Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 18:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 11:13 
Tollforgató

Ééééés megjöttem én is. XD
V.A.K.Á.C.I.Ó. van gyerekek, már lassan egy teljes napja. :x Szóval jipppíjájéjóóóhurrááá

Polly, neked kitartást a szájsebészethez! :-)

Oké, ennyit tudok írni válasznak, bocsánat. :lol: Nekem kicsit szét van mászva az agyam, mert igyekszem behozni a lemaradásomat WS-írásban... Szóval nem hiszem, hogy amígy be nem fejezem, addig sűrűn fogok errefelé tekeregni.

De azért még mindenkinek puszi, ölelés, miegyéb. :x a jövőhét pénteket meg annyira várom, meg persze a szombatot is. :-D

*szoborsimi, áldozás, aztán bevonszolja magát az irodájába*

Ja, igen, és Lizi, valami hír az időnyerőmről? Mert még mindig nem jött meg...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 10:41 
Fanfic-faló

Kyra te vagy az ide MD megmentője kb :x végigolvasod és szavazod az egészet :x imádunk :x

Szemi én nem szólhatok, de azért titokban erőteljesen bólogatok :lol:

Polly uhh Szisza vigyázzon rád a szájsebészeten....

Mi meg megbeszéltük Szemivel és Kidával, hogy jövőhéten pénteken glee maratonozunk, és együtt megyünk utána talira :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 7:03 
Fanfic-faló

Szemi,
nem nagyon ismerem sajnos az ízlésed ficek terén, de MD-n az alábbi történeteket merem nyugodt szívvel ajánlani Neked:
1, 2, 3, 5, 6, 8 / 2, 5, 6, 8 ezek az abszolút kedvenceim eddig ;) /

Nekem nagyon tetszett még a 10-es és a 14-es. A 10-sel azonban vigyázz! A páros Fred/george, de ez egy angstolós, öngyilkossággal megspékelt fic, ami eléggé megosztotta a közönséget. Vedd komolyan az Író figyelmeztetéseit és, ha zavar az enyhe incest, az angst, a dráma, akkor ezt inkább ne olvasd.

A 14-es is megosztotta az olvasókat... erről nehéz bármit is írni, azt mondom, hogy ha elolvastad a többit, amit ajánlottam :) és maradt még kedved az olvasáshoz, akkor nézz bele ebbe, olvasd el, sztem zseniális az alapötlet, a kivitelezésben sem találtam semmi kivetnivalót.

Macs,
Dávidtól ez iszonyatosan aranyos dolog! Egyem meg! Elhiszem, hogy nagyon meghatódtál :). Az meg sztem nagyon jó dolog, hogy Te inkább aját készítésű ajándékokat készítesz, nem pedig beloholsz egy boltba és lekapod az első dolgot, ami megtetszik. Az én kézügyességem nagyon béna :(, így én inkább vásárolok, viszont erre legalább bőven szánok időt, nem kapkodom el :)

Polly,
nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen a szűjsebészeten!!! Együttérzek Veled, remélem, nem kínoznak meg nagyon! Ugye akkor jól értem, hogy az uv ellenére jösz a talira? Úgy örülnék neki! ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 20:55 
Tollforgató

Hát, festek egy képet a legjobb barátomnak, meg egy ajándékot Lizinek, amit nem mondok el. Küldj pü-t, ha kiváncsi vagy. :D

Gyerekek, azt hiszem elolvadok. Dávid nekem ajánlotta a könyvét... Olyan hihetetlenül aranyos! :x :x Most a fellegekbe járok, miközben bétázom. :) Nem tudom elmondani milyen jó érzés. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 20:49 
Fanficbúvár

Maccs, mit gyártasz ajándéknak? :) Amúgy nem ciki ezeket a színészeket nem ismerni, ha nem vagy az a fajta, aki musicaleket néz. Én pl prózai színészeket ismerek alig.

MD olvasók, melyik sztorikat ajánljátok nekem olvasásra az eddigi felhozatalból?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 19:20 
Tollforgató

Halihó csajok! :D

Visszatértam az írásmaratonomról. :D Befejeztem a Kórházbant :( Ezért most kivagyok, egy pöppet, de most már mindnekinek szabad a pálya, lehet írni Kórházban fanficet. :D
A változatosság kedvéért nagy ajándékgyártásban vagyok. Ilyenkor átkozom magam, hogy miért nem vagyok képes bemenni a boltba, oszt venni valamit. Nem baj, legyün kreatívan hülyék. :D
Ezen kívül éppen ebay-en nézegettem tegnap, ami nagyon veszélyes, mert annyi jó HPs cucc van, hogy megőrül az ember. Berezstem egy hollóhátas himzést és egy nyakkendőt is (mondtam, hogy vezsélyes) hihetetlenül olcsón. :D Viszont majd megdöglöttem, hogy Harry minibőröndjét ott kell hagynom... Annyira hihetetlenül aranyos, bele vagyok szeretve :x

Szemi, biztos jó lehett a buli, bár fogalmam sincs, hogy kik ezek a színészek. Olyan ciki, nem vagyok járatos az ilyenben... :oops:

Lily, már mondtam, hogy sajnálom, hogy így sikerült a vizsgád. Gondolj Londonra, akkor sokkal jobb lesz. :D
És jó bulizást nektek! Biztos nagyon jó lesz. :)
És a tanuláshoz is kitartást!

Polly, hát örülök az olvasnivalónak, meg hogy alakul minden. :)
Nagyon drukkolok!

puszi :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 18:59 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
A 4es is szép eredmény :) de megértem a csalódottságod, az ilyen nagyon dühítő tud lenni. ><

Hogyan védem ki a nyelvkeverést? Hát ömm, ezen még soha nem gondolkodtam. :D Általában a szituációtól függ, hogy melyik "agyammal" gondolkozok, ha órán vagyok, vagy ha olvasok, akkor angolul pörögnek az agytekervényeim is, de ha meg magyarok között vagyok vagy magyarul olvasok, akkor ugye magyarul. :) Elég ritkán szoktam keverni, bár mikor nagyon fáradt vagyok vagy stresszes akkor szokott lenni, hogy magyarul nem jut eszembe valami csak angolul. x"D Meghát persze mikor a csoporttársaimmal beszélgetek sulis dolgokról akkor sokszor keverjük a nyelveket, mert van amit egyszerűbb elmagyarázni angolul, mint magyarul mert a tanár is angolul mondta. :) Szerintem ezzel nagyon nem tudsz mit csinálni, majd belejössz, ha meg néha keverd az csak jót jelenthet, mert akkor jól megy az angol. :)

Aww, holnap imádkozzatok értem reggel 8tól, mert megyek szájsebészetre, mert nagyon úgy fest, hogy ki kell műteni a bölcsességfogam, ami most nő, mert fáj, mint a fene és csak összekócolná a fogsoromat. :cry: Nem akarom. :cry: Félek. :cry:

*imádkozás Sziszához*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 15:07 
Fanfic-faló

Hahó!
Nekem most telt be az agyam az angol Marketing Communication tárggyal mára. Imádom meg minden, de lezsibbadtam :lol:
És vészesen keverni kezdem már a két nyelvet... Pollym te ezt hogy véded ki? hogy angolul olvasol, tanulsz, gondolkodsz, aztán magyarul élsz? :lol: nekem kezd komoly gondokat okozni...

Ja, és négyes lett a tegnapi vizsgám.... nem örülök neki, emiatt a félreértés miatt...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 15 (szerda), 10:52 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Kyraper írta:
Polly :(,
annyira sajnálom!!! Fogsz tudni segítséget kérni valakitől? Mikor lesz az uv-d? Van már időpontod?
Lol, képzelem, hogy az a lány félreértette azt a mosolyt :D. Sikerült valami naaagyon fluffy ficet találnod, hogy kikapcsolódj? :)

Köszönöm, drága! *megölel* Valahogy éreztem már előre, hogy nem fog túl jól menni, a múltheti vizsgám teljesen leszívott, úgyhogy nem is tudtam 100%ig beleadni magam a tanulásba, de majd elkapok valakit, hogy segítsen, meg ráfekszem keményen és akkor meglesz. :) Július 5. az uv, úgyhogy tök undi, hogy még júliusban is vizsgázom. >< De legalább a talit nem befolyásolja. ;)

Persze, hogy találtam. :D A fluff után kicsit átment szexibe, de nem bántam túlzottan. ^_________^

Lilym, drukkolok, hogy azért jó eredményt kapj! :) :x És jó bulizást nektek Szemivel szombatra! :)

Most megpróbálok egy kicsit a jövőhétfői vizsgámra rámelegedni, mert hiába irodalom, amit szeretek, de nagyon sok az anyag. ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 22:03 
Fanfic-faló

Hehe Szemi megismerheted azt a srácot, aki az én szívem elrabolta 13 éves koromban, és azt a srácot, akiért Kyra odvan :lol:

Uff mi is iszogattunk ma egy kicsikét csoporttársakkal, jóaz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 21:30 
Fanficbúvár

az esti dajdaj is jól sikerült, iszogattunk az egyik barátnőmmel :) ittas lelkizésbe torkollott a dolog, de jól szórakoztunk.

a szombati bulit pedig úúúúúúúúúúúgy várom :x :x :x hihihihi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 21:18 
Fanfic-faló

Megértelek, Lily és nagyon drukkolok!!! Mikor tudod meg az eredményt?
Hű, ez aztán a szuper szombat esti program! érezzétek nagyon jól Magatokat és Balázskát nézve gondoljatok rám is! :lol: Szívesen fogadok róla egy-két fincsi képet ;), pózolhat nekem a Drága! xD GBF-ed is bele vann esve? Meg tudom érteni a srácot :D!!!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 21:09 
Fanfic-faló

Köszi Kyra. tudod ez a legfontosabb vizsgám, a legfontosabb tárgyam ez reklámtervezés amiből olyan elvárásaim vannak magammal szemben, hogy egy pontot se veszthetek. Nagyon félek és nagyon izgulok az eredményért de minimum egy hét. Igen a pénteki az utolsó ha nem lesz uv.
És a szombati buli az lesz, hogy Szemivel már hetek óta eldöntöttük, hogy megyünk alterba szombaton. Csak megtoldottuk azzal, hogy pride afterparty lesz GBFemnél. Szóval a házibuliból megyünk át alterba :lol: És igen, ott lesz Balázska is :lol: Nem csak te vagy belezúgva GBFem is totál bele van esve :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 20:44 
Fanfic-faló

Lily, Polly!
Nagy nagy ölelés Nektek! És kitartás! >:D< :-*

Lily,
ne idegeskedj! Tudom, hogy bosszantó, amikor készülsz és tudod is az anyagot, de félreérted a kérdést :(. De sajna már nem tudsz változtatni a leírtakon. A pénteki lesz az ucsó vizsgád? Gondolj a szombati esti partyra, ami szemivel lesz! Tényleg! Milyen party is lesz az? :D *kíváncsi üzemmód on*

Polly :(,
annyira sajnálom!!! Fogsz tudni segítséget kérni valakitől? Mikor lesz az uv-d? Van már időpontod?
Lol, képzelem, hogy az a lány félreértette azt a mosolyt :D. Sikerült valami naaagyon fluffy ficet találnod, hogy kikapcsolódj? :)

Shanon,
köszönöm, nem felejtem el, hogy kihez forduljak esetleges hetero töri bétázásával kapcsolatban ;). Tök jó, hogy a Barátod megnyugtatott a bökdösős csajjal kapcsolatban! Örülök neki! ;) Na, végre, hogy engedtek egy kicsit dolgozgatni! Ideje volt! Jót nevettem a babapopsikrémes dolgon :D. Beindult a slasher agyam, bocsi :lol: :oops:

Szemi,
hű, ez jó kis kerti party lehetett! Anyukádnak nagyon izgalmas munkája van, jó lehet a színészek között így mozogni :), iztos nagyon szereti ezt a munkát. Az esti buli hogy sikerült?

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 20:25 
Fanfic-faló

Uh Polly... az nem jó. Én ma voltam vizsgázni reklámtervezésből, ez kb a legfontosabb tárgyam idén (másodiknak meg ami pénteken lesz) és annyira idegesít hogy lehet hogy az egyik kérdést félreértettem. Vagyis tudom, hogy félreértettem. És idegesít, mert a kedvenc témámra kérdezett rá: Milyen kommunikációs trendek jöttek létre a web2.0 hatására?
Na már most állítólag elég lett volna annyit írni hogy fórum, facebook, linkmegosztás, chatrendszer, kommentek.
De nekem ez túl evidens volt, hát kifejtettem hogy a megosztással felfejlődtek az eddigi eszközök a vírusvideókat jobban megosztják, a gerillamarketing erősebb mert a képeket feltöltik, a fogyasztók egymást beszélik le, meg rá a termékekre... és szerintem nem erre gondolt. Komolyan web2.0-s kérdést elrontok ami az életem?????? áááááááááááááááááááá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 19:35 
Könyvmoly

Lánykák, mi ez a kihalás itten? O__O

Sikerült elnyalnom ma haladó hangtanon, lol, 18 pontot sikerült összenyögnöm a 67-ből, úgyhogy azt hiszem komoly segítségre van szükségem. >< Kár hogy nincsenek szexi hangtan zsenik nálunk... :lol:

És tökre meglepődtem meg megörültem, mert hallottam egy lányt, hogy koreai popot hallgat, velem szemben állt a metrón és rá is mosolyogtam kedvesen, de nagyon furán nézett rám vissza, úgyhogy azt hiszem félreértette a szándékaimat. :lol:

Szemi, örülök, hogy jól érezted magad. :)

Shanon, az jó, ha a zöldszemű szörny eltűnt. :)

Macs, a te jól sikerült bulidnak is örülök. :)

Megyek és olvasok valami nagyon fluffy sztorit, ez kell ma nekem. :D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 15:56 
Fanfic-faló

Szemiiiiiii :x Mihálka Gyuri? Hát őt tényleg egyem meg :x :lol:
Jó bulizást estére! Már nagyon várom a közös partinkat szombaton :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 15:26 
Betűmániákus

sziasztok lányok! :-*

kösz a jókívánságokat, megpróbálok kitartó lenni :D úgy már jóval könnyebb, ha többen is biztatnak ;) s láss csodát! beváltak az "imák", amiket a fórumon kaptam, mert ma baby cream-et kevertem :D és megdicsértek, mert tök egyedül, elsőre sikerült XD na, nem mintha akkora kunszt lenne, de jól esett^^ meg glicerolt mértem (folyékonyat), előtte átszámoltam mennyi kell, mert több a fajsúlya a vizénél :roll: elmaradhatatlanul hoztak egy rakás gyógyszert, amit értelemszerűen a helyére kellett pakolni, úgyhogy végre volt egy mozgalmasabb napom is ennyi idő után :D és úgy örültem, mint majom a farkának :lol: hogy mit tesz az emberrel a popsikrém XD

Kyra, köszönöm szépen a "fényezést" :x hálából - és már asszem volt is róla szó - tudod, kihez fordulj becsúszó hetero törik esetén ;) továbbá örülök, hogy tetszett a hasonlat^^ tök spontán volt :D

ma pedig beszéltem telefonon a barátommal, és a zöld szörnyecském eltűnt :D elég jó hangulatban voltunk mindketten, és csak úgy mindennemű fölvezetés nélkül megkérdeztem, hogy: "éééés, megbökött a "barátnőm"???" erre az volt a válasza, hogy nem, mivel az a bökés is hetekkel ezelőtt jött, de reag hiányán... ő meg nem az a facebook-os emberke, csak az egyetemi csoport miatt jár fel naponta, másra nem is igazán figyel :mrgreen: úgyhogy már nem téma. mindenesetre a haverjain kívül ne bökdösse senki >:P az az én feladatköröm :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 14:40 
Fanficbúvár

Hejhó!

Shanon, amíg csak facebookon böködi, ne aggódj. Ha nem zaklatja cseten, meg ilysmik, biztos nem lesz probléma. :)

Nálunk hatalmas kertiparti volt tegnap, annak örömére/bánatára, hogy lement az utolsó Jézus Krisztus Szupersztár előadás Szolnokon, aminek a címszereplője anya által van menedzselve. Kész színészgárda gyűlt össze nálunk, jött Mihálka Gyuri (és az édespofa kiskutyája, Málna), Füredi Niki (férjestül-gyerekestül), furcsa volt nézni. Ha egy hónapja azt mondja valaki, hogy ők fognak a kertünkben ücsörögni, kiröhögtem volna. :D Fél kettőig maradtak, jó volt a dajdaj meg a házipálinka. Niki férje pszichológus, de hobbiból számokat ír/hangszerel/stúdiózik, és belehallgattunk párba, kész zseni a fickó! :) Amolyan 80-as, 90-es évekbeli rockzenét kever vonósokkal, és gyönyörűen szól.

Estére pedig megyek bulájozni egy kicsit, a nyári szünet örömére. Csak még rá kellene vennem magam a fürdésre, tiszta festék vagyok, délelőtt festegettem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 12:28 
Tollforgató

Sziasztok! :x

Doo, igazán nincs mit, örültem nektek! :D Én is kómás voltam, de csak keveset aludtam. xD Nagyon örültem nektek, nehogy azt higyjétek. :D
Nagyon jó utazást, és írást! Mindig úgy örülök, amikor azt olvasom, hogy az emberek írnak a VTKra. :D Szivemcsücskei :x

Kyra, szerintem jól sikerült. :) Meriseken kívül itt volt Kicsi Szívem meg a legjobb haverom is. Olyan jó volt, annyit röhögtem. Köszönöm nektek! Már minden ajándéknak találtam már helyet. :D Olyan izésen érzem magam, mintha nem örültem volna eléggé nekik, de akkor mondom, hogy nagyon tetszik mindegyik! :x
Örülök, hogy jó volt a mozi.

Lizi, csak most vettem észre a képeslapot! Nagyon édes vagy! :x
És boldog egy évfordulót! :D

Shanon, örülök, hogy jól vagy. :) És annak is, hogy megoldódott ez a tüntetős dolog.
Az ilyen csajt vissza kell bökni... egy késsel! :twisted: :twisted: Na, ez gonosz volt, de kitartást! :)

Polly, örülök, hogy a kutyi helyrekerült. :) Sajnálom, hogy nem érted az anyagot, majd biztosan menni fog azért. :)

Én a nyári szünet örömére írok. :D Puszi mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 10:40 
Könyvmoly

Sziasztok! :-*

Bocsánat, hogy nem voltam a hétvégén, de kissé kaotikusan alakult az egész, meg közben tanulni is próbáltam, de az a halandó hangtan még nagyobb ökörség, mint a sima hangtan, kb. egy kukkot nem értek belőle, úgyhogy asszem ebből uv lesz. >< Majd valakit el kéne kapnom, hogy magyarázza már el nekem, hogy mi van, mert ez így nagyon érthetetlen. ><

Na de a lényeg: Boldog Évfordulót Lizi! :x :x :x

Doo, kellemes nyaralást, biztos szuper lesz! :x

Lilym, örülök, hogy sikerült találkoznotok. ;) :)

Kyrám, senki nem szeretgethet el tőled, úgyhogy ne is aggódj emiatt. :)

Shanon, kitartást, ügyes leszel! :-*

És örömmel jelentem, hogy a kiskutya biztonságban megérkezett, és már teljesen jól be is illeszkedett az új családjába, az új gazdija nagyon imádja. :)

És most ismét eltűnök, mert holnap vizsga, aztán hátha egy kettes becsusszan legalább. :lol:

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 5:51 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:

Nemiiiiiissss :oops: :oops: vagyis nem úúúúgy... nem ugyanaz! Csak ilyen nemtudom mi... :oops: :oops:

Jól van, na :D. Akár mi is ez az érzés, édes vagy, amikor mesélsz róla! :) Amúgy is, alapból is az vagy, de ilyenkor még jobban ;;)

<:-P BOLDOG 1 ÉVES ÉVFORDULÓT NEKED, LIZI!!! <:-P
Gratulálok! :) Ezt meg kéne valahogy ünnepelni... mondjuk egy friss krónikával, Robin? :oops: :D Azokat úúúúúgy szeretem olvasgatni, annyira jóóóók!

Shanon,
hangosan nyerítettem fel azon a hasonlatodon, amivel ecsetelted a hetero fic imádók érzését, amikor slasht tolnak az orruk alá :D. Lóbálják előttük a kolbászt... ez annyira találó =))
Tudom, hogy nem azért jöttél a bétázással, hogy dicsérjelek, de ettől függetlenül megtettem ;) :), mert megérdemled! Tényleg jó béta vagy, ezt nem kell szégyelned ;;)
Megértem az érzéseidet azzal a csajjal kapcsolatban :(. És az ember hiába bízik meg a barátjának, ha ilyet tapasztal, hogy valaki "próbálkozik" nála, akkor óhatatlan, hogy ne jöjjön egy ilyen rossz érzés :(. Mindenesetre drukkolok, hogy az a csaj lekopjon. Sőt, ennél többel ne is próbálkozzon!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 1:48 
Betűmániákus

Boldog egy éves papnőséget Lizi! =D> <:-P <:-P

*áldoz, szoborsimiz, ahogy eddig a 365 nap majdnem mindegyikén megtette*

Este jövök és majd mesélgetek, addig tessék szorgoskodni :D Ki ne haljunk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 21:16 
Fanfic-faló

Kyraper írta:
Lily,
olyan jó volt olvasni, hogy sikerült taliznotok végre! :) Jót nevettem, hogy mennyire zavarban vagy a jelenlétében és hogy szétesel :). Ez még mindig szerelem :)

Nemiiiiiissss :oops: :oops: vagyis nem úúúúgy... nem ugyanaz! Csak ilyen nemtudom mi... :oops: :oops:

Doo jó utat!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 20:29 
Betűmániákus

szia Kyra :x
mm... a mozgalmasság miatt nem bánkódom, én vállaltam... úgyhogy ha már belekezdtem - és nem utolsó sorban, mivel ki van fizetve :D -, végig is kell csinálnom. de mit nekem egy ilyen tutyi utazás...!! :roll: illetve kettő XD na, már fáradt vagyok :?

igen, az "útászok" most már abbahagyták az észjátszást, se hírük, se hamvuk :D sikerült elérni, amit akartak... kifizetik nekik a manit, csak részletekben. ööö... péntek délutánra már el is tűntek - még azon a héten :) megjegyzem, szerencséjük volt >:P

óóó, nagyon köszönöm a dicsértet, igazán kedves vagy :oops: nem azért írtam, hogy szóba hozd a munkámat, de örülök, hogy jó lett és igazán jól esik :oops: igyekszem, csaaak... van, hogy néha még én is elsiklok néhány dolog felett - de ez újabban már nem játszik közre. az utóbbi időben a bétázás nyújtotta kikapcsot, és a teljes figyelmemet ennek fordítottam, és ez most valahogy több idővel rendelkezve sincs másképp, aminek nagyon örülök. és igen, heteróban nyomatom :D végül is, átnézhetném azokat a töriket, csaaak... én szeretem szeretni amit olvasok :g és nem mondom, hogy nem jók a téma írásai, dehogy! csak olyan, mintha egy vega előtt lóbálnád a kolbászt :D

és most forrongok... @-)
ma délelőtt ment haza a barátom, de előtte még szétnéztünk mindkettőnk facebookján... csörgött a telefonja, amikor az ő profilján lébecoltunk, az öccse volt... nem igazán figyelt, amikor megkérdeztem futólag, hogy visszaböki-e a csajt aki megbökte :-S nincs jelentősége és bizok is benne, sőt semmi jelét se mutatta az érdeklődésnek, azonnal beszélt tovább... de az a csaj... AZ minek bökdösi? :-w :|| nem látja, hogy kapcsolatban van? ja, nem a haverja, mielőtt fölmerülne a kérdés.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 20:14 
Fanfic-faló

Szia Shanon! :)

Az elmúlt pár nap nekem is sűrű volt, így nem is nagyon tudtam jönni írni, de olvastalak Benneteket! :) Uh, a szerdád akkor jó zsufis lesz :(, kitartást hozzá. Tényleg! Szépen helyreállt minden a múltkori útlezárásos tüntetés óta? Sikerült elérni vele a céljukat? Vagy legalább valami kis változást?
Bétázásban Te is szuper vagy, ha utaznál slashben, akkor megtartottalak volna :). De szerencsére rátaláltam Pollyra :), így helyreállt a lelkibékém, mert nagyon sajnáltam, hogy csak het törikkel foglalkozol :). Az biztos, hogy szerencsés az az Író is, akinek Te bétázol! ;)

Úúúúgy hiányzik az MD! :( Oké, az Íróknak én kevésbé hiányzom :lol: , de olyan rossz, hogy most pihi van. Persze, megértem, hogy erre szükség van, de naponta többször felmegyek, hátha kapunk egy meglepetés törit :D.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 19:58 
Betűmániákus

hahó! :)

mi újság errefelé?
nekem eléggé sűrű napjaim voltak, de még élek :D holnap gyakorlatom lesz, kedd szabad, a szerdán még a gyakorlat mellett délután autósuliba is megyek, úgyhogy... a dupla utazás eléggé lefáraszt ilyenkor, de hát a végeredményért mindent XD meg el vagyok látva egy csomó bétázandóval, aminek a nagy részével már elkészültem #:-S már csak egy amolyan re-átolvasás és küldöm is vissza.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 19:46 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Olyan jó volt Veletek tegnap este együtt mozizni!!! Élmény volt, köszönöm Nektek!!! :) >:D<

Doo :x,
jó utat Neked! érezd Magad nagyon jól, készíts majd sok szép képet nekünk! ;) VTK-t írsz? Uh, azt nem árt lassan nekünk is elkezdeni DG-vel :), de előbb befejezi a WS-t. Agyalok már a törin, csak összehozunk valamit vicceset majd :)

Macs,
tegnap volt a szülinapi bulid? :) Jól sikerült?

Lily,
olyan jó volt olvasni, hogy sikerült taliznotok végre! :) Jót nevettem, hogy mennyire zavarban vagy a jelenlétében és hogy szétesel :). Ez még mindig szerelem :)

Ath,
megvan már a jog eredmény? Drukkoltam ám Neked;)! Vannak még vizsgáid?

Polly :x,
Neked nem tudok sok újat mondani most, mindent megbeszéltünk mélben :). De itt is elmondom, hogy még mindig Te vag y a legjobb béta :). Villámgyors és hibátlan munkát adsz ki a kezedből. Hmmm... talán nem kéne ennyire reklámoznom, hogy milyen szuper vagy, mert a végén még elszeretnek tőlem :)

*szoborsimiz, majd leporolja az asztalát, leül és bámulja a Blaise szobrot*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 19:10 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :x

Cicc, köszi a bulit, én nagyon jól éreztem magam, igaz néha kicsit bekómáltam :D XD XD

Lily :x :D
Imádom, mikor ennyire belelkesülsz. :D

Mi/én sajnos nem néztük a HP2-t, de látom fb-n rendesen kommenteltetek végig. :D

Viszont... holnap reggel még talán benézek, de én akkor utazom el 22-ig. :( Hiányozni fogoktok, wifi nem lesz, olyan helyen ez lehetetlen XD
(De talán pont ez a varázsa is.) Mindenesetre majd VTK-t írok...

*szoborsimi és áldozás egy hétre*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 17:56 
Tollforgató

Halihó! :D

Elmentek a rokonok, jöhetnek a merisek. :D Még takarítás, rendrakás, szervezkedés, szépülés és jöhetnek is. :D ÚÚÚÚgy szeretlek titeket, mondtam már? :x

Lily, mi már beszéltünk, de akkor is: :x

Lizi, sajnálom, hogy utoljára mész oda kardiológiára, bár jobban szeretném, ha nem kellene odajárnod. :)
Juj, ajándék! :D Nekem? Micsoda meglepetés! Teljesen váratlan egy szülinapon. :P
Szeretem a fülbevalókat. :D
Az IHM-et nagyon szeretem, de ezt a részt csak egyszer láttam. Meg kell majd nézni. :D

Doo: :x Ma :x
Érezd jól magad, de hiányozni fogsz. :)
Én voltam a bizimért, és nem szeretek rá nézni, mert legalább két ötössel többnek kellene lenni benne. Nem adták meg :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 16:38 
Fanfic-faló

Uram. Isten. Most. Kapok. Szívinfarktust.

Darren is attending the HP film premiere in London

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D

*pattog, mint egy gumilabda*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 21:18 
Fanfic-faló

én nézem XD már vagy huszadjára. annyira jó :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 21:16 
Betűmániákus

Doo :x Nyugi, én se voltam évzárón, anyu meg itt mondja, hogy hozzam el a bizimet, mondom jó, majd szeptemberben xD
Aztán kellemes nyaralást, írást :)

Nézi egyébként valaki az IHM-et? Volt benne Harry Potter :x Ja és az egyik srácot Melegszemnek hívják :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 20:53 
Fanfic-faló

Doo te aztán utazgatsz :D harmadikáig skócia, hatodikától London :lol: Nemmondom :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 20:46 
Billentyűzetgyilkos

Hellóka :x

Ath, grat és örülök, hogy túl vagy rajta :D :)
Hát... az egyiket nem tudom, hogy ismered-e, pár éve jött vissza,[color=#FFFFFF] Inke Krisztina
, ő volt az angoltanárunk, Major - fizika -, és Vera néni - az igazgatóhelyettes, mint matektanár.
Annyira utálom, hogy a suliktól veszik el a pénzt... jövőre egy csomó minden megváltozik... korlátozzák a fénymásolást, elküldik az édes drága gazdaságis nénit, összevonják a fűtést...

Cicc, jó takarítást :D
Aztán majd holnap ;) :x

Lily, örülök, hogy jó napod volt. :D :)

Polly, ez tényleg jó ötlet lenne^^ :D

Lizi, sajnálom, hogy most voltál utoljára... :(

Én is suliban idén most voltam utoljára, évzáróra nem tudok menni, hétfőn utazom nyaralni.
No wifi... :|
22-ig nem leszek, de aztán 24-én este megyek Skóciába júli 3-ig szóval keveset foglak titekt látni :(( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 20:19 
Betűmániákus

Sziasztok!

*áldoz, szoborsimi*

Milyen napotok volt? Nekem egész jóó :) Korán reggel mentem kardiológiára, sajnos utoljára :(( Tökre szerettem oda járni *álmodozás*
Aztán bementem a Blahán és a Király utcában a gyöngyházba, és bő fél év után végre találtam angyalszárny köztest, ezért inkább elhoztam a tündéreset :D
Utána hazajöttem, csináltunk anyuval szilvásgombócot :x befejezetem Maccs ajándékát, csak azt a hülye ragasztót találnám meg :)
Most gyöngyözök, meg rendet raktam a fülbevalós falamon és most olyan gyönyörűséges :x

Cicc, tök jó, hogy ennyi mindent kaptál, de a legjobb még csak most jön :)

Ath, gratu a vizsgákhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 18:03 
Tollforgató

Sziasztok!

Itt is köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket. :D Semmiben nem másabb érzés 18nak lenni, de valljuk be, van pár előnye. Mondjuk bűntudat nélkül olvashatok korhatáros történeteket. Nem mintha eddig nagyon lett volna. xD
Kaptam egy csomó szépet, nyakláncot, karkötőt, sminket, és a Trimágus tojásom, amibe most szerelmes vagyok. :D Képet linkeltem Meri Familybe. Most nagy takarításban vagyok (holnapi vendégsereg :D), meg a tesómnak volt a fuvolavizsgája, és azon voltam. :) És végre vége a tanévnek! :D

Lily, örülök, hogy boldog vagy. :D És gratulálok a vizsgához is! Bár birom az ilyen tanárokat, akik akkor csillogtatják a humorokat, amikor muszáj röhöni. :P

shanon, akkor ezentúl így leszel hívva. :D

Kyra, igen haladtam az írással, ha fenn leszel valahol, akkor esetleg átdobhatom. Persze csak ha akarod. :D

Örülök, hogy nagyon sikerem van a nadrágommal. :D

Polly, ezer hálám a segítségért. Most egészen mást akarok írni, ha befejeztem őket, akkor mindenképp meg akarom csinálni. :D
Jobbulást a mikuláshoz, és a tanuláshoz meg kitartást! :D
Örülök, hogy lassan gazdihoz kerülnek a kutyik. :) Még akkor is, ha ennyi gond van. :)

Ath, grat a vizsgához. :D

Doo: :) Soha többé nem megyek oda vissza. :D Egyszer voltam, elég is volt. :D
Lizi: Puszi :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 14:20 
Fanfic-faló

Én is dobálom őket nagy hevesen :lol:
Ahhh *Lily lebeg* találkoztam kicsimúzsámmal :x :x :x :x :x
Annyira ééééééééééédeeeeeeees vooooooooooooooolt :x :x :x sétáltunk a belvárosban :x Majdnem elvesztettem a kardigánom vissza kellett menni érte, mert egy padon hagytam a gödörnél :lol: ismét bebizonyosodott, hogy nem tudok semmire se figyelni ha vele vagyok :oops: :oops: :oops:
jajjj egek.. ez a srác... ez.. ez... *wordless*
most még lebegek kicsit aztán tanulok jövő héten még két vizsga, de aztán OVER (reméljük)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 10:48 
Fanfic-faló

;;)

ööö, a jogról még nincs eredmény, de én már elpakoltam a cuccaimat :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 9:29 
Könyvmoly

Jó reggelt! :-*

Ath, hajolj is el a feléd repülő tárgyak elől, mert én dobálom nagy átéléssel. :lol: De ám gratulálok, hogy sikerült befejezned a vizsgaidőszakot, csak én is ott szeretnék már tartani. ;) :D Kutyusokról millió egy kép van lakótársam facebookján: link Nem kell ismerősnek lenned hozzá, hogy megnézd őket, ezek az albumok vannak róluk kronológiai sorrendben: Monchy&Rover, Monchy&Rover2, Game time, 5weeks, 6 weeks old, Dirty puppies, 9 weeks old és az Available puppies. Szóval van róluk pár száz kép. :D És Piton-féle cucc még nincs, majd hozz, hogy itt is legyen. :D

Lizi, biztos menni fog az az info érettségi, és ügyes leszel. :)

Doo, lakótársammal azon gondolkozunk, hogy kéne egy ilyen céget alapítani nekünk is, aki kutyaszállítással foglalkozik, jól megélnénk belőle, mert marha bonyolult a dolog, úgyhogy mások inkább fizetnek csak ne nekik kelljen csinálni. :D

Lilym, gratulálok a vizsgához! :x A tanárbácsi meg... khm... ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 6:33 
Fanfic-faló

*belibben, szoborsimi, csókhegyek mindenkinek*

Morning, drága Papnő társaim :)
Mi újság veletek? Fél hat óta fenn vagyok. :D Jelentem, befejeztem a vizsgaidőszakot *elhajol a felé repülő tárgyak elől* :D
Lizi, kitartást!
Doo, kik mennek el?
Lily, gratula :D Jófej a tanár XD
Polly, a kutyusok cukiiiik :D Kép van róluk?

Csókhegyek, este jövök.

ps.: tényleg, mi van azzal a Piton-féle cuccal? Van már olyanunk?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 21:19 
Betűmániákus

Hali!

*áldoz, majd fáradtan a szobor talapzatára telepedik*

De nincs kedvem semmit csinálni... pedig olvasnom kellene, gépelni, tanulni. Van egy hetem az infóérettségire :D "hurrá". Persze, én vagyok a buta, mert nem tanultam :) Na majd holnap...

Mindjárt év vége/vizsgaidőszak vége, szóval kitartást mindenkinek.

Macsek, boldog szülinapot, Drága! :x

Most kb. ennyit tudok, mentem aludni, :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 21:01 
Billentyűzetgyilkos

Hahó :x

Polly, örülök, hogy túl vagy rajta^^
Óuh, jobbulást! :-*
Aztaaa... nem hallottam még ilyet, hogy a kutyákat így szállítják XD :D

Lily, neked is nagy grat :x :x
Bírom az ilyen tanárokat :roll: :lol: :lol:

Velem ma semmi extra nem történt, és holnap már tényleg az utolsó nap lesz. :)
Van pár tanár, akik nem fognak minket jövőre tanítani :( :( - pedig nagyon jók. Azoknak viszek egy kis ajándékot... :)
Valamint rövidített órák lesznek, így csak 11-ig leszek a suliban^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 17:49 
Fanfic-faló

Polly milyen kis világjáró kutyijaitok vannak :x

Háh én meg négyest kaptam PR-ből. Kicsimúzsámmal csak holnap találkozom, mert életem napsugara reggel ír egy sms-t, hogy elfelejtette, hogy ő is vizsgázik ma. Tehát ha mindenigaz holnap találkozunk. Megverem ha nem :lol:
És végre kilyukasztottuk a fülemet!!!! jííííííííííí *ugrál* most szép kis ezüst gyógy gyöngy van benne, de két hét múlva már szerintem kiveszem talira szivárványosban jövök :x :x
A PR vizsgám az vicces volt. Szóbeli volt, bemegyek, tanár így rámnéz és: maga mennyire színes lány. Mondom igen, én vagyok a szivárlány. Erre figyelmeztet a "drága", hogy vigyázzak, mert ez könnyen félreérthető és összekeverhetnek egy bizonyos társadalmi réteggel. Én meg így magamban "csituuuuuuuuljjjj" és bűbájos mosollyal: ó tanár úr én emiatt nem aggódom. Majd még megjegyezte, hogy a nevem milyen részegítő (annyira szellemes, hogy mindenki a vezetéknevemmel viccelődik - Bor ha valaki nem tudná - ) majd a kérdéseire maradéktalanul válaszoltam, a saját megnyerő és magabiztos stílusomban, és még azt is olyan magabiztosan betippeltem amiről gőzöm sem volt, hogy elhitte. :lol:
Szerintem ötöst is kaphattam volna, de ez a négyes is jó lesz :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 9:49 
Könyvmoly

Kyraper írta:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az összes vizsgád és el tudj jönni talira! Én sem vagyok izgi ember, de nagyon szeretném már megszeretgetni a világ legjobb és legaranyosabb bétáját! :x >:D<

De édes vagy, köszönöm! :x Én is megölelgetnélek már. :) ;)

Hát még nem érkezett meg a baba, mert bénázott a cargo-s cég, akikkel szállíttattuk őket (mert egy másik magyar tenyésztő is most küldött kiskutyát oda, és együtt szerveztük a kettőt), mert kiderült, hogy amelyik gépre jegyet foglaltunk az a cég nem szállít 3 hónaposnál fiatalabb kutyát, a mienk pedig jövőhéten lesz 3 hónapos, úgyhogy az utolsó pillanatban kellett átszervezni egy másik repülőtársasághoz, így most csúszik a dolog, és szegény csak péntek reggel ér oda. >< Ebben csak az a dühítő, hogy nem két forintot fizettünk (pontosabban a jövendőbeli gazdi fizetett) ennek a cargo-s cégnek, és nem hiszem el, hogy ezt nem tudják előbb, főleg úgy hogy állatszállítással foglalkoznak már ezer éve... >< Az az egy szerencséjük van, hogy teljes ellátást adnak a kutyáknak ott, ahol várniuk kellett, különben lehet visszamentem volna kiosztani pár pofont. :evil:

Hát az egyik itt maradt kislánynak már van gazdija, ő majd Angliába megy, de olyan bonyolult tesztelések után engedik csak be az országba, hogy csak januárban utazhat, úgyhogy addig velünk van, a kisfiút nagyon úgy néz ki, hogy megtartjuk, a másik kislány pedig még gazdira vár. Volt rá egy jelentkező Ausztráliából, na de oda meg végképp nagyon durvák a tesztek meg karanténban is kellene ott lennie egy csomó ideig, úgyhogy arra nem mondtunk, szóval ő még szabad. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 9:16 
Fanfic-faló

polly írta:

Tegnap elrepült az egyik kisbabánk Dél-Afrikába,

Kyra, hát úgy fest, hogy tudok menni a talira. :) Remélhetőleg nem lesz uv-m, és akkor simán belefér a dolog. :) Bár nem vagyok valami extra izgi ember, de nagyon szeretnék már találkozni veletek. :)

Sziaaaa Polly! :x

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az összes vizsgád és el tudj jönni talira! Én sem vagyok izgi ember, de nagyon szeretném már megszeretgetni a világ legjobb és legaranyosabb bétáját! :x >:D<
Remélem, a kutyi jól utazott és biztonságban megérkezett az új lakhelyére :). Mennyi babátok van még? Vagy Ő volt az első, aki gazdira talált?

Szemi,
örülök, hogy jobban vagy már, de biztos jó ötlet ma suliba menni? Lehet, hogy jobb lenne pihenni még egy kicsit :). Nálunk az elmúlt két napban folyamatosan viharok voltak, de ma végre gyönyörűen süt a nap :). Szeretema vihart, de ez a mostani nagyon durva volt, így elég is volt most belőle egy darabig :)

*rég simizett, így végigtapperolja az összes szobrot :D*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 8:36 
Könyvmoly

Jó reggelt! :-*

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! :x Egy tonnás kőtömb szakadt le szívemről, be kell hogy valljam, hogy sikerült ez a *** végre. :D

Tegnap elrepült az egyik kisbabánk Dél-Afrikába, hiányozni fog nagyon, de nagyon édes gazdija lesz, úgyhogy biztos nagyon jó lesz ott neki. :) Utána meg ahogy hazaértünk, rögtön bekopogott a Mikulás, ahogy abbamaradt a stresszelésem, és annyira fájt, hogy azt hittem, ott pusztolok meg, azért sem voltam tegnap. :( Ma már jobb, de még mindig fájok. :(

Macs, örülök, hogy tetszett a fic. :) Imádom azt az írónőt. :) És ha kedved van hozzá, próbáld meg a fordítást, szívesen átolvasom meg segítek. :)

Kyra, hát úgy fest, hogy tudok menni a talira. :) Remélhetőleg nem lesz uv-m, és akkor simán belefér a dolog. :) Bár nem vagyok valami extra izgi ember, de nagyon szeretnék már találkozni veletek. :)

Ath, drukkolok, hogy sikerüljön a vizsgád, biztos ügyes leszel! :)

Szemi, neked pedig jobbulást! :x Én is szoktam beteg lenni nyáron, úgyhogy tényleg nem ciki. ;)

Ahjj, ma el kell kezdenem a haladó hangtant végre, de semmi kedvem hozzá. >< De muszáj lesz, úgyhogy el is totyogok. :(

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 21:36 
Fanficbúvár

Ciki vagy sem, én nagyon szórakozok magamon :) most már csak köhécselek és fújom az orromat, de vége mozgásképes vagyok. Szóval boldogságosság van!
Holnap bemegyek a suliba egy kis semmittevésre. :) Biztos jó lesz. Délután megyünk a budai várba.

Maccs, irigylem a cicanadrágodat :x

Mindenki jól megvan? :) Felétek is volt brutális vihar az éjszaka?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 19:25 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x

Ath, ilyenért nem gond, ha eltűnsz :lol:
Megy a drukk holnapra :x ;)

Shanon, wow... gratulálok :D

Cicc, azt a cicanacit vedd majd fel *.*
Az ilyen helyektől én is kész vagyok, a lényeg, hogy már túl vagy rajta. :)

Lizi, gratulálok^^ óh, de fogok én is jövő ilyenkor lelkendezni :D :D
Ha jóban vagytok/voltatok akkor nyugodtan vigyél egy doboz bonbont vagy virágot... :)

Ma már nem csináltunk kb. semmit a suliban... én ugyanez lesz még 2 napig. :roll:

Szemi, jobbulást :-* :x
És nem ciki :) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 18:45 
Betűmániákus

Sziasztok!

*áldoz, szoborsimi*

Polly, csak így tovább :) Szemi, jobbulást, csak nem túl sok fagyit ették? ;) Doo, tényleg ott felejtettem, bocsi, de amúgy túléltem, mert még időben észrevettem és pótoltam a hiányát :) Macsek, majd szombaton vedd fel azt a cicanacit :)

*dobpergés* MEGVOLT ÉLETEM UTOLSÓ KÉMIA ÓRÁJA!!!! JUPPÍÍÍÍ :D

Jaj, olyan jó, holnap max. délig leszünk a projektnapon, holnapután pedig évzáró, de nem megyek, mert irány a kardiológia :) Szerintetek illene vinni a doktornőnek valami csokit/virágot? Kisbabakorom óta hozzá járok, meg a bátyám is, szóval közel 20 éve ismer minket, és most megyek legutoljára :(( Pedig annyira aranyos :(

Most megyek filmezni/írni és körmöt csinálni :) Legyetek jók, puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra