Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 20:35

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 május 29 (vasárnap), 15:43 
Könyvmoly

Kyraper írta:
Sziasztok! :)

Doo <:-P ,
gratula az ötödik helyhez!!! <:-P Az ilyen versenyek nem olyan egyszerűek, mint az ember gondolná, bele tudnak kérdezni a dolgok sűrűjébe és piszkos mód össze tudják zavarni az embert, hogy az még a legegyszerűbb kérdésre sem tudja hirtelen a választ. remélem nem keseredtél el, nagyon is szép ez a helyezés! Jelentem: a Lányom kompetencia tesztének papírját a tanácsotokra biztos helyre raktam ;), remélem, még februárban is emlékezni fogok arra, hogy hová tettem :mrgreen:

Lily :X,
köszönöm a képet! A vérnyomásomnak jót tesznek ezek a képek, úgyis túl alacsony, ilyenkor felmegy egy kicsit :lol: . A két reklámon marha jót röhögtem, főleg az elsőn :-D .
Egyből az a fészes kép jutott eszembe, amit familybe linkeltem. tudod, amikor Mio mondja Harrynek, hogy fontos a védelem, húzzon gumit, Harry meg mondja, hogy szereti az epreset, mire Mio mondja, hogy Ő a mentolosat. Erre Ron benyögi, hogy Ők nem is használnak gumit, erre Krum benyög egy vigyori fejet :D. vagy vmi ilyesmi :D

Kyrám ezt a képet nekem is elküldhetnéd!!! :)

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 29 (vasárnap), 15:04 
Fanfic-faló

Doo <:-P ,
gratula az ötödik helyhez!!! <:-P Az ilyen versenyek nem olyan egyszerűek, mint az ember gondolná, bele tudnak kérdezni a dolgok sűrűjébe és piszkos mód össze tudják zavarni az embert, hogy az még a legegyszerűbb kérdésre sem tudja hirtelen a választ. remélem nem keseredtél el, nagyon is szép ez a helyezés! Jelentem: a Lányom kompetencia tesztének papírját a tanácsotokra biztos helyre raktam ;), remélem, még februárban is emlékezni fogok arra, hogy hová tettem :mrgreen:

Lily :X,
köszönöm a képet! A vérnyomásomnak jót tesznek ezek a képek, úgyis túl alacsony, ilyenkor felmegy egy kicsit :lol: . A két reklámon marha jót röhögtem, főleg az elsőn :-D .
Egyből az a fészes kép jutott eszembe, amit familybe linkeltem. tudod, amikor Mio mondja Harrynek, hogy fontos a védelem, húzzon gumit, Harry meg mondja, hogy szereti az epreset, mire Mio mondja, hogy Ő a mentolosat. Erre Ron benyögi, hogy Ők nem is használnak gumit, erre Krum benyög egy vigyori fejet :D. vagy vmi ilyesmi :D

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 29 (vasárnap), 11:11 
Fanfic-faló

Csak felébredtem :lol:
Nahát én tegnap úgy volt, hogy délután megyek ilyen szakmai rendezvényre a reklámzabálókra (tanáraim is előadnak és különben is reklámmal fogok foglalkozni itt meg csupa csupa reklám és reklámos volt :lol:) szóval odamentem délben, és irtó jó volt, tanárokkal kicsit smúzolni, aminek meg is lett az eredménye. Mikor a reklámtervezés tanáromnak gratuláltunk, hogy milyen jó volt az előadása megkérdezte, hogy maradunk-e az estin is? Mi meg mondtuk, hogy hát nincs jegyünk. Erre megkérdezte, hogy és ha lenne jegyünk maradnánk? És adott két VIP jegyet az esti rendezvényre :lol: Hát igen, valaki tud helyezkedni, kapcsolatépíteni, meg minden órán az első sorba ülni és jegyzetelni bőszen :lol:
Szóval ott maradtunk az estin is, tetejébe a VIP szektorban, ami ingyen italokkal meg ilyen finomságokkal járt :lol:
És néztünk mééééég több reklámot :x Majdnem 12 órán át néztem a világ legjobb reklámválogatását :x
Volt köztük néhány nagyon nagyon jó is :x A kedvencem inkább fehérítem a biztonság kedvéért:
Úgy kezdődött, hogy egy csaj ül a kávézóban és folyton döngicsél körülötte egy darázs. Hessegeti, de az folyton a szájához akar repülni és nem megy el. És akkor bejött, hogy durex ízesített óvszer :lol: és a következő képen meg egy srác körül zümmögött a darázs és mindenképp a szájához akart repülni :lol: :lol:
Közben meg is találtam

Szemi ez irtó jó éjszaka lehetett, bírom az ilyesmiket :lol:
Polly a félrehallások a legjobbak :lol:
Kyra DG örülök, hogy jól éreztétek magatokat és nagyon várom, hogy gyere talira!!! :x
Meg ezt is vetítették ez is irtó jó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 22:29 
Billentyűzetgyilkos

Hello

Telefonról vagyok, szal csak röviden.

Szemi, az durva :D o.o

Kyra, DG, örülök nektek ;)

Polly, na ez is jó :D
A kütyü nagyon cuki lehet :)

5. Lettünk a feladatok szerintem közepes és nehéz kategóriába tartoztak, én elégedett vagyok a hellyel :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 20:33 
Könyvmoly

Szemi írta:
DG, éljenéljenéljen! :) Meg egyszer valamikor régen megígértem neked, hogy ellátogatok hozzád. Na majd valamikor megjelenek :twisted:

polly, ez nagyon durva =))

Bármikor szívesen, és tárt karokkal várlak!!!! >:D< >:D< >:D< >:D<

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 20:27 
Fanficbúvár

DG, éljenéljenéljen! :) Meg egyszer valamikor régen megígértem neked, hogy ellátogatok hozzád. Na majd valamikor megjelenek :twisted:

polly, ez nagyon durva =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 20:14 
Könyvmoly

Kyraper írta:
Szemi írta:
Kyra, most nagyon irigyellek ám :D

:mrgreen: Szerintem lesz még olyan, hogy Ti is találkozhattok DG-vel ;). Élmény volt, nagyon kedves, jókedélyű nőci ;), ahogy a Párja is, a kislányukról nem is beszélve! Levette Csengémet is a lábáról :lol:

:oops: :oops: :oops: Mi is imádtunk Téged, Drága és a családodat is :x :x :x :x :x

És Szemi! Még biztosan talizunk! Most már mobilabb vagyok és ha lesz tali, igyekszem menni!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 20:02 
Fanfic-faló

Szemi írta:

:mrgreen: Szerintem lesz még olyan, hogy Ti is találkozhattok DG-vel ;). Élmény volt, nagyon kedves, jókedélyű nőci ;), ahogy a Párja is, a kislányukról nem is beszélve! Levette Csengémet is a lábáról :lol:

Polly :x!
Lol, én is röhögök ezen a párbeszéden xDDD. Imádom az ilyen félrehallásokat :D. Kaphatunk majd képet a kis cukorfalatról? Biztos nagyon édes! Úgy imádlak, amiért ilyen nagy kutya barát vagy!! :x Oké, nem csak ezért imádlak ám :), de annyira szeretem olvasni, amikor a kutyikról írsz, mindig mosolygok, mert minden betűdből érződik a szeretet irántuk. Jó koreai műsor nézést! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 19:24 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Szemi, akkor az egy igen izgi táncpróba lehetett. :D Én annyi alvás és ital után szerintem az ágyból nem bírnék kimászni. xD

Doo, Lizi, hogy ment a verseny? :) Biztos ügyesek voltatok. ^___^

Kyra, akkor ma nagyon jó napod volt. :x

A mienk is jó volt csak már hulla vagyok, mert 6kor keltünk, de csak 1 felé aludtam el, miután mi is voltunk péntek este iszogatni barátnőimmel, úgyhogy kicsit fáradt voltam. xD De a baba tündéri édes. :x Annyira nagyon apróka, negyed akkora nincs, mint az aussie babáink. :x 2kg, és 16 cm, olyan mint egy plüsskutya. :D Itt alszik most is mellettem a kanapén, hát megzabálom olyan cukorfalat. :x

Jajj, meg ezt muszáj elmesélnem mert ezen röhögök tegnap óta. :D Szóval kiskocsma, karaoke-zik két meglett férfiember valami embertelenül szörnyű módon. A második szám után oda jön hozzánk, hogy nekünk van-e valami kedvenc számuk. A beszélgetés így zajlott utána:

Én: Igen, a csend.
Hapsi: Mi?
Én: A csend.
Hapsi: Csen? Az valami új kínai énekes?

=)) =)) =))

Csen... xD Ezen röhögök azóta. xDD

Na, most megnézem gyorsan a frissített koreai műsoromat, mert már feltették tegnap de még nem volt rá időm. ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 18:57 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 18:07 
Fanfic-faló

Nekem isteni napom volt, eljött hozzánk Draco Girl a családjával :)! Imádnivalóak, kedvesek, a pici lány pedig egy tünemény :x!!!! Jól elvoltunk, sajnálom, hogy véget ért a nap és haza kellett menniük :(. De vigasztal a tudat, hogy legközelebb mi megyünk hozzájuk ;) :D

Macs :),
Ázsiai kaja parti? nagyon jól hangzik! Majd mesélj, hogy milyen volt ;)

Kida :),
hogy alakult a tegnap estéd? :) Nem tudtam reagálni msn-en, ne hari. Nekiálltam játszani az on line játékommal, full screenbe nyomom és nem vettem észre, hogy villognak az msn ablakok :oops:

Szemi :D,
ez egy szuper éjszaka volt akkor! :) Örülök, hogy jól érezted Magad! Blue curaco!!! Ezer éve nem ittam. Komoly lehetett ilyen állapotban táncolni xDD.

*szoborsimi*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 17:47 
Fanficbúvár

Hhhhú, bakter. Olyan éjszakám volt!
Egyik táncostársammal átjöttünk hozzánk pár cuccért a fellépésre, utána hozzájuk mentünk aludni és khmm khmm khmm szórakozni. Úgy volt, hogy majd borozgatunk, van neki finom Tokajija, ami félédes és fehér, de ízre olyan volt, mint egy agyoncukrozott vörösbor. Végül kicsempésztünk a mi spájzunkból egy üveg fehér rumot és egy fél üveg blue curacaot. Fél tizenegytől négy óra harmincig ezeket kevertük málnaszörppel és multivitaminlével, kettőkor rájöttünk, hogy van ám vizipipa is, fél óra múlva már eljutottunk arra a szintre, hogy rumot töltöttünk a vizipipába víz helyett. És közben folyamatosan Glee-t néztünk és megbeszéltük a lány szerelmi életét meg az egymásnak szarkavarást a tánccsoportunkon belül és nagyon durva volt. :D Aztán három és fél óra alvás után bejöttünk a belvárosba egy három órás táncedzésre, de ki se voltunk józanodva rendesen, nem álltunk olyan stabilan és nagyon tudtunk röhögni mindenen, viszont a hangulatunk átragadt mindenki másra a csoportból és valami fergeteges óra volt. Aztán óra után kivittük a balettrudat a folyosóra és nekiálltunk nyújtani, amiből némi földön fekvés lett, közben spárgáztunk és énekeltünk. Nagyon durva volt ez a nap. :D

Maccs, milyen egy ázsiai kaja party? Érdekes hangzik. Rajongok az ázsiai konyháért. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 9:54 
Tollforgató

Halihó! :)

Lizi, Doo, ha utólag is olvassátok, mondom, hogy angyon szurkolok nektek! Ügyesek lesztek! :)

Lily, biztos jó lehetett. :)

Kyra, nekem még mindig megvan, peddig 3 éve volt, mert feltűztem a parafa táblámra, és ott maradt. :)

Kida, pihenkélj! :P

Polly: Kutyik :x Értelmesebb kommentem nincs.

Gondoltam beköszönök, mindjárt megyek is el, Ázsiai kaja partira, tök poén lesz. :)
Tegnap láttam Hildecskét táncolni ^^ Nagyon kis ügyi volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 0:22 
Betűmániákus

Halihó!

Huhh, tényleg kihalunk. Pedig azzal a szándékkal jöttem fel, hogy nem olvasok vissza, majd csak a verseny után... 6 óra múlva indul a vonatunk a Déliből :D Kíváncsi vagyok, mennyire leszek fáradt. Negyed órája jöttem haza xD

Na mindegy, legyetek jók, meg minden. *szoborsimi, áldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 27 (péntek), 19:33 
Fanfic-faló

Jaj lányok mi ez a kihalás?
*körbesöpör*

Én ma GBFet ünnepeltem itthon, mert szülcsinapcsija volt a drágának :x (eggen mind a három egymás után van :lol: ) és felhoztam hozzánk tortázni meg pezsgőzni

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 23:23 
Fanficbúvár

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :x Édesek vagytok!
Tök jó napom volt, bioszóráról késtem és inkább nem mentem be, mert olyan a tanár, hogyha kicsit is késel, akkor megjegyez magának és lelkileg kicsit terrorizál, szóval inkább beültem a Starbucksba és megittam egy cirka ezer forintos vaníliás tejeskávét, ha már szülinapom van, vaze. :D Délután pár táncostársammal szórakoztunk és fellépőruhát kerestünk, este meg színházba mentem, megnézni a Szentivánéji álmot, aztán kaptam Samsung galaxy s telefont a hat éves, sokat megélt ericsson z530i-m helyett és teleraktam széééééép (=slash) képekkel és videókkal.

Örülök, hogy jól vagytok, amennyire olvasom, bár Doo, remélem a holnapi napod jobb lesz, mint a mai, még ha nem is fejtetted ki. :)

Most megyek, összerakom a fellépőcuccomat a holnapi elő-főpróbára. :) Sziszás álmokat mindenkinek! :x :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 19:57 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :x

Szemi drága, nagyon boldog szülinapot, még így későn is :x :x :x :x

Polly, örülök, hogy elkészültél, és remélem, hogy minden majd a terveid szerint zajlik. :)
Húha, lesz itt nagy kutya-akció :D

Kyra, igen, mi is kaptunk olyan lapot :D
Öhm... rakd el valami irattartós helyre, vagy nem tudom... valami fontos helyre. :D

Kidami, hétvégénm pihend ki magad :x

Nekem eléggé ratyi napom volt, nem szertném részletezni... kisebb-nagyobb kiborulások lényegében.
Nem tudom, hogy mikor jövök következőnek, de ahogy magamat ismerem, úgyis bepasszírozom ide magam :D, szóval holnap megyünk páron színházba, megnézni Hild drágát, szombaton meg korán reggel megyek a versenyre. Drukkoljatok... :D
Vasárnap meg... pf... biosz és fizika tz-re kell tanulnom, holnap meg matek tz. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 14:53 
Tollforgató

Sziasztok! :x

<:-P <:-P Nagyon-nagyon boldog születésnapot, Szemszem drága!! <:-P <:-P

Visszaolvastam, jelenleg annyit tudok kommentálni, hogy húha, polly, nálad aztán mennek a kutya-tranzakciók. :lol:

Én most nagyon fáradt vagyok agyilag, meg testileg is, két dolgozat és egy cooper (köznyelven 12 perces) futás után nincs sok kedvem a különmatekhoz, de muszáj, mert tudni akarom, hogy a héten írt két matekdoga eltett feladatlapjáról melyikeket tudtam helyesen megoldani dolgozatkor. :D Aztán meg nem tudom, mit kell még holnapra csinálni... De Lily, megnyugtatásodra közlöm, hogy ez az esti programunkat nem befolyásolja. :D :D

Puszi mindenkinek! *szoborsimi, racist sister fejek áldozása* :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 13:53 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT SZEMI DRÁGA! :x :x :x

Kyra, ennek nagyon örülök. ^^ Majd megyek is és írok szép hosszú kommentet hozzá. :) Igen, sikerült befejezni, meg ma már le is adtam, azért se tudtam jönni tegnap, mert azzal szöszöltem még este is. >< Viszont ma kaptam egy 4est, aminek örülök, ha jó sok 4essel (meg 5össel, de álmodik a nyomor xD) lesz tele az indexem, akkor a hatalmas mennyiségű kreditszámomra fogok kapni majd jó sok pénzecskét jövő félévben. :D Legalábbis szeretném meg remélem. xD

De azért volt valami jó is a tegnapomban, Gazette új videoklip :x meg a Shinee babáimnak volt a 3 éves évfordulójuk :x , úgyhogy azok jók voltak. Ünnepeltem itt itthon magamban. xD :D

Ma meg megyünk a szomszédba sütögetni, iszogatni és megetetni a szúnyogokat. :lol: :D Úgyhogy előtte még vásárlás, aztán jöhet a móka. :)

Ésésés, úristen, nem is mondtam!!! Lesz új kiskutyánk! ^___^ Szombaton hozzuk majd el, egy pici sheltie (shetlandi juhászkutya), már nagyon várom. :x Aztán a mi vörös merle kisbabánk meg nagyon hamarosan utazik Dél-Afrikába az új gazdijához. :) Úgyhogy izgalmasak a fejlemények itthon is. :)

Nálatok mi újság? :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 10:36 
Fanfic-faló

BOLDOG SZÜLINAPOT SZEMIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Együtt fényeskedjen neked Darren, Chris és Szisza napsugara a születésnapod egén!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 7:34 
Fanfic-faló

Szemi :x,
<:-P BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!! <:-P Fészen képet is küldtem Neked ajiba ;).

Doo :-* ,
igen, a Lánykám szerint is könnyű volt a kompetencia, sokkal hamarabb kész lettek a feladatokkal, így haza is engedték Őket :). Kaptam egy kis papírfecnit, amin rajta van a kódja, valamint az, hogy az eredmények jövő februárban lesznek elérhetőek. Szted mennyi az esélye annak, hogy nem keverem el ezt a kis papírt addig? ;;) :D Sajnálom, hogy nem úgy alakult a napod, ahogy eredetileg eltervezted, de ügyesen megoldottad, hogy ne unatkozz :).

Macs :x,
közben fészen már megbeszéltük ezt a napodat :D. Le a Közterület Felügyelőkkel / Kivéve a Sógorommal, meg azzal az 1-2 értelmes sráccal, akit ismerek :lol: / és éljenek a trolis srácok!!! :mrgreen: Amúgy meg hagyd a fenébe a pesti fiúkat és hajts rá Oliver Phelpsre ;), vele jobban járnál! És mi is :lol: .

Polly :x,
annyira imádlak, mondtam már? :) A Carpe diemben nem volt egy darab hiba sem, ilyen ügyesen lebétáztad nekünk! Mondtam én, hogy Te vagy a legjobb!!! :) Kész lettél mára a beadandóddal???

*szoborsimi*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 20:01 
Fanfic-faló

Szija Doo :x

Oo ilyenkor miért dobsz nekem egy üzit? A felesleges két órák eltöltésében mester vagyok :lol: és amúgy is be akartam menni a belvárosba újságot vadászni, de végül nem mentem. Ha szólsz lementem volna!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 18:45 
Billentyűzetgyilkos

Lily, nagyon gratulálok a jegyedhez :x

Cicc, jaj, ez rémes. :( :-S
De azért túlélted és ez a lényeg. :) A cuki srácnak örülök :) Mit sikerült végül ma csinálnod? :)

Polly, neked meg kitartást és drukk ezerrel :x

Szemi, örülök, hogy fel tudtál jönni, hiányoltalak.
És majd mindenképp írj beszámolót a fellépésről :) :D

Kyra, a kompetwncia nagyon egyszerű volt, legalábbis szerintem. :)
Biztosan a lányodnak is jól ment :) Amúgy mi újság?

Nekem ma jó napom volt, habár egyik program sem valósult meg. x) Mindenkinek volt dolga, így várnom kellett volna két órát a moziig.
Hazamenni nem volt kedvem, így hát kimentem a Vörösmartyra, végignéztem az összes boltot, leültem a szoborhoz egy frissen vett ELLE-lel és fagyival és annyira jó volt :x
Itthon meg aludtam két órát, és továbbra is olvasom a HP6-t, bár tuti nem fogok vele végezni szombatig, inkább a kiegészítő könyveket kéne olvasnom :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 15:37 
Könyvmoly

Lily Potteri írta:
Megérte rá várni DG drága :x

Ez kedves *megölelget*

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 14:01 
Fanfic-faló

Megérte rá várni DG drága :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 13:53 
Könyvmoly

Lily Potteri írta:
*visítva rohan befelé*
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁRMAS LETT A PROJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKT!!!!! JEEEEEEJEEEEEEEEJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Köszönöm Szisza!!!
*áldoz egy tucat ginny fejet és boldogan táncol körbe*

Drága szakslashereim :x ez a tünemény a lehető legtökéletesebb alkotás volt, egyszerűen imádom!!!! :x Ahogy titeket is!! Köszönöm szépen!!!! :x

Én is nagyon örülök, hogy tetszett!! Ne haragudj, hogy miattam ennyit késtünk vele :(

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 11:14 
Fanfic-faló

Maccs :lol: Erről az jut eszembe, amikor kicsi GBF-el próbáltuk megtalálni a megasztár új stúdióját, de nem találtuk csak egy óriási országutat, ahol lépten nyomon ilyen üzletszerű kéjelgést űző hölgyemények álltak.
Szegény srác meg úgy meg volt illetődve, azt mondta: Ennyi női segget én még életemben nem láttam ilyen közelről :lol:

De a trolis srác biztos cuki volt :x

Én meg megnéztem a glee évadzáróját (nem bírtam fennmaradni, húsz perccel kettő előtt ülve elaludtam, úgyhogy feladtam) úgyhogy reggel néztem meg :x
A vége :x :x :x Darren :x

*ijedten Sziszára sandít és gyorsan szoborsimiz meg áldozgat*

Most meg médiagazdaságtant tanulok, következő vizsga, kedden...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 10:35 
Tollforgató

Halihó mindenki! :)

Tegnap dolgozni voltam (életem első munkája xD), úgyhogy azért nem lehetett errefele látni. :P Forgalmat kellett számolni, annyira nem volt rossz, csak fél ötkor kellett kelni és 9 órás volt a munka. Persze volt benne szünet, de az csak azt eredményezte, hogy még hosszabban kellett ott szenvednünk.
Ennyi bunkó, koszos, undorító, obcén és öntelt pasit egy rakáson még életemben nem láttam. Mivel az út mellett kellett állni, minden férfi azt hitte, ha derékig kihajol az ablakon és olyanokat üvölt, hogy "Engem számon tartasz már?", akkor én oda meg vissza leszek tőle... Ráadásul minden tele volt C-típusú emberkékkel, akik jósolni, meg használt gyerekruhát akartak nekünk eladni. Meg folyton kikezdtek velük, és úgy néztek, mint akik helyben megerőszakolnak. Br...
Viszont volt vicces része is a dolognak. A közterület felügyeletiek le akartak minket kapcsolni, mert azt hitték, hogy "hivatalos kéjelgést folytatunk". Mondjuk olyan sapka volt rajta, mint a Micsoda nőben Julia Robertsnek, de azért nem hiszem, hogy olyannak nézek ki.
Viszont olyan édes trolis srácot láttam. :x Ilyen kis cukibogár szőke, kék szemmel, bár jóval idősebb volt nálam. Amikor ment haza, kérdezte, hogy mit csinálunk, meg odahívott a kocsijához, de ezt nem hallottam, mert nagy volt a zaj. De nagyon kis cuki volt. :D Ő volt a napon fénypontja. XD

Most börtönben kellene lennem (nem, nem a kéjelgés miatt), hanem társadalom ismeret keretében mentünk volna. Én inkább úgy gondoltma, hogy alszom, és amúgy sincs idegrendszerem az ilyenekhez. :P Úgyhogy inkább sorozatot nézek, és matekozok. :D

Mindenkinek puszi, visszaolvastam, csak mindent elfelejtettem, mire ide értem. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 22:42 
Könyvmoly

Lilym, gratuláloook!!! <3<3<3

Szemi, biztos nagyon jók lesztek, főleg te. ;)

Doo, jó szórakozást holnap a Siriusban. :D Nekem a kompetencia tesztről mindig az jut eszembe, hogy mi mentettük meg az iskolánkat vele még anno. Ha emlékeztek volt ilyen "vonjuk össze a középsulikat" akció pár éve, és úgy volt, hogy a mienket is bedarálják, de a szülők pereltek egy sort (mire nem jó a bíró ismerős xD), és az volt az egyik érv, hogy a fővárosban a mi osztályunk kompetencia tesztje lett a legjobb, ami csak azért vicces, mert végigmarhultuk az egészet, mindenki dumált közben meg röhögött, és volt ahova direkt baromságokat írtunk, de úgy fest, értékelték a kreativitásunkat. xD És a suli is megmaradt. :)

Kida, az nem jó, ha ilyen az osztály. :( Kitartást hozzájuk, és ne félj kiállni magadért, ha kell, Szisza ott fog támogatni a háttérben és persze mi is! :)

Kyra, a gyakorlataimat már befejeztem, már csak egy beadandóm van csütörtökre, de azzal nagyon szenvedek. :-S Vizsgák meg jún. 7től lesznek jún.20.áig, ha nem bukok semmiből és remélem nem. :D Hétvégén meg volt egy kis pihi is, de inkább rohangászás meg hasonlók. Majd pihenek a nyáron. :lol:

Örülök, hogy már jobban vagy! :x Vigyázz magadra! :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 21:28 
Fanfic-faló

Lily :x,
grati a vizsgádhoz! Ügyes vagy és nagyon okos! *megpuszilgat* Tudtam én, hogy sikerülni fog ;)!
Szóval tetszett a töri? nagyon örülök neki :) *megölelget*. Hamarosan mindenki számára elérhető lesz ;)

Szemi :),
de örülök Neked! Olyan rég írtál :(. Jól vagy? Kitartást a sok gyakorláshoz, aztán mesélj majd, hogy hogy sikerült az előadás! Ügyes leszel ;), emiatt nem aggódom!

Doo :-* ,
a Lányomék is írják holnap a kompetenciát, remélem azért nem lesz olyan nehéz és megbirkózik vele :). Hű, micsoda szuper progik! Érezd nagyon jól Magad! :x

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 20:26 
Fanficbúvár

Lily, gratulálok :D :x

Miújság, miújság... Hát jövő szerdán fellépésünk van a musicalstúdióval, ahová járok és arra készülünk gőzerővel, most vannak az utolsó pillanatban legyártott koreográfiák, meg ilyenek :D Szóval kicsit el vagyok havazva, azért nem tudok feljárni, de remélem, mindenki jól van. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 19:27 
Fanfic-faló

*visítva rohan befelé*
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁRMAS LETT A PROJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKT!!!!! JEEEEEEJEEEEEEEEJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Köszönöm Szisza!!!
*áldoz egy tucat ginny fejet és boldogan táncol körbe*

Drága szakslashereim :x ez a tünemény a lehető legtökéletesebb alkotás volt, egyszerűen imádom!!!! :x Ahogy titeket is!! Köszönöm szépen!!!! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 16:27 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Jaj, Kyra el is felejtettem... örülök, hogy jól sikerült az ovis előadás :)
Én ismerem ezt a mesét :D :D
És természetesen nekünk is el kell menni oda valamikor. :)

Lizi :x
Jaj, szegénykém, még mindig ott van az a csípés o.o :(
én nem bírnám ki XD

Polly, továbbra is drukkolok :x

Kidami, örülök, hogy azért tudtál jönni, csodálkoztam is, hogy nem vagy. :(
Jaj, de utálom az ilyen embereket -.- menjenek a bús bánatba...
remélem, végül majd sikerül megoldani úgy, hogy nektek (is) jó legyen.

Én ma iszonyú fáradt voltam, de túléltem a napot :)
És értem a fizikááát ~ sálálálálá... :D

Holnap kompetencia felmérést írunk, szal 1, csak délig leszünk 2, így ma semmit nem kell tanulnom :D 3, utána vagy moziba megyek vagy el akarom rángatni pár baránőmet a legendás Siriusba~ :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 15:09 
Tollforgató

Hátszépjónapot.

Én is befutottam. :lol: Mostanság az emberek mintha összebeszéltek volna körülöttem, mert mindenki azt hiszi, hogy szabadon rendelkezhet az időbeosztásommal, én meg mire idekerülnék, annyira fáradt vagyok agyilag, hogy csak olvasni van - ha van - energiám. :( Szóval bocsi.
Most amúgy sem vagyok idegileg a toppon, mert ugyebár most kell dönteni a szalagavatós tánc felől, és hát... Megegyezés az nincs, veszekedés az meg megy (a hip-hop nem való szalagavatóra!! . - . ), és már kezd elegem lenni abból, hogy a nagyhangú emberek csakis és kizárólag a saját érdekeiket nézik, a testalkatilag/táncoláshoz kapcsolódó ügyesség szempontjából nem túl szerencsés embereket meg le kell ... jó magasról. És megsúgom, ez utóbbiból jó sokan vagyunk az osztályban. - . -

Lily, neked sok sikert a vizsgához, olvastam fészen, hogy hármas lett. :D Gratula, szívecském! :D

A fránya bogarakkal vigyázzatok, nagyon rendetlenek tudnak lenni. Nálunk még nem indult be a bogarazás, de már érzem a csontjaimban, hogy jönnek. *öregasszony-gén elő*

Egyébként mindenhol ilyen elképesztően meleg van? Az agyam pillanatok alatt kocsonyává vált a mai duplatörin...

Na, mindenkinek küldök egy nagy cuppanósat! Meg még egyet. :P És mindenkinek köszönöm a születésnapi köszöntéseket!! :x

DLV! *racist sister fejeket áldoz, majd bevonszolja a tankönyveit a Keresztapa Főosztályon található irodájába, és nekiáll alkotni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 24 (kedd), 14:51 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágáim! :-*

Lizi :),
Ismerem a mesét, a nagylányomék anno elő is adták az oviban :). Itt egy link hozzá: http://ovi.freeblog.hu/archives/2007/10/07/A_repa_/
Remélem, erre gondoltál és tudtam segíteni! :) A francia körmök gyönyörűek, imádom én is, bár mostanában darkosabb hangulatban vagyok, így utoljára fekete körmöket csináltattam, aki volt talin, az láthatta. Ezek a csípések szörnyűek :(. Lement már a duzzanat?

Polly :x,
köszönöm a szerelmes levelet, imádok Tőled ilyeneket kapni :lol: . Igaz, ma Lilytől is kaptam, attól is olvadoztam... :x Hogy vagy? Hogy állsz a vizsgákkal? utol tudtad érni végre Magad és pihentél hétvégén?

Doo :),
Köszönöm, már sokkal jobban vagyok, hála a gondoskodó Páromnak :). Borogatott, ápolt, elviselt, amikor lázasan nyöszörögtem mellette két éjszakán át és nem rakott ki a teraszra a kutyák mellé aludni :lol: . Mondd, hogy nem lettél beteg! Ugye nem fáztál meg??? Itt is nagyon durva vihar volt, igaz, én imádom a vihart :). / Főleg ha a biztonságot adó házból nézhetem xD/

Olyan boldog vagyok, hogy tegnap elkezdődött végre az MD publikálási szakasza!!! Tudom, hogy ez az MD, érdekes párosokkal fogok találkozni, de a kis szívem reméli, hogy találkozhatom majd 1-2 drarryvel :), a harmadik kategória pedig azzal kecsegtet, hogy talán volt olyan, aki az Al/Scorp párost választotta. Nem tudom,, hogy a tegnap felkerült Malazár/Godrik párosról írt törit ki követte el, de imádom Malazárt benne! ;) Menjetek és olvassátok el, ha még nem tettétek ;)!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 22:19 
Könyvmoly

Uff, bocsánat, hogy nem nagyon voltam, de sűrű volt a hétvége.

Örülök, hogy neked jól telt Kyrám, de vigyázz a leégéssel, mert nagyon fájdalmas. :( *gyógypuszit küld* És reppent neked egy szerelmes levél. ;) :-*

Lilym, meg lesz az, ne izgulj! :)

Doo, remélem nem leszel beteg! És ám én is ilyen leégős vagyok, kiskoromban barnultam szuperül, de ahogy öregszem, annál érzékenyebb a bőröm. xD

Lizi, bögöly?! O__O Nekem már egy sima szúnyogcsípés szenvedés, nem tudom, mit kezdenék egy bögölycsípéssel. T.T Egyszer én is szeretnék majd francia manikűrt, de még sose sikerült magamnak megcsinálnom, úgyhogy várok míg lesz pízem manikűrösre. :D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 21:46 
Betűmániákus

Hali!

Csak besuhanok életjelet adni magamról.

Hétvége: jó volt, francia körmöt csináltam magamnak és HP 7-et olvastam szombaton, meg megint megcsípett valami bögölyszerűség, úgyhogy most fel van dagadva rendesen. Én ugyan nem látom a különbséget, de anyu szerint már kicsit levitte a gyógyszer. Persze nem volt itthon kalcium, minden más igen -.- Na mindegy, ma vettünk valami habot rá, meg Allegrát, most azt szedem...
Vasárnap is szuper volt, csak annyira sajnálom, hogy előbb el "kellett" jönnöm. Csak most annyira rossz, hogy... van ez a "helyzet" és ki tudja meddig. Ma is felhívta keriaput, hogy úgy érzi, mostmár sikerül elmennie... jó, már csinált ilyet, meg jobb lenne neki, de... :(( na, nyaff kikapcs.

Valami pozitív: mégis megyünk osztálykirándulni :D 6-7-én, Gárdolyba, ahol 9-ben voltunk (?) Na akkor vegyük sorba, hetedikben Patakon, nyolcadikban! Agárdon, kilencedik Bogács, tizedik Keszthely. Bocs, nekem se ugrik be mindig minden elsőre.

Cicc, még 1× bocsi a tegnap miatt, és remélem nem sokat leszel gép nélkül.

Doo, iszonyú jó volt veled dumálni :x Bármikor hívhatsz :D Én persze mindenki más is, akinek szüksége van rám :x ÉS iszonyatosan köszi a plakátot :-*

Lily, a hármas is lazán meglesz, nyugi ;)

Húúú, késő van, most a többieknek nem reagálnék, schuldigung, de tegnap is kilenckor bealudtam, mert iszonyú hisztis és fáradt voltam. De anyu poénból mondott nekem mesét :x

Kyra, nem tudod hogy van a répás mese vége? Tudjátok, amit az apóka, az anyóka, az unoka meg a mindenki húz... na elfelejtettük xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 18:42 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok :x

Itt vagyok én is csak hosszú napom volt...

Shanon, drukkolok majd a jogsidhoz ;)

Lily, és neked a kettesért! :D :D

Kyra, :( jaj szegénykém :(
Puszi a pofidra :-* és örülök, hogy már kicsit jobb.
Nekem csak a vállam égett meg, de csak egy picit... nem fáj meg semmi.
Bár én és a barnulás... XD életemben nem barnultam még, mindig vámpír-fehér a bőröm, max. nagyon ritkán pirododom, ezért is nem igazán kenem magamat naptejjel.

A suliban nem volt semmi különös, mindenki pofázott folyamatosan, a tanárok nagyon idegesek és pipák voltak ránk... (mondjuk én most jókislány voltam) ez a hülye idő teszi mindeenkivel.
Apropó... mentem haza... vászoncipő, szoknya, ujjatlan felső...
Elkezdett szakadni az eső, tényleg, mintha dézsából öntötték volna... csak remélni tudom, hogy nem fáztam meg... kb. bokáig gázoltam a vízben. XD
Anyánál voltam az üzletben, befestette a hajamat^^ ugyanolyan lett, mint a múltkori, csak már le volt nőve.
És írtam fizikaleckét. fizika.leckét.ÉN :lol: :lol: de már muszáj volt, jövőhéten tz és kb. semmit nem vágok az anyagból. X)

Kyra, jó hogy mondod, megnézem az MD-t! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 13:01 
Fanfic-faló

Shanon :),
köszönöm, már jobb egy kicsit. Ég, húzódik a bőrüm, de legalább már nem rűz a hideg és nem vagyok lázas :). Már ennek is örülök. Jogsit mindenképpen tedd le! :) Én imádok vezetni, iszonyat nagy könnyebbség az ember életében, ha van jogsija. Nem sok dolog jobb annál, mint beülni a kocsidba, benyomni Eminemet full hangerőre :mrgreen: és menni és menni... :)
Kitartást a tanuláshoz!

Lily,
drukkolok, hogy jól sikerüljön a vizsgád! Szisza Veled lesz és segíteni fog!!! Jaaaa, csak uncsi heterós céges bulin voltál? :D Én meg már rohantam fészre megnézni, hátha van friss kép a kis tojásfejű szerelmemről :lol:

Többiek? Macs, DG, Hild, Doo, Robin, Lizi, Kida, Szemi, Polly?? / ugye nem hagytam ki senkit? :oops: / Veletek mizújs, Lányok? ;;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 9:26 
Fanfic-faló

Kyra nem olyan buli :lol: Uncsi heteró céges :lol:
Én egész hétvégén itthon voltam és tanultam a mai vizsgámra, ami az egész vizsgaidőszakban a legkeményebb, legkegyetlenebb...

*áldoz egy tucat ginny fejet*
Ó, nagy Sziszám! Nem szoktam olyan nagyon gyakran kérni tőled dolgokat (csak így vizsgaidőszak táján), most kérlek szépen, könyörgök neked, csak egy kettest adj ebből a gusztustalan tárgyból!!! Csak egy kettes, csak kérlek legyen meg!!!! Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 8:06 
Betűmániákus

Jó reggelt!^^

uh, Kyra *.* Napszúrás? Az nem jó :( de ugye jobban vagy? mármint a bőrödtől eltekintve :)

nekem unalmas hétvégém volt. amolyan egyben tanulós-lazulós netes dolog :D szombaton voltam az autósulis emberkénél :) úgyhogy még 2hónap meg valamennyi - ez tőlem függ -, és lesz jogsim :x felétek nem hiszem, hogy mennék, de azért tessék vigyázni XD
amúgy semmi különös, most is tanulok -.-"

legyetek jók és legyetek itt sokat!
DLV, BLV

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 7:41 
Fanfic-faló

Sziasztok! *puszit dobál Mindenkinek*

Én is itt vagyok végre :). Ahétvégénk csodás volt, szombat délelőtt Anyák napi műsor volt az oviban, a két kicsim nagyon édi volt és ügyes :x! Aztán a Párommal lementünk Balatonalmádiba a haverokkal. A szállás pazar volt, úszómedence az udvaron, stb :). Jól éreztük magunkat. Vasárnap sikerült elaludnom a napon, az eredmény: estére égő vörös bőr, láz, hidegrázás... Így sem jártam még :D. Nem gyúzöm hűtenia bőröm, ami most vörösebba rákénál.

Macs :x!
Az álmod imádnivaló!!! Amikor azt írom vagy olvasom, hogy Draco kaján vigyorral jött közelebb, akkor mindig a HP 3 jut az eszembe, amikor Legendás Lények Gondozásán a dementorokkal szívatta csóri Harryt :D. Ott mérte végig harryt tetőtől talpig és vigyorgott rá kajánul. Aszem ott jött rá, hogy szerelmes Harrybe! xD Ti is így látjátok? :lol:
ugye nem komoly, hogy kevesebbet fogsz tudni netezni?? Ne már! :-( Legyél otthon nagyon jó kislány :D és akkor nem fogják korlátozni a gép előtt töltött időd!

Doo :)!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap! Ígérjétek meg, hogy nyáron egyszer piknikeztek velem is a Margitszigeten! :x

Lily, hű, milyen buliban voltál? Lemaradtam :(, ne hari, ha volt róla szó és átsiklottam felette :oops: . Vannak fészen képek? AKkor meglesem, hogy képben legyek :). Meg hátha raktál már fel visszaszámlálós képet, azokat úúúúúgy imádom! / Nem jobban, mint Téged! ;) :x /

ÉS MA FELKERÜL AZ ELSŐ MD ÍRÁÁÁÁÁÁS!!!! Rettenetesen boldog vagyok és nagyon vároooom!!! :D

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 22 (vasárnap), 20:23 
Tollforgató

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, úgy látszik álmodni azt nagyon tudok. :D

Tényleg nagyon jó volt szülinap, csak egy kicsit kómás voltam. :) Lizi egy angyal, csinált rólam egy csomó képet és ennek most tökre örülök. :x

Lily, örülök, hogy jó volt a buli.

Én lehet, hogy egy időre eltűnök, de csak mert anyuák le akarják korlátozni a netezésem. :/ De mind1, majd olvaslak titeket, ha tudok, meg majd beköszönök! Puszi :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 22 (vasárnap), 20:08 
Billentyűzetgyilkos

Mi ez a kihaltság? o.O

Lily, láttam, hogy jól sikerült a buli ;) :)

Nekem ma nagyon jó napom volt :x Susi szülinapját ünnepeltük, kint voltunk a szigeten és tök jól éreztem/tük magunkat :D
Csak aztán jött a csúnya eső. :(

Még hülye fizikajegyzőkönyvet kell írnom, szóval megyek is... puszillak titeket :x :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 21:09 
Fanfic-faló

*fáradtan pihegve bevonszolódik*
Nah, ma sikerült egész nap projektmenedzsmentet tanulni.
Tegnap meg céges buli volt kint eléggé nagyon messze a külvárosban, árpádföldön. Volt vagy két óra, mire hazajutottam onnan.

Maccs az álmod tetszik :lol: most nem én voltam benne? :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 13:53 
Betűmániákus

Doo, viszem, persze :P A hetedik könyvet még most csinálom, de kész lesz, meg tanulgatom is közben... Basszus, újraolvasva annyi, de annyi utalást fedezek fel hogy a hetero párok mennyire össze fognak jönni (itt főleg a Romionéra gondolok :x) És annyira jól ki vannak találva a szereplők...

Cicc, nagyon tetszetős az álmod :D

Amúgy Lizi készül, visz magával literes üvegben karamellás kávét :x Meg szerencse, hogy délre itthon leszek, szóval majd altatom magam, így lesz kb. 6 órám pihenni :D Majd olvasom a HP könyveket :D

Amúgy mindenkinek nagyon kellemes hétvégét :-* *áldoz, szoborsimi, majd beveti magát a Szentély konyhájába, hogy utánajárjon az ebédnek* xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 13:03 
Billentyűzetgyilkos

Jaj, Lizi, ez nagyon nem jó neked :-S :(
De akkor előtte aludj sokat és igyál sok kávét :D :lol:
Rendben... apropó... holnapra hozd már el a jegyzeteidet, hogy egyeztessünk kicsit... és én elviszem meg Sabynak is szólok...

Cicc ,ezen akkorát szakadtam x") :D :DDD

Este olvastam, reggelre csoda törtnét: jó a nyakam! :D de... most meg a másik oldalan akadt be/ki XD :((
Este átjönnek anya barátnői, szóval lesz sok röhögés meg minden jó :)
Most nekiállok kicsit a suliújságnak... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 7:44 
Tollforgató

Lizi :x Szegény pici Lizikém nem tudja kialudni magát a naaaagy verseny előtt? Hát milyen dolog ez? Hogy fogtok így nyerni? *játékosan megdorgál*

Doo :x Én is örülök neked! :D

Táborba majd jelentkezek... a jövőhéten. :D

Gyerekek, Dracóval álmondtam. Nekem nagyon hülye álmaim vannak, szóval tessék felkészülni. :P

Szóval valami versenyre mentünk, a tesóm meg én, meg egy nagyon ronda és magas, szakállas pasas, akit még életemben nem láttam. Folyton át kellett szállni mindenféle buszokra, de a legtöbb buszvezető szemét volt, és otthagyott minket a járdaszegélyen. Végül nagy nehezen eljutottunk a várhoz, ahol tartották a versenyt. Azonban kiderült, hogy matek és a történelem egy időpontban van, és párhuzamosan kellett megírnom! Megoldottam, de közben valamiért filmet is vetítettek...

Szóval befejeztem a versenyt, és körülnéztem a kastélyban, amikor betoppantam egy esküvőre. Tök szép volt, de mentem inkább tovább. Ekkor én rájöttem, hogy ez a Roxfort és én ott lakom. Teljesen természetesen elkezdtem a szobám (mert hogy olyanom is volt) sétálni, és kiderült, hogy Lizi még egy (számora) ismeretlen lány a lakótársam. Azonban az álombeli énem ismerte, és elkezdtünk beszélgetni, amikor hirtelen megjött. Rohantam a lánnyal a fürdőszobába, ami a folyosó végén volt. Két fürdőkád volt egymás mellett, én beleültem az egyikbe, és éppen nagyban pancsolok, amikor betoppan Lizi, hogy miért foglaltuk el az összes kádat, mert neki kell, mert éppen rosszalkodott Dracóval.

Mi össze néztünk a lánnyal, amikor hirtelen betoppan Dracó is. Kajánul elvigyorodott, és odasétált a fürdőkádamhoz, és elkezdett stírölni. Én lerántottam a türölközőt magamra, ami csupa víz lett, és hirtelen összement, így csak éppenhogy takart valamit alul. Mérgesen megkérdeztem, hogy: "Akarsz valamit?", mire ő: "Akarjak?". Erre én elpirultam, mire ő meg még jobban vigyorgott. Aztán közölte velem, ha csőtoppot és sortot veszek fel, akkor még lehet róla szó. Én néztem egy nagyot, mire megcsókolt és felébredtem. :D

Ez igazán nem érvényes, hogy Lizi már megkapta, én meg még nem. XD
Azonban csajok kezdetek rossz hatással lenni rám. Ez már nagyon normális álom volt, ennél össze-visszább szokott lenni. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 20:38 
Betűmániákus

Cicc :x Én nem izgulok, csak érdekel lesz bejutnom xD Ha a 7:21-essel megyünk a Déliből, akkor én vagy 6:10-es busszal, vagy 6:12-es vonattal megyek, ami azt jelenti, hogy ötkor kelek, de ugye előtte este túra, ami 20:00-kor indul, és éjfélre ér vissza a kiindulási ponthoz, onnan még kb. 1 óra haza... ha valaki tudott követni eddig, kiszámíthatja, hogy kb 3,5 órát fogok aludni :D Oh yeeee :x

Doo, majd írj emailt meg a plakátról is beszélnünk kell! Jujj, puszi a nyakadra... vasárnapra szedd össze magad :D

Receptet mindenkinek szívesen, kóstolót azért kérek :D

Táborba meg tessék-tessék jelentkezni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 20 (péntek), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x :x

Kyra, ahogy Lizi mondta, jövőhéten lesz :) :) :D
Csak... nagyon besz.tam miatta és most olvasook/nék, mint a güzü...

Szemi, annyira örültem, mikor megláttam, hogy jelentkeztél tborba :x :x
Jó estét neketek! ;)

Kyra, nagyon örülk neked/tek^^ Jó szórakozst, bár nem tudom, hogy DG mikor megy. :)

Cicc, neked is örülök :x

Polly drága, tudtam, hogx túléled ;) a jövőhétre is drukk :x :x

nekem semmilyen-jó napom volt^^ nagyon meleg volt, de reggel elaudtam és 15 perc alatt kellett elkészülnöm XD ráadásul beállt a nyakam, szóval kész vagyok tőle. XD De maúgyjó napom volt^^
Voltam ÚrÍron meg rajzszakkörön is :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra