Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 2:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 18:43 
Billentyűzetgyilkos

Nem tudom eldönteni, melyik páros aranyosabb :x :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 18:26 
Sztorihajhász

óóóóóó Luna ez a videóó :D meghaltam :'D kétszer XD
olyan cukik hogy még stúdión kívül is ezt csinálják :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 9:43 
Billentyűzetgyilkos

Na, végre befejeztem a Glee-t. :D Pont jókor, mert tegnap történt ez :D
(csak Brittana és Klaine fanoknak)

Mindenkinek volt pár jó pillanata, amikor szerettem, de akiket tényleg bírtam, azok Brittany, Santana, Mercedes, Sam és Puck.

Most jött le a Game of Thrones első része, már nagyon kíváncsi vagyok rá :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 23:42 
Könyvmoly

Tania írta:
hallod, Kidy, true blood 2. részhez hol találtál feliratot? most akarom megnézni, és még nem láttam sehol : D

sehol :S felirat nélkül néztem én is

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 23:15 
Billentyűzetgyilkos

hallod, Kidy, true blood 2. részhez hol találtál feliratot? most akarom megnézni, és még nem láttam sehol : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 22:49 
Könyvmoly

PLL

Jaaaaj, Caleb meg Hanna annyira cukik együtt A 19. résznél járok, és aaaahhh :D Imádom őket együtt.
És a spencer-Toby szálnak is örülök. Bár pont most vitte el szegény csajt e rendőrség... :S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

téényleg, Caleb : D
amúgy én szinte a nyakamat tettem volna rá, hogy Jenna nem is vak, de még jó, hogy nem tettem : D a pofonig tutira vettem, hogy ő A és lát. Melissa... nem tudom =/ végülis logikus, csak
ő meg kórházban volt akkor, amikor A a templomban volt Iannel és Spencerrel. =/ az tuti A volt, aki akkor megmentette, nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 19:34 
Tollforgató

*bepoff*

Ó, PLL, de imádom! :D Nekem Hanna a kedvenc, meg Spencert is bírom.

Amúgy a srác neve Caleb :) Á, ahogy mosolyog... :x Amúgy Tobey is nagyon cuki. Egy percig nem hittem el, hogy veszélyes lenne :)

Én nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy Jenna A, meg hogy talán nem is vak, de aztán ez az elméletem dugába dőlt, mikor Hanna felpofozta. Á, az mekkora volt! :D Egy kicsit se tudtam sajnálni. Bár a legutolsó részben (2x03) azért ez is megváltozott.

Amúgy nekem még Melissa, Spencer nővére az,aki nagyon gyanús. De itt szinte mindenki az, és tényleg semmi sem biztos. Ez a jó benne :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 18:44 
Billentyűzetgyilkos

Na, az a zárfeltörős srác, rá gondoltam! Nem jut eszembe a neve az istennek sem, pedig nagyon bírom, és annyira édesek Hannával *.*

Lucasról basszus teljesen elfeledkeztem... xD nem is emlékeztem rá, hogy ő rombolta le az emlékművet. Az a gáz tényleg, hogy mindig történik valami, amiről azt hisszük, hogy majd lebuktatja A-t, de végül mindig kiderült, hogy azt nem is ő tette... :D

Az Hoyt volt a gyilkos elmékben? : O vissza kell néznem. Azt tudom, hogy egyszer szerepel a SupNatból Bobby a 3. évadban, meg a 6.-ban az, aki Asht játszotta. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 11:24 
Könyvmoly

Jaj, szirén volt a supNatban? Azt hiszem :D
De ha jól gondolom, a Gyilos elmékben is szerepelt hoyt. Azt hiszem, valami erdős üldözésben volt, ott is gonosz, és a tesójával gonoszkodtak :D
minél több sorozatot nézek, annál inkább tűnik fel több ismerős arc innen-onnan :D

szerk.: megnéztem néhány rész a PLL-ből, még mindig nem vagyok a végén, 15. részt néztem meg az imént.

A kezd nagyon szemét lenni a csajokkal :D Szegény Hanna meg a pénz-mizéria...
amúgy akkor most tényleg Ian ölte meg Alisont? És akkor tényleg ő lopta el Spencer laptopját és törölte le a bizonyítékot? jó durva.
közben rájöttem, azért volt sáros Lucas cipője, mert ő rombolta le a műemléket.
Aztán most bejött ez az új csávó, aki nagyon pro zárfeltörésben meg bicskanyitogatásban :D Az össze fog jönni Hannával? Eddig eléggé úgy alakulnak a dolgok. amúgy nem is baj, megérdemel egy normális pasast, ez a névtelen huligán meg egész jófejnek tűnik :D Szegény Aria meg Ezra egy hajszálnyira voltak a lebukástól a kiállításon! :D Egyébként... Ezra az idősebb, mégis ő fél midnentől, meg ő a tutyimutyi x'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 11:18 
Billentyűzetgyilkos

Jessicát mindig is bírtam, de amit Hoyttal műveltek a lakásban, az nagyon durva volt, annyira édesek voltak : DDDD Imádom őket együtt.
Igeen, feltűnt, Petunia néni átment bosziba, érdekes váltás :D Lafayette fel fogja dobni az életét, az biztos. Azt mondjuk nem nagyon értettem, hogy minek említették most meg Eddie-t, volt-e valami célja, vagy csak arra volt jó, hogy Lafayette elhiggye, hogy talán igaz ez az egész hókuszpókusz, nem tudom.

Samnek már az előző évadban sem volt túl nagy jelentősége, de most már végképp totál feleslegesen van ott. Bill és Eric mellett úgysem rúghat labdába Sookie-ért, az alakváltós sztorit is kimerítették már, a családját is megtalálta, szóval nem tudom, mit lehet még kezdeni vele.

Amúgy múltkor tök meglepődtem, amikor egy SupNat-részben Hoyt jött velem szembe :D és gonoszt játszik, nagyon fura volt. De legalább látszott, hogy nem is olyan rossz színész ő. :D

Na, a 2. részt meg akkor tényleg megnézem még ma, mert holnap elutazom egy hétre, és megőrülök, ha nem látom. XD

Lia: Brittany nem idegesít? : DDDD a butaságával? Engem az elején borzasztóan... ááh, nem bírtam. De valahogy a második évadban a britneys rész után meggondoltam magam :D De ne mááár, Kurt is idegesít? Kurt olyan kis cuki, őt nem lehet nem szeretni. Na és Quinn? Santana? Puck? Puck is olyan jó arc :D én épp, hogy Mercedest nem szeretem annyira, bár a stílusa meg a hangja nagyon tetszik, csak azt nem szeretem, hogy folyton hisztizik, h miért nem ő kapja a szólókat, miért Rachel. Ami valahol jogos, csak hát én Rachellel elfogult vagyok. : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 11:11 
Billentyűzetgyilkos

Okés, akkor majd belenézek, ha lesz időm :D

Ki? Kb mindenki xD Érdekes módon Brittany pont nem xD Még Mercedest bírom, meg az ő hangja is a kedvencem :) De amúgy tényleg mindenki, csak valahogy együtt meg mégis szeretem őket, úgyhogy nem hagyom abba :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 11:08 
Könyvmoly

Igen, két részt adtak a true Bloodból, de nem tudom, hogy az HBO-n vagy csak neten jött ki, de már a másodikat is le lehet tölteni. A vége nagyon durván függővég :P

Igen, a tündéres tényleg elég gagyi volt, igazából nem sok értelmét láttam, azon kívül, hogy egy évvel később. Jason nagyon menő rendőrként, viszont az az állatocs banda, akiket támogat, sosem jött be... Crystalék vagy kik.
Igen, a Tarás rész most nekem is tetszik, a harmadik évadban kicsit szét volt esve a csaj :D De itt tök szép, a haja meg minden :D Sam az megint egy nagy nulla, mint eddig kb mindig, valahogy sosem érdekelt különösebben. Jessica is kezd izgis lenni, mármint az ilyen-olyan kilengései Hoyttal, de amúgy nagyon édesek együtt :D Aztán az a démon-bébi, hát behalok rajta, Arlene mennyire fél tőle :D :D
Lafayett jobb, mint valaha! Az a haj, meg amikor abban a sárga fölsőben belibben a boszikhoz, hát majd' behaltam rajta, nagyon édes volt :D (Azt nem tudom, tudtad-e vagy feltánt-e, hogy a boszik vezére Petunia néni a HP-ből :D )

Aztán majd nézd meg a második epizódot, nagyon durva vége van : DDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

igen, az, amire gondolsz : D

am nem biztos, hogy ha a született feleségek kiidegelt, akkor ez is ki fog : D ez tényleg izgi, nekem nagyon tetszik, és nincs drámázás a problémás házassággal, a megcsalással, a karrierrel, hanem egész másfajta drámázás van :D

Ki idegesít? Én még mindig imádom Rachelt, hiába tudná kb. mindenki leütni, nekem ő az egyik kedvencem. aki engem idegesít, az Brittany, bár a végére már kezdtem őt is megkedvelni. Finnt mindig utálni fogom, meg Tina megy még az agyamra, nem mintha olyan sok szerepe lenne : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 9:33 
Billentyűzetgyilkos

Az L az az, amire gondolok?
(mert nyilván tudjátok, hogy mire gondolok, na mindegy xD)
Azzal is szemezek már egy ideje, de annyi félbehagyott sori van a listámon, valahogy semmit nem tudok befejezni x)

Ez a PLL érdekesnek hangzik, de érdemes nekem abba belekezdeni, ha pl. soha egy részt nem néztem meg a Született Feleségekből, mert már a reklámja is idegesített? xD

Közben viszont végre túljutottam a Glee első évadán, a végére egészen megtetszett :D Még csak a 2x06 jön, és nem is tudom, mikor lesz lehetőségem folytatni, de most rákattantam^^
Bár még mindig a falat kaparom a karakterek nagy részétől xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 8:52 
Sztorihajhász

Én most megint dorama-fan lettem, vagyis mániás. Igen, nem amcsi, hanem az ázsiai cuccok a doramák.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 22:55 
Billentyűzetgyilkos

maga az első rész nem tetszett annyira, most a másodikat nézem, ez már sokkal meggyőzőbb :D főleg, hogy van benne egy női Brian Kinney, már csak érte megéri nézni xD

Láttaaaaam *.* az igaz, hogy már a 2. részt is leadták? Még csak az elsőt néztem meg, de az nagyon tetszett.
A tündéres harci jelenet egy kicsit gagyi volt mondjuk, de a többi jó volt nagyon :D Lafayette haján kifeküdtem xD Samet még mindig nem bírom, az viszont nagyon tetszett, hogy kihagytak egy évet. Pam és Eric még mindig a legjobbak, őket nem lehet megunni, meg most az is jó, amit Tarával csináltak : D szóval úgy összességében ez elég erős volt kezdésnek, nagyon bejött :D

azta, hajrá : D nekem tegnap volt az utolsó

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 22:27 
Könyvmoly

a képességeimhez mérten gyorsan x'D még van hátra egy vizsgám :D

Az L-ről én is hallottam már, és egy részt meg is néztem, csak aztán valahogy kiment a fejemből :D
Neked hogy tetszik? Nyáron úgyis sorozathiányom lesz, lehet elkezdem én is :D

A True Bloodot szoktad nézni? Most kezdődött a negyedik évad :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 22:11 
Billentyűzetgyilkos

gyorsan? :D egész éjszakás program lesz XD
én azóta megint egy új sorozatot nézek, mégpedig az L-t :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 21:35 
Könyvmoly

nem baj, én nem bánom, ha lelövik a poént, mert máskülönben megesze a fene, hogy nem tudom, miről van szó :D
akkor gyorsan bepótolom a maradék 12 ( :D :D :D :D ) részt, és akkor majd hátha eszembe jut valami értelmes megoldás A-re :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 21:26 
Billentyűzetgyilkos

jesszus, ne haragudj, akkor lehet, hogy ellőttem pár poént :'DD majdnem biztos vagyok benne amúgy én is, hogy már láttuk A-t, de elképzelésem sincs, ki lehet az... már nekem is eszembe jutott mindenki, de vagy nagyon ügyes, vagy valamit nem vettem észre. xD Alison bátyja is gyanús volt, de én valamiért azt hiszem, hogy nő.

Hallod tényleg o.O Lucasnak sáros volt a cipője, arra én is felfigyeltem, de nem derült ki, hogy miért. Mintha elfeledkeztek volna róla, vagy nem tudom XD

Annyira zavaró, hogy mindenki titkol valamit, így nem lehet tudni, hogy melyik titoknak van köze az ügyhöz. XD Mindenkinek van valami szennyese... tényleg tiszta született feleségek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 20:40 
Könyvmoly

én már azon is gondolkoztam, hogy Sean, a lelkész gyerek A xD Vagy a rendőr :D :D :D Komolyan, már minden lehetőség az eszembe jutott. Vagy Alison bátyja, esetleg. Én egyébként úgy gondolom, hogy olyan, akit valamennyire már megismertünk, mert akkor lenne nagy meglepetés, hogy végig ott volt előttünk. Bár azt nem vágom, hogy A kocka fényképész srácnak mitől volt sáros a cipője. Úgy emlékszem, az övé is az volt. :D

Őőőő nekem inkább az Emilyt játszó csaj ismerős, de nem tudom, honnan :D gondoltam, hogy esetleg a gosspi girlből Vanessára asszociálok, de nem tudom :D

szerk.: amúgy én olyan balf. vagyok x'DD letöltöttem netről így, hogy the pretty little liars első évad, erre most jövök rá, hogy kb csak az epizódok fele volt meg rajta... itt nézem, hogy írtál olyanokat, hogy WTF? Erre rájöttem, hogy ezért. Miezmááááár, hogy csak a felét rakják bele? :D x'D szóval még csak a 10. résznél járok x''''D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 20:36 
Billentyűzetgyilkos

ja, tiszta olyan :D nekem nagyon tetszett.

am Kidy, nekem olyan ismerős az Ariát játszó csaj, neked nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 19:59 
A Legnagyobb Fandomvadász

Tania írta:
Gréta, a PLL-t úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy született feleségek tiniverzió :D nagyjából ugyanolyan, csak a főszereplők gimisek. :D öt barátnő, az egyikük rejtélyes körülmények között eltűnik, majd a maradék négy fura üzeneteket kezd kapni egy A-tól, aki mindent tud róluk, satöbbi :D nekem tetszik, jó. ^^

óó, szülifeli :D :D :D na, jól van, akkor majd valamelyik nap belekezdek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 19:36 
Billentyűzetgyilkos

hát nem igazán tudtam eldönteni, Emily végig szimpi volt, Hanna meg az évad végefelé lett nagy kedvencem... főleg akkor, amikor összekavarodott A Sráccal, Akinek Soha Nem Jut Eszembe A Neve. X'DD pedig bírtam. Aria aranyos, de engem is idegesít egy kicsit, olyan fura feje van valamiért, meg rémesen öltözködik : D

Spencer meg... hát ő úgy van. Néha kifejezetten kedvelem, és nagyon tetszik,
hogy összehozták Tobyval... szegény srácot én is úgy sajnálom =/

A: ááá, tuti nem Ian az. Az évadzáróban nem A volt az, aki megmentette Spencert? Szerintem nem ő az, és azt is tudjuk, hogy nem Jenna, nem Toby, igazából kb. mindenkit kizárhatunk, akit eddig jobban megismertünk. Nekem eddig Mona a legjobb ötletem, de Hannával meg tök rendes, úgyhogy nem valószínű. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 18:36 
Könyvmoly

Tania írta:
Pretty Little Liars valaki? : D

mikor ajánlottad, kb éjszaka megnéztem a felét, ma délelőtt meg a másik felét :D :D úgyhogy már az első évaddal végeztem is.
Nekem is nagyon tetszik, izgalmas, néha félelmetes meg minden :D
Neked amúgy a négy lány közül ki a legszimpatikusabb? Én még mindig gondolkozom, mert pl aria aranyos, csak idegesít a feje valamiért. Bár már csak azért is utálom, mert Ezrával kavar x'D

Nagyon kíváncsi vagyok amúgy, az utolsó rész teljesen kiborított. Úgy féltem, mikor Hanna ott settenkedett az erdőben, aztán meg futkosott ott A. De akkor A most kicsoda? Ian?

Egyébként én bírtam Tobyt, és úgy sajnálom, hogy valamelyik csaj beárulta. Olyan kis rendes volt Emilyvel :(

Ja, és első résznél Bűbájos Piperen kifeküdtem x'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 7:34 
Billentyűzetgyilkos

Gréta, a PLL-t úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy született feleségek tiniverzió :D nagyjából ugyanolyan, csak a főszereplők gimisek. :D öt barátnő, az egyikük rejtélyes körülmények között eltűnik, majd a maradék négy fura üzeneteket kezd kapni egy A-tól, aki mindent tud róluk, satöbbi :D nekem tetszik, jó. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 1:48 
Szárnybontogató

Castiel írta:
És Torchwood valaki?

Exem révén láttam belőle pár részt. A dr. who franchise-hoz tartozik. Nem rossz, kifejezetten érdekfeszítő részek vannak benne, jókora adag slash-utalással. Meg, némi társadalomkritikát is felfedeztem abban a pár részben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 23:56 
Betűmániákus

És Torchwood valaki?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 9:05 
A Legnagyobb Fandomvadász

Tania írta:
Pretty Little Liars valaki? : D nemsokára végignézem az első évadot, csak azért írtam be, mert képzeljétek, az egyik részben tegnap Alona Tal jött szembe velem, mint többé-kevésbé jelentéktelen mellékszereplő :D

de amúgy az jó? mert én már szemezek vele egy ideje, csak még nem kezdtem bele, pedig már zsuzsi is mondta, hogy jó xDDD mondjál már róla valamit :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 4:48 
Billentyűzetgyilkos

Pretty Little Liars valaki? : D nemsokára végignézem az első évadot, csak azért írtam be, mert képzeljétek, az egyik részben tegnap Alona Tal jött szembe velem, mint többé-kevésbé jelentéktelen mellékszereplő :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 16:17 
Sztorihajhász

Nekem is sok minden van a listámon, csak időm nincs megnézni. :P

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:54 
Billentyűzetgyilkos

jóóó, az is a listámon van, nyugi : DDD nagyon kíváncsi vagyok rá *.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:14 
Tollforgató

Tania írta:
hát nem tudom, lehet, hogy ezt titkolnom kellene, de nekem bejönnek az ilyen bugyuta, éneklős-táncos izék... szerintem ha pár évvel fiatalabb lennék, még a HSM is tetszett volna, de az azért most már nem XDDD

: DDDD

De Taniaaaaa nézzél Trónok Harcát, oké? : D *szépen néz*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 14:05 
Billentyűzetgyilkos

hát nem tudom, lehet, hogy ezt titkolnom kellene, de nekem bejönnek az ilyen bugyuta, éneklős-táncos izék... szerintem ha pár évvel fiatalabb lennék, még a HSM is tetszett volna, de az azért most már nem XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:31 
Tollforgató

Tania írta:
Na, elkezdtem nézni a Glee-t, hát a legelső rész fele után így az első benyomásom az, hogy nem fogom letörölni a gépről, nem olyan rossz ez :D

Adni kell neki időt... Az első évad annyira egyébként tényleg nem jó, persze, vannak benne jó részek, de ez is csak úgy... Hm, hát alapozza a dolgokat. Az első pár rész meg főőőleg hogy azt csinálja. :D

Örülök, hogy elkezdted nézni, Tania. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

Na, elkezdtem nézni a Glee-t, hát a legelső rész fele után így az első benyomásom az, hogy nem fogom letörölni a gépről, nem olyan rossz ez :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:28 
Tollforgató

shanon widow írta:
jaj, kida köszönöm! >:D<
ez épp elég infó, de ha valaki mégis hozzászólna, csak bátran ;)

és gondoltam, hogy valami ilyesmi fog történni :( öhm... éééés... ennyi? mármint lezártul az évad? és akkor majd ősztől? :roll: tavaly is a legjobb résznél volt szakadás :evil:

Nem, még lesz egy rész, de utána tényleg vége.

És szívesen. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:24 
Betűmániákus

jaj, kida köszönöm! >:D<
ez épp elég infó, de ha valaki mégis hozzászólna, csak bátran ;)

és gondoltam, hogy valami ilyesmi fog történni :( öhm... éééés... ennyi? mármint lezártul az évad? és akkor majd ősztől? :roll: tavaly is a legjobb résznél volt szakadás :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:22 
Tollforgató

shanon widow írta:
wáááá

*berobban*

booocs, de látta valaki a keddi grey's klinika végét? én sajnos fáradtság miatt nem tudtam végignézni :cry: :oops: öhm... addig a jelenetig láttam, amikor Bailey föllélegzett, mert azt hazudta, nővér :-S és reklám... utána? :D

Ha jól emlékszem, akkor a lövöldözős csávó haladt felfele... Izzy férjének vagy kijének az életét megmentették, csakúgy, mint annak a csávónak az életét, aki Bailey-vel volt... Aztán hm a csávó elérte Derek-et (vagy hogy kell leírni a nevét, Meredith férje :"D), ééééés lelőtte.
Ja meg volt egy veszekedés a volt leszbikus párocska között. Asszem.

Ennyire emlékszem, bocsánat, nem tudom igazából a neveket, szóval hm. XD Aki jobban emlékszik nálam, annak csak tessék. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 13:18 
Betűmániákus

wáááá

*berobban*

booocs, de látta valaki a keddi grey's klinika végét? én sajnos fáradtság miatt nem tudtam végignézni :cry: :oops: öhm... addig a jelenetig láttam, amikor Bailey föllélegzett, mert azt hazudta, nővér :-S és reklám... utána? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:51 
Tollforgató

úúúú Tania, Trónok harca, az az az az

Egyszerűen. Imádom. * v *

Nekem nagyonNAGYON bejött, már az első kötetet is elolvastam, most fogok majd a másodikhoz kezdeni. : D Szóval nézzél Trónok Harcát, fangörcsölni akarok valakinek. : D

Az sem elhanyagolható tény, hogy meg van szórva jóképű színészekkel, szóval... Márha ez tekinthető motivációnak. : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:49 
Billentyűzetgyilkos

Mikor adják már kiiii? Az a legjobb része az egésznek :D :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 16 (csütörtök), 12:00 
Billentyűzetgyilkos

még nem néztem bele a Glee-be, de egyre kíváncsibb vagyok xD a másik, ami érdekel, és eléggé más kategória, az a Trónok harca : D

Lia, én tuti összespórolok rá és karácsonyra meglepem magam vele, meg jó lenne, ha addigra már a hatodik is kijönne *.* meg vagyok már lőve a hatodik évados bakikkal, alig várom XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 14:15 
Sztorihajhász

Meg amit még nagyon szeretek, az a Sliders. Bár csak addig, míg a prof meg nem hal, mert utána már elszúrták nagyon a készítők.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 13:00 
Billentyűzetgyilkos

Tania, ne is mondd, egyszer muszáj lesz beszereznem az összeset, már csak az extrák miatt is :D

Andro, szerintem is nagyon szép lett.
Már nem nagyon emlékszem, kiről mit gondoltam a későbbiekben, de Lucy volt az egyik kedvencem xD
Simon most az elején olyan aranyosan idegesítő :-)

A Glee-vel az a bajom, hogy az összes karaktert meg tudnám fojtani egy kanál vízben xD Vannak jó pillanataik, de úgy általában nagyon idegesítenek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 12:34 
Tollforgató

Andro írta:
Én az első rész közepén dőltem be a Glee nézése közben. Annyira beharangozták hogy ilyen jó, meg olyan jó, de valahogy nekem egy hsm-sorozatnak tűnik. Lehet, velem van a baj, hogy nem bírom az ilyen tiniegyüttesesugrabugrálósközépiskolábanjátszódóéneklős bigyókat. :roll:

Luna: Én is először detto így voltam, de szerintem 16 évesként sokkal szebb. Anyum mikor belenézett a hetedik évadba - pont néztem - elkezdte hogy ez a lány ott 12? Mármint Ruthie. Elkezdi, max 10. Ja, McKenzie (Ruthie alakítója) akkor 13 volt, mikor ezek a részek mentek kinn. Mellesleg szerintem messze ő a legjobb karakter a sorozatban. Meg Simon.

A Glee-vel én is így vagyok. Nem tudom, valahogy nem szippantott be :) Ami azért is fura, mert én viszont imádom a musicaleket... de ez valamiért nem.

Hú, a Hetedik Mennyország! :D Jaj, de szerettem anno! Simon tényleg jó karakter volt, de mondjuk én a gyerekek közül mindenkit szerettem, csak Maryt nem :S (Ugye Mary volt a legidősebb lány? Már nem emlékszem pontosan... :oops: )

Pretty Little Liars nézi valaki? :) Ma este startol kint a 2. évad, én nagyon várom már :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 8:49 
Sztorihajhász

Andro írta:
Én az első rész közepén dőltem be a Glee nézése közben. Annyira beharangozták hogy ilyen jó, meg olyan jó, de valahogy nekem egy hsm-sorozatnak tűnik. Lehet, velem van a baj, hogy nem bírom az ilyen tiniegyüttesesugrabugrálósközépiskolábanjátszódóéneklős bigyókat. :roll:

loool XD bocsi a HSMet én is utáltam, fúj :D de ez tényleg nem olyaaan, hidd el *-* imádom a Gleet ^^ én is most nézem újra mert egy fél éve elakadtam és most a 2.06 jön, de hát odavagyok a hangjukért, a történetért és a tanulságokért *.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 7:21 
Billentyűzetgyilkos

úú, rámjött az ötperc. Muszáj megszereznem az összes Supernatural dvd-t... *.* akarom a polcomra az összeset. Találtam egy oldalt, ahonnan meg lehet rendelni az elsőt 8000-ért, amit mondjuk kicsit sokallok érte, mert külföldről kiszállítással együtt is itt van annyiért. x) csak hát külföldről meg angol hanggal/felirattal lehet megrendelni, én meg szeretném a magyar feliratot hozzá. xD de lehet, nem fog érdekelni, már úgyis majdnem kívülről fújjuk a részeket =/

: OOO
na neee, ez nem létezik. Vagy igen? Külföldön kevesebb, mint hét fontot kérnek az első évadért, ami majdnem 2 000 forint. Kettő! Itt meg nyolcért akarják rám sózni? Úgy néz ki, még jobban is járok, ha külföldről rendelem. o.O nagyjából 17000 forint az első öt évad együtt. Hú, erre még spórolok egy kicsit :D de szállítással együtt ezt is megkapom nagyon maximum 25-ért, sokkal jobban megéri, mint magyar kiadást venni.

szerk.: közben már 90%-nál tart a Glee *.*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 7:06 
Sztorihajhász

Luna: Én is először detto így voltam, de szerintem 16 évesként sokkal szebb. Anyum mikor belenézett a hetedik évadba - pont néztem - elkezdte hogy ez a lány ott 12? Mármint Ruthie. Elkezdi, max 10. Ja, McKenzie (Ruthie alakítója) akkor 13 volt, mikor ezek a részek mentek kinn. Mellesleg szerintem messze ő a legjobb karakter a sorozatban. Meg Simon.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra