Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 21:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 17:33 
Fanfic-faló

Igen, Daniel alatt Daniel Radcliffe-t kell érteni :x Az ő IMDB-jén és a glee-jén is ott van, hogy benne lesz :x

Maccs, én lassan fejből tudom, annyira jóóóóóóóóóóóóóó mondhatni, hogy TOTALLY AWESOME!!!!

A story négyen meg Pride and prejudice megy :x aaaaangoooool :x
Utána Miss Marple :x aaaangooool :x úgyis angolt akartam tanulni a hétvégén, mert hétfőn zh-zom....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 14:54 
Tollforgató

Halihó mindeki! :x

Mostanában azért nem jövök, mert rossz kedvem van, és akkor csak nyavajogni tudok. Azt meg annyira nem szeretek, szóval bocsi mindenkitől. Ennek ellenére nagyon szeretlek titeket, és iszonyítosan várom az altertalit! :D
Olyan jó lesz veletek találkozni!

Am velem semmi kül, most néztem végig a teljes Very Potter musicalt. Lily, ez a te hibád. :P Kilinkelted a kedzővideót, onnan pedig nicns megállás. :P
Valamit amúgy megint álmodtam veled, csak arra már nem emlékszem, hogy mit. Azon merengek, hogy miért vagy te folyton benne az álmaiban? Nincs jobb dolgod esténként, csak ott császkálni? XD

Mit csináltam még? Tanultam, rajzoltam és verset töltöttem fel... Igazából semmit. :)

Mindenkinek puszi, remélem jól vagytok! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 14:10 
Fanfic-faló

Lily a Daniel alatt Daniel Radcliffe-t kell érteni? :) / Bocsi, ha idióta a kérdés :oops: , de nem vagyo nagyon otthob gleeben :( /

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 10:14 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x

Lizi, ez tök rossz... :( remélem, azért valahol sikerül találni olyan anyagot. :)

Lily, sajnálom... :(
Remélem a fiú azért nem menthetetlen... :(
De már jó szórakozást! :-* :x

Bocsi ,hogy tegnap nem voltam, csak... na mesélek, bár a nagy részét nem szeretném ide leírni...
Szóval az egyik fiúnak az osztályban [a suli egyik legmenőbb sráca] volt a szülinapi bulija, az egyik belvárosi kocsmában.

Ma tanulni fogok, holnap meg tali :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 9:52 
Fanfic-faló

Igen neki szólt. Eddig is úgy hívtam, hogy Narnia hercege, mert "so deep in to the closet, he is in narnia" De ez már jóval mélyebb. Ebből a típusból lesz öntagadó, látens hetero, aki a társadalom nyomása miatt lesz családos ember, és egy egész életet épít a hazugságra és az öntagadásra. És én tehetetlen vagyok.

Áh, én is remélem jó lesz ma a parti. Meglátjuk. Ma egyébként piknikre megyek, családi baráti hagyomány a margitszigeten.

ooolvastam egy ooolyan jó RPS(Real Person Slash)-t Darren&Chris nagyon fincsi volt :x

Éééééés azt olvastam valahol, hogy Daniel feltűnik az évadzáró glee-ben!!!!!!!

Na az lesz TOTALLY AWESOME!!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 21:11 
Fanfic-faló

Lily, úgy sajnálom, hogy ilyen vacak napod volt! :-( Azt hiszem értem már, hogy fészen kinek szólt a narniás, szekrényes üzeneted :(. A csoporttársaid meg... nem találok szép szavakat azokra, akik képtelenek normálisan felkészülni egy csapat munkára! Amíg csak arról van szó, hogy nem készül egy prezire, az az Ő dolga, de más emberek értékelését ne szúrja el!!!

remélem, hogy aholnap estéd jól alakul majd és vasárnap tartasz majd nekünk élménybeszámolót :) ;)!!! Jó filmezést, pihend ki Magad! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 18:45 
Fanfic-faló

Áh szörnyű napom volt ma, péntek 13 nem kímélt :-(
Találkoztam valakivel, akivel nem nagyon szeretek összefutni a suliban. Kell nekem házinyúlra lövöldözni...
Majd PR elméleten közölte velem az egyik srác, akit eddig patronálgattam, hogy szálljak ki az életéből foglalkozzak a magam dolgával és hagyjam békén. A srácnak súlyos problémái vannak az önelfogadással, de úgy látszik egyszerűbb neki a tagadásba menekülni, és eltaszítani magától.
Majd PR gyakorlaton négyen prezentáltunk, abból csak ketten tudtuk a dolgunkat, a többiek elrontották, és persze együttesen értékelnek minket...

Most nézek VPM-et, Darren mindig feldob.

Kyra, szombaton megyek elvben alterba vagy másik melegpartiba, majd vasárnap mesélek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 17:16 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágáim! :x

Ki hogy van? Nagy a pangás, mindenki szorgosan tanul gondolom :) vagy lázasan készül a vasárnapi talira :mrgreen: .

UH, Lily, akkor nagyon húzós hét van mögötted :(. Ma estére vagy holnapra van valami izgalmas programod? :) Kitartás, már csak kettőt kell aludni vasárnapig és jöhet az önfeledt szórakozás! >:D<

Lizi, az HBO-t és is nagyon csípem :), a legjobb húzásuk a " Tudorok" című alkotásuk, imádom! :x A főszereplő JRM isteni pasi :x és a magyarhangjába is szerelmes vagyok! :D sajnálom, hogy nem lesz így kész a gyönyörű poncsód :-( . Neten nem néztetek utána? Hátha lehet még valahol kapni

*bevonul az irodába, leül az asztalhoz, álmodozva nézegeti Blaise szobrot...róla akar olvasni :DDD*

Hmmm... na keresek is valami fincsi Blaise-s ficet, szerencsére egyre többen írnak róla :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 18:01 
Fanfic-faló

*berobog, dob egy gyors csókot a szobornak*
Kicsit elhavaznak a sulis dolgok (óó hogy "imádom" a szorgalmi időszak utolsó két hetét...) Tegnap és ma marketing briefet írtam, ma azt prezentáltam, holnap zh-zom PR-ból, hétfőn meg zh-zom szakmai angolból majd közvetlenül utána még prezentálok rendezvényszervezésből és csütörtökön kell leadnom a brief-et.

Eggen. Sejehajja. Csak a vasárnap tartja bennem a lelket.
*pr és marketing stratégiákat mormolva beveszi magát az irodájába*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 16:34 
Betűmániákus

Hali! :x

Jujj, imádom az álmaimat :D Főleg mikor veletek :x Szombaton mondtam is Doonak, hogy a héten akkor már másodszorra álmodtam vele xD Robin, azért kár, hogy többre nem emlékszel :(

Jaj, majd szóljatok, ha lesz Glee maraton, mert imádom, csak annyira nincs időm nézni, mert épp mesét/Bonest/Castlet nézek. Meg egy csomó félig megnézett filmet kellene befejezni x)

HBO szeretős csatorna, habár nekünk csak régen volt. Egyszer láttam egy nagyon dilis filmet, de én szeretem :x

*hangulat vált* Na jó, most fogok azonnal és itt helyben felrobbanni! Anyu elkezdett nekem jó ideje kötni egy gyöngyörű poncsó féleséget, de nem vett hozzá elég fonalat, s közben megszüntették azt a színt :(( :(( Pedig olyan gyönyörűséges sötétzöld... Nyaff.

*kikapcs, inkább megy áldozni, és szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 15:07 
Billentyűzetgyilkos

[color=#FF8080]Hali :x

Robin, ez az álom 8-> :x

Kyra, köszi :)Bár... eddig reménykedtem a 4-esben, de ma végignéztük kémián a feladatokat, és most már 2-es v. 3-asra számítok. :lol:

Glee-fanok, jó nézsét/beszélgetést :)

Én sem igazán nézek tv-t... néha egy-két filmet (HBO-n), de mostanában csak dokumentum filmeket szoktam nézni... meg néha híradót, de azt is normálisabb fajtából.

[/color]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 13:09 
Fanfic-faló

Robin Mors írta:
Sziasztok!

Na ha már fb-n említettem, hogy Tommal álmodtam, leírom a lényeget.

Valahova utaztunk busszal, talán valami kirándulásra, de arra már nem emlékszem, kik voltak ott pontosan, de Tom igen. Nagyon kis aranyos volt, nem akadt ki, hogy körberajongjuk, meg hasonlók. Csak ennyi maradt meg, mert a telefonom csörgése ébresztett, a barátnőm hívott, és ilyenkor általában nem emlékszem, hogy miket álmodtam. (Amúgy fél 11-kor épp ideje volt, hogy felkeljek, de legalább végre sikerült kialudnom magam. :))

Megsúgom, hogy az a gyönyörű nő az ölében, az én voltam ;). Melegítettem Danbaba helyét :D.

Köszünjük ezt az édes beszámolót! :X

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 12:45 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Na ha már fb-n említettem, hogy Tommal álmodtam, leírom a lényeget.

Valahova utaztunk busszal, talán valami kirándulásra, de arra már nem emlékszem, kik voltak ott pontosan, de Tom igen. Nagyon kis aranyos volt, nem akadt ki, hogy körberajongjuk, meg hasonlók. Csak ennyi maradt meg, mert a telefonom csörgése ébresztett, a barátnőm hívott, és ilyenkor általában nem emlékszem, hogy miket álmodtam. (Amúgy fél 11-kor épp ideje volt, hogy felkeljek, de legalább végre sikerült kialudnom magam. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 10:48 
Fanfic-faló

Szia, Shanon :)!

Megy a drukk holnapra! Fizika... $sick Most örülök igazán, hogy már nem kell szenvednem vele :). Jó tanulást ;)!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 9:42 
Betűmániákus

sziasztok! :x

épp fizikázok, szóval csak beköszönök:)
holnap témazáró lesz belőle, és kicsit jobban rákészülök XD
na, sziasztok!

DLV

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 5:40 
Fanfic-faló

kidamichan írta:
Kyra már jelezte, hogy leszünk szívesek nem állandóan erról beszélni, úgyhogy... :lol:

Hmmm.... biztos vagy abban, hogy ez így volt? Nekem úgy rémlik, hogy azt írtam, hogy jegyzetelem amiket mondasz a Gleeről, hogy majd vasárnap ne álljak ott tök kukán, amikor majd gleefangörcsöltök ;). De ha neked ebből az jött le, hogy ne beszéljetek a Gleeről annyit, akkor majd legközelebb megpróbálok érthetőbben fogalmazni :mrgreen: .

Polly :x! Sztem nem kell szégyelned, hogy koreai műsorokat nézel! Téged ez érdekel, nincs ebben semmi rossz. Amúgy én sem nézek tv-t :). Soha! A filmeket letöltjük, azokat megnézem, de hónapokkal ezelőtt eljutottam odáig, hogy a híradó miatt sem vagyok képes bekapcsolni a tv-t. Ráuntam a hazugságokra, a sok színvonalon aluli műsorra. És ne aggódj, Gleeben még én sem vagyok otthon, úgyhogy, ha el tudsz jönni talira, amiben erősen reménykedem :), nem csak Te fogsz kukán állni, ha ez lesz a téma :lol: .
Tudtam én, hogy ügyes leszel és nem lesz gond az előadással :x! De ettől függetlenül persze, hogy drukkoltam :)!

Macs, figyelni fogom az új versciklusod is :)! Biztos vagyok benne, hogy szép versek születnek majd ide is ;)

Doo :D, ez már csak így szokott lenni. Emlékszem, egy-egy doli után nekünk is így volt, a fél osztály azt mondta,h tök könnyű volt, a másik fele meg bambán állt :D. Biztos vagyok abban, hogy a Te dolid jó lesz! ;)

*szoborsimik, aztán lehuppan az asztalához, megragadja a pergament, melyet DG dobott az asztalára és folytatja az írást... ;)*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 21:04 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Jéééézusooom mi lesz ha vége az évadnak???? Tudom, megnézem az egész második évadot elölről, csinálunk majd maraton Klaine partit lányok? :x
Meg olvasok ficet :lol: Meg írok. Elkezdtem megírni az álmom, de nem nagyon van most időm..

Igen ez a rész ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kb. :x :x :x lesz miről beszélni vasárnap :x

A maratonban maximálisan benne vagyok, drága. :D
Mondtam már, hogy ezer meg egy kösz, hogy megmutattad nekem a Glee-t? :x :x

Asziszem én is nekilátok majd valamit írni, mert nem hiszem, hogy ép ésszel a következő évadig ki lehetne bírni. XD Meg persze leszedem az összes részt, és akkor random maratonozás az első meg a második évadból...

Kyra már jelezte, hogy leszünk szívesek nem állandóan erról beszélni, úgyhogy... :lol:

és szia polly! Örülök, hogy végülis jól ment az előadás, jó szunyát. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 21:01 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Ahmny, hulla vagyok. >< Az utolsó órám egy órás késéssel indult, úgyhogy 8 előtt pár perccel értem csak haza, és annyira lefáradtam ma hogy hihetetlen. Viszont az előadás jól ment, köszönöm a drukkolást! :x :)

Kyra, én még észre se vettem, hogy felkerült, de örülök, ha tetszett. :D És ám sokan hiszik, hogy a hám a jobb a kutyáknak, ez eléggé elterjedt dolog, mert nem tudom miért, de a pórázhoz olyan negatív felhang társult vagy mi. Pedig az a jobb a kutyiknak meg a gazdinak is, úgyhogy örülök, hogy beszereztél egyet. :)

Öhm, hát a Glee-hez nem tudok hozzászólni, mert még egy részt se láttam belőle (csak a két fiúka csókjelentét, amit Lilym belinkelt, de ők édesek voltak :D). Kell nekem koreai műsorokat nézni. xD Amúgy elég vicces, mikor a suliban a többiek a sorozataikról beszélgetnek én meg állok ott kukán, mert lövésem sincs egyikről se. x"DD De már rájöttem, hogy nem érdemes arra a kérdésre, hogy "de akkor mit nézel?" őszintén válaszolni, mert mikor egyszer mondtam hogy koreai műsorokat, furán néztek rám és egy óra, mire elmagyarázom, hogy ez hogy jött meg stb. és még akkor is furán néznek rám. :lol: Úgyhogy inkább azt mondom, hogy nem szoktam tv-t nézni és pont, végül is a youtube nem számít tvnek. xD

Na, mire ideáig eljutottam, elfelejtettem, hogy mit akartam még mondani, úgyhogy inkább lelövöm magam és elmegyek aludni. ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 20:07 
Fanfic-faló

Jéééézusooom mi lesz ha vége az évadnak???? Tudom, megnézem az egész második évadot elölről, csinálunk majd maraton Klaine partit lányok? :x
Meg olvasok ficet :lol: Meg írok. Elkezdtem megírni az álmom, de nem nagyon van most időm..

Igen ez a rész ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kb. :x :x :x lesz miről beszélni vasárnap :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 19:47 
Betűmániákus

Hali! :x

Cicc, nem csak te vagy ereklye mániás. Most az az egyik álmom, hogy a teljes sakk-készletet megveszem egyszer, amit jó pár éve lehetett gyűjteni :D

Doo, rá se ránts, nálunk a tanár rendszerint mást rak a dogába, mint amit megbeszéltünk :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 19:17 
Tollforgató

Halihó mindenki! :D

Mondtam már Doo, de itt is mondom, hogy gratulálok. :x

Én is nagyon várom az altertalit, olyan jó lesz látni titeket. :D

Én HP ereklye mániás vagyok, valószínűleg azért, mert minden cuccot akarok, ami a HP világhoz kapcsolódik. Egy kis szelet HP, egy fénysugát, meg miegyéb.

Képzeljétek, új versciklust kezdem, Elmélkedések címen. Még nem temetem a Szalag verseket sem, csak kezdtem egy csoportot az elmélkedős verseimnek. Egy kicsit más, de a szokásos stílus, talán kevésbé borongós. Remélem sikerül ebbe is termelnem eleget. Még amúgy le kell rendeznem ezt magamba, ugyanis nem tudom, hogy ezt is köthetem-e Kicsi Szívemhez, aki ugye ilyen tekintetben a szerelmes verseim múzsája.... Még elmélkedem rajta egy sort. XD

Remélem mindenki jól van, és puzsi :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 16:07 
Billentyűzetgyilkos

Hello csajok :x

Köszönöm a drukkokat :) :-*

Lily, okés, akkor vasárnap ;)

Kidami, örülök, hogy örülsz :D :'D

Lizi :x Nagyon hajrá és... ügyes leszel :x De ezt úgy is el fogom mondani még 10-szer. :D
Áh, ne is mondd, anniyra rossz, hogy nem tudsz jönni :(( :((

Kyra, akkor nem csak én látom most olyan szépnek az életet :] :x

No, a kémia: hát... az utolsó legtöbb pontot érő feladat kivételével mindegyik jól ment.
A vicc az, hogy kérdeztem az embereket erről a 4. feladatról és kettő fajta választ kaptam:
- hozzá se tudtam szagolni
- iszonyú könnyű volt
XD én meg elrontottam, de nem lett volna nehéz x) Viszont jófejen osztályonak :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 15:59 
Fanfic-faló

kidamichan írta:

Na jó, megyek, fangörcsölök valahol máshol. :D

Ja, nekem msn-en... :)) De nem bánom, fangörcsölj csak :). Én Eminemről vagyok képes így áradozni az egyik barinőmnek. Sőt! Te a nyomában sem jársz az én fangörcsömnek :D!

Lizi, értem :). Azt hittem, hogy HP-s cumókkal kereskedsz :). Vaterázni szoktam, de mindig elfelejtek HP-s cuccok után kutatni :(. Én is sajnálom, hogy nem jösz a talira..., de hátha az élet közbeszól és úgy hozza, hogy mégis ott leszel velünk ;)!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 14:01 
Tollforgató

Na, a Glee-adagom után benézek kicsikét. :D

ALIG VÁROM MÁR A VASÁRNAPOT!! :D :D Annyira jó lesz. :D

polly, te lógós rendetlenség. :lol:

Kyra, LOL komolyan. :lol: Nem tudok rád mit reagálni. :lol: :D

Jelenleg ennyire vagyok képes, bocsánat. :lol: Teljesen megőrültem, mert egy iszonyat jó Glee-részt láttam most, és annyira boldog vagyok!!! :x :x :x :x Nem tudom, miért, kicsit úgy tűnt, mintha ugrálnának az események között, de annyira jó volt ááá Gleenéző papnőtársaim tudni fogják, hogy miről beszélek. :lol: :x :x :x :x Viszont már csak két rész és vége az évadnak, szóval... :cry: :cry: :cry:

Na jó, megyek, fangörcsölök valahol máshol. :D

*szoborsimi, aztán beröppen a Keresztapa főosztályon levő irodájába*

És most nézem, és hát megjött a szivárványos karkötőm. :x Á, ez nap! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 13:48 
Betűmániákus

Sziasztok!

Doo, tudom, hogy csak utólag fogod olvasni, de HAJRÁ =D> *oké, ez hasonlít legjobban egy pomponoshoz xD

Kyra, a helyzet az, hogy ez kb. a minimális alatt van, amit mi most tanulásnak nevezünk. Jó, tegnap szépen kidolgoztam, meg minden, de... ennél sokkal többet kellene nekem :(
Amúgy nem árulom a cuccokat, hanem gyűjtöm, csak múltkor véletlenül 2 időnyerőt is beszereztem, s mivel épp elég egy, ezért kérdeztem itt, hogy kinek kell, Kida pedig egyből lecsapott :) Vaterán/teszveszen érdemes nézelődni néha, mert nagyon jó cuccokat képesek felrakni az emberek :)

Ez annyira nem igazság, hogy nem tudok menni altertalira... még sose volt ilyen, és vérzik a szívem érte.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 10:41 
Fanfic-faló

Sziasztok :)!

Remélem mindenki jól van :). Én most tök boldog vagyok :), süt a nap, nyugi van, mindjárt vasárnap :mrgreen: és ami a legjobb: újra belendültünk D.G.-vel :)! A szakslasher papnők újra lecsapnak :twisted: :lol: .

Polly, hmmm...én eddig azt hittem, hogy kutyinak jobb lesz a hám, mint a sima nyakörv :(. De azt kell mondjam, hogy iagazad van :)! Vettem is neki rendes nyakörvet :). A shar pei amúgy is egy makacs öszvér, legalább sétáltatás közben fogadjon szót :lol: . Végre a te riportod is felkerült MD-re :x, imádom!!! továbbra is várom, hogy olvashassam a történeteiteket!
Örülök, hogy végül nem lett olyan gyilkos a napod :D! Hogy sikerült az előadásod?

Lily :x, az estém jól alakult a képeidnek és a tudod minek köszönhetően ;) :x . Legyen már vasárnap, hogy tudjunk élőben is hülyülni :D!

Doo, ne szomorkodj a 2es miatt *megölelget*. mindenkinek van rossz napja, amikor becsúszhat 1-1 rosszabb jegy! és van olyan is, hogy becsúszik 1-1 potya jó jegy :D, te kis mázlista! :lol:

Shanon, a labradorod rém cuki lehet :D. Jót nevettem, ahogy olvastam, hogy fél a sötétben. Kis drága! Egyébként én is kezdek gyanakodni a shar peiemnél erre...ugyanis a helyén alszik a bejárati ajzóval szemben a lépcső alatt, egészen addig, míg le nem kapcsoljuk a villanyt, ki nem kapcsoljuk a tv-t. Akkor aztán jön és már ugrik is be mellénk az ágyba :D. Nem hiszem, hogy védelmezni akar minket...sztem lehet, hogy Ő is ilyen kis félős, mint a Te kutyusod :).

Lizi, te árulsz Hp-s cuccokat? :) vagy ez most csak ilyen egyszeri alkalom? Mert ha árulsz, akkor lehet, hogy valami engem is érdekel ;). Jól vagy amúgy? A sok tanulnivaló mellett azért tarts szünetet!!! rémes, hogy mennyire kikészít Benneteket az érettségi, meg a sok vizsga :(, úgy sajnállak Benneteket! *mindenkit megölelget*

Kidaaa xD, neked mit is mondhatnék?? Tudom már! Várlak este 10 után msn-en :lol: !

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 21:29 
Fanfic-faló

Doo mindent részletesen átbeszélünk vasárnap :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:51 
Betűmániákus

óóó, örülök ha tetszett :D
bár nem volt szándékos... :lol:

amphe? amphe jól van, a minap beszéltünk facen :x eléggé el van havazva, csütörtökön lesz neki valami vizsga cucc, de szegény modozni se nagyon tud :( vizsgaidőszak stb. majd hamarosan vége, aztán itt lesz ;)

puszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:48 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
shanon widow írta:
uhh, már fáradt vagyok :oops: :( bocsesz : S

Nincs baj, szerintem nagyon édes elírás! :) Nekem tetszett! :D

Bizony, eléggé pangunk arrafelé. :( Amphe is rég volt nagyon. :( Remélem, ő is benéz hamarosan, mert nagyon nem tudom, mi van vele mostanában. :(

Neked is jó éjt! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:45 
Betűmániákus

uhh, már fáradt vagyok :oops: :( bocsesz : S

oké, igyekszem be-bekukkantani, amikor tudok ;)
úgyis pang a dramione főosztály is, sajna :o

akkor sziaaa >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:42 
Könyvmoly

shanon widow írta:
a bárbeszédbe

Ez olyan édes elírás. :D Elképzeltem, ahogy a papnő csuhánkban ülünk a HP pubban, vajsört kortyolgatunk (a hardcore papnők lángnyelv whiskeyt xD) és bárbeszédelünk. :D

És ám tényleg feltűnik, ha nem vagy itt, úgyhogy írj, amikor csak tudsz! :) És gratulálok a szuper jegyedhez!!! :x

Doo, te mázlis. :D És sok sikert neked is holnapra! :x A nyelvtant pedig sajnálom. :( Mi volt a téma? Én pl. ágrajzból kaptam mindig 2eseket, teljesen sötét vagyok azokhoz. xD

Én meg elsunnyogok mert meg kell néznem egy dokumentum filmet még holnapra. ><

DLV! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:23 
Betűmániákus

Óóóó :oops: szaisztok!
köszönöm a fogadtatást! drágák vagytok :x csak lévén, hogy sajna eddig se nagyon aktivkodtam, illetve nem is mindig tudtam rendesen bekapcsolódni a bárbeszédbe, ezért gondoltam, hogy nem tűnt föl, hogy még annyit se vagyok :-S de örülök, ha nem így van :x

amúgy elég jó napom volt - eléggé fáradt vagyok -.-" de még msn-ezek a párommal XD kaptam egy ötöst. az eddigi legnehezebb gyógyszerkémia ellenőrzőmet kaptam ki :shock: *nem hiszi el*

lazulásként eurovízió

kiváncsi vagyok, az enyiméééék mivel állnak elő :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:01 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x

Shanon, örülök, hogy újra vagy, és tényleg butaság azt mondani, hogy nem hiányoztál :D :x

Lily :x :D
Annyira jó, örülök, hogy le tudtátok foglalni :D (Viszont ha nem gond, akkor kérnék pár infót, hogy mikor indultok, és a szállásotok ugyanott lesz?)
és gratu az MD-hez :x :x :D

Polly, hajrá a holnapi előadáshoz :) :x

Kidami, akkor örülök, hogy ilyen jó napoknak nézel elébe :) :D

Lizi, hajrá a törihez! :) :x
(Nyugi, mi is kb. a 10-es anyag felénél tartunk...)
Apropó... töri. Ugye holnap lesz a kémia vizsgánk, du. 2-től - szivatááás - és ezért ma persze tök sokan hiányoztak, és a töritanárunk az összes itt lévé embernek beírt egy 5-öst, de persze csak egyszeri eset volt. (Mert itt voltunk. :D)
Szóval :D - bár így is-úgy is 4-es leszek. :(
De amúgy jó napom volt... csak... kikaptam a 2-es nyelvtan dogát. Tudtam, hogy nem lett, de hogy ennyire. :roll: :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 19:47 
Könyvmoly

Halihó! :-*

Hehh, ma mégse volt olyan gyilkos napom, mert ellógtam a reggeli előadásomat (szörnyű, hogy félév végére kanászodok el... xD), aztán az új-zélandos órámon vendég előadó volt, akinek extra édes új-zélandi akcentusa van. <3 Következő órámon meg filmet néztünk, meg prezentációt tartottak, úgyhogy élhető napom volt. :D De holnap tényleg nem lesz az, én fogok prezentálni az ausztráliai bennszülött politikáról, és izgulok. >< Nem vagyok egy nagy előadó alkat, túlizgulok mindig mindent, de reménykedem a legjobbakban. xD

Shanon, ne viccelj, persze hogy hiányoztál! :) Mikor azon nyöszörgök, hogy hol van mindenki vagy a többiek szót használom, abban ám te is benne vagy! :) Sajnálom, hogy nem tudtatok találkozni a barátoddal. :( De drukkolok, hogy a hétvégén összejöjjön! :)

Lilym, gratuláloook! :x Az enyim még nincs kész közelben, de megleszek... remélem. xD

És ám kutyás lányok, a hám nem a legjobb a kutyáknak, sokkal inkább a póráz a jó, mert a hám nem sétáltatásra lett kitalálva, hanem munkakutyáknak, mint a szánhúzók stb. Ha hámmal sétáltatod a kutyát, akkor nem tudod annyira irányítani, és nem fog eléggé a gazdira hallgatni, hanem húzni fog magával. Úgyhogy ha tehetitek, akkor inkább pórázt vegyetek, és azzal szoktassátok a sétához, úgy sokkal kezelhetőbb lesz és a séta élmény lesz a gazdinak is, nem csak a kutyának. :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 17:25 
Tollforgató

Lizi, ez egy ostoba kérdés, természetes, hogy kell! Küldök is egy pü-t, hogy én hogy gondoltam mindezt. :D

Nos, Sziszás kora estét mindenkinek! :D
Most igyekeztem visszaolvasni rendesen, mert jó kislány vagyok. :lol:

polly, még nem tudom, hétfőn írtam, aztán hogy Miss Hitler (egy régebbi sérüléséből fennmaradt heg miatt kapta a kedves becenevet, amire egyébként viselkedésével is kiválóan rászolgált) mikorra fogja kijavítani, az még a jövő zenéje. :roll:

Lily, gratula az MD sztorid befejezéséhez, a másik kiváló hírre már fészen reagáltam. :D

Shanon, ez egy hazugság, persze, hogy hiányoltunk. :D Jó hallani, hogy minden rendben van veled. :)

Mindenkinek egy-egy nagy pusszantóst! Már tűkön ülve várom az elkövetkezendő pár napot. :) Rendeltem egy nagyon szép kis szivárványszín karkötőt, elviekben az is meg fog érkezni a napokban. Meg hát holnap Glee! Istenem, alig várom! És a szombat és a vasárnap! Ez a hét nagyon jó lesz, főleg a hétvége, meg a holnapi nap. :) A következő hetemet nem is említem, pont a szülinapomra kapok egy Glee-t, és huh, pénteken meg alkohollal felszerelt :D HP maraton a barátnőmnél. :) Áh, alig várom. :)

*szoborsimi, hörm fejek áldozása*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 14:54 
Betűmániákus

Halihó!

Gyorsan beköszönök, mert repülök tovább törit tanulni. Napoleon -.- Igen, kicsit NAGYON le vagyunk maradva...

Kida, megérkezett - végre - az időnyerő, amire mondtad, hogy igényt tartanál :) Képeket tudok adni, ha gondolod, meg a többit is meg kellene beszélni, ha kell még :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 8:52 
Betűmániákus

szia!

ó, kutyahám? azzal nekünk is probléma volt. labradorom van, kanocska a drága (idén ötéves) és neki se lett jó, túl testes volt. persze mondtam én az elárusítónak, hogy kicsinek tűnik, de áhh! -.-" ez még kisebb rossz. a másik az hogy hiába van hám, ha idő nix. szegény úgy elszokott tőle :D a másik az, hogy fél a sötétben :-S kilenc óra körül vittük el, és nem ment tovább a saroktól. leült, és csak visszafelé volt hajlandó menni. próbáltunk másik útvonalon, hátha, de ugyanaz volt az eredmény :( talán idén összejön :)

mi van velem? pörgök. a suli kb majdnem minden időmet elveszi, a maradékban kukatok és versenyre készülök, illetve próbálok a barátommal értekezni, de neki is sűrűek a napjai :? hétvégén szeretnék elmenni hozzá, de ahhoz anyámék ámenjára lenne szükség :D de hétvégére is lenne egy rakás dolgom, úgyhogy nem is olyan jó ötlet az utazgatás... viszont rettenetesen hiányzik már, vagy két hete nem láttam =((

amúgy minden rosszabb esemény rendeződött körülöttem, úgyhogy hétvégén végre kicsit kifújtam magam, és elgondoltam azon, hogyan tovább írás-ügyileg :) ötlet van, viszket a tenyerem (egy már elkezdett regényt szeretnék teljesen átírni, csak az alapötlet ugyanaz), de mivel se időm, se semmi, ezért sajna várat magára. talán júniusban odajutok :)

most viszont megyek, vár két tantárgy, meg a kutatásom :|

DLV, BLV :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 7:56 
Fanfic-faló

Sziszás szép reggelt Mindenkinek :-* !

Istenem, Lily! Reggel fészre fellépve találkoztam új képekkel és ...aaawwww elolvadtam :x!
Tök jó, hogy megvan a jegyed és már tutti, hogy kint leszel a premieren!!! Szuper lesz! Sok nyugtatót vigyen Anya magával xD, én tutti elájulnék :D. Gratula az MD-hez! Úristen! Hamarosan olvashataom az írásaitokat!! Végreeee :)!

D.G.-m :x! Hogy felejtenénk már el Téged? :) Imádlak és olyan jó, hogy újra itt vagy!!! :)

Shanon, sziaaa :)! Mesélj, hogy vagy? Mi újság Veled? :)

Polly, kitartást a mai naphoz!! Szisza legyen Vled és vigyázzon Rád :)! Este gyere majd és mesélj! Gyilkos nap... az nem nagy baj, ha Te gyilkoltál és nem Téged nyírtak ki! :mrgreen:

Macs :x! Ne szabadkozz :)! Nekem is vannak olyan napok, hogy csak olvasni jövök Benneteket :oops: , van úgy, hogy az embernek nincs kedve írni. Grati a négyeshez!!! Ügyes vagy! Örülök, hogy lelkileg alakulsz, tudom, nehéz hetek, hónapok vannak mögötted :(. Hű, halad a krimi? *szépen néz* ;)

Most lépek, vettem kutyinak egy hámot tegnap, de sajna nem jó rá :(,, most vihetem vissza... De ezúttal okos leszek és viszem magammal kutyit is :). Puszi Mindenkinek, legyen szuper napotok!!

*szoborsimi, csó fejek áldozása*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 7:10 
Könyvmoly

Lily Potteri írta:
*visítva rohan be*
Jegy lefoglalva!!!!! *tüncitánc*
Na, annyiban változott a helyzet, hogy nem a barátnőmmel megyek közvetlenül (elegem lett a várakozásból), hanem anyukámmal és hatodikától 10éig. Ami azért is jó, mert ITTHON LESZEK A MAGYAR PREMIEREN VELETEK!!! ♥ ♥ ♥

Plusz: befejeztem az MD-t, van új frizurám (kicsit rövidebb), és megkaptam az összes képet szombatról :x :x :x :x
Megyek Klainelek egy jót elalvás előtt :x

Szia!!! És persze szia Mindenki!!! :)

Lilym ügyes vagy! Ha kész a törid elküldöd? *nagyon szépen néz*

Már nem is magyarázom merre jártam :) Ez a mugli világ egyre több időmet elvesz :( Bocsi!

De azért még ne feledjetek el :)

*szoborsimi, csó fejek áldozása*

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 7:06 
Betűmániákus

*bekukkant*
*csókot dob az Uraknak*

heló^^
rég jártam erre -.-" bár nem hiányolt senki, meg is értem :D

mi újság veletek? hogy vagytok?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 21:10 
Fanfic-faló

*visítva rohan be*
Jegy lefoglalva!!!!! *tüncitánc*
Na, annyiban változott a helyzet, hogy nem a barátnőmmel megyek közvetlenül (elegem lett a várakozásból), hanem anyukámmal és hatodikától 10éig. Ami azért is jó, mert ITTHON LESZEK A MAGYAR PREMIEREN VELETEK!!! ♥ ♥ ♥

Plusz: befejeztem az MD-t, van új frizurám (kicsit rövidebb), és megkaptam az összes képet szombatról :x :x :x :x
Megyek Klainelek egy jót elalvás előtt :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 20:28 
Könyvmoly

Sziasztok lánykák! :-*

Ufgm, gyilkos napom volt, nem is akarok róla nyilatkozni, a holnapi még rosszabb lesz majd arról. x"DD

Doo, ügyes vagy és ám a 4es is szép jegy, nincs miért szégyenkezni! :)

Kida, és hogy sikerült a doga?

Lizi, hajrá és ne izgulj, menni fog az simán! ;)

Macs, sok ihletet a krimidhez! :)

Uhm, azt hiszem, hirtelen ennyi. :D Most megyek és írogatok egy kis md-t, mert nyakamon a határidő. ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 19:19 
Tollforgató

Halihó mindenki! :)

Egy picit régen jártam erre, hát nem is tudom mit hozzak fel mentségemre. :)

Volt vizsgám, am négyes lett. A lelki épülésem nagyjából helyre állt, de ezt magamban kellett lerendeznem. A krimi jól halad, most készültem el egy csomó hozzátartózó rajzzal. Van egy nagyon jó öreg Percym is. :x

Mindenkinek nagyon örülök, és ha ez megnyugtat titeket, akkor folyamatosan olvastalak titeket.

Doo szülinapja nagyon jó volt. :x Köszönöm mindenkinek az ajándékra vonatkozó bókokat. Most találtam a könyvespolcomon egy könyvet, amit kb 10 éve kaptam, és egy csomó jó HPs cucc van benne, amit el lehet készíteni. Az első könyv után adták ki, és eddig a polcomon hevert... Nagyon jó, beleszerettem. :mrgreen:

Mindenkinek puszi. :

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 15:00 
Betűmániákus

Hello!

Gyorsan beköszönök, aztán megyek tanulni... Egy hét múlva érettségi, s tegnap rájöttem, hogy nemsokára szóbeli, ahhoz meg hozzá se kezdtem még. Jó, régen mindig ötösöket írtam belőle, de van új tétel is, még nem néztem meg xD

Doom, majd legközelebb ;)

Kyra, igen, az az a film, amiben Hild szerepel.

Kida, azért remélem, hogy jól sikerült a doga :P

Szerk.: Nem tudja valaki, hogy kiskutyákat hány hetes kortól lehet elajándékozni? Illetve senki nem szeretne ismerősök körében kiskutyit? Nagyon kis aranyosak, fajtiszta németjuhász az anyuka, apuciban is van egy kis ilyen vér... Fészen vannak róluk képek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 14:06 
Tollforgató

És megint csak benézek, mert fogalmazást kell írnom még. *fáradt* Meg még ki tudja, mit...

Igazad van, Lily, a Klaine bögre az igazi. :lol: Na, majd a nyáron összekaparom rá a pénzt, és meg is lesz. :D :D

Kyra, nem francia vizsga, csak doga, de úgy este 10 körül jutott eszembe, hogy hohó, nekem olyanom van ma. XD Szóval hmmm egy hármast azért remélhetőleg összekapartam valahonnan. :lol:
Arról nem is beszélek, hogy egy bizonyos dolog megint két héttel hamarabb érkezett meg, szóval hurrá a mai napnak. :roll:

Doo, neked meg gratula. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 12:15 
Fanfic-faló

Sziasztok :)!

Én is láttam azt a Glee-s bögrét, igaza van Lilynek, nem túl nagy szám :(. Persze a semminél jobb ;)! Én egy Drarrys bögrére vágyom, de nem hiszem, hogy valaha is lesz... hacsak nem csináltatok magamnak :)

Doo, gratulálok a német szóbelidhez! Nagyon ügyi vagy! Az írásbeli 4-es sem olyan rossz azért, ne keseredj el! Okos Csajszi vagy :-*

Kida, mikor lesz a francia vizsgád?

Lizi, sajnos vannak ilyen napok, amikor az embernek semmihez sincs kedve :(. Velem is sokszor előfordul, mondjuk nekem itt vannak a gyerekek és Ők gyorsan kirángatnak ebből az állapotból :)! Hild előadását néztétek meg? Hű, biztos nagyon ügyes volt, ezúton is gratulálok neki! =D>

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 10:48 
Billentyűzetgyilkos

Hello papnők :x

Lizi, azért ha tudsz, gyere gyakrabban. :)

Lily, örülök, hogy ennyire jól telt a buli. :D :)

Kyra, akkor örülök, hogy túl élte. :D

én nemrég értem haza, ugye ma volt a német szóbeli vizsga. :) :)
Jól sikerült, de nagyon féltem... végül is túléltem és jót is húztam. :) Az írásbelim sajnos 4-es lett. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 09 (hétfő), 10:37 
Fanfic-faló

Nekem annyira nem jött be, fekete alapon a glee logó és ennyi. Csináltatok jobbat :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 20:34 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Ment Glee bögrét venni a tescóba, én is megnéztem, de végül nem vettem meg, majd csináltatok jobbat :lol:

Egy szó, mielőtt megyek vissza pánikszerűen franciát tanulni.

GLEE BÖGRE A TESCÓBAN?! EZ KOMOLY?!

Asszem, lesz még egy saját magamnak vett születésnapi ajándékom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 20:25 
Betűmániákus

Sziasztok!

Hujujj, már megint milyen régen nem jártam erre. Mostanában mindig felnézek fórumra, beleolvasgatok az aktuális dolgokba, de semmi kedvem írni :/ Meg úgy semmit se csinálni. Ez normális?

Amúgy kinek hogy telt a hétvége? :)

Nagyon-nagyon jó volt Dooéknál :x Csomót dumcsiztunk, medencéztünk :x
Ma meg elmentem anyuval moziba megnéztük az Emlékszem Anna Frankra című filmet. Mind a kettőnknek tetszett, Hild, ügyi voltál, én képtelen lettem volna eljátszani a szerepet :)

*áldoz, szoborsimi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra