Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 3:22

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:41 
Betűmániákus

Az a baj, hogy kívülről sokkal könnyebb nektek (nekünk) mondani, hogy mi lett volna egy helyes reakció egy embertől. Csakhogy a nekünk legmegfelelőbb reakció nem feltétlen reális. Ez így szerintem jó, én pl. nem azért nézem a sorozatot, hogy keseregjek amiatt, mert éppen nem nagy a "testvéri szeretet" köztük.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:38 
Billentyűzetgyilkos

Hát nem tudom, én értem, hogy Dean miért van ennyire kiakadva, ez kb. olyan, mint amikor Sam Rubyt választotta, csak itt nem szemtől-szemben történt. Arra is majdnem ráment a nagy testvéri szeretet. Viszont igazán meghallgathatta volna Cast, csak egyszer, úgy, hogy nincs teljesen elborulva az agya, és megpróbálhatta volna az ő szemszögéből nézni a dolgokat, csak hát abban mi lett volna a poén? : ) azért remélem, a nagy fináléban még lesz kibékülés =/ én tényleg nem akarom máris eltemetni Castielt, de félek, hogy ezek után nincs más lehetséges végkimenetel :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:21 
Billentyűzetgyilkos

1: annyira bírom, hogy minden második mondatodban van valami idézet xD
2: félig-meddig egyetértek.

Ha lehet, most még jobban szeretem Castielt, mert végre többet mutattak belőle, és ez nagyon tetszett. Amikor a kamerába nézett, hát az... *.*
Annyi mindent gondolok a részről, hogy el se tudom mondani. Még sokszor megnézem, az biztos.
Mivel összefüggő véleményt nem tudok nyilvánítani, kiemelek pár dolgot belőle.
A Pokol... hát az annyira SN-es volt, hogy hihetetlen xD
Az elején az autós jelenet annyira szokatlan volt, meg úgy összességében Cas minden megmozdulása, az arckifejezései, ahogy beszélt... Nagyon tetszett és Misha állati jól adta elő, volt benne élet, szívesen látnám még ilyennek, de egyszerűen annyira OOC-nek éreztem... Valahogy a srácokkal és Bobby közös jeleneteiben sokkal emberibbnek tűnt, mint amit megszoktam, és ez tök jó, csak nem értem, hogyan, mikor, miért lett ilyen. Nem volt "angyalos" sem a testbeszéde, sem a szóhasználata, pedig azt mindig úgy bírtam. Vagy csak én látom így?Amin nagyon megütköztem, az Crowley ajánlata volt, miszerint x lelket felvihetne a pokolból. Na ne már, azért ez így durva. Oké, senkinek se kívánom, hogy ott szenvedjen, de akkor is O.o

Most így utólag lehet, hogy Winchesterék tényleg túldramatizálják ezt az egészet, de amikor néztem, nem akadtam ki senkire se, mindkét oldalt abszolút megértettem.
Amikor Dean a testvérének nevezte Cast, meghatódtam, de az első gondolatom az volt, hogy az a sor azért került bele, mert az utóbbi időben túl messzire mentek az utalgatásokkal, és emlékeztetni akarták a népet, hogy csak vicceltek xD
Félek, hogy mi jön még, és borzasztóan kíváncsi vagyok. Ha végre leadják az utolsó két részt, egyben végignézem az évadot, hátha úgy más összképet ad, addig nem ítélkezem felette. Örülök, hogy van, tetszik is, szeretem, várom, szórakoztat, de valahogy minden furcsább, mint eddig, és fogalmam sincs, hogy igazából mi változott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 19:26 
Sztorihajhász

SN 6.20

óóóó.
hát az elején... Cas elkezdett beszélni, egy idő után leesett, hogy Istenhez :'D és azt gondoltam, milyen jó lenne már, ha belenézne a kamerába... és belenézett és azt hittem ott mentem meghalok *-* ómájgááád, annyira szép volt *.*
aztán ezek a fránya lelkek... amúgy nemtom, én még így is nagyon szeretem XD tehát semmi sötétet nem látok Casben egyszerűen :D nekem még mindig olyan tiszta fehér mint egy... angyal, na ^^ és ő is mondta hogy csak jót akar szóval én tök elhiszem neki *.*
mikor először néztem meg, én totál nem vágtam le hogy a Supermanes beszólással elárulta magát XDDDDD valahogy nemm, még Dean arckifejezése se esett le :'DD szerintem amúgy épp ettem és lenéztem, azért nem jött át x'D -> így amikor egyszercsakasemmiből szent olajas csapdába csalták úgy meglepődtem hogy még Oo...
azt nem értem, Dean mit drámázik. jaj Crowleyval dolgozik jaj így jaj úgy... csak épp azért hogy megmentse a világot, meg titeket, basszus -.-"" ha eddig hitt neki akkor most miért nem hallgatja meg, amit mondani akar?! hát hihetetlen, ha Cas egy "friggin child" akkor Dean meg egy princess, boo-hoo! Bobby már megmondta, amikor Dean Sam miatt nyavalygott... a család azért van, hogy az agyadra menjen és kész! És Dean maga mondta, hogy Cast már a testvérének tekinti! (amit nem mellesleg szívmelengető volt hallani ^^) akkor fogadja el őt is és segítsen neki! STICK TOGETHER MAN! mint a régi szép időkben. egyszer az egyik testvérét kellett jó útra terelnie. hát megteheti Casszel is! WHY THE POOPFACE, DAMNIT?!

ez most tök úgy jött le mintha unszimpatizálnék Deannel... és tudjátok, lehet hogy most így is van. ebben a részben nem szeressem a drágát. és nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 9:13 
Billentyűzetgyilkos

Ezt nézzétek meg *.*
http://www.youtube.com/watch?v=zRHMtFVN ... e=youtu.be

promo a duplarészhez... *.*

szerk.: uramisten, uramisten, uramisten!
SN 6x20:

Nem találok szavakat... tátott szájjal néztem végig az egész részt, egyszerűen hihetetlen volt. A szívem szakad meg Casért és Deanért :( Ez azért nagyon durva volt tényleg... egész idő alatt Crowleyval dolgozott, ráadásul ő hozta vissza Samet, és végig tudta, hogy a lelke lent maradt o.O Ó, és nem lennék meglepve, ha tényleg direkt lélek nélkül hozta volna vissza. Az a Supermanes beszólás meg... úúú, egyből leesett, hogy akkor azt nem kellett volna, és annyira egyértelmű volt, hogy Deanék előtt is úgy fog lebukni, de az a jelenet, amikor ezt számonkérték rajta, egészen iszonyú volt... Ja, és ebben a részben számomra világos lett, hogy Castiel meg fog halni a hatodik évad végén, most már más befejezést nem igazán tudok elképzelni. Valami olyasmire számítok, hogy innentől kezdve ő ugye nyíltan Crowley oldalán áll, és majd valami végső, nagy jelenetben Crowley megpróbálja kinyírni a srácokat, Cas meg megakadályozza és abba hal bele, vagy valami ilyesmi... Nem akarom, hogy így legyeeen =( Mégis remélem, hogy az utolsó rész utolsó jelenetében észhez tér és megöli Crowleyt x'D Ááááh, ez a rész egyszerűen zseniális volt, le a kalappal Edlund előtt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 20:55 
Billentyűzetgyilkos

vidor írta:
Megnyugtatlak, szerencsére ez nem az utcsó évad :D A CW hivatalosan bejelentette, hogy lesz 5., és azt hiszem, a színészek pedig 6 évadra vannak leszerződve :) Szóval még nincs vége.
Hú, szerintem is durva volt ez a rész...
Loius tényleg aranyos, és Blair is megérdemli, hogy végre boldog legyen (Bár én még mindig azt mondom, hogy hajrá Dair! Olyan szépen felépítették a kapcsolatukat, kár lenne, így elrontani ezek után.) Apropó Blair... nagyon nem volt szép Chuck-tól, amit tett, pedig én nagyon szeretem a karakterét :S De most már tényleg ideje fejlődnie, fel kell nőnie, szerintem csakis akkor lesz újra esélyük Blairrel.
Amúgy Nate is jófej! :S Épp ilyen állapotba magára hagyja a legjobb barátját egy csaj miatt... Pff Raina meg a másik fele... Szerintem semmi értelme, hogy most "bekeményített" XD Engem szimplán idegesít szegény.
Hú, Charlie... ne is mondd! Tudtam, hogy valami gikszer lesz vele XD Szerintem szimplán zakkant. Remélem nem lesz semmi közte és Dan között... Annak nagyon nem örülnék :-S

Juhéééé :D :D Köszi, ennek most nagyon örülök^^ :D
Dan/Blair... Dant nagyon bírom, és tényleg tök szépen felépítették ezt az egészet, de nekem ők ketten akkor is furák együtt. Persze, mindent meg lehet szokni :)
A többivel egyet értek, amit írtál :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 16:15 
Tollforgató

dorothy snape írta:
GG 4x20

Hu... ez durva volt. Már látni, hogy közeleg az utolsó rész, és ha jól tudom, ez az utolsó évad. :(( :((
Lous fantasztikusan édes, B. helyében én is hozzá mennék (: 8->
Chuck... aggódom miatta. Nem lesz ez így jó :-S
Hol volt Lily?? :-S
Charlie nekem nem szimpatikus, Nate szerintem hanyagolva van, legalábbis vele nem történik éppen semmi. Rainát sem bírom igazán, de látni egy újabb bosszút...
Hát, nagyjából ennyi... : ))

Megnyugtatlak, szerencsére ez nem az utcsó évad :D A CW hivatalosan bejelentette, hogy lesz 5., és azt hiszem, a színészek pedig 6 évadra vannak leszerződve :) Szóval még nincs vége.
Hú, szerintem is durva volt ez a rész...
Loius tényleg aranyos, és Blair is megérdemli, hogy végre boldog legyen (Bár én még mindig azt mondom, hogy hajrá Dair! Olyan szépen felépítették a kapcsolatukat, kár lenne, így elrontani ezek után.) Apropó Blair... nagyon nem volt szép Chuck-tól, amit tett, pedig én nagyon szeretem a karakterét :S De most már tényleg ideje fejlődnie, fel kell nőnie, szerintem csakis akkor lesz újra esélyük Blairrel.
Amúgy Nate is jófej! :S Épp ilyen állapotba magára hagyja a legjobb barátját egy csaj miatt... Pff Raina meg a másik fele... Szerintem semmi értelme, hogy most "bekeményített" XD Engem szimplán idegesít szegény.
Hú, Charlie... ne is mondd! Tudtam, hogy valami gikszer lesz vele XD Szerintem szimplán zakkant. Remélem nem lesz semmi közte és Dan között... Annak nagyon nem örülnék :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 21:05 
Billentyűzetgyilkos

GG 4x20

Hu... ez durva volt. Már látni, hogy közeleg az utolsó rész, és ha jól tudom, ez az utolsó évad. :(( :((
Lous fantasztikusan édes, B. helyében én is hozzá mennék (: 8->
Chuck... aggódom miatta. Nem lesz ez így jó :-S
Hol volt Lily?? :-S
Charlie nekem nem szimpatikus, Nate szerintem hanyagolva van, legalábbis vele nem történik éppen semmi. Rainát sem bírom igazán, de látni egy újabb bosszút...
Hát, nagyjából ennyi... : ))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 18:44 
Sztorihajhász

SN 6.19
csak én csatoltam ezt a részt anyák napjához? :D

hát azért elég durva volt hogy a saját anyjukká változott Oo... akkor én is azt mondtam rá, hogy teee bitch.... és nem számítottam rá hogy Dean így kiokoskodja hogy iszik egy kis főnixhamus whiskeyt, tök jó volt :D

egyem meg a szívét Casnek basszus XDDD annyira jó rész volt :D ahogy megsértődött a kisbabára meg ahogy Sam elkezdi hogy "szerintem megbántottad"... wááááá :D
"most úgy nézel ki mint aki szarik" XDDDD hihetetlen :D és a végén mégis szó nélkül meggyógyítja Deant, olyan drága *.* "többször kéne vadászni vinnünk" lol Bobby, most jössz rá? XD ebben a részben jobban szerettem mint Deant ^^ és az ritka ám. nagyon.

ja és amit a legjobbnak tartottam: annyit de annyit voltak képernyőn négyen együtt hogy awwwh *-* de legalábbis egyfolytában mutatták mindannyiukat és TEAM HUNTER, imádtam :D

ja és Crowley Oo.... WTF nemá! OO..... ez durva. csak akkor örülök neki ha nem lesz többet olyan köcsögf*kalap mint a hatodik évadban eddig volt -.-"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:58 
Billentyűzetgyilkos

Nem kicsit kaptam szívbajt, mikor megharapta...
A kövi promóját láttad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:51 
Billentyűzetgyilkos

hát ez így... hűha. :D Deantől zseniális húzás volt ez a hamu az italba-dolog, tetszett
És megkaptam, amit akartam, Cas eltévelyedett! :( de egyébként annyira sajnáltam a végén, mintha a halál f***ára kívánná Crowleyt... meg öcsém, amikor megsértődött, én úgy röhögtem : DDD annyira édes... most újra beleszerettem Casbe, és a következő rész kicsit róla fog szólni, úgyhogy örül a lelkem.

Amúgy nem volt azt harangozták be, hogy Évával mekkora összecsapás lesz? Nagyobb, mint gondoljuk? Ez lett volna az? o.O én azt hittem, majd a season final végig erről fog szólni és akkor ömlik a vér, omlik a fal, sattara, sattara, de ezt így jó gyorsan elintézték.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 13:26 
Billentyűzetgyilkos

jaj, Cas olyan kis édes, mikor szó szerint vesz mindent xDDD
meg amikor Dean megbántotta, egyem a szívét :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 10:42 
A Legnagyobb Fandomvadász

Luna Black írta:
SN 6x19
YES!
Ez a rész sokkal jobban bejött mint az előző.
Egyetlen negatívumként Eve gyors halálát tudnám felhozni - és ezzel se lenne bajom, ha előtte kicsit több részben benne lett volna, mert lezárásnak kiváló volt szerintem.
Éreztem, hogy a két sráccal valami nem stimmel, de sajnáltam, hogy igazam lett, mert a kocsis jelenet könnyeket csalt a szemembe. Nem is tudom, kire emlékeztettek :')
A vége egyszerűen priceless! Nagy csavar volt, és bármennyire is Winchesterék oldalán akarom tudni Cast, nagyon tetszett, mert így most aztán bőven lesz miért izgulni. De merem remélni, hogy a végén sok dologra magyarázatot kapunk és Cas is megmarad és utálni sem fogják egymást.
Összefoglalva: még több ilyen részt!
A következőt nagyon várom.

Jefferson Starship xDDDD
állítólag twitteren trending topic lett a rész után :'D
A 'blokkolt' Cas az étteremben jelenet is kész volt xD

jaaaj, nekem a destieles utalások tetszettek, úgy röhögtem xDDD amikor az elején megjelenik Cas, és akkor Dean monjda neki, hogy szálljon ki a seggéből, és akkor Cas: én sosem voltam a seggedben :D :D meg amikor keresik dr. silvert, és a nő mosolyogva mondja, hogy keressen kenőcsöt az égető érzésre xDDDDD
mást nem is nagyon tudok így hirtelen hozzáfűzni, nekem nagyon tetszett ez a rész, sokat röhögtem :D azért kár, hogy hirtelen Casből lett a rosszfiú, de énis kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 16:05 
Tollforgató

Nem tudom, kit mennyire érdekel, de rászántam magam, és amíg várakozom, addig Glee-t nézek. :) Eddig nagyon tetszik, bár még csak a második résznél tartok. :)

Megj: A dalok nagyon bejönnek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 12:42 
Billentyűzetgyilkos

SN 6x19
YES!
Ez a rész sokkal jobban bejött mint az előző.
Egyetlen negatívumként Eve gyors halálát tudnám felhozni - és ezzel se lenne bajom, ha előtte kicsit több részben benne lett volna, mert lezárásnak kiváló volt szerintem.
Éreztem, hogy a két sráccal valami nem stimmel, de sajnáltam, hogy igazam lett, mert a kocsis jelenet könnyeket csalt a szemembe. Nem is tudom, kire emlékeztettek :')
A vége egyszerűen priceless! Nagy csavar volt, és bármennyire is Winchesterék oldalán akarom tudni Cast, nagyon tetszett, mert így most aztán bőven lesz miért izgulni. De merem remélni, hogy a végén sok dologra magyarázatot kapunk és Cas is megmarad és utálni sem fogják egymást.
Összefoglalva: még több ilyen részt!
A következőt nagyon várom.

Jefferson Starship xDDDD
állítólag twitteren trending topic lett a rész után :'D
A 'blokkolt' Cas az étteremben jelenet is kész volt xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 20:57 
Fanfic-faló

conra akarok menni :D
annyira jó lehet ott lenni, és "átérezni a rajongást", és találkozni velük :D

reciprokDín a reciprokpokolban xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 20:28 

Castiel írta:
Gaeriel írta:
beleszerkesztettem, bocsi :D

Ááá, azt meg hogy? :D Én ott szenvedtem 5 percig, hogy így meg tudjam oldani, erre nem tudtam. xD Oké, én vagyok a béna.

Én is szeretnék elmenni, bár akkora rajongó nem vagyok, mint itt egyesek. :)

ügyesen :D amúgy a linkkel volt gond, nem tudom, mit csináltál vele, de én újra kimásoltam és úgy már működött :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 20:25 
Sztorihajhász

ú, most nézem a Devils Trap (1.22) című részt és a 16. percben ott egy fotós a sarokban XDDDDD lool baki :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 20:10 
Billentyűzetgyilkos

Esz a sárga irigység x) Attól tartok, hogy ha még el is jutok valaha conra, nem lesz olyan jó, mint a JIB2, mert ez tényleg kivételes volt.
De amúgy kiszámoltam, hogy ha havonta 10000ft-ot félreteszek (lol) akkor 2 év alatt össze is jöhet xD

egyébként tetszetős a beszámoló, de idegesít, hogy hol a színész nevét használta, hol a karakterét...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 19:52 
Betűmániákus

Gaeriel írta:

Ááá, azt meg hogy? :D Én ott szenvedtem 5 percig, hogy így meg tudjam oldani, erre nem tudtam. xD Oké, én vagyok a béna.

Én is szeretnék elmenni, bár akkora rajongó nem vagyok, mint itt egyesek. :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 19:46 
Sztorihajhász

"míg a szerencsések egyik fele Sam Winchesterrel volt, addig másik Castiellel és a többi szereplővel a Roman Holiday-en múlatta az időt, s bejárták Róma nevezetességeit."
úú, én Mishával mentem volna :D

"A kedvenc sorozatom az Odaát és most itt állok és amerre csak nézek a szereplőket látom. Ez egy igazi rajongónak maga a Mennyország."
úúúúú *-* egyszer tuti elmegyek egyre mostmár XD

"Jaredtől kaptam egy nagy ölelést, de az aláírásánál, a paneljén elsütött poénja miatt, mikor egy magyar rajongó megkérdezte, volt-e már Magyarországon, a válasza az volt, hogy “nem köszi nem vagyok éhes, se szomjas” (Hungary/hungry), finoman szólva is kikértük magunknak, hogy nem vagyunk éhesek – szerencsétlen Sam legalább ezerszer elnézést kért emiatt és még puszikat is kaptunk tőle, hogy megbocsássunk. (Talán megbocsátunk, de kapsz egy mínusz pontot ezért, Jared! A magyar zászlót, ami volt nálunk, nekiadtuk, hogy örökre emlékezzen arra, hogy ne viccelődjön ezzel:)"

áááá ez annyira jó! de azért kicsit most csalódott vagyok benne hogy képes elsütni ezt a baromi rossz poént még Ő IS! :( hihetetlen már komolyan.

"Vagy, hogy Jensen Ackles nem is Dean Winchester, egyáltalán nem hasonlít rá az életben. És nem tudni miért, de ha mellette van az ember úgy érzi, hogy Jensen elolvad, akár egy cukorbaba, ha hozzáér. Ez fura… Érdekes volt, hogy míg Jared és Misha igazi haverként viselkedik a rajongókkal, addig Jensen valahogy ezt hozza ki az emberből."
wííí XD rengetegen azt mondják hogy olyan kis szerénke :D egy reciprok Dín x'DDD

Mert jó rajongani. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 18:59 

Castiel írta:
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/29/ ... irta-jade/

Másoljátok, mert megszakítja az url-t.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 18:48 
Betűmániákus

http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/29/ ... irta-jade/

Másoljátok, mert megszakítja az url-t.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 18:30 
Sztorihajhász

hú, lehet ez ilyen guilty pleasure, de elkezdtem a Merlint és már az első részben Arthur/Merlin shipper lettem XDDDDD na ebbe a sorozatba belelátom a lényeget :D
valaki nézi? ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 16:33 

Lizi Eyre írta:
Hali!

Ide fordulnék segítségért :D Nem tud véletlen valaki olyan -akár külföldi - oldalt, ahol megtalálom a Castle 03×21. részének magyar feliratát? Ahonnan általában leszedem, ott nincs fenn :(

arra szerintem most még várni kell, ahogy elnéztem, eltart egy darabig mire lefordítják, 10-15 napok, bár ez most tényleg sokáig tart :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 16:32 
Billentyűzetgyilkos

persze, én is nézném simán Cas nélkül is, de azért jó, hogy van : D

ááá, nekem egy bánatom van a Bones-szal, hogy az ötödik évad még csak feliratosan van meg, és nagyon félek a felirat minőségétől... elég sok bonyolult szöveg van benne, amit magyarul se tudok követni, nem tudom, milyen lehet... xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Valamelyik nap láttam a Bones reklámját a tv-ben, és annyira neki akartam állni, de nem merek xD

Én pont a 6x20-as részt nem fogom hétvégén látni, max hétfőn és ááá, pedig az érdekel a legjobban >.<

És ha az írók nem fogynak ki az ötletekből, lesz elég néző és a csatorna se tesz nekik keresztbe, akkor még 8. évad is lehet, tudtommal J2 úgy írt alá szerződést.
Cas jó, ha ott van, de azért nem mondanám, hogy nem nézném tovább, ha nem lesz benne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 10:19 
Billentyűzetgyilkos

tegnapra már végignéztem a Bones 4. évadot is, és ááááh :x:x nemsokára itt is utolérem amerikát XD

hétvégén meg nem leszek itthon, nem tudom letölteni a SupNatot, csak vasárnap esteee :( de nem számít, most akkor is ünnepelünk, mert lesz hetedik évad >:D< remélem, Casszel <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:42 
Fanfic-faló

iiigen. -.-""" :D légyszi. béna vagyok, és a személyi informatikusaim per pillanat forgalmon kívül vannak. :D
KOMOLYAN??! ááá! :D :D :D dejóóó! remélem, hogy együtt maradnak.
de még milyen cukik! :D :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:36 
Fanfic-faló

küldjek pü-ben pár linket? :)
azért 3. évad, mert akkor Blaine is átiratkozik :D
:D mert cukik. :D (SN-ben is destiel a kedvenc párosításom :D)

Lizi, sajnos nem tudok segíteni :( Megnéztem három feliratos oldalt is, de mindegyiken csak angolt találtam :( Ha vannak rajongói oldalak, onnan nem szoktak készíteni? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:29 
Betűmániákus

Hali!

Ide fordulnék segítségért :D Nem tud véletlen valaki olyan -akár külföldi - oldalt, ahol megtalálom a Castle 03×21. részének magyar feliratát? Ahonnan általában leszedem, ott nincs fenn :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:18 
Fanfic-faló

imádom, mikor azt hangoztatjátok, hogy már le lehet szedni mindenhonnan. mert mindig én vagyok az, aki nem találja meg... $fal milyen 3. évad? még ennek sincs vége... o.o
valamiért mostanában megkapnak a melegek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:07 
Fanfic-faló

*kiscsillag* írta:
oooow. *___* akarom. most. :!: főleg az bizgerálja a csőrömet, hogy miért tér vissza Kurt... :-S olyan cukik voltak Blaine-nel a kis egyencuccukban... *___*

már le lehet szedni mindenhonnan :D
a részből kiderül ;) bár szerintem ezt meg lehetett volna oldani jobban is, de nem baj, jó ez így :D tényleg cukik voltak abban - khm... xD -, de Kurt erre született :D (én meg már várom a harmadik évadot... :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 19:01 
Fanfic-faló

Effy írta:
Glee 2x18

Kurt végre visszatért :D *sikít és mindenkinek a nyakába ugrik* Viszont ezzel elvesztettük a cuki daltonos fiúkat :( *now I'm feeling so fly like a 3-6... xD* Na sebaj, van helyette Kurtünk újra - a fura cuccaival együtt :D Erről jut eszembe: azok a kulcsok a nyakában? o.O
A Somewhere only we know csak úgy, jelenetként látva nem volt olyan durva, viszont így végig sírtam :(( Olyan szomorú volt :( De szerencsére nem volt összeveszés vagy ilyesmi, Klainebow tovább ragyog és szórja fényét ^^
Quinn/Lucy... Durva. Kicsit eltúlzottnak éreztem ezt belerakni, de végül is ő sem lehet(ett) tökéletes.
Rachel és a műtét: örülök, hogy nem csináltatta meg :D Viszont a Barbara Streisand flashmob - vagy mi a neve... - az nagyon király volt :D Főleg az a rövid kis részlet Kurttel és Puckkal :D (Azzal a piros nadrággal még mindig nem vagyok kibékülve.)
Dalok: Rachel és Quinn duettje gyönyörű volt, a Somewhere-t már mondtam, Kurt száma most annyira nem fogott meg. Szép volt a dal is, Chris hangját - és úgy minden egyéb mását - továbbra is imádom, de ez most úgy nem... talán, ha újra meghallgatom. A Born this way-nek pedig most figyeltem meg először úgy igazán a szövegét - és ezt is jobban megcsinálták, mint az eredetit :D

oooow. *___* akarom. most. :!: főleg az bizgerálja a csőrömet, hogy miért tér vissza Kurt... :-S olyan cukik voltak Blaine-nel a kis egyencuccukban... *___*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 18:55 
Fanfic-faló

Glee 2x18

Kurt végre visszatért :D *sikít és mindenkinek a nyakába ugrik* Viszont ezzel elvesztettük a cuki daltonos fiúkat :( *now I'm feeling so fly like a 3-6... xD* Na sebaj, van helyette Kurtünk újra - a fura cuccaival együtt :D Erről jut eszembe: azok a kulcsok a nyakában? o.O
A Somewhere only we know csak úgy, jelenetként látva nem volt olyan durva, viszont így végig sírtam :(( Olyan szomorú volt :( De szerencsére nem volt összeveszés vagy ilyesmi, Klainebow tovább ragyog és szórja fényét ^^
Quinn/Lucy... Durva. Kicsit eltúlzottnak éreztem ezt belerakni, de végül is ő sem lehet(ett) tökéletes.
Rachel és a műtét: örülök, hogy nem csináltatta meg :D Viszont a Barbara Streisand flashmob - vagy mi a neve... - az nagyon király volt :D Főleg az a rövid kis részlet Kurttel és Puckkal :D (Azzal a piros nadrággal még mindig nem vagyok kibékülve.)
Dalok: Rachel és Quinn duettje gyönyörű volt, a Somewhere-t már mondtam, Kurt száma most annyira nem fogott meg. Szép volt a dal is, Chris hangját - és úgy minden egyéb mását - továbbra is imádom, de ez most úgy nem... talán, ha újra meghallgatom. A Born this way-nek pedig most figyeltem meg először úgy igazán a szövegét - és ezt is jobban megcsinálták, mint az eredetit :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

GG 4x19:
Hú...
először is: Lily :x A sarkára állt és megmutatta a hülye Upper East Side-i banyáknak. :P :D Amúgy... a lábán az valami nyomkövető akar lenni?
Vanessa... nem szeretem, ne jöjjön vissza. :-S De nekem Jenny hiányzik. =/
A herceg :x :) Imádom, tök aranyos, B. ruhája lélegzetelállító volt *__* Kell az egész ruhatára ;)
Chuck és Raina... úgy is ki fog derülni, Raina majd jól megharaszik Chuckra és az apjára is...
Charlie nem tetszik nekem... :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 20:03 
Billentyűzetgyilkos

nekem a 4-5.-ből szinte az összes eszembe jutott, meg a 6-ból is, az első háromból összesen talán hat címet tudtam max XDDD

na, de ez már eléggé off szerintem, térjünk vissza a témához :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 20:00 
Billentyűzetgyilkos

Lol, hát nekem a 3. évadból mindössze 2 cím jutott eszembe, a hatodikból 4, az ötödikből is, negyedikből 6 xD az elsőből majdnem mind, a másodikból is elég sok.

south of nowhere még mindig senki? xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:56 
Billentyűzetgyilkos

na, másodikra sikerült 51, de úgy, hogy ilyeneket hagytam ki, mint a point of no return, caged heat meg yellow fever x"DDDD bezzeg azt be tudtam írni, hogy it's the great pumpkin, Sam Winchester :'DD

húúú, Gossip girl 4x19, totál elfelejtettem, na mindjárt letöltöm azt is még <3 csak még jön a Bones 4-5. évad XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:42 
Sztorihajhász

de XD
nem igaz már... olyan mint a hp könyvek... akárhányszor elolvasom, újat találok benne. ezt is akárhányszor megnézem... áh :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:40 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
én össze-vissza haladtam, és összesen 32 jutott eszembe x'D az csalás, ha most megpróbálom újra?

nekem most 45 de még így is csaltam xD nem hiszem el... el tudom mondani, melyik részben mi történt, de a címek O.o

neeee :D

szerk.: ez nem ééér, volt, amit tudtam, de még véletlenül se tudtam helyesen leírni, ezért nem fogadta el xDD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luna Black 2011 április 26 (kedd), 19:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:39 
Sztorihajhász

wow. én 50et tudtam elsőre, de minden évadból keverve mindenfélét XDD

mégegy észrevétel XD

most néztem a something wicked részt és beszéltünk már arról (vagy lehet csak én :D ) hogy a shtrigák tök olyanok mint a dementorok... na a motel tulajdonos nő (akinek a fiacskáját Michaelt használták csaliként :D ) kocsijának rendszáma JKR XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:38 
Tollforgató

Gossip girl 4x19
Jaj, Dan szerelmes Blairbe! De édi ^^ Na Serenán nem lepődtem meg... Sose szerettem, jól mondta Blair nem bírja elviselni, ha nem ő a központ. Dan meg, hogy elküldte Vanessát? XD De röhögtem :D Ez a Charlie meg nekem tök fura. Louis amúgy aranyos, nekem szimpinek tűnik, de most akkor is hajrá Dair! :D Olyan cukik lennének együtt!
A Chuck vonal meg most szimplán uncsi számomra. Nate meg lassan olyan, mintha nem is létezne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:35 
Billentyűzetgyilkos

én össze-vissza haladtam, és összesen 32 jutott eszembe x'D az csalás, ha most megpróbálom újra?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:21 
Tollforgató

Akkor úgy látom, én überelek itt mindenkit.

Első rész címét tudom. Pilot. Azt viszlát. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:20 
Billentyűzetgyilkos

tumblr... de az ilyen emberek sajnos mindenhol ott vannak.

én meg keverem össze-vissza. az első 9 részig ment, aztán utána eltaláltam még kettőt az első évadból, de aztán akkorát tévedtem, hogy a 2. évad végénél kötöttem ki xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:18 
Billentyűzetgyilkos

tejóég, honnan szedsz ilyeneket?

ezzel elleszek egy darabig, bár az első három évadot tutira nem tudom angolul...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:15 
Billentyűzetgyilkos

igent, mert figyelemhiányos magamutogató...
Jim meg gyerekes -.-"
de nem iiis :x :x :x

hű, na ezzel ki mire jut? :D nekem első körben csúnya bukás volt x)

http://www.sporcle.com/games/MGH859/sup ... l_episodes

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:11 
Billentyűzetgyilkos

utálják? o.O ezt az embert nem lehet utálni :x a gyilkos elmékben is odavoltam érte, de azért Balthazarként még nagyobbat alakít, ez a csávó zseniális <3 meg a karaktere is az :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 19:08 
Billentyűzetgyilkos

Ja, én ilyet nem olvastam.
Engem nagyon érdekelne a múltjuk, Balthazar az egyik legjobb karakter a sorozatban.
(és változatlanul nem tudok túllépni a tényen, hogy vannak, akik utálják Sebet. Na jó, én nyilván elfogult vagyok vele szemben :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra