Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 20:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 20:13 
Tollforgató

Sziasztok!

Gondoltam benézek. :) Pusszancs :x

Doo, Lizi, biztos nagyon jók lesztek, ne aggódjatok. :) Szurkolok nagyon nektek! :)

Lizi, köszi a receptet. :)
Nagyon örülök, hogy jó napod volt. :)

Polly, sok sikert a vizsgákhoz, és természetesen mindenki másnak is. :)

Mindenkinek köszönöm ezt a sok szeretet. :) Ma is találkoztunk, és olyan volt, mint minden boldog pillanatunkban. :) Olyan jó látni, hogy velem marad, csak más formában. :)
És rájöttem, hogy nekem van a legjobb legjobb barátom a világon. :x
Szóval nekem is jó napom volt, egy kicsit kreatívkodtam. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 18:04 
Betűmániákus

Hali!

Doo, nyugi, jók leszünk ;) Igen, nyár :x alig várom a júniust :D A lehető legjobbkor születtem :D

Polly, sok sikert a vizsgákhoz - és persze mindenki másnak is.

Szemi, ez aztán a jó program :D Finomakat csináljatok ám ;) Bagolypostával meg jöhet ide is - főleg egy kis Jäger :x

Kyra, sztem a tortát képtelenség elrontani :P Amúgy a verseny jövőhéten lesz, T.bányán :P Ott lesz a Meri is xD

Amúgy, Kyra nem csak neked van jóóó napod :D Nekem is :x Verselemzésnél csak a tárgyalást kellett volna megírni, mert Klári néninek nincs ideje annyit javítani, így csak 1-1,5 oldalt kellett volna írni, én meg sem álltam a 2,5-ig :D Utána hazajöttem, írtam, majd apu is megjött, kértem egy kis zsebpénzt, majd mentem sétálni meg vásárolni. Na nem kell nagy dolgokra gondolni, egy kis hajvágás - december óta nem volt szegénykém megnyírva :( - fehér körömlakk -, hétvégén végre lesz igazi francia manikűröm álá én :D - meg Susinak ajándék a sk. mellé :) Bátyámék meg hoztak pizzát :x Ááá, jó lesz ez a hétvége :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 17:14 
Fanficbúvár

Doo, überszurkolok neked :D

Én már egy órája a Friday és a Not gonna teach your boyfriend how to dance with you Glee-s feldolgozását hallgatom és készülök az esti koktélozásra! Átjön az egyik barátnőm és lelkizünk, annyi minden fene baja van neki is meg nekem is. Van itthon martini, whisky, jäger, stroh, szilvapálinka, blue curacao, neki pedig van koktéloskönyve és shakere. Gonna get down on friday. x) Bepörögtem. :D

Kyra, mitől a jó kedv? :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 14:40 
Fanfic-faló

Polly :x !
Örülök, hogy túl vagy ezen az agyzsibbasztós, idegileg kikészülős héten :)! ígérd meg, hogy hétvégén sokat fogsz pihenni és lazítani!!! :-*

Doo :x !
Holnap lesz a verseny?? Hánykor? Majd gondolok Rád és drukkolok!!! Nyugi, ügyes leszel ;)!
Ah, szeretem az ilyen szalonnasütős nyári estéket! Szombaton megyünk a párommal Balcsira a haverokkal, estére mi is ilyen progit tervezünk :). Már nagyon várom! Drukkoljatok, hogy jó idő legyen!

Lizi :x !
Köszönöma receptet, jövő hétvégén kipróbálom. Letesztelem Draco Girl-ön :), ugyanis, ha minden jól megy $pray , akkor eljön hozzánk :). Persze azért sütök valami jól beváltat, ha esetleg elrontanám az after eight tortát, akkor ne maradjak szégyenben :mrgreen:

Áh, ma olyan iszonyatosan jó kedvem van, hogy imádom az egész világot! :D Benneteket meg főleg! :x Kívétel nélkül!!! :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 13:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Köszönöm mindenkinek a drukkolást! :x

Sikerült túlélnem ezt a hetet, úgyhogy már csak a vizsgaidőszak van hátra. :)

Kida, nagyon utólag, de boldog születésnapot kívánok! :x

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 20:23 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Gyors leszek, mint a villám...

Cicc, neked nagyon örülök :x

Lizi drága, köszi a receptet :x

Kyra, na szép :D Jó kis éjszakád volt hallod :D :D

Lily, neked és Pollynak is nagyon sok kitartást és drukk :x

Nekem ma jó napom volt, nemihazán volt mit tanulnom, itthon táncoltam kb. egy órán át, meg voltam baletton is, ami nagyon lefáraszott. Szóval most megyek olvasni... mert.. óh, még nem is mondtam!
Tegnap kb. 6 körül átjött két családi barát-szülő és gyerek... és szalonnát sütöttünk meg minden, ami ilyenkor szokott lenni, sokat is röhögtem, és annyira jó volt :x :x és annyira nyár :x :x
Szóval tegnap nem olvastam, de most megyek... nagyon izgulok a HP verseny miatt :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 14:52 
Betűmániákus

Hali!

Jujj, Lily, gyógyulj :)

Kira, jók az álmaid :D Én már nem emlékszem, hogy reggel mit álmodtam, pedig akkor még tudom, hogy tudtam. :P De nem volt ilyesmi, mint neked. Viszont ami aúcs, az egy Harry/Lumpsluck/Piton volt. Még jó, hogy nem volt hosszú, csak egy pillanat, mert bár én állítom, hogy szeretem a slash, 1× olvastam Snarryt, és rosszul lettem. Hát igen, utálom Pitont -.-

Macsek, veled már beszéltem, de ide is mondom, hogy <3

Amúgy itt a recept:
"tészta: 6 tojás, 6 EK víz, 300 g cukor, 1 vaniliáscukor, 300 g liszt, 2 EK kakaópor, 1/2 cs sütőpor
töltelék: 2 kis csomag After 8 csoki, 800 ml tejszínben feloldani tűz fölött, kihűteni, habfixálóval keményre verni+2 csomag vanilia

Hát ennyi" meg egy bambi

*áldoz, szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 13:13 
Fanfic-faló

Jaj, macs! Nagyon örülök annak, hogy rendben vagy! :x Igen, lehet így is csinálni, intelligensen. Én az első barátommal hat évig voltam együtt és így váltunk el, ahogy Ti :). Ennek már... uh 13 éve :), de a mai napig beszélünk, jóban vagyunk, nyomon követjük egymás életét.
Egeeen, Draco nem az a fajta pasi, akit én is kirugdosnék az ágyamból ;). Sőt! Azt hiszem, beszereznék egy erős láncot és egy hétig ki sem engedném onnan :)) !

Szegény Lizi! :D Úgy látom, hogy körüzit kell küldened :D, mindenkinek elnyert a tetszését az after eight tortád :). Lehet egyszerűbb lenne, ha beírnád ide, ha nem túl hosszú vagy bonyolult :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 11:30 
Tollforgató

Sziasztok, csajok! :D

Képzeljétek, ilyen se volt jó ideje: JÓL VAGYOK! De nagyon! Hihetelen! XD
Gondolom mindenki olvasta a tegnapi dolgomat face-n, és teljesen nem ezt vártam magamtól. Igazából megkönnyebbültem. Jobb lesz ez így. :D Szóval most tényéleg jól vagyok, nem tudom megfogalmazni, majd még rájövök, hogy is van ez. ;)
Am nagyon aranyosan szakítottunk, Kicsi Szívem egy cukipofa. Annyi puszit és ölelést kaptam... XD De tényleg, jóban maradtunk, és ez a lényeg. Nem veszítem el. :)

Kyrám, az álmod valami gyönyörű. :x Mondjuk Drac tényleg nem annyira az esetem, de azért nem rugdosnám ki az ágyamból. XD
Lily, azért lehetnél néha a saját álmaidban is. ;) Mondjuk nem bánöom, jöhetsz az enyémbe, csak nehogy emiatt ne aludj. :D Am jobbulást és hajrá a kategóriához.

Lizi, receptet kérek én is. Valakinek igértem Sinckers torta receptet is, az ki volt? :) Mondtam, hogy rugdosson érte, de nem szólt. :P

Polly, tőlem is nagy drukk. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 10:11 
Fanfic-faló

Anyám masszírozgat. Kicsit jobb mára, de azért még fáj.
Most projektmenedzsmentet próbálok tanulni, de ezt a tantárgyat nem nekem találták ki...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 9:53 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:
LOL Kyra :x :x :lol: :lol:

Hát ezért nem tudom magam sosem kialudni, mert folyton valamelyikőtök álmában matatok :lol: De egy ilyen álmot én is bevállalnék :x :x és mekkora már, hogy szemránckrémmel kenegetem, mikor egy hasonló terméknek a marketingstratégiájából írtam a vizsgafeladatom az egyik tárgyra :lol: ma fogom leadni

Én ehelyett nem emlékszem, hogy mit álmodtam, de nem hiszem, hogy nagyon aktív voltam, mivel tegnap becsípődött egy ideg a hátamban, és kb rokkant vagyok :-(

Bakker, Lily! Ez hatalmas! Komolyan ma adsz le egy ilyen házidolit? Hmm... lehet, hogy nem is álmodtam a leírtakat? =)) Igen, simán el tudom képzelni, hogy azért vagy mindig fáradt, mert a mi álmainkban garázdálkodsz :lol: .

Jaj, Drága! :-( El kéne menned egy masszőrhöz, aki finoman kimasszírozná a becsípődést. Vagy ma már jobb? Nagyon szar tud lenni az ilyen, tudom :(. Vigyázz Magadra!

Polly :x ! Neked meg elfelejtettem írni az előbb, hogy drukkolok, hogy túléld ezt a hetet! Kitartás, Drága! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 9:34 
Fanfic-faló

LOL Kyra :x :x :lol: :lol:

Hát ezért nem tudom magam sosem kialudni, mert folyton valamelyikőtök álmában matatok :lol: De egy ilyen álmot én is bevállalnék :x :x és mekkora már, hogy szemránckrémmel kenegetem, mikor egy hasonló terméknek a marketingstratégiájából írtam a vizsgafeladatom az egyik tárgyra :lol: ma fogom leadni

Én ehelyett nem emlékszem, hogy mit álmodtam, de nem hiszem, hogy nagyon aktív voltam, mivel tegnap becsípődött egy ideg a hátamban, és kb rokkant vagyok :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 19 (csütörtök), 8:57 
Fanfic-faló

Lizi, nekem is el tudnád küldeni a receptet? Nagyon megköszönném :)! Remélem nem túl bonyolult elkészíteni.

Lilym! :-* :x Nem ér ám fenyegetni a világ legédesebb bétáját, aki ráadásul az enyém! :)) Hallom, összefutottatok és igencsak türelmetlen vagy már :D. Mondjuk meg tudlak érteni! Ennyire várom én is, hogy olvashassam végre az MD-re írt írásaitokat!
Látom találtál Glee/HP crossovert :). Az lenne az igazi élvezet, ha drarry szál lenne benne :). Amúgy grati a fanfic-falósághoz :)! Csúnya dolog volt ez, hogy meg lettetek rövidítve a törlések miatt :(.

Reszeltvíznek köszönhetően édes álmom volt :). Ugye felajánlotta, hogy az új ficjébe beleír minket, és én azt kértem Tőle, hogy eltölthessek egy éjszakát Dracóval és Blaise-zel :lol: . Persze mivel közvetlenül az elalvás előtt beszéltünk erről, naná, hogy erről álmodtam :D. Az éjszakát nem részletezem, van fantáziátok :)) , de a reggel az hatalmas volt! Arra ébredtünk, hogy felizzanak a lángok a kandallóban és kilépett belőle egy nagyon haragos Lily! =)) Látod, már nem csak Macs álmaiban vagy jelen. :mrgreen:

Szóval megjött Lily és leordította a fejem, hogy mit képzelek magamról, hogy így leharcoltam a szöszit, összekócoltam a haját, meg karikás szegénynek a szeme :D. Odaült Draco mellé az ágyra és elkezdte igazgatni a szöszi haját, aztán előkapott egy szemránc krémet :)) és bekente vele Szösz szemeit :D. A nagy törődésnek az lett a vége, hogy heves csókban forrtak össze xD. Blaise-zel nem akartuk persze végignézni a továbbiakat :D, így a kandallóba lépve átmentünk hozzá és ott aztán szerelmet vallott nekem =)) . Szóval RV szépen beindította a fantáziámat :D

Ja és a legszebb az egészben, hogy Blaise vitt el engem Dracóhoz. Odaérve Macs nyitott nekünk ajtót és vigyorogva súgta a fülembe, hogy végre már Ő is érti, hogy miért vagyunk oda a Szösziért ;). Igen, Macs, Draco levett a lábadról a teljesítményével Téged is :)) . Szóval azt nem tudom, hogy Macs előtt ki volt Dracóval, de utána letámadtuk Őt Blaise-zel, aztán megjött Lily... Hát nem is bánom, hogy felébredtem mielőtt mindennyian visszamentünk volna a Kúriába egy orgiára =))

*szoborsimi* :x

Moderátoroktól bocsi, remélem nem kapnak heveny öklendező rohamot az olvasottaktól! =)) :oops:

Kép
Csillámnyusz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kyraper 2011 május 19 (csütörtök), 11:21-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 19:47 
Fanficbúvár

Lizi, nagyon megköszönném, ha elküldenéd! *.* :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 17:53 
Fanfic-faló

Szemi írta:
ha már Glee, nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett ez a rész! Kurt szólója, váó!!!!!! még mindig elalélek Chris Colfer hangjától, plusz Santana száma is nagyon jó volt, és nem tudom, hogy vagytok vele, de imádom, amikor Kurtön Alexander McQueen által tervezett, vagy legalábbis arra emlékeztető cuccok vannak. :x

Kurt szólója iszonyatosan wááááááááááá volt, azt meg kell hagyni! :x :x
De én csökönyös szamár vagyok, nekem kell Darren, anélkül nem ugyanaz az egész!

Most látom, hogy visszakaptam a Fanfic-falóságomat :x már untam sztorihajhász lenni! :-D :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 17:50 
Betűmániákus

Szemi, én decemberben ettem először, mert ofőm csinált, és hozott nekünk, nem hiszem, hogy cukrászdában is kapható :((

Ha gondolod elküldöm az Ágnes asszonytól kapott receptet :D Mellesleg isteni finom is :D Anyunak megmondtam, hogy csak ilyen tortát akarok a szülinapomra :D Na jó, a scnikers tortát is nagyon szívesen megenném :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 17:43 
Fanficbúvár

Boldog szülinapot, Kida :x

Lizi, ilyen after eight tortát honnét lehet szerezni? *.* nagyon jól hangzik!

ha már Glee, nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett ez a rész! Kurt szólója, váó!!!!!! még mindig elalélek Chris Colfer hangjától, plusz Santana száma is nagyon jó volt, és nem tudom, hogy vagytok vele, de imádom, amikor Kurtön Alexander McQueen által tervezett, vagy legalábbis arra emlékeztető cuccok vannak. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 16:56 
Betűmániákus

Doo :x Hmm, palacsinta :x Én most after egiht tortát ennék nagyon :D

Velem nem sok. Sikeresen összevesztem már megint az ősökkel, szóval most kicsit törni zúzni szeretnék -.- Basszus, alig várom, hogy elmehessek innen és saját életem legyen...

Kida, ma van a szülinapod? :shock: Én nem tudtam :oops: Szisza éltessen sokáig :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 16:50 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x

Kidami, nagyon boldog szülinapot :x :-*
És jó Glee nézést, Lilyvel együtt. :)
Szegénykém... :( :( most ne gondolj ilyenekre...

Én szombaton itthon vagyok, de szerintem egész nap tanulni fogok. :( :(
Bár még van rá esély...

Lizi, mizujs? :) ;;)

Kyra, és veled? :)

Nekem jó napom volt... uncsi, de jó :D
Ofőre bejött az egyik oszt.társam anyukája, aki egy tréner - cégekhez megy sokszor - és hát... olyan játékokat, feladatokat csináltunk, amiket azoknak a dolgozó embereknek is. Tök jó volt. :)
Hazafele véletlenül összefutottam nagymamámmal. :)
(Hozott rakottpalacsintát :x :x :x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 16:40 
Betűmániákus

Hello!

*csókat, hörmöket, dzsiniket és ősök fejét áldoz, szoborsimi*

Mizujs? Hogy vagytok?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 16:12 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Nem testvériesen, hanem igazságosan :lol: (van neki testvére tudja, hogy milyen az :lol: )

Nekem is kellett AVPM-et nézni :x Nekem az abszolút kedvencem akkor is az eleje, a Getting back to Hogwarts :x lassan tudom az egészet fejből :x

Pedig pont mondani akartam, hogy akkor a bátyus/öcsike/tesóka a tied, enyim meg Bongyori. :lol:

Ja, azt én is szeretem... Mondjuk nekem mindegyik jelenet a kedvencem, amiben a Három Jóbarát, továbbiakban HJ, és Draco szerepel. :D
És a supermegafoxyawesomehot-ot nem tudja semmi überelni. :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 14:24 
Fanfic-faló

Nem testvériesen, hanem igazságosan :lol: (van neki testvére tudja, hogy milyen az :lol: )

Nekem is kellett AVPM-et nézni :x Nekem az abszolút kedvencem akkor is az eleje, a Getting back to Hogwarts :x lassan tudom az egészet fejből :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 14:15 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Hát nevezz érzéketlennek, de engem annyira nem rázott meg :lol:

Azt sokkal jobban sirattam, hogy nem volt Darren a részben (és fenntartom rá a jogot, hogy ő a KÖZÖS szuvenírünk :lol: ) :x

Engem csak azért, mert én anno nem lehettem ott a nagypapám temetésén, és ez örök fájdalmam. :cry: Akkor sem értem oda, mikor még életben volt, pedig egy szobára voltam tőle... És mire odaértem, már vége is volt szegénynek. :cry: Gondoltam, hogy sírni fogok, de basszus, ez rosszabb, mint hittem volna.

És azt is siratom, hogy Bongyorom nincs a részben. :lol: Mi a fene, kell a heti Darren-adagom, most nézhetek AVPM-et miattuk, nem mintha bánnám. :lol:
Testvériesen osztozkodunk, úgy gondoltad? :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 14:04 
Fanfic-faló

Hát nevezz érzéketlennek, de engem annyira nem rázott meg :lol:

Azt sokkal jobban sirattam, hogy nem volt Darren a részben (és fenntartom rá a jogot, hogy ő a KÖZÖS szuvenírünk :lol: ) :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 13:57 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
SW az első évad ment itthon, de a második évad annyira supermegafoxyawesomeHOT, hogy hihetetlen :x ennek az oka, hogy megérkezik valaki, akire illik ez a jelző, valaki, akit talán te is ismersz, ha láttad a Very Potter Musicalt. Ez a valaki, Darren Criss :x

*ijedten a körbepislog, hogy Szisza nem hallotta-e, majd gyorsan áldoz racist sister fejeket*

Ejnye, Lily, mintha azt beszéltük volna meg, hogy Darrenmaci, avagy Bongyorka, ahogy manapság hívom, az ÉN szuvenírem. :lol: *csak hülyül*

Mindenkinek köszönöm szépen a kedves köszöntéseket! :x :x

Nézem a Glee-t. Annyira nem megrázó a halál, ennél valahogy durvábbra számítottam. Mondjuk Jessie St. Sucks még mindig nem a kedvencem... :lol:

Na jó, megyek vissza, nézem a Glee-t. ^^ Köszönöm még egyszer mindenkinek! ^^

Szerk: Glee-halál könnyedségére vonatkozó dolgok visszavonva, ez nagyon szomorú. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 13:45 
Fanfic-faló

SW az első évad ment itthon, de a második évad annyira supermegafoxyawesomeHOT, hogy hihetetlen :x ennek az oka, hogy megérkezik valaki, akire illik ez a jelző, valaki, akit talán te is ismersz, ha láttad a Very Potter Musicalt. Ez a valaki, Darren Criss :x

*ijedten a körbepislog, hogy Szisza nem hallotta-e, majd gyorsan áldoz racist sister fejeket*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 6:50 
Betűmániákus

Hahó!
Jó reggelt! :)

Kida, nagyon boldog születésnapot!^^ <:-P

Polly, neked pedig kitartást! Örülök, hogy jól haladsz - az energia lötyikkel pedig tényleg óvatosan ;)

Glee? Én az első részét láttam, azóta se. Na nem mintha tévéznék vagy ilyesmi XD vagy már nem is sugározzák? :roll:

na, léptem, matekozok. ma dolgozat, és jó volna nem elrontani ezt az utolsót :D mármint ebben a félévben :)

puszilok mindenkit,
DLV

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 5:29 
Fanfic-faló

<:-P BOLDOG SZÜLINAPOT, KIDA!!! <:-P

Egy kis apróság tőlem, Neked: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85560
Látom izgultok a Glee miatt :). Valaki meg fog halni? :shock: Este kérek beszámolót a friss részről! Én kis naív, azt hittem, hogy ez a Glle ilyen kis köönnyed, szerelmes, táncikálós kis gyönyörűség, erre gyilkolásznak benne??? :-D

Polly, kitartást! Próbálj kevesebb energia italon élni, ki fogsz készülni :(. Lily tök mázlista, hogy összefutott Veled. Ilyenkor sajnálom, hogy már nem Pesten lakom, így nem futhatok senkivel össze véletlenül :(. A kövi talit én is támogatom :), mindenképpen szervezzünk egyet majd nyárra is!

Nyah, azt hiszem, még visszafekszem picit :), csak elősk között akartam Kidát köszönteni :lol:

Kép
Csillámnyusz

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Kyraper 2011 május 18 (szerda), 7:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 21:50 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
kidamichan írta:
Másfél óra maradt hátra, most épp azon gondolkodom, hogy menni kéne bankot rabolni. :D Nagyon várom már a holnapot, és nem csak azért, mert születésnap, hanem mert új Glee-rész, és már tűkön ülve várom, hogy mi lesz, és mi nem. :D

Én meg tülkön ülök :lol: Ki fog meghalni ki fog meghalni ki fog meghalni????

Lol Lily. :lol:

NEM TUDOM NEM TUDOM NEM TUDOM DE NAGYON IZGULOK MÁR URISSTEN.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 21:49 
Fanfic-faló

kidamichan írta:
Másfél óra maradt hátra, most épp azon gondolkodom, hogy menni kéne bankot rabolni. :D Nagyon várom már a holnapot, és nem csak azért, mert születésnap, hanem mert új Glee-rész, és már tűkön ülve várom, hogy mi lesz, és mi nem. :D

Én meg tülkön ülök :lol: Ki fog meghalni ki fog meghalni ki fog meghalni????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 21:36 
Tollforgató

Sziszás szép estét mindenkinek!

Igen, visszaolvastam, csak most túlzottan másfelé pörög az agyam ahhoz, hogy tudjak mindenkire reagálni, elnézést. :D

polly, sok sikert a vizsgákhoz, meg mindenhez! :) Természetesen nyáron is lesz valami összeruccanás, MUSZÁJ. :D Valamit majd kitalálunk. :)

Erről jut eszembe, valaki szombat délelőtt nem akar összefutni velem, vagy valami? Anyával ismét Pesten leszek, s bár lesz mit csinálnom, azért gondoltam, megkérdem, hátha valaki el akar jönni velem Sirius-ba. :D

*szoborsimi, Racist Sister fejek áldozása :D*

Puszi mindenkinek! :x További szép Sziszás éjjelt. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 17:35 
Fanfic-faló

polly írta:
És Lilym, jó volt ma látni! :x Kár, hogy csak pár percre volt időnk. :( Úgyhogy mindenképp kell majd az a tali. :)

Jó bizony! Az astoria hivatalosan a kedvenc helyem lett, minden nap összefutok ott valakivel :lol: :x Bizony ha vége a vizsgaidősuck-nak talizunk mindenképpen!!!

Doo köszi, igen ma már jobban vagyok :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 17:13 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva

Csak jöttem szólni, hogy még élek, bár eléggé zombi üzemmódon működök. ><

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali! :x De mindenképp szervezzünk egyet a nyáron, hogy én is láthassalak titeket! :)

Lizi, Doo gratulálok nektek, ügyesek vagytok! :)

Nekem a mai első zhm lett 5ös, 19 pont a 20ból úgyhogy büszke voltam magamra. :D 4 óra alvás után elég jó teljesítmény. :lol: Meg a másik jó hír, hogy már a zhim felén túl vagyok, úgyhogy már csak 4 van hátra. xD

Meg 2 beadandó, de az egyik csak jövőhétre kell, a másik meg holnapra, ami vicces, mert még el sem kezdtem írni... >< Úgyhogy most annak ugrok neki, utána meg tanulás, aztán remélem ma sikerül legalább egy 5-6 órát aludni, mert egészségtelen mennyiségű energiaitalt fogyasztok már jó pár napja. ><

És Lilym, jó volt ma látni! :x Kár, hogy csak pár percre volt időnk. :( Úgyhogy mindenképp kell majd az a tali. :)

*szoborsimi, és egy nagy adag csó, dzsinni, hörm fej áldozás, mert vérengzős hangulatban vagyok :lol: *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 16:23 
Billentyűzetgyilkos

Lily drága, remélem már jobban vagy. :) Sajnálom a tegnapi kaki napodat. :(

Lizi, gratulálok :x
Na, akkor jó napod lesz holnap :D

Kyra, néha mindenkivel van ilyen >:D<

Képzeljétek, 3-as lett a kémiavizsgám! :DDDD Ennek tökre örülök^^ XD A gond csak az, hogy így 3,5-re állok szóval tuti fogok még felelni. :(
De az irodalom tézém 5-ös lett. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 21:10 
Betűmániákus

Halihó!

*áldoz, szoborsimiz, mert mostanában mindenki elhanyagolja kötelességeit*

Mizujs? Lily, fel a fejjel! Amúgy az üvöltés a legjobb mód arra, hogy kiadd a dühöd. Bár én még általában ugrálok is hozzá...
Doo, megnéztem tegnap az sms-ed, egyből kiírtam a szivecskék alá :D
Meg örülök, hogy jól éreztétek magatokat altertalin, hallottam, hogy jó volt :P Mondjuk mikor nem?

Jujj, most olyan királynak érzem magam. Valószínűleg jobb lesz a bátyám infó érettségijénél az enyém, 35/34 pontos töridoga :x 80/70 valamennyi irodalom. És csütörtökön elmarad a biosz tz és német felelés, mert megyünk kutyázni a gyömrői menhelyre, aztán megyünk vissza dupla törire. Reformkort vesszük :D

Úgy szeretnék körülbelül akkor élni... magyaros ruhák, gyöngydíszítés itthon, külföldön empire stílusú ruhák. Vagy akár még előtte, mikor még a fűző és a hatalmas abroncsos szoknyák volt a divat :x 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 19:56 
Betűmániákus

ó, nem... középsulis vagyok, úgyhogy nekem még bőven más van terítéken, nem vizsgák :D de ez se valami leányalom :? van, amit szerbül kell lefelelnem, esetleg leírnom, ahogy a tanár visszakéri...

ó, és lehet, hogy a mostani hétvégém is összejön, mert lehet, hogy pénteken ellenkező váltás lesz :lol:

DLV :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 19:21 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:
És most nézem McGalagony-t a film+-on :lol:

Az eltakarítónőset? :D Éééééssss mit is takarít el honnan? *perverz üzemmód on*
Ej, sajnálom, hogy ilyen vacak napod volt :( *megölelget*. Remélem a holnapi napod azért jobban alakul majd! Jó filmnézést :)!

Én meg nem tudom, hogy mi van velem, de ma nem csináltam semmit, mégis dög fáradt vagyok :shock: . Legszívesebben lefeküdnék aludni. De utálom magam ilyenkor...

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 19:07 
Fanfic-faló

Uff... ma is "kellemes" napom volt.
Kezdtem egy angol zh-val, ahol a szódoga részét totálisan elszúrtam. Összekevertem mindent mindennel.
Majd jött egy rendezvényszervezés prezi, ahol meg a tanár azt mondta, hogy nem elég, írjunk még hozzá.

Hazajöttem és üvöltöttem vagy fél órát, majd befejeztem a marketing briefet.
És most nézem McGalagony-t a film+-on :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 13:12 
Fanfic-faló

Robin Mors írta:
Bezzeg ha Draco lett volna ott!

Kifejthetnéd részletesen, hogy mi is lett volna akkor? ;) :mrgreen: Örülök, hogy Te is és Juju is épségben hazaért tegnap :)!

Szia, Shanon :)!
Neked is vizsgaidőszakod van? Kitartást hozzá és megy drukk ;)! Jól vagy? Látom, a hétvégét a Pároddal töltötted :), sajnálom, hogy nem tudtok sűrűbben együtt lenni :(.
Igen, a tali iszonyatosan jól sikerült, legalábbis én nagyon jól éreztem magam. Azt sajnálom, hogy nem csináltam több képet :(, összesen csak nyolcat. Ki fényképezett még? Átküldhetné nekem is a képeket :) *szépen néz*

Doo, Neked is kitartást! Miben vállaltad túl Magad?

Természetesen sikerült a csokimikulásról álmodnom... :mrgreen: A felállás persze nem olyan volt, mint ahogy Robin mesélte talin :). Álmomban sem tudom megtagadni slasher énemet.... érdekes volt xDDD

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 10:00 
Sztorihajhász

Oké! Majd akkor újra felhozom a témát! :)

Amúgy nem is írtam, hogy miközben vártuk Jujuval a vonatot a vágány elején, láttuk az előző csillag születikből a rappelő srácot. Vicces volt, mert a vonatról szállt le, és arra jött, amerre mi áltunk. Vicces volt,. mert ránéztem, vissza Jujura, aki még egyszer ránézett, mire én:
- Arra gondolsz, amire én?
- Igen.

Bezzeg ha Draco lett volna ott!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 8:34 
Betűmániákus

sziasztok! :x

hogy vagytok? :) látom, jól sikerült a kis altertali, igazán örülök nektek^^ bár várható volt, hisz van "némi" közös téma :D

én elég húzós hetek elé nézek, de ha ezeken túl leszek, aztán már csak jobb lesz :lol:
az én hétvégém is jól sikerült, de két hétig megint semmi :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 21:18 
Fanfic-faló

Jaj ez a bizonyos :D jó jó vágom miről van szó ööö most nagyon nem érek rá sajnos, de tényleg nem felejtem el :-D
Vagy június közepétől kezdj intenzíven rugdosni :lol: az beválik

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 20:23 
Billentyűzetgyilkos

Én is nagyon-nagyon jól éreztem magam, nagyon örülök, hogy találkoztunk :x :D

Lily Robin, hajrá mind a kettőtöknek! :x :-*

Én is el vagyok havazva... sajnos mindig túlvállalom magam x) ez nálam kényszeres~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:59 
Sztorihajhász

Az az igazság, hogy erről már majdnem egy hónapja küldtem neked üzenetet fb-n, de te nem válaszoltál. :D
Igen.... Mi már írtunk zh-t, most még ha sikerült annyi pontot összekaparni a 2 beadandóból, akkor remélem nekem nem kell.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:50 
Fanfic-faló

Robin püben meg tudod írni amiről beszélni akartál.
Egek neked is van projektmenedzsment? Én nagyon parázom tőle 23án vizsgázom belőle....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:48 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Én is visszaértem koliba! Jujuval még vártunk fél órát a Keletiben, mert pont nem értük el a vonatot. Még apukájával is kellett beszélnem telefonon, hogy velem van, most szállunk fel a vonatra, és nagyon jól éreztük magunkat! :D

Örülök, hogy találkozhattam az új arcokkal is! :D Jó nap volt csajok!

(Most pedig nekiállok a Projektmenedzsment beadandóhoz, pedig nagyon nincs hozzá kedvem.)

Lily, eszembe jutott, hogy veled beszélni akartam, de mire lejutottam Siriusba, totál elfelejtettem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:10 
Fanfic-faló

Én is imádlak, Kyra :x
És mindenkit imádok :x Most hulla vagyok. Megcsináltam a holnapi prezentációmat, most haldoklom a fáradtságtól

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 19:02 
Fanfic-faló

Sziasztok :)!

Csodás nap volt, köszönöm Nektek! :x Jó volt újra találkozni Veletek, a sok öleléstől totálisan feltöltődtem :D! Imádlak Benneteket :x! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 7:50 
Billentyűzetgyilkos

Cicc, ígérem, majd kapsz kritikát :)

Lily, ez tök jó :x
Pihend ki magad :D
Amúgy én is Miss Marple-t néztem este :D

Tegnap voltam babázni, csak 8 hónapos a drága. :x
És a taliról álmodtam. :D :lol:

Most megyek muffint csinálni nektek ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 6:50 
Fanfic-faló

Sziszás szééééép reggelt Mindenkinek :)!

Pár óra és talizunk :x !

Lily, jó pihenést, remélem, nem alszol el :). Olvastam fészen, hogy Te ma már jártál a tali helynél :)

Most olvastam, hogy Hild is jön, úgy örülök neki! Lépek is most, van még egy kis dolgom indulás előtt ;). Mindenkinek szép vasárnapot! :)

*szobrotsimiz*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra