Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 14:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lilyanjudyth írásai - Meg mindenféle másvilág :-)
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 21:42 
Betűmániákus

Már túl vagyok a húsz oldalon, már ami az SB-t illeti, csak némi problémába ütköztem, és nem tudom, mi tévő legyek. Ugyanis és vinnék némi hajszálnyi slasht a történetbe - mert szerintem ennyi még oké lenne -, de fogalmam sincs, hogy ennyivel elüldözöm-e a kedves olvasókat. Mármint a férfi olvasóimat. Elvileg van egy pár, nem? :D

A helyzet annyi lenne, hogy Darius karakterén gondolkodtam. A dolgot olyan szinten vinném csak bele, hogy ő másképp gondolna Harryre, mint a többiek, ha értitek, mire gondolok. A slash tartalom nem menne túl a határokon, nem kezdene ki a főszereplőnkkel (vigasztalás, illetve csók szintjén), egyszerűen védené Harryt, mert hát... szereti. Természetesen Harry nem viszonozna semmit sem, mert ő csakis Hermionéval akar lenni. :)

Ezúttal tényleg nem tudom, hogy ezt beleírjam, mert tartok attól, hogy akik nagyon nem viselik el a slasht, rettenet megutálnak. Amúgy abszolúte nem szoktam az olvasók kedvére írni, mindig magam kedvébe járok, hogyan írjam - de ennél a mozzanatnál kész vagyok változtatni ezen a dolgokon, és lemondani erről, ha ez valakit kiakaszt, vagy rettentően taszít. :)

Bár úgy érzem, Castiel fogja teljes mértékben képviselni összesen a "pasik" kategóriát, de remélem, más is jár erre, aki hímnemű és nyilatkozik erről. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 20:29 
Betűmániákus

Jahm, mert kihaltam, elszáradtam ebben a melegben... :))

Tudom, mint egy tetü, de már tizenhat oldal, szal már csak vége lesz lassan annak a sokáig ígérgetett SB fejezetnek. Az Adriana pedig - hogy a kérdésedre válaszoljak, Ashley - azt hiszem, öt oldal van meg belőle, míg az azt követő két fejezetben több, mint tíz oldal (mármint külön-külön). XD De amúgy az SB is így néz ki. :)) Mindkét fejezet aktuális fejezetén kéne "átrúgni" magamat, aztán utána egész gyorsan jönnének a dolgok, ahogy ígértem. :#-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 23:09 
Szárnybontogató

Üdvözletem a drága írónéninek ^^
Érdeklődnék, hogy mikorra várható az Adriana gyűrűjének következő fejezete :D?
Pusz, Ashley

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 12:03 
Szárnybontogató

De eltűnt innen mindenki:) Semmi hír a frissekről sem :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 9:44 
Betűmániákus

Ugye, végre vége a WS-nek, hátradőlhetek.
Erre? :)) Menjünk ma anyósékhoz, mert olyan régen voltunk náluk. Na, nesze nekem - mivel ott az írásra az esély egyenlő a nullával. 8-| Úgyhogy most írok szorgalmasan, hogy még mielőtt elmegyünk, haladjak valamire - és remélem, a végére. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 18:12 
Szárnybontogató

Hát ez határozottan rossz hír, de az a pár nap már igazán nem számít semmit. A sietség inkább ne menjen a minőség rovására ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 8:59 
Betűmániákus

Most már ott tartok, hogy vasárnapra én fejezem be, és csak aztán kerül fel, ha béta látta. A Ws miatt nem haladtam, ráadásul itthon is van jó pár dolgom - úgyhogy tényleg a hajamat tépem, hogy nincs még mindig kész. ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 6:35 
Szárnybontogató

Szia,
látom ám a fontossági sorrendet, előbb az aláírást, aztán engem... :D
A minőséghez nem tudok hozzászólni, mert én nem csináltam vele semmit, csak lementettem.
Vasárnap? Az egy kicsit soká lesz, de biztos kibírom. Most, hogy megvan hozzá az aláírás lehet, hogy gyorsabban fog menni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 10:40 
Betűmániákus

Smaragd írta:
Szia,

erre gondoltál? :D

*nagy-naaaagy kő leesik a szívéről*

Úúúh, igen, erre! :D *megölelgeti az aláírást is, és Smaragdot is*

Tényleg ilyen pixeles volt? :( De legalább van, amit feljavíthatok! Mert ha ez sem lenne... Tényleg nagyon szomorú lennék. *közben lementi legalább ötfelé*

A minimum, hogy újraírom rajta a szövegeket, meg pár dolgot újra ráteszek, Harryt talán, stb... Naaagyon köszönöm szépen, tényleg! :D Ez az apró jókedv erőt fog adni, hogy befejezzem szegény fejezetet. Mivel már ennyit csúszok, így lehet, csak vasárnap fog felkerülni péntek helyett. Csak hát ugye már megint WS, 25 érmet kell legyártanom, meg van pár apróság is. :)

Meg ma válaszolok a marad Adriana-véleményekre, én kis naiv azt hittem, több vélemény érkezik, amiben kifejti a többség mennyire utál, hogy ennyire későn jött friss. :#-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 23:50 
Szárnybontogató

Szia,

erre gondoltál? :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 19:29 
Zöldfülű

Szia Lily!

Bocs a zavarásért,de írtam Neked a gmail-os email címedre,majd ha lesz időd olvasd el!

Köszi!

Amúgy szeretem az írásaidat,régóta olvasom őket! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 18:57 
Betűmániákus

Szolgálati közlemény... körözök...

Eltűnt az egyik SB-s aláírásom, égen-földön nem találom, de úgy, hogy még a PSD sincs meg. :(( Szánalmas az egész, mert három gépen lehetett volna fent, de egyiken sincs, sem a biztonsági mentések között... úgyhogy sííírok. Hogy melyikről is van szó? Pont az egyik legszebbről, aminek az avatarját be is linkelem:

Kép

Naaaaaaaaaaaagyon hálás lennék annak, aki lementette, mert... ah, annyira béna vagyok, hogy elvesztettem. :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 15:06 
Betűmániákus

crucio írta:
Az SB-nek is örülök és várom :-D

Szerintem, nem, nem fogsz neki örülni... Mármint a mostani fejezetnek, de aztán érzem, mindenki utálni fog... ;;) Ah, még sem másolok be belőle. Itt problémáztam rajta. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 7:26 
Szárnybontogató

:lol: :lol:
Idézet:
(megfelelő kijelölendő)

Köszike:) Lassan csak megtanulom:) Meg kell, hogy valjam 1 sec. erejéig furcsáltam azt a hosszú hatásszünetet... :lol: :lol:
Az SB-nek is örülök és várom :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 18:16 
Betűmániákus

Ha felváltva írnám, mekkora gubanc lenne... :))

Egyébként letettem a kezemből az Adriana kilencest, aminek a nagyját meg is írtam. Ah, mondom, akkor SB. Erre?! Belenéztem az Adriana nyolcasba... annak is megírtam több, mint a felét. Egyedül ugye a mostani folytatása, a hetes hiányzik, amúgy zsinórba tudnék már frissíteni, úgy nekiindultam. XD

Viszont akkor is SB, azt akarom a jövő héten frissíteni, mert mindig a "majdnem kész" vonalon egyensúlyozik szerencsétlen fejezet. Csak nehéz, mert olyan beszélgetések vannak benne, amik fényt derítenek többek közt arra, mi lett végül Dariusszal, hogy mi is történt Ronnal, Perselusszal pedig ismét marják egymást (megfelelő kijelölendő), aztán ezeket jó párszor megrágtam, hogy legyen jó. Aztán persze ne feledjük/jétek, hogy a harmincadik fejezet mérföldkő lesz (innentől Harry megkomolyodik, pár dolog változni is fog), azt is írom vele együtt hogy átlátható legyen számomra... ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 18:52 
Szárnybontogató

Idézet:
Én meg kiszedem már a kezeim közül Adriana 9. fejezetét, mert nem szabad azt írni. Sb-t kell. XD

Ne-ne írd nyugodtan a 9-et :mrgreen: *mindig magamra gondolok, másokra nem* Vagy tudok jobbat. :D
A Word-be több ablakot is meg lehet nyitni. Váltogasd őket: egy sor SB, egy sor Adriana, egy sor... :mrgreen: :-P

mod. szerk. (De most tényleg, egy perce sem írtad az előzőt xD) De, írtad. Fene, ezt elnéztem. Cas

Na a sietségben, vagy örömömben már össze vissza írok 9 helyett 7-et akartam írni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 18:12 
Betűmániákus

Adriana gyűrűje 6 fejezet - Álmok vára

Mindenkinek jó olvasást! :)

(Én meg kiszedem már a kezeim közül Adriana 9. fejezetét, mert nem szabad azt írni. Sb-t kell. XD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 11:38 
Szárnybontogató

Hát igen a létfenntartáshoz más is kell, nem csak fanficek tömkelege :mrgreen: :mrgreen: Pl: ahogy írtad étel, ital és fedél a fejünk fölé :D Bár az utóbbi biztos fárasztó lehet, de örülök, hogy ma már pihensz.
Meg, hogy ilyen jó hírekkel szolgáltál.
Váltságdíj: Ez tényleg nem a megszokott szitu és már nagyon várom, hogy olvashassam azt is. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 11:22 
Sztorihajhász

*bepof*

Még jó, hogy bekíváncsiskodtam.:) Ennek még a leírásai is egy főnyeremény... ;)

*kisomfordál*

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 10:31 
Betűmániákus

De még nem érti, az emberek miért nem ülnek reggeltől estig a gép előtt, hogy írjanak... XDDD Hjaj. :D Talán, hogy ne haljanak éhen, mivel melózni kell, ésattöbbi? :D Én esetemben egész héten be kellett segítenem a tetőcsinálásba azzal, hogy ezerötszáz cserepet átmostunk. Ma, hogy felkeltem, fáj mindenem, szal ma tényleg itt fogok ülni egész nap, és írok, néha azért eszek is, stb. :)) A heti frissre akarok ráállni itt, nem tudom, az meg fog-e felelni az igényeidnek. :-P (Naponta két történet? Jajj. XD)
Azért akarom ma frissíteni az Adrianát, hogy jövő héten pénteken, vagy szombaton jöhetne az SB, és így tovább minden héten.

Igen, azért én is így vagyok bizonyos történetekkel, hogy xy fejezetet már kívülről fújom! :)) És igen, akkor is vannak unalmas fejezeteim. :)

És csak a te kedvedért, lásd alant a dolgot. No de ez nem jelenti azt, hogy mindent végig kérdezhettek, miről is szól, mert neeem, lakat a számon. Ez volt az egyetlen, amiről "nyilatkoztam". :))
Idézet:

Váltságdíj

Elöljáróban:
Igen, ez is egy Severitus történet, bár nem lesz akkora a hangsúly a témán, mint bármelyik másik történetemben, hiszen itt már Harry felnőtt és saját családja van. A kisregény figyelembe veszi Rowling mind a hét regényét (az epilógust nem és azt a rengeteg elhalálozást sem), de nagyon sok dologban el fog térni, amik a cselekmény során fognak kiderülni.
A történet három fejezetnél több nem lesz.
A kisfiú neve nem véletlenül lett Darren, számomra az Álmok földjén egy nagyon kedves történet volt, így úgy gondoltam, Harry kisfiának ez tökéletes név lesz.

Tartalom: Már hét év telt el a háború óta, Harry békésen és zavartalanul él családjával Godric's Hollow városkában, szülei újjáépített házában. Éppen készülnek a közelgő Karácsonyra, amíg nem egy nyugodt, vasárnapi délután egy jól szervezett akció keretében el nem rabolják kisfiát, Darrent. Perselus, amint megtudja, mi történt, sürgősen hazautazik Londonból, hogy segítsen fiának a helyzet megoldásában, ami koránt sem könnyű, hiszen hét év alatt sem sikerült kibékülnie Harryvel.

Harry mindent megtesz azért, hogy Darrent megtalálja, de amikor jelentkeznek a fogvatartók, rájön, közel sem lesz egyszerű a helyzet, mert a sötét mágusok nem galleont akarnak érte, hanem egy bizonyos valakit…

Talán hét év után végre sikerül megbékélnie apának és fiának?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 8:06 
Szárnybontogató

:oops: Hát a kedvenc író kategóráiba nekem azok tartoznak akik rendszeresen frissítenek (napi egy, illetve 3 napi), de mostanság nincs olyan.

Egyszerűen nem értem, miért nem ülnek a gép előtt az emberek reggeltől estig, hogy megírják nekünk az új fejezetet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pedig az írók el sem tudják képzelni mennyire várjuk. Lehet szigorú vagyok az írókkal? :oops: De a te, a ti hibátok!! Ha el kezdtek egy jó történetet írni, azt szeretné az ember mindig olvasni.
Az más kérdés, hogy ha befejezed mi lesz utána :-(

Hm... erről jut eszembe: kíváncsi lennék mit takar az a Váltságdíj nevű történeted, ami előkészületben van. Biztos jó és szívesen olvasnám már azt is.
Szóval itt tényleg az lenne a jó, ha naponta legalább két történetet tudnál frissíteni és így kielégítenéd a kíváncsiságomat.

Egyébként lehet, hogy számodra uncsik a fejezetek, de én szeretem olvasni. Persze van amit jobban, és van amit kevésbé. De lassan már ott tartok, hogy kívülről fújom egyes - számomra kedvenc fejezeteket - történeteket :mrgreen: Na ez az amit nem szabad leírni, nehogy elbízza magát az író. :mrgreen:

De mondom számomra a kedvenc író kategória a rendszeres frisst jelenti... Remélem ösztönzőleg hat rád. Bár egy ember nem sokat számít :mrgreen: de próba szerencse.

Ui: Várom, várom és még mindig várom az új fejiket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:30 
Betűmániákus

Ej crucio, pedig nem is vagyok a kedvenc íród, de attól még várod? :-P *kötözködik*

Kilenc felé hazazuhantam, regenerálódtam, most javítgattam a fejezetet. De vicces, mert a sok tetőcseréptől fájnak az ujjaim, szal úgy haladtam, mint egy tetü. Viszont vége a "gályának", holnap nem megyek sehová, csak úgy létezem majd. És addig rugdosom magam, amíg nem írom meg azt a pár oldalt szegény SB-hez. /:)

Jah, a lényeg... *fáradt*, holnap este felteszem azt a nyeszlett uncsi fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 15:17 
Szárnybontogató

Azt a ma estét mégis melyik napra értetted? :mrgreen: *piszkoskodik*
Csak mert már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon várom :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 12:20 
Betűmániákus

Visszakaptam a fejezetet, de mivel egész délután cserepet fogok mosni, csak este lesz alkalmam kijavítani. Nem tudom, lehet így még ma felkerül, de lehet, hogy csak holnap. :)

Az SB változatlan. *sóhajt* Pedig reménykedtem benne... viszont így legalább esélyes lesz a heti frissre való átállás.

Na, mire írok, Cas pont beírsz. XD

Eggen... meghal, de még sem. :-P Amíg nem frisselek, ráérő idődben - amikor nem frissítesz annyit - elolvashatod. :D

Na mennem kell melózni a cserepeken.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 12:18 
Betűmániákus

Az Adrianát már újra át kellene olvasnom, elfelejtettem, miről is szól az. :D Nem az, amikor Piton meghal vagy mi?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 22:47 
Betűmániákus

Smaragd írta:
Szia,
ezek jó hírek, és mi a helyzet, a részemről olyannyira várt, kódexel?
8)

Abból több van hátra. Kábé még a fele. :D Egy olyan kiadós vitatkozás Pitonnal, némi szexjelenet... ;;)

Na, én kiterültem mára, beborulok az ágyba. (Fúú, lehet inkább verset kéne írnom. :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 22:40 
Szárnybontogató

Szia,
ezek jó hírek, és mi a helyzet, a részemről olyannyira várt, kódexel?
8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 22:16 
Betűmániákus

Adriana gyűrűje 6. fejezet - készen van, elküldtem a bétának átnézésre. Amint lesz ideje és energiája rám, átnézi, aztán hozom is a fejezetet. :)

Reményeim szerint holnap az SB is kész lesz... Tényleg nem sok választ el a fejezet végétől.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 23:33 
Betűmániákus

Utánam senki sem írt be = mindenki nyaral, és elvan, nem? :D

Az Adrianával haladtam, mert az ment - de holnap már jó lenne azt is, meg az SB-t is befejezni. :) Viszont még mindig sok szerkeszteni való holmim van az ARF-en is, meg a WS-en is, remélem, tényleg sikerül ezek mellett befejezni már végre őket.
Bevallom, az a rettenetmeleg is nagyon eltartott, amikor az embernek csak létezni van kedve, de írni nem. $boring

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 19 (kedd), 19:32 
Zöldfülű

Szia Lily, nagyon eltűntél. Érdeklődnék, hogy hogy áll az SB? Már nagyon várjuk :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 11 (hétfő), 16:17 
Betűmániákus

crucio írta:
Megfordult a fejembe, hogy jó lenne megnézni, de sajnos dolgozok, így lőttek a szombatnak :cry:
Gondolok rátok, mert sokkal jobb elfoglaltság a hétvégére, mint az enyém.

Ajj. A szabadnap fogalmam meg kihalt...? Utolsó film... utolsó HP-mozi... :((

Tegnap haladtam még, de ma még nem írtam, mert csak ws, ws, wééééééééééééééééééeeeeeeeeeeeees.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 11 (hétfő), 14:04 
Szárnybontogató

Idézet:
Senki sem jön erről? Crucióban még bíztam, hátha ráér...

Megfordult a fejembe, hogy jó lenne megnézni, de sajnos dolgozok, így lőttek a szombatnak :cry:
Gondolok rátok, mert sokkal jobb elfoglaltság a hétvégére, mint az enyém.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 11 (hétfő), 12:54 
Betűmániákus

Ó, megoldod. :D Vannak éjszakai járatok is, nem? :-P

Én is boldog lennék. :D Tegnap mennyit haladtál végül?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 11 (hétfő), 10:25 
Betűmániákus

Cas, elmagyaráznád, ha este néznénk, hogy a fenébe mennék haza, ami 200 km-re van...? >:P Csak mert kissé macerás lenne. XD

Senki sem jön erről? Crucióban még bíztam, hátha ráér... :((

Amúgy már én lennék már a legboldogabb, ha ma befejezhetném végre a fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 7:51 
Betűmániákus

Szia!
Örülök, hogy lefújtad a port, semmi kedvem nem lett volna most köhögni. :D
Én meg tudom érteni a problémádat - van néhány fejezet, ami egyszerűen nehéz, így sokáig is tart, viszont annál jobb érzés, amikor készen vagyunk vele. :D

Nem vagy szörnyű, nekem az SB a kedvencem. :)

12.00-kor nézni a HP7-et? Enyje! :D Én (és egy barátom) majd vasárnap 20.30-kor nézzük meg. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 09 (szombat), 22:49 
Betűmániákus

*köhög* Hogy mekkora por van itt...

Nem mintha olyan jó hírekkel tudnék szolgálni. Annak nyilván nem örültök, hogy végre eljutottam odáig, hogy kitakarítsak teljesen. :)) Nagyon lassan haladgatok a fejezetekkel, bizonyos mértékig nehéz is... Ha emlékeztek rá, biztos rémlik, hogy "Álarcok" az SB következő fejezete, és kissé problematikus, amikor mindenki titkolózik, de beszél is róla... ah, értitek, na. :D

A kódex azért könnyebb, csak mégis SB-zek... cörnyű vagyok, tudom.

Apropó, jövő héten megyünk ARF-sekkel megnézni a HP7-et, és még van bőven hely (mivel húsz emberre foglaltunk), szóval aki szeretne hozzám, mellonshoz, Kaseihez, Emykéhez csatlakozni (ennyi meris rémlik XD), az itt tud informálódni a dolgokról. Nah offnak ennyit akartam kontárkodni. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 22:26 
Betűmániákus

crucio írta:
:cry: :cry: :cry:

Nem lehet örökké akció. Az egy dolog, hogy most Darius nem bírt magával... de na. Kell pár vihar előtti csendes fejezet. :D

crucio írta:
Na jó azért nem teljesen sírok, hisz örülök, hogy lesz frissssss :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Csak türelem *mondogatja magába* :mrgreen:

Tényleg bocsánat, de mire hazaértem a cseppnyi nyaralásnak csúfolt valamiből, addigra jött a WS, és az nyel el, illetve fojt meg. XD Bár a beérkezések aránylag lefolytak, még a sok hírírás, és a storyfeltevés. De már én is pihenni akarok némi írással. :)

Asszem, most 12 oldal van meg a szokásos húszból ami az SB-t illeti, Kódexből pedig tán kilenc oldal van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 14:18 
Szárnybontogató

Idézet:
Azoknak, akik azt várják, Harry mikor bukik le, azoknak csalódást kell okoznom...
:cry: :cry: :cry:

Na jó azért nem teljesen sírok, hisz örülök, hogy lesz frissssss :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Csak türelem *mondogatja magába* :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 14:09 
Betűmániákus

Hát a hétvégei programot tényleg szó szerint ki kellett pihenni, mert jól kifáradtam, a nem alvástól, és társaitól (lila foltok XD).

Ma meg rettentfáj a fejem, aztán nyakamon a WS is, szal úgy haladok, mint egy tetü az írással. De szerintem tényleg SB lesz, miután végre letisztáztam, mi lesz a fejezetben.

Azoknak, akik azt várják, Harry mikor bukik le, azoknak csalódást kell okoznom... ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 8:51 
Betűmániákus

crucio írta:
Szia!

Úgy látszik ez a szervezési rész az iskolákra nagyon jellemző. Az, hogy képtelenek normális tájékoztatásokat adni. De a szidalmazást nem kezdem el, mert nem ide való. :-D

Nem mondod, hogy minden suliban ennyire gáz lenne? :-)P Nah igen, nagy off lenne az már. :D

crucio írta:
Nagyon várom már, hogy elkezdődjenek a frissítéseid. Nem számít miből lesz az első, mivel már mindent nagyon várom. De nem akarom megemlíteni a kedvenceimet(SB, Agy-na jó mégis), csak remélem hogy azokat frissíted először. Persze nem könnyű mindenki kedvére tenni, így egyszerre is felteheted az összeset*kicsit pimaszkodik* :oops: :roll:
Bármi is lesz, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy várjuk már :-D

Hát pedig be kell valljam megint bűnöztem. Mármint csak Sb-t írtam. :#-)

Az a nagy helyzet, hogy most pár napra eltűnök a technika környékéről is, és csak hétfőtől leszek. Igaz, viszek füzetet a természetbe, de fogalmam sincs, tudok-e bármihez is hozzáírni, ha úgy lesz. Ugyanis Aggtelekre megyek, a Barlangnapokra, sátor, és mi egymás, szóval laptop teljességgel nuku. :D (Nekem is kellenek már ilyen napok.)

Ma utazok el, de estefelé, szóval ha vége a két napja tartó pakolásnak (és gyömöszölésnek), még írok a fejezethez. Amúgy asszem, a felénél tartok vele, 50%-on. :) Tudjátok, lelkesítő szokott lenni, ha az ember végre kap véleményt. ;;)
Ma az írás mellett válaszolni is akarok rájuk. Kezdem utolérni magam pakolás, kipihenés, városba mászkálás (számlák, satöbbi) terén.

Egyébiránt sem lehet egy rossz szavatok sem, mert egész nyáron nem megyek szinte sehová sem, ez a pár nap lesz kábé a "nyaralás". Persze, azért néha a strandra kiruccanok, de nem tűnök el hetekre. :D

Ugye nyelvtanulás ezerrel, meg jól is jön ez a "nem megyek sehová", mert jó pár wipet be akarok fejezni végre, Leót, Amade, és Kódex is. Jönnének az új történetek is - amikkel bűnözöm néha XD -, de megvetettem a lábamat (kezemet), és nem teszek fel addig egyet sem, amíg x hosszú nem lesz, és x story be nem lett fejezve. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 23 (csütörtök), 14:44 
Szárnybontogató

Szia!

Úgy látszik ez a szervezési rész az iskolákra nagyon jellemző. Az, hogy képtelenek normális tájékoztatásokat adni. De a szidalmazást nem kezdem el, mert nem ide való. :-D

Nagyon várom már, hogy elkezdődjenek a frissítéseid. Nem számít miből lesz az első, mivel már mindent nagyon várom. De nem akarom megemlíteni a kedvenceimet(SB, Agy-na jó mégis), csak remélem hogy azokat frissíted először. Persze nem könnyű mindenki kedvére tenni, így egyszerre is felteheted az összeset*kicsit pimaszkodik* :oops: :roll:
Bármi is lesz, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy várjuk már :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 18 (szombat), 20:17 
Zöldfülű

Szia! Remélem sikerül mihamarabb rendezni soraidat és nekiállsz írni, nagyon várjuk már! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 18 (szombat), 10:05 
Betűmániákus

crucio írta:
Szia!
Élsz még Lily? :-D Vagy most pihened ki a keddet, szerdát? Remélem sikerült a vizsga és buli után vagy már :-D

Jah, igen élek. :D

Az elmúlt két napban konkrétan csak aludtam, meg csak úgy léteztem. Eszméletlen vacak volt az a két napos államvizsgának csúfolt dolog. Rettenetesen megvan a véleményem a kémia tanszékünk szervezési képességeiről...

Kedden nem került mindenki sorra, mert hát ugye harminckét embert kell levizsgáztatni... nc. Sokunkat haza akartak küldeni, de aztán sikerült reggel nyolc órától kezdve fél ötkor csak bejutni. Viszont kétfelé volt osztva a szóbeli, így a másikra nem kerültem sorra. Még hatig ott malmoztunk, vajon sikerül-e... de nem. Közölték, majd csütörtökön folytatjuk a szóbeliket, szerdán gyakorlat lesz. Nah hát az is eszméletlen volt... négy helyen voltak a vizsgák még, labor, gazdasági és a két szakmai. Délben azt hittem, hazamehetek, erre közölték, hogy bocs, még sem csütörtökön lesz a maradék szóbeli, hanem még aznap délután. Mondanom sem kell, megint öt felé sikerült végezni, aztán még a védésére is rettenet sokat kellett várni...
Csütörtökön volt az eredményhirdetés, elvileg (mert hát ugye itthon maradtam aludni)az egész (öt modul volt) hármas lett, mint a tavalyi diplomám. :)) De annyira nem érdekel, csak az, hogy meglett.

Tegnapig itt zombultam meg ténferegtem, hogy magamhoz térjek valahogy, de már gondolkodtam azon, mit írjak, és mit fejezzek be. A Leót nagyon be akarom - az frissült tán a legrégebben - és a kódexből sincsen már sok. SB felé is csábulom, mert abból már elég sok megvan két fejezettel odébb is. Csak hát ugye nem ártana takarítanom is, mert akkora kupi van már... :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 9:04 
Szárnybontogató

Szia!
Élsz még Lily? :-D Vagy most pihened ki a keddet, szerdát? Remélem sikerült a vizsga és buli után vagy már :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 13:07 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Elkezdtem válaszolni a véleményekre, de félbe kellett hagynom, mert már nem bírtam idegekkel. Mármint nem a ti véleményeiteket. :D Hanem, mert holnap és holnapután államvizsga, és már tényleg kivagyok. Kéretik drukkolni, mert nagyban befolyásolja a folytatások megírását. XD

Viszont a hét hátralevő részében nem valószínű, hogy megyek bárhová is, így fogok tudni írni. :) (Persze, ha túlélem azt a bizonyos két napot :)) )

Szia Lily!

Jó tudni,hogy mikor kell drukkolni,mert így könnyebb :) Akkor holnap és holnapután ezerrel fogok drukkolni,hogy sikerüljön :) Addig is keresztbe pakolom mindenem amit lehet és csak akkor bogozom szét magam amikor már túl vagy rajta :) :D

Ha mindezt túlélted akkor mit fogsz először frissíteni?Már olvasnék egy kis kódexet is,meg Leót is,na meg SB-t.Még véletlenül sem vagyok ám telhetetlen :) ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 12:47 
Betűmániákus

Elkezdtem válaszolni a véleményekre, de félbe kellett hagynom, mert már nem bírtam idegekkel. Mármint nem a ti véleményeiteket. :D Hanem, mert holnap és holnapután államvizsga, és már tényleg kivagyok. Kéretik drukkolni, mert nagyban befolyásolja a folytatások megírását. XD

Viszont a hét hátralevő részében nem valószínű, hogy megyek bárhová is, így fogok tudni írni. :) (Persze, ha túlélem azt a bizonyos két napot :)) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 22:04 
Betűmániákus

Castiel írta:

Hát, nem volt annyira vészes, azért egy államvizsga. :D

Én mondjuk nem várom el a választ, mivel én sem tudok válaszolni soha. :-P A KK-s szöveg meg minden kritikánk végére kell. Izé... asszem, szóval igyekszem betartani. :D

Hát... tényleg várni kellett egy pöppet, de ki lehetett bírni.

Asszem, a szóbeli/védés/labor/gyakorlat 170 tételét nem igen übereli senki sem... (nagyját még csak most tudtam meg, mi lesz, és még csak nem is tanultuk, ráadásul több csoporttárs úgy gondolta, fölösleges átnézni, mert esélytelen...), még mindig van negyven tétel, amit nem olvastam el... 8-} Már komolyan ott tartok, hogy jó nekem (mit jó? tökéletes...) a kettes-hármas felállás, csak könyörgöm, legyen már vége, aztán legnagyobb problémám az írás és a német legyen. 8-}

Szóval igen, lassacskán válaszolok a véleményekre, és ezúton is köszönöm, hogy lelkesebben visszajeleztetek, közel sem úgy, mint múltkor. :)

Daedalus, mi ez, kívánságműsor? XDDD Avatarod meg igen találó. :D

Ha túl vagyok a kétnapos államvizsgán, akkor a rövidebb wipek terén kell némi rendet raknom, mert enyhén bosszant már, hogy nincsenek befejezve szegénykék. Ugye a Leo többek közt, ami már majdnem készen van gépen, de még az utolsó két fejezet nincs is feltöltve. Úgy írnám már az új történeteimet, de a határt valahol meg kell húzni, hány wip kerülhet elétek...

Ráadásul, mivel a tananyagot bújom, minden más dolgot elhanyagoltam, kábé egy szemétdomb közepén ülök már, mert takarításra sem szánok időt. :)) Ezért mondtam, hogy rákövetkező hét, mert vizsga után be kell pótolnom ilyen dolgokat, és aztán ülhetek le írni. Ráadásul még nyakamon vannak a barlangnapok, amire megyek, illetve neki állok szervezni majd a HP7 II. közös mozizást is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 16:44 
Szárnybontogató

Szia!!Most vettem észre,hogy frissült az SB!!Nagyon tetszett:)
(a legközelebbi frissítésnél,bármelyik lesz az,írok kritikát is:P:)

olvastam,h írtad,h legközelebb a jövő hét után lesz friss...

Lehetne az Adriana gyűrűje??mert az nagyon rég nemvolt már friss:Sés abból van az újak közül,ha jól látom,a legkevesebb fent,pedig nagyon jó!!!:D

thx a választ:) Jah és sok sikert az államvizsgához:)

ui.:hogy tetszik az új Avatárom??:D
ui2:amúgy énis érettségizem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 20:57 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Castiel írta:
Elolvastam, kritikát is hagytam. :D Örülök a frissnek. :)

Sok sikert az államvizsgádhoz, én tökéletesen megértem és elfogadom a késlekedést. :D

Hát igen, mivel te is szintén zenész... :)) Igaz, te még "csak" érettségi, de az is elég, pláne, ha emelt.

Majd válaszolok, de még muszáj öh... hét tételen átrágnom magamat. @-) A KK-s szöveget nem kellett volna, vágom én anélkül is a szitut, bár gondolom, ez már örökös szlogenetek marad, bármelyikőtök is ír. ;;)

Nem mellesleg... egyik véleményíró szerint... most tényleg elképzelhetetlenül sokat kellett várnotok? 8-|

Hát, nem volt annyira vészes, azért egy államvizsga. :D

Én mondjuk nem várom el a választ, mivel én sem tudok válaszolni soha. :-P A KK-s szöveg meg minden kritikánk végére kell. Izé... asszem, szóval igyekszem betartani. :D

Hát... tényleg várni kellett egy pöppet, de ki lehetett bírni.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 20:48 
Betűmániákus

Castiel írta:
Elolvastam, kritikát is hagytam. :D Örülök a frissnek. :)

Sok sikert az államvizsgádhoz, én tökéletesen megértem és elfogadom a késlekedést. :D

Hát igen, mivel te is szintén zenész... :)) Igaz, te még "csak" érettségi, de az is elég, pláne, ha emelt.

Majd válaszolok, de még muszáj öh... hét tételen átrágnom magamat. @-) A KK-s szöveget nem kellett volna, vágom én anélkül is a szitut, bár gondolom, ez már örökös szlogenetek marad, bármelyikőtök is ír. ;;)

Nem mellesleg... egyik véleményíró szerint... most tényleg elképzelhetetlenül sokat kellett várnotok? 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra