Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lilyanjudyth írásai - Meg mindenféle másvilág :-)
HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 20:04 
Betűmániákus

Elolvastam, kritikát is hagytam. :D Örülök a frissnek. :)

Sok sikert az államvizsgádhoz, én tökéletesen megértem és elfogadom a késlekedést. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 19:27 
Betűmániákus

Tudjátok, felteszem a kivégzésem előtt... XD

Salvador Benevolus
28. fejezet
Tikok

Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 17:19 
Zöldfülű

áááá!! de imádlak!!! annyira tudtam! éreztem h ma lesz friss! :D olyan boldoggá tettél, köszönöm :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 15:31 
Betűmániákus

Ma este hozom majd az új fejezetet az SB-ből.

Ha addig nem "fulladok bele" a tételekbe, ugyanis jövő hét keddig azokkal töltöm ki minden szabadidőmet. Akkor végérvényesen is végzek, utána jobban jönnek majd a frissek, lesz időm írni, és mellette csak a német marad, nem az államvizsgára való tanulás. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 22:55 
Betűmániákus

Pedig máskor sokkal többet kell várnotok a fejezetre, így hogy még nem tettem fel, nem volt ám olyan kegyetlen. :)

Erizawa, ez aztán a fenyegetés. :)) Csak az a gond, hogy csuklóból törölni fogom ám azokat a véleményeket, mert az csalás. ;;)

Nyilvánvalóan mindenkinek megvan a maga "baja" mostanság, hiszen eleve vizsga-érettségi időszak is van, ezért nincs erőtök írni. Bevallom, azért sem siettem a javítással, mert kész vagyok itt idegileg, tíz nap múlva halál... (halál=államvizsga). Szal idegeim már cafatokban vannak...

Nem foglak sokáig kínozni a fejet nemfeltevésével, nem kell aggódni. Nem vagyok olyan kegyetlen ám. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 20:23 
Szárnybontogató

ha két nap múlva nincs fejezet elkezdek álnevekkel kritikákat zúdítani rád. :)

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 15:37 
Zöldfülű

Csak nem a kevés számú kritika miatt? asszem nekiállok embereket toborozni...ezt nem teheted velünk!!!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 17:09 
Betűmániákus

Két napja megkaptam az SB 28-at, de még nem álltam neki javítani. ;;) *tüntet*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 30 (hétfő), 22:25 
Betűmániákus

Előbb bemásolom ide is, amit írtam a LOD-ra (ahová végre feltettem az új designt is, kedvenc színeimben :)) ):

SB. 28. fejezet hamarosan… Igen, jól olvassátok, nem csalás és nem ámítás… :)

Pár napja már írtam a ficblogomban, hogy készen lett a Salvador Benevolus 28. fejezete, csak még ücsörögtem rajta egy kicsit, alakítgattam, satöbbi. Úgy látszik, nem fogom elhagyni a bűvös huszonegyes számot, mivel ismét ennyi oldalas lett a fejezet. Elküldtem a bétámnak, de arról nem tudok nyilatkozni, mikor kerül fel. De mindenképpen szólni akartam róla, hogy útban van ide. :)

A véleményeknél írtam is pár emberkének, hogy várjátok a csattanót, de szerintem szegénykéim ti fogtok csattanni, mert nem úgy fognak ám alakulni a dolgok, ahogy kinéznek… ;) Apropó vélemény. A megnyitások számához képest drasztikus a véleménynyilvánítás. Netán ennyire rossznak ítéltétek a fejezetet? Vagy egyszerűen a többséget elrabolta a vizsgaidőszak? :)

Így biztosan nem igyekszem a feltevéssel ám. ;)

Neked meg üdvke, Lilith. Azért vigyáz a ficbloggal, egy bizonyos határon túl már offolásnak számít ám. :D
Egyébként te kerestél meg a dologgal, te teszed fel először a fordítást, te haladsz úgy, ahogy tudsz - nekem úgymond édes mindegy, mikor leszel meg. :)
Azt viszont örömmel hallom, hogy legalább három helyre mentettél. :D Én is az éppen kész fejezetet asszem négyfelé mentettem.

A dolog most kissé háttérbe szorul, de Dorea majd jön emlékeztetni Harryt, mit felejtett e. :D Most majd a másik testvér Darius fog előkerülni.

Álmok földjént fordítják angolul is, és nem rontom el senki örömét sem, hogy lefordítsa, a tiedet sem fogom. :) Az tény, hogy rövidebb, mint az SB... és még csak nem is WIP. ÁF fordítója is jogásznak tanul, és amíg nem végez a vizsgákkal, nem is fordít. Lehet, neked is jobb lenne, mert így legalább a tanulásra tudnál koncentrálni. ^^

Mondom én, aki már megírtam az SB 28-at, a 31-es is majdnem készen van, meg a többi írásom folytatásának egy része... aztán itt van az államvizsga, azzal kéne foglalkozni. :-t

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 30 (hétfő), 21:36 
Zöldfülű

Szia, Lily.
Az első fejezet újra kész, de szerintem át kell egy kicsit alakítanom, mert néhány helyen nem vagyok elégedett a fordításommal, és a bétám néha hajmeresztőnek találja, szóval még dolgozok rajta. :-)
(Egy ideig még azonban nem tudom elküldeni, mert még mindig vizsgázok, csak annyi a problémám az egésszel, h szóbelizek, én meg beteg vagyok és elment a hangom.)
Az első fejezetet most kb 5 helyre mentettem el, szóval remélem most nem fog elveszni belőle semmi. A múltkori fejezet nagyon tetszett. Draco húgáról mikor fog mesélni Harry a fiúnak? Csak azért kérdem, mert mintha lett volna róla szó, de lehet, h megint én néztem el. :P
Egyébként zavarna, ha lefordítanám az Álmok földjént? Tudom, h már beszéltünk róla, de nem mondtad, h igen vagy nem.Egy kis köztesnek jól jönne, mert én most azon gondolkodom, h abbahagyom az írást és fordítok.
De asszem most megyek, le kell feküdnöm, mert kivagyok. Az SB első fejezetét kb júli 5-10 között várhatod, mert biztos ki fogok menni az ÚV időszakig, ha továbbra sem tudok megszólalni ~x(
Üdv.
Lilith

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 27 (péntek), 10:46 
Betűmániákus

rosy91 írta:
Csak úgy kiváncsiságból, mikorra várható a kövi fejezet? :roll:

Fogalmam sincs. O:-)

Már készen van egy ideje a maga szokásos húsz oldalával, és a két betűs nevével. De mivel még elég kevés vélemény érkezett a mostanihoz az olvasottsághoz képest, nem kapkodok. ;;)

Pár átolvasás még ráfér szegény fejezetre, de azt elmondhatom, hogy cseppet sem lesz unalmas, és még utálni is fogtok kicsit érte. Ma este, vagy holnap elküldöm majd átnézésre, aztán ahogy a bétám ideje engedi, úgy teszem fel. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 26 (csütörtök), 19:46 
Zöldfülű

Csak úgy kiváncsiságból, mikorra várható a kövi fejezet? :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 23 (hétfő), 22:17 
Betűmániákus

Lilith, remélem, azért átmentél. De azért remélem, egy életre elég nagy tanulság volt, hogy kisgyereket nem engedünk a gép és tartozékai közelébe sem...
Hát igen... egy fejezet átlagosan húsz oldal, elején még azért rövidebbek voltak, de ez tízszer, brrr. Tudom, néha utálni kell engem, hogy ennyit írok. :)

Per írta:
Csak meg kell szólalnom... :D Nem tudom más hogy van vele, de én nem képzelem szuper embernek, csak mindabból, ami róla ismeretes (a kitűnő logika, mardekáros furfangosság sötöbö, és jelen esetben - legalábbis egészen eddig - a mindig minden körülmények között fiára odafigyelő apa képe mellett), számomra furcsának tűnik ez a "hanyagság". Tényleg túlreagálta. Bár nem ismerem/ismerjük az indokait, az tény. És még valami: Roanne miért nem említette meg legalább, hogy figyeljen oda jobban a fiára, ha tudta, hogy már egy csomó adagot beszedett és kialakulhatott a függőség? A bizalom kialakításáért már csak nem kockáztatta volna Harry életét! hm, igazad van, egyelőre túl ködös, kell az a következő rész és a magyarázatok :)

Aghrrr, Per. Már bocsánat, hogy ilyen állatias hangok törnek elő belőlem. :))

No figyuka. A helyzet az, hogy az a Perselus, aki mit ismerünk fanfiction írók, az akárhogy tetszik akár nem, az bizony már a fanfiction Perselus. Ő az, aki nagyon okos, azaz kitűnő logikával van megáldva, éssatöbbi. A regénybeli még annyit sem volt képes kiszúrni, hogy ál-Mordon járkál a kastélyban, és még egy tucat ilyen eset volt. A regények végére faragta már Rowling okosabb emberré. Tehát a fentiek már a fanfictionökből ismerősek inkább, mint a regényekből. Az bizony akkor is úgy volt, hogy nagyon képzett varázsló, Dumbi és Voldi szintjén van - ez mind okés, de a regényekben akkor is tök logikátlan volt egy csomó esetben. Meg béna. XD Például a fanfictionökben nem győzzük magyarázni, miért volt olyan figyelmetlen Harryvel szemben, holott jó megfigyelő. Értve azt, milyen is voltvalójában Harry sorsa.

Ha emlékszel rá, akkor Draco beszámolt Harrynek egy olyan beszélgetésről, amit Roanne és Perselus közt folyt. Rémlik? Abban értette félre magát a két felnőtt. Roanne rákérdezett, hogy ugye beszélt Harryről arról a fontos dologról, míg Perselus mondta, hogy igen, és Roanne sajnálta, hogy ezek után sem tudták megoldani a dolgot.

Futólag találkoztak, így nem vetettek maguk köré bűbájt, azért hallottam, miről beszélnek. Roanne kérdezte, hogy te beszéltél-e vele bizonyos dolgokról, mire Perselus dühösen visszaszólt neki, hogy nagyon is. Nagynénéd sajnálta, hogy így sem békültetek ki, aztán még mielőtt a gyűlésre mentek volna, hallottam, hogy Perselus még ma éjszaka sem fog itt aludni, mert megint elutazik. Talán majd a következő héten.

Sajnos el kell keserítselek, a következő fejezet kicsit oda fog vágni olyan téren, hogy várhatod a magyarázatokat... :) Páran biztosan emlékeznek rá, hogy lentebb szó volt róla. ^^

Ma meg vétkeztem... majdnem megírtam a teljes 31. fejezetet. :D Pedig csak bele akartam írni pár dolgot. De már egy jó ideje bezártam azt, és az aktuális 28-at írom, ahogy kell. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 21:42 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
...szerk.: Majd elfelejtettem még hozzáírni a gondolataimhoz még azt, amit Per is említett a véleményekben (csak mára már kidőlök, nem bírok már válaszolni a kritikákra)

"Egy bájitalmesternek feltűnhetett volna előbb Harry "problémája"."

Perselust mindenki olyan szuper embernek képzeli el? De most komolyan... a regényekben is annyit "bénázott", már csak Harry esetében is, meg jó pár dologban. Az SB-ben Harryt ráadásul nem is ismeri annyira, mint gondolja, így nem nehéz tévednie vele kapcsolatban. Oké, látja, hogy valami nem stimmel. De könyörgöm, nincs megáldva röntgenszemekkel, és kevésbé figyel is Harryre. XD

Csak meg kell szólalnom... :D Nem tudom más hogy van vele, de én nem képzelem szuper embernek, csak mindabból, ami róla ismeretes (a kitűnő logika, mardekáros furfangosság sötöbö, és jelen esetben - legalábbis egészen eddig - a mindig minden körülmények között fiára odafigyelő apa képe mellett), számomra furcsának tűnik ez a "hanyagság". Tényleg túlreagálta. Bár nem ismerem/ismerjük az indokait, az tény. És még valami: Roanne miért nem említette meg legalább, hogy figyeljen oda jobban a fiára, ha tudta, hogy már egy csomó adagot beszedett és kialakulhatott a függőség? A bizalom kialakításáért már csak nem kockáztatta volna Harry életét! hm, igazad van, egyelőre túl ködös, kell az a következő rész és a magyarázatok :)

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 18 (szerda), 4:27 
Zöldfülű

Szia, hát nem kaptam semmilyen emailt....előferdül. Nincs meg 3. helyen, úgyhogy most ki vagyok akadva. Nem tudom pontosan hogy 3 évesen mit lehet csinálni, de sikerült vmilyen rendszerfájlt kitörölnie, ami miatt nem lehetett bekapcsolni, így most apám régi gépével vacakolok. :-(
Igazából úgy van meg az a 10 fejezet még, hogy leírva füzetbe. Ha nem voltam gépközelben oda írogattam, de elég gáz lesz újra begépelni, mindet.
Nem a tk nem nyelt el, majd csak fog. :shock:
Egyébként olvastam az új fejit, nekem nagyon tetszett, s várom a következőt, talán fel tudsz vidítani 1 új fejivel ha már muszáj vizsgázni. :-( Kb elmondhatom hogy nekem most az SB fény a sötétségben.
Na megyek megbukni, beugrós büntetőjog szóbeli...
csak még átnézem 1X az egészet :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 23:59 
Betűmániákus

Lilith Snape írta:
Szia Lily!
Gondoltam, regisztrálok itt, hátha többet jársz errefelé...

Hellóka ^^
Hát izé. Az e-mail fiókom, amikor onlány vagyok, végig meg van nyitva, és némi fáziskéséssel de válaszolni szoktam az emberkéknek. (Sokan jönnek technikai gubancok miatt is ugye. XD) Szal valami technikai gubanc lehet, mert én írtam, azóta csend... mondom, biztosan benyelt a tankönyved, vagy valami. :-(
Mondd, tíz fejezetről legalább háromfelé nem tettél biztonsági másolatot??? Ááá. @-) Nekem asszem annyi helyen van, ki is akadnék, ha elvesznének az előre megírt pl. SB fejezetek. Sőt nem is én akadnék ki, hanem az olvasók.
Bazz így rengeteget kell vele melóznod újra - igazságtalan. :( Pedig a rendszer helyreállítással elvileg minden gubancot helyre lehet hozni. Minden elektronikus holmit tegyél el az illető keze ügye alól... Előbb is eszedbe juthatott volna a mindkettőnknek meglegyen - dolog, akkor nem kellett volna újra melóznod rajta. :( Vagy küldtél, és azokat sem kaptad meg...?!

Remélem, oké lesz a vizsgád, ahogy mifelénk mondják: "Egy Kárpát-medencével!" :D

Oh, én meg ma elintéztem a két maradék vizsgámat, és hivatalosan is végeztem. Mennyei szabadság. <:-P

Persze a 90 tételes államvizsga réme itt piszkál, amire konkrétan egy hónapom van. De holnap fix, hogy csak írni fogok. Talán be is fejezem azt a sokat emlegetett aktuális 28. SB fejezetet. :) De most abba nagyon belemelegedtem, így már be fogom fejezni, majd kódexelni és leózni kéne. Persze nem feledkeztem meg az Adrianáról is. Stikában mindent írogatok ugye. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 23:49 
Betűmániákus

crucio írta:
Hiába....*vállrándítás* egyszerűen szeretem amikor szenved. Bár a lábadozásait nem annyira, kivéve amikor Piton gondoskodik róla.

Ah, mintha már hallottam volna valahol ezt! :D *köhögkasei*

crucio írta:
Csak azt sajnálom, hogy az apja meg állandóan gyógyszerekkel, vagy kenőcsökkel tömi szegény gyereket - így visszaolvasva az egész történetet - sokszor megsérült Harry és le is írtad, hogy sok bájitalt kap Pitontól, aki emiatt aggódik (túladagolás). De ha a gyerek azt látja, hogy mindenre a megoldás a gyógyszer, akkor elkezdi szedni és Harry ezek után nem csoda, hogy rászokott. Persze tudom, hogy más oka is volt, de akkor sem megoldás. :roll:

Igen, valóban "tömi" de még ahhoz képest nem annyira, mert próbálja "nem tömni". No érted. :D Harry szerencsére nem sokáig lesz ilyen "dinka". Rájön persze, hogy idióta volt, nem kellett volna ezt az egészet, és Perselus is tudomásul veszi, hogy jobban meg kéne ismernie Harryt. Mert ő ugye azt hitte, ismeri eléggé. Ezért lesz egy csodálatos félreértés, abból némi gond, ami majd egy fordulópont lesz a történetben. Nem egy hatalmas dologra kell itt gondolni, csak én akkor is annak hívom. :D
Időbel kiheveri az egész dolgot, aztán Perselusszal is közös nevezőre jutnak - persze Sirius részéről ezt nem lehet elmondani majd -, és sokkalta érettebben viselkedik majd, akár mint egy felnőtt. ^^

crucio írta:
Egyébként meg az sem, hogy ha Harry testén lévő sérülések eltűnnek az megoldja azokat a dolgokat, amiket még régen szenvedett el. A lelki sebek megmaradnak és ezen Piton nem tud változtatni...

Persze, hogy maradnak, de idővel azok is be fognak gyógyulni. Majd ebben segíteni fog Perselus mellett a nemmondommeganevét a nemmondommeghol-on, ahol majd még több törődést és szeretet kap, illetve kiheveri ezt az egészet. Mármint a fordulópontét. Na, most aztán jó ködös voltam. :))

crucio írta:
Hiába... tudnám még írni, hogy mennyire nem értek egyet ezekkel a nevelési szokásokkal, illetve a döntéseikkel, de talán emiatt is szeretem ezt történetet. Mert annyit hibáznak benne a szereplők, hogy tényleg életszerű az egész. Meg lehet érteni Harry és Piton saját szempontjait, de amikor a kettőt összerakjuk... az még hihetetlenebb. Ezért is várom annyira mindig a frissítéseket, hogy mit hozol még ki ebből a két szereplőből. Na meg Sirius Blackből. Jaj, annyit írtam hogy már frissítés hiányom lesz. Abba is hagyom és... várom a kövit. :-D :-D

Hát igen. Ez a történet végig hibázással lesz tele. Egyrészt, mert sosem volt apám, aki nevelt volna, csak úgy odaképzelem a dolgokat, másrészt, azért ha úgy nézed, végülis két vadidegen ember próbálja szeretni egymást apa-fiaként. Kicsit problémás, mert félreismerik egymást, a viselkedésüket, meg az egészet. Ugye Harry jobban kiakadt az összeveszéstől, aminek alapvetően nem volt sok értelme, Perselus a nagy számítóember teljesen mást kalkulál ki Harry viselkedéséből... satöbbi.
Sirius... inkább nem nyilatkoznék. Bár szerintem lassacskán veszek jegyeket valahová jó messzire, hogy ne legyek itt véletlenül sem a közelben, ha "robbantom a bizonyos bombát", amitől mindenki kábé a fejét fogja a falba verni. Sőt, a következő fejezetben is lesz ilyen... nem csak a bombarobbantós harmincadik fejezetben. :D

szerk.: Majd elfelejtettem még hozzáírni a gondolataimhoz még azt, amit Per is említett a véleményekben (csak mára már kidőlök, nem bírok már válaszolni a kritikákra)

"Egy bájitalmesternek feltűnhetett volna előbb Harry "problémája"."

Perselust mindenki olyan szuper embernek képzeli el? De most komolyan... a regényekben is annyit "bénázott", már csak Harry esetében is, meg jó pár dologban. Az SB-ben Harryt ráadásul nem is ismeri annyira, mint gondolja, így nem nehéz tévednie vele kapcsolatban. Oké, látja, hogy valami nem stimmel. De könyörgöm, nincs megáldva röntgenszemekkel, és kevésbé figyel is Harryre. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 22:02 
Zöldfülű

Szia Lily!
Gondoltam, regisztrálok itt, hátha többet jársz errefelé, mint az email-fiókod felé :-D
Nem szemrehányás, én se nézegetek arrafelé olyan sokat. :-D Azt nem tudom, hogy mikor tudok kész SB fordításokat produkálni, kész volt 10 fejezet (most ne örülj annyira), mert csak volt. Egy édes kicsi kislány járt nálam, sikerült 3 évesen valamit csinálnia a gépemmel, most lehet újratelepíteni az egészet :shock: :cry:
Aztán sikerült neki lerágni a pendrive végét, természetesen azt, amin a fordítás rajta volt. Szóval kb jövő hónapba kaphatod meg az első fejezetet, mivel most meg utolért a vizsgadrukk. Tudom, hogy azt mondtad, hogy nem szeretnéd, ha szétszedném a fejiket, de azért légyszi ne lepődj meg, ha kapsz darabokat, most szeretnék biztosra menni. :-) Mégis jobb ha mindkettőnknek megvan, nem?
Na megyek, tanulok, hátha sikerül átmennem holnap.
Amire sajnos nincs nagy esély :-(
Üdv

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 11:23 
Szárnybontogató

Köszi a felvilágosítást a tartalommal kapcsolatban. :-D :-D :-D

Áááá a végénél nekem főképp az tetszett, hogy Harry kiterült a fürdőszoba kövén, mint egy béka. Hiába....*vállrándítás* egyszerűen szeretem amikor szenved. Bár a lábadozásait nem annyira, kivéve amikor Piton gondoskodik róla. Csak azt sajnálom, hogy az apja meg állandóan gyógyszerekkel, vagy kenőcsökkel tömi szegény gyereket - így visszaolvasva az egész történetet - sokszor megsérült Harry és le is írtad, hogy sok bájitalt kap Pitontól, aki emiatt aggódik (túladagolás). De ha a gyerek azt látja, hogy mindenre a megoldás a gyógyszer, akkor elkezdi szedni és Harry ezek után nem csoda, hogy rászokott. Persze tudom, hogy más oka is volt, de akkor sem megoldás. :roll:
Egyébként meg az sem, hogy ha Harry testén lévő sérülések eltűnnek az megoldja azokat a dolgokat, amiket még régen szenvedett el. A lelki sebek megmaradnak és ezen Piton nem tud változtatni. Próbál belőle normális gyereket faragni, vagy a bűntudatát próbálja csökkenteni azzal, hogy kenőcsöt készít neki. De az nem megoldás, hogy először leordítja a fejét szegénynek utána meg úgy tesz, mintha fontos lenne neki.
Ez olyan, mint amikor először belerúgnak a kutyába, utána meg simogatják.

Hiába... tudnám még írni, hogy mennyire nem értek egyet ezekkel a nevelési szokásokkal, illetve a döntéseikkel, de talán emiatt is szeretem ezt történetet. Mert annyit hibáznak benne a szereplők, hogy tényleg életszerű az egész. Meg lehet érteni Harry és Piton saját szempontjait, de amikor a kettőt összerakjuk... az még hihetetlenebb. Ezért is várom annyira mindig a frissítéseket, hogy mit hozol még ki ebből a két szereplőből. Na meg Sirius Blackből. Jaj, annyit írtam hogy már frissítés hiányom lesz. Abba is hagyom és... várom a kövit. :-D :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 10:40 
Betűmániákus

crucio írta:
Tudom lassú a felfogásom, de megkérdezem, hogy ez a következő fejezetben lesz, mert a bejegyzés elején más van, így nem értem :cry: :oops:

Talán az a cím, hogy "Április bolondja" súg valamit... :))
Pedig a fejezet végére oda is írtam: "A tartalom végül azért lett ilyen gonosz, mert egyszerűen nem volt ihletem kitalálni egy fejezethez illőt, és Kasei javaslatára végül ez lett."

crucio írta:
Egyébként nekem tetszett ez a fejezet is, bár szívem szerint Harry megmakacsolhatta volna magát a teremben, hogy pálca nélkül levarázsolja a cuccokat -igaz, akkor lebukott volna-, de a vége nagyon jó volt, de nem azért mert vége volt. S a kövi után nem merek érdeklődni, de szívem szerint már ma este szeretném olvasni. THX :-D :-D :-D :-D :-D

Azért az már igen nagy meggondolatlanság lett volna, ha pálca nélkül varázsol, nem? :D A vége nagyon jó volt, hogy Pitont kissé eltette láb alól, vagy arra gondolsz, hogy végre béke lesz? Mert khm... az még nem... :D

A holnap két vizsgát túl kell még élnem, aztán végre írhatok a németezéssel felváltva. Persze ott van a záróvizsga réme, de még egy kicsit messze van...
Szóval nincs sok a rákövetkező fejezetből hátra, szerencsére már a kódex is jól áll. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 8:55 
Szárnybontogató

Idézet:
Tartalom:

Perselus véletlenül meghal a küldetés során, és Harry közel sem tudja feldolgozni az esetet, mint ahogy eleinte gondolta. Roanne mindent megtesz annak érdekében, hogy Harry túltegye magát apja halálán, de ez egyáltalán nem könnyű, pláne akkor, ha Voldemort pont ezt a pillanatot választja, hogy megtámadja a menedéket, és mindenkit megöljön, akit ott talál… A világ a feje tetejére áll, nem minden az, aminek látszik, és nem mindenki az, akinek látszik.http://lilyanjudyth.hu/

Tudom lassú a felfogásom, de megkérdezem, hogy ez a következő fejezetben lesz, mert a bejegyzés elején más van, így nem értem :cry: :oops:

Egyébként nekem tetszett ez a fejezet is, bár szívem szerint Harry megmakacsolhatta volna magát a teremben, hogy pálca nélkül levarázsolja a cuccokat -igaz, akkor lebukott volna-, de a vége nagyon jó volt, de nem azért mert vége volt. S a kövi után nem merek érdeklődni, de szívem szerint már ma este szeretném olvasni. THX :-D :-D :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 22:26 
Betűmániákus

Na, akkor örültetek neki, jó hallani. :)

Castiel amott válaszoltam neked, ha ki bírod bogozni. :D

Erizawa kissé elfogult vagy ahogy elnézem... :D Hát igen, annyira gyorsan nem megy. Még a keddi két vizsgát túl szeretném élni, aztán tudok igazán beletemetkezni az írásba. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 15 (vasárnap), 14:22 
Szárnybontogató

Elolvastam, elolvastam, olyan jó volt végre. Nekem egyetlen salvador benevolous rész sem unalmas, hidd el! imádom nagyon tényleg, csak Harry olyan hülye tud lenni, azért mérgelődöm néha. Te, ha tudnád, hogy sajnáltam amikor összevesztek... :)
Felvidít, hogy azt írtad, hogy hamarabb lesz friss megint :) tudom, tudom mit akarok, ha éppen tegnap tettél fel újat... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 23:52 
Zöldfülű

Végre van friss *-* de örülök *-* köszönöm ♥
amint elolvastam írok kritikát is, csak ezt most musz voltam leírni :D :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 20:41 
Betűmániákus

Akkor majd oda is bemásolom, de én ide is akaaaaroook! Naaaaa! Kérleeek! :D

Amúgy elég lassan megy, mert közben msn-elek. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 20:25 
Betűmániákus

Salvador Benevolus

27. fejezet

Április bolondja

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21884

Méé itt? XD

Elveszik, nem lesz meg az utókornak. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 20:24 
Betűmániákus

Ezaz, ezaz, ezaz!!! Van úúúj fejezet. :D

Repülök olvasni, véleményezni itt fogok.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 15:31 
Betűmániákus

Grr, akkor hogy mondjam? =))

A fejezet szinte két napot sem ölel fel, és kábé szegény Harry szerencsétlenkedéseiről szól, amint próbál valahogy leszokni, miközben jön mindenki a "hülyeségeivel". Alig történik valami, nem lesz párbaj, nincs harc, nincs csihi-puhi, nem folyik vér... szal értitek, az unalmast így értettem. :))

Különben is herika, te nem eltévesztetted az "utcát"? Nem úgy volt, hogy csak 2012 decemberében a világéve előtt nem sokkal jössz be ide? :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 12:37 
Könyvmoly

Castiel írta:
Uncsi, uncsi, uncsi... Hmm... egyébként lehet, hogy ez a taktikád. :D Jól megváratsz minket, hogy azt se bánjuk, ha egy nagyon unalmas fejezet jönne. Mardekáros megoldás lenne.

Szerintem is roppant mardekáros :-P
Ügyes, nagyon ügyes...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 12:19 
Betűmániákus

Uncsi, uncsi, uncsi... majd mi eldöntjük. :D Nekem biztos, hogy tetszeni fog. :D

Hmm... egyébként lehet, hogy ez a taktikád. :D Jól megváratsz minket, hogy azt se bánjuk, ha egy nagyon unalmas fejezet jönne. Mardekáros megoldás lenne.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 12:17 
Betűmániákus

Smaragd írta:

Főleg, hogy ez lett az áprilisra ígért két feji :D

Többek közt ezért akarok a héten készen lenni a rákövetkező 28. fejezettel. Ja, ma már szombat van... akkor holnap kéne. :D Szal a lényeg, hogy nem lesz ekkora űr a fejezetek közt. Meg azért kárpótolni kell titeket a mostani uncsi rész után némi izgalommal. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 9:43 
Szárnybontogató

:shock:

Szia,
micsoda kedvcsináló, :-D de van egy rossz hírem, már olyan régen várjuk a frisst, hogy így is el fogjuk olvasni :-P Főleg, hogy ez lett az áprilisra ígért két feji :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 23:22 
Betűmániákus

Hát most már azután, hogy aludtam végre egy jót. ;;)

Sok dolgom adódott estére, így csak a felét javítottam ki, de amúgy már nyugi, nálam van. :) Szombat este szándékozom az új fejezettel jönni, az már nem olyan sok idő. És különben is, egy tingli-tangli unalmas fejezet lesz, semmi várni való nincs rajta. :))

*megy befordul az ágyába*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 22:52 
Betűmániákus

Most már kezdek nagyon morogni. :D Mikor jön már végre az SB? :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 10:30 
Betűmániákus

gagalino írta:
Szia! Nagyon izgatott lettem mikor mondtad h kész a fejezet és nagyon várom már. Viszont bétázás ügyileg kicsit tapasztalatlan vagyok. Mennyi ideig tart kb? Már megőrülök az új fejezetért xD Elnézést a türelmetlenségért... :)

Jaj szióka. :D

A bétázást ugye egy olyan emberke végzi, aki családanya és még dolgozik is mellette, szóval így sokkal kevesebb idővel van megáldva, mint más emberke. Úgy néz ki, péntekre fogja küldeni, ha sikerül neki végeznie vele, így szerintem aznap este fel is teszem. Semmi gond... én vagyok az, aki játszik az idegeitekkel, hogy nincs frissítés... :#-)

Közben a héten én meg haladtam, úgy néz ki, a rákövetkező SB 28. fejezet kész lesz a napokban, aztán mindenképpen be akarom már fejezni szegény Leót, mármint az egész regényt, illetve az aktuális kódex fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 17:51 
Zöldfülű

Szia! Nagyon izgatott lettem mikor mondtad h kész a fejezet és nagyon várom már. Viszont bétázás ügyileg kicsit tapasztalatlan vagyok. Mennyi ideig tart kb? Már megőrülök az új fejezetért xD Elnézést a türelmetlenségért... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 21:30 
Betűmániákus

No de két hónapig semmit sem olvasol, amit szeretsz? :D Én mindig abból merítem az erőt, anélkül nem is bírnám a gályát... brr.

Erizawa kedves tőled, hogy írtál nekem, és ilyen jó dolgot. :#-)

Írtam egy bejegyzést az oldalamra, ami tulajdonképpen inkább ide íródott, de azt akartam, hogy ott is értesüljetek a dolgokról, szal beidézem, erre járók se maradjanak le:

Idézet:
Mint ahogy azt a ficblogban is jeleztem, készen lettem a Salvador Benevolus 27. fejezetével, amit már elküldtem a bétámnak. Nagyon elfoglalt, így csak türelemre intelek titeket, de amint elküldte nekem (és persze kijavítottam), minél hamarabb fel fogom tenni. A fejezet huszonegy oldal lett, és azaz igazság, nem sok érdemleges történik benne. Az áprilisi tréfa körül kering minden, de aztán lesznek azért izgalmak, bármennyire is laposnak érzitek majd a fejezetet. :)

Először úgy volt, gyorsabban jönnek majd az események, de aztán szinte mindent átpakoltam a rákövetkező fejezetbe, így tulajdonképpen az is majdnem kész. Tudjátok jól, hogy nem szeretem a párbeszédeket csak úgy elintézni, így aztán nyúlik az egész…

No a “majdnem kész”-t úgy kell érteni, hogy a fele valóban készen van. A címe pedig “Titkok” lesz, és abban elég sok minden fog történni, egészen a jóslástan tanárnőn keresztül Dariusig… a helyszín pedig a Grimmauld tér lesz.

Szerintem elég sokat spoilereztem, bár remélem, ezeket nem éreztétek nagyon annak. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 14:03 
Szárnybontogató

jajj, már nagyon várom... igazából már négyszer-ötször biztos elolvastam a történeted :) mindig megvárom míg jön több új fejezet, aztán az egészet egybeolvasom. :) nagyon, nagyon szeretem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 13:35 
Tollforgató

Én ki vagyok halva innen, mert a szegény, meggyötört, egy darab agysejtemet ráuszítottam a WS-re. XD

Alig várom már a fejezetet egyébként! :D Még ha most nem is fogom tudni elolvasni, de ha vége a WS-nek, esküszöm, rávetem magam. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 12:55 
Betűmániákus

Olyan kihalt itt, de azért beírom, mi a harci helyzet. :))

Tegnap elküldtem az SB 27-est, amint a bétámnak ideje lesz, átnézi, aztán visszakerül hozzám, akkor jövök a fejezettel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 23:40 
Betűmániákus

Tiszta humoros, hogy azért nem bírok ide beírni már tíz perce, mert lent betett delikvens ilyenkor sem hagy. :))

Nem vesztem el, csak épp ws és vizsgaidőszak is van, így belassultam, de nem jelenti azt, hogy nem lesz fejezet. :)

Nemrég készen lett az SB 27. fejezete is - majd amint megjárta az elfoglalt bétámat, felkerül, és az SB 28. fejezetének a fele is készen van. Lehet, azt még a hétvégén be is fejezem - aztán tudok kódexelni és leózni is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 12:52 
Tollforgató

Íííí a fene. *elrohan Piton dühe elől*

Majd akkor megszeressem. Siriusnak most nagyon oda kell magát tennie, hogy megváltozzon a véleményem róla, szóval hajrá. *királynői testtartással balra el*

A cicáid meg nagyon cukik. :x Nekem csak egy van, de ő már megtanulta, hogy a laptop közelébe nem szabad mennie. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 23 (szombat), 0:13 
Betűmániákus

kidamichan írta:

Egyébként nem tudom, miért ne lenne. De hmmm, vicces lenne, ha egy komoly jelenet közepén egy csaj suhanna oda Perselushoz, jó alaposan megölelgetné, aztán elrohanna... Megnézném Piton reakcióját. :D :D :D

Én meg szegény illetőt, akit igen csúnyán megbüntetne! :))

No de Sirius nem lesz a végtelenségig gonosz. Azután már végképp nem fogod kedvelni? :D

G Lamaro írta:
Hehe! :D Na igen, ez az egyszerűbb megoldás. :D Gyóka??! Hosszú ó-val?! Ezért még kapsz! :-P

Szóval, Gyoka... :D :D :D

Hát igen, nem csak én nem vagyok tengernyi idővel megáldva, de más sem. De mielőtt felteszem a fejezetet, mindenképpen válaszolni akarok a kritikákra - általában úgy szoktam neki állni. Szóval fel a fejjel, ami késik, nem múlik.

Párom születésnapja volt, nem voltunk itthon, így nem sokra haladtam. Azért nem kell pánikba esni, mivel már tizenöt oldal megvan, és úgy ötöt-hatot még hozzácsapok holnap... izé, azaz ma. XD Remélem, nem alszok el nagyon - egész napomat írásra akarom szánni. (Persze a szobám is csatatér, takarítani kéne meg ilyen apróságok, de na... XD)

Ja, és íme egy példa, ha holnap egész nap írhatok, vajon hogyan tarthatnak még fel. :D

Kép

Egyébként ha egy nem elég, van belőle kettő is. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 19:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyanjudyth írta:
Lamaró és kész. :D Amúgy nem bonyolult az sem, de én simán Gyókának ejtettem. XD

Végül is nem rossz eljárás, amint követsz. Csak ha így lennék, minden félbehagyott Severitust hajíthatnék ki. XD A nagyját tudom, ki követte el, de nehéz lenne visszatalálni - azért is vannak jó helyen, ahol. :D Már Pegazust is feladtam múltkor, hogy folytatni tudja, de szerencsére visszaért.

Azért ha válaszolni fogok, hétszentség, hogy nem egy köszivel intézem el. :D Általában próbálok olyan hosszúan válaszolni, ahogy az illető is írt nekem. Haha, ha van időnyerőm - azért nem válaszolok én sem rájuk időben, vagy mindre. Persze az külön kör, amikor belefagynak a kritikák, vagy a egész fekete a válasz oldalon. 8-}

Hehe! :D Na igen, ez az egyszerűbb megoldás. :D Gyóka??! Hosszú ó-val?! Ezért még kapsz! :-P

Ha nem ezt csinálnám, már rég kétszáz felett járna a kedvenceim száma. Valahogy muszáj szelektálnom... :) Amelyiket pedig mégis folytatják, azt előbb-utóbb észreveszem, és visszakerülhet. De néhány félbehagyott mű azért akad, amelyik olyan jó, hogy nem törlöm a kedvencek közül így sem. :)

Jó, a "Köszi!"-t azért említettem, mert az a minimum, amit érdemelne az, aki vette a fáradságot, hogy írjon pár szót, vagy mondatot kritika gyanánt. Így is minden író arra panaszkodik, hogy mennyire kevés kritikát írnak az olvasók. Végül is nem is nálad kezdődött ez az egész a részemről, hanem kicsit később határoztam el ezt. Elég kiábrándító volt, hogy én rákapcsolok a kritikaírásra, és az elmúlt félévben megírt kritikáim harmadára még csak annyi választ sem kaptam, hogy "Kuss!!" :( Ez pedig több mint egy tucat "feleslegesnek" érzett kritika, ami retorziót kívánt...

Na de elég a siránkozásból! :-t :D Várjuk azokat a bizonyos frissítéseket! Szóval csak hajrá az írással! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 18:46 
Tollforgató

Hát, remélem, hogy nem fogok elhasalni... Mármint, huh, tényleg csak remélni tudom. xD

És valószínű, hogy megkerestelek volna, hogy személyesen rugdossalak vissza a Salvadorhoz. :D Semmi sértés, komolyan, de azért az én határtalan türelmemnek is eljön valahol a vége... Valahol. XD

Egyébként nem tudom, miért ne lenne. De hmmm, vicces lenne, ha egy komoly jelenet közepén egy csaj suhanna oda Perselushoz, jó alaposan megölelgetné, aztán elrohanna... Megnézném Piton reakcióját. :D :D :D

Akkor meg szüljön sünt, illetve kaktuszt, nem tudom máááár XD Vicces, hogy pont sikerült eltalálnom ezt a kis belső viccet. :D
Nagyon látszik, hogy nem szerettem meg Siriust azóta, hogy a Salvadort olvasom? XD (valahogy nem jön össze nekem ez a "lássuk meg a hátterét a dolgoknak" cucc)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 17:02 
Betűmániákus

Castiel írta:
Azért én meg tudom érteni, az utóbbi időben én sem válaszoltam szinte egy kritikára sem, mert semmi időm nincs rá. :D

Az SB-hez pedig kitartást, már nagyon várjuk!

Cas, ha kiraboltad a minisztériumot, majd veszek tőled feketén időnyerőt, oké? XD
Megvan a kitartás, ha nem tartana fel minden hülyeség. Boltbamenetel, németezés, néha takarítani is kell... XD És Tappancs miatt sem haladok, mert néha rájön a szeretethiány.

Smaragd írta:
Szia,
na most aztán felkeltetted mindenki érdeklődését itt az elejtett morzsákkal, az enyémet biztosan. Remélem, már nem sokat kell várni a fejezetre, mert már nagyon olvasnám. :roll: Örömmel vettem azt a tényt is, hogy a Kódex sincs elfelejtve részedről, mert hiába nálam még mindig az a kedvenc. :-D

Szegénykék, ahogy olvaslak titeket, rossz nézni hogy szenvedtek tőlem, csak mert még nem vagyok kész. :((
Leó sincs, csak mondom, néha bűnözök, mert Váltságdíjba is írok, hogy előre meglegyen. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 16:53 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
A G Lamaro kiejtésével tököltél? Akkor az eredeti nicknevemmel...

Lamaró és kész. :D Amúgy nem bonyolult az sem, de én simán Gyókának ejtettem. XD

Végül is nem rossz eljárás, amint követsz. Csak ha így lennék, minden félbehagyott Severitust hajíthatnék ki. XD A nagyját tudom, ki követte el, de nehéz lenne visszatalálni - azért is vannak jó helyen, ahol. :D Már Pegazust is feladtam múltkor, hogy folytatni tudja, de szerencsére visszaért.

Azért ha válaszolni fogok, hétszentség, hogy nem egy köszivel intézem el. :D Általában próbálok olyan hosszúan válaszolni, ahogy az illető is írt nekem. Haha, ha van időnyerőm - azért nem válaszolok én sem rájuk időben, vagy mindre. Persze az külön kör, amikor belefagynak a kritikák, vagy a egész fekete a válasz oldalon. 8-}

kidamichan írta:
Le lettem szólva a felfogásom miatt. XD
Nem tudom, nekem minden olyan dolog, ami függőséget alakít ki, az taszító és undorító. Legyen akármi is. És akkor itt jönne az, hogy a Salvador bennem is kialakított egy függőséget, szóval ezen teória alapján undorodom magamtól... Na jó, csendben vagyok. XD

A várakozással komolyan semmi bajom, most van annyi dolgom, hogy csak na (mivel, hm, jelentkeztem a WS-re, remélem, nem hasalok el), és emiatt lassabban haladok a ficcel... Szóval, igazán, semmi okod a sietségre. :D

Hát igen, ez is függőség, hogy függ az ember a folytatástól, hogy mikor lesz... elvonási tünetek, satöbbi. :D No, kíváncsi vagyok rád, majd hogy szerepelsz. :D
Szerintem ha jelentkeztem én volna, lefejeztetek volna. Van nekem amúgy is mit írnom, ugye. Már csak egy két hónapos hosszú regény hiányzott volna az amúgy sem sűrű frissítéseimhez. Egyszer jöttem ki jól az időben, amikor az Avalon legendáját írtam, azelőtt egyik sem ment, csak összecsapottan. Úgy is néznek ki, brr.

kidamichan írta:

És örülök neki, hogy lesz ölelgetés. :D Azért még majd megpróbálok csórni egyet-kettőt a mogorva bájitaltan professzortól, hátha összejön.... :D :D Sirius meg ölelgessen kaktuszt, nekem nem szimpi. XP

Miért ne lenne ölelgetés? :D
Amúgy akkorát mosolyogtam ezen a kaktuszos mondaton! :)) Párommal (Eqinoxszal) sünizzük egymást, szal pláne humorosnak véltem. =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:40 
Szárnybontogató

Szia,
na most aztán felkeltetted mindenki érdeklődését itt az elejtett morzsákkal, az enyémet biztosan. Remélem, már nem sokat kell várni a fejezetre, mert már nagyon olvasnám. :roll: Örömmel vettem azt a tényt is, hogy a Kódex sincs elfelejtve részedről, mert hiába nálam még mindig az a kedvenc. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:21 
Betűmániákus

Azért én meg tudom érteni, az utóbbi időben én sem válaszoltam szinte egy kritikára sem, mert semmi időm nincs rá. :D

Az SB-hez pedig kitartást, már nagyon várjuk!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyanjudyth írta:
Tudom, hogy úgy hívnak, de itt tököltem magamban, hogy kiejtsem, aztán ez lett a vége. :)) Nem tetszik ez az átkeresztelés? :D Na...? :D Jól van, befejeztem. XD

Csodás. Az még sosem volt eszemben, hogy adminként frissítési mintapéldát mutassak. XD Pont én? XD Hjaj. A WS rabolta az időmet, de már pár napja csak írok, és némi takarítással, és ilyesmivel szakítom meg a dolgot. :D

A G Lamaro kiejtésével tököltél? Akkor az eredeti nicknevemmel mit kezdenél? :)) (Gyoka Lamaro) (Na jó, nem fárasztalak, én Gjoka Lamarónak ejtem, az y-t latinosan i és j között ejtve.) :D
Azon kívül, hogy nekem semmi bajom a franciákkal (gallokkal), nem rossz. :D

Nem is a frissítésre gondoltam! Amiatt nem csinálok fekete listát, sokkal egyszerűbben megoldom. Amelyik történetet fél éven keresztül nem frissítik, az rövid úton távozik a kedvenceim közül. >:) (Egyébként ez is mutatja, hogy a frissítések terén türelmes vagyok. :) )
A Fekete Listám azokról készül, akik nem válaszolnak még egy "Köszi!"-vel sem a kritikáimra. Első alkalommal "csak" felkerül az illető a listára, a második alkalom után már csak nagyon indokolt esetben kap kritikát tőlem, a harmadik alkalom után viszont nyugodtan elfelejthet, mint kritikaírót... Igen, tudom, hogy gonosz vagyok. :D Persze utólagos válaszokkal lehet javítani a dolgon. :) (Megsúgom, neked már két megválaszolatlan kritikát is írtam... :-P )
Azt hiszem, ebben elvárható a példamutatás, hisz a kritikaírónak épp olyan fontos a válasz, hogy figyelnek rá, mint az írónak a kritika... :)
(Bocsi, hogy így leosztalak, de ezt most kiprovokáltad... :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra