Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:44

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 20:09 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek Keringő, és a "Halálfalók csókja" című írásomhoz!
Draco/saját szereplős történet. Nem tervezem nagyon hosszúra. Herry Potter sztorikat eddig mg nem nagyon írtam, és az írásban is kezdőnek számítok. A fejezeteket hetente, kéthetente tölteném fel.

Ha valaki szívesen segítene nekem, az a következő e-mail címen jelentkezhet :
dorapalotai@freemail.hu
Vagy írhat privátban. :)

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 15:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is beállok a bétakeresők sorába. Snarry-t írok, +18-as, és írok ezzel párhuzamosan egy Perselus Piton/Saját szereplős történetet, mely egy sima hetero történet, inkább egy novella, max. két-három részesnek szánom... vagy csak egynek. Slasheket írok, különféléket.

Ha valaki ezen kikötéseknek megfelel, és úgy érzi, szeretne segíteni, dobjon mailt az arminacska@gmail.com címre... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 11 (csütörtök), 20:21 
Szárnybontogató

ELKELTEM!!!

Üdv mindenkinek! :D

Mint oly sokan mások, én is bétát keresek egy apró kis novellához, ami Hugo/Scorpius párossal való 18-as slash.
Ezen kívül volna egy történet, ami ugyancsak 18-as, bár az egyáltalán nem slash. Ron/Hermione/Draco szerelmi háromszög, ami a kisasszony szemszögéből íródott. Ilyen nem sok van, ezért is szerettem volna megírni és ez Romione és Dramione kedvenceknek egyszerre jó, hiszen ez is van, meg az is. Arra is gondoltam, hogy néha-néha apró novellaként a fiúk szemszögéből is tennék fel fejezetrészt. Még sajnos, csak az első fejezet lett megírva, de már dolgozom a többin. Fejezeteket Körülbelül két hetente tennék fel, maximum három. Várom a bátor jelentkezőket. :D

Email: blaire9999@citromail.hu
vagy írj privátba :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B_Blaire 2011 szeptember 05 (hétfő), 19:19-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 22:01 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!
Kezdő "íróként" keresnék magamhoz bétát. Privet drive-okat írok általában fantasy műfajban.
Akit érdekel az írjon a(z): edward.prentis[kukac]gmail[pont]com címre. :-)
Köszönöm!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Edward P 2011 augusztus 30 (kedd), 12:36-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 12:22 
Zöldfülű

Találtam bétát, szóval tárgytalan!

Sziasztok!
Szeretnék keresni egy olyan bétát aki otthon van a Harry Potteres történetekben és szinte minden kategóriában szívesen olvas és javít. A helyesírásommal nincs komolyabb baj, inkább a párbeszédekkel és a vesszőkkel gyűlik meg a bajom. Két történetem van, az egyik a második a másik pedig a negyedik fejezetnél tart, de sajnos egyiket sem tudom feltölteni béta hiányában. Aki szívesen segítene, legyen szíves írjon emailt. vakondka98@freemail.hu Előre is köszönöm. (:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 20:16 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek a Harry Potter fanficcemhez (Draco-Luna) mert hát sajnos a nyelvtannal és a vesszőkkel bajban vagyok!
Ha van hozzá kedved ide írj: cydri@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 12:07 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy bétát keresnék a történetemhez. Saját gyártmány, és nem Harry Potteres, vagy Twilightos. Sajnos, a párbeszédes részeknél nem vagyok éppen tökéletes. :cry: Remélem, valaki tud nekem segíteni! :-) Előre is köszi!
Puszi: Yoopi

u.i.: elérhetőség: yoopi@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 14:19 
Zöldfülű

Sziasztok!
Állandó bétát keresek a történeteimhez.
Legtöbbször Harry Potter témában írok, de előfordul a Twilight is. Heki003 néven megtaláltok merengőn, bele tudtok nézni az írásaimba. Mindenképp egy olyan bétára lenne szükségem, akit szinte bármikor utol tudok érni, valamint fontos, hogy megbízható legyen.
írjatok pü-t, vagy emailt:heki03@citromail.hu vagy elértek akár msnen is: he.ki@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 12:00 
Zöldfülű

Sziasztok !

Bétát keresnék a történetem első fejezetéhez.
Nagyon kéne a segítség a helyesírási hibák miatt is, meg a vélemény is jól jönne....
A történet dióhéjban : Laraine a főhősnő ,kitalált karakter aki vissza tér a Roxfortba. Megannyi titok-hazugság-fájdalom van benne. A kapcsolódó szál ~Piton. Ha érdekel és van időd ;
Jelentkezz itt : lenacarter@citromail.hu

Köszönöm !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 10:18 
Zöldfülű

Sziasztok!
Lenne egy bétázásra váró, Vampire Diaries/Vámpírnaplók alapú történetemhez.
Az egész sztori arról szólna, hogy Damon Salvatore Elena átváltozása után beleszeret egy munkamániás lányba, aki magasan tesz az ő törekvéseire. Eközben egy új varázslatos fajra bukkannak, akik abból űznek hobbit, hogy vámpírokat vadásznak le, ők pedig nem mások, mint az arkangyalok. Az egyik ilyen lényt Damon magára haragítja és megindul a hajsza: a kedvenc vámpírunk kutatja az arkangyalok vezérét a kegyelemért, a "bukottak" viszont őt üldözik és az egésznek a közepe és mozgató rugója: Devil, Damon titokzatos, becserkészhetetlen "áldozata".
Ennyi lenne... igazából fogalmam sincs milyen hosszú lesz. :oops:
Elsősorban helyesírást kellene javítani, mivel általában szereplő hű tudok lenni.

A visszajelzéseket pü.-ben, vagy a joeva@citromail.hu e-mailcímre várnám.

/Stefan Olsdal *Placebo*/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 0:02 
Zöldfülű

Sziasztok! :)
Teljesen új vagyok itt, nos én is kaptam e-mailt, hogy rossz a helyesírás, igazából a szövegszerkesztőm zsigerből mindent kijavít meg én is már évek óta nem voltam magyar tanárnál. Egy saját történethez keresek bétát, a címe: Újra nem jön el. Fogalmam sincs mit szokás még ilyenkor elmondani :) Várom nagyon a választ!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 12:45 
Fanfic-faló

Megvagyunk, köszönöm ^^

Sziasztok!
Ugyanazt szeretném, amit a többiek :)
Legyen szigorú, következetes, néha rugdaljon ha kell. Elsőként egy kihívásos történettel kellene megbirkóznia, ami a Shiconcra készül. Non-cannon csapatban vagyok, tehát aki nem szereti az ilyen párosokat az görgessen lejjebb.
Ha sikeresen össze tudunk dolgozni, a jövőben is a segítségét kérném.
Amennyiben ez a pár sor felkeltette az érdeklődésedet, küldj egy baglyot, vagy hívd a 06-90... -es számot :-c
Gin

Fodor Ákos

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ginerva Piton 2011 augusztus 03 (szerda), 18:21-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 8:46 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek Perselus/Hermione írásomhoz :) Most írok először ilyen párosítást. Főleg vesszőhibáim vannak :( kb. Hetente egy fejezet lenne.
E-mail: loveless00@freemail.hu

Előre is köszönöm

Caty

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 8:08 
Zöldfülű

Elkeltem

Üdv!

Mint mindenki más itt, én is bétát keresek.
A történetem immár regénnyé nőtte ki magát,
így kérem, csak az írjon, aki vállalni tud 223 A4-es oldalt.
Helyesírás ellenőrzés, elírások kutatása, vesszővadászat,
párbeszéd szerkesztés és némi tördelés lenne a szent feladat.
(Mivel én nagyon nem értek hozzá :( )
A történetben angyalok, démonok, bérgyilkosok és egy szekta is
megtalálható, szóval csak óvatosan. :) (Abszolút privet drive :) )
Írjon aki kedvet érez és van több zsák szabadideje, esetleg tapasztalata,
vagy csak fekszik neki a műfaj.
Két címet adok meg arra az eshetőségre, ha valamelyik nem működne.

blackwhite@citromail.hu
vagy
rainncomes@gmail.com

Üdv!
Sercate

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sercate 2011 augusztus 02 (kedd), 9:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 21:08 
Szárnybontogató

Helló.

Tudom, hogy régóta rám fér egy béta, aki átnézi történeteim és kijavítja az apró helyesírás hibákat, vagy összekevert dolgokat. Egy olyan emberre lenne szükségem, aki eléggé aktív és hamar képes visszajelzést adni az adott anyagról.

gobbels@citromail.hu címre lehet írni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 28 (csütörtök), 15:23 
Zöldfülű

Helló :-D

Kezdő írogatóként keresem kedves, aranyos, okos, megbízható, felülmúlhatatlan [...] bétámat, aki megbirkózik agymenéseimmel, és párbeszédíró-képtelenségemmel, valamint vesszőhibáimmal. :shock: Bármire lehet számítani tőlem, akár véres, undorító stb. akár csöpögős romantikázós dologról van szó, szóval tényleg légy mindenre felkészülve :-D nincsenek nagyobb elvárásaim, legfeljebb ha olyanom van, majd nyafogok, hogy miért nem készülsz már el... de ha jobban belegondolok, általában nincs olyanom. :roll: Amúgy nem túl gyakran írok, és általában rövidebb dolgokat...

Szóval, ha ezek után úgy gondolod megfelelsz óriási elvárásaimnak, akkor írj!! :-c :-)
cottoncandyclouds97@gmail.com

Merci beaucoup! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 18:51 
Zöldfülű

Bétát keresek Harry Potter és nagy ritkán más témájú írásaimhoz. A helyesírással mindig gondom volt és a veszők se igazán a barátaim szóval emiatt kéne a segítség.
Vannak hosszabb, több fejezetes és van egy fejezetes is . Van slap témájú is csak azok írjanak akiket ez nem zavar. Ha tudtok segíteni írjatok az email címemre reni442@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 9:37 
Zöldfülű

Már tárgytalan a dolog, megvan a Béta!

Sziasztok!

Bétát keresek Ron/Hermione szerelmi sztorimhoz. Nem túl hosszú és nem túl bonyolult! :-) Akit érdekel dobjon egy üzenetet az emailcímével és megtárgyaljuk a többit! :-)

Köszi a segítséget előre is!

Csáó :-D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lucius the Eternal 2011 július 28 (csütörtök), 12:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 9:46 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek készülő Draco/Harry párosítású fanfichez. Főleg olyan valakit, aki a párbeszédekben tudna leginkább segítséget nyújtani, az a gyenge pontom. A történet nem lesz túl csöpögős, abból a korosztályból már kinőttem.
Ha tudsz segíteni, kérlek privát levélbe jelezd, ott megadom az email címemet, vagy ha elküldöd a tiedet, válaszolok rá.
Üdv:
Dia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 19 (kedd), 10:24 
Zöldfülű

MEGTALÁLTAM A BÉTÁM! KÖSZÖNÖM! :D

Én is beállnék a bétát keresők sorába! :)
Első történetemet szeretném majd feltölteni az oldalra, a Privet Drive kategóriába. Műfaját illetően fantasy lesz (de nem fiction!), ugyanakkor ha nem lennének benne misztikus lények, akkor leginkább a családi, romantikus drámához sorolnám.

Az első fejezet készülőfélben van, de addig nem szeretném megosztani a nyilvánossággal, míg nem találtam bétát. A helyesírásommal nincsenek nagy gondok, mindig is ötösre írtam meg a fogalmazásaimat, ill még régebben a tollbamondásokat, szóval főleg egy-két elírás adódik egy-egy fejezetemben. Bétára leginkább azért lenne szükségem, mert legtöbbször sajnos soha sincsen elég önbizalmam, ebből adódik, hogy nem tartom jónak az írásaimat, holott akiknek megmutatom, azoknak mind tetszeni szokott.

Szóval egy olyan emberke kellene nekem, aki nyíltan elmondja a véleményét a sztorival kapcsolatban és segít nekem kijavítani azt, vagy a jó útra terel. :P

Akit érdekelne a bétázás, az legyen olyan kedves, írjon nekem vagy itt privát üzenetet vagy pedig keressen ezen az e-mail címen: diia92@citromail.hu

Köszönöm szépen!
Diia

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diia92 2011 július 25 (hétfő), 13:38-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 19 (kedd), 1:24 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!!!

Sziasztok, béta kerestetik!

Egy Ron/Hermione párositású szerelmi story lenne amit bétázni kellene, már rég kigondoltam hogy lesz, de addig nem merek belevágni míg nincs ki javítsa mert nem valami jó a helyes írásom. És mielőtt megmutatom másnap az írásom, előbb egy igen komoly kritikát is kérnék. A javítás időpontja teljesen tárgytalan, amikor idő van rá, akkor javítasz.

Nem csak azért választottam ezt a párost mert a kedvencem hanem mert, nagyon kevés írás van belőle. Még a korhatár nincs megszabva, nem akarok egy nagyon erotikus szerelmi drámát összehozni. De mégsem akarom hogy felszínes legyen.

Akit érdekel a javításos munka az írjon vagy privátba vagy erre az Email címre: romione99@gmail.hu

Üdv, Romione.

- Ő a barátnőm, ti nyavalyás patkányok! - kiáltott Ron, miközben futva indult meg Draco-ék után. Hermione szerelmes pillantással figyelte ahogy a fiú eltűnik, majd mosolyogva Harry segítségére indult.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Romione 2011 július 19 (kedd), 15:11-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 13:22 
Zöldfülű

Ismét bétát keresnék. Előre szólok, hogy a történetem PD-s, szóval csak olyan írjon, aki ilyen témában is hajlandó javítani! Két történetet írok, és mivel már mind a kettő javában zajlik, ezért a bétám nem valószínű, hogy biztosan érteni fogja miért történik az, ami, de gondolom ez nem sok személyt zavar. Elsősorban a helyesírási hibáimat lesz szükséges kijavítani. Kérem, hogy csak olyan jelentkezzen, aki két napon belül képes kijavítva visszaküldeni! Ha valaki vállalná, kérem írjon privát üzenetben, és a többit megbeszéljük. Vagy írj az emailomra! david9503@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 10 (vasárnap), 17:58 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Ismét bétát keresnék, viszont egyelőre csak 1 fejezet erejéig.

PP/HG történet, eddig két fejezet van fent.

Ha van időd és kedved, írj rám pü-ben! ;)
A lelkes jelentkezőknek, előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 07 (csütörtök), 18:45 
Zöldfülű

Sziasztok! Valaki vállalna bétázást a történetemhez? :D Most kezdtem nemrég és sok hiba lett benne, a javítónak köszönöm, hogy szólt és ajánlotta a fórumot! :)
Jah igen és Slash :3

<3 Snarry in Love <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 13:29 
Zöldfülű

Sziasztok!
Újra induló történetemhez keresek új bétát. Mivel a helyesírásom csapnivaló. Teljesen önálló regény az egész és már 5 fejezet van fenn a Merengőn Gengszter románc címen. Szeretnék egy olyan emberkét találni, aki ismeri a történetet és néha vissza tud rugdalni a helyes útra.
Jelentkezni: joeva@citromail.hu e-mail címen, vagy pü.-ben lehet.

/Stefan Olsdal *Placebo*/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 17:15 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kezdő szerzőpáros vagyunk és bétát keresünk a novelláinkhoz! Nagyon örülnénk ha valaki jelentkezne! Írjatok erre a címre és elküldöm a történetet: zsuliette@hotmail.com
Köszönöm:Zina

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 21:46 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék a novelláimhoz! Mivel most ismerkedem még csak a Merengővel, és rá kellett jöjjek, hogy bizony kemények a helyesírási szabályok, amivel nekem mindig is bajom volt. A novelláim a legkülönfélébb témában íródnak, de általában egyedi ötletek, ritka a fanfic, de az is akad köztük. Valamint van egy folytatásos regényfélém, amit egyenlőre még nem tudok, hogy feltöltök-e, de ha igen ahhoz is jól jönne, egy béta.
Ha valaki szeretne beleolvasni íme: http://hinniakarok.blogspot.com/ Ezt még szeretném bővítgetni, illetve talán folytatni. Úgy körülbelül ilyen stílusban írok, és ezen a blogon még egyáltalán nem foglalkoztam a helyesírással, azóta azért fejlődtem ;)
Ha valaki lenne olyan, kedves, hogy a bétám legyen erre az email címre írhat és elküldöm neki azt a novellát, amit legközelebb fel szeretnék tölteni. Íme: lostika92@gmail.com
Ja és a bétázáson túl a kritikát is nagyon szívesen fogadom, minden jellegűt. Véleményem szerint az építő, igazi kritizáló kritikáktól fejlődik az ember.

Üdv. Viky

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 20:10 
Zöldfülű

KERESEK

Egy betat, hogy veeeegre ujraindulhasson a befagyott regenyem. Teljesen sajat tortenetrol van szo, mar 6-7 fejezet fenn van belole. Egyszeru romantikus tortenet. Nem rossz a helyesirasom, de nem eleg jo, szuksegem lenne valakire, aki atnezi ES beirja az ekezeteket.
Utobbi azert kell, mert egy ideje laptopon irom a sztorit es azon nincs ekezet. Onnan megy a netem is, igy meg vagyok love, nem mukodik a dolog sehogy. Ugyhogy kerlek titeket, jelentkezzete a rita920614@yahoo.co.uk email cimen.
Koszonet:

Brompton

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 19:26 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Én az első történetemhez keresnék bétát. Draco/saját szereplős sztori, de a háború is fontos szerepet játszik. Még a legelején járok, de most lelkesen nekiestem az írásnak. Elég hosszúra tervezem, de a fejezetszámot még nem tudom. Ha lehet olyan bétát keresnék aki úgymond "öreg róka". Sok mindenben szeretnék segítséget kérni (mivel a helyesírásom katasztrófa, a vesszők meg ritkán látott vendégek nálam). Azt se bánnám ha rugdosna/noszogatna az illető, mert egy kicsit lustácska vagyok. Tudom kritikus vagyok, de remélem valaki megszán és segít nekem.

msn címem: bocidolly@freemail.hu

Köszönöm előre is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dolly 2011 június 25 (szombat), 20:26-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 22 (szerda), 19:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ismételten bétát keresek, ezúttal egy Draco/Saját szereplős történetemhez. Először nem a Harry Potter világába szántam az ötletet, végül mégis ez lett belőle. Tudom, hogy tömérdek hasonló párosítás van, mégis úgy érzem, hogy ez a történet egy kissé eltér a megszokottaktól. Akinek így, a nyár folyamán ideje engedi, és kedvet is érez hozzá, az bátran írjon nekem! Általában csak vesszőhibáim vannak, vagy apróbb gondok szórenddel, párbeszédekkel. Remélem néhány napon jelentkezik valaki, mert már nagyon szeretném publikálni! :)

mail cím: victoriousff@gmail.com
msn (sokaknak gondolom így kényelmesebb): kerek.viktoria@hotmail.hu

Előre is köszönöm! :)

tori

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 21:56 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Kedves bétázók!

Négy év után újra elkezdtem írni fanfictiont. Van két több fejezetes Harry Potteres témájú művem, amit be szeretnék fejezni. Egyik mű OOC nélküli szereplőkkel, másik OOC PP/HG sztoris. Nem túl sűrűn írok, ahogyan kedvem tartja. Nem sokáig szeretnék írni, remélhetőleg a nyár folyamán végzek is vele. Mivel hallássérült vagyok, helyenként helyesírási és fogalmazási hiba merülhet fel, és egy tapasztalt béta segítségét örömmel igénybe venném. Ígérem, nem lesz nagyon sok munka vele, mert előtte többször átolvasom, mielőtt továbbadom. :)

Várom a jelentkezéseteket priviben.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nanny Kate 2011 június 25 (szombat), 22:36-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 17 (péntek), 22:13 
Zöldfülű

Hali!
Új vagyok erre, és elég nagy fába vágtam a fejszém: szeretnék egy HP folytatást írni, ami nem tartalmaz OOC karaktereket, és teljesen könyvhű.
A történetem főszereplője egy új karakter, Cressida Selwyn, két halálfaló lánya, aki a szülei halála után a nyárra Harryék megfigyelése alá kerül. Még csak a vázlat van meg, nagyjából 20-25 fejezetesre tervezem. A helyesírásom és a fogalmazásom is elfogadható, de mindenképpen szükségem lenne egy bétára, aki ellenőrzi, hogy a szereplők nem hazudtolják meg a regénybeli önmagukat, valamint a történetem semmiben nem ütközik a regény cselekményével.
Valószínűleg nem csak a nyárra szólna a felkérés, de igazán megköszönném a rám áldozott időt.

Tárgytalan!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 13:30 
Szárnybontogató

Sziasztok!
SS/HG fordításhoz keresnék bétát. Két és fél fejezetről (fél=epilógus) lenne szó. Sajnos már így is állatira elhúztam az egészet, szóval örülnék a gyors (egy-másfél hét :D) munkának. Előny, ha tudsz valamennyire angolul illetve van némi tapasztalatod a fordításban/magyarosításban :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70037 (A fent lévő fejezetek rendben vannak, csak a hátralévőkhöz lenne szükségem segítségre.)

Előre is köszi!
(itt írj pm-et, ha érdekel :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 8:56 
Sztorihajhász

[size=200]Már Tárgytalan! [/size]

Halihó!

Újfent bétát keresnék Visszatérés Csodaországba c. Alice Csodaországban ficemhez. Mivel már két bétám is itthagyott - az egyikük nemes egyszerűséggel tett rám, a másikuk viszont sajna nem ér rá tovább -, így szeretnék egy olyan bétát, aki türelmes, és van is ideje rám. Na, és szereti az Alice-t. Nem szeretném, ha megint fogná magát, és eltűnne. És lehetőleg ne ijedjen meg a hosszú regényektől, mert ez nem egy rövid fic lesz.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81065&i=1

Emailcímem: androsan25@gmail.com
MSN: androsama666@windowslive.com

MSN-en gyakrabban vagyok, ott érdemesebb engem keresni. Csak előtte szólj, ki vagy, különben nem jelöllek vissza.

Köszönöm!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andro 2011 július 02 (szombat), 15:32-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 22:01 
Zöldfülű

Hali!
Bétát keresek Privet Drive történetemhez! Csipetnyit természetfeletti, egyelőre humor, kissé erotikus, későbbiekben horror beütésű a sztori, akinek van kedve egy ilyen irományt átböngészni, az nyugodtan jelentkezzen :)
Legnagyobb hibáim a vesszők és az elgépelések! Jelentkezők a
mandzsuriaizebra@gmail.com címre vagy PÜ-ben írjanak! ^^

Egy kis kedvcsináló:

Violet unalmas kicsi életét sutba vágja, amikor hirtelen az ölébe pottyan a szabadság. Még egy nap sem telik el „újjászületése” óta, mikor nyakig a pácban arra eszmél, hogy százak skalpolnák meg, miközben maroknyi olyan ember vigyázz rá, akiket rühell. Ha ez még nem lenne elég, a múlt bűzös láncai nem akarják elereszteni, minden áron szeretnék, ha kicsit összetörve elhullajtana néhány keserves könnycseppet, és valószínűleg addig nem is nyugszanak amíg el nem érik céljukat. Miközben Violet a fejét össze-vissza kapkodva próbálja megfejteni a tálcán kínált rejtvényt, a város melletti erdőben, a fák között olyan események követik egymást, hogy a következmények lavinát indítanak el, és senki sem úszhatja meg, hogy maga alá temetve a sötétségbe zárja áldozatát.

- Elvileg semmi akadálya.
Mindketten elhallgattunk.
- De nem leszünk azok.
- Szerintem se."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atma 2011 június 11 (szombat), 9:13-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 19:23 
Fanficbúvár

tárgytalan :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HilarioN 2011 október 16 (vasárnap), 9:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 04 (szombat), 11:30 
Szárnybontogató

TÁRGYTALAN, JUHÉ! :)
sziasztok

lassan hat év után újra írásra/publikálásra adtam a fejem :)
tehát folyamatban lévő HP-fandombeli regényemhez keresek bétát. elsősorban kaland és misztikum áll a középpontban, de igyekszem minél színesebbé tenni, úgyhogy lesz benne humor és romantika is (elsősorban inkább hetero párosok + egy kis Drarry és minimális, említésszintű slash utalások :) )
előny, ha olvastad/ismered valamelyik korábbi írásomat (elsősorban az INETBM-et: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=20808 ), mivel innen avanzsált az egyik főszereplővé saját karakterem, Alan Fonce :)

a fogalmazással/helyesírással annyira nincsenek gondjaim, de mindig szívesen veszem, ha felhívják a figyelmem a hibáimra :) főleg a történet alakításához szeretnék valakit, aki a segítségemre tud lenni, pl. a logikai hibák kiküszöbölésére, történetvezetésben (állatira el tudok veszni a jelentéktelen részletekben... :D). szóval tényleg inkább a tartalomra, és nem a formára kellene rámenni :)

részletekért itt keress meg: krisy32@freemail.hu
kösziii.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Krisy 2011 július 28 (csütörtök), 20:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 14:07 
Zöldfülű

Sziasztok!

Gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy én is bétát keresek:)
Lenne egy egyrészes aránylag hosszú vámpíros történetem ami bétázásra vár.
Én se vagyok a gyakran történet írok sorában, úgyhogy bétám is nyugodtan ülhet rajta! :D

E-mail: anxxsa@citromail.hu

Előre is nagyon köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 10:39 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!

Természetesen a többiekhez hasonlóan én is bétát keresek egy Privet Drive -os sztorihoz, amit csak nemrég kezdtem el írni. Olyasvalakire lenne szükségem, aki a javítás mellett, megtisztel az őszinte véleményével is.
Ami a feltöltések gyakoriságát illeti, nem hiszem, hogy túl gyorsan fogok haladni, úgyhogy nem baj, ha kedves, leendő bétám sem végez olyan gyorsan a javítással.

Ha úgy érzed, hogy eme csekély feltételek elfogadhatóak számodra, kérlek írj egy e -mailt a b.edit90@gmail.com címre.

Előre is köszönöm! :-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vanille 2011 június 08 (szerda), 22:29-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 02 (csütörtök), 16:18 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szerintem nem meglepő, ha azt mondom, hogy bétát keresek. Születendőben van egy Drarry-18+ történet, egyelőre még nem tudom, hogy hány fejezetes lesz, szerintem nem lesz túl hosszú.

Na már most, néha kicsit lusta vagyok, így nincs mindig türelmem az íráshoz, szóval van amikor egy hétvége alatt frisselek, de van amikor bőven több időmbe telik egy új fejezet megírása. Eddigi történetem során nem írtam túl hosszú fejezeteket, szerintem ez most sem fog változni.

Problémám van, az összetett szavakkal, és a veszőkkel.

Előre is köszönöm, ha valaki elvállalja.

Jelentkezni: rosemalfoy@mailbox.hu

puszi: RoseM

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 01 (szerda), 13:47 
Zöldfülű

Üdv!
Természetesen én is bétát keresek. Jelenleg elkezdett Drarry-Slash-18+ kategóriába sorolható ficemhez. A történet kicsikét AU, kicsikét OOC, de nem túlzottan. Ezt csak azért írtam le, ha esetleg problémák lennének ezzel kapcsolatban...

Egy jó képességű, bétát keresek, aki nem ijed meg ha a fentebb, pirossal kiemeltekkel találkozik egy sztoriban.
Ezt a ficemet 7 fejezetre terveztem, de aztán, ha esetleg úgy alakul, akkor lehet, hogy 8 vagy 9 is lesz belőle, de ezt nem garantálom.

Az írási gyorsaságom nem túlzottan egységes. Van, amikor három hetet is ülök egy fejezeten (pusztán lustaságból), de van, amikor 2-3 nap alatt elkészülök vele. Szóval nem túlzottan nagy gond az, ha egy hét kell a bétázáshoz, de azért nagyon tudok annak is örülni, ha mondjuk 3-4 nap alatt elkészül vele. :D Gyengéim a szavakegybeírása, vagy éppen külön írása, ed elgépleés, meg vessző hibák... (ez betudható annak, hogy a sok kockulás miatt kezdek elhülyülni... xD)
Általában legalább kismilliószor átnézem az írásomat, de soha nem sikerül 100%-ra.

Szóval várom a bátor jelentkezőt. :D
Elérhetőségem: poison_heart666 @ citromail pont hu (persze szóközök nélkül és a pontot ponttal... csak már így is egy csomó spam-et kapok... :/)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 28 (szombat), 14:14 
Szárnybontogató

Hali!

Bétát keresek egy Snarry fordításhoz, mely 20 fejezetes [természetesen a szerző engedélyezte]. Egyenlőre nem tervezem felpakolhatni őket, csak június közepe táján, tehát javarészt nyáron kellene lektorálni.

Fontos, hogy a béta nagykorú legyen, mivel a történet megköveteli, valamint jó szeme legyen az elgépelésekhez és a néha átláthatatlan mondatszerkesztéseimhez. Az sem hátrány, ha már bétázott.
Írj privát üzit!

Lowardy

szerk. TÁRGYTALAN

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lowardy 2011 június 02 (csütörtök), 17:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 27 (péntek), 11:17 
Fanfic-faló

Sziasztok!
Nagy titkot árulok el: Bétát keresek :)
Legyen tapasztalt, gyors és jól ismerje a könyveket. A történet amit át kell néznie néhol AU, de azért jó lenne, ha a fejemre koppintana, ha valamit nagyon átírok.
Farkas és bárány címen fog futni, a kicsi Lily és Teddy viszonytagságaira helyezve a hangsúlyt. Most kezdtem, de ha legalább a fele kész van /ha így haladok, hamar meglesz/ akkor elkezdeném feltölteni.
Stílusilag és párosításilag néhol meredek ;)
Hibáim: vesszők, néhány helyesírási bibi, olykor elgépelés.
Szeretném, ha nem a történetbe javítana bele, hanem csak megjelölné.
Elérhetőség: nia22@citromail.hu vagy itt is megtalálsz.
Köszönöm :)

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 20:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy kedves, megértő, kiváló helyesírással rendelkező bétára lenne szükségem, aki megbirkózna a félelmetes vesszőhiányosságaimmal és az esetlegesen fellépő mondatértelmetlenségeimmel. Ez így elsőre nagyon durván hangzik, de azért nem vagyok olyan vészes... Szóval egy romantikus, humor, általános storyról lenne szó; sok fordulattal és izgalmakkal. Semmi vámpírfogas dolog nem társul a dologba.
Ja, és roppant kedves is vagyok és nincsenek elvárásaim; akkor javítod, ha időd megengedi.
Előre is köszönöm a lelkes vállalkozónak, Alex

Elérhetőségem: whatuplex@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 9:42 
Zöldfülű

Sziasztok! :D

Bétárra lenne szükségem egy Privet Drive- saját történetes - storyhoz. Még nem kezdtem el, de már teljesen megvan a fejemben a történet. Inkább a romantikára terjedne ki a történetem, de megigérhetem hogy nem, nyálas szappanoperás hülyeség lesz, hanem egy komoly-drámai sok kalandal megfüszerezett szerelmi story. Három főszereplőm lesz, Adam Rian, Isabelle Roswelt és Tom Green. A trilogia címe a Wings nevet viseli. :D

Úgy két hetente Frissétenék, és nincs időhöz kötve semmi a javitást illetően. Nincsenek nagy elvárásaim, csupán azt szeretném ha tisztességes munkát végezne a béta, hogy felkerülhessen majd a Merengőre a storym.

És lenne még egy Novella is amit a Twilight-ra épitek. Csupán egy fejezetes kis rész lenne, amiben kifejezném az írás tudásomat. Jacob/Bella párositással. Azért ezt választottam mert a barátnöm addig könyörgött mig igent mondtam. - ha valaki válalná azt megköszönném. :D

Elérhetőségem: wingsgirl@gmail.hu vagy Írj Privi-be.

Köszike, előre is. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 21:04 
Zöldfülű

Halihó!

Bétát keresek, Twilight alapú történetemhez. Volturi köré épülő, saját szereplős iromány, címe Forever Changed.
Leginkább elgépelések és helyesírási hibák javításában lenne szükségem segítségre. Helyesírás javítót tudok használni, de biztos ami biztos :)
Mivel a természetem meglehetősen türelmeten, :-D :oops: így képtelen vagyok heteket várni, míg a fejezetek felkerülhetnek, így örülnék, ha olyasvalaki keresne meg, aki pár napon bellül át tudja nézni.

emailcímem: arianaweldon@gmail.com

Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 16 (hétfő), 20:22 
Zöldfülű

Yo, emberek.
Az a helyzet, hogy bétát keresek, aki segít nekem a fanficeimet kijavítani - hogy végre felkerülhessenek Merengőre - .
Nem vagyok olyan gyakran gépközelbe, mint szeretnék, a javítási idő lehet egy hét is, de annál több nagyon nem legyen. Nem szoktak nagy hibáim lenni, max. a párbeszédeknél.
Valamint olyanok jelentkezését várom, akik nyitottak a slash-ekre, mert az nálam nem ritka. Legtöbbször jrock a téma, de készülőben van egy crossover-sztori, amiben a fenti van megspékelve Roxforttal.
Várom a jelentkezőket :D
Sayuki voltam (és vagyok)

Merengőn Sayuki007 néven futok, ott bárki megtalál.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 14 (szombat), 20:21 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék, egy Twilight alapú fanfiction-hoz, ami Renesmee-ről szól. Főleg vessző és néhány szó helyesírásával vannak problémáim. A címe "Renesmee az álmok útján" hat fejezet már felkerült merengőre, de a bétám már sok ideje nem jelentkezik, az olvasóim várják a fejezeteket, ezért sürgősen keresnék egy olyan embert, aki szívesen csinálja, sietni nem kell, tudok várni. Egy héten egy fejezet nekem pont megfelel.
Üdv: Tiszti :-D
Ide írjatok: sipos.krisztina@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 16:13 
Zöldfülű

Sziasztok! (ha már mindenki így kezdi, kezdem én is így...)

egy jpop fandomú shounen ai/yaoi (magyarul, pardon, angolul: slash) típusú történethez keresnék bétát ;;) akinek esetleg mondd valamit az a páros, hogy Ryo(NewS) és Ueda(KAT-TUN) ^^ DE! szereplők ismerete nem szükséges, mert a sztori AU, némi Japán középkorral megfűszerezve ^^ Nagy hibáim nincsenek, tudom használni a helyesírás-ellenőrzőt is, csak néha becsúszik egy-egy szóközkihagyás és főleg a párbeszédek helyesírásánál akadnak gikszereim >.<

Nem dolgozom (olyan) gyorsan, egy fejezet megírása körülbelül 1-másfél hetet vesz igénybe általában (bár most jön az év végi hajtás ugyebár...).

lelkiismeretes béta jelentkezését várom: andi04.13@gmail.com

Merengőn ugyanígy Miyocca néven megtaláltok...

Péntek 13 van, de azért bepróbálkozom, hátha valaki megszán :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 15:31 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Két új történetemhez keresnék valakit aki átnézi, helyesírási, vessző, párbeszéd, és elírási hibák után a történeteket. Egyszer én is átnézem, és egy másik bétám is, de sajnos a szemfüles admin nénik így is szoktak benne találni hibákat, így több szem többet lát alapon még valakinek szeretném elküldeni.

Az egyik történet Ron/Harry + Piton párosítású, a Weasley Varázsvicc kategóriában. Tehát slash!

A másik Hermione/Piton párosítású, de az a humoros részei ellenére a Madam Puddifoot kategóriában töltöm fel. Tehát Snanger!

Ezek mellett aki úgy érzi szeretné elvállalni, előre is kérném, hogy csak ha van ideje rá, mert türelmes vagyok, de egy hétnél nem szeretnék többet várni egy fejezetre (2000-2500~ szó).

Elérhetőségem:
Email: baji.brigi@gmail.com
msn: robin1001@msn.com

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra