Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 18:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 16:05 
Betűmániákus

megértelek Lily, hasonlóképp vagyok a drarryvel :roll: egyébként is Szisza a lényeg :P

A SC jóóóóó :x de a jelentkezés volt a legjobb :lol: 3 perc alatt beteltek a helyek XD és ez halálkomoly. heterokihivásból... ez az egy van :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 16:01 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
*kikukkant a főosztályról, ahol el van temetve a Welcome to Hogwarts zseniális crossoverbe*

Kida hajrá a WS-hez és gratu a jó jegyhez!!! És bezooonyááám a fantasztikus weekendünk approachingol :D (17 fejezet angol olvasás megtette az influencét :D)

Kyra add át DGnek üdvözletem!

Shanon nem tudok hozzászólni a Dramione témához :lol: Out of my league :D:D

Kida AVPM aaaaaaaaaaaaaahhhh :x

IGEN IGEN IGEN már teljes erőbedobással készülök a hétvégére, mert a WS horribilis időszakát zárja le, szóval jippíjippíjippí!!~~~

És látom ám, hogy volt egy is influence, na majd igyekszek Hunglishül gagyogni a maratonozás közben. :lol:

Egyébként a Sequel is jó, Darrenbaba nagyon édes benne. :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 15:58 
Fanfic-faló

*kikukkant a főosztályról, ahol el van temetve a Welcome to Hogwarts zseniális crossoverbe*

Kida hajrá a WS-hez és gratu a jó jegyhez!!! És bezooonyááám a fantasztikus weekendünk approachingol :D (17 fejezet angol olvasás megtette az influencét :D)

Kyra add át DGnek üdvözletem!

Shanon nem tudok hozzászólni a Dramione témához :lol: Out of my league :D:D

Kida AVPM aaaaaaaaaaaaaahhhh :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 15:56 
Tollforgató

*Kida visszasettenkedik*

Shanon, nem tudom, mennyire lesz új az ötlet, meg egyébként is, Draco és Hermione egy mellékágat kap csak, szóval... De azért még majd igyekszem. :-D

Más... Lesz ez a Shiconc, és én valahogy nagyon kedvet érzek rá, hiába lesz még majd nyáron a társadalom ismeres projectmunka. :lol: Kedves papnőtársaim, szerintetek jelentkezzek?
(Ha jelentkezek, akkor majd Lily, szeretném használni majd a gépedet, hogy tudjak jelentkezni. :-D )

Kida ennyi volt, Kida rugdossa visszafelé magát az íráshoz/folyamatos AVPM és AVPS hallgatáshoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 14:15 
Betűmániákus

válogatós vagyok, de meglátom ;) ha tetszik az alapötlet és látok benne valami újat, átlagban kapható vagyok rá :D már itteni drarryket is elolvastam, úgyhogy :-Ą

egyébként most egy dramionén dolgozom, csak megint elakadtam :( elegem van ebből az állapotból :-< itt a SC kihívás, én meg itt őrlődöm... pedig olyan jó lenne! tavaly is olyan jó volt :cry:

a többiek pedig remélhetőleg hamarosan vissza-visszaszállingóznak :x hosszú a nyár, van még idő :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 13:59 
Tollforgató

Kida tényleg WS-t körmöl, közben a haját tépkedi, lehet szombatra semmi se marad belőre. :lol: Még jó, hogy van parókám. :-D

Ma volt az évzáró, és kellemesen csalódtam, töriből ötös lettem, pedig teljesen négyesre álltam. Elkaptam a faktos tanárt a folyosón, és megkérdeztem, erre ő: "Nem csak a jegyeket vettük figyelembe. Elképesztő teljesítmény volt, hogy bekerültél a faktra, csak természetes, hogy ezt honoráltuk."
Ó, olyan boldog voltam. :x Meg kiderült, hogy marad a két faktos rendszer, mert mégiscsak kapunk pénzt az önkormányzattól, szóval jippíjájéjó. :x
Ennek örömére elmentem és bevásároltam jó pár ruhát, szóval olyan kis csini leszek az Alterban, hogy csak na. :P

Shanon, azért remélem, hogy ha véletlenül én adnám a fejemet Dramione írására (amire adom is, mert a ficemben lesz Dramione :lol: ), akkor azért az enyémet elolvasod. :-D

A felvonuláshoz meg nem tudok mit hozzászólni. Én valószínűleg kettétörtem volna az ostobák fején az esernyőmet, amennyi a visszafojtott agresszióm mostanság. :lol:

*Kida visszalebegteti magát az íráshoz*

Ja, és még valami: Lizi, örülnék neki, ha valami tájékoztatást adnál. Köszöntem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 13:16 
Fanfic-faló

Naná, hogy gondolunk Rád! :) Mint minden papnő társunkra! Eszembe is jutott most Hild. Nagyon régen járt felénk :(. Doo meg jó messze jár most :), remélem, szuperül érzi magát!

Szegény DG-nek sincs sok ideje benézni Szentélybe, de mindenkit puszil és ölel! :)

Caley,
ha erre jársz, bár tudom, csak este leszel, akkor van számodra egy jó hírem ;), mégpedig az, hogy van friss feji ;;) . Este gyere majd és mesélj, milyen volt a mai talid Dettával :).

Kida,
gondolom körmölöd a WS-t, kitartást hozzá!

Többiekkel mi újság? Ki hogy van? :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 13:05 
Betűmániákus

nálunk eleve más a rendszer valamiért - épp most újítják és jó drága lesz :roll: nem tudom, hányan lesznek olyan hülyék, hogy akkora összegeket perkáljanak ki XD meg ugye más ország is :)
dehogy haragszom :)) a nővérem is itt vizsgázott és bevált, úgyhogy... először az elmélet, aztán az elméletet gyakorlom még gyakorlatban... attól függ, milyen gyakran megyek és szerintem augusztusban már esedékes lesz :) vagyis remélem :lol: de jól esik hogy érdeklődtök és gondoltok rám :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 13:02 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Nem értitek. Mindegy :lol: még szó sincs vizsgáról, egyszer se emlegettem :-S ezek próba dolgok, amolyan teszek. semmi komoly :)

:))

[color=#8000FF]Oké, ne haragudj, totál félreértettelek, meg valószínűleg abból indultam ki, hogy amikor én jártam autós suliba, akkor nekünk hogy voltak ezek a dolgok. Mindegy, hagyjuk :D, majd jösz és mondod, ha kell a drukkunk vagy a gratulánk a már megszerzett jogsihoz! ;) >:D<

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 12:58 
Betűmániákus

Nem értitek. Mindegy :lol: még szó sincs vizsgáról, egyszer se emlegettem :-S ezek próba dolgok, amolyan teszek. semmi komoly :) és Sziszához jövök fohászkodni az "éles" dolgok előtt, úgyhogy biztos tudni fogtok róla :D de ne beszéljünk erről, nem szeretem #-o

egeeen, a drarry valahol egy hullámhosszon mozog a dramionéval :) hasonló akadályokat kell leküzdeniük, csak Harryvel kicsit nehezebbeket, hiszen Harry férfi. De a társadalom ellen bizonyos szinten Hermionéval is "bajok vannak", úgyhogy...
És a legnehezebben összehozható párosok között van mindkettő, sőt toronymagasan :lol: csak először valami egyszerűbbel kellene kezdeni a kezdőknek... szokni a terepet, ilyesmi. De a kihívás, az kihívás. Csak egyeseknek túl nagy az önbizalma néha, ami nem árt, csak hallgasson a tanácsokra és már jobb is a helyzet :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 12:43 
Fanfic-faló

Polly :x :x :x
nagyon köszönöm a szerelmes levelet!!! Annyira drága vagy! Soha nem fogom tudni meghálálni Neked ezta sok segítséget! Egyelőre úgy áll a szombat, hogy nem tudom :(. Holnapig kiderül, drukkolj :). Lily ruciját fészen láthatod, a Familyben. Nagyon csini!!! Jó szórakozást délutánra! :-*

shanon :),
ezt elolvastam ám, csak bénán fogalmaztam :oops: Azt szerettem volna kérdezni, hogy sikerült-e átrágnod Magad a száraz KRESZ kérdéseken és mikor lesz a vizsgád? Szerdán? Szólj majd, hogy drukkoljunk! ;)

Juju :),
de rég beszéltünk! Látom, tetszik Neked is a kép fészen a Draco Klubról :D. Olyan kis cuki :x. Most volt a ballagásod? Jól sikerült? Uh, a leégés az nagyon rossz, nemrég volt ilyenben részem, elaludtam a Balcsin a napon, kb 4 órát aludtam...gondolhatod.. :D. Az irix használt rá, semmi más.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 12:13 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok drágák! :-*

Először is, köszönöm mindenkinek a drukkolást! :x Biztos vagyok benne, hogy akkor így már csak meg lesz az a 2es. :)

Caley, a következtetésed helyes volt, gyorsan kipihentem magam, és így máris elreppent a szeretetcsomagom Kyrának. ;) Most már csak őt kell noszogatni a 3. fejezetért. :D

Kyrám, most akkor mi a helyzet? Tudsz jönni a talira? *nagyon nagyon imádkozik, hogy igen* Nagyon szomorú lennék, ha nem tudnál jönni. :(

Shanon, hát sajnos ez ám a drarrynél is így van. Sokban hasonlít ám a dramionéhoz, nem is véletlen, hogy slashban a drarry, hetben meg a dramione a legnépszerűbb. De mindig arra gondolok, hogy a kezdő írók egyszer, ha van hozzá elég kitartásuk, akkor úgyis fejlődnék, és olyankor már írnak nagyon jókat is. :) Bár mostanában eléggé kiestem a magyar fandomból, legtöbbször angolul olvasok, de gondolom ez nem változott az évek alatt. :)

Lilym, hát ez nagyon szomorú. :( Még jó, hogy semmi bajotok nem esett! Ilyenkor mindig olyan dühös vagyok, az a sok *** és ***fej ember, akik itt élnek, hihetetlen. :evil: Szeretnék egy országot, ahol csak olyan emberek élnek, akik nyitottak és elfogadják a másságot (bármilyen természetű is legyen az), és alapvető tisztelettel állnak hozzá mindenkihez. Az lenne az én mennyországom. :)

Jujum, de jó, hogy itt vagy! :x A ballagás biztos jó volt, de az lesz majd az izgi, mikor kezdődik a középsuli. :) A hátadat pedig kend be alaposan aloeverás krémmel és akkor nem fog fájni annyira. :)

Uhm, mindjárt megyek anyukámékhoz családi délutánozni, úgyhogy csak estefelé leszek. Addig is legyetek rosszak! ;)

*szoborsimi*

ui.: LILYM, HOL LEHET MEGNÉZNI A RUHÁDAT? *________*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 11:46 
Fanficbúvár

Sziasztok, drága papnőtársak! :-*

Most, hogy újra van itthon net, fönix madarként életre kelek és újra forúmozok! :) :D

Lily nagyon sanálom,hogy át kellet ezt élned! :( Olyn útálatos,hogy ilyen szüklátókörű emberek vannak. Nem mondom,hogy szeretni kell a melegeket,de ezt tenni... :( $ear

Láttam a ruhádat és egyszerűen gyönyörű! :) :x Minimum,hogy fél London beléd szeret ;)

Pénteken volt a ballagásom és olyan szép virágokat kaptam! :) Most szírítom ki őket, hogy későúbb is meglegyenek :) Szombaton fözöcskéltünk a napon és szépen legégett a hátam...,úgyhogy mos nagyon fájok. :|
Remmélme ti jól vagyok :) Mizújs meséljetek! :)

* szoborsimmi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 11:44 
Betűmániákus

shanon widow írta:
óh, még nem hajtottam. addig nem engednek ki, amíg nem tiszta az elmélet :oops: eddig asszem a 3./4. órám volt, úgyhogy... de állitólag, ha nem is szerdán, de aztán már ki akar vinni hajtani :D

Kyra, íme :lol: egyszer már leírtam^^

öhh... a dramione meg. személyes vélemény négy év távlatából, amit a kategóriában lébecolva töltöttem. és nem, sosem fogom megunni :roll: én próbáltam nagyon sokszor segiteni a kezdőknek, néhányukat föl is karoltam... de jó, ha közülük egy megfogadta a tanácsaimat -.-" a kezdő töriket már meg se nyitom :D úgyhogy legalább nem forrongok XD

tudom, fellengzős vagy nagy valaki szövegnek hathat, de egyszerűen ez a véleményem. és higgyétek el, nem mindegyik szerző hajt a a fejlődésre, sőt. a legtöbbjüknél a kritika mennyisége az elsődleges szempont, és már az első fejezetben összehozzák őket anélkül, hogy ismernék a szereplőket. én úgy gondolom nem elég odalenni Dracoért vagy Perselusért. Meg kell őket ismerni. Erre valók a könyvek, és egyes esetekben bizony a filmbe is belevittek nagyon komoly és jó rezdüléseket. Úgyhogy... de mivel cserélődnek a korosztályok és kell az utánpótlás... Túléli a részleg ;) ezt is, mint a legtöbb cécót :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 9:05 
Fanfic-faló

Jesszus, Lily! Ez nagyon durva lehetett!!! nem értem ezeket az embereket, komolyan mondom! Miért nem lehet egymás mellett békében, normálisan élni? Miért kell bántani a másikat csak azért, mert más? Sajnálom, hogy még mindig ennyi buta, sötét ember él köztünk :(.
A rucidról láttam a képeket, nagyon csini leszel! Már biztos nagyon várod, hogy kint legyetek :). Mikor is indultok? 5-én? Az biztos, hogy a bemutató napján lélekben ott leszünk veletek! 8-> Ja, és Tomszit, meg Danbabát ne felejtsd majd megcsókolnia nevemben, jó? ;) De olyan igazi, mély, szenvedélyes csókra gondoltam! :))

shanon,
sajnálom, hogy ez a helyzet a Dramionékkel :(. De abban Macsnak viszont igaza van, hogy ha nem engednék fel ezeket a történeteket, akkor nem tudna az író fejlődni. Azonban, ha nem kap az írásair megfelelő, építő jellegű kritit, akkor meg nem fog fejlődni :(. Nehéz ügy... A kresszel hogy állsz?

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 20:38 
Fanfic-faló

polly írta:

És Lilym, ugye nem esett semmi bajotok a pride-on, hallottam, mik történtek meg voltak ott. :( Szomorú, hogy milyen emberekkel élek egy országban. :(

Nyahh hát most hogy hazaértem akkor mesélek. (kép van az egyenruháról familyben)
A pride meg... míg meneteltünk az embernek jó érzése volt, tök felemelő volt meg minden, dobosok, vonulás, jó hangulat.... csak hogy az egész annyira mű volt és szintetikus. Ugyanis, hogy ilyen legyen ahhoz a háromszáz emberhez háromezer rendőr kellett...
És mikor eljöttünk a végén leszedtünk magunkról már minden szivárványt, csakhogy nálunk volt az ernyőnk... és a villamos megállóban megtaláltak. Körbevettek olyan húszan ezekből az állatokból és elkezdtek mocskolódni, beszólogatni (hetven rendőr meg pár tucat járókelő állt és nézett) aztán mikor el akartunk jönni jöttek utánunk, egyre gyorsítottunk a végén már kergettek, de nem mertek hozzánk érni mert a rendőrök csak akkor léphetnek közbe, ha tettlegességig fajul a helyzet. De gyűlöletes mocsokságokat üvöltöztek, szidtak mindent, aztán a rendőrök végül beengedtek egy sorfaluk mögé, ettől persze a csürhe megrémült és eliszkolt. De mi meg nem mertünk kijönni, nem tudtuk hogy megyünk haza... remegtünk a félelemtől a tehetetlenségtől, négyen voltunk három srác meg én és így majdnem sírtunk az érzéstől, hogy ez a helyzet ez a világ itthon... aztán mikor jött a villamos kijöttünk a rendőrök mögül felugrottunk a villamosra és oda nem követtek. De mindannyian sokkban voltunk nem tudtunk megszólalni, iszonyatos volt, senkinek se kívánom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 19:42 
Tollforgató

Nah, ha már otthoni kocsival ment, akkor nem lesz nagy gond, ha automata, ha nem :-D én még azt se tom melyik a fék és melyik a gáz XD

Iiiigen, most is nézem.. a régi ismétlése XD de már vártam :D ezért szeretem a hétfőket :) remélem ha Comedyn leadják megint az összes részt, akkor jön a következő évad :D
hát.. én ott, ahol Comedy XD 5. évad, asszem XD
énis szerettem a Jóbarátokat, csak már nem tom mikor és hol adják :-D de most Tedékre vok rákattanva nagyon :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 19:35 
Tollforgató

Hát most előről kezdtem az egészet, szóval még csak az elsőnél tartok. :D De majd eljutok oda is, remélhetőleg. :D Kát nap volt egy évad, akkor egy héten belül végeznék, de "sajnos" nem leszek itthon nézni. :D

Én is nagyon szeretem, mivel nagy Jóbarátok fan vagyok, ez meg nagyon sok mindenben hasonló, kicsit több baromsággal, de :x :x :x De úgy látszik nem vagyok ezzel egyedül. Ti hol tartotok?
Am azon lepődtem meg, hoyg angolol mennyire érthető. :D Mondjuk a Csengetett, Mylord? után kész felüdülés. Régies, angol nyelvezet, erős akcentus és zárt szájak. De az a sorozat is :x :x

Caley, köszi ^^ :x

Én is ezzel kezdtem, de le is töröltem már. Cska egy fejezetnyi ilyen volt benne, de ma is rosszul vagyok, ha az akkori magamra gondolok. Nem tudom, olyan jól hangzanak, de tényleg nehéz ilyet írni. Főleg, hogy mennyire abszurd párosoról van szó. :)
Az a baj, hogy tartalmat nem lehet nézni, mert akkor sok kezdőt az életben nem engednének föl, és akkor nem lehet és nem tud fejlődni. Ennek meg úgy látszik, hogy a Drarmione topic esik áldozatul...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 17:34 
Betűmániákus

de hajtottam a kocsinkat :lol: de az automatás, úgyhogy lényegtelen XDDD :roll:

Jaaaj, HIMYM!!!!! imádom azt a sorozatot :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 17:32 
Tollforgató

Shanon, hát még soha senki nem vitt el tilos-vezetésre? :-D no sebaj, majd mesélj, milyen lesz az első :) ... öhm... első vezetés XD

Macs: Így jártam anyátokkal :x :x :x :x :x az az évad, amit a Comedyn még nem adtak le? :) juuuuuj :D
Lehet h csak nem értenek meg... a hivatalos dolgokat am én pl nem szeretem. Teszeazt egy énekes tehetségkutató.. oké, h szakmailag jó vki, de ha nekem, mint pór népnek nem tetszik, akk nem fogom meghallgatni XD szóval, ne add fel :)
Majd körülnézek nálad is ;) nem ígérem h mikor... de egyszer majd felbukkanok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 17:19 
Betűmániákus

Macs, túl enyhén fogalmaztál /:) a részleg egyre csak hígul, én meg látom, ahogy összeomlik :( elhiszem, hogy elriasztanak :( épp ezért örültem meg annyira, amikor megláttam, hogy frissült ez a régi történet :D az erős történeteket már alig-alig lehet előbányászni :-< de nem értem a ficirókat se... miért kell rögtön ilyen nehéz párosokkal kezdeni? :roll: na, jó... sértegetni se szeretnék, meg órákig dumálhatnánk, deee... ha így folytatódik, hogy lassan minden fel lesz engedve, csak jó legyen a helyesírás, akkor a részlegnek annyi :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 17:09 
Tollforgató

Halihó mindenki! :D

Ma nem csináltam semmit, csak végignéztem egy éved Így jártam anyátokkalt angolul. A fejem kicsit fáj, de amúgy semmi bajom nem lett tőle. :)
Nagyon köszönöm mendenkinek a dicséretet a rajzzal kapcsolatban, nagy aranyosak vagytok. :x
És a humorommal kapcsolatban is. Az a baj, hogy a "hivatalos körök" (színház igazgató, irodalmi helyek) nem igazán értékelik. :/ Lehet, hogy eddig rossz helyen próbálkoztam, vagy nem tudom. Remélhetőleg egyszer rájönnek, hogy mekkore zseni vagyok, és akkor nem lezs gond. :)
Holnap nagyon rohanós napom lesz, de megéri. :D

Lily, örülök a talárnak, én holnap fogok menni anyagot venni. Valószínűleg a nyakkendőm nem fog megérkezni addigra, amit sajnálok, de nem gáz. Így is hihetetlen lesz. :D Képeket!

Kyra, te egy kincs vagy. :x Az a baj, hogy a nagyon tehetségesekhez képest, én is csak fele olyan jól rajzolok, így ha komolyabban akarnék vele foglalkozni, nem jönne be. :D

Shanon, biztos jó lehet a drarmione, bár én nem szeretem az olyat. :D Valahogy... nem is tudom. :D Túl sok benne a nagyon kezdő, talán ez a legszebb megfogalmazás.
És kitartás a tanuláshoz!

Caley, örülök, ha jól szórakozol. Ajánlom műveim. :)

Polly, aranyos vagy és nagyon szurkolok a vizsgához. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 16:20 
Betűmániákus

óh, még nem hajtottam. addig nem engednek ki, amíg nem tiszta az elmélet :oops: eddig asszem a 3./4. órám volt, úgyhogy... de állitólag, ha nem is szerdán, de aztán már ki akar vinni hajtani :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 16:14 
Tollforgató

Shanon, hajrá :) eltökéltség kérdése az egész, én nem tudnék vezetni :) a gyakorlat megy? :) mármint, nem hivatalosan ;)

Polly, imádkozok Sziszához, h segítsen neked :) A fogad meg... csak olvasok róla és rosszul vagyok xD Szóval kitartást :)

Kyra, nem is a kritikától félek, vagyis... nah jó, a kettő összefügg, de igazából attól, h nem fog tetszeni :oops:
ooké, logikázzunk... Polly pihen, hamarabb meggyógyul, gyorsabban bétáz, közbe te írsz 3. fejit, nekem (és sokan másoknak) hamar lesz friss két ropogós fejezet :D hibátlan :D

*elmegy Ginny-t áldozni, hogy Polly szerencsét kapjon* :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 16:13 
Betűmániákus

kösz, és igyekszem hogy jó legyen :D

a dramionét? még nem engedték föl :( de én már elolvastam :oops: öhh... de most várom, hogy tudjak hagyni véleményt :) de elejétől el akarom olvasni, mert áhh. a mai napig könnyesre nevetem magam rajta =)) a csaj egyébként kivételes tehetségű, csak ritkán frissít. de én csakis ajánlani tudom bárkinek, mert... uh *.*

na jó, pofim befog :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 16:05 
Fanfic-faló

Polly :x
ráérsz a bétázással, pihend ki Magad, az fontosabb!!! És nagyon drukkoltam ma Neke,d Szisza is Veled volt, szóval biztos vagyoka sikeredben ;)! Igen, elkeserítő, hogy ilyen emberek élnek köztünk :(.

shanon,
kitartást a tanuláshoz, a kresz tényleg uncsi, de a forgalomban a vezetés majd mindenért kárpótol! ;) . Felengedték azóta azt a Dramionét? Én képtelen vagyok elolvasni :oops: , pedig biztos jó! Dramionét csak Tőled, Amphetől, Heteirától és Luna L-től vagyok hajlandó elolvasni, amúgy, ha nem muszáj, akkor nem olvasok erről a párosról. :(

Caley, >:D<
azt hiszem kevés embernek kell félnie az én kritikáimtól, úgyhogy ne aggódj! ;) A frissítésről meg szólni fogok ;), most még Pollynál van, de lelkesen gyártom a harmadik -reményeim szerint befejező :D - részt. Aztán végre nekiállhatok annak a hosszabb, angstolós, érzelmes írásomnak, amiről beszéltem :). nyáron csak azzal szeretnék foglalkozni. Persze szigorúan a VTK után ;)
vasárnap pedig mozizunk együtt, ígérem! Viszont szombaton lehet, hogy nem tudok talira menni sajna :(, majd holnap még kiderül .

*csó fejeket áldoz és lelkesen szobrokatsimiz*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 15:53 
Betűmániákus

szia polly! :x

ne aggódj, mi tartjuk a frontot - többé kevésbé :lol: a suli az első, szóval... :) és szurkolok, hogy elsőre sikerüljön a vizsgád, mert ez az összeszaladt két időpont... hát uhh :-S de mivel okos vagy és sikerülni fog ;)

hát igen, rémunalmas a tananyag, de hát... remélem, megéri :D a visszajelzések alapján biztosan :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 15:36 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok! :-*

Elnézést, hogy hanyagoltam papnői teendőimet a hétvégén, de most extra koncentrált voltam, hogy sikerüljön a mai vizsga. nem csak azért, mert sose árt, ha az embernek nem kell uvznie, inkább azért mert az uv pont azon a napon van, mikor a fogműtétem és nem hiszem, hogy feldagadt fejjel, fájdalmaktól elgyötörve sok kedvem lenne vizsgázni... x"D Úgyhogy imádkozzatok ti is értem, hogy meglegyen elsőre. :) :-*

Macs, nagyon szép lett az a kép, ügyes vagy! :x

Szemi, Lily, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :x És Lilym, ugye nem esett semmi bajotok a pride-on, hallottam, mik történtek meg voltak ott. :( Szomorú, hogy milyen emberekkel élek egy országban. :(

Kyrám, a csomagod megjött, ha összeszedtem magam, akkor megcsinálom és küldöm vissza. :) És örülök, hogy jól telt a hétvégéd! :)

Shanon, kitartást a kreszhez, nem valami túl izgi... :/

És még akartam valamit, de elfelejtettem, szóval inkább megyek alukálni. xD

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 15:04 
Betűmániákus

nem régen kezdtem, szóval fogalmam sincs :lol:
de minél előbb le szeretném tudni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 14:48 
Tollforgató

Hello :)

Macs, a humorod tényleg gyilkos, azok a like-ok nem elég kifejezőek, ahhoz képest, ahogy a gép előtt röhögtem XD

Lily, azt a egyenruhát látni akaroooom *Dudlicsek-mód ON*

Kyra, hiányoztál, de majd jövőhéten :twisted: izé... milyen nap van? XD öhm.. nah, ezen a héten XD igen, vasárnap 20:00kor :) megnéztem XD
ohjaj.. nem merek felmenni a kritikáimhoz XD
most megkérdezném, h már feltetted-e... de ink megyek szoborsimizés után körbeszaglászni nálad ;)
állatkert jó volt, több mint 100 képet csináltam, ebből 20 szép XD a csúcs az volt, mikor észrevettük, h az egyik lajhár kint alszik az ablakban XD bár ki volt írva, h harap, de szinte azt se vette észre, h simogatom XD úgy haza hoztam volna *-*
a kígyók kifejezetten elevenek voltak, nézelődtek, de nem voltak hajlandóak beszélgetni XD

Shanon, sok sikert a jogsihoz :) mikor vizsgázol? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 9:51 
Betűmániákus

sziasztok! :x

akkor ezek szerint mindenkinek jól telt a hétvégéje :) nagyon helyes ;) nekem kissé unalmas volt, de legalább utolértem magam :roll: bétáztam - ma még befejezem -, és született három oldal akármi :D kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle. megihletett a tegnapi HP3 XD

ma tanulom még a jogsis szárazkérdéseket meeeeg... hát ennyi a főbb teendőm, a többi meg elválik :roll: most fagyizni akarok, de hideg van :-S

amúgy meg boldog vagyok *örömködik*
egy év és még valamennyi hónap után (asszem 3) frisselték az egyik jó kis dramionét 8-> most azt várom, hogy fölengedjék és írjak hozzá egy KK-s véleményt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 8:51 
Fanfic-faló

Macs,
a rajz tényleg nagyon szép! Ügyes vagy! fele ilyen jól tudnék rajzolni, de jó is lenne... A humorodat meg ki ne szeretné? >:D<

Lily,
hűűűű, nagyon csini leszel akkor! Majd kérünk képet a mardis egyenruhádról ;). örülök, hogy Szemiveljól éreztétek Magatokat! Hallom, szombaton Kida is megy Veletek :D, izgalmas hétvége elé néztek! :)

Szemi,
a cicáknak nagyon édi neveket adtál! Nekem egy húfehér, kék szemű perzsám van, de Ő az egyszerű Lali nevet viseli. Liciusznak szerettem volna elnevezni, de a család leszavazott :( . Azóta megszerettettem velük a HP-t és már bánják, hogy anno nem hallgattak rám :lol:

Caley,
bocsi, tegnap nem voltam msn-en, de cserébe ma olvasgatok Tőled ;), kapsz pár kritit ;;) . Oké, rátok bízom majd a véleményezést, de szólok, tényleg nem lett nagy szám :(. Milyen volt az állatkertben? :)

*szoborsimiz, majd zaklatni kezdi DG-t, hogy kezdjék el írni a VTK-t, ahogy megbeszélték ;) :)*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 20 (hétfő), 8:38 
Fanfic-faló

hihi :lol: tényleg énekeltük :lol:

És maccs én nem bánom :x imádom a humoradat :x

Most itt vagyok egy csoporttársamnál, aki varja a mardekáros egyenruhámat :x :x :x lesz zöld szoknya, zöld mellény ezüst szegéllyel és ezüst gombokkal, meg egy talár :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 21:56 
Tollforgató

Sziasztok!

Most éppen visszatérek a sorozatfüggésemhez, de elmondom, hogy nagyon jó volt veletek filmet nézni. Visszaolvastam, és megint én kezdtem a korhatáros dolgokat. :oops: :oops: Remélem nem bányjátok, bár Lily mondta, hogy szereti a humorom. :D Szóval lehet, hogy nem.

Szemi, örülök, hogy jó lett a buli. A kiscicák meg biztos aranyosak. :D cicák :x
Lily, ugyanez neked is, csak cicák nélkül.

Caley, köszi a dícséretet, meg sem érdemlem. :) Ez csak azért szép, mert sokat dolgoztam rajta, amúgy nem valami nagy szám. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 15:20 
Fanficbúvár

Hozzáteszem, hogy a házibuliban, amikor Lady Gaga Pokerface ment, és már túljutottunk egy kis ilyen-olyan italkán, akkor énekeltük hozzá, hogy "Can't find my, can't find my, no he can't find my hor-crux-es - i'm gonna live forever" :D
Még annyira az alterego hatása alatt állok, húúúúúúúúúúú :x :x :x :x :x :x :x :x

van két új kiscicánk :x :) Titánia és Meg Giry alias Meggie!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 13:35 
Fanfic-faló

*csöppet se másnaposan kibotorkál*
Kyra, először is, Balázska nem volt ott, mert külföldön volt.

Nagyon jó volt :lol: házibuliban kezdtünk GBFemnél, odajött Szemi színház után. Ott ittunk öööö cranberrys vodkát, hát az isteniiiiii, de tényleg. Ebből sokat. Aztán glee born this wayt hallgattunk :x
Majd taxival lementünk a srácok mentek máshova, mi kiszálltunk az operánál, és a nagymező utcán végigtántorogtunk a Glee-cap Who cares about New York számát énekelgetve, meg a teenage dream-et :lol: Alterba a biztonság kedvéért kéz a kézben mentünk be, hogy Szemit tuti beengedjék, de nem kértek semmi ilyesmit, simán beengedtek. Akkor még nem voltak sokan, de aztán jöttek, az emberek átjöttek a többi buliból, mert hát ez a legjobb. GBFem is, kicsimúzsám sajnos nem, ő lelépett, és ottan buliztunk fél háromig. Szemivel kölcsönösen meghaltunk minden smároló srác, egymást simogató srác és hasonló gyönyörűségek láttán.
Aztán fél háromkor már annyira hullák voltunk (mi ugyebár GBFel előtte végigcsináltuk a napot felvonulásostul) erről egyébként majd részletesebben majd mesélek.
Szóval elindultunk hárman, blahánál istenifinom gyros-t ettünk, hatalmas nagy volt és nagyon nagyon finom.
Aztán Szemivel hazajöttünk hozzánk, akkor már erősen pirkadt, és hallgattunk egy kis gleet, aztán lefeküdtünk, olvastam neki RPS-t de bealudt fél ötkor :lol:
Eldőltünk. Aztán reggeliztünk, majd levittem :lol:
Jóóóóóóóóóóó volt, hihihi a jövő hétvége az még durvább lesz :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 11:22 
Tollforgató

Szép reggelt :g

Macs, azta o.O ez valami hihetetlen :-D csodálom azokat, akik ilyen szépen tudnak bánni egy ceruzával :)

Kyra, szaladok is msnre ^^
Tanár néni örülhet, meleg váltásban jönnek a cuki gyerkőcök hozzá :)
A Dracon minőségének megállapítását meg bízd ide, olvasókra :mrgreen:

*Szisza-simi, mert hiányzott^^*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 10:10 
Tollforgató

Sziasztok! :)

Lily és Szemi: Igen, csatalkozom Kyrához, hogy iskerült a tegnap?

Kyrám: örülök, hogy jól ment minden. :)

Nekem van itthon plüssfotelem. :D Ez most elég debil mondat lett. Neeeem baj. :D

Pár napra eltűntem, mert most rajzolok. :) Meg olvasok nagyban, amúgy semmi kül velem.
http://girlpuss.deviantart.com/art/Liza ... -213727419 ezt sikerült alkotnom, Dávidnak a könyvéhez. Remélem tetszeni fog neki. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 19 (vasárnap), 7:11 
Fanfic-faló

Sziszás szép reggelt, Lányok!

Gondolom még alszotok, megyek készítek valami fini reggelit vagy inkább tízórait Nektek ;).

Lily és ÍSzemi,
meséljetek! Milyen volt a tegnap estétek? :x

Caley,
majd ma msn-en megdumáljuk akkor azt a történetet és köszönöm, hogy felajánlottad, képtelen vagyok nem elfoggadni :). Hülye lennék! :D

A tegnapom nagyon nyüzsisen telt, du. 5-re meg mentem a Lányommal a suliba évzáróra, este fél 8-ig ott voltunk. Most fejezték be a negyediket, így elbúcsúztattuk a tanár nénit, volt bőgés rendesen. Két barátnőmmel betanítottunk egy műsort a gyerekekkel, nagyon helyesek voltak, nem csak mi, Szülők, nem csak a Tanárnő, Ők is nyelték rendesen a könnyeiket :). A Tanárnő egy tündér, imádom! És mázlim van, mert a fiam szept-ben lesz elsős és Ő lesz a Tanító nénink :).
Aztán végre tegnap befejeztem a Draconom második fejezetét, sajna közel sem ütöm meg vele az első feji színvonalát :(.

Kida,
hogy haladsz a WS-sel? :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 21:27 
Tollforgató

Waoh, Szemi :shock: Szép és pontos, tetszetős :D
Net már akadozik, luxus neki minden képet betölteni, de a HPs részleget amit találtam átfutottam, a fiatal Remus irtó cuki :x
Ami pedig a manófiút illeti, azt olvastam "fekete haja van és zöld szeme" XD

Eloldalazok egy jóéjt simizésre Sziszához, és bevackolom magam a félkész irodámba aludni

De mielőtt elfelejteném, Kyra, a sztori még áll, találj ki valami alapot, mintha üstre írnád, és szívesen megírom ^^ Hnap nem leszek, állatkertezek, megyek nyelvórára a kígyókhoz XD Szóval van időd gondolkozni ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 21:18 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:
hihi pardon hogy én nem Balázskádat lesem majd nyáladzva hanem szívemcsücske múzsácskámat :x

Tudom én azt, Drága, de azért néha Balázska felé nézhetnél a kedvemért :). És ilyenkor véltelenül kattinthatsz is egyet-kettőt a fényképeződdel...nem fogok megsértődni :D

Szemi,
nagyon drukkolok, hogy összejöjjön, izgalmas lehet ilyen illusztrációkat készíteni!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 21:12 
Fanficbúvár

Caley, hát ezek nem HP-s rajzok hanem ilyen randák, de www.holdsugarrr.deviantart.com (: van még a www.yakechan.deviantart.com is, de azon sok régi sz*r van fönt, a holdsugarrr a hivatalosabb és kulturáltabb.
A mesekönyv pedig ilyen gyűjtemény-szerű lesz, egy bizonyos "Kató néni" írta őket, még csak annyit tudok, hogy egy manósrácról fog szólni az egyik, akinek fekete haja van és zöld ruhája. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 21:05 
Fanfic-faló

hihi pardon hogy én nem Balázskádat lesem majd nyáladzva hanem szívemcsücske múzsácskámat :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 20:55 
Fanfic-faló

Caley és Polly,
sztem ti idén is kelleni fogtok ;). Bízom benne, hogy idén is lesz Kívánság Üst, már agyalok a törin xD, hátha megihlet majd valakit :)

Polly,
oké, megnyugodtam kicsit :). Sikerült már találnod valakit, aki segít elmagyarázni a hangtant?

Lily és Szemi, :x
ha nem beszélnénk holnap, akkor jóóóó szórakozást Nektek és gondoljatok szegény itthon maradt Öreglányra amikor Balázskát lesitek nyáladzva :D!

Kidám,
kitartást a WS-hez! *küldi az ötletmanóját és DG-jét is kölcsönlopja ;)* DG ihletmanója úgyis többet ér :D

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 20:32 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Igen, abszolút így gondoltam :lol: Aztán jövök hozzád vissza vizihulláskodni :lol:

Oké, én is egészen pontosan így képzeltem. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 19:51 
Tollforgató

polly írta:
...
Caley, hát tényleg rég volt. :) Kíváncsi vagyok lesz-e ebben az évben is ilyen kü-s dolog. :) És ha lesz, egyáltalán kellek-e. x'D
...

Hát, remélem lesz :) És remélem többen leszünk :D
Am van az a közmondás, h "Új seprű, jól seper", hát sztem aki ezt kitalálta, az életében nem fogott seprűt a kezében, mert én mindig a régit szerettem jobban, azt már megszoktam, bevált :) Szóval remélem kellünk még nekik :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 19:46 
Fanfic-faló

Igen, abszolút így gondoltam :lol: Aztán jövök hozzád vissza vizihulláskodni :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 19:19 
Tollforgató

Lily Potteri írta:
Szemi írta:
fél10-10re kell elvergődnöm az astoriára :D

Akkor aznap éjjel se alszunk túl sokat :lol: Leviszlek a nyolcas buszhoz, az megáll az astorián. Aztán szerintem mi Kidával még durmolunk kicsit :lol:

TE mucikám viszed Szemet egyedül, én meg majd maradok otthon, és vízihullát játszom az ágyon, vagy ahol épp összeesek.
Remélem, hogy az eredeti ötlet is valahogy így nézett ki, de ha nem, akkor most én pontosítok.

Remélem, mindenkinek jól telik az első péntek, ami már szünet. :-D Én most épp WS-sel szenvedek... Megyek is.

*szoborsimi, majd bevonszolja magát az irodájába*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 17:17 
Fanfic-faló

Szemi írta:
fél10-10re kell elvergődnöm az astoriára :D

Akkor aznap éjjel se alszunk túl sokat :lol: Leviszlek a nyolcas buszhoz, az megáll az astorián. Aztán szerintem mi Kidával még durmolunk kicsit :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 15:47 
Könyvmoly

Sziasztok! :-*

Kyrám, szívesen látlak bármikor a plüssfoteleimen. ;) És ilyet ne is mondj, hogy a te hibád lenne, még akár egy irinyó-pirinyót is, hogy uvznom kell, hidd el csak simán én vagyok gyökér hangtanból. :D

Caley, hát tényleg rég volt. :) Kíváncsi vagyok lesz-e ebben az évben is ilyen kü-s dolog. :) És ha lesz, egyáltalán kellek-e. x'D

Szemi, húúú, azt én is meg szeretném nézni, de soha nem jutok el addig. >< Biztos nagyon jó. 8-> Milyen mesekönyv és kinél vagy beajánlva? *kíváncsi*

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra