Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 18:02

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 17:41 
Fanfic-faló

Sziasztok Gyönyörűim! :D

Polly,
big gart!! Nagyon ügyes vagy! Örülök, hogy túl vagy rajta. Annak meg ennél is jobban fogok örülni, ha tényleg fordítasz nekem egy Drarryt :). Nagyon meg foglak ám szeretgetni!!! Tényleg! Tudsz jönni a talira?

Ath,
megy a drukk holnapra! Tudom, hogy Te is ügyes leszel ;)

Szemi,
jobbulást, gyógyulj meg gyorsan! És nem ciki, hogy ebben a melegben beteg lettél. Pihizzél és olvasgass sok fincsi ficet ;)

Macs,
valóban nem vagytok egyszerűek :D, de az a lényeg, hogy kibékültetek! A cicanacihoz meg garti ;), tudom milyen öröm egy jó rucit venni :). Akkor haladtál az írással? Örülök neki. Én is írok, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle... :)

Lily :x,
jól emlékszem, hogy holnap lesz a nagy találka nap végre? Gondolom, nagyon várod már :)

Doo, Shanon,
én is gratulálok Nektek, szép eredménnyel zárjátok az évet, ügyik vagytok! >:D<

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 17:32 
Betűmániákus

Szia Macs! :)
köszönöm a gratulációt^^ de ha kérhetlek, mellőzzük azt az SW-t, mert ki nem állhatom :D egyszerűen, póriasan, shanon :)

jó mozgalmas napjaid voltak, az sose gond.
én az autósulis cuccra vagyok ráhasalva, és a táblák már letudva :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 17:06 
Tollforgató

Sziasztok!

Pár napja nem voltam fenn, mert valahogy nem tudtam összeszedni magam, de már vagyok. :D
Vasárnap voltam Terror házában, az teljesen kimosott idegileg. Nem birom az ilyen helyeket és dolgokat, gyenge az idegrendszerem. xD Az a sok kínzóeszköz, meg cellák, és hideg volt, és sötét és hány ember élt és mennyit és... Szóval olyan állapotban jöttem ki onnan, mintha kicentriztek volna. :P

Aztán jött a hétfő, amikor sikerült felhúznom magam Dávid (= a már nem Kicsi Szívem) miatt, aki az én nevemet hagyott könyvtári könyveit nem találta, és ha nincs meg, akkor nem kapok bizit. Meg még volt egy csomó minden, amit most hosszú lenne leírni. Üvöltöttem vele vagy két sort, amikor ő otthagyott, hogy majd megbeszéljük, ha lenyugodtam. Aztán ki is békültünk, vagyis nem is vesztünk össze, de már nincs semmi baj, az a lényeg. :D Bonyolultak vagyunk... XD

Tegnap azért nem jöttem, mert írtam. :D
Aztán jött a ma, az meg már más kérdés, hogy a vihar miatt alig tudtam aludni. De ettől eltekintve jó napom volt. :D Voltam vásárolni, és megtaláltam életem új szerelmét, a sötétkék alapom fehér és világoskék rózsamintás cicanadrágomat. :D Annyi jó ruha, meg szoknya volt még, de mindegyik nagy volt rám, vagy nem néztem ki jól benne. :( Ezekért viszont kárpótol a cicanacim. :D

Lizi, lehet, hogy csak azért nem tetszett a szám elsőre, mert én énekeltem. Borzasztó hangom van. xD Am a koncert nagyon jó volt, mert veletek voltam. :x

Polly, gratulálok. :D Am nagyon tetszett a Percy/Cormac novella, amit küldtél. Szemezek vele, hogy gyakorlásképp lefordítom, de nem tudom, hogy állok-e olyan szinten... :( Ha megpróbálom, akkor küldhetem hozzád ellenőrizni, hogy jó-e? :) Persze, csak ha nem nagy fáradtság neked. :)

Doo, gratulálok, a 4,7 az nagyon jó! Nekem 4,36 lett... Matekból, és töriből is 4,41-re álltam, és egyiket se adták meg... Annyira dühös vagyok magamra! :D

Szia Ath! (nekem annyival természetesebb lenne a Dora, hívhatlak úgy? :) )
Ha tanulsz, akkor megértjük, ha eltűnsz. Draconak nem lehetnek buta papnői. :D

Szemi, hatalmas gratula. Ugye nem az eső ártott meg a koncerten? *aggódó kép* Gyógyulj meg hamar!

Szia, SW! :) Gratulálok neked is! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 15:17 
Fanfic-faló

Szemi írta:
gyerekek, gratuláljatok nekem. elkövettem a lehető legcikibb dolgot, amit el lehet követni JÚNIUSBAN: torok- és garatgyulladásom van =)) =)) =)) vasárnap óta itthon taknyadzok és krákogok. ez olyan égő :"D

Nem ciki, gyógyulj meg!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 13:43 
Betűmániákus

hahó! :x

Polly, gratulálok a hangtanodhoz! :) ez igazán szép teljesítmény :mrgreen: Szemi, jobbulást :-* én is azt várom, hogy mikor kap el valami nyavalya :lol: neeem, nem tudok -20-ban megfázni, csakis júniusban XD csoda, hogy még semmi jele ilyesminek. na, nem mintha annyira akarnám, csak megszoktam :roll:
Doo, gratulálok az átlagodhoz, én is kitűnő leszek :D ha így folytatom, még bejutok valami egyetemre :lol: de addig van "némi" dolgom XD

LIly, az én nővérem is óvónéni :x

Ath, sok sikert a holnapi joghoz ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 11:29 
Fanfic-faló

nem égő egyáltalán. jobbulást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 11:15 
Fanficbúvár

hajrá a jogvizsgához, Ath :

gyerekek, gratuláljatok nekem. elkövettem a lehető legcikibb dolgot, amit el lehet követni JÚNIUSBAN: torok- és garatgyulladásom van =)) =)) =)) vasárnap óta itthon taknyadzok és krákogok. ez olyan égő :"D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 6:19 
Fanfic-faló

*belibben, szoborsimi, csókhegyek*
Sziasztok!
Bocs az eltűnésért :D Csak holnap jogvizsga és arra tanulok. *sír*

Polly, gratulálok, csak így tovább!

Doo, ügyes vagy! A nagyid pedig cuki :D Mi is gondolkoztunk már rajta, de tuti, hogy nem lesz ilyen. Max bekötjük a netet, de azt is csak miattunk :D

Lizi Eyre írta:

Jujj, tegnap voltunk moziban, és levetítették a HP 7/2 előzetesét! Kaptam egy kis fangörcsöt, nem mondom. Ofőm szerintem hülyének nézett, pedig még nem is sikítoztam... xD Már csak ezért is megérte elmenni, mert a KTK 4. része nem igazán lett jó. A trilógiát imádtam végig, de ki kell mondanom, hogy ez a rész elég gyenge lett.

Én a karibot kaptam tesótól névnapomra, mmint a mozit. És az előzetes alatt én is visítoztam, tesó mondta, nyugodjak már meg :D

Kyra, jaj. Ez félelmetes. Nem szeretem a villámokat. Dörögni döröghet, azzal nincs bajom, de amikor az a fránya villám nálunk is becsap a közelben, hát attól frászt tudok kapni.

Csók a család, remélhetőleg holnap este már tudok jönni rendesen :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 21:13 
Billentyűzetgyilkos

Hello^^

Polly, nagyon-nagyon gratulálok :x
Tudtam, hogy meglesz, ügyes csajszi vagy ;)

Lily, örülök, hogy fogtok talizni (:

Lizi, azt néztem, hogy itthon hagytad a vizedet :( :)
Óh, akkor végül is túlélted, ez a lényeg^^
Mázlisták, már vége? :( Fürdötök, moziba mentek... :roll: :-D :-D :-D
Én is a múltkor így jártam a mozi alatt... de én elkezdtem bőgni rajta :D :$

És vége. Kész. ^Már (majdnem) mindenből lezártak, nem fogok már felelni, írni stb.
Kiszámoltam az átlagomat, és 4,7 leszek. ^^ Tök jó, tök sokat javítottam tavalyhoz, meg a félévihez is képest.
Ma volt a nagymamám szülinapja, elmentünk hozzájuk... számítógépet meg mobilinternet kapott, annyira édes volt nagyon örült neki :D

*szoborsimi és a varázspálcájával jégkockákat varázsol a szentélybe*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 19:32 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
MEGLETT A HANGTANOM, MEGLETT A HANGTANOM, MEGLETT A HANGTANOM!!! :D

Úristen, el se hiszem. :,D Nem kell dékán bácsinak levelet írnom. :D És ráadásul nem csak kettes lett, hanem hármas. :D Innen már csak egy lépés, hogy hangtanból írjam a szakdolgozatom. :lol:

És ennyi az öröm, holnaptól elkezdhetek tanulni a jövőheti haladó hangtanra, gyorsan ugrok egy szintet egy hét alatt. xD

Kyra, az sosem baj, ha angolul olvasol, mert azzal is fejlődsz. :) Nekem anno sokat segített az, hogy egyre gyakrabban olvastam angolul, mostanság már sokszor van, hogy nincs is kedvem magyarul olvasni csak angolul. :) De azért persze lefordítom. :) Meg hát ne feledkezzünk meg a megígért szülinapi ajcsidról se, azt már kiválasztottam, hogy melyik lesz. :D

Doo, az tök jó lehetett. :) Végre volt valaki aki izgalmas előadást tartott. :)

Lizi, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. :) A kiskutyákat szerintem tegyétek fel mindenféle online hirdető helyre, pl express, meg van ilyen kutyaapró meg ilyenek, mert a két talált kiskutyát mi is felpakoltuk mindenhova és 1-2 napon belül lett gazdijuk. :) Sajnos mi most tuti nem tudunk befogadni egyet se, mert nálunk telt ház van így 8 kutyával, de drukkolok, hogy sikerüljön nekik gazdit találni. :)

*szoborsimi, hörm áldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 18:36 
Betűmániákus

Sziasztok!

Mizujs? Annyira szégyellem magam, hogy ennyire ritkán jövök, pedig minden nap felnézek fórumra... :oops: :roll:

Húú, nagyon jó volt szombaton a koncert :x Macsekkal megbeszéltük, hogy talizunk a Keletinél, s onnan mentünk ki a Kossuth térre, ahol a metróban felültünk az egyik szobor lábához, s mikor jött egy nagy darab BKV-s fickó, azt hittük, minket akar leszállítani, de végül nem is figyelt ránk :D Akkor Cicc énekelt nekem az Anglia című számból, én meg néztem, hogy te jó ég, hova megyünk, de végül nagyon megtetszett, s rájöttem, hogy a rádióból már ismertem a Metróhuzat című számukat :) Aztán persze nem maradhatott el a Mekizés, hosszú idő után megint ittam epres shaket :x
Aztán Dooékhoz mentünk, tök sokat dumáltunk, megmasszíroztam... anyukája elég érdekesen nézett ránk, mikor behozta a sütit xD
Másnap melóztam a Vörösmartyn, hát jó fárasztó volt egész nap. A feladat annyiból állt, hogy hírlevélre kellett feliratkoztatni az embereket, de mi azt mondtuk, hogy közvéleménykutatáshoz kell xD Mivel az emberkék nagyon nem akartak megállni nekünk segíteni, felhívtuk barátnőm húgát, aki vagy 80 email címet bemondott nekünk, aztán azokat írtuk alá míg ebédeltünk, szóval nagyon jól elvoltunk. De enélkül sikeresen összegyűjtöttem még nyolcvanat, szóval összesen százhuszat mondtam be... :)

Jujj, tegnap voltunk moziban, és levetítteék a HP 7/2 előzetesét! Kaptam egy kis fangörcsöt, nem mondom. Ofőm szerintem hülyének nézett, pedig még nem is sikítoztam... xD Már csak ezért is megérte elmennii, mert a KTK 4. része nem igazán lett jó. A trilógiát imádtam végig, de ki kell mondanom, hogy ez a rész elég gyenge lett.

Ma lementünk a gyömrői tóra, aztán úszkáltunk (nem sokan), röpiztünk, activityt játszottunk, szóval nagyon jól elvoltunk.

Pénteken évzáró :x

Veletek mizujs?

Doo, végül megkaptad a jobb jegyet?
Lily, örülök, hogy végre üzent. :)

Ja és nem tudtok valakit ismerősök körében, aki szeretne kiskutyát? :( Egyszerűen nem találunk gazdit szegénykéknek, pedig annyira tündérien gyönyörűek, és annyira vágynak a törődésre...

*áldoz, szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 07 (kedd), 10:59 
Fanfic-faló

hahó hahó!
*kelletlenül szemez az utolsó három PR tétellel, amit ma meg kéne tanulnia*
Olyan nem várt öröm ért engem reggel, hogy felmegyek fészre látom kicsimúzsám VÁLASZOLT!! Ojeeee azt mondja: na, csüt? :lol: Én meg mint őrült hívtam fel, és megbeszéltük, hogy csütörtökön a vizsgám után talizunk :x VÉGRE!!! már tényleg idegroncs voltam...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 19:17 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :x

Huhuhúúúú... bowlingoznak az angyalok (: :D :D

Lily, mi nem fürödtünk, pedig akartunk. :( Majd máskor az is lesz. ;)

Kida, szerintem is nyugodtan vidd a szivárványos ernyődet!

Polly, akkor jól értettem először is. :D :D
Meglesz, drukkolok majd holnap ezerrel. ;)

Lily, tök jó, hogy ilyen sok minden volt anyukád :D :D
Valahogy az enyém is - bár nem ennyire. Biztosítóként dolgozott, a szülés után kozmetikus lett, majd elvégzett még egy, majd még egy, majd még egy sulit, így most sminkes, maszkmester asszisztens. Ha minden jól megy, ősztől tanítani fog sminkelést egy pantomimes iskolában.

Kyra, nálunk is óriási vihar volt, de nem történtek - tudtom szerint - károk.
Azért örülök, hogy ismét van neted. :)
Bioszon ki akartunk menni a zuhogó esőbe, megázni :D :D (de nem lehetett.)

Képzeljétek - CM fanok - bioszon (a jobb jegyért) tartottam kiselőadást a disszociatív személyiségzavarról.
Az előadás végén megkérdezi tőlem a tanárnő, hogyan jutott eszembe, hogy erről tartok kiselőadást... hát mondom, van egy nagyon kedvenc sorozatom, a Gyilkos elmék, amiben... :D :D :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 18:22 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

El sem hiszem, hogy végre itt vagyok! Iszonyatos vihar volt ma, több órán keresztül nem volt áram. A templomunkba belecsapott a villám, a mellette lévő Takarék is kapott egy adagot belőle, kellett egy kis idő, mire helyre állt a faluban a rend. Szerencsére, most nem égett ki ház, mint tavaly, legalábbis nem tudok még róla... Ahogy visszajött a net szaladtam is MD-t olvasni :D és most jöttem Hozzátok :)

Ki hogy van?

Lily,
Anyukád akkor nagyon sokoldalú, ez nagyon jó!!! Azt nem tudtam, hogy a Nővéred óvónő, a kislányról tudtam csa, aki egy Tündér! :x A Nővéred szép, bár sokszor igen nehéz pályát választott :) Irigylem, de nem tudom, hogy miért, van itthon épp elég gyerek, akik fölött óvónősködhetek :lol:

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 9:58 
Fanfic-faló

Kyra anyám kb minden volt már lassan :lol: Először a filmgyárban dolgozott rendezői asszisztensként, aztán volt egy butikja közösen egy iparművész barátnőjével, majd mikor kimentek amerikába a bátyám óvódájában dolgozott, mint óvónő, hogy a bátyám odajárhasson ingyen.
Aztán mikor hazajöttünk amerikából fogta magát és megcsinálta azt az ovit itthon, amiben kint dolgozott. 1991ben ez volt az első angol nyelvű magánovi itthon, és most volt a 20. szülinapja. Négy éve eladta, mert kitanulta a családterápiát és most azt dolgozza :lol: de a nővérem óvónő, bár most GYESen van a kislányával :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 9:37 
Fanfic-faló

Sziszás reggelt! :)

Polly,
itt vagyok, csak nem győztem takarítani a Prefi fürit, úgy látom, hogy drága Sziszánk és igaz szerelme, Harry :lol: szépen megünnepelték Szisza szülinapját ;). Mi újság? Olvastam, hogy még nem tudod lefordítani azt a Drarryt addig, amíg ki nem derül, hogy ki írta, így úgy döntöttem, hoyg elolvasom ;). De ettől függetlenül kérlek, hogy amikor majd megteheted, akkor majd fordítsd le nekünk, lécci, mert az én angolom elég béna :(. El fogom olvasni majd a Te fordításodat és majd kapsz rá egy szép, remélhetőleg értelmes kritit hálám jeléül. :mrgreen:

Lily,
jól értem, hogy Anyukád óvónő volt? Vagy óvodavezető? Az nagyon szép hivatás! Én is mindig hasonló munkakörben láttam magam gyerekként, csak aztán Anyukám meg akarta valósítani azt, amire neki nem volt lehetősége, így lettem varrónő... Nem rossz szakma, főleg, hogy a gyerekeimnek bármit megvarrok :), de megélni igencsak nehéz belőle, így nem is nagyon dolgoztam a szakmámban.

Kida,
egyet értek Lilyvel, vidd csak a szívárványos esernyődet! Ne hagyd, hogy mások elnyomjanak a hitedben, állj ki a véleményed mellett! :) ha nem fogják elfogadni azt, hogy Te toleráns vagy, az NEM a Te hibád, hanem az Ő szegénységi bizonyítványuk! Ha meg szekálnának emiatt, akkkor csak szólj nekünk, megyünk és helyre tesszük Őket! ;) :D

Doo,
ez nagyon jó kis nap volt! Ha beszélsz Hilddel, akkor pusszantom, add át neki kérlek :). És a puszi Neked is jár a kedves kritiért, köszönöm! >:D<

Szép napot Mindenkinek! :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 8:51 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Jó reggelt! :-* *összeszedi a konfettiket és a francia pezsis üvegeket*

Mi ez a nagy pangás? O__O Mit olvasok így hangtan tanulás előtt?! :( Tessék írni nekem! ;)

Doo, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. :) És köszönöm nagyon a drukkot! :x Holnap 1-től kell majd nagyon erősen imádkozni értem. :D Ez a feszt pedig tényleg hasonlít kicsit a kívánság üstre, csak annyiban tér el, hogy bárki adhatott le ilyen kérést (prompt) és a fesztre jelentkező írók abból választhattak. :) És viszont sztorit nem kellett írnom, úgyhogy ez nagyon kényelmes volt nekem, csak leadtam a kérést, megtetszett egy írónak, megírta és enyém az ajcsi. :D Jah, most esik le, ahogy így elolvastam, hogy igazából az ez évi üst pont ilyen volt. :D Na szóval, szerkesztés: ez a feszt olyan, mint a kívánság üst. :D

Kida, bár tegnap nem voltam itt, de remélem a szivárványos esernyődet vitted. :)

Lily, ez jó kis nosztalgia lehetett. :) Én már nem is emlékszem az ovis csoporttársaimra, csak azokra akikkel később egy osztályba is jártam. :) Meg tök megdöbbentő, mert akkor még aranyszőke hajam volt, amit most kevesen gondolnának, mert annyira sötét barna a hajam, hogy már szinte fekete. :lol:

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 17:45 
Betűmániákus

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, DRACO!!!

<:-P >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 15:28 
Fanfic-faló

Huhh *bezuhan* hát itt nincs fránya idő, itt ezerágra süt a nap és meg kell pusztulni a hőségtől!
Kida szerintem menj a szivárványos ernyőddel, a homofób osztálytársakat meg tűzd az ernyődre :lol: :lol:
Doo az jó ha jól éreztétek magatokat :x pancsoltatok a szökőkútban? :lol:

Huh én meg ma voltam ilyen múltidézésen, ugyanis az óvoda, ahova jártam (és ami anyukámé volt egészen négy évvel ezelőttig) annak most volt a huszadik születésnapja. És eljöttek nagyon sokan a régiek közül, ott voltak az én csoporttársaim közül is páran :lol:

Nagyon meleg van emberek, ez már kibírhatatlan :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 15:15 
Tollforgató

Sziszás-esős napot mindenkinek!

Hát jól betört ez a fránya idő... Pedig azt hittem, hogy megszépíti az utolsó napokat a suliban, de hát nem. Úgy látszik, megint ugyanolyan borzalmas esős évvége lesz, mint tavaly. :lol:

Egyébként Kyra, jót nevettem... Egy-két nappal ezelőtt Te mondtad, hogy megjött, erre ma nekem is. :lol: :lol: Úgy látszik, kezd egyszerre járni a biológiai óránk. :-D

Ma azon morfondíroztam, hogy holnap a szivárványos esernyőmmel megyek iskolába, mert ha jól sejtem, akkor holnap is esni fog. Csak hm, nem merek, bizonyos okok miatt (homofób osztálytársak... hosszú *sóhajt*). Szóval, ki szerint menjek azzal, és ki szerint hagyjam?... Valahogy nem tudok dönteni. :?

*szoborsimi, aztán beül az irodájába tanulni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 9:50 
Billentyűzetgyilkos

Hello drágák :x

Először is: [Boldog születésnapot, drága Szisza! :x :x :x

Aztán:
Polly, továbbra is drukk :) :-*
Áh, akkor ez olyan, mint az üst? :)

Lily, az szép :lol: ilyen helyzetben nem szívesen futnék össze tanárral. :lol:

Kyra, veled mizujs? :)

Nekem nagyon jól telt a tegnapom :x :x :x
A koncertet baromira élveztem, Szemivel, Ciccel meg Lizivel végigtáncoltuk az egészet.
Hild és Saby nagyrészt punnyadt :D De a naaaagy számokra ők is felálltak és ugráltak. :) :)
Aztán összefutottunk az egyik osztálytársammal, akit Szemi is ismer.
Cicc, Lizi, Saby, Hild és én leléptünk a M. U. koncert után, Hild ment haza, mi elmentünk a Blahához, kajáltunk a mekiben - igazából először csak vécét kerestünk XD. :D
Aztán jöttünk haza, Lizivel nagyon fáradtak voltunk, szóval kb. 1-kor bealudtunk. Korán kellett mennie dolgozni a könyvhétre, szóval nem sokat volt itt.
Már tanultam is, már csak egy biosz kiselőadást kell írnom...

Bocsi a kisregényért XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 9:10 
Könyvmoly

Boldog és Harryben Gazdag Születésnapot Kívánok Drága Sziszánk! :x :x :x

Kyra, a nyár nekem csak akkor kezdődik, mikor véget ér a vizsgaidőszakom sajnos. :( Most egyelőre csak hőség van nekem és nem nyár. xD Meg hát azt is meg kell várnom ezzel a fordítással, míg kiderül, hogy ki írta egyáltalán, mert ez most még anonymuszosan működik, úgyhogy nem tudok kitől engedélyt kérni a fordításhoz. :D

A hangtannal meg szenvedek, de haladgatok, már nagyon szeretnék túl lenni rajta, de úgy hogy azért a 2esem meglegyen. Nincs kedvem dékáni kérelmet fogalmazni. ><

Lilym, remélem tudtok talizni hamarosan. :)

Doo, köszi. :-* Remélem, jól telt az este! :)

*szoborsimi, óriás mennyiségű dzsinni, hörm és csó fej áldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 6:02 
Fanfic-faló

<:-P BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT DRÁGA SZISZA!!! <:-P

Polly,
az a helyzet, hogy már nyár van, szóval állhatsz is neki a fordításnak! :mrgreen: Iszonyatosan aranyos és jó lehet ez a kis történet, főleg azért, mert sok-sok Blaise van benne 8-> Még mindig iszonyatosan kevés írás lelhető fel róla :(. Hogy állsz a hangtan tanulással? :)

Lily,
a tanárodnak nem tűnt fel, hogy mit műveltek? :D Ez a szitu nagyon nagy, jót röhögtem, elképzeltem a fejeteket, amikor rátok köszönt a tanér xD. Kicsi műzsád a telefonbeszélgetésetek óta jelentkezett? Adott már időpontot? Drukkolok, hogy minél hamarabb tudjatok talizni. Őrjítő lehet így vágyakozni utána és nem láthatni :(

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 23:41 
Fanfic-faló

Oh hát bizony!
*teleaggatja a szentélyt a legkülönfélébb rikító színű és tarka mintájú konfettikkel és lufikkal, teleszór mindent szivárványszínű konfettivel*

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DRÁGA SZISZA!!!!
<:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 23:37 
Tollforgató

Lily tájékoztatott, hogy Sziszának most van a születésnapja.
Tehát.

<:-P <:-P <:-P Nagyon sok boldog születésnapot, Egyetlen Sziszám!!! <:-P <:-P <:-P
:x :x :x :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 16:07 
Fanfic-faló

Hát igen, mit ne mondjak tényleg elvoltunk :lol: Úgy volt, hogy ültünk a burgerben és elkezdtünk kardozni a szívószálakkal, aztán elkezdtük őket egymásba nyomni :lol: Aztán eszembe jutott, hogy írjuk már rá, hogy Kurt és Blaine és hát a többit látjátok a videón :lol: De a legjobb az volt, hogy amikor ott röhögcséltünk, hogy I'm coming, I'm coming, akkor egyszercsak megjelent az egyik tanárom :lol: És így ránkköszönt, hogy kezicsókolom! És megdícsérte Szemi kalapját :lol:

Ó én is ki akartam menni a könyvhétre, de nem fogok, mert a hétvégém tele van.
Édes kicsi múzsámat meg ma felhívtam, hogy még mindig nem válaszolt. Erre azt mondja ilyen iszonyatosan édes hangon, esküszöm megzabálom (három hete..érződik) "Tényleg nem válaszoltam még? Nahát" ajjjjhhh de most azt mondja megnézni a vizsgarendjét és válaszol. Arrrrrrrgggghhhhh.... LÁTNOM KELL MERT ELHALOK!!! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

Szemi, Lily, tényleg elvoltatok XD
A szökőkútban fürdés nagyon jó :x :D :D

Polly, nagyon örülök, hogy örülsz :D :D :lol: Remélem, érted :D :)
Hú, én asszem inkább nyárra hagyom... :)

Lily, nem ismerem ezt az oldalt, de látom, jól belevetteted magad. ;)

Anyira jó, hogy nem kell tanulni :D (ami mondjuk nem teljesen igaz, de nem lesz több tz vagy doga)
Délután/este koncert, aztán Lizi itt alszik, mert reggel ő úgyis jönne be Pestre a könyvhétre dolgozni, szóval így összekötjük a kellemest a hasznossal. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 10:08 
Fanfic-faló

Kyra nem csoda, az ugyanabban a szökőkútban ihletődött, csak akkor kicsimúzsámmal voltam, akin fehér ing volt. Amit Szeminek jó párszor elmondtam közben :lol:

Polly tök jó, akkor lesz mit olvasni :lol: Én meg most rákaptam a tumblr-re úgyhogy PR elmélet helyett tumblrözöm :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 10:07 
Könyvmoly

Jajj, Szent Szisza, annyira nagyon jó volt és TÖKÉLETES! :x Ez most annyira kellett nekem, teljesen feldobott. :D

Itt van a link, ha elolvasnátok. :) Aki nem tud angolul, annak várnia kell nyárig, míg lefordítom, mert le fogom az tuti. :D

Naggyon sok Blaise volt benne, ahogy kértem, meg Draco is pontosan olyan volt, ahogy megálmodtam, és awww, nagyon nagyon imádtam. :x Az a sztori lényege, hogy Dracónak egy éven belül meg kell találnia a lelkitársát különben meghal, és végig kellett csókolnia az egész Roxfortot. :lol: Olyanokat röhögtem jó pár résznél, uhhh, szóval nagyon imádós lett. :x

Ezután jobb lesz hangtant tanulni. :D

*szoborsimik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 9:33 
Fanfic-faló

Polly :D ,
úgy örülök most Neked! Rég láttalak ennyire boldognak :D, de kit ne tenne boldoggá egy ajándék drarry? :) Aztán majd oszd meg velünk, hogy milyen volt ;).

Lily és Szemi :),
láttam a vidit fészen, jóóól elvoltatok a Burgerben :lol: . A szökőkutas pancsiról nekem mindig Polly és Lily forró drarryje jut az eszembe :x . Megyek is újra elolvasni ;). Hozok egy kis jégkrémet hozzá, hogy legyen mivel hűteni magam közben :lol:

Sziszás szép 7végét Mindenkinek! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 8:21 
Könyvmoly

SZENT SZISZA MEG MERLIN MEG MINDENKIIIIIIII! *őrült ugrálás* Felkerült a kérésem alapján írt történet a drarry fluff fesztemre! Uhhh, úgy izgulok. :D Még nem olvastam, de rohanok és elolvasom, de muszáj volt megosztanom hírt! :D

Jajj, és Macs gyorsan ha erre jársz itt a link a Percy/Cormac-hez: http://www.fanfiction.net/s/5457426/1/Perception

És Ath, nem lett csönd, nem tudom mi van, de már reggel 8 óta partizik itt megint valaki. xD

És most suhanok olvasni, a hangtan elmehet a jó ***-ba. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 23:56 
Fanfic-faló

Polly olvastam igen :x
Szemi olyan jó volt ez a délután-este :x :x :x örülök, hogy találkoztunk :x

Emberek betörtem a tumblr-be!!
Itten

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 21:58 
Fanficbúvár

Doo, majd fussunk össze mindenképp! Elküldöd pü-ben a számodat? :)

Ma fürödtem Lilyvel a szabadság téri szökőkútban *.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 20:53 
Billentyűzetgyilkos

SZERK.: Szemi, alap, hogy megyek belfeszre^^
mi is Magashegyi Undergroundre megyünk. :D :D
Halihó :x

Egy napig nem vagyok, és hogy beindul az élet :lol:
Tegnap egyszerűen nem volt időm feljönni, bocsánat. :(

Polly, Lily, Ath, nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljenek a vizsgáitok! :x
Ja és Ath, üdv köztünk :x :D :D

Kyra, remélem, már nem fáj a hasad. :)

Shanon, megoldották már a helyzetet?
Ez tényleg nagy szívás. :( Nem értem én az embereket.... :roll:

Kida, szegénykém. :( Ezt nem értem, hogy miért a tánctanár dönti el. >.<

Cicc, ígérem, most lement minden, ma megírom a krimi részemet.
És nagyon bocsi, hogy ennyit kell várnod. :oops: :oops: :oops: :oops:

(Remélem, senkit sem hagytam ki.)

Velem mizu?
Tegnap azért nem voltam, mert egyrészt sok órám volt, aztán ottmaradtam a színjátszósok előadásán (Saby is benne van.) Nekem nagyon tetszett. ^^ [Nosztalgia volt végig.]
Jó kis feelingesen mezit láb voltam az előadás alatt (XD), mert közvetlenül előtte a barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy itt a nyár, akkor fussunk már egy nagyon a szakadó esőben. és csurom vizesek lettünk. és szoknyában meg szandálban voltam. és marha jóóó volt. :D :D :D :x :x
Este pedig színházba mentünk az osztállyal, szóval épp hogy haza tudtam jönni átöltözni, este meg már csak a fürdéshez volt energiám.
Ma: először is: 5, lett a fizika tz-m! :D :D :D *ujjong* Igaz, kis csalással, de így meg van a 4-es fizikából! :D :D
Kémiából is megkaptam a 4-est, németből is az 5-öst, szóval már csak egy-két kétes van. :)
Voltam kint a könyvhéten, vettem magamnak egy könyvet, és 2-t nem magamnak... (mivel idén elég sok tanár hagy el minket, úgy gondoltam, hogy adok azoknak valami kis ajándékot.)
Voltam úrír szakkörön, majd jöttem haza és aludtam 3,5 órát :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 20:03 
Tollforgató

Hát a 10. fejezet immár bétánál csücsül, majd ha visszakapom, mindenképp feltöltöm. Szóval szerintem jól, ennek nagyon örülök most. :)
Azon merengek, hogy felrakom egy új versemet is, bár lehet, hogy még pihentetem egy picit. :P
Azon kívül készülök írnii arra a kiadós valamire, és már van egy vázlatom, de még nem teljesen kristálytiszta a történet. Megvan a cselekményszál, csak hiányoznak a kis plusz dolgok hozzá. :) De szerintem az lesz. :D
Túl sokat akarok írni, az a bajom csak. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 19:25 
Fanfic-faló

*belibben, szoborsimi, miegymás*
Köszönöm, drágáim, aranyosak vagytok! *mindenkit egyesével megölelget*
nektek is kitartást, kinek mihez. már nem tudom fejben tartani :D
jön a vihar :D :D
Kyra, jobban vagy?

SW, közlekedtek már?

Polly, kisebb már a hangzavar?

Macs, hogy állsz a törivel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 17:14 
Tollforgató

Semmi baj, Shanon, elnézem neked, ha fáradt vagy. :P

Polly, köszönöm az ihletmanókat, azt hiszem meg is szálltak, éppen nagyban alkotok egy fejezetet. Már régen volt friss, már éppen ideje volt, csak eddig nem tudtam sit-comot írni. :D
Ó, én nagy Percy rajongó vagyok. :x Valakinek őt is kell szeretni, nem? :) Azért azt a Cormac-es dolgot se utasítanám vissza, nem tudsz megdobni egy linkkel?

Nálunk az osztálytánc csak azért katasztrófa, mert alig van ötletünk, viszont határozott elképzelésünk van arról, hogy mit NE táncoljunk, de ellen ötlet még nics. Viszont nektek nagyobb szívás, sajnálom Drága. :)

Nem haragszom Kyrám, rád nem is tudnék. :) Tudom, hogy nem szereted. :P Akkor csak az enyém marad. :x :x :x
Köszi, aranyos vagy. :)
Nem tudtam meg semmit, igazából abban reménykedem, hogy valaki olyan megtudja mondani, aki fenn van Twitteren., hátha ott mondtak valamit. :D

Ui.: Kiderült, hogy még nem születtek meg, csak kiderült, hogy lányok lesznek. Akkor is boldog vagyok. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 17:01 
Tollforgató

Hát ne is mondd, Kyra. A hócipőm teli van már ezzel az egésszel. :roll:

Ha feljössz msn-re, szórakoztatlak egy kicsit a tervezett novellámmal a pályázatra. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 16:54 
Fanfic-faló

Köszönöm a sok gyógypuszit, meg gyógysimit, mind használt! :-*

Kidám,
szörnyű, hogy mennyi baj van ezzel a tánctanárral, meg az egész felkészüléssel! :( Nem is értem, ha kiválasztottak már egy táncot, akkor miért nem ahhoz tartja magát??

Macs,
Percy/Wood? Én iylet még nem olvastam, de valahogy nem is vágyom rá, ne haragudj :oops: . Percy nem nagy kedvencem, Wood viszont cuki :), sokkal inkább el tudom képzelni Cormackel, ahogy azt Polly is írta :). Slasher létem ellenére megértelek, hogy nem esik jól azokat a fanartokat nézned :(. Azért van egy határ, nem lehet mindenkit mindenkivel összehozni. Megtudtál már valamit azóta arról, hogy mit szólt be Dan Oliveréknek? :)

Bocsi, most csak ennyi, izgulok, mert már 6 óra és még nincs fent a mai MD-s töri :(. 2 percenként frissítem az oldalt :lol: *megszállott* Remélem ma valami könnyed vicces vagy egy romantikus, szerelmes írást kapunk :)

*Visszalohol az irodájába, idegesen dobol az asztalon és várja a baglyot, mely a mai MD-t hozza*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 15:29 
Tollforgató

polly, nem tudom. De nagyon idegesít. A tanár is eléggé nagyképű, ő is ugyanezzel a dologgal jött, hogy: "Ha nem tudtok megegyezni, majd akkor azt csináljátok, amit én mondok!".
Nem is tudtam, hogy nem MI fizetünk a tánctanárnak, hanem Ő NEKÜNK azért, hogy eltáncoljuk az idióta társastáncos ugrabugrálását.

A probléma csak az, hogy ezzel nagyon sok ember meg fogja utálni a dolgot, ki fognak hátrálni a dolgokból, és a végén csak a mi osztályunk nem fog táncot előadni... Ami meg, hát nagyon gáz lesz. De lassan már azt gondolom, hogy megérdelmi ez az osztály, ha már egyszer képtelenek vagyunk megegyezni valamiben...

Na, abbahagyom a nyavalygást, mert már engem idegesít. :lol: Sok sikert a tanuláshoz, lassan csak összejön! :-D Azért a kimaradó havikkal vigyázz, mert tudod, nem csak a stressz miatt lehet... Persze, most egyértelmű, hogy amiatt van, de akkor is, jobb ezzel óvatosnak lenni. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 15:17 
Könyvmoly

Sziasztok! :-*

Ballagnak az ovisok épp, úgyhogy tanulni megint nem tudok... >< De remélem akkor jövőhéttől nem lesz ez a nagy parti minden délelőtt. *ima*

Shanon, remélem nem kacsa a hír és tudsz megint közlekedni. :)

Kida, ez elég fura. Nem értem, hogy miért a tánctanár választ táncot az osztálynak, neki azt kellene megkoreografálni meg betanítani, amit ti mondtok neki. -.-"

Kyrám, sok gyógypuszi a hasadra! :x Mikulás miatt? :( Hozzám a sok stressz miatt nem érkezett meg májusban, úgyhogy itt a bizonyíték, hogy kikészít a suli. >< De ahogy elnézem a helyzetet várhatok vagy júliusig rá, mert a júniusom se lesz stresszmentesebb. ><

És még az md-hez visszatérve, tavaly is lehetett kommentelni, csak a pontokat kellett azon a cuccon keresztül leadni. :) Remélem az embereknek meg jön a kedve vagy lesz több ideje és akkor jönnek mások is pontozni. :)

Ath, kitartást a vizsgákhoz! :) Biztos ügyes leszel! :)

Macs, sok ihletmanót küldök a novellához. :) Percy/Wood? hmm, szerintem még nem olvastam, de amúgy se vagyok egy nagy Percy fan. :oops: Egyet olvastam, amire emlékszem és tetszett is, és az egy Percy/Cormac fincsiség volt egy nagyon jó írónőtől, akit szeretek, úgyhogy igazából csak miatta olvastam el. :D

Lilym, erre a ficre te emlékszel, hogy olvastad? Link Mert én már olvastam ezer éve és tegnap valahogy megint ráakadtam és elolvastam és annyira cuki meg édes meg fantasztikusan fantasztikus. Úgyhogy ha még nem olvastad, akkor pótold be, mert nekem meg ettől voltak fincsi álmaim az éjjel. :D A PR-hoz pedig kitartást, menni fog az! :x

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 14:26 
Betűmániákus

ééértem *pihent*

és köszi :) talán most már nem vacakolnak :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 14:15 
Tollforgató

shanon widow írta:
csajmacska írta:
Kitartás Shanon! :)

köszönöm :)
de mihez? :lol:

Hát a sok hülyéhez, akik torlaszolják az utat, és a tanuláshoz is. :D Csak így röviden. :P

Kidám, remélem sikerül neked is az írás, annyira jó lenne veletek egy gyűjteménybe, vagy ilyesmibe belekerülni. :)
Az Angiliát is nagyon szeretem. :) Ha kész lesztek küldjétek el nekem, annyira kiváncsi vagyok. :)

Am, aki még nem tudja: Oliver Phelpsnek megszülettek az ikrei, kislányok. :) Nem tudom miért dobott fel ez az infó. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 14:01 
Betűmániákus

csajmacska írta:

köszönöm :)
de mihez? :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 14:01 
Tollforgató

Sok sikert az íráshoz, Cicc!

Én is tervezem, hogy írok valamit erre a pályázatra, mert érdekel, meg mondtam anyának is, hogy lesz ez, és ajánlotta, hogy próbáljam meg. :-) Én szerintem a 19. század végi Angliát fogom megidézni, egy kis forrósággal megfűszerezve. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 13:52 
Tollforgató

Én is bekukkantok egy picit. :D

Konkrétan elvagyok, ma 3 olyan órám is volt, ami nem tudtam mit kezdeni magammal, így megalkottam annak a novellának a vázlatát, amit el fogok arra az Ulpius kiadós valamire küldeni. :) Ilyen több szálon futó ok-okozati dolog, remélem sikerül a maximumot kihozni belőle. :D Az most erősen irónikus lesz, szóval igyekszem azt a humoromat elővenni. :P
Lily, itt is mondom, hogy szerintem nyugodtan elküldheted a Trón titkait, biztos tetszeni fog nekik, most nagyon érdeklődnek az ilyenek után. :) Van olyan, hogy kosztümös és meleg is, szóval...

Kyrám, remélem jól vagy. :)

Lily, jajj, devinantart! :x Nagyon szeretem azt az oldalt. :) Olyan szép dolgok vannak rajta, csak nagyon idegesít, hogy mindenből slasht csinálnak... Ne kövezzetek meg, de amikor a Bertie Woostert látom, amint éppen a kormornyikját szopogatja, akkor kinyílik a bicska a zsebembe... Perzse, semmi bajom a slash-sel, te is tudjátok, hogy szeretem, de amiknek semmi realitás alapja nincs, arra miért kell ezt csinálni? Túlságosan szeretem ezt a két karaktert, és úgy, ahogy az író eredetileg megírta, egy picit megrázott ez a sok slash belőlük. Annyira lehetetlen.
Viszont láttam fincsi Percy/Woodot. Ilyen sztorit tud valaki? :)

Kidám, neked is kitartás! A Fekete hattyú nekem se tetszett annyira, de szépek benne a ruhák, jó a tánc és a sikzorénia az egy érdekes téma. De mégis, egy kicsit túl elcsépelt képeket használtak benne. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 13:32 
Tollforgató

*bekukkant*
Csak benézek, mielőtt még elmennék a boltba, aztán leülnék alkotni egy fejezetet. :-D

Jó hallani, hogy végre megszűnt a blokád, vagy minek nevezzem. :roll: Nevetségesen szomorú, hogy egyes embereknek erre kell kényszerülniük, különben nem hallják meg a hangjukat... Vagy akármit, ami tőlük származik.

Kyra, tegyél valamilyen meleg vizes tömlőt a pocidra! Nekem az mindig be szokott válni. :-)

Lily, neked meg szépjóreggelt. :lol: Ma is RPS-t nyomunk, azt ugye tudod... :wink: A vizsgához meg sok sikert, ámítsd el a tanaradat. :wink:

Még akartam írni valamit, de azt elfelejtettem. :lol: A mai nap nagyon fárasztó és felesleges volt... Bementem hamarabb, pedig köbö 9.15-ig nem volt órám, azért, mert hamarabb felkeltem, és nem akartam buszozni... Angolon, nagy szenvedések árán elkeztük a Fekete Hattyút, és *unpopular opinion* engem eddig egyáltalán nem nyűgözött le... Aztán egy hulla unalmas etika-nyelvtan kombó, és végül ofő.
Na már most bejött a tánctanárka, talpig öltönyben (néztem is egyet, hogy ez meg minek csípte ki ennyire magát), és valahogy megegyeztünk, ő is bocsánatot kért, meg hát kompromisszumra léptünk... De most meg azt mondta az ofő, hogy az lesz a tánc, amit a tánctanár mond. Elnézést, de MI-CSO-DA?! Eddig úgy tudtam, hogy megegyeztünk valamiben...
Szóval most kellően dühös vagyok, mert a tánctanár tuti valami olyat fog kitalálni, ami nem az énfajtámnak kedvez...

Mindegy, elég a nyafogásból. *sóhajt*

*szoborsimi, aztán bemegy a Főosztályon található irodába, hogy nekiállhasson alkotni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 11:57 
Betűmániákus

Köszi a szurkolást, együttérzést és minden hasonlót mindenkinek :lol:
Képzeljétek, valakinek megjött az esze! :D :D pontos infókat nem tudok még, de facebookon írták, úgyhogy... :-P de a barátnőmnek is indult a busza... úgyhogy a legtöbb helyről már elmentek az illetékesek :)

*boldog*

azért így jelentősen másabb a helyzet^^ és remélem, hogy nem kacsa :S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 10:13 
Fanfic-faló

Jó reggelt a papnőknek *ásítva kimászik a főosztályról*
Uh SW szegény megértelek ez tényleg szörnyű...
Én meg itten szemezek a PR eszközeivel. De nem nagyon vagyunk jóba ezzel a tárggyal. Public Relations ooohjeeeee....
Igazából csak a tanártól tartok, mert szóbeli a vizsga és hat kredites... és a tanárbácsi enyhén szólva is hangulatember...

Én jól aludtam :lol: elég sok deviantartot nézegettem lefekvés előtt, hogy jól aludjak :x :x :x meg hát Kidával is rendesen szeánszoltunk tegnap este :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 8:02 
Betűmániákus

Szia Kyra! :-*

Sajnálom a hasidat :( bár én nem vagyok semmilyen gyógyszeres kezelés híve, de remélem, azért neked segített :) kedves tőled, hogy szurkolsz^^ én is nagyon remélem, hogy végre tesznek valamilyen intézkedést... jó lenne, ha hétfőre lezajlana. Annyira reménykedek benne, hogy nagyon $pray figyelem a híradót, a rádiót... ennyire se voltam még informált, mint az elmúlt napokban :D alig találtam meg a távirányítót XD

jaj, várunk mindenféle beszámolót mind a nehézségekről, mind a jobb dolgokról ;)

én szétnézek a mappáim között, hátha ráakadok valamire. már elküldtem egy fejezetet, amit a kávé mellett még átfutottam, úgyhogy kész is vagyok, nem tartozok senkinek :)

*behúzódik a dramione részlegbe*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra