Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 11:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 16:32 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Sziasztok!
Nemrég ugrottam fejest a történetírás rejtelmeibe, és igencsak megköszönném, ha elolvasnátok történeteimet, és megdobnátok néhány kritikával. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre! Előre is köszönöm mindenkinek, aki elolvassa, és még arra is veszi a fáradtságot, hogy megírja a véleményét!

Ezekről lenne szó:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84820
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86463

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 7:17 
Írópalánta

Sziasztok!

Eszemben sincs panaszkodni, hiszen vannak nagyon jó fej olvasóim, akik még a véleményeiket is meg szokták írni - ezúton is KÖSZÖNÖM nekik! - csak szeretném felhívni a többiek figyelmét egy vidám, vicces és érzelmes történetre, amit szerény személyem ír.

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=12571

Olvassatok bele bátran - ha tetszik, akár az egészet! - és nyugodtan írjátok meg, amit gondoltok, bármilyen megjegyzést szívesen veszek! :)

Előre is köszönöm!
Puszi, Rainie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 9:52 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Ha valakinek lenne kedve elolvasni egy Lucius/Narcissás szomorú eddig 2 fejezetes oneshot-füzért, és véleményezné bármilyen módon, iszonyatosan hálás lennék érte :D
Itt a link a történethez :

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71421

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 15:11 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket az új történetemről, melynek címe: Ne zárkózz el!
Eléggé személyes hangvételű storyra sikeredett (persze még nincs kész, egy fejezet van fenn).

Betty egy zárkózott 16 éves lány, aki azóta, hogy meghalt az apja elvesztette önmagát. Teszi, amit kell de tulajdonképpen léket kapott az élete. Hagyja, hogy átgázoljanak rajta és mások elvárásai szerint éljen. Kínkeservesen kapaszkodik a régi barátokba, csakhogy élőnek érezze magát. Naphosszat a temetőben üldögél magát okolva az apjával elrontott viszony miatt. Ki kellene hozzá, hogy az az elveszett kislány, aki benne lakik felnőjön és újra bízni kezdjen az emberekben? Egy barátság vagy a szerelem? Egy ismeretlen fiú feltűnése megváltoztathatja egy hitetlen lány érzelmeit?

Szóval, ha ez felkeltette a kíváncsiságod, katt : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86215

S eltűnsz, ahogy gondolom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 10:51 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretnék egy kis plusz ösztönzést az első Snanger Storymhoz, ha lehet :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85577

Előre is köszönöm, ha valaki azzal fárad, hogy elolvassa, és ír kritikát ^^

Pusz: Milu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 01 (szerda), 8:28 
Írópalánta

Sziasztok!

Először is köszönöm azoknak, akik eddig szántak egy kis időt rám, és megírták nekem a véleményeiket! Köszönöm nektek, nagyon jólesik!
Viszont a többiektől, akik csak olvassák a sztorit, jól jönne némi bíztatás, vagy akár negatív kritika, bármilyen megjegyzés, hogy mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem. Ne hagyjatok cserben!

Puszi, Rainie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 31 (kedd), 21:38 
Betűmániákus

Még mindig halálosan kevés kritikám van, kéne az ösztönzés. :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82397

Ez egy rövid novella, a címe: Fekete, mint a hó

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 30 (hétfő), 6:34 
Írópalánta

Üdv mindenkinek!

Én egy vidám, jópofa történetre szeretném felhívni a figyelmeteket, ami szerény személyem "tollából" kerül ki rendszeres időközönként.

Bármilyen típusú - pozitív, vagy negatív - bármilyen terjedelmű - egy szótól akár a tucatnyi mondatig - véleményt, megjegyzést nagyon szívesen veszek! Ne kíméljetek!

Előre is köszönöm!
Rainie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritit kérnék, ha lehet... :)
HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 18:25 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ha jól tudom, épp a 'Kritikát ide!' topicba írok, szóval kezdeném a követelőzést :):

Amennyiben véletlenül itt valakit érdekelnek az elgondolkodtató írások, szerintem nézzen be hozzám, ahogy az is, aki szeret borzongani, merengeni az átvitt értelmeken és aki nem riad vissza némi alaposan ecsetelt undormánytól. Több aprócska novella, tőlem, nektek: a valóság és néha egy kicsit több... Mindentől függetlenek, még egymástól is, és csak az én buggyant elmém szüleményei.
Élvezzétek és, esedezem, áldjatok meg néhány építő szellemű kritikával. :twisted:

Vigyázat: befejezetlen függővégek, vér, halál, mindenféle belsőség nem pont ott, ahová való és további gusztustalanságok. Hogy hogy jön ez a szerelemhez, a barátsághoz, vagy csak szimplán a létezéshez...?

(nem éppen)-étvágygerjesztő:
"Csontvázhulla vérben fürdőzik, szeme a lába mellett buggyan fel a vörös léből, s valódi helyén, üregében féreg kacsintgat kifelé. Még nem teljes az elmúlás: húscafatok lógnak a csontokról, ázottan, fehérre fakultan. Koponyája feltörve, agya sehol. Feje félig merül a cseppfolyós halálba, s így pirosba vált a fehér mész." :twisted:

És a link a végére: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80610

Angel_in_the_night

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 22 (vasárnap), 10:10 
Zöldfülű

Hát öhm... *fejvakar* sziasztok!
Szeretnék kritikákat kérni a történetemhez, melynek címe Amore innocente. Nem, mintha nem lenne már éppen elég kritikám, csak szerintem több szem többet lát, és hátha van benne olyan, amit eddig nem írtak le, és ezáltal nem vettem észre, vagy csak egyszerűen több fényezésre vágyom? Nem tudom, de a lényeg, hogy ha valaki kedvet érez hozzá, akkor várom szeretettel a kritikáját. Oh, majd elfelejtettem, hogy ez egy Snanger sztori :)

Ízelítő: "...már indult volna vissza a klubhelységbe, amikor kinyílt az ajtó. Lassan megfordult, és egy nagyon álmos és nagyon lenge öltözetű Pitonnal találta szembe magát. A férfi nem viselt mást, csak egy bokszeralsót, ennek következtében a lány végig tudta mérni, ha csak egy pillanatig is."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 10:05 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Hihetetlen, tudom, de azért jöttem, mert kritikát szeretnék.
Fejlődni szeretnék, tudni, hogy mi az, ami tetszik a Nagyérdeműnek, és mi az ami nem.
Továbbá tudni a hibáimról, nem feltétlen nyelvtani, inkább történetbeli.

Nagyon hálás lennék mindenkinek :)

Egy életen át kell játszani

Egy kis ízelítő:
A forró vízcseppek simogatva csúsznak végig a testemen. Olyan ez, mintha feloldozást nyernék a bűneim alól, mintha a víz lemoshatna minden mocskot, ám amikor elzártam a zuhanyrózsát újra visszatért a kellemetlen, kirekesztett érzés. Elveszítettem azt a világot, ahol én voltam a legjobb és egy olyan helyre kerültem, ahol emberszámba sem vesznek. Fogva tartanak, és mint egy marionett-bábut rángatnak ide-oda.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re:
HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 17:32 
Írópalánta

Sziasztok! Igaz, Illúzió című novellámat nemrég ajánlgattam itt, most mégis ugyanezzel jövök, mivel első helyezést ért el a ZEGASZTÁRON! :) Emellett ráadásul helyet kapott egy antológiában is, igaz, ez már fél évvel ezelőtt történt. :)

Leírás: Ki tudja hol kezdődik az álom és hol a valóság? Vagy a határvonal már rég elmosódott, s e kettő nem létezhet egymás nélkül? Ahogy az álom tünékeny káprázatába testet öltenek a valóság rideg démonai, úgy az ébredés után is még hosszan ott kísértenek a sötét árnyak elménk eldugott zugaiban... De melyik a rémisztőbb: a lidérces lázálom vagy a kegyetlen való? Vagy mindez csupán... illúzió?

Link a profilomhoz (az Illúzió a lap legalján található): http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 16:01 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kritikák szeretnék kérni Tőletek a történetemhez, a Mardekáros voltam-hoz. Újra belelendültem az írásába és felkerültek új fejezetek, ezért örülnék ha valaki írna hozzá kritikát.
Előre is köszi:
ditte14 :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 13:53 
Zöldfülű

Sziasztok!

A hozzászólásom nem igazán tartozik a Harry Potter témához, de azért ide is beírom.

Én nem fanfictiont írok, hanem egy folytatásos regényt, amit ezen az oldalon olvashattok el (legalábbis azt, amit eddig feltöltöttem): http://www.akorhinta.blogspot.com

Ennek a reklámnak a célja nem az egóm növelése, hanem az, hogy minél több ember kommentelje az írásaimat értelmes, kifejtett kritikákkal. A blog első (rövid) bejegyzésében minden fontos tudnivalót megtaláltok.

Minden segítséget nagyon megköszönnék.

R. Bence

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 17:43 
Betűmániákus

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni egy írásomra. MPK kategóriájú, Lucius/Narcissa főszereplésű, eddig 3 fejezet van fenn. Cissy 16. szülinapján kezdődik, a címe: Csakazértis szeretem. Azt hiszem, a cím elég sok mindent elárul róla :D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=78646

Köszönettel, Lizi Eyre

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 8:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Tegnap felkerült a Harry Potter és a Halálfalók bosszúja 1. fejezete, valamint a Hugrabug Helga titka című novellám. Örülnék, ha valaki írna hozzá kritikát.
Előre is köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 8:10 
Zöldfülű

Sziasztok!
Tegnap felkerült Szeretni csak játék és füst című történetem első része. (Privet Drive, saját szereplők, jellemzők: általános, humor, romantikus)
Nagyon örülnék, ha valaki írna kritikát. :)

Üdvözlettel: belladance

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 20:45 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Asszem, nagyon kezdek ideszokni, de igyekszem leállítani magam.

Kivételesen sikerült emberi időben frissítenem Nem akartam, mégis a legjobb lettem című történetemet :-) Csak azért írok ide, mert aki már hozzászokott a csigatempómhoz, majd május közepén kezd felém kacsintgatni, de a 30. fejezetet kevesebb, mint egy hónap alatt összehoztam. (Hátsó szándékom természetesen a kritikaszerzés, telhetetlen ember vagyok.) :)

Tigi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

A Szökevény című 2 részre szedett, rövid, picit sci-fis beütésű saját ötletű történetemre szeretnék kritikát kérni.

Előre is köszi.
Victrialla

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 2:43 
Zöldfülű

Hali mindenkinek!

Most kezdtem írni egy új történetet, már 2 fejezet fenn is van belőle, de úgy érzem elkélne még pár kritika, amik segítenének nekem a további írásban. Hogy tudjam, tetszik-e és főleg hogy miért, vagy miért nem.
A történet Snarry és 18-as korhatárral ellátott. Ha mindezek tudatában érdekelne, olvass tovább itt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84608

Előre is hálásan köszönöm! :-)

Kaimana

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 19:28 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Egy WVV-s történetemhez kérnék szépen néhány kritikát. Több, mint két éve van fent a Merin, 434 megnyitása volt eddig és csak 7 kritikával rendelkedik, ami szerintem picit aránytalan, ezért is írok ide. A címe: Draco Malfoy legrosszabb rémálma [http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=47873]

Előre is köszönöm!

Lowardy voltam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 19:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy Sötét Varázslatok kategóriás történetemre szeretnék kritikát kérni. A címe Váratlan ütések, mert ennél jobbat nem tudtam kitalálni ^^"
Egy meglehetősen... Nos, furcsa hangulatú novella. Két olyan ember találkozik egy olyan helyen, amit sosem hittek volna... A 12-es korhatár csak azért van kint, mert biztos, ami biztos. Szerintem ennyi, amit tudni kell róla :)
Előre is köszi!

"Azt mondják, hogy az alkotásnak vissza kell tükröznie az életet, stb. Mindez badarság; az író (vagy költő) maga teremti meg az életet, mégpedig olyat hoz létre, amilyen a maga teljességében előtte még nem létezett."

Kép
Fyron Akadémia - Légy részese a kalandnak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 23 (szombat), 16:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Írok egy Harry Potteres ficet, a címe: A Figyelő. Néhány kitalált karakter, egy rejtélyes család, sok bonyodalom, na meg persze ármány és szerelem. :roll: A történet egy titokzatos lányról szól, aki egyik pillanatról a másikra megszökik francia nevelőszüleitől, hogy hazatérjen Angliába. Aztán bumm! Máris a Roxfortban találja magát, és az élete egy csapásra megváltozik.

Nem mondanám, hogy annyira szörnyen kevés kritikám van, de hát ugyebár az ember gyarló lény, mindig többet akar. ;;) Úgyhogy ha lehet ne utáljatok nagyon, amiért idepofátlankodok.

Szóval légyszi olvassátok el és írjatok kritikát, negatívat vagy pozitívat. Íme:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=83218

Hála és köszönet

Bloomy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 16 (szombat), 16:10 
Szárnybontogató

Sziasztok!!!

Szeretnék kritikát kapni,első regényemre.

Címe:Harry Pottter és a Hollók titkai. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84364

Idáig csak 3érkezett,azok is az ismerőseimtől nagyjából:S Hogy kedvet kapjatok hozzá:P

Narcissa és Bellatrix a jó oldalon állnak,és álltak,és Bellatrix nem őrült!!És ők ketten sohasem mentek férhez:)

ezer thx:D Öm építő kritikát is szívesen fogadok:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 12:17 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én még sosem kértem kritikát, de a 0 kritikánál megszakad a szívem. Nem elsősorban a saját történeteimnél, hanem másokénál, és olyankor mindig írok valamit, hogy ne maradjon vélemény nélkül a történet. Most viszont a sajátom szomorkodik 0 kritikával már egy jó ideje, és szerintem egy pár szót (akár jó, akár rossz) azért megérdemelne. Március 20-án töltöttem fel, azóta 61 megtekintést kapott, de senki sem vette a fáradságot arra, hogy írjon. Ezért kérlek titeket, ha van kb. öt szabad percetek, ugorjatok be és nézzétek meg! Mivel egyperces novelláról van szó, tényleg nagyjából öt percig tart elolvasni és véleményezni.
A címe „Szóljon most...”, a párosítás pedig Draco/Ginny. Link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=83686

Előre is köszönöm! :)

Üdv,
Lil

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 10:10 
Zöldfülű

Új felhasználó, saját történet, egy fejezet, semmi kritika. Ennél szívszakasztóbb dolgot nehezen lehet elképzelni, főőleg 30 megtekintés mellet. Akár még építő kritikát is elfogadok.
Kösz.
ja, és még be is kéne linkelni..
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84349

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 13:38 
Írópalánta

Hali!

Én is kritikáért jelentkezek. Már csak azért is lenne jó néhány vélemény, mert ilyen típusú történetet még nem írtam, és egy-két komment sokat segítene. :-)

Papír fecnik
"A harmadik év elején Anna Windsomme osztályába új fiú érkezik, aki nem csak hogy feltűnően jóképű, hanem nagyszerű kosaras is… és amellett, hogy félénk, visszahúzódó, már-már prűd még meleg is. A lány viszont iskola szerte arról híres, hogy nem szégyelli a legarcpirítóbb dolgokat is nyíltan kimondani, a félreérthető, vagy kétértelmű dolgokra azonnal lecsap, perverzitásért pedig nem kell a szomszédba mennie.

Duke-nak már az első héten sikerül kínos helyzetben találnia magát, nem sokkal később pedig Anna elhatározza, hogy segít neki összejönni egy rendes fiúval, de nem felebaráti szeretetből...
"

Romantikus, humoros történet, helyenként durva nyelvezettel és nem teljesen százas szereplőkkel. :D

Champagne & DarkChocholate
hello! merengő
wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 13:36 
Írópalánta

"Egy jóslat szerint az egyetlen, aki megállíthatja a trónfosztott Voldemort herceget a trón visszaszerzésében és a világuralomra törésben, az Harry Potter. Voldemort ártalmatlanná akarja tenni a fiút, de épp ezzel teszi lehetővé a jóslat beteljesedését."
A Torry-Vorry Olimpiára készült művem sajnos még egyetlen kritikát sem kapott, mióta felkerült a Merengőre, pedig én nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a vélemény róla. Várom a bátor jelentkezőket, akik kaphatók egy kis Volarryra. :)
Átkozott Halloween

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 13:09 
Betűmániákus

Újfent visszatérek ide :)

Van néhány versféleségem, azonban mostanában nem is nagyon olvassák őket, nemhogy véleményezzék is...
szeretném, ha valaki ránézne valamelyikre és leírná az észrevételeit:) Előre is köszönöm!^^

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81085

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 22 (kedd), 21:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Azt hiszem, nem kérdés, miért vagyok itt: kuncsorogni :-D

Szóval, ha van kedved, ugorj be és dobj egy kritikát: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76094

Mindenkit várunk szeretettel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 20:03 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81792
2 vers, kritikákat várok és esetleg szerintetek mi hiányzik a másodikból...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 16:17 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Szeretném olvasására-véleményezésre ajánlani mboa ötlete alapján készült történetemet. Anita Blake fanfiction, bár vannak az oldalon rajongói, azt hiszem, nem találtak el hozzám. Hátha most :)

A Paraszti anyag a Fekete Vér cselekményével párhuzamosan fut, JC és Asher szereplenek a legtöbbet, minden van benne, ami szem-szájnak ingere, árulás, párbaj, érzelmek, racionalitás és hideg számítás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 21 (hétfő), 16:11 
Írópalánta

Sziasztok, szeretnék kritikát kérni nemrég feltöltött történetemre. (Mily meglepő, nem?) :)

Szerző: Nelli
Cím: Illúzió
Műfaj: novella
Kategória: Privet Drive
Jellemzők: sötét, angst
Leírás: Ki tudja hol kezdődik az álom és hol a valóság? Vagy a határvonal már rég elmosódott, s e kettő nem létezhet egymás nélkül? Ahogy az álom tünékeny káprázatába testet öltenek a valóság rideg démonai, úgy az ébredés után is még hosszan ott kísértenek a sötét árnyak elménk eldugott zugaiban... De melyik a rémisztőbb: a lidérces lázálom vagy a kegyetlen való? Vagy mindez csupán... illúzió?
Hogy miért olvasd el: egyrészt, mert örülnék neki, másrészt, mert nem lehet olyan rossz iromány, ha még egy antológiába, azaz novelláskötetbe is bekerültem vele. :)

A novella maga lényegében egy sötét álmot mutat be, melyben a lány menekül, de maga sem tudja merre, hogyan, miért és mi elől. Lakat a számon, többet nem mondok. :)

Részlet ízelítőnek:
"Körös-körül százányival nyíltak a csodálatosan szép lángvirágok. Vékony száraik a szél legapróbb simítására meghajlottak, táncba kezdtek, csókra nyíló szirmaikat vágyakozva érintették egymáséhoz, igéző mosolyukat kacagva villantották felém.
Megbabonázva hajoltam az egyik mélyvörös tünemény felé, ám mikor már elég közel kerültem hozzá, megcsapott az elviselhetetlenül förtelmes bűz...
...Halott virágok, csábító kárhozat, mézédes mérgek, hamis álomképek, tündöklő árnyak, fekete vércsepp, áttetsző pillanatok, megfoghatatlan káprázatok...
A Pokolnak lehet ilyen illata..."

Link a profilomhoz (az Illúzió a lap legalján található): http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 9:55 
Könyvmoly

Sok-sok hónapnyi kihagyás után ismét feltöltöttem egy történetet, amire szeretnék kérni pár kritikát, mert annyira nagyon jól esne. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=83275

Köszönöm szépen! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 14:30 
Fanfic-faló

Egy újabb versike Tőlem Neked, Nektek, magamnak vagy nem tudom :D

Már nem fáj

Egy két véleménynek nagyon örülnék! :)

:-* Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 16:21 
Fanficbúvár

Életem első slash-e (Volarry=Voldemort/Harry) keresi szerető gazdiját/olvasóját Voldemort-effektusjeligére! :)

Bátor, vállalkozó szellemű és legfőképpen kedves, az írót megszánó olvasókat keres, akár nem-slashereket is, mert az a szál épp csak érintőleges benne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 17:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Rövidke novellámat ajánlanám figyelmetekbe: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76470

Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és ír kritikát :wink:

...és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 02 (szerda), 15:18 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Először is köszönet mindenkinek, aki olvassa A démon és a papnőt. :) Másrészt pedig szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy sci-fit (némi fantasys beütéssel), aminek az újraírt prológusát ezen a linken találjátok:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81243

Szeretném komolyan venni ezt a sztorit is, és ebben nagyon sokat segítenének a visszajelzések, akár jók, akár rosszak. Kérlek, szánjatok rá pár percet! Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 28 (hétfő), 9:42 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
HElla Nép:)

Most ért véget a TVO kihívás, és elkezdtük nektek felpakolni Wynduával közösen írt történetünket :)

Teganp felkerült az első rész, és hamarosan a befejező is feltöltésre kerül majd :)

A történet agybeteg humor, perverz fűszerezéssel XD

Miről álmodik a lány? címmel találjátok meg a közös felhasználónk alatt ^^

Egy is kedvcsináló röviden: Ginny nem mer elaludni, mert álmában igen hm... érdekes dolgokat lát XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 15:40 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Van egy új történetem, amihez még nem kaptam kritikát, szóval jövök ide.

Ez a történet egy rajzfilm-anime sorozatra épül, a Xiaolin showdownra. A fejezetek leírásánál mindig jelölöm majd, hogy mikor is vagyunk, ugyanis a fejezetek nem feltétlenül időrendi sorban fogják egymást követni, néha előre, néha pedig hátra ugrunk benne.

A figyelmeztetéseket nem kell vészesen komolyan venni, a legtöbb csak említés szintű, és az egész történetre vonatkozik, nem erre a fejezetre.

Az eredeti sorozat vége után két évvel vagyunk, főszereplőink azóta sokat változtak, komolyodtak, de néhány dologban még mindig ugyanolyan gyerekesek. Egy átlagos napon azonban betoppan Sheila, az egyik ifjú harcos rég nem látott barátja, akivel nagyon közel állnak egymáshoz. Ám amilyen boldogságot, legalább akkor bajt is hoz magával...

A késélen táncoló

Jó olvasást és előre is köszönöm a kritikákat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 22:28 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Feltöltöttem egy félpercest, de szegényke elég hamar lekerült az első oldalról, így a kevésnél is kevesebben vették észre. Teljesen PD-s, kicsit elvont, borongós és komolyabb hangvételű.

Kritikát nem kaptam rá, nagyon örülnék neki, ha jó, ha rossz. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=8783 Itt megtalálható.

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :D
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 14:25 
Szárnybontogató

Sziasztok! Hát, írtam már ide párszor, amikor elvesztettem az önbizalmam, és most megint ez a helyzet. Két történetem van fent, mindkettő PD-s, vagyis saját szereplős történet, és slash-t is tartalmaznak. Az egyik egy befejezett regény, ami itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74796

A másik pedig egy novellagyűjtemény, hat fejezetes, és minden fejezet különálló kis történet. Ez a "Queer as folk" (fiúk a klubból) című sorozattal és annak szereplőivel foglalkozik. Itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79294

Remélem, hogy elolvassátok őket, és hagytok pár kritikát nekem! Előre is köszönöm, sok puszi, Nins.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 18:42 
Írópalánta

Én nagyon szeretnék kritikát kapni ehhez a történetemhez: http://fanfic.hu/szerk/viewstory.php?sid=65640 (Éjfél a Tusán) Befejezetlen a történetem, de éppen ezért szeretném megtudni a véleményeteket. :) ( 21 fejezet már kész van)
Köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 20:00 
Betűmániákus

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=82397

Erre a rövidecske novellámra kérnék még kritikát, mert hát az 1 az elég kevés. :(

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 19:56 
Könyvmoly

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77831

SLASH!

Én erre a történetemre szeretnék még kritikát kapni, bár 18-as, azért remélem lesznek bátrak, akik bevállalják.

Előre is köszi!

"Bármi, amiben egy csöppnyi élvezet is van, az vagy törvénysértő vagy erkölcstelen - vagy hizlal. :)"

"Kapcsolj ki mindent, fogjál egy papírt
Írd le, mit érzel, csak ne használj radírt!"

Merengőn csak Helena Raven, és a név ne tévesszen meg, mindkettő én vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 19:41 
Betűmániákus

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81681&i=1

Ide tényleg fontos lenne. :-<
Előre is köszönöm :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 16:41 
Zöldfülű

Hola!

Örülnék még pár kritikának a The Vampire Diaries sorozat alapján íródó fanficemhez :)
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74828

Illetve a pár versemhez, ami fent van:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=10964

Előre is köszönöm, ha időt szántok rám. :)
Fox

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 04 (péntek), 22:12 
Zöldfülű

szánjatok meg minél több szaftos kritikával :) (vers) köszi

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81792

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 04 (péntek), 19:45 
Tollforgató

Halihó!

Hamarosan befejezem a Kórházban című történetemet.
A könyvbeli Szent Mungóban játszódik, főleg saját szereplőkkel, de igazából egy HP kötetek után játszódó folytatás. Megnézhetjük James Sirius születését, Luna és Rolf összejövését és majd megismerjük Astoria és Draco esküvőjét is. :D Közben izgulhatunk a férfi főszereplőink sorsáért, és jót röhögünk, mert humoros sztoriról van szó. :D Szóval ez lenne az. :D És mostanában nagyon csökken az olvasottságom, úgyhogy nagyon örülnék annak is, ha elolvasnátok. Mindenkinek köszönöm előre is. :D

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74859

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 04 (péntek), 18:27 
Szárnybontogató

sziasztok!
jöttem kuncsorogni :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81822&i=1

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra