Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 21:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 19:42 
Fanfic-faló

Lily :x! Köszönöm a gyönyörű képeket, a videókról nem is beszélve :). Különösen, ami kimondottan nekem készült az édes tojás fejű szerelmemről :D :x! Ihletadó az összes kép ;).

Polly :), ezek a koreai műsorok jópofák lehetnek :). A narancsos sört ki fogom próbálni, csak attól félek, hogy vissza akar majd köszönni :D. Most furán idegennek tünik, vhogy a narancsot nem tudom összehozni a sörrel, de bízom az ízlésedben ;)

Doo :), a Párom szerencsésen hazaért, naná, h letekerte a 100 km-t a szakadó esőben, rongyá ázott... Befektettem egy kád forró vízbe :), remélem nem lesz beteg... Olyan makacs néha *sóhajt*.
Tiszta ciki, hogy nem emlékszem Sabyra :oops: . Mondjuk, ha látnám az arcát, akkor tutti beugrana :). Jön majd a mostani talira is?

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 13:13 
Fanfic-faló

Na, hát szép napot mindenkinek!
Nem könnyű szavakba öntenem a tegnap estét :x Tömören: a szülinapos meghívta a kis múzsám egyik szeretőjét, aki valami hihetetlenül szép. Barna hullámos haj, borosta, egyszerűen FÉRFIAS!! :x És hát kezdetben a teraszon making out-oltak, aztán már bent a kanapén. Órákig. Végig. Folyamatosan.
Kb úgy éreztem, hogy meghaltam és a mennybe kerültem. Sose láttam még ennél szebbet :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 11:49 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Szegény Kyrám. :( Nálunk is volt már olyan párszor, hogy anyu mindenképp el akart menni kirándulni, aztán persze akkor jött az eső meg a vihar. >< De úgy hallottam jövőhéten szép idő lesz, úgyhogy majd akkor bepótoljátok. :)

Ahh, egy rugóra jár a gyomrunk, drága. :D Nekem is a legkedvencebbem a kínai, mikor nehéz napom van, csak veszek egy kis adag (mert a nagy olyan sok, hogy nem bírom megenni xD) szezámmagos csirkét sült tésztával és máris boldogabb vagyok. :D

Hát koreai műsorból mindenféle van, van beszélgetős meg ilyen versenyzős/játszós, meg van varieté, meg olyan reality show szerűek is, de azok messze vannak attól, ami nálunk a VV pl, sokkal, de sokkal jobbak. Abból a kedvencem a Hello baby volt, amiben a Shinee drágáim nevelgettek egy 3 éves kisfiút, olyan édesek voltak. :) :x Amit meg most nézek, az a kis szerelmem (aki egérfülekkel integetett az aláírásomban) csapatának az ilyen saját műsora, amiben ilyen hülye játékokat játszanak, meg vannak interjúk is. Nagyon imádom, mindig könnyesre röhögöm magam rajtuk. :x :D

A narancsos sör pedig finom. Annyira nem jó, mint a citromos meg a bodzás, mert jobban lehet benne érezni a sör izét, de nem rossz, nyáron a 40fokban szívesen kortyolgatom majd szerintem ezt is. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 10:28 
Billentyűzetgyilkos

Szia, Kyra!

Óh, sajnálom, hogy nem tudtok menni kirnádulni. =/
Nekem is olyan rossz volt ilyen időben felkelni. :(

Húha, jó bevállalós férjed van. ;)

(Én nem szeretem a fűszeres kajákat... :-S)
A Jane Eyre-t olvasom, németül. :)

Polly, tényleg, milyen a narancsos sör? Csak annyit hallottam róla mostanság...

Saby ott volt a nagy talin, de nem velünk volt egy csapatban. Az osztlytársam és barátnőm. (Egyébként talin szentelt papnő, de nem jr igazán fórumra.)
Igen, nagyon szép ajándékokat kaptam^^

Jó Glee nézést! :-*

Lily, majd jelentést kérünk a bulájról :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 7:58 
Fanfic-faló

Sziszás reggelt Lányok :)!

Esik... :(, pedig ma mentünk volna a gyerekekkel Gödöllőre kirándulni, de így itthon maradtunk. Okos Párom persze elment bicó versenyre, képes és letekeri a 100km-t, aztán meg majd ápolhatom... Pasik :D.

Doo, Polly, köszönöm, jól vagyok :). Velem nincs semmi különös, vártam a mai napot, de látjátok, az eső keresztül húzta a terveimet :(.

Doo, annyira örülök, hogy ilyen jól sikerült megünnepelnetek a szülinapod! Sabyt nem ismerem :(, Ő is Meris? Láttam egyébként az ajándékokat, amiket Macs készített Neked, gyönyörűek! Olyan ügyes az a Csajszi :)! Mit olvastál? Én most egy sasunarut / Naruto slasht xDD / olvasok, Amytől kaptam és megzabálom a két fiút, nagyon kis cukik!

Polly, imádom a mexikói kaját! Annál már csak a kínait csípem jobban :). Ezek a koreai műsorok milyenek? Talk show-k? Vagy valamilyen sorozat? Narancsos sör???, Érdekesen hangzik, még soha nem ittam :D, és most úgy érzem, annyira nem is vágyom rá :D.

Lily :x! Imádlak :)! Olyan jól esett, hogy a tegnapi buliban gondoltál rám és írogattál üziket :). Ha még képeket is fogok kapni Tőled, akkor aztán imába fogom foglalni a neved és Te leszel az én slash Istennőm :D! Balázskáról és a rózsaszín pólójáról álmodtam, és... khm... nem volt rajta sokáig a póló xD. Azt hiszem Ő lenne számomra olyan, mint Neked az édes kicsi múzsád, bele tudnék szerelmesedni... :oops: :lol:

Kida, Lily! Végre töltöm le én is a Gleet xD! Nagyon kivi vagyok rá, remélem, tetszeni fog nekem is. Annyit beszéltetek már róla, hogy muszáj nekem is belekóstolnom.

és Csajok! Egy hét múlva tali!!!! :x Ugye mindenki tud jönni és jó sokan leszünk!!!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 19:08 
Billentyűzetgyilkos

Halihóóóóó :x

Polly, köszi, annyira nem fáj a térdem, csak hozzá kell szoktatni. :) :)

Lily, örülök, hogy jól szórakoztál és minden jót mára is! :D :)

Polly, akkor neked sem volt uncsi napod ;D Hajrá mindenhez! A kutyák nagyon édesek lehetnek : ))

Kyra, veled mi újság? :)

Hú, nekem nagyon jó volt a ma/tegnap. Írtam, hogy szülinapomat ünnepeltem... Lizi, Hild, Jenny, Saby és Cicc. Sajnos Saby nem aludhatott itt, és Hilddel pont elkerülték egymást. :(
De nagyon jó volt, nagyon szép ajándékokat kaptam, és minden tök jó volt^^ : ))
Elég sokat is aludtunk - 6 órát :D - szóval délután tanultam kémiát. Most már nem parázok annyira a vizsgától.
Aztán még olvastam is^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 18:32 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Halihó! :-*

Lilym, örülök, hogy jól telnek most a napjaid, kell is egy kis stresszűző vizsgaidőszak előtt. :) Érzed ma is nagyon jól magad és kérem ám én is azokat a videókat majd! ;) :x

Kyrám, én megvagyok. :) Pénteken vásárolni voltunk, takarítottam, anyukáméknál lebzseltem, este meg mexikói kaját tömve magunkba (mexikói hét van a lidlben :lol: ) filmeket néztünk. :) Ma meg nagyon produktív voltam, kiskutyát fürdettünk meg fotóztunk lakótársammal, aztán megírtam egy beadandót és a két prezentációmat. Most épp narancsos sört kortyolgatok, és amint betölt a jútyúb megnézem az egyik koreai műsorom új részét, mert feltették végre angol felirattal, aztán meg md-t pötyögök. :)

Te hogy vagy? Hogy telik a hétvége? :)

Többiek, merre vagytok? :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 17:11 
Fanfic-faló

Hát olyasmi :lol: Eldöntöttem, hogy ma foglalkozom a médiatervezés vizsgafeladatommal. De GBFem felhív, hogy menjünk moziba, mert lyukasórája van. Hát tudok én neki nemet mondani? NEM :lol:
Mondja árkádban talákozzunk fél kettőkor. Kimegyek az örsre, erre ír, hogy akkor arénában mozilépcsőnél.
A drágaságom összekeverte az árkádot az arénával, szóval mentem vissza a keletihez.
Megállóban meg kivel találkozom? SZEMI :x
Ment Glee bögrét venni a tescóba, én is megnéztem, de végül nem vettem meg, majd csináltatok jobbat :lol:

Most pedig készülődök, mert este szintén egy GBF szülinap :x igyekszem videókat csinálni nektek :lol: :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 13:20 
Fanfic-faló

Sziasztok :)!

Ki hogy van? Remélem pihiztek és készültök az esti bulira ;).

Lily :x, úgy örülök, hogy tetszettek Neked is azok a bizonyos képek ;). Ihletadóak, az egyszer biztos :D.

Kellemes szombat délutánt Mindenkinek!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 20:29 
Fanfic-faló

Alig várom drága, futok futok felfelé mert hazaértem :x

Glee playlist bekapcsolva, gépelés on :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 15:47 
Fanfic-faló

Szia Lustacica! :D :X

Emlegettelek is tegnap, drukkoltam, hogy jól sikerüljön az estéd :). Ez a silent disco marha jó lehet!!!! tetszik nagyon az ötlet :). Hű, képzelem, hogy beindult a slasher éned :D, akkor tutti szépet álmodtál :D. Na, majd ha leszel vmikor msn-en, akkor mutatok egy képet, nagyon fincsi :D. Ezt nézegettem egész este....háááát mit mondjak? Édes, forró, szenvedélyes drarry álmom volt tőle ;)!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 14:12 
Fanfic-faló

Hello!!
*nem olvas vissza, mert lustacica :lol: *
Hát kérem a suliszülinap megvolt *sóhaj* Csupán 14 órát gályáztunk végig, kicsit se volt fárasztó. Aztán a végén volt elképesztő fényfestés az iskolára, hihetetlen látvány volt, majd egy óriási tüzijáték is, az is fenomenális volt!
Hmm utána volt ilyen vicces silent disco, ami azt jelentette, hogy minden belépő kap egy fülhallgatót és azon megy a zene :lol: Elég vicces volt, mikor levetted, hogy néma csend van, és mindenki őrült módon táncol :lol: Bizarr, de kellett, mert nem volt tíz után engedély hangoskodni :lol:
Utána meg sikerült találkoznom az egyik mééééééélyen szekrénylakó (aki nem ért a nyelvemen, annak mondom, hogy olyan srác, aki nagyon nagyon titokban él a melegségével szóval alig tudják és nagyon nem úgy viselkedik és teljesen titkolja mindenhol) srác pasijával. Ha eddig csak sejtettem is facebookról, akkor most már egészen biztos lehettem benne, hogy azok ketten együtt vannak. Sikerült elkapnom egy olyan pillantást, ami mindent elárult.
Nagyon fura érzés volt, mert egyszerre az átkozott slasheragyam azonnal bevizualizált mindent, amit ilyenkor szokott. És hát a srácba én öhm fél évig bele voltam esve nagyon durván. Aztán előbb tettem le róla, minthogy kiderüllt volna róla az igazság számomra. De szóval fura volt, mert az agyamban villogott a kép róluk együtt, és ez egyszerre volt olyan, mint minden más esetben *fiiincsiiiiii* és mégis valahol mélyen egy icurkapicurkát talán fájt. De a slasher agyam erősebb volt, és egész este ilyen képekkel szórakoztatott. Még álmomba is...
*nyüssz* De holnap GBF születésnap!!!! Három hete nem láttam picinymúzsám de valahogy alig vannak elvonási tüneteim :mrgreen: Holnap mindenesetre találkozom vele végre :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 21:24 
Könyvmoly

Szemi, hát akkor nagyon vadak alapjáraton. xD

A kitérdelésről jut eszembe, hogy egyszer beverték a szemem, méghozzá ez úgy sikerült, hogy a földön ültem, az állat fiúk meg föl-alá rohangásztak a sötétben, és az egyiknek sikerült beletérdelnie futás közben a szemembe... xD Apa nem akarta elhinni, hogy ez történt, szentül hitte, hogy vad ninjává változtam 9 évesen a kézműves táborban. =))

Doo, szia! :x A Pofa be!-t én is imádom, igazi klasszikus. :D A térdedre pedig vigyázz, ha fáj, akkor inkább pihentesd! *mami mód on* De persze azért örülök, hogy jársz balettre, biztos ügyes vagy. :)

Majdnem mondtam, ha a FSZEK-ben lesztek, akkor ugorj be hozzám a suliba, mert az ott van egy köpésre, de rájöttem közben, hogy holnap nincs suli. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 21:19 
Billentyűzetgyilkos

Hello :D

Kyra, tegnap elfelejtettem írni... ruhákat kaptam, meg a repjegyet szülinapomra. :)
Jobbulást a kutyának. :)

Szemi :x
Örülök, hogy épségben hazaértél, és jól telt^^ wow, az szép lehetett, szegény csajszi. :S

Polly, örülök, hogy ilyen jó napod volt! Így kell ezt ;)

Kidami, az jóó :D
(Am vicces, hogy bor... én ma tök olyan hangulatomban voltam és egyedül is léteztem itthon, szal... meghúztam apa egyik Chardonay-ének az alját. :D)

Duplaéneken a Pofa be! cm. zseniális filmet néztünk :x Komolyan, min. 201x láttam műár és a mai napig ugyanúgy tudok rajta röhögni... imádom :D
Ithhon az egyik csatornán a tv-ben volt egy tök jó dok.film a modern művészetekről... Picassótól kezdve máig. Marha érdekes volt^^ :) :)
Este voltam baletton. Kicsit fáj megint a térdem, de nem vészes. :)
Holnap megint csak délig leszek... a FSZEK-ben leszünk, nem a suliban. :D Bár fogalmam sincs, hogy mit fogunk csinálni. Aztán délutántól szülinapozás :) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 21:16 
Fanficbúvár

mi se tudjuk elképzelni, hogy sikerült neki :shock: meg most mondták, hogy az egyik fiú kitérdelte a forgóajtó üvegét a CBA-ban ugyanazon este... jajj, mik nem voltak itt! :lol: azon filózok csak, mi lett volna, ha még részegek is. ha józanon ilyenek sikerednek...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 21:06 
Könyvmoly

Szemiii! :x Örülök, hogy jól érezted magad. :) No, meg annak is, hogy a lánynak nem esett baja, de nagyon nem tudom elképzelni, ahogy kitöri az orrával az üveget. O___O

Kyrám, szívesen, bármikor! :x A kutyusok jól vannak, már jó nagyok, simán ledöntik közös erővel a mamijukat a lábukról. :D

Annyira nem vagyok otthon a shar pei-ekben, de akkor tényleg nagyon felelősségteljes gazdinak kell lennie annak, aki vesz egyet, és te szemmel láthatóan az vagy. :) Lucius hasonmás doki ide vagy oda. :D A mi állatorvosunk csak jófej, sajna nem szexi. :lol:

És most szomorú lett a boldog napom, mert megakadtam az md-vel *sír* és gondoltam nézek egy kis k-pop varieté műsort, hogy inspiráljon, de a youtube utál pár napja és egy év, mire betölt kb. 3 percet. >< Gonosz, gonosz YT. :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 20:49 
Fanfic-faló

*Kyra kirohan az irodából*

Valaki abszintot emlegetett?? És martinit?? Ide velük!! :D

Szemi :), igazán izgalmas éjszakád volt akkor :), ilyennek is kell néha lenni ;)

Polly:x! IMÁDLAK! Nagyon szépen köszönöm a mail-t, Istennő vagy! Jól tetted, hogy ma lógtál egy kicsit és vásárolgattál! Kutyusukkal mi újság? :) Én ma elvittem az állatorvoshoz kutyit, kaptunk fülcseppet, a shar peieknek sajna nem csak a szemük, a fülük is elég érzékeny :(. Vigyázni szeretnék a kis drágámra :), így meglehetősen sokat járunk dokihoz. És kikérem magamnak a gyanúsítást, miszerint azért vinném ilyen sokszor a kutyit, mert az orvos erősen Lucius Malfoyra hajaz!!! :lol: Ha látnátok! *olvadozik*

Lilym, merre jársz? Jól sikerült a mai BKF szülinap? :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 19:26 
Fanficbúvár

Szép estét!

Visszatértem Egerből épségben, nagyon jól szórakoztunk az osztályommal, bár az utolsó éjszaka eseménydús volt, mert többnyire kiszöktünk a fiúbarátommal sétálgatni/beülni egy kocsmába némi abszint és martini társaságába, aztán össze-vissza mentünk a búbánatba, és észre sem vették, hogy nem vagyunk ott. Mire visszaértünk, kiderült, hogy azért, mert azzal voltak elfoglalva, hogy reparálják az üvegajtót, amit az egyik csaj kitört az orrával. :D Durva. A lánynak semmi baja sem lett hál istennek...

Veletek miújság? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 18:36 
Könyvmoly

kidamichan írta:
Ejnye-bejnye Polly baba, lógunk, lógunk? :D :D

Ehhe, hát no, a legjobbakkal is megesik. xDD

Hűha, beindultál latin ügyileg. :D

Köszönöm a drukkolást és viszont drukkolok én is, hogy menjen a ws! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 17:08 
Tollforgató

Ejnye-bejnye Polly baba, lógunk, lógunk? :D :D

In vino veritas, in vino feritas. :D Borban az igazság, borban a vadság, ahogy mondják. :D Egyébként most találtam egy csomó latin bormondást, szóval király, majd valamelyik ficemben el is sütöm. :D :D Dant animos vina. - A bor bátorrá tesz. | Bonum vinum laetificat cor hominis. - A jó bor felvidítja az ember szívét. :D :D

Igazából van már ötletem, igencsak egyedi, ahogy érzékeltem, csak a kezdéssel volt egy kis problémám, de most már az is fixálva van... Szóval már csak írni kell. :D :D

Sok sikert az MD-hez. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 16:19 
Könyvmoly

Holá! :-*

Ma jó kedvem van. :D Süt a nap, voltam vásárolgatni és lógtam a suliból. x"D Ilyennek kellene lennie az összes napomnak. :lol:

Jujuuum! :x Örülök, hogy minden rendben nálad. :) Aztán tessék majd képet mutatni a tablóról és majd a ballagásról is. ;)

Kida, a bor a legjobb, tudod, In vino veritas *felvááág, de nagyon*, Borban az igazság. :D Amúgy ezt is csak onnan tudom latinul, hogy egy drarrynek ez volt a címe és utána kutattam, amúgy tök gyökér vagyok a latin mondásokhoz. :lol:

És a ws miatt ne izgulj, majd jön az az ötlet, mikor elhozza az ihlet manó. :) De ha nem tudsz addig várni, akkor próbálj meg ötletelgetni, minden ami eszedbe jut a kulcsodról írd le egy darab papírra, még ha elsőnek hülyén is hangozna, aztán aludj rá egyet, olvasd át és onnan már hátha összeáll valami konkrét. :)

Erről most eszembe jutott, hogy nem ártana ma haladni nekem is az md-vel, mert tanulni tuti nem fogok ilyen szép napon. :lol:

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 14:50 
Tollforgató

Sziasztok... *bevonszolja magát a Keresztapa Főosztályon található irodájába, és leborul a kanapéra*

Kicsit kész vagyok, elfáradtam... WS-hez nem jön úgy az ötlet, ahogy akarom, és ez egy kicsit kikészít, mert addig lenne jó nekilátni, amíg nincs annyi dolgom, és nem és nem és nem. :roll: Az időjárás is olyan mocsok, wáh, elegem van. Tanároknak is most jutott eszkübe, hogy ugyan vajon már ebben az utolsó öt hétben hozzunk már fel mindenkit...

Mindegy, idegileg kicsit megint szétszedtek, jó lesz így WS-t írni... Szuper.

Kyra, jöhetnél msn-re, panaszkodni akarok. :D :D

Mindenkinek nagy pusszantóst, kitartást és sok-sok szép jegyet a vizsgákon, órákon, bárhol. :D

polly, én még kicsiben nyomom, csak borocska fogyott. :D :D De az egyik faktos társam is borfüggő, szóval fakton jól kitárgyaltuk a borokat, adott is tippet, hogy mit igyak. :D :D

Juju, jaj, kis éééédes aprószágoooom. *megölelgeti Jujut* Bocs, ezt mint majdnem vén-gimis-róka, hát muszáj volt. :D

*szoborsimi, hörm fejek áldozása, majd bemegy az irodájába, és leül dolgozni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 10:16 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Annyira ritkán jövök fel, hogy szégyen és gyalázta. Hiányoztok. >:D<

Én egész jól meg vagyok, pörögnek az események. Ma volt az osztályfotózás, ez annyira hietetlen tavaly még én néztem a nyolcadikosokat ahogy ezt csinálják,most pedig teszem ezt.

és Ti hogy vagytok? :)

Remélem mindenkivel minden rendben van.
:D

Puszi, drágák!

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 22:11 
Könyvmoly

Még élek, de már egyre kevésbé... x"D

Doo, örülök, hogy azért akkor jó volt a kirándulás. :)

Kida, nem mindegy, hogy miből ittál meg egy üveggel, ha házi pálinka akkor kezit csókolom, ha bor, akkor az még belefér. :D :lol:

Kyrám, örülök, hogy tetszik a hajad! :x Kép??? *__*

És vizsgám csak júniusban lesz, de a zh időszak már kezdődik jövőhéttől. :cry:

Aztán tényleg ne haljunk ki, próbálok jönni én is, mikor kapok levegőt, meg gyertek ti is, mert szeretem elolvasni, hogy mi történt veletek, egy hosszú nap után nagyon jó, úgyhogy ha másért nem is, pollyka egészséges lelkivilágáért írjatok! :D :x

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 21:19 
Fanfic-faló

Drága Doo :x!

Nem fogunk kihalni! Én legalábbis nem tervezem, hogy elhagyom a Szentélyt és Drága Sziszánkat :x! Na és persze Benneteket! Az elmúlt napokban kevesebbet jöttem, ennek oka az elmúlt hét ismert eseményeire vezethetők vissza... Kicsit belefáradtam a vitába, ami még tegnap este is utlért msnen... :oops: , de úgy érzem, átlendültem végre a nehezén ;). Iszonyatosan várom a jövő heti talit, jó lesz újra találkozni Veletek! *mindenkit nagyon szeret*

Most viszont azt hiszem, hogy befektetem Blaise szobrát magam mellé az ágyba ( ha valaki összefut az igazival, akkor üzenem neki, hogy jöjjön, nem rugdosnám ki az ágyamból :D ), és édes álomra hajtom a fejem. Holnap teljes erőbedobással jövök Szentélybe, fészre, msn-re, meg ahová csak akarjátok :D! ( remélem nem akartok melegebb éghajlatra küldeni... :mrgreen: )

Macs! Hogy sikerült a vizsgád töriből????
Mindenki jól van?
Polly, mikor lesz a kövi vizsgád?

Sziszás álmokat Nektek! DLV,HLV, BLV :x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 16:30 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok :x

(Ugye nem halunk ki? :-S)

Kidami, Kyra, köszönöm szépen :x :x

Kidami, vigyázz magadra! Örülök, hogy ennyire tetszik a Glee. :) :)
Jó szórakozást előre is ;D

Kyra, örülök, hogy szép lett a hajad^^ c:

A mai napom? Hm... unalmasan. Duplanémet, amin elvileg a szóbeli vizsgára gyakoroltunk hétfőre, gyakorlatilag majd bealudtam. :D Föci és rajz, mind a kettőn filmet néztünk. Az érettségi miatt (és a tanárhiány miatt -> osztálykirándulások) csak 4 óránk volt/holnap is csak annyi lesz.
Aztán voltam anyával (meg nagymamát is felvettük) szemüveget csináltatni :D Tök szép^^ Fekete, vastagkeretes, és még jól is áll :D Elvileg. XD :D
Aztán itthon megírtam a maradék két német tételt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 15:36 
Fanfic-faló

Sziszás szép délutánt Mindenkinek! :-*

Jelentem: túléltem a fodrászt :), a srác nagyon profi, pont olyan lett a hajam, amilyennek szeretem :).

Hű, Kida! Egy üveggel megittál? xD Szép állapotba kerülhettél :). Bocsi, hogy este eltüntem, de baromi álmos voltam :(.

Doo, nagyon örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! A mai napod hogy telt? Miket kaptál szülinapodra?

Uh, Polly :(! Kitartást Neked! Ügyes leszel, tudom, hogy sikerülni fognak a vizsgáid! És persze még mindig bízom abban, hogy tudunk talizni 15.-én >:D<

Lily :(! Sajnálom, hogy a drága GBF-nek a drukkolásunk ellenére sem sikerült :(. Látom, Neked is a nyakadon vannak a vizsgák, de szerintem ügyesen fogod venni az akadályokat, szuper eredménnyel fogsz vizsgázni ;)!

További szép délutánt mindenkinek ;;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 21:13 
Tollforgató

Hát szép jó Sziszás estét mindenkinek. :D

Most épp kicsit furcsán érzem magam (lenyomtam egy üveg finomságot, mindegy), és emiatt nem tudok Glee-t nézni, szóval huh. D:

Köszönöm mindenkinek a jókívánságot, viszont ugyanúgy... :D Meg Doo, boldog szülinapot itt is. :D Nekem egészen pontosan 15 nap múlva lesz a születésnapom, és már nagyon várom, pénteken tuti kiruccanok valahova. :D :D Majd még meglátjuk, hogy hogyan lesz. :)

Minden érettségizőnek sok sikert! :)

Hmmm asszem inkább lépek aludni. Mindenkinek szép Sziszás éjjelt! :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 14:59 
Fanfic-faló

Boldog szülinapot itt is Doo!! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 14:02 
Billentyűzetgyilkos

Heelllóóó :D :x :x

Először is, nagyon hiányoztatok :x

Polly és Lily, előre is nagyon drukkolok nektek :x

Kidami, örülök, hogy elkezdted a Glee-t, és nagyon gratulálok a WS-s jelentkezésedhez meg az első slashedhez :D

Kyra, veled mi újság? :)

Nagyon szépen köszönöm a fészes üzeneteket :x :x :D

A kirándulás jó volt :D A többihez képest nagyon lightos volt, kirándulás ügyileg. Tegnap volt nagy gitározás, és érzékelős lámpa volt, tehát esélytelen volt, hogy a fiúk átjöjjenek, szóval még ki is aludtam magam. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 21:29 
Könyvmoly

Halihó! :-*

Szemi, jó szórakozást! :x

Kida, gratu! :x Ha lesz szusszanásnyi időm, akkor elolvasom mindenképp! :)

Kyrám, ez csak természetes, minden jó anyuka egy istennő. :) :x

És hát ez a pénteki volt az utolsó lazításom most minimum 3 hétig. >< Beosztottam ma napokra lebontva, hogy mit kell csinálnom, és hát elég mozgalmas, ahhoz képest, hogy estig suliban is vagyok. :cry: Úgyhogy ha nem jönnék túl sűrűn, akkor egy kupac könyv alatt nyöszörgök éppen. >< És még az md-t is be kellene fejezni, azt fogom majd írni éjjel, aludni ráérek május 20 után. x"D

Lilym, akkor lesz pár vizsgád, sok sikert előre is hozzájuk! :-*

Nekem "csak" 3 vizsgám lesz, időpontot még nem tudok, de halálos mindegyik. >< Ha ezt a félévet túlélem, akkor nekem semmi lesz túlélni egy apokalipszist. :lol:

És most elnyöszörgök fürdeni meg hajat mosni, holnap korán kell kelni. *nyüff, nyüff* Nem vagyok valami vidám társaság... xD

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 18:56 
Fanfic-faló

Hát szegénynek nem sikerült...

A vizsgáim pedig: május23, 31, június6, 14, 17 :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 12:37 
Fanfic-faló

Sziasztok :)!

Igen, tanusíthatom, hogy Kida iszonyatosan nagy Glee fan lett :D. Amúgy, Kida, gratu a WS-hez, ne izgulj, fog az menni ;). A slashed elsők között olvastam el :), igazán szuper lett! Ügyes vagy :x

Lily, mikor lesznek a vizsgáid? Én is könyörgöm Sziszához, hogy segítsen édes kicsi GBF-dnek délután :)! *gyorsan csókat és hörmöket áldoz ;)*

Polly :x! Köszönöm az anyák napi köszöntését, édes vagy, hogy gondoltál rám :x! Akkor jót buliztál pénteken :D, örülök neki, lazíts is a vizsgák között!!!

Én is eltüntem egy kicsit ezen a hétvégén, ne harizzatok :). Vannak sajna ilyen napok. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 9:16 
Fanfic-faló

Ooooooooh úúúj slaaaaaaash *rohan*
Áh nem publikus a fala, és semmit nem lehet róla tudni sajnos.

Kida a gleet nem lehet nem szeretni :x és a második évad az még jobb :x

Szisza köszönöm, hogy sikerült felvenni a vizsgákat! *áldoz ginny fejeket tucatjával*

Szerk: *még egy adag ginnyi fejet áldoz* Kérlek Szisza drágám, segítsd meg egy GBF-emet ma délután!! Tedd meg ezt kérlek, könyörögve!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 6:11 
Tollforgató

Naaaah, megjöttem! :D

Három dolog is történt, mióta nem hagytam itt pennanyomot:
1) Sikeresen bejutottam a WS-re, szóval most nagyon izgatott vagyok. :)
2) Elkezdtem nézni a Glee-t, és imádom! :D Kyra a jó példa rá, állandóan neki áradoztam. :D Három rész, és jön a következő évad. :D
3) Életem első slash-e pedig, megtalálható Merengőn, amit nektek, illetve GYK-nak dedikáltam, bizonyos okok miatt. :D Meg lehet lesni. :)

Lily, neked meg sok sikert a pasivadászathoz. ;) Az egyik ismerősömet úgy szedték fel, hogy elkezdték bökdösni Facebook-on, és ebből egyenesen jött a FB chat, az msn, majd a rendes találka. Szóval semmi sem lehetetlen. :D Bökdösésre fel! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 22:15 
Fanficbúvár

Nem kell ám odajárni az ismerkedéshez! :wink: :x Ha publikus a facebook fala, nézd meg, hogy hova jár el szórakázni, és ha kiír valami konkrétat, mehetsz találkázni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 22:06 
Fanfic-faló

Túl a maszat hegyen-ből van ez a kép, azért van ilyen fura szerkóban :lol: Persze megtaláltam facebookon is, de nincs közös ismerősünk :lol:
Ezek a színművös srácok :x színművészetire kellett volna menni :lol:

22 lesz a drága egyébként. És várom azokat a bizonyosokat tőled is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:59 
Fanficbúvár

Aranyos, bár furcsa szerkóban van a képen. :) Mit néztél a színházban?

Alig várom a részleteket, de lehet, hogy az osztálykiránduláson én fogok termelni párat, huhuhu. :x Majd megosztom. :twisted:

Hány éves lesz a GBF? :) Jók lehetnek ezek a bulik!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:51 
Fanfic-faló

Szemiiiiiii ez valami supermegafoxyawesomehot programnak ígérkezik :x
Majd megpróbálom szavakba önteni azokat a dirty detailseket, egyelőre csak a fejemben villognak a képek :x de azok hmmm-ek :x

Én ma kettőig aludtam, aztán elmentünk nagyszülőkhöz unokatestvérestül rokonozni, majd színházban voltam annnnyiraaaa helyes volt a srác, aki a főszereplő volt :x végig olvadoztam :x

És még mindig fáj a fülem a zenétől :lol:
Aludni kéne húzós hetem lesz, de szombaton egyik GBFem szülinapi bulija!
Ő volt a kis tündér srác, aki játszott a darabban

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:31 
Fanficbúvár

Jó éjt, polly!

Tényleg el van tűnve mindenki, de nem baj, kell időt szánni szentélyen kívüli tevékenységekre is! Remélem, mindenkinek jó napja volt ma. :x

A következő három napot Egerben fogom tölteni az osztályommal, és úgy érzem, az éjszakánk azzal fog telni, hogy végighallgatjuk az összes Glees és Very Potter Musicales számot az egyik barátnőmmel, miközben Drarryről és Klaine-ről ábrándozunk. Viszem magammal Oscar Wilde Telenyét, hogy inspirálódhassunk a vonatúton, még ha vannak is a könyvben számomra kicsit durva részek.

Szép jövő hetet! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:19 
Könyvmoly

Boldog Anyák Napját Kyra és DG! :x :x :x

Nagyon ki vagyunk halva. O__________O

Merre vagytok? :-S Én tegnap agyhalott voltam azért nem jöttem, kicsit sok volt a muri péntek este... xD Szóval kb egésznap feküdtem, olvastam, este meg filmeztünk. Megnéztük a Könnyű Nőcskét, hát az valami haláli, imádom a tini filmeket, nosztalgia... :lol: Meg a kiscsaj szülei nagyon nagy arcok voltak, jókat nevettünk. Aztán megnéztük az Árvát, mert azt hallottam róla, hogy nagyon jó horror film, és tényleg, majd összcsináltam magam, annyira féltem rajta végig. Amúgy se vagyok nagy horror film néző, mert én még a Gyilkos cápa 180. részén is majd betojok, és ez most nagyon durva volt. ><

Ma pedig anyukáméknál voltam sokat, meg tanulgattam. :)

És most bevágom a szundit. I-)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:28 
Fanficbúvár

Lily, bocsi, hogy így eltűntem fészről, de elrángattak teregetni. Szóval igen, kíváncsi vagyok az all dirty detailsre, és remélem, hogy majd megírod. :x Eddig nagyon jó, hadd falják csak egymást!

Egyszer úgy elmennék veled ebbe az alterba, csodás hely lehet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 6:04 
Fanfic-faló

Uhh hazaértem :lol: Már anyámat is megköszöntöttem. A hazajutásos élményeimet, familyben megtaláljátok :-D érdekes mit ne mondjak..

Szemi uuuhaaaa azt majd elregélem, meg kéne írni, de tényleg :x
És igen az személyes élmény. Sok sok sok sok alkohol után kicsimúzsám elé álltam egy házibuliban (akibe ugyebár én már nem vagyok szerelmes) és eldaloltam neki, hogy There's no getting over you. Még szerencse, hogy ő is olyan részeg volt, hogy semmire sem emlékezett :lol:

Na jó én most elájulok. A sípcsontjaim mindjárt meggyulladnak, öt órát táncoltam :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 23:51 
Billentyűzetgyilkos

Szemi, köszi a tippet :) :)
Remélem, összejön :D

Én viszont elköszönök tőletek :x :(
Kedden estefelé találkozunk ;)
Addig is írjatok sokat és áldozzatok helyettem is ;D
Puszipá, drágáim :-* :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 20:18 
Fanficbúvár

Lily, teljesen együttérzek, nekem a Born this way-beli überszexuális Kurt lebeg a szemem előtt napok óta, utoljára Adam Lambert pörgetett fel ennyire... :x No és mit álmodtál? *előre sóhajtozik*
Ez a There's no getting over you személyes élmény?

Doo, az ágyba vitt reggeli csodákra képes! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 18:12 
Billentyűzetgyilkos

Hello :)

Szemi, juj... nekem az egyik osztálytársam van most Auschwiztban. :-S Családdal.

Lily, erre emlékszem. :) :oops:

Shanon, akkor jó utat. :) :)

Nekem megvolt a ballagás... hát jó volt. .) Dicsérték, amit csináltunk... :D
Aztán mentem apával vásárolni :D - igen, én vele szeretek ;) - vettünk egy csomó nagyon szupi és gyönyörű ruhát :x :x 8->
Délután megint bealudtam :D De inkább most... reggel korán indulunk. Nem tud valaki valamit, hogy mit csináljak gyorsan anyának?
Ugye holnap anyák napja, és szégyen szemre nem csináltam semmit. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 11:49 
Fanfic-faló

Blame it on the alcohol igaz, Szemi? :x
Bocsi, mostanában nem nagyon tudok nem Klaine-re gondolni :x Pedig be kéne fejezni az MD-met :lol: De ma is fél éjszaka Klaine-el álmodtam :x

De az alkohol valóban veszélyes. Előfordulhat, hogy életed legnagyobb szerelmének, akin elvben már túl vagy eldalolod a "There's no getting over you" című számot :oops: :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 9:38 
Betűmániákus

Sziasztok, jó reggelt! :)

Egeeen, az alkohol egyértelműen csodákra képes XD a mi osztályunkban sajna csak 6 fiú van, de egy se jött velünk CsehSzlovák honba. Jellemző -.-" Pedig olyan élményeket zsebelhettek volna be... de mindegy :-P

hogy vagytok?^^ én ma megint elutazok *nem tud egy helyben maradni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 21:16 
Fanficbúvár

Furcsa az ilyen. Én is egyszer mentem el bulizni az osztálytársaimmal, hirtelen mindenki, akivel sosem barátkoztam, odajött hozzám, hogy szia, hogy vagy, hiányoztál, milyen napod volt, pedig általában hülyének néznek, mert bagolymintás zoknit veszek a harisnyám fölé és nem hordok nadrágot. :D Mókásak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 21:14 
Tollforgató

Szemi írta:
Az ilyen közös hülyeségek annyira össze tudják kovácsolni a társaságot! :D

Meghiszem azt. Meg a közös piálások a faházak lépcsőin... :D :D De ezt inkább hagyjuk. Ott volt életemben először, hogy bele mertem karolni egy addig nem szeretett fiú osztálytársamba. XD Nem kell mondani, hogy már nem voltam józan, de nem is ez a lényeg. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra