|
Elég volt.
Nem ezzel a szándékkal jöttem ide reggel, igazából le akartam írni, hogy milyen nagyszerű három napot töltöttem Belgiumban. Egész addig jó kedvem volt, amíg be nem néztem ebbe a topikba, és mit látok (a robotokat most leszámíthatjuk).
Igen. Téged, Lil.
Most pedig lehetséges, hogy durva és nyers leszek. Előrebocsátom, hogy a viselkedésem most biztos, hogy nem a leghelyénvalóbb, és teljes mértékben meg fogom érteni, ha majd figyelmeztetést kapok a dolog miatt.
Lil, nagyon unlak. Az, hogy már ide is betoltad a pofádat, több mint felháborító. Olyan mértékben elöntött most a harag, ami hihetetlen ahhoz képes, hogy milyen jó kedvem volt. Egyszerűen gyűlölöm a gondolatát, hogy neked ide is muszáj volt beférkőznöd - ahogy még rengeteg másik témába is.
Fogd fel légy szíves, ha az eddigi jelek alapján nem sikerült leszűrnöd (pedig az, hogy egyes topikokból megkérnek, hogy takarodj el, illetve többször kaptál már admini és moderátori figyelmeztetést - igen, tudok róla) azt, hogy elegünk van belőled. Mindenhová undorító és bicskanyitogató módon betolod a képedet, ahol pedig semmi dolgod sincs. Arra szeretném csak úgy lágyan felhívni a figyelmed, hogy ez a miskolciak topikja. Még azzal talán nem is lenne bajom, ha egy háesz erejéig jössz be, de te itt maradtál, mint egy makacs kórság. Igen, fel tudnád hozni védelemnek, hogy dehát vadonviki válaszolt, ezért nekem is kell. Csakhogy ezt már rég át kellett volna vinned privát üzenetezésbe. Őt nem hibáztatom, mert még nem tudja, hogy micsoda egy idegesítő alak vagy te, de ÉN igen, és még SOKAN MÁSOK is.
És ez nem csak itt történik meg. Minden témába beteszed a lábad, ahol pedig semmi dolgod sem lenne, és az oda írók legalább 50%-a utálja annak a gondolatát, hogy te ott vagy.
Bevallom hősiesen, most már nem nagyon írok a pofázókba. Tudnál tippelni, hogy vajon miért? MIATTAD. Mert hihetetlen módon idegesítő vagy, és már azzal felbaszod az emberek agyát, hogy ott vagy. És nem vagyok egyedül, akit idegesítesz, de nem szeretnék nevet mondani.
Állítsd le magad. Attól, hogy még neked van a legtöbb hozzászólásod, semmilyen díjat nem kapsz, de még csak nem is leszel értékesebb ember. Ez egy fórum, ahol még az egy hozzászólással rendelkező tagok is megbecsültek, de garantálhatom, hogy te nem vagy az. Több, mint valószínű lenne, hogy ha elmennél, nem sok vizet zavarnál, de még csak nem is hiányoznál senkinek.
És az a probléma, hogy az offtopikokon kívül máshol is folytatod irritáló viselkedésed. Szembetűnő, amit a ficblogokban művelsz. Jóformán chatnek lehetne nevezni az egészet, mivel érdemben semmit nem írsz a ficblogokba, csak nagyon ritkán. Arról már akkor ne is beszéljünk, hogy még én személyesen is érintett vagyok, mivel az én ficblogomat is megtisztelted gyönyörűséges jelenléteddel. Minden egyes hozzászólásodnál küzdenem kellett, hogy ne írjak vissza valami durvát, mert viselkedéset igencsak bántó. Rendkívül undorítónak találom, hogy az én ficblogomba csak azért írtál, hogy TE legyél legfelül. Emellett a mondanivalód mindig az, hogy majd el fogod olvasni a regényemet. Legyél szíves ne nézz teljesen hülyének. Soha a büdös életben nem fog ez megtörténni, de szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy ez ne érdekeljen. Viszont a hitegetés és hülyének nézés sértő dolog.
Az adminokkal való viselkedésed is hagy kivetnivalót maga után. Arra az esetre is gondolok konkrétan, amikor én beszéltem Csillaggal, éppen meséltem a pofázókban, hogy boldog vagyok, mert kész vagyok egy novellával. HOZZÁD SEM SZÓLTAM, de te olyan feltűnési viszketegséggel rendelkezel, és annyira csak magadat tartod fontosnak, hogy rögtön bepofáztál, hogy oké, elolvasod, de ne nyaggassalak miatta állandóan. Aztán amikor Luna jött rendet teremteni, akkor pofátlan módon visszaszóltál neki, hogy neki ebbe semmi joga sincs beleszólni. Ezt a bánásmódot ők nem érdemlik meg, ráadásul neki több joga volt beleszólni az egész vitába, mint neked abba, amikor Csillag és én beszélgettünk.
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg mindenkinek van elege belőled. Nyugodj meg, ha rajtam múlna, már rég kaptál volna egy IP bannt, akármilyen etikátlan is a dolog. Sajnos nem rajtam múlik.
Besértődhetsz, tehetsz akármit, a tény tény marad. Nem bánom, ha itt reagálsz, de csak egy háesz erejéig tedd meg kérlek. Vikivel meg beszélhetsz pü-ben is, nehogy azt érezd, hogy eltiltunk tőle.
Nem kérek bocsánatot a kifakadásomért, legalábbis tőled nem. Az adminoktól és a moderátoroktól igen, és bármikor kész vagyok érte vállalni ennek a postnak a következményeit.
_________________ Nincs fontosabb dolog a feleslegesnél! Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell ¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!
|