Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 16:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lil történetei - egy tucatnyi Draco/Ginny és néhány kivé
HozzászólásElküldve: 2012 június 21 (csütörtök), 14:31 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nos, semmi jó hírrel nem szolgálhatok. Elsősorban a Le rouge et le blond miatt jöttem ide, a többit majd máskor. Nem szívesen mondom ezt, de belefáradtam az ígérgetésbe. Rosszul érzem magam miatta, mert tudom, hogy várjátok. Ha nem is sokan, néhányan biztosan. Ezért most elmondom nektek, mert szeretnék nyílt lapokkal játszani: Nem látom túl sok esélyét annak, hogy a közeljövőben, vagy akár a nyáron folytatni fogom. Sajnálom. A múltkor megpróbáltam ráhangolódni, de egyáltalán nem ment, és nem tudom, hogy valaha menni fog-e. Szeretném egy kicsit helyrerázni a magánéletemet, illetve saját világot építeni, saját szereplőkkel, és emellett a L&B nem igazán fér el. Lehet, hogy a Merengőt is elhagyom egy időre, na nem mintha az utóbbi időben annyira aktív lettem volna, de azért töltöttem fel történetet, és részt vettem egy-két kihíváson is. Most azt gondoljátok, hogy csak a melegtől forrt fel az agyvizem, de sajnos ez már régóta érlelődik bennem. De egyelőre nem búcsúzom, mert nyár elején még szeretnék feltölteni egy történetet, és ott van a kissen_tittel közös kihívásunk is, bár ez annyira nem tartozik ide. :)

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Lil történetei - egy tucatnyi Draco/Ginny és néhány kivé
HozzászólásElküldve: 2012 május 28 (hétfő), 11:05 
Szárnybontogató

Kedves Calliope!

Bár ez nem ide tartozik, de nagyon tetszik a neved. :) Ami a Le rouge et le blondot illeti, szeretném folytatni csak az a baj, vagyis nem baj, csak az van, hogy jelentkeztem a Malfoy kihívásra, és egyelőre most arra írok, de nemsokára befejezem. Ezt már egy másik olvasó kritikájánál is írtam, és igaz is, de többet nem árulhatok el. :) Örülök, hogy ennyire tetszik a történet, bár azt nem értem, hogy miért nem csíped Dracót, szerintem jó fej! :D Remélem, hogy ki bírod várni, mert ez az új történet (meg persze a hozzászólásod is! :-)) most erőt és ihletet is adott, szóval biztos tudom majd folytatni. :)

Köszönöm, hogy írtál nekem!

Lil

Kép

"Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 26 (szombat), 19:51 
Zöldfülű

Kedves Lil :) Remélem itt hamarabb megtalálod a hozzászólásom, mint kritika formájában. Először is: imádom a la rouge... -t :DD leírni még mindig nem tudom. Lily igazi kis vadóc, örökölte Harry és Ginny tulajdonságait :) James kalandjain mindig jót nevetek. És ami a legnagyobb szó: a kedvenc karakterem Draco, minden mennyiségben, mégis elérted, hogy ne kedveljem... szóval tudsz valamit :)Láttam, hogy elég rég frissítettél utoljára: de könyörgöm folytasd, remélem ez a ksi hozzászólás meghozza a kedved a folytatához! Kérlekkérlek kérlek! maradok hű olvasód: Calliope

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Újdonságok
HozzászólásElküldve: 2012 március 14 (szerda), 21:09 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nem tűntem el teljesen, még élek... Bár a Le rouge et le blond új fejezete még egy kicsit várat magára (higgyétek el, azon is rajta vagyok), a napokban két újdonsággal is szolgáltam nektek.
Az első egy egyperces, A rózsa címmel. Keserédes Draco/Ginny egy kis Harry/Ginny beütéssel. :)
A másik pedig egy új, izgalmas párosítás, amit most fedeztem fel magamnak, méghozzá egy Scorpius/Ginny. Magyarul még nem is találkoztam vele, de ma olvastam egyet angolul, és megtetszettek, ezért írtam is gyorsan egy drabble-t velük. :) Ez egyelőre még nem került fel, adminisztrátori elbírálás alatt áll. :) (Szerk.: Azóta felkerült A bűn íze címmel.)

Ennyi újdonság van, illetve még az is, hogy jelentkeztem a Malfoy kihívásra, így biztosak lehettek benne, hogy nyáron egy új, és remélem, izgalmas történetet olvashattok majd tőlem. :)

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lil 2012 május 28 (hétfő), 11:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Fejlemények
HozzászólásElküldve: 2011 december 09 (péntek), 20:07 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Van egy-két újdonság a Le rouge et le blonddal kapcsolatban, és gondoltam, megosztom veletek. :) Ma reggel különösen ihletett állapotban voltam, és nagyon sok ötletet hozzáírtam. Most már kezdenek egészben összeállni a fejemben a merényletek és a napló (nem felejtettem el, csak túl korai lett volna eddig visszahozni. Már elég sokat variáltam rajta, de úgy néz ki, hogy most kitaláltam egy végleges verziót...), továbbá egy olyan problémát is megoldottam, amit eddig nem sikerült. Így biztos, hogy gördülékenyebben fogok tudni haladni a továbbiakban, és ennek most nagyon örülök! :D De annak is örülnék, hogyha írnátok valamit, mert egyelőre elég kevés visszajelzést kaptam az új fejezetről...
Más: Athena és James reggele is alakulgat, a következő fejezet elején. :) Ami egyébként nagyon tartalmas lesz, mert lesz benne sok Draco-Harry párbeszéd, meg persze James is aktív szereplője lesz, és a végére még egy vagy inkább a kviddicsmeccset és egy kis Lily-Scorpot is tartogatok. :-D

Most igyekszem aktívabban tartani veletek a kapcsolatot, úgyhogy még írok, ha lesz újabb fejlemény!
További szép estét mindenkinek! :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: A vihar után
HozzászólásElküldve: 2011 december 06 (kedd), 16:20 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Mikulás ajándéknak felkerült nektek az új fejezet, már csak az elbírálásra vár. Igaz, fejléc nélkül, amit nagyon sajnálok, és igyekszem pótolni! Azért kellett ennyit várnotok a feltöltésre, mert sem Heteira, sem én nem értünk rá igazán az utóbbi időben. A következő fejezet felkerülésének a várható idejét egyelőre nem tudom nektek megmondani, talán bekerül a fa alá... :-D

További szép napot!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Új fejezet!
HozzászólásElküldve: 2011 november 22 (kedd), 17:30 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretném ünnepélyesen felkonferálni a Le rouge et le blond új fejezetét, ami tegnap délután végre elkészül, és ma délután át is küldtem Heteirának bétázásra. Úgyhogy záros határidőn belül fel is kerül az oldalra. :) A következőről egyelőre nem tudok nyilatkozni, de az tuti biztos, hogy nem kell majd négy hónapot várnotok rá! És az is biztos, hogy az egy vegyes felnőtt-gyerek fejezet lesz, ahogy valószínűleg az összes már ezután.
Egyébként leginkább Lily és Scorp kapcsolata körül forog ez a fejezet, illetve az Albus rajongók is örülhetnek, mert van benne egy Lily-Albus párbeszéd is. :)

Még fontos megjegyeznem, hogy mi sarkallt arra, hogy befejezzem ezt a fejezetet. Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy eldöntöttem, hogy abbahagyom a Le rouge et le blond írását, mert sem kedvem, sem ihletem nincsen hozzá. Az is benne volt az álmomban, hogy ezt nektek a ficblogon bejelentem. De még mielőtt megijednétek, ez NEM fog előfordulni. Semmi, ismétlem semmi sem állíthat meg abban, hogy befejezzem ezt a regényt! :) Ha tíz évig írom akkor addig, de be fogom fejezni, emiatt ne aggódjatok! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 15:31 
Szárnybontogató

Sofia Mensa írta:
Szia!

Megnéztem a videót és nekem is nagyon tetszett! :D Ez a sok Scorpius pedig igazán jól hangzik! ;)
Már csak annyi a kérdésem, hogy mikor jön a fejezet? Remélem, minél hamarabb, mert én már nagyon kíváncsi vagyok! ^^

Puszi

Szia!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok... Örülök, hogy tetszett a videó! A fejezetet mindenképpen szeretném még a héten befejezni, mert utána elutazom, és egy ideig nem lesz alkalmam írni. Köszönöm, hogy írtál! :)

Puszi

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 17:07 
Zöldfülű

Szia!

Megnéztem a videót és nekem is nagyon tetszett! :D Ez a sok Scorpius pedig igazán jól hangzik! ;)
Már csak annyi a kérdésem, hogy mikor jön a fejezet? Remélem, minél hamarabb, mert én már nagyon kíváncsi vagyok! ^^

Puszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 26 (hétfő), 17:03 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Megnéztem, és remélem, jól értelmeztem, hogy lesz benne sok Scorp. :-) Viszont arra jutottam, hogy újra kell olvasnom minimum az előző fejezetet, hogy képbe kerüljek. Kezdhetem? Hamarosan jössz a fejezettel? ;-)

Tudtam, hogy rád számíthatok! ;) És igen, jól értelmezted, Scorp nagy dózisban érkezik! :D
Az attól függ, hogy mennyire olvasol lassan... :D A héten szeretném befejezni, de egyelőre nem tudom, hogy összejön-e. Bár a változás szele beindult... :D Össze fog jönni, na! Legkésőbb péntekig befejezem. Addig még van időd. :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 26 (hétfő), 14:07 
Fanficbúvár

Lil írta:
Viszont jó hír, hogy a következő fejezet nemsokára érkezik! Addig is készítettem nektek egy előzetest. Talán nem olyan izgalmas, mint az előző, de remélem, hogy azért ez is tetszeni fog! :) Ezen a linken megnézhetitek: http://www.youtube.com/watch?v=W34-YZil8R8

Megnéztem, és remélem, jól értelmeztem, hogy lesz benne sok Scorp. :-) Viszont arra jutottam, hogy újra kell olvasnom minimum az előző fejezetet, hogy képbe kerüljek. Kezdhetem? Hamarosan jössz a fejezettel? ;-)

"Draco vihogni kezdett.
- Nektek szóvivőtök van szex-ügyben? – kérdezte – Ráadásul Potter?
- Hah, nem is tudod, mit hagysz ki! - kukorékolta Seamus.
- Harrynek vannak a legjobb szex-beszámolói – tette hozzá Ron önelégülten." (Vorabiza: Unalom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Visszatérés! :)
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 23:29 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Remélem, még nem felejtettetek el... :roll: :) Örömmel jelenthetem, hogy van néhány újdonság. Sajnos eltelt a nyár, és meglehetősen terméketlen volt számomra, legalábbis, ami a Le rouge et le blondot illeti. Viszont jó hír, hogy a következő fejezet nemsokára érkezik! Addig is készítettem nektek egy előzetest. Talán nem olyan izgalmas, mint az előző, de remélem, hogy azért ez is tetszeni fog! :) Ezen a linken megnézhetitek: http://www.youtube.com/watch?v=W34-YZil8R8
Örülnék, ha írnátok valami véleményt róla! Itt is megfelel, nem muszáj ezért a youtube-ra regisztrálni. :D
Aztán, mivel felmértem, hogy a Le rouge et le blond legalább harminc fejezetes lesz, és még nagyon-nagyon sok van hátra, úgy döntöttem, hogy ezúttal tényleg összeszedem magam a frissítéseket illetően. Ugyan év végéig már biztosan nem lesz kész (eredetileg így terveztem), de jövőre mindenképpen szeretném befejezni, és az így nem fog menni. Ezért leveszem magamat a takarékról, és turbóra kapcsolok! :D Ez azt jelenti, hogy ezúttal tényleg betartom majd a két-három hetes frissítési időt. Szóval a jövőheti folytatás után, még októberben találkozhattok a következő fejezettel is. :)

Egyelőre ennyi volna. Jó éjszakát! :)

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lil 2011 szeptember 26 (hétfő), 17:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Feltöltés :)
HozzászólásElküldve: 2011 július 14 (csütörtök), 22:09 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Na végre sikerült feltöltenem az új fejezetet! :) Most igazán nem Heteirán múlott, hogy csak most érkezett meg, hanem csak is rajtam, és sajnálom... :( Csak szerda reggelre tudtam átnézni, és ő már estére végzett is a bétázással, viszont nekem szükségem volt még erre a napra a fejléc befejezéséhez, na és az átnézéshez. De az a lényeg, hogy megérkezett, és most már nyugodt szívvel megyek nyaralni! :)
A 18-as jelenetet viszont végül 16-ossá degradáltam, mert feleslegesnek éreztem annyira részletekbe menően leírni a dolgot, végtére is, ez a történet nem arról szól! :)
A mostani előzetes talán nem lesz olyan izgi, mint a múltkori, de azért remélem, hogy érdekesnek találjátok majd, ahogy a fejezetet is! :) A folytatás egyelőre bizonytalan, augusztusnál előbb semmiképp sem jön.

Most mennem kell készülődni, a jövő hétre felszívódom, hogy aztán megújult erővel visszatérjek! :D

Addig is mindenkinek jó pihenést! :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: A győzelem íze :)
HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 22:34 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nagyon jó hírekkel szolgálhatok nektek, és álmomban sem gondoltam volna, hogy így lesz. :) Fura dolog ez az ihlet, de most nagyon örülök neki, hogy volt! :D Késő délután ugyanis leültem és azóta csak írtam és írtam a felnőttekről szóló részt (ami még egy az egyben a bál lesz :) ) és mostanra sikerült is befejeznem. Ugyan pontosan tisztában voltam vele, hogy miről fog szólni és néhány jelenet már készen volt belőle, az elejétől a végéig eddig sem ihletem, sem erőm nem volt megírni. Így végül is majdnem kilenc oldalt sikerült összehoznom (persze ebből csak olyan hat oldalt ma délután/este) és ehhez még hozzá jön a gyerekekről szóló rész, ami ugye öt oldal lett. :) Tehát ismételten tizennégy oldalnyi tömény izgalom vár majd rátok. :D A tömény ezúttal szó szerint értendő, hiszen értelemszerűen, ha az előző fejezet volt az előjáték, akkor ez pedig… nos, a beteljesülés. :lol: Körülbelül dupla annyi izgalom, emellett nem kevesebb humor és romantika várható benne. És egy kis plusz is, ugyanis a fejezet végén egy morzsányi 18-as jelenet is lesz. A korhatár azonban csak a felnőtt rész utolsó bekezdésre fog vonatkozni, ami mindössze fél oldal a Wordben, így, aki még nem múlt el 18 és/vagy nem akar ilyesmit olvasni, az elég, ha kihagyja annak a legvégét, nem kell emiatt bojkottálnia az egész fejezetet. :) Én pedig mosom kezeimet, hiszen szóltam. A többi már a ti dolgotok. ;)

Viszont még nem küldtem el bétázásra, mert jelenleg túl fáradt vagyok ahhoz, hogy átnézzem, de ezt a holnapi nap folyamán pótolom és elküldöm a Heteirának. Így tehát 90%-os valószínűséggel mondhatom, hogy a fejezet felkerül még a jövő hét folyamán. :)

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 07 (csütörtök), 14:32 
Szárnybontogató

Sofia Mensa írta:
Szia! :)

Én is megnéztem a videót, és húú, szuper lett! Látszik rajta, hogy sokat dolgoztál vele. ^^ A fejezetet pedig már nagyon várom, főleg egy ilyen előzetes után! :wink:

Sok sikert vizsgához! :)

Puszi

Szia!

Nagyon köszönöm, örülök, hogy így gondolod! :) A fejezet pedig egyre valószínűbb, hogy fenn lesz a jövő héten, mert ma végeztem és a kedvem is jó! :) Szuperül sikerült a vizsgám, biztos csak azért, mert olyan sokat gondoltatok rám, mert a tanulást nem vittem túlzásba... :D Majd még írok a hétvégén, hogy hogyan haladok. A gyerekek része már megvan, az öt oldal lett, egyelőre ennyi infóval tudok szolgálni. De ettől függetlenül lehet, hogy a felnőtteké megint dupla olyan hosszú lesz. :D

Puszi

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 16:43 
Zöldfülű

Én is megnéztem a videót, és húú, szuper lett! Látszik rajta, hogy sokat dolgoztál vele. ^^ A fejezetet pedig már nagyon várom, főleg egy ilyen előzetes után! :wink:

Sok sikert vizsgához! :)

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Előzetes
HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 15:53 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Hahó!

Nekem nagyon tetszett az előzetes. Rájöttem közben, hogy habár én általában (és itt is) szeretem Ginnyt, ne akarjon már két (jó) pasit is bezsebelni magának... :D Megérdemli, hogy féltékenykedjen. :)
És még mindig nem tudom, hogy mi van a slash szállal... Szóval most megint izgulok. :-)

Hajrá a vizsgákhoz, meg minden. De aztán majd írj is! ;-)

Szia!

Akkor jó, örülök neki! :D Egy kicsit izgultam, hogy bénának vagy zavarosnak találjátok majd... :roll:
Igazad van, Ginny tényleg megérdemli a féltékenykedést! :D
Előbb vagy utóbb a slash szál is kiderül, szerintem felesleges ezen előre izgulnod. :)

Köszönöm. Már csak holnap lesz egy, aztán tényleg beköszönt nekem is a nyár végre! :) A hétvégén ráfekszem a dologra, hogy minél előbb sikerüljön befejezni. :) Már nincs olyan sok hátra belőle!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Előzetes
HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 15:41 
Fanficbúvár

Lil írta:
Szóval csináltam egy előzetest a Le rouge et le blond új fejezetéhez, ezen a linken: http://www.youtube.com/watch?v=PsqbWkLtwTg megtekinthetitek. Remélem, hogy tetszeni fog nektek, mert elég sokat dolgoztam vele! :)

Hahó!

Nekem nagyon tetszett az előzetes. Rájöttem közben, hogy habár én általában (és itt is) szeretem Ginnyt, ne akarjon már két (jó) pasit is bezsebelni magának... :D Megérdemli, hogy féltékenykedjen. :)
És még mindig nem tudom, hogy mi van a slash szállal... Szóval most megint izgulok. :-)

Hajrá a vizsgákhoz, meg minden. De aztán majd írj is! ;-)

"Draco vihogni kezdett.
- Nektek szóvivőtök van szex-ügyben? – kérdezte – Ráadásul Potter?
- Hah, nem is tudod, mit hagysz ki! - kukorékolta Seamus.
- Harrynek vannak a legjobb szex-beszámolói – tette hozzá Ron önelégülten." (Vorabiza: Unalom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Előzetes
HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 15:05 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyire régen jártam erre, de elég sok dolgom volt az utóbbi pár hétben. Még most is, mivel a vizsgaidőszak a hét végéig tart, és sajnos nem minden vizsgám sikerült elsőre. :( Viszont most egy jó és egy rossz hírrel érkeztem hozzátok. Kezdem a jóval. :D
Szóval csináltam egy előzetest a Le rouge et le blond új fejezetéhez, ezen a linken: http://www.youtube.com/watch?v=PsqbWkLtwTg megtekinthetitek. Remélem, hogy tetszeni fog nektek, mert elég sokat dolgoztam vele! :)
A rossz hír viszont az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy be tudom fejezni határidőre az új fejezetet, de nagyon igyekszem! Ha sikerül, akkor is a legkorábban a jövő hétre várható, ha pedig nem, akkor valamikor július vége felé (20-a környékén). De, mint már írtam, nagyon igyekszem, hogy még a jövő héten fel tudjam tölteni! :) Addig is remélem, hogy az előzetes kárpótol majd titeket, mert a már meglévő információtokon kívül kiderül még egy-két izgalmas dolog. :)

Azt hiszem egyelőre ennyi volna. :) További szép nyarat és jó pihenést mindenkinek!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritikák :)
HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 21:52 
Szárnybontogató

Olyan sok szép kritikát kaptam, egészen meghatódtam, ezúton is még egyszer köszönöm mindenkinek aki írt! :) Ezek után biztos, hogy egy kicsit jobban összeszedem majd magam és igyekszem a folytatással, habár amúgy sem terveztem most ennyire elhúzni... Aki pedig olvassa, de még nem írt, tudjátok, sohasem késő! ;)
Meglepetten tapasztaltam, hogy a felnőttekkel kapcsolatos részt többen olvasták, és ahogy a régebbi fejezeteket visszanéztem, láttam, hogy ott is volt valamennyi eltérés. Persze lehet így is, de én nem ajánlom! Ahhoz túl összefüggő a történet, hogy elválasszuk egyiket egyik részét a másiktól. Most lehet, hogy még nem érződik annyira a hatása, de később biztos, hogy nem fogjátok érteni, ha ezt a módszert alkalmazzátok! Bevallom egy kicsit el is gondolkoztatott, ezek szerint unalmasabbak a Lilyékkel foglalkozó részek? Jó, tudom, James meg minden... :D na de akkor is! Tehát ez egy új és furcsa jelenség volt számomra. :)
Most nagyon úgy tűnik, hogy kénytelen leszek egy kicsit takarékra tenni magamat és a tanulásra koncentrálni, mert az elmúlt két hetem nem volt egy sikertörténet... Viszont utána ígérem, visszatérek a Le rouge et le blondhoz, hogy minél hamarabb szállíthassam nektek a folytatást! :)

Puszi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Új feltöltés!
HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 21:51 
Szárnybontogató

Végre elérkezett a várva várt pillanat és feltöltöttem az új fejezetet! :) Igazam volt azzal kapcsolatban, hogy nem fogom tudni egyben feltölteni, ezért ketté is választottam gyerek és felnőtt részekre. Remélem, hogy tetszeni fog nektek, mert én bevallom, ezt egy kicsit unalmasnak éreztem. Inkább csak ráhangolódás a következő, izgalmasabb fejezetre, sok verssel és sok francia szöveggel. :) Fejlécből viszont csak egyet csináltam, remélem, hogy ezt nem rójátok fel nekem, nem tudhattam biztosan, hogy ketté kell szednem... :D Ha már itt tartunk, nekem most az sem tetszett annyira, bár nagyon sokat dolgoztam vele... A vicces az, hogy az előzővel meg nagyon hamar kész lettem és az sokkal jobban tetszett. :) Na mindegy.
Remélem, hogy tetszeni fog nektek a fejezet! Kritikát írni meg továbbra se felejtsetek el! ;) A folytatás valószínűleg július eleje vagy közepe környékére várható. Valamikor a HP7 második részének premiere előtt! :)

Puszi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Új egyperces
HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 0:03 
Szárnybontogató

Feltöltöttem egy egypercesemet, ami még hétfő este kívánkozott ki belőlem, azóta csak korrekcióztam. A címe: A megbocsáthatatlan. Valószínűleg csak holnap reggelre vagy délelőttre kerül fel. Elég szomorú és komoly, még a „Szóljon most…”-nál is lehangolóbb. Ezt csak azért írom, hogy senkit se érjen váratlanul a dolog. :) Remélem, tetszeni fog nektek, és hogy írtok véleményt is! :) Mert lehet, hogy a későbbiekben egy regényt építenék rá.
A Le rouge et le blonddal kapcsolatban pedig kérlek titeket, hogy még egy kicsit legyetek türelemmel! Írtam, hogy már csak Heteirán múlik, viszont ő most folyamatosan dolgozik, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy mikorra kerül fel, de valamikor a közeli jövőben. :)
Egyelőre ennyi volna.

Jó éjszakát! :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Finish... :)
HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 19:37 
Szárnybontogató

Elkészült a fejezet, már csak Heteirán áll, hogy mikor tudom felrakni! :) A május végi kikötésemhez képest nem is csúsztam sokat, és ilyen még sosem fordult elő velem, de félő, hogy nem is tudom majd egyben feltenni. :) Végül hosszas munka után 20 Word oldal lett (oké Georgiával, ez Times New Romannel max. 19 :D), persze ebből majdnem egy oldal a hivatkozás a sok francia szöveg miatt... :) Az arányok mondjuk egy kicsit furcsán alakultak 6 és fél/13 a felnőttek javára. Azt még ugyan nem tudom, hogy a következőben a gyerekekkel kapcsolatos dolgok, milyen arányban veszik majd ki a részüket, de ugyanígy bontásban lesz a fejezet. A címét is tudom már: Féltékenység. Ez több mint valószínű, hogy marad. :) De kár is kérdezősködnötök, mert fogalmam sincs, hogy azzal mikorra leszek készen. Annyit azért megígérhetek, hogy ez alkalommal nem lesz két hónap! Mivel a vizsgaidőszakom június 22-ig tart és utána sem fogok rögtön ráérni, legkorábban július elejére tudom befejezni. Utána viszont valószínűleg, remélem, hogy az időm is engedi majd, visszatérek a kéthetes frissítéshez. Legalábbis szeptember végéig. :)

Puszi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Válság
HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 17:35 
Szárnybontogató

Csalódott vagyok, több okból is. És utálom ezt (a hisztit :) ), de ha már ficblogot vezetek, úgy érzem megengedhetek magamnak egy kis kiborulást. :)
Először is, az bánt nagyon, hogy már majdnem egy hete felraktam Az ajtó túloldalánt és senki sem írt. Pedig nem egy és nem kettő ember felnyitotta. Ez leginkább azért esik rosszul, mert nagyon érdekelne a véleményetek, bármilyen is. Olyan nincs, hogy valaki semmit sem tud írni, és ha csak azért nem írtok, mert nem akartok megbántani, közlöm, nem bántódom meg! Attól bántódom meg, hogy nem méltatjátok! Én nem azt várom, hogy az egekig legyek magasztalva, csak jó lenne, ha egyáltalán érkezne némi visszajelzés. Mert így most teljesen azt érzem, hogy totál felesleges volt megírnom és leginkább felraknom, hiszen még azok sem írtak, akik a másikra igen. Valószínűleg így is van, na de mindegy.
Aztán még, ami miatt kivagyok, hogy nagyon nehezen megy a Le rouge et le blond. Mindig inkább későbbi részleteket írok meg belőle, amik végül sokszor bele sem kerülnek... És mindig eszembe jut egy újabb ötlet, ami miatt borul az egész és oldalakat kell átírnom és ez így nagyon nem jó! Nem tudom, hogyan tudnék rajta változtatni, de igyekszem helyrehozni. Valószínűleg lelkileg sem vagyok most igazán rendben és ez az elsődleges oka a hatalmas csúszásoknak. Bár nem tudom, mert mikor sokkal kevésbé voltam rendben, akkor jobban ment, szóval lehet, hogy inkább túl rendben vagyok... :D
Na jó, hiszti off. :) Egyelőre tíz oldal van készen belőle, és még további négy várható. Még májusban remélhetőleg. Most mondanátok, hogy ne kössem meg magam határidőkkel, de muszáj, mert különben sosem írom meg. Remélem, kész lesz és jó lesz és akkor nagyon boldog leszek! :D Egyébként a fejléc már készen van, bár lehet, hogy azon is változtatok még pár dolgot... :roll:

Mára ennyi volna. Ha nem történik valami halaszthatatlanul fontos, amit meg kell osztanom veletek, szerintem az új fejezet feltöltéséig már nem jelentkezem... Addig is sikeres vizsgázást/érettségizést/évzárást kívánok nektek! :) Puszi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Qu'est-ce qui se passe dans mon coeur?
HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 16:55 
Szárnybontogató

Jelentem, feltöltöttem a „Szóljon most…” Draco szemszögéből megírt változatát, a címe Az ajtó túloldalán lett. Ezúttal csak a címét ihlette Taylor Swift egy száma, méghozzá a The Other Side Of The Door. :) Remélem, hogy tetszeni fog nektek!
A Le rouge et le blond új fejezetének címét is megihlette egy sláger, méghozzá egy francia. :D Bár eredetileg is francia címet szántam ennek a fejezetnek, ez némiképp módosult. A címe, amint a témámnál is láthatjátok, tehát ez lesz: Qu'est-ce qui se passe dans mon coeur? Ez pedig azt jelenti: Mi történik a szívemben? Nos azt hiszem, hogy ez magáért beszél. :) Egy igazi tavaszi hangulatú, romantikus fejezet lesz, bár a történetben éppen most ünneplik a Valentin-napot, ezért talán nem meglepő. :) A címen kívül lesz még benne egy pár mondat franciául, de természetesen mindegyikhez oda fogom írni, hogy mit jelent. Remélem, hogy ez nem fog zavarni benneteket! Ha más nem, legalább a francia tudásotok bővül néhány hasznos mondattal (khm... :D).

Nos akkor, au revoir! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 21:53 
Szárnybontogató

Szia!

Igen, és ezt nagyon sajnálom! :( Általában ez van, hogy kijelölök egy nem is szoros határidőt és nem tudom tartani... pedig már kész van több mint a fele, de az a baj, hogy mostanában mindig leragadok vele valahol. :(
Azért írtam, hogy bizonytalan ideig, mert nem akartalak titeket hitegetni és tényleg nem tudom megmondani sajnos. Remélem, hogy egy hónapot azért nem kell várnotok majd! Viszont az biztos, hogy egy hétnél többet. :( Egyáltalán nem haragszom és örülök, hogy így szereted a történetet. Sajnálom, hogy nem tudtam túl biztató hírekkel szolgálni... :(

Nagyon köszönöm, már válaszoltam is a kritikádra! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 18:30 
Zöldfülű

Nos, a kérdésemre félig már meg is kaptam a választ, mert látom, hogy nem a terveid szerint alakultak a dolgok, és azért nem frissült a Le rouge et le blond. És látom azt is, hogy azt írtad "bizonytalan ideig", de azért ne tudsz mégis mondani valamit? Csak úgy kb? Egy-két hét, vagy eseteg hónap? Tudom, hogy neked is év vége van, és ne haragudj, hogy itt nyaggatlak, de már nagyon hiányoznak a szereplők, meg maga a történet is.

Egyébként pont most olvastam a „Szóljon most…” című novelládat, amihez itt is szeretnék gratulálni! Gyönyörű volt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 12:52 
Szárnybontogató

Tegnap befejeztem egy újabb egypercest, csak még gyűjtöm az erőt hozzá, hogy felrakjam. :) Igazából a „Szóljon most…” Draco szemszögéből, amit már régen elkezdtem, de nem tudtam befejezni eddig. Egy kicsit félek, hogy nem lett olyan izgalmas, ezért nem vagyok biztos benne, hogy érdemes felraknom. Pedig már akkor meg akartam írni, amikor a másikat befejeztem. :) Ez is szomorú, csak nem olyan szenvedélyes, mint Ginny szomorúsága, hanem amolyan Draco-féle, önostorozó és beletörődő. Hogy van-e csattanó a végén, azt nem árulom el. :P
Ennyi történik. Sajnos a Le rouge et le blondra még várnotok kell, bizonytalan ideig. :( Szerettem volna befejezni tegnapelőtt, de közbejött egy munka, így nem tudom, mikor lesz legközelebb időm, mert most meg jönnek a félévzáró zh-k, aztán a vizsgák is… Olyan rossz érzés, hogy ennyit kell várnotok, és nagyon sajnálom, de sajnos nehéz összeegyeztetni az írást a hétköznapokkal. Legalábbis nekem nehezen megy. :(
Ezen kívül vannak még meg nem valósított ötleteim, amikből félő, hogy nem lesz még egy jó darabig semmi és két félbehagyott novellám, amiket viszont szeretnék a nyáron befejezni.
Ha már nyár, akkor egy új regénnyel is jelentkezem majd, de ez nem lesz olyan hosszú, mint a másik (csak 10 fejezet) és nem fogom felrakni, csak akkor, ha már nagyjából készen leszek vele.
Különben, nyugodtan írjatok, ha kérdésetek van meg úgy egyébként is! :)

Puszi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lil történetei - egy tucatnyi Draco/Ginny és néhány kivétel
HozzászólásElküldve: 2011 május 02 (hétfő), 14:13 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy a mai napon ünnepélyesen is megnyitom a ficblogomat. :) Igazából már régóta készülök rá, csak nem voltam benne biztos, hogy érdekelne-e bárkit is, de most efölött elegánsan szemet hunyva elkezdem. :) Remélem, hogy azért lesz néhány érdeklődő, aki benéz majd hozzám! :) Én mindenesetre folyamatosan tájékoztatlak majd titeket az éppen futó regényem, a Le rouge et le blond fejezeteinek állapotáról, és ha eszembe jut valami más ötlet, akkor arról is írok, vagy szavazásra is bocsátom, hogy érdekelne-e benneteket történet formájában. :) Most egyelőre ennyi. Egyébként sok megvalósítatlan ötletem van, de nem akarok senkit előre felcsigázni velük, majd a nyáron kibontakoztatom őket, ígérem! :D

Puszi,
Lil

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra