Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 08 (hétfő), 6:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 16:53 
Szárnybontogató

Effy, dehogy baj, vidd nyugodtan, azért tettem ki :] Volt egy oldal (talán tumblr?) TELE ilyesmi, halál jó gifekkel, de én hülye bezártam és azóta sem találom, úgyhogy csak a lementett képek vannak meg róla~
(btw, itt sajnos nem zuhog...)

PW, Számomra is az első két évad az igazi. Tényleg megvan benne az a britishness, ami a későbbi évadokból már hiányzik, Tony pedig... Hát Tony az Tony, nincs mit magyarázni a dolgon :D Engem egyébként nem igazán emlékeztet a Mortal Instrumentses Alecra, mégpedig egy egyszerű okból. Alecben nincs meg az a csíntalan "gonoszság", ami Tony szemeiben folyamatosan ott mocorog. Logan Lermant inkább el tudnák képzelni A. Lightwood szerepében, ő... hm... belőle hiányzik ez a mischievous-hot-horny look, ő egyszerűen aranyos, hatalmas, kék szemekkel, és a titokzatos atmoszféra is a helyén van. Olyasféle: "yeah, i'm a bit gay and i wear shabby clothes but hey, i'm still a shadowhunter. How's that for hot?" http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2010/02/logan-percy-details/logan-lerman-details-percy-09.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-j9dmEtsmGRM/TeYxUoSMvRI/AAAAAAAAAuE/J6ffArZdOFs/s1600/logan-lerman-percy-jackson-01.jpg Te mit gondolsz róla?:]

Egyébként egy csomóan Dakota miatt nézik, de nem tudom, miért. Szerepelt előzőleg valami hiperszuper filmben, vagy...?

A Pottermore-os regem pedig ChaserGlow174 :]

(ja és egy ráadás, tök véletlenül találtam, de ha már a Skins a téma, hátha elnyeri majd a tetszéseteket. :3)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 16:05 
Szárnybontogató

Idézet:
PW,elkérhetem a tumblr címed? Tumblr-falva engem is beszippantott, imádom!

Hogyne :D http://misskatherinep.tumblr.com/ Vámpírnaplókos tumblrnak indult, de most már az égvilágon minden van rajta XD
Merisek tumblron = *boldogan vigyorog maga elé*
(leszek most olyan bunkó, és nem kérem vissza a tiédet, mert úgyis tudom, hogy te vagy az, ha bejelölsz - azé' nem vagyok még olyan tumblr famous, hogy naponta jelölgessenek xD ha valakinek még 'megtetszek', nyugodtan követhet :D több, mint boldog leszek ;;) )

SKINS = 2011. nyara. :x :x :x
Tavaly néztem még bele a harmadik évadba, és talán be is fejeztem azt az évadot, de összesen Effy stílusa meg Freddie nagy szemei miatt :D Nem kötött le.
Aztán június végén gondoltam egyet, és elkezdtem az első évadot, és rögtön ott ragadtam, mert úristeeen, de gyönyörű britek, brit szlengek, britmánia a köbön. (Amúgy mióta az eszemet tudom, idült britmániám van, de mondom, a harmadik évadnál valahogy ez nem jött át.) Bejött Michelle orra, Maxxie (kedvenc meleg fiúkám :x), Effy és Tony kapcsolata; és oh, tényleg, Tony Stonem, a hangjával, az idegesítő, manipuláló jellemével, meg hogy akárhányszor ránéztem, MINDIG Alec jutott eszembe a Mortal instrumentsből, pedig belül igazán semmi közös nincs bennük. De én úúúgy ííímádom azt a gyereket :D :x

Cassie haláli. A harmadik generációról meg csak annyit tudok, hogy benne van Dakota Blue Richards, és csak miatta fogom nézni.

POTTERMORE: Aki még bejutott, légyszi mondja meg a nevét, hogy majd zaklathassam :D Életemben nem voltam még ilyen izgatott valami miatt. Egy kicsit mintha tényleg mehetnénk a Roxfortba. 8-> :(( :)
Én FeatherDream58 vagyok :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 12:55 
Fanfic-faló

Sziasztok :)

Már épp meggyőztem magam, hogy a 3-4. sokkal jobb, és akkor felemlegeted Christ, Maxxie-t meg Cassie-t... :D Meg én még nagyon bírtam Sidet is :oops:
Naomily annyira megfogott engem, hogy rögtön a kedvencem is lett a második generáció :D JJ bongyi hajába meg bele vagyok szeretve, de nagyon :x
Franky és Minnie :x Meg bírtam Rich-t is :D Ezt a gifet meg lelopom, ha nem baj, pár perce már ezt bámulom nyálcsorgatva :)

Ajj, mindenhol zuhog az eső? -.-" Már annyira elegem van belőle, inkább át is aludtam a fél napot xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 22:39 
Szárnybontogató

Polly, nem, még nem olvastam tőle, de az entirely kacagós dolgok annyira nem is izgatnak, gomen :-( Meg magyar nyelven amúgy is csak szökőévente olvasok fanficet, azt valamiért angolul jobban szeretek. Olyan árnyalatokat tud átadni az angol, amiket a magyar valahogy nem~

Kyra, valóban nem repesek az örömtől, de hideg vízben kibírom :D

Effy, that's not true! Nekem az első két évad jött be a legjobban, Chris és Jal például iszonyatosan aranyosak voltak :] Cassie és Maxxie meg a szívszerelmeim~ A harmadik-negyedikből csak a Naomily fogott meg igazán, viszont az ötödikben Franky és Minnie (meg Alo, haha :#-) ) is elég jó karakterek :]

Kép =P~ :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jessica_B_Vicious 2011 augusztus 04 (csütörtök), 17:27-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 21:36 
Fanfic-faló

Sziasztok :x

Én az első Klaine résznél: aww... o.O :x Sírni valahogy nem volt kedvem :)

Amphe, én totál kikészülnék ettől :S Mikor egyedül vagyok itthon, mindig tök hangosan hallgatok zenét, tudom, nem jó taktika, de legalább nem hallok tőle semmit xD

Szemi, a Skins harmadik-negyedik évadja sokkal jobb szerintem, mint az első kettő :D

Íííí, sikerült nekem is a Pottermore regisztráció :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 20:29 
Fanficbúvár

Doo, na ugye hogy ugye? KLAINE :x
most én a skinsszel próbálkozom, egész jó eddig, de nem egy egetrengetően érdekes sorozat. nézem, amíg leköt, aztán úgy lesz :)

amphe, atyaég, én a helyedben már elmentem volna otthonról, mondjuk én borzasztóan paranoiás vagyok o.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 19:58 
Fanfic-faló

Hejhó! :)

Végre van fórum rendesen! Kezdtem aggódni :oops:

Klassz csajszis délutánt tudhatok magam mögött, palacsintáztunk, limonádéztunk, dalszöveget írtunk és visítva röhögtünk :) Tele voltunk nosztalgiával, áhh :) Imádom őket! Két kis bolond.

Ezt leszámítva nem vagyok túl jó hangulatban, paprikás a kedvem egy két itthoni dolog miatt, ráadásul már második éjszaka hallgatom, hogy valaki járkál az udvarunkban... Nincs kerítésünk még, füvesítve sincs a hátsó rész, és látom a lábnyomokat meg hallom őket éjszaka. Elég ijesztő, pedig nem vagyok egy félős gyerek... :|

Remélem, Ti rendben vagytok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

Hello :x

Jaj, végre van meri! :D

Polly, még kb. fél éve vettem egy Nora Roberts könyvet, csak mert balettos :D :lol: :oops: , de azóta sem olvastam el... =/
Majd talán, valamikor :)

Macsek, teljesen érthető, én csak drukkolok a nyelvvizsgához :)

Kyra, tényleg nagyon jó volt, és hát igen... a HP összehozza az embereket! :D
És veled mi újság van, drága? :)

Hű, én megint későn feküdtem le, ergó nemrég keltem...
Elkezdtem a Glee 2. évaját nézni, és :x :x :x az első Klaine résznél elsírtam magam :) :oops:

Na megyek, még körbenézem a netes dolgaimat, aztán olvasok Ember tragédiáját...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 10:30 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
helló lánykák! :-*

Kyra, tudom, hogy nagy szégyen, mert nora roberts tényleg atomnyálas, de már kis süldő korom óta olvasom a könyveit, úgyhogy tradíció. xD amúgy, ha olvasnál tőle, akkor minél régebbieket keress, mert ahogy beállt tömeggyártásra, úgy egyre romlott a színvonal... >< ez a mostani is azért tetszett,mert a férfi főszereplője végre nem a tipikus macsós, tökéletes férfiállat volt. Carter egy tündérbogár, tök szerencsétlen és esetlen, mindennek neki megy, a randin a haverja által írt tippekkel dolgozik, irodalom tanár= tweed zakót hord, nincs kidolgozott felsőteste, és irtó ééééédes. :D :x

A kutyák jól vannak, nőnek, mint a gomba, de túl sok izgis hírem nincs róluk. :)

Macs, ez csak természetes, hogy most el vagy foglalva, szerintem mind megértjük. :)

És most megyek és feltöltök, aztán meg anyuékhoz megyek látogatóba, persze mindezt a kpop hírek elolvasása után. :D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 9:19 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Végre újult erővel támad a nyár!!! Tudom, Jess, Te ennek nem örülsz annyira :(.

Macs,
meg van bocsátva :D, a te dolgod most a VTK publikálási szakaszának lebonyolítása és a fészes nyilvános csoportnak a felügyelete :). Eddig minden nagyszerűen működik mondjuk, én, mint résztvevő, maximálisan meg vagyok elégedve! :lol: :-*

Polly,
Nora Robertset szoktál olvasni? :) Nem túl nyálas?? Vagy néha kell az? :D Mondjuk, ha ilyen szexi félistenek szerepelnek benne, akkor lehet, hogy nekem is el kéne olvasni egyet-kettőt... Amúgy mi újság? Jól vagy? Kutyikról olyan rég meséltél már, minden rendben velük? :)

Doo,
ez nagyon kellemes éjszaka lehetett. Édes lehetett az a csajszi, aki gitározott és énekelt, megnéztem volna :). Milyen jó ez az egész HP! Az egész világról összehozza az embereket, tök jó érzés!
Luna/Harry? Végül is az sem olyan rossz páros..., de még mindig maradnék a Draco/Harrynél :D. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön el az a nap, hogy rájuk unjak... :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 17:42 
Tollforgató

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ritkán vagytok, csak nagyban angolozok, meg elkezdődött a VTK is. :) Nem igazán van időm írni, de olvslak titeket.

Mindenkit puszilok, és csak jelentem, hogy élek. :)

És a nap jóhíre: FENN VAGYOK POTTERMORE-on! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 17:27 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
sziasztok! :-*

Doo, akkor biztos jó estéd volt. :)

Én a nyálas nora robertsemet fejeztem be, miközben arra vágytam, hogy a főszereplő kilépjen a lapok közül, és egy böhöm nagy harley-n (nem volt mocija a könyvben, csak tweed zakója, de az ember lánya hadd álmodozzon szabadon x)) elszáguldjunk a naplementébe... x"D Már-már teljesen meghülyülök, úgy érzem... Carter ez a te hibád, túl cuki vaaaagy! :D

Jess, Susan Krebertől olvastál már? ő a magyar humoros fickek nagyasszonya, mindig könnyesre röhögöm magam rajta. :D olyan könnyed, de ütős humora van. :) úgyhogy mindenkinek ajánlom, aki még nem olvasott tőle. :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 21:29 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Húúú.... mikoről maradok le, ha egész nap alszom x)

Nos, én elvetemült fan, fennmaradtam egész éjjel, de nagyon jó volt!
A legeslegjobb dolog hajnali 4 és fél7 között a felkelő Napra írni... 8-> :x
A legjobb viszont - de durva, hogy ez mind ma történt o.o - , hogy hajnali 2-3 fele tinychaten beszélgettem 3 HPfan lánnyal, akik szintén pottermore-ra vártak! :D Az egyik svéd volt, a másik amerikai... webkamerán láttuk és hallottuk is egymást, az egyik csaj elkezdett gitározni és énekleni az AVPM-ből :D 8->
Szóval iszonyú jó éjszakám volt... és nekem is sikerült... o.o
De a nagy idegroham miatt kétszer regiztem, a másodiknak sokkal jobb a neve, az első el akarom ajándékozni, csak nem tudom, hogyan kell adatokat módosítani. :roll: :oops:

szerk: elajándékozás megtörtént :D

Jaaj, a Kimúlásnapi parti :D
A Pottemore miatt elkezdtem/folytattam a HP2-t angolul, és most tartok ott, hogy Nick meghívta őket :D

Nem rossz a Draco/Luna, nekem akkor inkább Luna/Harry.
Bár... Lunát igazából a femekben nagyon-nagyon megszerettem. Luna/Ginny és Luna/Hermione *___*

Polly, mérthető, hogy ennyire szét vagy szakadva... :) =/

Szia, Shanci! :)
Jó látni újra téged^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 21:14 
Fanfic-faló

Úgy látszik, én vagyok (eddig) az egyetlen tiszta vérű Dramionés :D
Igen, Shanci arra emlékszem és imádtam :x Te szerettetted meg velem Pansy karakterét :) :-*

Érdekes, Kyra, én Hermet Harryvel nem tudom elképzelni, de Blaise-zel igen. Mindig is feszült bennem az ellentétek iránti vonzalom, nagyobb kihívásnak is tartom :P Bár barátba beleszeretni sem egyszerű, viszont az én szememben olyan, mintha Hermione és Harry testvérek lennének. Olyan gyermeki, baráti és őszinte a kötődés köztük, hogy soha nem néztek egymásra másként, ezért én sem tudok. Lehet, ez korlátoltság, bár passzolok :)

Olyan jó kedvem van :) Szuper estém volt ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 20:05 
Szárnybontogató

Köszi Kyra, kedves vagy :D Egyébként nem tudom, mit írnék. Nekem spec kedvencem nincs (vagyis nagyon gyakran változik), de az aranyhármas mindenképpen Luna, Ginny és Pansy. Szegény Ginnyt - majdnem - mindenki utálja, de szerintem akkor is fasza csaj :D

Gomen, én a VTK-t idén is passzolom. Nem bírom a történeteket, amik csak a vicceskedésről szólnak. Persze egy sztoriban sosem árt némi humor, de ha másról se szól, az nekem már túl tömény. :roll: Viszont nektek jó szórakozást :]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 19:51 
Fanfic-faló

Jess,
jövőre szólni fogunk, ígérem! Nem fogsz lemaradni, max lestoppolok egy helyet, amit majd átadok Neked. Főleg, ha Draco/Lunát írsz majd és nem Draco/Ginnyt :D

Het párosok közül én a Harry/Hermet és a Blaise/Hermet szeretem nagyon :). Nem titok, hogy a lányok közül nekem Herm a kedvencem, aztán Pansy, de főszereplőként vele még nem probáltam meg dolgozni. Majd egyszer.... lehet, hogy már a mostani SC-n? Majd kiderül :)

Most viszont sipirc VTK-t olvasni! :) Én már elolvastam a mait, és nagyokat röhögtem :). Itt találjátok a történeteket: VTK

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 19:42 
Betűmániákus

Én dramionés létemre Pansy/Harryt írtam tavaly :D mindig élek az irói szabadsággal :lol: de szerették :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 19:38 
Szárnybontogató

Ha már het párosok Dracóval, akkor talán Draco/Ginny, de az OTP-m ilyen szintem a Draco/Luna. $pumpkin

Mindig lemaradok a nyomi SC-ről, de ha egyszer sikerülne VÉGRE időben jelentkeznem, szerintem Draco/Lunát írnék.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 17:31 
Betűmániákus

okééé :lol:
csak azért írtam, mert ilyenem is van ááám :-Ą

amphe^^ :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 17:09 
Fanfic-faló

Hát, ahogy érzed :) Én várlak szeretettel és tárt karokkal >:D<
Shancii :x :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:45 
Könyvmoly

shanon widow írta:

azt azért megsúgom, hogy a szülinapom nov. 23-án lesz, és épp a 18.

*diszkrét célzás elmentve*

remélem nem felejtem el, mert nagyon szita az agyam, de úgy egy picit megböködhetnél októberben, hogy kezdjek neki a fordításnak ;D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:38 
Betűmániákus

oké :lol:
azt azért megsúgom, hogy a szülinapom nov. 23-án lesz, és épp a 18.

*visszaölel*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:36 
Könyvmoly

shanon widow írta:
hát jóóóó :( :(

ne légy szomorú!!! :( *megölelget*

ígérem, hogy legkésőbb karácsonyra megcsinálom a maradék két fejezetet, az úgy jó? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:32 
Betűmániákus

hát jóóóó :( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:30 
Könyvmoly

amphe, drága vagy, köszönöm a tiszteletbeli dramionés címet! :x viszont mostanában nem hiszem, hogy visszatérek heterós gyökereimhez, most jól elvagyok a fiúkáimmal. :D

shanon, öhm, az úúúúgy volt, hogy... :D szóval kb sehogy nem állok szegénnyel, főleg mert ha már nekiállnék fordítani, akkor annyi jó drarry várna arra, hogy tényleg lefordítsam, hogy inkább azokkal pepecselnék. x) de ígérem egyszer, remélhetőleg még ebben az évszázadban befejezem azt is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:20 
Betűmániákus

Áhh, Polly!
Üdv köztünk :lol:
Ennek örömére meg is kérdezem, hogy is állsz a fordításoddal? :D Olyan rég kérdeztem már :o

Mindenki jól van?

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:09 
Fanfic-faló

Jaj, Polly, ezt nagy örömmel hallom! ^^
Tiszteletbeli Dramione-osztályos vagy :x
Majd ha esetleg lesz időd, meg kedved a 8 millió fandom mellett egy 8 illió egyedikhez, akkor majd várlak szeretettel Dramionézni :) :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:03 
Könyvmoly

köszönöm az infót Kyra drága! :x

izgalmasan hangzik, de én se tudnám normálisan csinálni, sok dolgom lesz következő félévben, plusz itten nyolc millió (na jó, csak kettő, de nekem az is sok xD) fandom felé vagyok már szakadva, úgyhogy nekem minimum 48 órából kellene hogy álljon egy nap, hogy normálisan beleférjen ez is. :(

de neked és mindenkinek aki jelentkezett drukkolok. :)

amphe, nekem a dramione a kedvenc hetero párosításom, úgyhogy szerintem is simán megfér a drarry mellett, így kerek az élet. :)

és sok-sok ihletet kívánok az íráshoz! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 13:25 
Fanfic-faló

Annyira szép! Csodálatosak együtt! :x
A történetem meg alakul, alakul, annyira belelendültem, hogy nem tudom hol megtörni a fejezetet hogy függővégeim legyenek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 13:22 
Fanfic-faló

Nem Familyben küldtem, hanem itt :). Visszakerestem, íme:

shanon és Amphe,
Nektek sok ihletmanót küldök :). Ne görcsöljetek, biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb lesz ihletetek, és csodálatos történet kerekedik majd a pennátokból! >:D<
*elhelyez egy képet a Dramione osztályon, hogy jobb legyen a kedvetek*

Dramione

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 13:16 
Fanfic-faló

Meglehet :( Szörnyű nagy a forgalom bent Drarry ügyben, olykor 25-30 értesítőm is csak a familyből van. Nem kizárt, hogy elkeveredett, mire odaértem érdemben :(

Jól hangzik ez a Pottermore, de sajna nem tudnék vele normálisan és számomra megfelelően foglalkozni. A szívem szakadna meg, ha bekerülnék, és nem lehetnék ott teljes fejjel és nem vennék részt normálisan a játékban :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 13:11 
Fanfic-faló

Polly :x
Köszönöm szépen! A szövegkörnyezetből ilyesmire gondoltam, de szeretem tudni, hogy mit miből rövidítenek. cserébe beavatlak a Pottermore rejtelmeibe :). Októberben indulni fog egy on-line játék, melynek keretein belül megkapod Roxiból a leveled, elmehetsz az Abszol űtra bevásárolni, felülhetsz majd a vonatra, beosztanak majd a házadba, lesz pálcád, magyarán ez egy interakítv játék lesz. A Sony fejleszti és nagyon ígéretesek a képek, amiket eddig megmutattak. A héten minden nap egy előre meg nem határozott időben feltesznek egy kérdést, amire, ha válaszolsz, akkor bejutsz az egymillió ember közé, akik a béta verziót tesztelhetik októberig :). Bővebb infót itt találsz:
www.pottermore.com

Amphe :),
ne is törjön meg a hited! Kell a Dramione is és a Drarry mellett elfér :). Písz van! :x Amúgy meg a múlt héten vittem a Dramione osztályre egy gyönörűséges képet, de sztem elkerülte a figyelmed :(. MAjd mindjárt megkeresem, átviszem és felrakom a falatokra :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 12:48 
Könyvmoly

*becsússzan Blaise mellé*

Köszönöm drága, hogy ide engedsz engem is "szenvedni"! :x

OTP= one true pairing :) lényegében a kedvenc párosításod, nekem a drarry az otp-m hp fandomban, jongkey a k-pop fandomban stb... :)

öh, én is kérdezhetek egyet? mi a jó ég az a pottermore...? x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 12:47 
Fanfic-faló

Tudod jól, Kyra, nekem Draco mindig nőpárti marad :D Lehet szegény lassan skizó lesz xD kajak sajnálom :D
Ti tartjátok Drarryt, viszont én tartom Dramionét olyan tiszta erővel, hogy nem törpülök el a hitetek mellett :D Nem tudtok megtörniiiiiiii xD *tébolyult arckifejezéssel motyog a szobor melletti sarokban*

Blaise nekem különleges személy :$ Majd egyszer elmesélem, miért :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 12:41 
Fanfic-faló

Polly,
naná, hogy csatlakozhatsz! Te mindig ;)
*hagyja, hogy Blaise kioldozza, arrébb csúszik az ágyon, hogy Polly is elférjen és vigyorogva kéri vissza a köteleit*

Abban biztos vagyok, hogy, ha a rajongók rendezik a filmeket, akkor sokkal hosszabb, tartalmasabb részeket kapunk. Más kérdés, hogy azok a filmk könyv vagy inkább fanfic hűek lennének-e? :lol: Én személy szerint szeretem a filmeket, minden hibájuk ellenére, de tény, szívsebben veszem a kezembe a könyvet és olvasom el inkább, hiszen azok kategóriával jobbak a filmeknél.

Na, megyek és keresek valami rövidebb szülinapi drarryt :). Köszi a linket, drága vagy! :-*

Ja, és lenne egy noob kérdésem :oops: Tumblrön minek a rövidítése az OTP? :oops: Az angol szavakra lennék kíváncsi :), előre is köszönöm!
Na és a legfontasbb hír mára: megjött végre a Pottermore-os levelem, így hivatalosan is bejutottam *virul a feje*. Persze közölték amikor beléptem az oldalra, hogy most várnom kell egy újabb mélre, azzal fogok tudni belépni a bétára. Szóval most megint hetekig várhatok... :)

Amphe :x,
szeretek nem csalódást okozni :D. Blaise-től meg el a kezekkel! Na, jó, egye fene, szorítunk Neked helyet ;). Draco meg Harryé, de majd lekötöm a figyelmét, ha Blaise-vel végeztem, és akkor megkörnyékezheted kedvenc szőkénket :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 12:34 
Fanfic-faló

Hihetetlen vagy Kyrám, annyira tudtam, hogy nem csalódom benned :D És igen, ilyen az igazi papnő, önként és dalolva vállalja a büntetést, ha megszegi a kötelességét :D Szép szép ;)
Dracótól én is elviselnék bármit :oops: *igen tartom a testem, kövezzetek Drarrysták, ahhIGENNN*
Blaise is megbüntethet, ha úgy adódik, csak aztán nehogy fellázadjunk karöltve, és mi mutassuk meg neki ketten, milyen egy igazi szentélyi forrongás :D

A kimúlásnapi party, hűűh *-* Szégyenszemre látszik, hogy milyen rég olvastam a könyveket, erre nem is emlékeztem így kiemelten :(:(:( ez most fájt.

Én tumblira csak leselkedni járok, és gyűjtögetni, nem vagyok beregizve xD
És Pottermore-ra sem jelentkeztem :| Ez hogy lehet? *elássa magát jó mélyre*

*hogy megváltást nyerjen a purgatóriumban hörmöket áldoz*

szerk: szívemből szóltál polly :x :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 12:30 
Könyvmoly

sziasztok! :-*

Kyra, ezt az önfeláldozást Blaise oltárán! :D csatlakozhatok én is? ;D

hát a filmek nekem mindig is gyengepontok voltak, őszintén szólva én nem szeretem egyiket se, túlzottan kritikus vagyok, és a hp túl sokat jelent nekem, hiszen tényleg végigkísérte a gyerekkoromat míg egészen megöregedtem, úgyhogy a tökéletesnél rosszabbat képtelen vagyok elfogadni. x) és hát a képzeletemnél semmi nem lehet jobb, úgyhogy a filmeket csak rajongói kötelességből néztem meg, de talán az első tetszett a legjobban mert akkor még én is fiatal voltam, meg hát az első alkalom izgalma. :)

meg azt szerintem itt már mindenki tudja, hogy a szereplőkkel mennyire ki tudnak kergetni a világból, egy-két kivételtől eltekintve, mint Tomszi vagy Alan, a castingot jobban is összehozhatták volna. :/ plusz szerintem a filmeken látszik, hogy a pénzért csinálták, se a forgatókönyv írók se a rendezők nem tápláltak mélyebb érzelmeket a hp iránt, így meg sok helyen személytelen lett. eskü, ha rajongók írták/rendezték volna, akkor sokkal jobbak lettek volna a filmek, vagy legalábbis én így érzem. :) *mini-esszé-csapó*

Harry szülinapja fontos esemény, és mint minden más drarrysta én is csak ARRA tudok gondolni. :D ha valaki olvasgatna ünneplős h/d fickeket itt nézzen körül: http://hd-birthdaybash.livejournal.com/ :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 11:05 
Fanfic-faló

*besunnyog*

Nagyon rossz Papnő vagyok, elhanyagoltam a kötelességeimet, és látom, DG sem nagyon tartotta a frontot. Vállalom a bűntetést, önként vonulok be Blaise lakosztályába, kikötözöm magam az ágyhoz, és hagyom, hogy megmutassa, mi jár egy rossz, hűtlen Papnőnek.... Jess, aszem a rape csoport rossz hatással van rám :lol:

Örömmel látom, hogy zajlik az élet, helyes, meg vagytok dícsérve! :D Most boldog vagyok, hogy nekem is sikerült rgiznem a Pottermore-ra, várom a mélt, de félek, ez is olyan lesz, mint a levél. Csak várom és várom... és semmi :(. Nyaaaah, azért bizakodom :). A választott nicknevem is olyan kis édes lett: DragonPixie2
, hát nem mesés? :D
Mint egy idióta vinnyogtam a székben, amikor a könyvben Harry neve fölött megláttam az enyémet, na és persze az összes többiét .

PW,
elkérhetem a tumblr címed? Tumblr-falva engem is beszippantott, imádom! Egyetértek Veled és Jesszel, a Kimulásnapi parti tényleg látványos lett volna a filmben. És a szellemeknek amúgy is fontos szerepük van a könyvben, sajnálom, hogy nem fordítottak nagyobb figyelmet rájuk a filmekben:(

amphetamin írta:

Kedves slashereim, kik elvonulva, csendesen sasoltok a háttérből, elképzelni sem merem, micsoda képzelgések és ötletelések születtek így estére a kis buksitokban Harry születésnapjával kapcsolatban :D
Majd várjuk az ötleteket, kíváncsi vagyok xD

Drága, nem vagyok én abban olyan biztos, hogy tényleg tudni akarod... ;) Részemről annyit elárulhatok, hogy bár írni nem sikerült róluk, de azért pakolásztam fel szép számmal tumblrre a perverz képeket róluk, és nem győztem reblogolni a hasonlóan elvetemült drarrysták videóit, képeit :). Ami fura, hogy a legártatlanabb képnek lett a legnagyobb sikere, és elgondolkoztam, hogy csak én rendelkezem ilyen perverz, beteg fantáziával??? Nyugtassatok meg, hogy ez nem így van, és itt mindenki hajlamos a perverzségre :lol:

*hörmöket és dzsiniket áldoz*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 10:25 
Szárnybontogató

A kimúlásnapi parti tényleg szuper lett volna filmen, bár én amikor először olvastam a könyvet, és kicsi voltam és ártatlan, azért egész jól borzongtam rajta :D

Nekem a Bölcsek köve az abszolút favorit, még mindig, mert ugye ha aznap este nem nézem meg... Most nem lennék ilyen boldog, hogy megjött a Pottermore-os levelem x) Amúgy nekem hangulatra is megy, és elég elfogult vagyok, így komolyabb bajom egyik filmmel sincs - mindegyiknek megvolt a maga varázsa. Bár nekem ahogy nőttek, úgy hiányoztak az olyan apróságok, mint a karácsony, a pukkantós bonbonok, a kötött pulóverek Mrs Weasleytől, az énekelgető lovagi páncélok és tényleg, a szellemek. Ebből a szempontból értem, miért preferálja a többség az Azkabani fogolyt - végülis abban láthattuk először a havas Roxmortsot.... Jaj, milyen karácsonyi hangulatom lett hirtelen :D

Így Július 31. táján azért engem is elgondolkoztatott, hogy Draco vajon mivel köszöntheti fel Harryt :lol: Ízig-vérig tumblros vagyok *úgy ám, és még büszke is rá*

De szerintem kezdek nagyon durván szentimentális és érzelgős lenni, ugyanis inkább olyanok jártak a fejemben, mint pici Harry első szülinapja a Siriustól kapott seprűvel, Rowling szülinapja..

És igen, ma pedig Bill és Fleur házassági évfordulója és Harry első napja az Abszol úton, a varázsvilágban. =D> <:-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 5:20 
Szárnybontogató

Nekem a legnagyobb szívfájdalmam a kimúlásnapi party. Az volt az egyik kedvenc részem, nem csak a második könyvből, de az egész szériából. Fekete gyertyák és selyem végig a folyosón, penészes kaják, táblakarcolgatást idéző muzsika... Tudom, beteg, de én hihetetlenül vártam rá, hogy a filmvásznon is viszontlássam és nagyon csalódott voltam, mikor a kimaradt jelenetek között sem tűnt fel. Egy olyan ellenpontja és egyben alapköve volt az adott rész hangulatának, hogy nem is értem, hogyan húzhatták ki a forgatókönyvből.

Egyébként tudom, mindenki a HP és az azkabani foglyot preferálja, de nekem akkor is a Titkok Kamrája a kedvenc könyvem az összes közül :]

A tumbisok meg... perverz népség! Mégis ki kér szexet születésnapjára? :D Vannak néha elvetemült ötleteim, de ilyet még én sem tettem soha :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 23:31 
Billentyűzetgyilkos

Húha...
Amphe, Szemi, egyet értek veletek.
Az igazság az, hogy tényleg azt vették el az egész HP-tól aq filmek révén, ami azt azzá teszi.
Teszem azt, mugli ruhák - engem ez ideget a legjobban -, az esetek 10%-ban mondják ki a varázsigét, Hermione sokat vitatott haja, Harry kék/zöl szeme.
A 2. filmtől kezdve nincsenek szellemek, kivéve az utolsóban, mert itt szükségessé vált.
Nincsenek mozgó lépcsők, stb. stb.

Amphe, sajnálom, hogy nem tudtad megnézni, de még van idő :)

Lily, hm... most nincs itt, így szegény nem tud nyilatkozni :D

Amúgy én tumbr-n láttam egy ilyet:"DRARRY SHIPPERS, YOU KNOW WHAT JULY 31ST MEANS…
BIRTHDAY SEX,
BIRTHDAY SEX."
:D :lol: :lol:

Effy, tudom mit érzel. :D

Jaj, én ma kb. nem csináltam semmit, kettőkor keltem fel. o.O
Még fél óra van 1-ig, azaz Pottermore Day2! :D
Épp TK-t olvasom angolul, de itt van mellettem a magyar is, rajtra a kérdésre!

Ja, és kivégztem Poe bácsit, Jess, nagyon jó volt a Morgue utcai kettős gyilkosság! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 22:19 
Fanfic-faló

A levél dolog elég jogos :D azt várom már én is nagy szeretettel! :D

Számomra is hasonló hátránnyal járt a filmek túl sokszori nézése, hiába olvastam a könyveket sokszor mégis inkább a filmes jelenetek vannak a fejemben és az ottani összefüggések - kicsit elkorcsosult az emlékezetem e téren, vagy mi a szösz... Szégyen, de hát.. :(
A filmek vonatkozásában még annyi pluszt leltem magamnak, hogy a szereplők illetve a színészek többségét jól eltalálták. Ha olvasok JK sorait, a már jól megszokott arcokkal ülök egy asztalhoz és az ő oldalukon harcolok, valamint a beszélgetéseket a szinkronszínészek hangjával hallom xD ez olykor jó, olykor rossz, bár én élvezem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 21:02 
Szárnybontogató

Őszintén szólva Lily kilengése engem is megdöbbentett. Nem tudom, ő nagyon nem a "kilengős" fajta :D Nem is értem, az adott pillanatban mi késztette cselekvésre~

Egyébként kövezzetek meg, de én azt sem bántam volna, ha nem készül film. Sajnos sok mindent kimosott a fejemből, amit a könyvek olvasása közben láttam. De szerencsére emlékszem még pár képre :] Például képzeljétek, az első könyvben szereplő McGalagonyt hosszú hajú, piros taláros és süveges, magas, daliás ázsiai boszorkánynak képzeltem, mikor először olvastam. Amíg nem volt film, bennem egy hihetetlenül vonzó nőci képe élt, Dumbledore meg jobban hasonlított egy motoros-rocker-hippi keverékre, mint egy tiszteletet parancsoló mágusra. Na meg Sirius házát is teljesen máshogy képzeltem el belülről :]

Egyébként nekem nem tetszett a HP irányváltása. Bírom az angstot, a politikai jelentőséggel bírót, az elgondolkodtatót, de az ne kebelezze be teljesen Harry világát. Nekem a könyv vége őszintén szólva olyan volt, mintha Smith ügynök üdvözölt volna a valóságban. Szinte végig a mugli világban játszódott, túlságosan is kézzelfogható, mugli konfliktusokat feldolgozva~

Harry szülinapja... Hm... Én spec nem gondoltam semmi különösre. Maximum arra, hogy megérkezhetne végre az eltévedt roxfortos levelem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 20:35 
Fanfic-faló

Előfordulhat, hogy nem volt teljesen érthető "kívülállók" számára, bár én nem találkoztam ilyen véleménnyel.

Kedves slashereim, kik elvonulva, csendesen sasoltok a háttérből, elképzelni sem merem, micsoda képzelgések és ötletelések születtek így estére a kis buksitokban Harry születésnapjával kapcsolatban :D
Majd várjuk az ötleteket, kíváncsi vagyok xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 20:18 
Fanfic-faló

Sziasztok :x

A képeket látva nekem valahogy nem leesett az állam, hanem... nem tudom megfogalmazni a reakciómat xD Jó kis este lehetett :D

HP-filmek: nekem a hármas volt a csúcspont és az ötös a mély, innentől már javultak, de azért a hármas... :x
Amphe, én tuti végignéztem volna és imádtam volna minden percét a "teljes" filmeknek :D Az ötös amúgy nem volt teljesen érthető a könyvek nélkül - legalábbis nekem ezt mondták.

Úristen. Most egy hétig nem akarok tíz évnél fiatalabb gyereket látni, az unokatesóm kikészített :S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 20:11 
Fanfic-faló

Jó meglátás Szemi! Sajnos 2 és fél 3 órába bele kell sűríteniük a történet illetve az adott rész fő cselekményeit, azokból is esetenként sokat lefaragva, de épp annyira átalakítva csak, hogy azok számára is érthető és nézhető legyen, akik a könyvet nem olvasták. Továbbá ott az a szempont is, hogy egy átlagos mozifilm másfél 2 órás általában és az emberek többsége a hosszabb filmeket nem igazán tudja végigülni. Aki csak filmről ismeri a sztorit az elveszne az apró részletekben, amik számomra értelmesek és elengedhetetlenek... Kiéleződötten ábrázolják a szitukat, igazad van! Nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz, mindenki eldönti magában :) Előnye és hátránya is mindenképp van.
Bevallom töredelmesen, hogyha minden könyvből teljes részletességű Merlin tudja hány órás film készült volna sem tudnám unni, ugyanúgy végignézném, na ez lenne csak a vérbeli egész estés mozi, gyerekek :D
De hát találj olyan őrült színészeket, akik képesek évekig ugyanazon az egy filmen dolgozni, találj rendezőt, aki mindezt végig is viszi, valamint szüljünk hozzá elegendő keretet. Kivitelezhetetlen :(
Be kell érnünk a már elkészült filmecskékkel ^^

A meglepetésem a képpel kapcsolatban valóságos döbbenet volt :D Semmi egyéb konzekvenciát nem tudtam nagy hirtelen levonni, annyira megállt bennem az ütő xD azt hittem rosszul látok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 19:47 
Fanficbúvár

amphe: hidd el, ne te vagy az egyetlen :D de hát Lilynek is meg kell engedni a kilengedezést. khmm.

a filmekkel kapcsolatban annyiban egyetértek, hogy ha könyveket nézzük, akkor az ötös-hatos környékén minimalizálódik a varázslatosság mértéke, és komoly irányt vesz a történet. ez a filmekben kiélezve jött elő sajnos, szerintem azért, mert egy filmbe a főbb részeket teszik csak bele, ami a későbbiekben a sötét részeket jelenti, a kis harry potter-féle, jól megszokott varázsdolgok pedig az apróságokban rejlenek, amik a filmekbe (sajnos) ne kerülnek bele.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 19:26 
Fanfic-faló

Csajok!

Ahogy így olvastam a véleményeket a sorozat különböző megrendezésével kapcsolatban, rájöttem, hogy az évek során mi változott meg bennem csak nem tudtam igazán sosem megfogalmazni. Ti most megtettétek helyettem - elfogyott, kikopott a Potter-varázs, és valóban... Én mindegyik filmet szeretem valamiért, mindegyikben van legalább egy kicsike rész, ami megfogott, viszont talán a nagy imádatot inkább csak a határtalan rajongásom mondatja velem.
Chris Colombus filmrendezésével én is nagyon elégedett voltam, bár David Yates-sel sem volt különösebb bajom. Azt tekintve, hogy az idő múlásával mind kevesebb és kevesebb tere maradt a történetben az igazi varázslatos felfedezéseknek, az igazi ízes tilosban járásoknak; kiveszett belőlük az a gyermeki csoda, ami az elején annyira magával ragadott, de erről nem feltétlenül a rendező tehet szerintem, hisz a történet is egyre komorodik, a varázslatokat megismertük, a varázsvilág minden zegzugában otthonosan mozgunk. Talán ezért nem volt benne annyi újdonság, mint az elején, hisz talán többek nevében mondhatom, ez volt a második életem, az én varázslatos világom. Idővel kiismertem ugyan, kevesebb sosem lett a szememben, a régi varázs mélyen mindig ott csillogott :) Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel a nézőponttal, kíváncsi vagyok a véleményetekre ^^

Megjegyezném, hogy én nem feltétlenül vagyok biztos benne, hogy a rendezők önszántukból passzolták le a filmeket, manapság annyi mindent olvasni az interneten, ki tudja, megint mi az igazság -.-

Sajnos nem jutottunk el megnézni a filmet, anyu nagyon fáradt volt a meló miatt, inkább ágyban pihenős napot rendeztünk :]

Más: Az illetékesek minden bizonnyal ki fognak röhögni, de a familyben szembe jött velem egy olyan kép, ami ugyan nem új keletű feltöltés, de egy friss komment előcsalogatta a régi képek közül és hát.. finoman szólva leesett az állam, kedves Lily barátném :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 12:14 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-*

Kicsit eltüntem, barátnömnél voltünk ünneppeli a tesómmal :) Látom nagyon pörög az élet, helyes :D Szisza boldog 8)

Nekem a hármas volt a kedvencem,mint filmek, mint a könyvek közül. Egyszerűen imádatos. Sajnálom, hogy nem az a rendező vitte tovább. A négyes filmet...hát, most kezdtem el igazán értékelni,hogy megnéztem valamelyik nap. Lehet,hogy nem volt tökéletes, viszont kellő humor volt benne, kidolgozott volt és könyvnek megfelelő. Bár ez csak az én véleményem. :)
Az ötöst nagyoon útáltam, Sirius halála miatt is. Viszont most jötékony köd borul az agyamra, szóval fogjuk rá,hogy szeretem. Amit viszont a hatos filmmel művelt Yates, azt nem tudom lenyelni. Könyvben nagyon szerettem,de a filmet valahogy nem sikerült annyira.

No, mindegy is. Kipanaszkodtam magam, megyek SC-t írni :D

*szoborsimmi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 11:56 
Szárnybontogató

Sziasztok! *lezuttyan a szobor lábához, hogy aztán idegesen püfölni kezdje az ölében lévő laptopot*

Még valaki, aki órák óta vár a Pottermore-os emailre....?

Amúgy azt mondják, rosszul jársz ha yahoo-s mailcímet adsz meg. Ezt azután olvastam, miután a yahoo-s mailemet adtam meg. ~x( :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra