Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 614 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Heteira vért forral...
HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 13:32 
Fanficbúvár

Ihletett 30 perc eredménye:
Pillanatkép(drarry, egyperces, nem szomorú :-))

Ettől még minden igaz, amit korábban mondtam. De ez a hangulat már érett egy ideje, le kellett írni.

"Draco vihogni kezdett.
- Nektek szóvivőtök van szex-ügyben? – kérdezte – Ráadásul Potter?
- Hah, nem is tudod, mit hagysz ki! - kukorékolta Seamus.
- Harrynek vannak a legjobb szex-beszámolói – tette hozzá Ron önelégülten." (Vorabiza: Unalom)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 15:33 
Fanficbúvár

Kedves Bongyorka!
Köszönöm szépen a sok dicséretet, örülök, hogy tetszenek a történeteim :-)
Azt hiszem, én éppen azért szerettem egyre jobban meg az új generációt, mert egyre távolabb kerültem Rowlingtól. No persze, Draco és Hermione vagy Draco és Harry még mindig tök izgalmas páros, és néha nagy kedvem van hozzájuk. De Albus vagy Scorpius egy az egyben az "enyém", csak a nevük és a családi hátterük volt adott - a jellemük szabadon kezelhető. (Pláne úgy, hogy Astoria jelleme sem ismert :-D) Szóval én íróként éppen ezt szerettem, a szabadság halvány jeleit. :-D
Vigyázz a Játék a tűzzel befejezetlen! ;-)
Köszönöm, hogy írtál és szavaztál :-)

"Draco vihogni kezdett.
- Harrynek vannak a legjobb szex-beszámolói – tette hozzá Ron önelégülten." (Vorabiza: Unalom)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 16:40 
Zöldfülű

Kedves Heteira!
Csak nemrég találtam rá a ficblogodra, de örülök, hogy van ilyened, mert mostanában annyi történetedet olvastam el, hogy nagyon sokáig tartana mindegyikhez egyenként írni :)
A Perselus/Hermione történeteid a kedvenceim, aztán amikor sokadszorra olvastam újra őket, akkor gondoltam, hogy ha ennyire tetszik a stílusod, akkor mindegy a páros, és elolvastam a Szerelem arcait, a Mostohákat, a Jégtörést és a Mestermunkát is. És mindegyiket nagyon szerettem. A Mestermunka teljesen új élmény volt, mert nem olvastam még femslasht, de ezután biztos fogok :D
Az új generációval egyelőre hadilábon állok, mert egyáltalán nem ismerem őket. A Mostohákat is csak a Draco/Hermione szál miatt kezdtem el. Valahogy sokkal jobban szeretek azokról olvasni, akikkel az eredeti könyvek is részletesebben foglalkoznak, mert ez az írókat is korlátozza egy kicsit, bár gondolom, sok író azért is szeret a fiatalokról írni, mert teljesen szabadon szárnyalhat a fantáziájuk. Vagy nem így van? Mivel én nem írok, gőzöm sincs :) Mindenesetre ezeket is el fogom olvasni, csak még ráhangolódok :) A Játék a tűzzel ficedet mindenképp elolvasom.

Sajnálattal láttam, hogy most abba akarod hagyni az írást... Most magam ellen is fogok beszélni, mert imádom a ficeidet, de szerintem csak magaddal foglalkozz. Nem kísérem teljesen figyelemmel, hogy pontosan mennyit írsz, meg hogy egyszerre hány történettel foglalkozol, de az biztos, hogy rengeteg időt fordítasz az alkotásra. Ha úgy érzed, hogy ez most így elég volt, teljesen érthető... Remélem, hogy csak átmeneti, hogy úgy érzed, kiégtél. Pihend ki magad, ha meg jön a késztetés, írj, de ne azért, hogy nekünk jó legyen, vagy hogy meglegyen határidőre, hanem azt is csak magad miatt.

Remélem, megoldódnak körülötted a dolgok, és kicsit jobb kedved lesz :)
Egyébként a még befejetlen új Draco/Hermione és a Draco/Piton ficre szavaztam, remélem, egyszer olvashatom ezeket is :)

Tarts ki :) Bongyorka

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 10:34 
Fanficbúvár

Donna, nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. :-) Semmiképpen sem szeretném elnyomni magamban a késztetést, hogy írjak. De azt sem akarom, hogy kényszer legyen a dolog, határidőkkel, kapkodással, elégedetlenséggel. Eddig ez jól ment, inspiráló volt - most viszont hirtelen sok lett. Változnak a dolgok, és az is változik, hogy éppen mit és hogyan van kedve írni az embernek.
De annak nagyon örülök, hogy Scorpiust szeretitek - mégiscsak nagyrészt saját szereplő :-)
Köszönöm!

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 11:55 
Zöldfülű

Donna írta:
szia:)
tudod mindig vártam a frisst mert én - és szerintem mindenki más is - látja benned a tehetséget. amikor a Mostohák legutóbbi fejezetét olvastam és láttam hogy mennyi díjat zsebeltél be hihetetlen büszke voltam, hogy az olvasód lehettem. de amikor tegnap láttam hogy jön a búcsú.. elkeseredtem. nagyon fogsz hiányozni! és én arra szeretnélek kérni hogy ez a búcsú ne legyen végleges. én mindig azaz olvasód leszek aki mindig várni fog, és nem szabad hogy a Te tehetségdet elnyomd magadba. féltem bevallom hogy igen ez lesz a vége.. és nagyon sajnálom. a legkedvesebb műved a Mostohák és nagyon nagyon szeretném, hogy befejezd. nem régiben találtam a műveidre de a Te világot szerintem mindenkit elvarázsol... csodákra vagy képes, én hiszem. elképesztően teszik, hogy egy karaktert több féle képpen is megtudsz írni és mindegyik bámulatosan tökéletes. imádom Scorpiust, imádom a Scorpiusodat. Nagyon sok energiát és kitartást, szerencsét kívánok neked az életben! érd el a céljaid és legyél nagyon boldog! hiszem, hogy egyszer még viszont láthatlak itt köztünk:)
őszinte rajongód: Donna:)

Csatlakoznék én is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 21:11 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: tekergés Tapmancs tekergő oldalán Roxmorts felé a Félszemű banyaúton keresztül <33
szia:)
tudod mindig vártam a frisst mert én - és szerintem mindenki más is - látja benned a tehetséget. amikor a Mostohák legutóbbi fejezetét olvastam és láttam hogy mennyi díjat zsebeltél be hihetetlen büszke voltam, hogy az olvasód lehettem. de amikor tegnap láttam hogy jön a búcsú.. elkeseredtem. nagyon fogsz hiányozni! és én arra szeretnélek kérni hogy ez a búcsú ne legyen végleges. én mindig azaz olvasód leszek aki mindig várni fog, és nem szabad hogy a Te tehetségdet elnyomd magadba. féltem bevallom hogy igen ez lesz a vége.. és nagyon sajnálom. a legkedvesebb műved a Mostohák és nagyon nagyon szeretném, hogy befejezd. nem régiben találtam a műveidre de a Te világot szerintem mindenkit elvarázsol... csodákra vagy képes, én hiszem. elképesztően teszik, hogy egy karaktert több féle képpen is megtudsz írni és mindegyik bámulatosan tökéletes. imádom Scorpiust, imádom a Scorpiusodat. Nagyon sok energiát és kitartást, szerencsét kívánok neked az életben! érd el a céljaid és legyél nagyon boldog! hiszem, hogy egyszer még viszont láthatlak itt köztünk:)
őszinte rajongód: Donna:)

"- Higgy nekem - szólt a varázsló. - Nem árultam el Lilyt és Jameset. Ha megölnek, se árultam volna el őket." - Sirius Tapmancs Szipák Tapi Black <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 20:20 
Fanficbúvár

Heki, sajnálom, hogy elszomorít a dolog. Én sem vagyok boldog egyébként, ez nem egyszerű helyzet nekem sem. Meglátjuk. Ahogy azt is meglátjuk, hogy befejezem-e a Mostohákat. (Egyelőre úgy tűnik, ugyebár... :-D)

Jelly, hát, úgy tűnik, a slasherek kisebbségben vannak most. De örülök, hogy mást is érdekel a Piton/Draco történet ötlete... :-D Maga a történet az Elveszett tisztesség című drabblém alapjén készülne. (Kábé, ahogy a Hatalom-játék az ártatlan alapján készült.) És a szavazás végén pü-ben szívesen írok róla többet is.
Azt pedig, hogy mennyi ideig fog tartani ez az egész, meglátjuk...
Köszönöm, hogy írtál! :-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 19:49 
Szárnybontogató

Most olvasom, hogy abba akarod hagyni egy időre az írást. Remélem, hogy nem végleg. Igazán szomorú lennék, mert hihetetlen szépen írsz, igaz, én csak slash írásaidat olvastam, mivel még a Dramionéval barátkozom, és nem mondhatom el magamról, hogy sokat olvastam volna eddig is róluk.
Remélem, hogy jól kipihened magad, és tovább tudod folytatni. Hidd el, nem mindig könnyű balanszírozni a feladataink között, de nagyon jól csinálod, hogy átgondolod, mit szeretnél mindenképpen folytatni. :)
PÜ-ben akkor lehet kérdezni? Mert én a Piton/Draco fanficre nagyon kíváncsi lennék - bevallom, arra is szavaztam. :oops:
Kitartást! :ölel:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 18:38 
Zöldfülű

most olvastam ficblogon, hogy abba akarod hagyni az írást!!! nagyon szíven ütött a dolog:( legalább a mostohákat fejez be, szerintem a legtöbbünknek ez a kedvence tőled. nekem személy szerint nagyon fogsz hiányozni, ha befejezed, de amint írtad soha ne mond hogy soha:) drukkolok hogy átlendülj ezen a válságodon és újabb és újabb történetekkel kápráztathass majd el minket olvasóidat a közeljövőben :)♥ Heki003

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:51 
Fanficbúvár

Arvalanyhaj, köszönöm, hogy hagytál egy hozzászólást. :-) És igen, van olyan, hogy tovább kell lépni, még akkor is, ha nem könnyű...
Mivel a szavazásnak még messze nincs vége, egyelőre nem mondom el egyik történet tervezett végét sem - május 20. után, ha nem a Játék a tűzzel nyer, megírom, hogy mi lett volna a befejezés.

Kiscsillag, köszönöm, hogy hagytál egy kis nyomot. :-) Talán túl nagy volt a lendület... Most mindenesetre le kell lassulnom és kicsit megállni, átgondolni a dolgokat. Kérlek, hogy ne könyörögj. ;-) Nem hiszem, hogy lenne hatása, de valahogy kellemetlen lenne... :oops: (És még úgy sincs vége a szavazásnak :-D)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:21 
Fanfic-faló

szia!

kicsit késve jövök - megint -, ráadásul még a Játék a tűzzel-hez sem volt még erőm írni, de nem akartam, hogy azt hidd, eggyel kevesebb olvasó sajnálja, hogy nem tudod tovább folytatni. mikor olvastam a fejezet végére írtakat azt hittem, leesek a székről. én ugyan a többi történetnek nem voltam követője, azt tudom, hogy nagyon szorgalmasan, élvezetből alkottál, és csak hápogni tudtam és tudok. nagyon sajnálom, hogy így történt, és így döntöttél. de remélem, hogy idővel visszatér ez a nagy - és lelkesítő - lendületed.

és persze önző is vagyok. :) imádom a Játék a tűzzel-t, és ha nem tisztelném a döntésedet, könyörögni kezdenék, hogy fejezd be. :D lehet, hogy nem bírom majd megállni... :D

nem jönnek a számra a szavak, és győzködni sem akarlak. nem lenne helyes. így még csak azt mondom, várlak vissza. :)
>:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 21:27 
Zöldfülű

Szia!

Nem rég találtam rá az írásaidra, és teljesen elvarázsoltak... egy új világ, Heteria világa... és aztán egyszer csak szomorúan észleltem, hogy ennek bizony most vége, mert befejezed. Hát... őszintén megmondom, majdnem megkönnyeztem... de megértem. Ismerem az érzést, amikor valamiből nagyon sok volt, akkor ott váltani kell, még ha ez többeknek fájdalmat is okoz, nemrég én is átestem egy hasonló helyzeten.

"Maradnék, de érzem, hogy mennem kell, mert vár valahol egy másik út.
Hogy ha most is úgy szeretsz, engedj el, ma már nem köt ide, csak a múlt..."

Hát én (ha szavazni lehet, és kell is, ahogy láttam :) ) hát bizony nem tudok dönteni két írás között. No, de mégis. A szavazatomat leadtam a Mostohákra... az első írásod, amit olvastam. lebilincselt, elvarázsolt... emiatt kezdtem többet olvasni tőled. és ezt még végig is olvasnám.

A másik történet a Játék a tűzzel. Azért kezdtem olvasni, mert rajongok Scorpius karakteréért. És szép lassan Benjit is megszerettem... na és persze a te Lilydet is. De még mennyire! Azonban látom én, hogy nem ez lesz folytatva... de őszintén megmondom, nem tudok aludni, ha nem tudom meg, milyen véget szántál neki... megteszed, hogy elküldöd nekem privát üzeneteben? Nagyon köszönöm előre is...

őszinte tiszteletem és csodálatom a tiéd mindazért, amit eddig letettél az asztalra. Minden jót kívánok neked a továbbiakban! ;)

Üdv, Árvalányhaj

mod. szerk.

Na de hülye vagyok, csak email címet nem írok hozzá... ~x(

lilla.arvalanyhaj@gmail.com

Köszönöm még egyszer!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 16:38 
Fanficbúvár

Kyra, köszönöm, tök megható és kedves, amit írsz. :-) Meglátjuk, mi lesz. A búcsú még nincs közel, ahogy elnézem. Most küzdök az MD-vel, és aztán meglátjuk, mi nyer. (Jelenleg úgy tűnik, hogy úgy is a heterósok vannak erőfölényben, hogy te két slash-re szavaztál ;-))
Természetesen, ha ennek vége, pü-ben szívesen mesélek bármelyik történetről, hogy minek mi lett volna a vége vagy mi lett volna a terve - ha neked egy ilyen vázlatos dolgot is jólesik elolvansi. :-)

Shanon, furcsa, mert amíg benne voltam, én nem éreztem, hogy sok lenne a dolog - csak itt a végén, a nagy zuhanásnál.
Meglátjuk, hogy mi lesz később. Talán máshol próbálok szerencsét. Írni így is, úgy is szeretek. Erre a helyzetre most valaki azt vetette fel nekem, hogy talán csak a HP-ből lett sok. És talán így is van.
Ugyanakkor tök nehéz, mert rengeteg ötlet van a fejemben - ez a hat felsorolt történet csak egy részük, Luna, akinek a nyakába zúdítok mindig mindent, a megmondhatója, hogy mennyi megíratlan dolog marad. De van ilyen...

Látom, egyelőre nagyon tarolnak a hetero történetek - főleg a Mostohák :-) Nekem nyilván van kedvencebb kedvencem, de nem véletlenül kérdezlek meg titeket. Ez egy ajándékszerűség. Akármelyik fog is nyerni, azt fogom megírni. Vox populi, vix dei. :D (De még rengeteg idő van szavazni május 20-ig...)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 14:53 
Betűmániákus

Szia Drága! :x

Én is "elvégeztem a feladatom" és szavaztam - azt hiszem, egyértelmű melyik két történetre :) És... őszinte leszek: nem leptél meg ezzel a kijelentéssel :( féltettelek, mert bár nem olvasom mindegyik történeted, azért hű követőd maradok olvasgatás nélkül is, és láttam a "halálos iramot" :D ez pedig biza túlcsordulás. Nem egy, nem két író került hasonló helyzetbe betű téren, de kilábaltak ;) igaz, lassan - az egyik pl (nem írnék neveket már csak diszkrécióból sem) még ma sem publikál, ámbár serényen alkot :) kell a time out :-t gondold át, erősödj... és várom, mikor kezdesz zargatni bármelyik történet átolvasásával^^ bár szükségtelen, de na :D

Addig is minden jót!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 10:35 
Fanfic-faló

Drága Heteria!

Tudod jól, hogy Te vagy az egyik kedvenc Írónőm, így szívszorító számomra olvasni a soraidat. Bízom abban, hogy a búcsú nem lesz majd végleges és találkozunk még!!! Ha találkozó, akkor szeretném felhívni a figyelmed a május 15.-re meghirdetett találkozóra, ha lenne kedved és időd eljönni, akkor nagyon boldog lennék :)! Persze megértem, ha nem leszel ott. Azért gondolkodj majd rajta, rendben?

A szavazás... Baromi nehéz volt dönteni! Vérzik a szívem a Játék a tűzzel-ért, mert nagyon szeretem. Esetleg priviben elmondhatnád egyszer, hogy hogy tervezted a történetet. Elkezdtem olvasni a Mostohákat is és nagyon tetszik! Viszont... az én kedvenc párosom Tőled az A/S :), így nem volt kérdés, hogy az első szavazatom hová rakom. A másodikkal gondban voltam. Nagyon. Aztán rájöttem, hogy ez is sima ügy, Luna nagyon megszerettette velem a Draco/Al párost ;)

Tudom, csak slasht kértem :oops: , holott szeretem a het történeteidet is. De az A/S-t Te és Luna szerettettétek meg velem :), s bár a héten kaptunk Tőled egy ilyen párosítású novellát, mégsem tudom soha megunni :).

Köszönöm a sok boldog órát, amit az írásaiddal adtál nekem! Nagyon szeretem ahogy írsz. Az angstolásod, a merengésed, a humorod, mindegyik stílusod bejön. Olyan vagy számomra, mint Luna; akármit írsz, bármilyen párossal, számomra az tökéletes és teljességgel átélhető!

Nehéz szívvel búcsúzom Tőled. Tudom, még írsz nekünk egy történetet... , de .. érted. Sajnálom, hogy nem tudok Melletted lenni és erőt adni. Kívánok Neked minden jót, jó pihenést, boldogságot, de nem tudok nem önző lenni, így azt kívánom, hogy akármilyen hosszú is lesz a pihenő a végén találj vissza ide hozzánk! Veled az egyik legértékesebb, legnagyszerűbb Írónővel lesz kevesebb a Merengő!

Köszönöm Neked!

Puszil és ölel:
Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 9:32 
Fanficbúvár

A nagy bejelentések ideje jött el.

Az elmúlt néhány hetem nagyon nehéz volt, rengeteget töprengtem azon, hogy mit csináljak, mivel foglalkozzak. Több volt ez, mint egy egyszerű írói válság. Rosszul éreztem magam, és szerettem volna írni, de egyáltalán nem ment. Sokszor voltam elégedetlen azzal, amit leírtam – és nem szeretek olyat kiadni a kezemből, amivel nem vagyok tökéletesen elégedett. Ráadásul az nektek sem jó, ha olyat töltök fel, ami nem az igazi…

Azt hiszem, most már tudom, hogy mit kellene döntenem, csak valószínűleg még gyáva vagyok kimondani, hogy ennyi volt. Talán sok volt ilyen rövid idő alatt ennyit írni, kiégtem.
Már régen megtanultam, hogy soha ne mondjam, hogy soha. Úgyhogy most sem mondom. De az, hogy kell majd egy jó nagy pihenő, biztos.

Viszont nem megyek el "búcsú" nélkül.
Egyfelől nem szeretnék cserben hagyni senkit, úgyhogy még a Mindenízű Drazsé pályázattal foglalkozom, amire korábban jelentkeztem. Addig pedig meghallgatásra kerül a ti szavatok is.
Egy, azaz 1 történetet fogok írni/befejezni a ti véleményetek alapján. Szavazhattok, hogy melyik legyen az! (A könnyebb döntés érdekében kettőre szavazhattok, de én csak egyet írok...)
Van itt slash és hetero egyaránt, menő meg nem menő párosok, szóval lehet választani.
A történetek ötlete megvan, kérésre szívesen mesélek róluk. :-D

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 10:17 
Fanficbúvár

Valóban csütörtök van...
Rendezni végre közös dolgainkat - 2.2. lépés:
Játék a tűzzel - ötödik fejezet, amely már nem rövid, hanem normális fejezet hosszúságú és mindenki pofára esik benne.
Jó szórakozást! :-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 16:09 
Fanficbúvár

Egyáltalán nem tervezetten, és totálisan hirtelen felindulásból, tegnap éjjel ezt írtam:
Tiltás (nem direkt link!)
Ami tilos, az talán még annál is édesebb, ami szabad lenne. Scorpius Malfoy nem megzabolázható. Albus Potter pedig bűnösen vonzó.
Figyelmeztetés: slash - naná! ;-)
Jó szórakozást!

Kiscsillag, én majdnem mindig imádom Scorpiust, de ebben az egy történetben van más is, akit szerethetek...

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 15:04 
Fanfic-faló

Heteira írta:
Csütörtökön mehet?

jöhet. :D

és a hsz-es válaszodra válaszolva; :D tudom én, hogy Scorp-nak vaj van a füle mögött, dehát olyan imádnivaló! neeem? ;;) :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 13:13 
Fanficbúvár

*kiscsillag* írta:
nagyon tetszik. :) ez nem volt kérdéses. :D folyt. köv.??? ;;)

Ennek örülök. :-) Csütörtökön mehet?

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 13:10 
Fanfic-faló

Heteira írta:
Meglátjuk, hogy tetszik nektek... :oops:

nagyon tetszik. :) ez nem volt kérdéses. :D folyt. köv.??? ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 12:22 
Fanficbúvár

Rendezni végre közös dolgainkat 2.1. lépés:
Játék a tűzzel, negyedik fejezet. Még mindig rövid. Meglátjuk, hogy tetszik nektek... :oops:

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 12:58 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Egész hétvégén dolgoztam (és ez most szó szerint értendő, napi 10 órát, nem gép mellett), szóval ez nem egy alkotó-hétvége volt... :?

Hogy őszinte legyek, az elmúlt hónapok nagyon zűrösek voltak írás-ügyileg. Visszanézve azt tudom mondani, hogy február óta szinte csak egyetlen olyan dolgot írtam, amivel maradéktalanul elégedett voltam - és könnyen lehet, hogy az is csak Luna_L jelenlétének köszönhetően volt jó -, néhány dolgot mostanában próbálok eldönteni, de baromi nyögvenyelősen megy minden. Vagyok annyira hiú, hogy ne szívesen adjak ki olyat a kezemből, amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett (ennek ellenére megtettem mostanában többször is, és ez egyáltalán nem volt jó érzés...).
Most van egy minimál-tervem, amit meg szeretnék csinálni ahhoz, hogy tükörbe tudjak nézni. És aztán lehet, hogy ennyi lesz. Természetesen ebbe a Játék a tűzzel megírt fejezeteinek feltöltése beletartozik, az nem olyan nagy munka.

Abszolút megértelek és remélem, hogy nem vetted számonkérésnek. Csak szerettem volna tudni, hogy mi a helyzet veled, és nagyon örülök, hogy írtál! :)
Remélem, hogy rendeződnek a dolgaid!

Puszi.

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 21 (csütörtök), 21:54 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Drága Heteria!
Jöttem köszönetet mondani Neked!
... ... ...
Puszil és ölel:
Kyra

Igazán nagyon szívesen. Ajándékba írni jó dolog - már csak a meghatódás miatt is. ;-)
Egyébként nekem néha kell idő, hogy ráhangolódjak a kulcsra/ötletre. A Kívánság Üstnél is jó volt, hogy napokon át rágódhattunk az összes kívánságon, még az előtt, hogy kaptunk volna sajátot vagy választhattunk volna. És bizony, volt köztük olyan, ami elsőre nem tetszett, aztán jött egy gondolat, és megírtam. :D
Itt meg a válaszott mondat és a Shakespeare szonett, amin gondolkoztam már régóta, fantasztikusan összeillett. Úgyhogy remek volt a kulcs. ;-)
És semmi hülyeséget nem írtál a kritikában. Nagyon örültem mindennek. :-)
Puszi!

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 21 (csütörtök), 19:31 
Fanfic-faló

Heteira írta:
Rendezni végre közös dolgainkat - első lépés:

Kedves Kyraper, megszületett a történeted! Drarry - természetesen :-) -, és nem is mondok semmit, ha megnyitod, úgyis látni fogod, hogy melyik kulcsot használtam fel.
Nem is egyperces lett végül, mert több volt benne annál, hanem egy novella.
Jó szórakozást hozzá! Majd

Drága Heteria!

Jöttem köszönetet mondani Neked! Nagyon meg vagyok hatva! Remélni sem mertem, hogy sikerült anno megihletnem Téged azokkal a kulcsokkal, sőt bevallom, kicsit el is keseredtem, amiért annyira béna kulcsokat adtam, hogy nem ihlettelek meg velük :oops: .

Az, hogy pont ezt a mondatot választottad, nekem dupla ajándék, leírtam a kritikámban, hogy miért. Azért meg nem haragszom meg, amiért végülis nem egyperces Drarryt írtál nekem :D. Örülök, hogy abban a bizonyos mondatban láttál fantáziát és ennyire megihletett!

Nem tudom, lehet, hogy sok hülyeséget hordtam a kritimben össze Neked :oops: , kérlek , tudd be ezt a meghatottságomnak, boldogságomnak, döbbenetemnek és örömömnek! Az ajándékozottadnak lenni iszonyatosan nagy boldogásg, én nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen érzés!!!! Nagyon szépen köszönöm!!!!! Bár tudnám viszonozni Neked!

Számomra ez lett a legtökéletesebb, leggyönyörűbb és legkedvesebb műved a "Hatalom játék" és a "Túl az Óperencián" mellett ;)!!!

Köszönöm, nagyon nagyon köszönöm!!!! *meghatottan szipog*

Puszil és ölel:
Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 21 (csütörtök), 16:43 
Fanficbúvár

Rendezni végre közös dolgainkat - első lépés:

Kedves Kyraper, megszületett a történeted! Drarry - természetesen :-) -, és nem is mondok semmit, ha megnyitod, úgyis látni fogod, hogy melyik kulcsot használtam fel.
Nem is egyperces lett végül, mert több volt benne annál, hanem egy novella.
Jó szórakozást hozzá!

Elérhetitek Majd címen az adatlapomon, leírás: Néha elég egyetlen pillanat, hogy beleszeress valakibe. De ha elszalasztod a pillanatot, talán soha többé nem kapod meg azt, akire vágysz.

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 19:12 
Fanficbúvár

Lil írta:
Mikor térsz vissza közénk? :)
Már majdnem a két hét is eltelt és már nagyon hiányzol! :cry: Meg persze a Játék a tűzzel is... :roll: :D
Naaaa, ennyire azért nem lehetett rossz az a Mostohák rész! :)

Egész hétvégén dolgoztam (és ez most szó szerint értendő, napi 10 órát, nem gép mellett), szóval ez nem egy alkotó-hétvége volt... :?

Hogy őszinte legyek, az elmúlt hónapok nagyon zűrösek voltak írás-ügyileg. Visszanézve azt tudom mondani, hogy február óta szinte csak egyetlen olyan dolgot írtam, amivel maradéktalanul elégedett voltam - és könnyen lehet, hogy az is csak Luna_L jelenlétének köszönhetően volt jó -, néhány dolgot mostanában próbálok eldönteni, de baromi nyögvenyelősen megy minden. Vagyok annyira hiú, hogy ne szívesen adjak ki olyat a kezemből, amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett (ennek ellenére megtettem mostanában többször is, és ez egyáltalán nem volt jó érzés...).
Most van egy minimál-tervem, amit meg szeretnék csinálni ahhoz, hogy tükörbe tudjak nézni. És aztán lehet, hogy ennyi lesz. Természetesen ebbe a Játék a tűzzel megírt fejezeteinek feltöltése beletartozik, az nem olyan nagy munka.

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 14:54 
Szárnybontogató

Mikor térsz vissza közénk? :)
Már majdnem a két hét is eltelt és már nagyon hiányzol! :cry: Meg persze a Játék a tűzzel is... :roll: :D
Naaaa, ennyire azért nem lehetett rossz az a Mostohák rész! :)

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 08 (péntek), 19:31 
Fanficbúvár

Életemben először fordul velem elő, hogy nem azt érzem visszaolvasás közben, hogy kellene még javítani kicsit a szövegen, hanem azt látom, hogy ezt egy az egyben ki kell dobni. (Mostohák, 32. rész, jelen, első jelenet az áldozat.)

Ezt égi jelnek tekintem, és most egy hétre szabadságolom magamat. Ez azt jelenti, hogy - hacsak nem változtatok itt az április időjáráshoz hasonlatosan kétnaponta a véleményemen... - ellentétben minden korábbi tervemmel, most egy hétig nem írok, nem olvasok át és nem frissítek semmit.
Hogy egyáltalán, fanficeket olvasok-e, az még nem egyértelmű számomra sem. (Van, amit biztosan fogok olvasni, mert úgysem hagyna nyugodni - de azért a napi "fogyasztásom" emellett még alaposan lecsökkenhet.)

Hát, UFF, én szólottam. ;-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 06 (szerda), 23:40 
Fanficbúvár

Egy frissítés-hír így éjszakára-reggelre (ki mikor jár erre...) :-)
Kicsi kikacsintás a heteróból: Drarry-percek. Szerelmes. Most nem fog fájni. ;-)

Kiscsillag, örülök, hogy tetszett. :-) Ami a hétvégi frisst illeti... Ha hamar elosztogatom a folytatást, hamar fog elfogyni, és akkor tényleg hetekig kell majd várni. Ezt szeretnéd...? :-)
Mert szeretem őket, ezért édesek. :-D

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 06 (szerda), 16:06 
Fanfic-faló

láttam, mentem, írtam. :D csodásvolt. :x épp ezért idesunyultam, hogy megkérdezzem, ki lehet-e kunyizni egy pénteki/hétvégi frisst? ;;) túl jó a sztori ahhoz, hogy jövőhétig várjam a folytatást... ;;)

mellesleg, hogy lett mindenki "édes"? O.O :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 06 (szerda), 13:24 
Fanficbúvár

Még mindig előnyben részesülnek a hetero történetek. (Vannak kivételek, majd észreveszitek őket :-D) Ennek keretében frissült Játék a tűzzel, és a végére még kis szívhez szóló beszédet is írtam arról, hogy hogyan kívánom ezután frissíteni nektek ezt a történetet.
Nézzétek meg, Scorpius nagyképű és édes, Hugo vicces és édes, Lily zaklatott és édes, a saját szereplőm meg háttrbe szorított és édes benne. :D (Albus ezúttal kimaradt... :| ) Jó szórakozást hozzá! :-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 21:08 
Fanficbúvár

Dettanetta írta:
Szia Heteira! :)
...
Puszi ^^ :)

Szia! Nagyon köszönöm neked is! :-)
Örülök, hogy tetszett az új Mostohák. És nem titkolom, nagyon fogok örülni, ha majd lesz időd véleményeket hagyni... ;-)
De köszönöm, hogy itt hagytál visszajelzést! :-)
Puszi

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 15:51 
Fanficbúvár

Szia Heteira! :)

Először is én is gratulálok a sok díjhoz, megérdemelted, fantasztikusak a történeteid :x :)
Másodszor pedig olvastam Mostohákat, és megint egyenesen imádtam :x
Szép meccs volt, örülök, hogy Rose nyert :) És örülök a további fejleménynek is :)
Hamarosan - egyszer - valamikor - nem tudom, mikor - hagyok véleményt a történeteidnél :) Ezt megígérem! :)
Addig is, most futólépésben távozom...

Puszi ^^ :)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 15:17 
Fanficbúvár

*kiscsillag* írta:
szia!

lehetek mocsok, és mondhatom, hogy na, végre! ? :D annyira tetszik az a történet, hogy már előre bezsongok, mi lesz. :D
remélem, életben maradsz. :D addig és még tovább. (elvégre be is kell fejezni... ) *dög*

errefelé sunyulok majd még hírekre lesve. :)

:-D Nagyon örülök, hogy tetszik és várod.
Úgyhogy ígérem, életben fogok maradni. De előbb sajna nem tudom feltenni a frisst. :-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 8:28 
Fanfic-faló

szia!

lehetek mocsok, és mondhatom, hogy na, végre! ? :D annyira tetszik az a történet, hogy már előre bezsongok, mi lesz. :D
remélem, életben maradsz. :D addig és még tovább. (elvégre be is kell fejezni... ) *dög*

errefelé sunyulok majd még hírekre lesve. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 04 (hétfő), 8:19 
Fanficbúvár

Továbbra is, hetero-napokat tartunk. (Én meg én. Vagy én meg ti - már, aki hajlandó heterót is olvasni...) És, hogy mikorra lesz látványos eredménye is a dolognak, hát az majd kiderül.
Ami biztos: a hét közepén fog frissülni a Játék a tűzzel. (Nagyon valószínű, hogy csak szerdán, odáig örülök, ha életben maradok...) Minden mást majd meglátunk, sebességtől meg időtől függően.
Helyzetjelentés OFF, munka ON. ;-)

"Draco vihogni kezdett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 16:15 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Drága Heteria!
Jöttem én is gratulálni Neked a sok méltán megérdemeld helyezésért! <:-P
Együtt örülök Veled a sikerednek!
Puszi, Kyra

Köszönöm szépen! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 14:10 
Fanfic-faló

Drága Heteria!

Jöttem én is gratulálni Neked a sok méltán megérdemeld helyezésért! <:-P

Együtt örülök Veled a sikerednek!

Puszi, Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 14:00 
Fanficbúvár

Először is: friss Mostohák gőzölög az adatlapomon. Jó szórakozást hozzá! :-)

Aztán, Lil, köszönöm szépen a szavazatot és gratulációt. :-)
Holnap biztosan nem lesz Játék a tűzzel. A héten lesz, kedd-szerda magasságában, azt hiszem.
És akkor, ott majd kicsit beszélek a továbbiakról is. :-)
Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 13:50 
Szárnybontogató

Szia Heteira!

Éppen erre jártam és gondoltam, hogy gratulálok a sok díjhoz! Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy ennyit nyertél, én is szavaztam ám rád! ;) Mindet abszolút megérdemelted, nagyon igényes írások.

Ha már itt vagyok muszáj megkérdeznem, holnap ugye lesz Játék a tűzzel? :D

Puszi

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 01 (péntek), 21:51 
Fanficbúvár

Kedves olvasók!

Köszönöm mindenkinek az Arany Főnix jelöléseket és szavazatokat. :-)

Nagyon jólesett, hogy sokan szeretitek, amiket írok. :D

Biztos mindenki megbocsátja nekem, ha kicsit részletesebben is elbüszkélkedem velük...
I. hely
Legjobb író
Legjobb 18-as történet: Jégtörés
Legjobb canon páros: Asteria/Draco - A szerelem íze
Legjobb romantikus jelenet: Rose és Scorpius első csókja - Mostohák

II. hely
Legjobb romantikus történet: Mostohák
Legjobb slash/femslash: Hatalom-játék
Legjobb non-canon páros: Draco/Ginny - Jégtörés
Legjobb női főszereplő: Hermione Granger - Mestermunka
Legjobb férfi főszereplő: Hugo Weasley - Mostohák <b>és</b> Blaise Zambini - Jégtörés

III. hely
Legjobb romantikus történet: Jégtörés
Legjobb slash/femslash: Mestermunka
Legjobb női főszereplő: Ginny Potter - Jégtörés
Legjobb drámai jelenet: Ron holttestének azonosítása <b>és</b> Asteria halála - Mostohák

Mindet megtaláljátok az adatlapomon. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 01 (péntek), 15:10 
Fanficbúvár

A hetero-napok hatékonyak. :-)
Az új Mostohák fejezet kész, átnézésre vár Shanonnál. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 14:21 
Fanficbúvár

A hetero-nap jegyében egy kis FRISS:
Draco/Ginny, egyperces, romantikus, émelyítően édes, csokoládé kulcsszóra, máris tálalva. Bonbon címen keressétek. ;-)

Valerin írta:
Kedves Heteira! Azért kerestelek meg itt, mert az engedélyedet szeretném kérni egy bizonyos dologhoz.

Köszönöm, nagyon megtisztelő, hogy rám gondoltál, és persze, hogy írhatsz róluk ajánlót. :-)
De majd mutasd meg, légyszi! :-)

És megjegyzés: ha most nem írok egy A/S-t a Mostohák közepére, akkor már sikerül tartani az ütemtervet, és heterót írni... :lol:[url][/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 14:10 
Zöldfülű

Kedves Heteira! Azért kerestelek meg itt, mert az engedélyedet szeretném kérni egy bizonyos dologhoz.

A blogomon hírdetett egy másik blogos, hogy versenyt indít, mely arról szólna, hogy ismertetőt kellene írni egy általunk igen kedvelt történetről. Én a tiedre gondoltam, mármint a Hatalom játék és a Túl az Óperencián című történeteidre.

Mindkettőt nagyon imádom, és tudom, hogy neked nincs szükséged arra, hogy reklámozzanak, így is sokan olvasnak, de jó buli lenne nekem, mivel szeretek ismertetőket írni.

Megköszönöm, ha átgondolod:)

Bebizonyítani a szerelmemnek, mennyire szeretem. Hogy bármit megadnék neki,
hogy bármit megtennék, bármivé válnék, hogy boldoggá tegyem. - Brian Kinney (QAF)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 9:30 
Fanfic-faló

Akkor ma írj hetero törit, hidd el, boldogan fogom elolvasni! ;;) Úgyis tudom, hogy ha jön az ihlet, akkor fogsz még nekünk slasht írni ;).

:-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 8:56 
Fanficbúvár

Eddig 1-1 az állás. Izgalmas! :D (Habár Lunának igen nagy befolyása van... :-) Úgyhogy a támogatása nagyon is értékes.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 8:44 
Könyvmoly

Heteira írta:
A mai napon csak hetero történetekkel szeretnék foglalkozni. Lehet megtenni a téteket, hogy mi az esély arra, hogy sikerüljön... :-D

Én abszolút támogatom, szóval szerintem óriási esélyed van.
(Nem foglak nyaggatni slashekkel, és ez jelentősen elősegíti a sikert)

Mindent bele! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 8:28 
Fanfic-faló

Heteira írta:
A mai napon csak hetero történetekkel szeretnék foglalkozni. Lehet megtenni a téteket, hogy mi az esély arra, hogy sikerüljön... :-D

Remélem semmi :twisted: :lol: . Nézz mélyen a szívedbe, te is slasht szeretnél írni ;)! Na ugye! Mondtam én ;;) .

Nézegesd csak egy kicsit az avámat vagy az aláírás képem, hátha ihletet kapsz és írsz egy kellemes drarryt ;). Szőhetsz bele egy hetero szálat is és akkor már sikerül is megvalósítani a mai napi terved, miszerint ma csak het törit szeretnél írni :)) . Tudod mit? Az sem baj, ha Drarry helyett A/S-t írsz :D

Na jó, elég belőlem, átadom a terepet a hetero történeteidet kedvelő rajongóidnak ;)!

Szép napot Neked!

Puszi, Kyra

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 31 (csütörtök), 8:17 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 614 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra