ki szerettem volna fejezni, hogy mindkét írásodat nagyon szeretem! Köszi a feltöltést az Elveszett emlékekből, tetszett a fejezet. A Hátsó szándékot mikor frissíted? Mert nagyon várom már azt is!
További jó alkotgatást!
Emily

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 16 (szerda), 10:57 
Írópalánta

Sziasztok!

Az előbb feltöltöttem az Elvesztett emlékek 4. fejezetét. Jó olvasást hozzá! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 13 (vasárnap), 14:20 
Írópalánta

Szia!

Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett mindkettő! :-D
A Hátsó szándéknál inkább a vidámabb részekre koncentrálok (bár lesz benne szomorúság és fájdalom is hamarosan), míg az Elveszett emlékeknél inkább a lelki folyamatokra próbálok építeni.
Nemrég eszembe jutott egy új történet ötlete is, néhány héten belül szerintem belekezdek.
Addig is ezekkel haladok tovább... :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 12 (szombat), 16:05 
Zöldfülű

Mindkettő töridet elolvastam, és mindkettő nagyon tetszett. Az Elveszett emlékek szomorú lett, a Hátsó szándék pedig vidámféle :-D

._?-.._?=?_..-?_
/`;#?#?#.-.#?#?#;`
_))#.#.?#?.#.# ((_/
#.#.#.#.#.#.#.#
?#Rózsabimbó#?
...?#.#.#.#.#?
_ ?#.#.#?/ /_
(((___) ?#? (___))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 11 (péntek), 11:50 
Írópalánta

Sziasztok!

Feltöltöttem a Hátsó szándék 8. fejezetét. Jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 09 (szerda), 18:39 
Írópalánta

Sziasztok!

Feltöltöttem az Elvesztett emlékek 3. fejezetét.
Jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 11:52 
Írópalánta

Sziasztok!

Már dolgozom az Elvesztett emlékek új fejezetén, de csak szerdán tudom majd feltenni. A Hátsó szándék új része pedig pénteken fog érkezni. Addig is jó olvasgatást mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 18:56 
Írópalánta

Köszi szépen, de megdolgozol az elsőségért! :wink:
A te bétázásod nélkül nem jönne ilyen gyorsan a friss :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 18:28 
Könyvmoly

Én mindkét történetedet imádom, és irtó mázlista vagyok, hogy mindenkinél előbb olvashatom :)

(ja igen, mégis van netem... mondom én, hogy mázlista vagyok)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 14:11 
Írópalánta

Köszi szépen, ez a dícséret nagyon jól esett! :-D
Lehet, hogy tehetségem van a marketinghez? :-Ą
A másik történethez is jó olvasást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 11:25 
Zöldfülű

Én eddig csak a Hátsó szándékot olvastam, de az "önreklámozásod" hatására úgy döntöttem, a másik töridet is elolvasom, és biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni, mert nagyon jól írsz! :-D

._?-.._?=?_..-?_
/`;#?#?#.-.#?#?#;`
_))#.#.?#?.#.# ((_/
#.#.#.#.#.#.#.#
?#Rózsabimbó#?
...?#.#.#.#.#?
_ ?#.#.#?/ /_
(((___) ?#? (___))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lana Devon ficblogja
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 9:06 
Írópalánta

Sziasztok!

Arra gondoltam, én is nyitok egy blogot, ahol bárki érdeklődhet a történeteimmel kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésetek van a sztorikhoz, vagy csak kíváncsiak vagytok arra, melyikből mikor lesz friss, itt nyugodtan zaklathattok! (Már ha valakit érdekel... :-D )
Azoknak, akik még nem ismernek írnék röviden a jelenleg futó két történetemről.

Hátsó szándék: Ez egy Hermione/Lucius párosítású fic, ahol nem csak kettejük kapcsolatáról, hanem az éppen zajló Voldemort elleni harcról is szó esik. Nem beszélve egy próféciáról, amivel kapcsolatban Dumbledore mindent bevet, hogy beteljesülhessen... :wink:

Elvesztett emlékek: Itt a főszereplő páros Hermione és Draco. Hermionét hatodéves korában eltalálja egy átok, amikor magához tér, a Malfoy kúriában találja magát állítólagos férjével (Dracóval) és közös lányukkal, Sophie-val. Viszont Hermione nem emlékszik az elmúlt hét év eseményeire, így a házaspárnak újra egymásra kell találnia (ami nem is lesz olyan könnyű...)

Ja és még mielőtt elfelejteném, már töltöm is fel a beígért új fejezetet a Hátsó szándékból. Mindenkinek jó olvasást hozzá és várom a hozzászólásokat!

U.I: Elnézést az önreklámozásért...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lana Devon 2011 április 18 (hétfő), 8:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 196 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 1 óra