Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 16:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 11:40 
Betűmániákus

Hey, mi az hogy rossz het párosok? :-S kicsit óvatosan a heves érzelmekkel ;;) dg nem olyan "átállós típus" :) de egy kicsi új ízt is kell kóstolni a régi mellett :)

tegnap megnéztem a HP4et... és egy csomó minden most esett le ennyi idő távlatából XD de hát kellenek az ilyen lassú népek is, mint én :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 10:50 
Fanfic-faló

DG ez eszedbe se jusson!!!!! Persze írjál heterót ha akarsz a slashek MELLETT!!!!
De te vagy az egyik legnagyobb magyar drarry író, és nem hagyjuk, hogy abbahagyd!!!!

És ehh... eggen... a parti jó volt. Blaime it on the alcohol :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 10:49 
Fanfic-faló

Caley :))
A hobblitok melegek, ezt mindenki tudja, és az a jelenet a harmadik film végén valóban threesome ;). A megfigyeléseitek maximálisan helytállóak :D. Amúgy meg jelezném, hogy nem vagy msn-en *megrovó tekintet* vagy majd körömlakkozás után jösz? Oké, az enyémet is kilakkozhatod, rám férne már ;)

Többiek? Mindenki alszik még? Vagy már a strandon lógtok? :)

*ő is szobrot simiz, majd Blaise szobrot alaposan portalanítja...*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 10:44 
Tollforgató

Reggelt! :)

Kyra, lányod leterhelte a netet a barbis videóival? ;)
Tegnap végre befejeztük, a 3. film utolsó két órája volt hátra már csak :) és mivel a bővítettet néztük, mindegyik fimbből, ugye az 4óra/film :lol:
Hát, odáig jutottunk, hogy Samu állandó jelleggel rámászott Frodóra, rájöttem, h nem akarnék hobbit-talpat masszírozni, és hogy Frodó olyan lett mint Pettigrew, ő is elvesztette az egyik ujját XD Jah, és barátnőm mondta, h legközelebb otthon éljem ki a slashes fantáziámat XD Mert valamiért a film végén, mikor Trufa és Pipin ugráltak Frodó ágyában, igencsak threesome volt xD
És a HP alatt nemegyszer Harryt Frodónak néztem XD
Szaladok msnre, majd amíg mesélsz, kifestem a körmöm :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 27 (hétfő), 9:04 
Fanfic-faló

:oops: Ej, sikerült rosszul értelmeznem az SC szabályzatát :D. Valószínűleg felületesen olvastam el , mert úgy értelmeztem, hogy két, ellentétes csapat tagjának nem lehet ua. a bétája, közben meg csak arról van szó, hogy a canon csapatban versenyző nem bétázhatja a non canonosok törijét, és forítva. Sry!

Caley,
este elment a netünk, és ma reggel is csak 8 után kaptuk vissza. Nem voltam ideges :evil: ... :D. Majd ma kitárgyaljuk az MD-s törit ;). Hogy sikerült a tegnapi GYU nézés? Meddig jutottatok? :) Mmint a filmnézésben! :))

DG,
el fognak lepni a baglyok, ebben biztos lehetsz! Több taliról nem fogsz lecsúszni, ebben biztos vagyok! ;) És mégegyszer bocsi! VTK-s töri röppent vissza ;)

A tali tényleg mozgalmas lehetett :), a képeken mindenki halál aranyos, és látszik, hogy jól éreztétek Magatokat! :)

Szerk: Amúgy meg, DG, eszedbe ne jusson váltani a slashről! Csak, ha rosszban akarsz lenni velem :D. felejtsd el, hogy nem írsz több slasht!!! Nem engedjük, hogy a rossz het párosok miatt elhagyd a Drarryt!!! :D

Kép
Csillámnyusz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kyraper 2011 június 27 (hétfő), 10:45-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 20:50 
Tollforgató

*jött Sziszához bújni, és elmesélni neki, milyen kegyetlen a mugli élet, legfőképp az internet*

Mozgalmas kis tali lehetett, legközelebb asszem én is megyek :) Örülök, h mindenki jól érezte magát a hétvégén :)

Kyra, majd msnre ha tudsz gyere, kíváncsi vagyok a mai MDre a te szemszögedből XD

DG, el fognak árasztani a baglyok ;)
oh, és a nyulasra van vmi ötleted? szabad tudni róla? ;;)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 20:28 
Könyvmoly

Hali!!!

Az én hibám volt, hogy nem jöttem többet a fórumra :( Majd legközelebb! De mivel az élet sokszor elrángat, azért kérem,hogy legközelebb zaklassatok meg pü-ben is, jó? :)
Nekem több idő kell, hogy a leendő slasher nemzedéket másra tudjam bízni :)

Láttam familyn a képeket... Hmmm... Forró buli lehetett ez *vigyorog*

Kyrám! Én se értem miért ne bétázhatna téged is Polly :) Szerintem nem lenne gond, hogy két csapatban is bétázik :) A bétákat is köti a titoktartás :)

Ammm... én is jelentkeztem a SC-re meg a Fehér nyúlra is... kedvem támadt mindenfelé kipróbálni magam :) Majd szorítsatok! :)
Ki tudja? Lehet itt az ideje váltanom a slashról :)

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 17:13 
Fanfic-faló

Kyraper írta:
Lilym,
köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad a tegnap esti eseményeket ;). Csak épp pont az izgalmas részt hagytad ki :D. Ki vele, mi történt a Hősök teréN? :D ;;) [/color]

Nem nyilatkozom. látjátok familyben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 16:55 
Betűmániákus

nem, dehogy :D itt a részvétel volt a lényeg. amolyan 21. századi feeling... már előre megvannak győztesek, csak na XD nem is értem, miért hívják versenynek :lol: de amúgy jó szórakozás. az én őseim ritkán mozdulnak ki, úgyhogy lehet benne valami a kimeneteltől is eltekintve ;) apám főz (ő képviseli a gyárat, ahol dolgozik), kihívják a családot, barátokat és munkatársakat, és egész jó kis eszem-iszom van kint hangos zenével meg ilyesmi... bár lehet, azért van így, mert nálunk maroknyi az udvar :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 16:51 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Kyraper írta:

Azért, Drága, mert ellentétes csaptban vagyunk Jujuval :). de nincs semmi gond, találtam egy bétát a versenyre. Én is hibáztam, hogy nem szóltam Neked, hogy jelentkeztem, de ez olyan hirtelen felindulásból elkövetett jelentkezés volt, nem agyaltam rajta előtte napokig, hogy jelentkezzem vagy ne :)

Még mindig nem értem, hogy miért. :D Attól függetlenül, hogy külön csapatban vagytok, miért ne bétázhatnálak? Úgyse fogok részt venni az olvasásban/pontozásban, belső infókat nem szivárogtatok ki, és igazából ez nekem csak olyan, mintha írtatok volna 2 szimpla törit, amit mondjuk merire föl akarnátok tölteni és én bétázom mindkettőt, számomra nincs ebben különbség, hogy kihívásra írjátok. :)

De persze, ha már van másik, akkor nem erőltetem a dolgot, de ha kellenék azért itt vagyok. ;) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 16:46 
Fanfic-faló

polly írta:
Sziasztok! :-*

Kyra drágám, miért kellene mást keresned bétának? Elbírok két történettel is, hacsak nem akartok mindketten száz oldalakat írni. ;)

DG, úristen úgy sajnálom, hogy nem szóltunk, azt hittem mindenki tudja, hogy lesz tali. :( De a papnőtalin majd bepótolunk mindent! :) :x

Most pedig megyek drarryt olvasni, mert nagggyon lemaradtam a fluff fesztemen. ><

Azért, Drága, mert ellentétes csaptban vagyunk Jujuval :). de nincs semmi gond, találtam egy bétát a versenyre. Én is hibáztam, hogy nem szóltam Neked, hogy jelentkeztem, de ez olyan hirtelen felindulásból elkövetett jelentkezés volt, nem agyaltam rajta előtte napokig, hogy jelentkezzem vagy ne :)

DGnek elfelejtettem szólni, ez is az én hibám :oops: . Most szerdán említettem meg neki és úgy, mintha már tudott volna róla, mert szentül hittem, hogy mondtam neki :( .

Aw, egy fincsi drarry nekem is jól esne, de megyek inkább MD-zni :). Hátha...

shanon,
örülök, hogy ilyen kellemesen telt a hétvégéd :). Ért el helyezést Apukád a főzőversenyen?

szerk: *visszakukkant MD-ről* Hát nem jött be... a mai történet nem Drarry :( :D

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 16:39 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva

Annyira jó volt tegnap találkozni veletek! :x Az én kis perverz papnőim. :x :D

Lilym, örülök, hogy jól telt utána az este. :)

Jujum, bármit is találsz ki, ígérem, hogy nem kapok agyérgörcsöt. ;)

Kyra drágám, miért kellene mást keresned bétának? Elbírok két történettel is, hacsak nem akartok mindketten száz oldalakat írni. ;)

Robin, izgin hangzik az a kihívás is, engem is elgondolkodtatott, de végül úgy döntöttem, hogy nem jelentkezek, mert nem érzek elég bátorságot magamban ahhoz, hogy saját világot építsek föl. >< De neked nagyon drukkolok majd! :)

DG, úristen úgy sajnálom, hogy nem szóltunk, azt hittem mindenki tudja, hogy lesz tali. :( De a papnőtalin majd bepótolunk mindent! :) :x

Én pedig tegnap hajnali 3ig szocializálódtam a hozzám hasonló Shinee fangirlökkel, tök jó volt. :D Itthon nem nagyon tudom merre vannak az ilyen fanfórumok meg ilyenek, de jó volt, hogy egymásra találtunk most jó páran a külföldi lányokkal. :) Az az egy a rossz, hogy az időeltolódás miatt volt, ahol még délután volt nálam meg már hajnal 2, de megoldjuk. :D

Most pedig megyek drarryt olvasni, mert nagggyon lemaradtam a fluff fesztemen. ><

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 13:49 
Betűmániákus

Robin, először is nagyon szívesen írtam a véleményt :x röppenek is, hogy megnézzem a választ :) én meg azt nem értem, hogy-hogy ilyen kevesen vagyunk, akik visszajeleztek :D nem baj, ők nem kapnak szép válaszokat :-P vagy válaszoltál? :-S XD mindegy, a lényeg, hogy láttad... jól olvastam, hogy nyaralni szándékozol? merre? :)

nah, ennyire megjött a kedv az SC-hez? és a slasher "népség" az élen van? :D haláli :lol: én utólag picit bánom, de tudom, hogy nem ment volna :( kár, hogy alig van hetero-kihívás, de háááááát :) mindenesetre olvasóként biztosan ott leszek. jövőre meg... addig még sok idő van. mindenesetre akkor reményeim szerint nem személyes problémák, hanem emberi problémák tartanak majd vissza :D pl egyetem, lakáskeresés, szaladgálás... mivel hasonlóak lesznek terítéken :)
és így beleolvasva... húúúúúh. tavaly azért nehezebb volt jelentkezni :o mármint sokkal fürgébbnek kellett lenni, most meg negyedóra... a tavalyi három percünk ötszöröse :D emlékszik még rá valaki? :mrgreen: bár lehet, hogy öt volt :-? lényegtelen, csak elkapott a nosztalgia. mindenesetre gratulálok a résztvevőknek és sok sikert nekik! remélem, jó kis kulcsok lesznek isméééét :lol: mert az nem árt :)

örülök, hogy jól telt a hétvége, nekem is az volt :) itt volt a barátom, elvoltunk, filmeztünk, dumáltunk... szombatunk kimásztunk szerény központunkba, mivel főzőverseny volt és indult sz apukám is :lol: sétáltunk... bár hazajöttünk, mert féltünk, hogy elkap bennünket az idő :( de aztán megnéztünk még két filmet, amit ő még nem látott, úgyhogy jó volt :) pöppet lemaradtam a bétázással, deeee... megérte :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 13:26 
Fanfic-faló

Juju95 írta:

Én is úgy várom a kulcsok, kiváncsi vagyok,hogy milyen párost tudok majd kihozni belőle. Remélem olyat, amitől szegény Pollym, aki elválta bétázást, nem kap agyérgörcsöt. :D

A kulcsokat én is izgatottan várom, igazi szadizmus, hogy még egy hétig kínoznak minket :). Hű, Polly bétázza a törid? Akkor nekem keresnem kell valakit, jó, hogy mondtad :D. Pollyval jól jársz, remek béta! :x

Lilym,
köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad a tegnap esti eseményeket ;). Csak épp pont az izgalmas részt hagytad ki :D. Ki vele, mi történt a Hősök teréN? :D ;;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 13:17 
Fanficbúvár

Ezek szerint Lily, szép kis zárása volt a tegnapi napotoknak ;)

Kyram, végül nem jutottam el oda, teljesen lelfoglat,hogy Ron-Hermione képeket böngészek a neten :#-)
Aztán pedig a tesóm lerángatott a Gödöllő city főterére,helyi tehetséges fiatalok adtak elő számokat. És tényleg nagyon jók voltak. Megfagytunk egy kicsit a végére,de útána az utcabál kárpotolt mindenért :D Retro számokat énekeltek, pl: csókirály, valami amerika és ilyesmik. Nagyon jó volt :D Aztán éjfélkor beszüntették a bulit,pedig tanácoltam volna még egy kicsit.

Én is úgy várom a kulcsok, kiváncsi vagyok,hogy milyen párost tudok majd kihozni belőle. Remélem olyat, amitől szegény Pollym, aki elválta bétázást, nem kap agyérgörcsöt. :D

És, drága papnőtársak,hogy vagytok? ;;)

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 11:14 
Fanfic-faló

*fejét fogja, szemét dörzsöli és másnaposság elleni bájitalokat keresgél*

Izé... hello :lol: ööö a dolgok miután elmentünk a mekiből kicsit bevadultak :oops: :oops:
Elmentünk Kidához átöltözni, aztán bevásároltunk bizonyos dógokat ott az utcájukban bótban.
Aztán kimentünk a hősök terére, és látván a nagy mennyiségű embert felmásztunk a hősök terén a szoborra és hát hogy is mondjam iszogattunk mindenféléket. Láttunk egy gyönyörű göndör barna hajú srácot kék szemekkel :x :x :x :x annyira szép volt :x :x :x német turista :x
Izé azt hiszem az ott történt további eseményeket hagyjuk a feledés homályába merülni :oops:
Elvittük GyK-t a vonatjához, majd lementünk alterba, ahol már sokan voltak, pedig csak fél12 volt. Aztán nem volt kifejezés, hogy MENNYIRE lettek sokan. Sosem voltak még ennyien. Volt egy időszak olyan egy-kettő felé amikor életveszélyes tömeg volt. De én azért szocializálódtam találkoztam egy nagyon kedves glee rajongó barátommal vele táncoltunk meg dumáltunk, meg összespanoltam egy párocskával, ahol mindkettő Tomi volt :lol:
Háromkor volt Wolf Kati koncert, ami tök jó volt, főleg az, hogy utána már ritkult a tömeg és mondjuk el lehetett menni a mosdóig és vissza anélkül hogy megtaposnának.
Szemi és Amy átaludták nagyjából, egytől négyig kiütve feküdtek az egyik kanapén :lol: Én közben egyszer elvesztettem a srácot, akivel voltam, de aztán spanoltam a Tomikkal, meg további ismerősöket fedeztem fel, aztán meglett az elveszett srác és ücsörögtünk a kanapén dumálgattunk olyan édes úgy imádom :x négy felé Szemiék is felébredtek és már nem voltak annyian úgyhogy buliztunk még egy jót és ötkor felmentünk a pincéből, kinéztünk és vakító napfény :lol: Fura érzés volt :lol: Amy ment népligetbe, mi a buszunkhoz Szemivel és utána még taxit kellett hívni és szinte alig bírtunk, mert három társaság is túl volt terhelve. Aztán nagy nehezen hazajöttünk hozzánk és elájultunk
EPIC egy hétvége volt ez :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 9:51 
Tollforgató

'Reggelt! $boring

Kyra, kettőig írtam, és csak a 6. oldalt fejeztem be :)
Éééés... am én vok msnen :-P de most Dettinek kell írnom, mert lefejez XD
Amúgy meg, ha én írhatok Slasht, te mér ne jelentkezhetnél SCre? xD szerintem teljesen egálban vagyunk B-)

Robin, engem is érdekel, miféle lesz az a kihívás, mármint külső szemlélőként érdekel ;;)

*szoborsimi, összeszedi a tegnap elhagyott pergameneket és megy az irodájába*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 7:37 
Fanfic-faló

Sziasztok drága Papnők! :)

Ki hogy van ma reggel?

Szemi, Kida, Lily
Ti gondolom másnaposan :lol: . Jól éreztétek Magatokat tegnap este? Hogy sikerült a Glee maraton? :)

DG-m,
sajnálom, hogy csak szerdán jutott eszembe megemlíteni a talit :( , ígérem, legközelebb időben szólok, de majd szerintem a többiek is írnak majd Neked! A Papnőtalin remélem ott leszünk majd mindketten :)

Macs,
szépen megjártad :(. Mondjuk, gondolom, hogy valahol a szíved mélyén talán örültél annak, hogy ki lettél zárva, nem? :)

shanon,
én is jelentkeztem SC-re és magammal rángattam Draco Girlt és Caleyt :D. Persze Ők a canon csapatban lesznek, én meg non-canonba :(, de nem baj, jó muri lesz :). Sajnálom, hogy Te nem jösz :(! Mondjuk szerintem rólam senki sem gondolta volna, hogy majd egy hetero kihívásra jelentkezem, de ez van, néha kell egy kis kitérőt tenni :). Miért ne próbálhatnám ki magam? Amúgy hogy telik a hétvégéd? :)

Caley,
szomorúan látom, hogy nem küldtél nekem semmit, pedig megöl a kíváncsiság :D. Tessék felébredni, odaülni msn elé és átlökni nekem amit át kell! Most! :lol:

Robin,
hány napig voltatok Krakkóban? SZép város? Sajna, én még nem jártam arrafelé :(. Jelentkeztél a nyulas kihívásra? Tök jó! Elárulhatod, hogy melyik kategóriában vagy ez titkos info?

Juju, :D
nem baj az, hogy a slashereknek sikerült kicist megrontaniuk Téged :D. Nem kell félni a slashtől, jó dolog az! :D Este végülis olvastál egy szép Drarryt? :)

Lizi,
a 3 napos buli nagyon kemény lehetett! Hogy bírtad?? :D Sajnálom, hogy nem csak DGvel és Caleyvel, de Veled és Hilddel sem leszek SC-n egy csapatban :(. Mindegy, ez egy jó játék lesz, remélem, jól fogjuk érezni magunkat! Bár nehezen viselem, hogy csak 3.-án kapjuk meg a kulcsokat, jó lenne kibulizni, hogy hamarabb megkapjuk, mondjuk ma :D.

Polly, Hild
Ti hogy vagytok? Mi újság? :) Mai napi tervek?

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 23:39 
Tollforgató

Shanon, engem Kyra rávett, canon párosra volt még hely :)
de ahogy néztem, sok papnő jelentkezett :)

*szoborsimi és beslisszol slashosztályra erőt gyűjteni a hajnali íráshoz*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 23:22 
Sztorihajhász

Én a nyulasra jelentkeztem, az most jobban izgatja a fantáziámat. Meg ugye amennyit mostanában erre jártam, igen sok mindenről lemaradtam.

Többek közt ezért is csak most köszönöm meg a kritikát, amit nálam hagytál! Csodálkoztam is, hogy azt még olvassa valaki. >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 22:40 
Betűmániákus

*belibben*

hahóóó

mi újság SC téren? kik jelentkeztek? :D én tavaly non-canonsos voltam, idén viszont ilyen-olyan okok miatt nem jelentkeztem :( de fogjuk fel úgy, hogy meghagytam a helyet másnak XD

köszi előre is az infókat és sok szerencsét :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 20:46 
Könyvmoly

Hali mindenki!!!

*szoborsimi, csó fejek áldozása*

Sajnos már későn láttam a talit, pedig elmentem volna :( No majd legközelebb! Ha lesz ilyen zaklassatok meg pü-ben, jó?
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök mostanában, de kihívásokra írtam abban a kevés szabadidőmben amit az én kicsi Háziszörnyem meghagyott :)

Azért még itt vagyok :)

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 20:16 
Tollforgató

Halijóóó!

Visszatértem száműzetésemből, mivel már négy napja nem aludtam otthon. xD Először Lizinél aludtam és strandoltam, ás bár minden hülye megtalált, nagyon jó volt. :x
Viszont megint úgy alakul az életem, amit úgy fogok mesélni, hogy közben mindenki röhög. Szóval tőszavakban a hazamenetel, csak hogy a bulikra is maradjon valamit: taxiból kitétel után 2,5 órás séta, fáradtan és lelkizve Dáviddal, gyönyörű napfelkelte alatta, miközben rájövünk, hogy bonyolultak vagyunk, de egyszerűbbek nem lehetünk. Hazaakart kisérni, ami sikerült is, csak nem tudtam bejutni az ajtón, mert benne maradt a kulcs. Újabb félórás séta, ezúttal hozzá, azonban erről az anyja nem tudott, mert teljesen spontán akció volt. Az ember egyszerűen nem készül fel arra, hogyha nem tud bejutni a saját házába... Szóval reggel jól meglepődött, mondjuk hagytunk neki üzenetet, de akkor is. :D Szóval sajnálom csajok, hogy nem mentem talira, de nem lett volna erőm, valamikor aludni is kell. :D

Folyamatosan olvastam, örülök, hogy mindenki jól van és jól alakul minden. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 18:35 
Sztorihajhász

Sziasztok!

A billentyűzettől tegnap könny és érzelemmentes búcsút vettem. :D

Amúgy nincs semmi különös, csütörtökön haza lettem költöztetve a koliból, így most már nem tudom spontán látni Jujut, amikor ballag haza az iskolából. Főleg hogy már iskola sincs. :D

Jaj, úgy irigyellek titeket a tali miatt, úgy el voltam szontyolódva, hogy még egy délutáni szunyálást is beiktattam, utána pedig zaklattam az én kék szemű, négy lábú hercegemet. :D

Remélem azért ti jól éreztétek magatokat, és a legközelebbire már én is el tudok menni.

Szerk: Azt azért kifelejtettem, hogy anyagi legatyásodásom és a talin nem ott levésem legfőbb oka, hogy múlt hétvégén Krakkóban voltunk. :) Nagyon jó volt, ráadásul az egyik srác, aki kiadta nekünk az apartmant tuti meleg volt. :) De persze a hozzá nem értők nem értettek velem egyet, de nem érdekel, én akkor is tudom az igazságot! XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 17:38 
Fanficbúvár

Óhh, nagyon jó volt a tali :D Halálosan lefáradtam ^^ Ennyi slashert egy helyen xD Komolyan, még az én hetero párosításra szavazó lelkemet is elcsábították a másik oldalra. :)

* szoborhozbujik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 10:22 
Tollforgató

'Reggelt :D *1000 wattos mosollyal belibben*

Lily, jó buli lehetett XD

Hild, köszi :)

Jó szórakozást a mai talihoz, gondolom ma nem lesz nagy forgalom a szentélyben *aljasan pillant a Szisza szobor felé, és erősen elgondolkozik, h ideiglenesen pergamenjeivel és pennával kiköltözik írni a lába alá :) *
De, azért elmesélem, Tomszival álmodtam :x
Lehet azért, mert a Maxima az ő oldalánál volt kinyitva, és egész éjjel mellettem aludt.. :)
Az álom kicsit zavaros lett, mire felébredtem, a felére nem emlékeszem, de Tomszi megmaradt ^^
Kb. annyi történt, hogy ide jött magyarországra, és a családnak volt valami hotele, vagy nem tom én hogy kerültem oda, de nekem mindenhova volt bejárásom ;)
Szóval, azon a hétvégén Tomszival beszélgettem, már amikor ráért, de kora este mindig azzal rázott le, h az időeltolódás miatt fáradt XD én meg mondtam neki, hogy nekem ne fogja arra az egy órára XD De mindig ő volt az erősebb, ezért csak elkísértem egy darabon a folyosón, aztán meg csucsukálni :)
Én meg utána megpróbáltam kiűzni egy szellemet XD Aki folyton velem akart játszani, kislány hangja volt, csak épp alakot nem ötlött XD
..... Olyan volt mint keresztlányom, személyiségében XD

Ennyi amire emlékszem, de ez is elég volt, h felkelés óta vigyorogjak :D

Remélem nektek is jó napotok lesz :)

*hozza a pergamenjeit Sziszához és nekilát írni, közben ötpercenként simizi a szobrot*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 7:55 
Fanficbúvár

Lily, legalább ezt is megtapasztaltad :D

Caley, akkor értem a költözés felé irányult vágyad :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 23:07 
Fanfic-faló

Hmmm az a bizarr érzés, amikor fél üveg tequila meg 3sec vagy mi és némi bor után full józan vagy, mikor a többiek egymás karjaiban alszanak....
És ha legalább álmos lennék... áh, részletkérdés... lefoglalom magam :lol:
Holnap (vagyis már ma) találkozunk hölgyek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 21:09 
Tollforgató

Estét :)

Hild, iigen, anyuval ^^ meg alattunk vannak nagyszüleim XD

Doo, jó utat, Szisza legyen veled :)

Ath, örök hálám >:D< Most is itt stíröl *holnap kiragasztja az irodájában*
Az ez az újság a Dramionésoknak is kedvez, hátul meg Emma van >.< Őt láttam meg elsőre, mert "amilyen szerencsém van, hátul lesz Tomszi" ezért hátulról lapoztam a buszon, de elől volt XD

Kyra, nem csak vidéken hagy ki a net, bnőm mesélte, h nála is pápát intett :D
Semmi baj, h eltűntél, csak... épp átolvastam a saját sztorimat, mert küldtem volna el Dettanettának, mondom megnézem már mi van veled, amíg tölt a gmail, erre látom, fél órája kijelentkeztél XD Még jó h nem támadott be senki msnen XD
Khm... választottam párost, de többet nem mondok XD sztem nem lesz belőle semmi értelmes XD

shanon, ügyes vagy, nah ugye h megy :D

*a levadászott Ginnyt megy feláldozni, majd a vért letörli a kezéről és: szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 20:21 
Fanficbúvár

Lizi, édes vagy, de úgyse lett volna már olyan, mint frissen. Holnap pedig gyere :x :-*
Jaa, köszi, At :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 19:41 
Betűmániákus

Kyra, nagyon jó volt, csak nagyon fárasztóak. Azt hiszem többé nem vállalok be 3 napos bulit xD

Shiconcról én majdnem lemaradtam. Tavaly is kiment a fejemből, és most csakis az én drága Harrymnek köszönhetem, hogy nem :x

Hild, de valószínűleg megyek, csak még apu nem találta ki, hogy szombat-vasárnap lemenjek-e vele Hévízre, mert ha igen, akkor nem megyek, ezért adtam oda :) Amúgy bocsi, de nem maradt egyik tortából se, pedig félre akartam neked rakni :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 19:30 
Fanficbúvár

Lánykák, HBO-on megy a Harry Potter és félfér herceg! :D :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 18:46 
Fanfic-faló

*csóközön*
Polly, csak egy kép. Annyira nem is nagy dolog :D *behúzza a fejét*
Hild: cikk nincs róla. Csak a HP-t említik meg egy rövid szöveg erejéig és hogy új filmben is fog szerepelni (Majmok bolygója).
Kyra: ötlet már van, bétának elküldve, csak remélem, lesz időm megírni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 18:31 
Fanficbúvár

Nem, tavaly nem. :s Dee, most minden beleadok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 18:25 
Fanficbúvár

Én voltam tavaly is :)
Jennyvel, Assával, Cold Russellel meg még sokakkal, és a másik csapatban volt Hil, Doo, ruka, meg mások most hirtelen nem jut eszembe :)
És hova jelentkeztél, Juju? mmint melyik csapatba?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 18:06 
Fanficbúvár

Dejóó :)

Én most küldtem el! :D Most kezdődik minden. Kíváncsi vagyoka kulcsokra. Tényleg ki jelentkezet tavaly is? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 18:00 
Fanficbúvár

Jövök jövök :)
És én is itt ülök besózva shiconc miatt, levél megnyitva másik lapon, hogy írhassam, ha megvannak az infók :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 17:40 
Fanficbúvár

Olyan izgatott vagyok! Nem sokára lehet jelentkezni a Shiconc pályázatra! :D :x

Hild, ugye, te jösz? ;;) Bocsi ha már írtad,de lusta disznó vagyok visszaolvasni :#-)

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 17:21 
Fanficbúvár

Ó, Kyp nagyon köszönöm a véleményed! :)
Hogy milyen osztályon?
Hmm, hát én leginkább független vagyok, és általában a kertben lébecolok, vagy valami ihletős helyen, mint például Ősziszasága hálószobája előtt őrködöm, és verset írok, persze csak akció közben :D Szóval, saját irodám nincs, mert igazából még tavaly 'udvari poétának' lettem kinevezve :) Meg rengeteget kóborolok a szentély új szárnyának építésénél, hogy felügyeljem a sima hívők munkáját, meg néha viszek nekik szendvicset, hogy örüljenek a fejüknek :lol:

Köszi, Lizi, aranyos vagy, de miért adtad oda Jennynek? (a végén még elhagyja :D) te nem jössz??

Shanci, ügyes vagy :) :)

szerk. most olvasom, Kyp, te se jösz???? :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 16:22 
Betűmániákus

köszönöm a biztatást >:D< majd valahogy lekenyerezem... 8) de nekünk automatás kocsink vagy, úgyhogy itthon nem tudok ilyesmivel foglalkozni :o mindegy, mindenki volt kezdő :)

a kihívás idénre felejtős. nem megy :( valami nincs jól... jelenleg túlságosan pörgök ahhoz, hogy sokáig figyeljek egyvalamire :-S most kuplungozunk XD a háttérben meg azért lassan-lassan, ha mindenki úgy akarja, történnek dolgok :) de határidőre meg ilyesmi... most semmiképp. a kihívás jó lecke volt tavaly, hatalmas élmény... tapasztalják meg mások is, az én helyem szabad ;)

szia doooo, neked is minden jót^^ örömködök ám :D akárhova is mész, Szisza vigyáz rááááád :-c

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 16:18 
Billentyűzetgyilkos

Lizi, kösz. és Óbasszus... majd valamikor XD

Köszönöm szépen, nektek meg nagyon jó talit holnapra :x

Shanon, örülök, hogy örülsz^^ :)

Mindenki vigyázzon magára, legyetek jók&rosszak is (főként a talin ;D) és :x :x

[bár még shiconc jelentkezés miatt feljövök]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 15:49 
Fanfic-faló

shanon :)
annyira örülök, hogy kellemes élmény volt számodra is a volán mögé ülni :)! A kuplunggal majd megbarátkozol, van időtök megkedvelni egymást ;). Mi újság a het kihívás terén? Hogy döntöttél? Jelentkezel rá? :)
Kellemes délutánt és estét! ;) :)

Lizi,
örülök, hogy ilyen jól sikerült a bulid! :) Remélem, sikerült elaludnod, nekem az nappal soha nem szokott sikerülni :(. Jó pihenést!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 15:30 
Betűmániákus

jaaaaaj, lányok. bocsesz, hogy nem nézek vissza, de most olyan földobott vagyok az itteni szomorkás idő ellenére is :D mindjárt jön a barátom és... imádok kocsit hajtani :lol: 8-> najó, eleinte lefulladt a kicsike, de ez a kuplung nem akart a barátom lenni... mostanra viszont meggyőzveeeee :-P <:-P shanon kocsit hajt délelőttje sikerrel zárult :D

gondoltam, elújságolom, ha már mindig kéritek az ezzel kapcsolatos infókat :)
meg hát... Szisza se hagyott cserben :lol:

*áldoz némi csó fejet, mert őt egyáltalán semennyire se szimpatizálja XD*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 14:47 
Betűmániákus

Halihó!

Nem nagyon olvasnék vissza, hulla vagyok... fantasztikusak voltak az ajándékok, köszi csajok :x Weasley óra :x Dobozka 1., 2. :x fülbik :x plakát :x kitűző :x stb... :D

Hild, Jenny elvitte a töltődet, szerintem holnap megkapod :)

Amúgy Doo, a pólódat meg még más egyéb ruhadarabot is itt hagytál + még valaki, csak nem tudom, kié xD

Azt hiszem, megyek aludni. Jó éjt mindenkinek :x

*áldoz, majd bealszik a szobor lábánál*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 14:22 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Ki hogy van a nagy vihar után, ezen a szomorkás, esős, lusta pénteki napon? :)

Hild :-* ,
az előbb végeztem végre a fehér hollóval, szépen megtépáztad a lelkem, de ne aggódj! Szeretem az ilyen írásokat ;). Annyira örülök annak, hogy újra itt vagy köztünk!!! És nagyon ciki, de milyen osztályon is talállak a Szentélyben? :oops:

Pollym,
én is sajnálom, de ígérem a Papnőtalin ott leszek és viszem DG-t is magammal búnuszként! :D Érezzétek holnap nagyon jól Magatokat, Rád fér a mulatás! >:D<

Caley,
bocsi, h eltűntem este, de ideért a vihar, persze a net egyből elment, a villany is, ma reggel 10 körül állt csak helyre minden. baromi dühös voltam! Itt vidéken, ha egy kicsit erősebben fúj a szél, akkor már akadozik is a net szolgáltatás. Annyira örülök, hogy így elnyerte az a kép a tetszésed :)! Megihletett már? Választottál már párost az általam felsoroltak közül? :D

Doo,
jó utat Neked! Érezd Magad jól és hozz majd nekünk sok-sok képet! ;)

Robin,
azt a klavit iktasd a kukába! Kár is szenvedni vele, csak kitéped a a hajad az idegtől miatta!! Kár lenne! :) Mizújs amúgy Veled ?

Ath,
hogy haladsz az ötleteléssel az Olimpiára? Mikorra is kell majd elkészülnöd a törivel, Mikortól lesz publikálási szakasz? Még véget sem ér az MD, már kezdődik is a WS és jön az Olimpia! ennyi sok szép új, véleményezésre váró ;) töri lesz!!! *nagyon örül*

Lily, Kida és Szemy,
nagyon jó mualtást nktek erre a hétvégére!!!! :-*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 13:06 
Fanficbúvár

Jó szórakozást, Lily, Szemi, Kida; és jó utat Doo :( :( jah de te egy ideig nem is kapod vissza a szemcsit :lol: aki elmegy hollandiába meg skóciába, nos, az így jár! :D :x :x és köszi, édes vagy :)
Áh, Robin, így már érthető :D

És milyen cikkel kapcsolatban van benne Tomsziiiiii, At?

szerk. szia Pollyyyyy :) :) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 13:01 
Könyvmoly

Oh, Kyrám, nagyon sajnálom. :( De persze érthető a dolog, a gyerekek az elsők, mi meg úgyis csinálunk papnőtalit és akkor végre ölelgethetjük egymást órákig. :D (hát ez egy kicsit hülyén hangzik, na de érted :D)

Lily, Kida, Szemi jó szórakozást. :) Holnap majd együtt is mulatunk. ;)

Kida, bagoly megjött, postafordultával küldöm is vissza, csak most a kis rosszcsont épp bagolyeleséget nassol és a kutyáimmal játszik, úgyhogy hagyom hadd élje ki magát. ;)

Robin, sziaaa! *vadul integet* Hogy s mint vagy, azon kívül hogy rossz a klavi? Izgis hírek? :D

Doo, kitartást a pakoláshoz, és érezd magad nagyon nagyon jól, de azért vigyázz is magadra! :) :x

Ath, Tomszi a maximában? *__* Már ezer éve nem vettem ilyen újságot (igazából semmilyet nagyon xD), de ezt be kell akkor szereznem. :x

Jujum, neked is jó szórakozást, aztán akkor holnap látjuk egymást! :x

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 12:23 
Fanfic-faló

Ja, és üdv az új tagoknak :)
Igen, mostani maxima.
Hölgyeim, további jó szórakozást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 11:45 
Sztorihajhász

Hildegard írta:
Na ne viccelj, ha ezzel a klavival írtad a krónikákat is, meg az ieppt, meg a karácsonyit, meg minden őrültséget, akkor nem csoda hogy megdöglött :D

A krónikák jelentős részét, a karácsonyit meg az iepp-t laptopon írtam. :D Amiről mondjuk a c betű hiányzik. Vagyis megvan, csak nem tudom visszaszerkeszteni rá, de majd egy hozzáértő személy. Plusz az ezen felül is halmozottan hátrányos helyzetű, mivel angol a billentyűzete, és sok betű helyén más jelzések vannak, mint amit végül legépel.

Lily!Asztali gépen nem nehéz cserélni! :D Mondjuk már egy ideje ezt a billentyűzetet használom, mivel a másikon kicsit nehéz volt bizonyos betűket lenyomni, de úgy gondoltam, ha már hazakerült a gép, kitakarítom, és jó lesz. Meg a fekete gépházhoz és a fekete-szürke monitorhoz jobban illik a fekete billentyűzet, mint ez a mostani fehér. De úgy látszik Szisza nem hallgatta meg az imáim. Lehet túl régen volt krónika. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 11:37 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Holnap,holnap :x

Kyra, jó balcsizást, remélem jó idötök lesz :)

Lánykák, nektek jó szórakozást. :D Beszámolót róla *kiskutyaszemek*

Doo, jó készülödést! :)

shanon, neharagudj,hogy nem figyeltem oda. Így útolog is sok szerencsét hozzá! :)

olyan jó kis hétvégem lesz, ma délútán jön hozzánk az egyik tesómmal közös barátnönk, megyünk koktélozni, holnap ugyee tali, vasárnap MTA-nál lesz vizuális falfestés :D Hétfőn pedig beíratkozás. :)

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra