Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 27 (hétfő), 22:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 19:53 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:
Nem tudok rá jobb szót, mint a legjobb barátnőm :D:D: de ezen persze megsértődne :D

Loool, ezen jót röhögtem :D. Nem hiszem, hogy megsértődne, ha ez az igazság :twisted: . Csak viccelek :D. Amúgy látszik rajta, h jó barát, és amúgy is, egy nőnek egy pasi sokkal jobb barátja lehet, mint egy nő.

/Legalábbis nekem ez volt eddig a tapasztalatom, de azt hiszem, hogy végre sikerült megtalálni a női rokonlelkemet. Ideje volt :D /

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 19:43 
Fanfic-faló

Kyra :x nagyon örülnék úgy biztos jó lesz!
óóó igen az én drágám :x a legjobb gay bestfriend akit kívánhat magának az ember. Mindig számítani lehet rá, isteni ízlése van a divathoz, bármikor elkísér bárhova, képben van a popkultúrában és egy tündér. Nem tudok rá jobb szót, mint a legjobb barátnőm :D:D: de ezen persze megsértődne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 19:24 
Fanfic-faló

Emyke írta:
megnéztem a Zimmer Feri2-őt. Jó film, agyon bírtam a Pogány Judithot, amikor szellemnek öltözik és elkezd huhogni, kifeküdtem. Az igazgató cseppett le volt mindig izzadva benne, szerintem az olyan rosszul néz ki egy sztáron, már ha az ing szinte rá van izzadva valakinek a mellkasára, bár vannak kivételek :D

DLV!

Sziszás estét Csajok :)!

Emyke, én mondtam, hogy qrva jó film :D. Ennél a résznél én is fetrengtem, főleg amikor megláttam, hogy szenved a fedőkkel is :lol:

D.G.-m, máris válaszolok ;). Megerősítem: nem könnyű a kicsikkel :lol: , örülök is, hogy már nincs kisbabám, báááár erre mondja Anyukám, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond...Remélem nem lesz igaza :D

Lilym >:D< . köszönöm a beszámolót az estéről. Javaslatom: tarts pár hét szünetet, aztán lelibbenek Veled egyszer, az nagy újdonság lesz ;). Látom, mozizol - vagy már vége? - , az a srác, akivel mentél nagyon kis édes, meglestem fészen :oops:

Jujum, pihenj ma le időben! Ez az óraátállítás mindenkit megvisel,e lőre félek, hogy mennyire fogunk reggel elaludni :roll:

Doo, irigyellek Benneteket, hogy már nekiálltatok a konyha szétverésének. Rám is ez vár, de most csúszik az időpont :cry: , pedig már úgy szeretnék túllenni rajta! Írással hogy állsz? Írogatsz mostanában valamit? Olvasnék Tőled is verset megint ;)

Amphe, elképzeltelek a leírás alapján ezzel a hajjal, hú, nagyon dögös lehetsz! Akarom mondani még dögösebb vagy, mint voltál! ;;) De azért reménykedem, hogy lesz hamarosan kép Rólad! Tudod, én még aránylag új vagyok köztetek, így nem tudom, hogy miért kell Szegedre visszamenned? :oops: Publikus? HA nem szeretnéd elmondani, nem faggatlak :)

Polly, elkezdtem olvasni ma a könyvet - HP pszichológiája -, igaz nem sok időm volt ma rá. Baromi érdekes és elgondolkoztató. Hálás vagyok, amiért ajánlottad :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 19:11 
Fanfic-faló

Sziasztok! kikukkant a keresztapa - ügyosztályról:D
D.G. akkor továbbra is jobbulást kívánok
Juju, neked meg jó pihenést, igen, sajnos kezdődik a hét, és megint hideg van :-( anyum azt mondja, télikabát fog kelleni. nem akarom...

nekem nem alakult jól az f1, Schumi kiesett

vissza a napot :D

megnéztem a Zimmer Feri2-őt. Jó film, agyon bírtam a Pogány Judithot, amikor szellemnek öltözik és elkezd huhogni, kifeküdtem. Az igazgató cseppett le volt mindig izzadva benne, szerintem az olyan rosszul néz ki egy sztáron, már ha az ing szinte rá van izzadva valakinek a mellkasára, bár vannak kivételek :D

DLV!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 18:40 
Fanficbúvár

Köszi, Doo! :) Az lesz a legjobb ha hamar lefekszem ma :)

Biztos nagyon szép lesz a konyhátok! :)

Lily neked pedig jó pihizést :D

szek:

DLV! :-*

*szoborhoz bujik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 18:35 
Billentyűzetgyilkos

Hello :)

DG, továbbra is jobbulást a kicsinek :) Remélem, majd azért sikerül kideríteni valamit...

Lily, akkor jó "pihenést". :)

Juju, óh, te szegény, pihizd ki magad. :( bár most meg kezdődik egy újabb hét :-S

Amphe, remélem, sikerül hamar visszaszokni az egyetemi életbe... :)

Hild, arról a könyvről már sokat hallottam. :) Majd ha lesz sok időm - talán nyáron - én is kiolvasom. :)

Ma már szét is kapták a konyhát :-S most olyan üres minden... :-S de majd szép lesz. :)

Polly, ha lehet ilyet mondani, :D jó előadás tartást holnapra! :D

*szobrosimi és áldoz*

Ma láttam egy nagyon jó filmet Colin Firth-tel :x :x 8->
Amúgy tanultam meg aludtam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 18:14 
Fanfic-faló

DG nem az volt a probléma, hogy én pár nélkül voltam, az sose baj.
Igen, én is arra jutottam, hogy pihentetés lesz a jó megoldás :D

ééééééééééés ez a kétezredik hozzászólásom! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lily Potteri 2011 március 27 (vasárnap), 20:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 18:02 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-*

Olyan fura ez a hétvége nekem :roll: Csütörtök óta nem aludtam rendesen és mára teljesen kikészültem :?

Remélem, ti jóbban vagytok :)

DG,remélem mostanra jóbban van a picurod! :)

Sajnos, nem nagyon tudok hozzá szólni a F1-hez,de ahogy nézem a hsz-ket, egészen jól alakult a kedvenceiteknek :)

De, meséljetek,hogy telt a ti hétvégétek? ;;)

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 14:03 
Könyvmoly

Halihó!!!

Csak egy bébim van, általánosságban írtam, hogy nem könnyű az ilyen Picikkel :)))

A hajamról nincs kép :( Nem is lesz, míg meg nem nő kicsit :) Le kellett vágni, mert szülés után borzasztóan hullott :( Azt mondják ez ilyenkor természetes :)

Lilym! Szerintem nem a hely a baj :) Hanem, hogy míg ők együtt, te nem párral voltál. Vagy igen? :oops: Bocsi, ha tévedek :oops: Talán nézz körül más helyeken is :) De azért a slash írással ne hagyj fel soha :) :x

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 13:43 
Fanfic-faló

Macs, akkor nagyon jól haladtál, én még fanficoldalon olvasgattam, de megyek IEPP-zni is. mondom, én nagylelkű voltam pontozás terén.
Lily, nem tudom mi lenne jó. Ha sűrűn jársz oda, egy idő után kezd unalmas lenni minden. Sztem kis pihenés után ismét izgibb lesz.

Mondjuk ha én mennék ilyen helyre, sztem kitagadnának :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 13:18 
Fanfic-faló

Lilym, ez nem a legjobb hír... Illetve, jó, hogy ez számodra az életviteledhez kapcsolódóan teljesen természetes, és a mindennapjaidhoz tartozik, de tényleg pihentetni kellene. :oops: Nem tudom, mennyire tesz ez jót Neked, vagy az ihletednek. Te tudod, mit miért és hogyan teszel, de a helyedben hagynám ezt a kicsikét. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 13:03 
Fanfic-faló

Maccs énis így érzem :D De hát nem tehetek róla : Its my liiifeeee :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 12:58 
Tollforgató

Halihó mindenki, beköszönök!

Büszke vagyok magamra, az első hat történetet végigértékeltem az IEPP-n. Nagyon félek, hogy valakinek rosszul esik a kritikám, főleg az ötös töténetnél. Itt is írom, hogy csak segíteni akartam, de úgy érzem, egy kicsit negatívra sikeredett. A legrosszabb az egészben, hogy tudom, hogy sokan írtak rá, és az jár a fejemben, hogyha valamelyikőtök művéről van szó, és akkor kikapok, hogy miket irogatok it... :D Mindenkitől előre bocsánatot kérek, ha egy kicsit nyers leszek.

A hajakról képet kérek, kiváncsi vagyok rátok. :D

DG, jobbulást a picurnak, nem tudom kifejezni magam, de nagyon szomorú lennék, ha valami komoly baja lenne...

Hild, továbbra is jó olvasást! :D

Kyra, jobbulást Drága, remélem ki tudod pihenni magad. :D

A tortából küldök egy picit ide is, bár egy kicsit szétesős lett. :D darabokban nagyon finom, viszont egybe nem áll meg. XD

Mindenkinek mindenhez kitartást, valamin biztos sikerült keresztül siklanom. :D

Szerk1.: Lily, látom azért jó buli volt. Egy kicsit kezded túlhajtani ezt a slash dolgot szerintem... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 12:57 
Fanfic-faló

*fullkómás papnő bebolyong diszkréten lefejeli a szobrot, majd lerogy a lábaihoz*
Eggen vicces éccaka volt. Odatömörültünk mind egy rakásban a szórakozóhelyre, aztán barátnőmnek begyulladt a szeme így nem tudott lemenni, én meg telefonálás után kiderítettem hogy drága édes kicsimúzsámék másik buliba mentek szóval ******va jó...
Ez kicsit elrontotta a kedvemet, de azért nézelődtem hevesen szokásos felhozatal srácok szenvedélyesen ropják meg smárolnak egymással... nem tudom olyan fura érzésem volt, mintha már immunis lennék a látványra. Talán pihentetnem kéne vagy valami. Olyan természetes számomra ez az egész helyzet az hogy körülöttem a leghelyesebb srácok falják egymást... egy éve még sikítottam belül mindettől. Most meg már természetes..
Na mindegy szóval ott voltam alterban kettőig azaz háromig ugyebár, majd átmentem az utca túloldalára drága csillagos gaybestfriendemhez aki ottan dolgozik, és milyen jó hogy így tettem!
Szegényem otthon hagyta a kulcsot amivel be kellett volna zárnia, így nekem kellett ottmaradnom míg hazarohant. Ha nem vagyok ott szegénynek ott kellett volna aludnia... :?
Úgyhogy végül megvártam visszajött és elsétáltunk az astoriára vele ő ott lakik nekem meg onnan ment az első reggeli buszom.
Fél hatra értem haza, nem rég ébredtem most meg megyek megint vele találkozni és moziba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 12:24 
Fanfic-faló

Szépséged napot! :-*

A kép folyamatban van, ha meg lesz és fel tudom rakni gépre, belinkelem ide is :) Vállig ér kb, előre hosszabbodik kicsit. Nem vagyok teljesen leszívatott szőke, csak melíros. Még látszik benne az előző színem is, úgyhogy most vöröses és szőke csíkos vagyok xD Későbbiekben még tovább tervezek szőkülni :D

Hejj, hujj, de furcsa érzés, holnaptól ismét Szeged. Alig várom, de mégis bár ne kéne visszamenni :lol:
Hiányoznak már a pajtások, de félek, milyen lesz visszarázódni :|

DG, brutálisan rövid haj? :O Kíváncsi lennék rá, ha tudsz és akarsz, dobj képet! :)

A mai napom a készülődés jegyében telik, ahogy írtam is tegnap, úgyhogy nem tudom, mennyit tudok majd ideszagolni.

:-* DLV :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 12:18 
Fanficbúvár

Hány csöpid van, DG? Nem egy? $?
És mi van vele? Beteg? :( Jobbulást neki!

Uhh, Doo, hát nekem négy napom van, hogy kiolvassam a kötelezőt, de még el se kezdtem :oops: tegnap este még gondoltam egyet, és elolvastam a zabhegyezőt :D :D de megérte, nagyon jó volt.

Emy, küldd majd, de csak akkor, ha úgy érzed, hogy számodra egészen kész van :)

és mindenki mást is :-* & >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 11:51 
Fanfic-faló

D.G, mennyi idősek a gyerekek?

Polly, szerintem elég érdekes a témátok. Pont írta ismerősöm, hogy neki csak online vannak barátai. Persze ez nem igaz, de néha úgy érzi az ember, hogy másképp nem tudna köztudatban maradni. Ez meg olyan béna szó,de valahogy ez jutott eszembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 10:54 
Könyvmoly

Hali!

Köszönöm mindenkinek az aggódást! Még nem jöttem rá, mi baja a Drágámnak, de már kezdek tökre kiborulni :(((
Nem egyszerű ezekkel Picikkel én mondom :)

Emyke! Még nem jutottam a folytatás megírásához se, de amint lesz valami szólok :)

Kyrám! Válaszoltam :)

Amphe! Jó, hogy itt vagy :)

Am... én is levágattam a hajam, mégpedig brutálisan rövidre :) Elég furi :) De muszáj volt :(

Mindenkinek szép napot!

*szoborsimi*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 10:06 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Jó reggelt! :-*

Hát én úgy indítottam a napot, hogy elfelejtettem átállítani az órámat, úgyhogy egy félóra f1-ről lemaradtam, de azért a lényeget láttam. xD Vettel! :x Ám Emy, én is remélem, hogy nem lesz ekkora dominanciája végig, mert bár neki drukkolok, attól még szeretném, ha izgalmas lenne a versenyszezon és jó kis csaták után védené meg a vb címét. :)

Lilym, remélem jól érezted magad. :)

DG, sok-sok puszit küldök a babának, remélem hamarosan jobban lesz! :x Amúgy nem tudom mi van mostanában a levegőben, mert Aniéknál és Anettéknél is betegek a gyerkőcök, az én öcsém is beteg most. :(

Kyra, parkettázás? O__O OMG, te jó ég, az nagyon kemény meló. Mi egyszer csináltunk házi festést, ott már egy negyed fal lekaparása után haldoklottam. xD Az előadás témája a Barátok és ismerősök, egy csoporttársammal együtt tartjuk. Annyira nem izgalmas, vannak mindenféle teóriák, hogy mi a barátság, milyen típusai vannak, meg ez mostani modern online élet, mint mi. :D De remélem azért jó lesz majd. :)

Amphe, biztos jó lett a hajad, én is kíváncsi vagyok rá. :) A buksidra pedig küldök egy nagy puszit. :-*

Doo, ha kellene majd az a kupon, akkor csak szólj nyugodtan. :)

No, azt hiszem, hirtelen ennyi. Megyek még tanulni, mert van mit. :?

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 9:13 
Fanfic-faló

DLV!

Kyra, :x hiányoltalak tegnap! remélem, hamar végeztek a melóval. Tegnap sem olvasni,sem írni nem hagytak sokat. Md-ből írtamfl oldalt, de papíron már több van, azt gyorsan begépelem.
a novellámhoz nem nyúltam,majd talán ma.
az a könyv nekem is megvan, jó olvasást , én még alig vettem elő.

D.G szólj, ha lesz frissed 12 pontból :-D

Megnéztem az F1-et! Grat Vettelnek, de ha mindn futam ilyen lesz, nekem unalmassá válik. Szegény drágám kiesett, sőt, a csapat kihívta, most olvastam. nem örülök. petrov is jó volt nagyon, gyuszkónak meg elhatároztuk, hogy adunk szezon végéig egy Black flaget :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 7:18 
Fanfic-faló

Sziszás reggelt Lányok !

Doo, együtt érzek Veled, mi is nagy lakás felújításban vagyunk. De azért a műanyag tányérból történő evésnek is tud lenni hangulata ;).

Hild :-* ! Örülök, hogy megint itt vagy! Annak meg főleg, hogy nincs semmi baj, csak a sok olvasni és tanulnivaló miatt tüntél el :). Én is olvasást tervezek mára, tegnap váratlanul emgérkezett Neil Mulholland könyve, a HP pszichológiája. Tökre örültem neki :)

D.G.-m :cry: , még mindig nincs jól Rékus?? Ez szörnyű:(. Mindjárt írok pü-t és beszélünk. Tegnap nem tudtam jönni, a srác, aki parkettázott volna, hívott minket reggel, hogy kórházba került a felesége, így mi ketten parkettáztunk a párommal. Este hulla voltam, most is fáj mindenem.

Amphe, a képet én is várom, ahogy fészen is írtam ;). Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól nézel ki az új hajaddal! Csak nehezen tudlak elképzelni szőke, rövidebb hajjal. Mennyivel lett rövidebb? Nagyon szép hajad van, ha az enyém lett volna, lehet, hogy meg is sírattam volna, amikor levágták :D

Lilym, várom a beszámolót a tegnap éjszakádról ;). Remélem szuperül érezted Magad! :-*

Emyke, drukkolok, hogy sikerüljön kijutnod Londonba. Mindenkinek drukkolok :). Hogy haladsz az MD-vel? ÉS az imperius alatt álló Cissy-s törivel? Alakul a Drarry szál benne? ;)

Macs, snickers torta? Az valóban nem egy diétás torta :lol: . Hogy sikerült? Biztos nagyon fini lett, hozhatnál kstolót a Szentélybe ;;) . Én ma vakodntúrás tortát tervezek sütni, remélem, sikerülni fog.

Polly, hogy haladsz a hétfői előadásra való felkészüléssel? Mi lesz a téma? Látom, Te is nagy F1 rajongó vagy, mint Emyke:). Én is szeretem, de nem annyira, hogy minden időmérőt, meg minden futamot végig nézzek :oops:

Remélem, mindenkinek szép vasárnapja lesz! >:D<

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 20:36 
Billentyűzetgyilkos

Amphe, örülök, hogy jól vagy, és sok a progid. :D
Remélem, azért majd tudsz jönni. :)
A hajadról a képet továbbra is várom, de nem baj, ha nem jön egyből. :)

Akinek van HBO-ja, az nézze a Rocker csajokat avagy a Runaway-t. :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 20:26 
Fanfic-faló

Sziszás estét, Csillagaim! :)

Bocsi, hogy így el vagyok tűnve, akkora a lemaradásom, hogy mire visszaolvasnék, már újra elvesznék, azok a hszek már amúgy sem aktuálisak :)
Felpörgött az élet, minden nap van valami, alig jutok géphez.

Jelentem, jól vagyok, minden rendben; hatalmas külső változás lépett életbe tegnaptól, de képet nem tudom, mikor tudok róla prezentálni :| :)

Minden okés, egész jól vagyok, hétfőn már újra Szeged - sőt már holnap este. Fejem az fájdogál még, majd megyek tovább, fejfájás specialistához küldött a neurológus. Biztató.

Remélem, mindenkivel minden a legnagyobb rendben, nem tudom, a hétvégén tudok e még jönni huzamosabb időre. Anya holnap csinálja a körmöm, pakolom össze a cuccom, és megyek. :| Furcsa lesz...

Puszillak Titeket :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 20:14 
Könyvmoly

Hali!

Hild! De jó látni téged :))
Maccs! Bizti fini a torta!
Lily! Jó mulatást!!! Aztán igen mesét kérünk :))

Én ma egész nap Picúroztam :( Nincs jól :(

Jó éjt!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 19:59 
Fanfic-faló

Lily, szép estét :D
én Viasaton nézem a nagy játszmát, de már annyiszor volt. Nem szeretem Charlie Sheent, de ez jó film. Nekem nem lesz időm most, mert tesóm mindig kidob :cry: nem elég, hogy egész nap itt sem voltam szinte..mindegy ez már csak az én unalmas problémám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 19:54 
Billentyűzetgyilkos

Hild :x :x :x
Annyira hiányoztál, örülök, hogy jól vagy :-*
Örülök, hogy ennyit olvasol^^
Mostanság én is, bár ezen a héten és még a jövőhéten is kötelezőt kell olvasnom, szal a könyveim stangálnak. Ezen a héten IEPP-t sem volt időm olvasni, szal ma este belehúzok, de addig is most családi Bazi nagy görög lagzi :x :x :x

Cicc, ügyi vagy, bizit finom, bár én nem szeretem a snickerst. :D

Emyke köszi. :)

Lily, jó szórakozást estére. :x
Aztán majd mesélj ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 19:21 
Fanfic-faló

Glee playlisttel készülök az estére :D
Megyek ismét alteeeeer :D tényleg minden szombat este ott kötök ki :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 18:25 
Fanfic-faló

Maccs, hát hiába körmölök neked :lol: de oda is elég volt a válasz. Olyant tortát még nem ettem, biztos fini lett.
én csak egy IEPP-s törivel vagyok elmaradva és pontozok is, bár nagylelkű szoktam lenni :-D napi Piton mesék szoktak lenni nekem.

Hild, előre is jó utat Angliába. Szerintem azóta sem kültem át a versem, de ami késik nem múlik, persze ha ráérsz.
kicsit megakadtam md-vel, picit agyaltam rajta, úgyhogy lassan helyrekerül minden.

szoborsimi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 18:03 
Tollforgató

Szaisztok!

HILD!!!!! :x Örülök, hogy látlak.

Emyke: Valószínű, hogy nem jött át, ugyanis én az fb-s dologra értettem. :D Jelentem, nyugaton a helyzet változatlan, vagyis még csak tervezgetünk, és semmi biztos.

Ma snickers tortát sütöttem. Nem tudom milyen lett, majd meglátjuk, minden esetre nem egy diétás darab. :P

A terveket sajnos nem tudom hozni, mert a paintem megőrült. Nem hajlandó fekete vonalat húzni, csak fehéret. o.O Minden esetre majd holnap is megpróbálkozom vele, de nem igérek semmit.

Nem beszélgetek ma se sokat, mert igéretemhez híven, IEPP-t olvasok. :P Nem szeretek pontozni, mert félek, hogy túl sok a szubjektív és lepontozok valakit. De megígértem, tehát... Értetek teszem bogárkáim, tessék ezt értékelni.

Mindenkinek mindenhez jót vagy kitartást, ami éppen odaillik. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 17:01 
Fanficbúvár

Haligali topiclakók :D

Mi folyik erre mostanság? Őszintén merem remélni, hogy ti rosszban sántikáltok :)
Én mindenesetre egész héten olvastam, bújtam egyik könyvet a másik után, és most megint erre készülök, tavasszal mindig ez van velem :D tanulgatok, olvasgatok, örülök a tavasznak, no meg egyebek... 8->
és már csak egy hónap Angliáig 8-> 8-> 8->

ezért nem ügettem hát köreitekben :)) sajnálom, hogy nem látogattam a szentélyt az utóbbi napokban, de lefoglalt ez a rengetengetengeteg tennivaló :D

és az önök háza táján, testvérim? :D
majd visszaolvasok :) :)
ötszázezermillóitrillió csók minden egyes pofira :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 15:46 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Hát egyenlőre megsem merem említeni Londont, mert sokmindenre kell a pénz :-(
Polly, aranyos, vagy, de ez nagyon necces még, azért írtam ismerősömnek, hogy ráérne-e foglalkozni velem, hamégis összejönne. F1: nagyon jók a Red-Bullok, grat Vetettelnek, de én még mindig bízom, hogy a merci is fog javulni. Alonsot nem nagyon favorizálom. Szerintem durva ez a 107 %-os szabály, így a HRt féle capatoknak annyi. jajj, és találhatnának már egy normális kommentátort, gyuszkótól csak felidegesítem magam :twisted:

Doo, jó felújítást, remélem gyorsan meglesztek vele.

Lily, jó Glee nézegetést.

ma is Md-ztem kicsit, meg néztem egy Kincsvadászok c. filmet. tök jó volt.

Kyra, szép délutánt.

szerk: és Macs, nem jött át a püd:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 14:56 
Billentyűzetgyilkos

Polly, köszi a tippet, ht még nem tudom, elvileg a nagynéném tud egy jó szállást... ilyen öregéninél, aki ki is jönne elénk a reptérre, 3-an islehetnénk egy szobában, szal azt mondta, hogy majd felhívja, de ha az nem jön össze, akkor mindenképp a tiedre voksolnék.

Aki nézi az f1-t jó nézést és dtukkolás! (Én továbbra sem szeretem, de kénytelen vagyok nézni - család. :roll: )

Kyra, hú az durva lesz! o.O Előre is hajrá! (és a mához is... ;) )

Lily, jó olvasst! Remélem, hamar frissít az író! :)

Nálunk már elkezdődött a... a minden. Nem tudom, hogy írtam-e, de hétfőtől kezdődnek a felújítások st.b új konyhnk lesz. Ma mr mindent ki kellett pakolni, szal ebédet is műanyag tányérokból ettünk. :D
Szerencsére egy hét alat kész lesz minden... nagyon furcsa lesz majd... de szép. :) :) Pláne, hogy én válaszottam a konyhabútorok színét. :D

*szoborsimi és áldoz*

Egyébként egész nap tanultam, és tanulni is fogok. Szörnyű lesz a jövő hét... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 10:52 
Fanfic-faló

Nah szép napot a papnőknek!
Fél éjszaka egy Blaine&Kurt fanficet olvastam angolul, aztán tök hamar felébredtem, hogy olvassam tovább :D most arra várok hogy az írója írja tovább :D

Szerk: azthiszem megzápul az agyam, ha még több Klaine ficet olvasok :D
Angolul :D fáj a szemem :D

Tetejébe elhanyagoltam az én drágáimat!
*szoborsimi áldozás és visszavonul az irodájába*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 9:50 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Szép reggelt! :-*

DG, örülök, hogy így sikerült megnézned őket. :) Nagyon büszke vagyok rájuk, mert hihetetlen édesek. :x Mondjuk ma este a mamijuknak sikerült kiborítania hajnali 5kor mert az istenért nem akart bemenni a ládába szoptatni, úgyhogy konkrétan a lábainál fogva kellett behúznom... ><"

Macs, szerintem édesebbek is, mint az ember babák, de jelenleg elfogult vagyok. xD :D

Emy, én is néztem. :) Imádom az f1-et, már élni nem tudok nélküle. :D Vettelre meg nagyon büszke voltam, remélem jól fog menni neki a holnapi futam is. Tavaly annyi szerencsétlenség érte szegényt, remélem ebben az évben nem lesz ilyen. Én Alo miatt vagyok szomorkás kissé, mert ez a ferrari nem akar még összeállni, de remélem majd javulnak év közben. :) Aki meg nagyon hiányzik az a Kubica, imádom azt a lengyel legényt is, jó kis színfoltja a mezőnynek, úgyhogy imádkozom, hogy jövőre felépüljön és vissza tudjon jönni. :)

Lányok, örülök nektek, hogy mentek Londonba, biztos izgalmas lesz. :) Amúgy Macsnak igaza van, minél előbb el kell kezdeni a konkrét szervezést, mert úgy tudtok olcsó repjegyet meg szállást szerezni. Ha nem akartok valami menő helyen megszállni, akkor tudom ajánlani, ahol mi voltunk. Egy köpésre van a Big Ben, parlament körzettől, egy hangulatos kis pub van az alsó szinten és fő, hogy tiszta is. Mondjuk elég zsufis, mert ilyen 3 emeletes ágyak vannak és sokan vannak egy szobában, de ha csak aludni akar ott az ember, az tökéletes, mi jól megvoltunk ott. És valahol még ilyen kedvezményt adó kuponom is van, ha kellene, elő tudom keresni és akkor még olcsóbb. :)

Kyra, jó szórakozást mára. :) Két hét múlvára meg kitartást. :lol: Én imádom a gyerekeket, de ezek a zsúrok még így is túlzsúfoltak nekem. :lol:

No, én meg megyek tanulok. Ma is előadást kell gyártanom hétfőre. :/ A téma annyira nem izgi, mint a hp, de hát evvan. :roll:

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 9:13 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Hát sikerült fél hatkor felkelnem, merthogy F1 volt. Nem tudom, van-e aki szereti, de össze kell kapni a mezőnynek magát, aki Vettelt akarja legyőzni:d Szegény drágám már a második etapban kiesett:(( Visszaaludni meg nem hagytak, úgyhogy neiállok MD-zni.

Kyra, Papnős mozilátogatásról is szó lehet, de amúgy megyek Lilékkel is.
Szép álom lenne London, de még nincs veszve semmi. beszélek ottani ismerősömmel, aztán meglátom. De akkor június-július nagyon húzós lesz :D Viszont ilyen csak egyszer, már csak egyszer adódhat az életben, hogy esetleg láthassam Tomékat. Én leborulnék Alan előtt is, ha a tömegtől lehetne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 6:52 
Fanfic-faló

Sziszás reggelt Lányok :)!

Hű, Macs :D, örülök, hogy jól értelmeztem a versed :-D . Tényleg nagyon édes lett és nagyon szeretem, ahogy a többit is.

Polly, igen, izgi délutánom volt :lol: , szoktam ilyet csinálni, hogy összeszedek az enyémek mellé jó pár gyereket. Mához két hétre lesz a Lányom szülinapja, úgy néz ki, hogy 18 gyerek jön el a buliba :)) .

Jaj, Csajok! NAgyon jó lesz nektek kint 8-> Remélem mindenki ki tud jutni és baromi jól érzitek majd magatokat! Aztán , ha hazajöttök , eljöttök velem a Mo-i bemutatóra, ugye? >:D<

Nyüzsis napom lesz, elképzelhető, hogy csak este tudok jönni, így mindnekinek gyönyörű napot kívánok, akik bulizni mennek, azoknak jó bulizást kívánok, aki ír, annak ihletet, aki pihenőnapot tart, annak jó pihenést :D .

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 6:45 
Könyvmoly

Szép jó reggelt!!! Vagy Sziszásat? :)

Polly! Köszönöm!!! Így már meg tudtam nézni őket és milyen édesek

:x :x :x :x :x Ahogy alszanak, a kis rózsaszín nózijuk :) Egészen beléjük szerelmesedtem :)

Aki utazást tervez, tudja, hogy irigykedek :) De remélem összejön és élvezni fogjátok! :) Lily azt a képet feltétlenül meg kell csinálnod :)

*szoborsimi, csó fejek áldozása, aztán D.G. beveti magát az irodába*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 1:09 
Fanficbúvár

lehet, hogy én is ott fogok kikötni. :D esetlegtalán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 22:56 
Fanfic-faló

Lányok soká van még nagyon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 22:41 
Fanfic-faló

Nem jött át pü:((

pedig töröltem is leveleket, de azokat sem volt szívem...

na mindegy, láttam, fészen is írtatok,kitört rajtam a láz, csak nem tudom hogy jönne ez össze.

megyek pihenni, holnap korán kell kelni.

DLV

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 22:27 
Tollforgató

Emy, válaszoltam. :)

Lily, azért annyira ne félj, csak alapos leszek. :) Azt hiszem a reptér már megvan. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:44 
Fanfic-faló

Macsek, most azonnal nézd meg kérlek a pümet, köszönöm!és válaszolj is!

Ki kéne szorítanom ezt a Londoni utat, mert nagyon mehetnékem van. de amúgy hány meris menne?Kitől kaphatok infókat? jajj, anyumék szívbajt kapnának szerintem.

Lenne kinnt ismerősöm, csak nem tudom, ráérne-e velem foglalkozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:42 
Fanfic-faló

ajjvvé :D én meg nem vagyok tervezős pláne barátnőm nem az :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:38 
Tollforgató

Tényleg polly, nagyon édesek! A kiskutyák majdnem olyan aranyosak, mint a kisbabák. :D

Kyra, válaszoltam, és itt is mondom, hogy jók a megérzéseid. :D

Lily: annnnnnnnyira jó lesz! :D Előre mondom, hogy én nagyon tervezős vagyok külfölddel kapcsolatban, szóval idegesíteni foglak egy cosmó mindennel, és az elindulás előtt hónapban, vagy 6 programtervezetet fogsz tőlem kapni. :D készülj fel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:31 
Fanfic-faló

Polly elképesztően édesek a babákok! :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:28 
Könyvmoly

DG, ha ide rákattintasz, és lejjebb görgetsz, akkor a 9 days alatt van fönn egy csomó új kép azokból, ami a facebook-on is fönn van. :)

Kyra, izgi lehetett ez a délután. :) Nálunk csak akkor volt ilyen csődület, mikor öcséméknek szülinapi zsúrja volt, hát nekem elég is volt egy életre az a pár alkalom. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:25 
Fanfic-faló

Hát persze Kyra ez egészen valószínűleg így lesz :D
Azt hiszem ott fogok szívrohamban meghalni mikor meglátom Tomszit és Dant.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:21 
Fanfic-faló

csajmacska írta:
Halihó!
Kyra, nézz verseket, ugyanis új verset töltöttem fel. A leírásra felhívnám a figyelmedet. :D

Sziaaa:)!
Az előbb olvastam el, erre feljövök ide és látom, hogy üzentél nekem a verssel kapcsolatban >:D< . Hú, remélem, hogy nem értettelek félre és ez valóban arról szól, amit egyik nap meséltél itt a fórumon...ami titok ;). Meg is dobtalak egy kritivel :-*

De jó lesz nektek a premieren! öleljétek meg Tomszit, Dant és mindenkit a nevemben majd ;). Lily, remélem nem felejted el azt a képet, amit rendeltem? Tudod, "véletlenül" pont akkor botlasz meg, amikor Tomszi elhalad melletted, meg kell kapaszkodnod valamiben, így elkapod a gatyáját, magaddal rántod azt a földre, miközben a barátnőd lázasan kattingatja a gépet.. =))

Kép
Csillámnyusz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kyraper 2011 március 25 (péntek), 21:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:15 
Fanfic-faló

Delegáljuk az ország legnagyobb fanjait a premierre :D Ennyi :D
VPM-esen fogalmazva: TOTALLY AWESOME!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 25 (péntek), 21:10 
Tollforgató

Hát az a helyzet, hogy ugye Doo is tervezi, hogy megy, de végül nem családdal menne, hanem többen mennék merisek. Így én is megyek. :D Így szinte együtt mennék, csak külön szálláson lennék. :D
erre csak egy szó van: Szuperkragifradzsilisztikeszpikaliózus.

Ma olyan büszke vagyok magamra, rávettem az egyik osztálytásamat, aki rég nem folytatta a történetét, hogy folytassa. Snarry és nagyon jó, és olyan boldog vagyok tőle. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra