Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 08 (hétfő), 5:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 11 (csütörtök), 23:48 
Fanfic-faló

Hahó, lányok!

Merre vagytoook? :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 18:55 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Polly, örülök, hogy jó már a laptopod^^ :)

Altertalira úgy tudom, hogy konkrét időpont nincs, szeptember első hete v. augusztus utolsó hete.

Amphe, örülök, hogy ennyire jól elvoltatok, és a megújulásnak :D

Mindenkinek előre is hajrá a kihívásokhoz :D
És Kyra, amint láttam, elfogok indulni a Malfoys kihívás. :)

Egy órája ébredtem, aludtam délután 4 órát o__O :))
Pedig azért éjjel is kialudtam magam, oké, hogy most órára keltem, és nem 12-kor, ahogy szoktam, hanem, 10-kor, de akkor is. :D Kicsit durva. :S :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 17:24 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajok! :)

Nem voltam én sem pár napig, de örömmel látom, hogy nem tétlenkedtetek :)

Hétfőn volt egy eszeveszett nagy tivornyánk, le se feküdtünk aludni, tegnap 3 óra alvással nyomultunk a városban, agyszeletelős zenével kocsikáztunk és intéztük a hivatalos dolgainkat xD meglehetősen ütős látványt nyújtottunk :D

Hajacskám szuperjó lett, szőkülök szépen :) Már készülőben van az új körmöm is, most ez ilyen újjászületés stádium :D Még csak most lett megépítve, de már most két és fél centi körül van a hossza xD Imádom :D Ha kész, arról is dobok képet, majd megsasolja, akit érdekel :)

Lily, remélem, jól érezted magad ^^

Én kicsit túl vállaltam magam a nyárra, hamarosan suli, úgyhogy ezt a kihívást sem merem bevállalni :( Aki indul, annak egy hatalmas süveggel hozzá :)

Kyra, akkor neked is mozgalmas volt az utóbbi pár nap :) Lényeg, hogy jól érezted magad, de már hiányoltalak ^^ :oops:

Altertali mikor lesz? :) Ha itthon vagyok akkor és marad keretem, beugranék egy pofavizitre :) :x

Puszáss Nektek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 17:18 
Szárnybontogató

Kyra, mikor lesz altertali? Vagy azért nem szólt róla senki, mert nem szeretnétek, hogy menjek? : D Még nem tudom, hogy alakul ez a hónap, de mivel a mostani alterpartyra úgy tűnik, nem tudok menni, talán egy későbbi időpontban bepótolnám.

Egyébként a Malfoyos kihívásért nekem is sajog a szívem, de a ws a legihletettebb időszakomban lesz, hacsak nem lesz nagyon rossz a kiírás, biztosan jelentkezem, meg ugye már CCC-re is elígérkeztem. Azzal meg sajnos már jóideje tisztában vagyok, hogy én rövidet nem tudok írni, szóval más már nem fér bele a keretbe.

Polly, örülök, hogy tetszett. Egyébként szerintem állandóra még egy ember is sok, legalábbis én tuti nem bírnám. Nem is értem, Xwoman hogy csinálja. Szegénykét annyit zaklatom, hogy csodálom, hogy még nem gyújtotta rám a házam. Elég stresszes lehet a béta életmód :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 16:31 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Kyra, drága, ha valamikor elfáradnék, vagy nem tudnám megcsinálni akkor úgyis szólnék, ne aggódj. :) vannak olyan béták, akinek van vagy egy tucat "ügyfele", na azt nem bírnám, de állandóra csak te vagy nekem, meg ugye néha a mentőbétázások vagy kihívások, úgyhogy nem vagyok agyon terhelve. :) Semmi gond, előfordul az ilyen, főleg ha már eleve ugye fejezeten belül időbeli váltás van, akkor könnyű visszasodródni a másik időbe. Ezért vagyok én. ;) :x

Szerintem a wst is érdemes megfontolnod, szerintem nem vagy kicsi hozzá, hiszen nem kötelező többéves tapasztalat ahhoz, hogy indulj. :) Ha beindítja a fantáziád a témakör, akkor érdemes belevágni. :)

hát szegény papnőtali tényleg nem jött össze. :( az idő is sokszor rossz volt, vagy pedig valaki nyaralt/nem volt a közelben. de ám ha ilyen kellemes marad az idő, 25 fok körül, akkor még szeptemberben is simán kimehetünk a margit-szigetre, akkor meg tuti mindenki otthon van, mert suli. :D

Jess, elolvastam a kukiszellemet... x"D csak ennyit tudok rá reagálni: ROFLMAO! =)) crack ftw! imádtam! :D

*jútyúb irányába el*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 16:17 
Fanfic-faló

Pollym,
egeeen, a bétázást se hagyd kia felsorolásból :D. De majd igyekszem visszafogni magam, és nem terhelni ennyire! Tényleg szólj, ha kell egy kis pihi, vagy néha forduljak máshoz bétázásügyileg, jó? Tudod, hogy imádlak, de nem akarlak halálra dolgoztatni! :x És ne haragudj, hogy az utolsónál olyan béna voltam, hogy kicsit ugráltam a jelen és a múlt idő között :oops: . Tök sokszor átnéztem, és fel sem tűnt, de aztán kijavítottam :). ÉS a munkád ezúttal is hibátlan volt! :x

A WS nagyon ígéretesnek tűnik, de én ahhoz még kicsi vagyok, nem mernék jelentkezni, viszont Lunáék malfoyos kihívására azonnal jelentkeztem, nem volt kérdés :). De nem biztos, hogy lesz belőle valami :( , mert, ha nem lesz elég jelentkező, akkor 3-4 ember miatt most nem fogják elindítani.
Örülök, hogy jó a lapid! Tudom, hogy milyen vacak kölcsön gépen dolgozni.

Lányok, a Papnő tali szépen elmaradt :(. Mindegy, hamarosan Altertali :), remélem, ezúttal megint ott leszek.

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 16:09 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
sziasztok! :-*

Harry újra ép és egészséges, már úgy hiányzott. :'( mondjuk most egy kicsit fura, hogy dupla akkora, mint a minilaptop, a billentyűzet méreteitől is elszoktam, de majd visszarázódok. :)

Jess, köszönöm! :x röpülök is olvasni. :)

Kyrám, ez nem semmi! O__O de tudom, hogy szereted mikor ott vannak a gyerekeid barátai is, úgyhogy biztos élvezed, de azért jó fárasztó lehet. :) pihend ki magad alaposan! :)

láttam fészen is ezt az új kihívást, de én is azt hiszem ki kell hagynom. :( ugye most a ccc, aztán utána a ws is kacsingat, kíváncsi vagyok pontosan mit is találtak ki mellonsék, mert az ízelítő érdekesnek tűnik nagyon. :) meg hát fordítani is szeretnék végre, most hogy Harryt újra használatba vehettem. :D de olvasni tuti megyek, meg akkor bétázni is?! :)

Na, most kukiszellemezek, aztán meg van vagy 1 millió videó, amit meg kell néznem, mert a minin akadozott a kép nagyon, de most durván rácuppanok a jútyúbra. =D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 0:26 
Szárnybontogató

Polly, parancsolj: http://insomnia-hu.livejournal.com/20227.html#cutid1 Ruka zseniális "Bodri, a kukiszellem" c. fice :DD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 15:35 
Billentyűzetgyilkos

Hali :x

Effy, érezd jól magad és drukkolok, hogy essen az eső. :D
És köszi :x

Kyra, teljesen érthető, pihizd ki magad. :)

Polly, Effy, nem baj a bűnözés :D
Én sem táplálkozom túl egészségesen...

Kyra, a kihívás tök jó, de nekem a CCC-n kívül is van még sok dolgom/írni vlaóm, szóval asszem ezt most kihagyom. :)

Lily, örülök, hogy vére hazaértél :x :x
és akkor majd viszem a képeket...

Annyira durva, este lefeküdtem 1-kor. És nem tudtam aludni. Annyira hozzá vagyok szokva a 3-4 órási lefekvéshez...
Mindegy is, ma meg kiolvastam Az ember tragédiáját; folytatom a Toldi estéjével.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 15:19 
Fanfic-faló

Lily,
Igen, tudom, hogy ez most egybeesik a CCC-vel, és oda már sokan jelentkeztetek, plusz lesz a WS is :(. De én döntöttem, és fejest ugrottam ebbe a malfoyosba :). Lesz, ami lesz.

Amphe,
gyönyörű az aláírásképed!

Polly,
macskajaj van, Drága? :) Egy remek buliért azért azt érdemes bevállalni :). Nálunk hála az égnek nincsenek szúnyogok, mert teli a kert békával a kerti tó miatt :). Én is rühellem a szúnyogokat, bár szerencsére Ők is engem :)

Effy,
fohászkodom, hogy essen holnap, cserébe Te is imádkozz, hogy itt is essen :). Nagyon jó pihenést Neked a mamádnál!

Doo,
itt is gratula az SC-dhez :)!!! Nagyon ügyes vagy! Amilyen szenvedősen indult, milyen szépen belendültél és gyorsan kész lettél! Hamarosan publikálási szakasz! *izgul*

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 14:57 
Fanfic-faló

Nem akarom magam túlvállalni, suli is kezdődik. De majd olvasok rajta :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 14:31 
Fanfic-faló

*fáradtan besunnyog*

Sziasztok! :)

Bocsi, hogy eltűntem, de a három gyerkőm mellett még három jött nyaralni hozzánk, szóval... Értitek :). Örülök, hogy itt viszont nem állt meg az élet, jó sokat kellett visszaolvasnom :).

Tudom, hogy most CCC lázban égtek, de azért szólok, hogy indul ám mégegy kihívás, ami nekünk, Malfoy-imádóknak érdekes lehet ;). Íme:

Heteira és Luna nagy akcióterve:

Szőkék, szexik, ravaszok, és bármikor készek romantikus kalandokba bonyolódni...
Itt a lehetőség, hogy kedvenc Malfoyodnak párt találj!
Lucius, Draco és Scorpius is az igazit keresi - egy éjszakára vagy egy életre, ez Rajtad áll. Boszorkányok és varázslók állnak sorban a kegyeikért, Neked csak az a feladatod, hogy válassz egy hozzájuk illő társat.
Nincs megkötés, hetero és slash történeteket egyaránt lehet írni, a történetbe szabad erotikát is csempészni, a pwp viszont tilos.

Amennyiben ösztönösen rámoccant az ujjad a billentyűzetre, és úgy érzed, meg tudnál írni egy 3000 szavas történetet valamelyik szőke szerelmi kalandjáról, ne habozz jelezni felénk privát üzenetben vagy emailen: malfoykihivas@gmail.com ! Megfelelő számú érdeklődő esetén kulcsosztás akár szeptember elején!

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 12:09 
Könyvmoly

hejhó! :-*

UTÁLOM A SZÚNYOGOKAT! >< az még egy dolog, hogy szívják a véremet és viszkető pöttyöket hagynak maguk után, de miért döngicsélnek a fülembe, amikor aludnék?! zabáljanak aztán tűnjenek el, wáááááááá!!! >< fél éjszaka ezekkel az undikkal küzdöttem, úgyhogy teljesen le vagyok harcolva. :'(

Lilym, de jó! :x amúgy valaki tudja, hogy kb hány főnél tart a jelentkezés? és milyen volt a nyaralás? :)

Effy, most már jobban érzem magam, hogy te is bűnöztél. :) És érezd nagyon jól magad a mamádnál! :)

És ám a kihívás fun, meg amúgy lusta vagyok írni, ha nincsenek időkorlátaim... x"D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 8:53 
Fanfic-faló

Polly természetesen jelentkeztem CCC-re :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 23:59 
Fanfic-faló

Sziasztok :) :x

*szoborsimi, feláldoz pár dzsinit*

Most néztem meg megszámlálhatatlanul sokadszorra az első filmet és nem tudom, hogy mosolyogjak-e, mert ez továbbra is HP és úúú ésésés... vagy sírjak, mert eddig mindig mikor megnéztem valamelyiket, tudtam, hogy nem tudom az összeset és olyan jóleső érzéssel töltött el, hogy van mire várni.

polly, ha ez megnyugtat, nem csak te követtél el ilyen "hatalmas bűnöket", én ma benyomtam egy egész tábla csokit. Mentségemre szóljon, hogy nagyon finom volt :D

Doo, ügyi vagy, grat :D (Soha az életben nem tudnék kihívásra írni - igaz, még egyszer sem próbáltam.)
Jó kis nap lehetett :D

Én több helyről álmodozom, mint ahová eddig eljutottam xD Ahova mindenképp szeretnék, az London, New York és Írország meg Skócia :x Franciaország annyira nem vonz, persze oda is elmennék. Ja, és Olaszországba is, azt ki ne felejtsem :D

Aww, sütiii *-* Egész nap próbáltam meggyőzni anyát, hogy süssön valamit, de nem sikerült :( Annak meg általában nincs jó vége, ha én próbálkozom vele.

Imádkozzatok légyszi, hogy itt Mordor környékén essen holnap az eső! Semmi kedvem átbiciklizni hajnali tízkor egy hülye papírért a volt sulimba :S Amúgy most egy hétre búcsúzom, megyek mamámékhoz. (Azaz esélyt adok az unokatesómnak, hogy lefárasszon, óje :D) Puszi mindenkinek, legyetek rosszak :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 22:30 
Könyvmoly

sziasztok lányok! :-*

uhh, ma duplán bűnöztem, megvallom vétkeim: egy óriás mcmenü plusz volt a vacsim, mert menő coca-colás poharakat akartunk szerezni lakótársammal, utána pedig kiolvastam nora roberts nyálsorozatának a harmadik kötetét. O_________O Ennyi kalóriát és hetero lávot egy napon, hajjajj. x"DDD

*szorgos hörm, dzsinni és csó áldozás*

Jess, nem találom a kukiszellemes sztorit sehol se. :( tudnál linket adni? ^^

Jujum, örülök, hogy ilyen jól telik a nyár. :) az sc-hez pedig sok ihletet, várom izgatottan a történetet. :)

Doo, akkor ez egy jó kis nap volt. :) és tök szuper, hogy az sc-vel is elkészültél. :)

Lilyyym! :x hát nem tudom, sok mindenről folyt itt a szó. :) a CCC kihívásról hallottál? beneveztünk páran, Doo, Jess meg én, úgyhogy te is felpattanhatnál a kihívásvagonra. :)

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 19:59 
Fanfic-faló

Hazajöttem!!!
Nem fogok visszaolvasnni :lol: Lemaradtam valami fontosról?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :x

Juju, örülök, hogy zajlik az élet :D
Hajrá a shiconchoz! :D
Jaaaj, én annyira örülök, tegnap este/ ma éjjel írtam és írtam... és nem bírtam abbahagyni, úgyhogy KÉSZ!!! :D

Polly, nem gáz, örülök, hogy jól érezted magad~ :)

Amphe, majd muti képet az új hajadról!

Shanci, én még sosem voltam Szlovákiában se Csehországban... majd egyszer. :]

Ahj, olyan jó napom volt :D Találkoztam egy lumosos barátommal, ő nem pesti, és annyit sétáltunk, mutogattam neki a dolgokat, hogy mi micsoda, megmutattam a sulimat, hú, naghyon sokat sétáltunk. :D
Kicsit meg is áztunk, de nagyon jó volt. :D

*szoborsimi és áldoz*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 13:50 
Fanficbúvár

*beoson*

Neharagudjatok,hogy nem voltam mostanában,de eskűvön voltam és szülinapi bulin másnap. Mára éreztem úgy,hogy van erőm fel kelni :)
Remélem jó vagytok! :-*
Az SC-t írom, nem sokára kész lesz ha minden igaz :D

*szoborsimmi és bevonul a keratív-osztályba*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 10:44 
Fanfic-faló

*Szépnapot puszit nyom Shanci arcára*

Nagy a csönd, de nem baj, Szisza szeret Minket! :x

*takarítás, hörmáldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 7:45 
Betűmániákus

óh, amphe... én se vagyok nagy kalandor :lol: voltam nálatok, meg tavasszal Szlovákia/Csehország, ami tulajdonképp majdnem egy :D úúúúgyhogy :)

nem tudom, miért vannak elhanyagolva az adoniszok :(

*áldoz egyet, szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 20:11 
Fanfic-faló

Polly, sebaj, belefér :D kellenek ilyen esték is, csak utána rossz a visszatérés :D

Párizs és Provance biztosan meseszép, bár még sehol nem voltam külföldön Horvátországon, Olaszországon (Velencei karnevál), Szlovákián kívül :oops: Annyit álmodozom az ilyen helyekről, hogy , mintha már lettem volna ott, de sajnos nem :(

A sütemény isteni finom lett, azóta bővült a repertoár még egy tepsi rákóczi túróssal is :)

Holnap fodrász, juhhúú ^^

Én nem mertem még soha kihívásra jelentkezni, csodállak titeket ezért :)

szerk: mi ez a nagy pangás lányoook? :( *egyedül sétálgat a Szentélyben és titokban leskelődik az együtt fürdőző Draco és Blaise után - hiányolja maga mellől a csínytevéshez Kyrát*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 19:58 
Könyvmoly

*bevánszorog*

szent szisza, teljesen hulla vagyok. >< tegnap találkoztam a barátnőimmel egy kis csajos estére, későn értem haza, vagy korán attól függ, honnan nézzük, és most szenvedek kutyául, gondolom ki találjátok, hogy miért... x"D

plusz ma már jártam anyukáméknál is, nem rég értem haza, és legszívesebben lefeküdnék aludni, de lesz ma este 10től a nat geon egy műsor, amit nagyon nézni akarok: Hirosima japán és amerikai szemmel. úgyhogy most kipeckelem a szemem, hogy ne aludjak be a kezdésig. ><

amphe, süüütiii! ^^ nagyon jól hangzik. :) és én is jelentkeztem erre az új kihívásra.

Jess, párosításon nem gondolkodtam még, megvárom a kulcsot, aztán próbálok valami izgiset alkotni. =D de persze slash lesz, nem tudom megtagadni önmagam. =D

nekem sok kedvenc városom van, pl én Budapestet is szeretem ^__^ az egyik legszebb főváros szerintem, persze nem minden része turista kompatibilis, de ez máshol is így van. T.T

na megyek, előkeresem a szempeckeimet. xD

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:44 
Tollforgató

Sziasztok!

Gondoltam van egy kis időm, benézek. :D

Provance tényleg gyönyörű. :x *.* Mondjuk alsó-rovance-ban csomó bunkó van, gazdagék egy kicsit el vannak szállva maguktól, de a felső része valami álom. Hihetetlenül szeretem, ha valaki menni akar, van egy hihetetlenül jó szállásunk. Egy házaspár csinálja, három nyelven beszélnek, és mindegyiken szívesen beszélnek. :)
Am én beszélek valamennyire franciául, szóval nekem Párizs is nagyon tetszett. Az egész légkör megfogott, hihetetlen volt. Mindenből áradt a kultúra, a törtődés, az igényesség és az ihlet. Építész szeretnék lenni, imádok festeni, rajzolni és költeni, a francia imprisszionistákat is nagyon szeretem, szóval én nagyon jól éreztem magam. :) Bármikor visszamennék.

Doo, teljesen egyetértek veled, nekem is ez a három kedvenc városom. Mondjuk nekem a sorrend: Párizs, New York, London. De szeretem még mondjuk Prágát is. :x

Mondjuk én ezen a kihíváson nem fogok részt venni, de szívesen olvasok csajok. :) Amit most fogok írni, az a krimi és egy Audrey&Percy humoros novella lenne. :) Az utóbbi már nagyon kikívánkozik belőlem. :D

Amphe, az a süti nagyon finomnak hangzik. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:15 
Billentyűzetgyilkos

Hello :)

*nagy adag szoborsimi és leül hűsölni*

Amphe, örülök, hogy jó volt a mozi, és jó sütögetést :) Biztosan fini lesz :D

Én imádom Franciaországot! London, Párizs, New York a 3 kedvenc... :)
Mivel fashion-addicted is vagyok ,ezért nem meglepő. :)
Másrészt imádom a francia nyelvet, elvarázsol a zenéjük... minden vágyam lenne, hogy a 1900-as évek elején és közepén Párizsban éljek. :) /A háborút leszámítva./
És nem csak Párizs, mondjuk Provance. :x - ugye így írják?
Párizsban eddig háromszor voltam, de az utolsó is már 5 éve volt... ahj, de mennék most *.*

Amúgy párosokról még nem igazán gondolkodtam, előbb SC-t be kell fejeznem :D Már nem sok van hátra... két késő este fennmaradás és írás, aztán kész :D

Én Balcsin voltam - azért nem jártam erre, Jess. :D
Jól kibabáztam magam, és durva, hogy éjfélkor nem tudtam elaludni, mert annyira hozzá vagyok szokva a késői lefekvéshez.
Ott nagyon meleg volt, igaz, nekem a víz hideg... 28 foknál hidegebbe be nem megyek!

Kida, jó, hogy vagy, olyan régen jártál szentélyben! :) :(

Szia, Shanon! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:08 
Betűmániákus

heló :lol:

igen, hivatalosan is a a Kóbor Papnő Lelkek csoportjába tartozok :roll: de én szeretek itt :D

*segít amphenak összerakni a kupit*

mi hír erre? :)

óh, francia hon? az jóóó, szívesen megnézném Párizst ^^

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 12:58 
Fanfic-faló

Hejhó! :)

csak beszagolok, hiányzott a Szentély ^^ Épp sütögetünk anyuval, Raffaellos süteméééény :3

aztán később rendet teszek a főosztályomon és nekiállok a körmölésnek :) :x

egész jó idő van most, az elmúlt napokhoz képest... tegnap késő délután szabályosan szakadt rólam a víz még klíma mellett is, mikor moziba mentünk :D megnéztük a Förtelmes főnököket, hát sikítva röhögött az egész terem XDDD rengetegen voltunk :D

kivel mizujs? :) Remélem, jól vagytok ^^
Nem nagyon olvastam vissza, valaki jelentkezett az új kihívásra? :)

*szoborsimik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 5:00 
Szárnybontogató

*bebaglyozik a fórumba* huhú, van errefelé valaki?

Olyan csendesek vagytok mostanság~ Az ember azt hihetné, papnő létetekre leléptetek a szektából!

Egyébként valaki nem tudja, hogy kell láthatatlan zoknit szőni? Kendo edzésekre jól jönne~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 16:01 
Tollforgató

*kida feltűnik* ÜDV! :D

Vicces, hogy mindenkiből milyen ellenérzéseket vált ki Franciaország. :3 Nekem Párizs az egyik kedvenc helyem, velem nagyon kedvesen bántak az ottani népek, még akkor is, mikor végső elkeseredésemben angolul kértem valamit. :D
Ettől függetlenül Angliát választottam, mert most megint rám jött a britek iránt érzett imádatom... XD
A párosom is megvan már, szóval jó lesz. :3

Egyébként meg Pottermore! :D Mondjuk volt/van egy kis bosszúságom, de mindegy. :/

Na, most megyek, anyám itt pattog, hogy csináljak valamit, tehát takarítok valami jól látható helyen egy órácskát... :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 14:54 
Szárnybontogató

Már abbahagyta, szóval valaki tuti lecsapta. (luckily) *három perc múlva, szerk: már megint csinálja ._.*

Egyébként France belőlem is ellenérzéseket vált ki. Egyszer voltam, de nagyon utáltam, főleg Párizst. Mindenhol fintorogtak, mikor angolul kértem valamit, még a kávéházban meg a hotelban is, pedig ha valakinek, nekik aztán az lenne a dolguk, hogy kinyalják a popsim. Meg az egész helynek van valami... kellemetlen atmoszférája. Szóval nem vágyom vissza. Viszont a francia nyelvű országok közül Belgium nagyon tetszett. :]

Btw, ti gondoltatok már a párosotokra? Most, hogy abszolút nincs kötöttség, szerintem nagyon vegyes lesz a felhozatal~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 12:19 
Könyvmoly

sziasztok! :x

Jess, ez a kukiszellem izgisen hangzik, mindenképp utána kutatok. :D a kis diszkóshoz meg kopogj be egy péklapáttal e kezedben. ;)

Doo, Franciaország is jó, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle. :) nekem elég hamar kiesett, mert nem sokat tudok a francia kultúráról az alapokon kívül, meg nem szeretem a francia nyelvet olyan nyálas vagy nem tudom xD, angol szakon meg már így is túl sokat foglalkozok Angliával, Japánt meg szeressem meg szerettem is volna egy jó ideje valamilyen japános ficket írni, úgyhogy most megragadom a lehetőséget. :)

és most suhogok vissza tumblr-re, mert végre megjavult, és ma kiadták shinee babáim legújabb japán pv-jét, úgyhogy buzgok ott rendesen. :D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 16:51 
Billentyűzetgyilkos

Hello :)

Jess *.* te mázlista, gumicsizma tulajdonos. :D

Sokáig nekem sem volt, pedig akartam, csak nem láttam olyat, ami tetszett volna, no meg, akkor mindenkinek olyanja volt, én meg nem a tömeg után mentem, hanem a drága Lagerfeld bácsi után :x A Jeans club-ban láttam egyszer egy fekete alapon rózsaszín rózsásat, és nem hagyhattam ott. :D

Amphe, gratu, örülök neki^^ :)

Ma már be is fejezem a Glee-t, már csak 2,5 rész van hátra. :)
Aztán shiconcot kell írnom, de nagyon :D Bár már túl vagyok a kötelező 3000 szón, a történetemben még sehol nem tartok. :D
Hétvégén viszont tényleg nem leszek itthon, most megyünk égül Zamárdiba. :)
Megint babázok majd~ :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 16:37 
Fanfic-faló

Az úgy nem semmi azért :D :| Adott az érzésnek. Bár, magamból kiindulva inkább ilyenkor, mint este, mikor az ember pihenne, tévézne, aludna -.-

Hát, elég tiszta Dramionés vagyok, mást nem nagyon írok, verselek meg novellázok még. A novellák is Dramione hangulatúak, viszont nem párbeszédes és nincsenek megnevezések sem, főként leírásokat és gondolati megjelenítéseket tartalmaznak, tehát attól eltekintve, mi szerepel kategóriamegjelölésként, bármilyen párosra, akár PD-re is rá lehetne húzni. Ez a tapasztalat, sokan mondták, hogy másokat képzeltek a helyükbe :) Ha gondolod, lesd meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 16:13 
Szárnybontogató

Amphe, Dramionén kívül írsz mást is? Valamibe beleolvasnék, de Miss Grangert erősen diszkriminálom, szóval~

Egyébként sokáig én is no gumicsizmás voltam, aztán egy végzetes őszi délután megláttam a playersroom kirakatában egy angol zászló mintásat. Nem kicsiben, az egészet átfonja a zászló, én meg anglofil vagyok, úgyhogy tíz perc múlva már boldog tulajdonosa voltam a csizmáknak. Azóta imádom őket, ősszel/télen/tavasszal, bármikor képes vagyok hordani~ :3
Egyébként én sajnos már megtanultam, hogy mindig olyankor jönnek a fontos hívások, mikor úgy vagyok vele, hogy "oh, majd visszahív", szóval sokszor inkább kipecázom a telefont a tartójából. :/

Amúgy meg nyomorodjon ketté minden kisp*csű diszkós, aki azzal kompenzál túl, hogy ötmillió decibelen bömbölteti a tüctücöt. Konkrétan remeg a víz a kádban meg a poharamban, az alattunk lakó olyan hangosan tolja a 'zenét'.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 16:02 
Fanfic-faló

Engem a gumicsizmás vezetés veszélye nem fenyeget, ugyanis nincs :D se kerti, se divat... vastag a vádlim a tánctól, úgyhogy, ami tetszett volna, az nem jön fel, a boka gumicsizma meg undorító szerintem XD meg belesül a lábam :D
Telefonálni még nem nagyon merek kocsiban, inkább csörögjön, tojok rá, de nem akarok balesetet. Addig is legalább jó zenét hallgatok xD ha meg fontos volt, úgyis visszahívnak később :D

Júj, örömmel jelentem, hogy túl vagyok az új Dramioném első fejezetének feltöltésén :oops:
Akit esetleg érdekel, katt a ficblogomra :) Bár... :D Nem túl sok reményt fűzök hozzátok, drága Drarrystáim :D :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 15:51 
Szárnybontogató

Uh, én szerencsére nem dohányzok, ha szenvedek valamivel, az általában a telefonom. Éritőképernyős, úgyhogy nincs rajta zöld gomb, hogy felvedd a hívást, amit ki tudsz tapogatni. Mindenképp meg kell érintened a megfelelő pontot, ahhoz meg ugye le kell venned a szemed az útról egy pillanatra... Nem túl kényelmes dolog.

Magas sarkúban amúgy én sem szeretek vezetni, mindig félek, hogy letörik a sarok, mikor azzal támasztom meg magam, miközben nyomom a pedált. Bár mondjuk még ez is jobb eggyel a gumicsizmánál. Egyszer próbáltam ki, de majdnem ütköztem is, mert a nyomorult gumicsizma beakadt a pedál és a karosszéria közé, nekem meg úgy kellett kirángatnom. Azóta csak mezitláb vagy maximum papucsban vagyok hajlandó vezetni :'D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jessica_B_Vicious 2011 augusztus 05 (péntek), 16:19-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 1:36 
Fanfic-faló

Volt már példa a mezítláb vezetésre, mégpedig szóbeli érettségi után :D olyan veszettül felnőttnek és érettnek éreztük magunkat, hogy a ceremónia után lekaptuk a holdjáróinkat, mezítláb vonultunk át a szemközti kávézóba egy turmixra, aztán pedig mezítláb vezettem haza, magassarkúban még nem merek manőverezni :D Félek, hogy beleakad a sarkam a lábtörlőbe és megijedek és történik vmi baleset :|

Ugyanez a dohányzás... jobb kezes vagyok, ballal meg szenvedek az ablaknál.. ha a számban van, a szemembe megy a füst és nem látok :D úgyhogy masszív szenvedés van, semmi nem jó, de majd beleszokok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 23:53 
Szárnybontogató

polly, elvileg már hárman vagyunk a Japán kategban. Tök fura, hogy a jelentkezők egyharmada kapásból ezt választotta, én azt hittem, szegény Japán fog a legkésőbb betelni. (Úgy tudom, most France van leginkább lemaradva~)

Egyébként meg tudod, ízlések és pofonok. :D (és ebből általában pofonok lesznek) Egyébként ha szereted a humoros írásokat, akkor melegen ajánlom Ruka Bodris sztoriját. Talán Bodri a kukiszellem a címe, nem tudom, DBSK/Suju crossover (ha jól emlékszem). Én olyanokat dőltem rajta a nevetéstől, hogy sajgott az oldalam, mire a fic végére értem.
Egyébként tény, hogy a fordítás kétélű kés, viszont árnyalatok tekintetében szerintem az angolok vezetnek. :]

Amphe, hát én sem vagyok egy égimeszelő! 166 centicskémmel én is jártam már úgy, hogy közelebb kellett tolnom a kormányhoz az ülést, de hát ez van, ezt kell szeretni :D Egyébként te szoktál mezitláb vezetni? Én imádok, de eddig senki sem osztozik a lelkesedésemben~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 23:21 
Billentyűzetgyilkos

Köszi, hát akkor én is elmondom: Franciaországot választottam. :)
Polly, valahogy éreztem! :D :D

Jaj, és gratu mindenkinek a vezetéshez^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:56 
Könyvmoly

lebuktam :D

velem nem az a baj, hogy szeleburdi vagyok, hanem iszonyat mértékben tudok pánikolni stresszhelyzetben, olyankor mindig elkezdek kapkodni, meg szétesni, úgyhogy nem vagyok túlzottan kocsi biztos... ><

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:46 
Fanfic-faló

Nicsak, Polly, micsoda vallomás :D Egyszer talán meg kéne próbálnod ;) Engem is anyu régen mindig szeleburdinak nevezett, aztán egész összekaptam magam, és összeszedetten vezetek, odafigyelek mindenre :) Bár, ha tartasz tőle, hogy baj lesz, akkor lehet jobb pihentetni még picit :)

Doo, örülök, hogy klassz napod volt ^^ Az enyém is szuper volt :)

Jess, én összerosáltam volna magam egy terepjáróban :D főleg a 150 centimmel XD el se érném a pedált :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:39 
Könyvmoly

amphe, örülök, hogy megvagy, és nem raboltak el! vigyázz magadra! :) a vezetés pedig biztos jó volt. :) mondjuk én a nagy f1 imádatom ellenére soha nem ülnék kormány mögé, mert tuti lekaszálnék valakit, nem vagyok elég összeszedett ehhez. :'D

Jess, akkor úgy érzem, hogy sose fogunk romantikus, egymásnak kedvenc történetet felolvasós estet tartani. x"D a magyar vs. angol meccshez: ugyanígy van ez szerintem fordítva is, meg hát minden nyelvben vannak olyan szófordulatok és elemek, amik egy másikban még akkor se fognak ugyanúgy hangozni, meg pontosan ugyanazt jelenteni, ha megfeszül is az ember az erőlködéstől. de ettől szép és változatos a világ~ :)

Doo, de jó, hogy te is! :) Hát szerintem is el lehet mondani, max ha nem, majd kikapunk péklapáttal, de az md alapján szabad a pálya. :) Az én kategóriám Japán. a tied? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:27 
Szárnybontogató

Doo, eddig elvileg kilencen vagyunk a CCC-n. És szerintem simán el lehet mondani, elvégre az MD-n is kitették, ki melyik kategóriába jelentkezett~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 22:14 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :x

Jaj, örülök, hogy van itt forgalom^^

Amphe, tejóég. o.O Azért örülök, hogy nem lett semmi baj, és remélem, hogy nem is lesz. :)
Én is nagyon paranoiás vagyok... bár én ilyenkor sírni szoktam, nem segít, de... :]

Polly, de jó! :D
Én is jelentkeztem. :) Te melyik országot választottad? Azt el szabad mondani?

Hát én skinshez nem tudok hozzászólni, viszont már a Glee 2. évadjának a 14. részénél tartok~ :D

Jaj, ma nagyon jó napom volt, taliztam Lizivel, jó pár órát elüldögéltünk és dumáltunk a Siriusban. :x Olyan jó volt... annyira varázslatos az a hely :)
Aztán itthon voltam, beszélgettünk meg miegymás... anya holnap utazik el, épphogy csak itthon volt egy napot. =/...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 21:57 
Szárnybontogató

PW, hát Jamie... Még ha mindent megcsinálnának vele, amit mondtál, akkor sem lenne az igazi. Az arca túl semmilyen, életlen, szinte karaktere sincs. A Vadóckát meg a Stormbreakert én is csak miatta néztem meg, de hogy azok milyen jó filmek voltak! A Wild Child után napokig Poppy Moore-nak képzeltem magam :'D

Lily szép lány, de nekem abszolút nem Clary. Az én Clarym egy fiatal, dögös, szarkasztikus Bonnie Wright, mindenesetre Lilynek szerintem is sokkal nagyobb esélye van élethűen alakítani őt, mint Jamie-nek Jace-t. Oh és ha shippelni kell, akkor nálam a Clary/Sebastian az abszolút befutó, de a Clary/Magnus is játszik. (csak mert, no special reason, kay? :evil: :mrgreen: )

Nana, nekem a Magnus/Camille erősen OTP-m! :D Egyébként szerintem nem meleg, csak vele is az van, mint pl. Frankyvel a skinsben. Nem az ember (vagy vámpír) neme számít, hanem maga az ember. Tök mindegy, mi van a lábai között, ha fülig beleesik, nem fogja érdekelni :D

Én conokon szoktam cp-zni, de nem vagyok valami nagy spíler :3 Egyébként az elektrum korbácsomat ne tessék cikizni, igaz, nem arany és ezüst ötvözetéből készült, mint az elektrum általában, hanem 2 méteres scooby madzagokból (nem röhög!), de látványra azért elment :D

Én egyébként Camille-ra hasonlítok a legjobban (blonde hair/green eyes FTW), de szerintem egy Jessamine cp-re is benevezhetnék. A többiekre sajnos nem hasonlítok. Januárban volt sötétbarna hajam, de bleh, nem tetszett, szóval ráfogtam, hogy csak Izzy cp miatt csináltattam meg és gyorsan vissza is festettem :D

polly, én meg ilyen angstmadár vagyok. :'D Persze, hogy nem mindegyik jó (a magyar fandomban pl. alig egy-kettő), de ami jó, az HIHETETLEN. Valamelyik nap olvastam egyet, KHR fandomú erősen angst fic volt, és annyira zseniális, hogy két napig totál depressziós voltam tőle, miközben egyik katarzist éltem át a másik után. Ha tehetném, szobrot állítanék az alkotónak~
Btw, igaz, a magyart is lehet szépen használni, de az angol bizonyos árnyalatait egyszerűen NEM LEHET ÁTADNI. Nincsenek meg rá a megfelelő kifejezéseink, szófordulataink, és bármilyen ravaszul is fordítja az ember, a végén nem ugyanazt fogja jelenteni és átadni, mint amit eredetileg. Erre a legegyszerűbb példa a How does it feel?, ami a tankönyvek állításaival ellentétben nem azt jelenti, hogy Milyen érzés? Vagyis azt, és mégsem teljesen azt. Más az árnyalat, más a dolog kontextusa, de mi így tudjuk lefordítani, mert az ismert kifejezéseink közül ez közelíti meg leginkább az eredeti jelentést. Ebben ütközik ki leginkább a két nyelv különbsége, a fordítás is ezért olyan sokszor, mint amikor a vonat átdöccen egyik sínpárról a másik sínpárra. ~

Amphe, ne is mondd. Én általában az Astrát, a Corsát vagy a Fordot szoktam vezetni, de mindegyik szinkronváltós, a múltkor meg beültettek az automata váltós Kiába, mondván, hogy vezessek én. Hatalmas terepjáró, az ülése is magasan van, mondom úristen, hogy fogom én ezt elvezetni, ráadásul városon kívül kilencvennel óriási forgalomban, de a végére már tök jól ment. Szerintem akinek van érzéke hozzá, az egy idő után ráérez az ilyesmire, de az elején tényleg elég ijesztő a nagy autó~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 21:05 
Fanfic-faló

Szép estét!

Remélem, nem gondoltátok, hogy éjjel elloptak a réztökű baglyok :D
Éjjel velem volt párom, kiültünk a teraszra fényben, kint dumáltunk, és nem jött senki... talán látták a fényt, meg volt világítva az udvar és nem mertek bejönni, de a recsegést ropogást, mászkálást ugyanúgy hallottam :| Hát, örülnék neki, ha végre feladnák a dolgot.
Konyhakés nincs nálam, csak a 10 körmöm meg a telefonom. Esetleg olló :D Kíváncsi vagyok, ma éjjel lesz e valami... -.-

Képzeljétek, olyan büszke vagyok magamra :oops: Tudom egoizmusnak hangzik, de nem az :D Ugye régóta van jogsim, de mindig csak anyu Suzukiját vezettem... aztán mostanság egyre bátrabb lettem, vezettem egy Astra Coupé-t, egy Tigrát, és végül tegnap párom nagy örömére bemerészkedtem egy Volvóba is :D Azzal cirkáltunk éjjel Pesten, és olyan jó volt :oops: Nagyon féltem tőle, mert nagy autó, és drága és mivan, ha tönkreteszem, de minden rendben volt :) Most már nincs megállás :D

Látom, fene nagy a Pottermore őrület :) Olyan jó, hogy ilyen kis lelkesek vagytok! ^^

Puszii

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 20:31 
Könyvmoly

Sziasztok! :-*

Hát a beszélgetés nagy folyamába nem nagyon tudok beleszólni, mert nem ismerem a tárgyát, de azért beköszönök. =D

Jess, ha nem akarod, nem kell olvasni tőle, mindenki azt olvasson, amit szeret. :) Én pl. a nagyon angstos, sírós sztorikat nem szeretem annyira, mert kevesen tudják igazán jól megírni, s néhány pocsék után mindig elmegy a kedvem (persze néha sikerült belefutnom gyöngyszemekbe, el is fogyasztottam pár százas pzst olvasás közben), meg hát nevetni és rózsaszín buborékokat böfögni jobban szeretek. :D éljen a humoros fluff! ^__^

Olvasni én is inkább angolul szoktam, de inkább a kínálat végtelensége miatt, és nem a nyelvért. Szerintem a magyar szebb és kifejezőbb nyelv, csak nem mindegy ki használja. :)

amphe, te jó ég! O____________O Ez nagyon durva, főleg úgy hogy én is egy kis paranoiás kis izé vagyok. remélem minimum a konyhakéssel az éjjeli szekrényeden alszol!!!

mai napom fénypontja, hogy Kyra szólt erről az új colourful coutries kihívásról, amiben Amy is benne van, és úgy belelkesültem, hogy jelentkeztem is nyomban. :) szeretem a kihívásokat, írásra ösztökélik a lusta lényemet. :D

*szoborsimi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 20:02 
Szárnybontogató

Igenigenigeen....! Összesen hárman rajongunk a könyvekért az osztályomból (és itt ki is merül az ismerettségi köröm, mert a többi ismerősöm mind netes és az ország másik felében él - jellemző :lol: ), és mind Alexre szavaztunk, hogy ő A Jace. Miatta néztük meg a Vadóckát, a Stormbreakert meg a Negyediket, és halálosan fel voltunk háborodva, hogy Clare szerint tökéletes választás az a furi szőke gyerek a New moonból meg a Johannázó Sweeney Todd. (És Grindelwald, és ez mindig csak később jut eszembe, és Bonnie Wright vőlegénye, ez meg még később, pedig így van csak köze a HP-hez XD mindegy.) Bleh :D De most olyan korszakomat élem, hogy semmire nem tudok olyan igazából negatívat mondani, szóval hadd vágják le a haját, gyúrják ki egy kicsit, változtassák meg a szeme színét, és NYŰGÖZZÖN LE, mint Jace, MERT ADTAM NEKI EGY ESÉLYT. Fú Jamie, érezd fenyegetve magad xD Mert ha nem...

Lily Collins meg egyre szebb nekem. Nagyon nem így képzeltem el Claryt, de ha őt is átdizájnolják menő, pöttöm dögös new yorker vörössé (miért használok eeeennyiii jelzőőt...?), és jól fogja játszani a szerepét, akkor csak hajrá. Nem vagyok egy nagy Clary-Jace shipper, kicsit jobban érdekeltek, amikor még mindenki azt hitte, tényleg testvérek. De szuper, hogy a kémia megmaradt a későbbi könyvekben is.

http://www.fanfiction.net/s/5675736/1/City_of_Clary Ez kb. az egyetlen fic, amit róluk olvasok és szeretek :D Az első két fejezet siralmas, onnan indulnak a dolgok. Különösen tetszett, amikor Jace és Clary elmennek óvszert venni, és még ugyanannál a szekciónál belefutnak a Magnus-Alec párosba :lol:
Amúgy a történet szakkifejezéssel élve tiszta smut, szóval ennek tudatában tessék, vagy ne tessék rákattintani :D

'nincs bátorsága pursue-olni' -> nincs bátorsága futni a lány után, és megvallani neki gyengéd érzelmeit? :lol: én se tudom most a pontos jelentését, és tudom mennyire idegesítő, amikor csak csettintget meg tátog az ember, hogy 'mindjárt megvan, csak most nem jut eszem...ÁH, megvan!' . Pedig angol terén még elég silánynak érzem magam, jesszus, mi lesz később? xD Will Herondale ismerősöm facebookon, és igazából nagyon jófej a srác (csaj???); ő szeretette meg velem a karaktert, és magyarázta meg, mit miért csinált a könyvben. Meg jók a szövegei (mármint az igazi Willnek :D)

Jessaminet én úúúúgy nem szerettem, szerintem totálisan felfújja ezt a 'fúúúúúúúúj, fúúúúúj, undorító, harcoló nők, árnyvadászok, fúúúúj' dolgot; az egyetlen jó megmozdulása az általad már említett esernyős dolog volt. Az nekem is tetszett :D Viszont amit utána művel, az kész hisztéria.

Magnus, oh :x Rá nincsenek szavak. És bár nem értettem, hogy most hogyan is lehet Camille szeretője, ha nyilvánvalóan MELEG, elintéztem annyival, hogy biztos még bizonytalan volt a drága xD Viszont az a 'black hair and blue eyes - my favorite combination' dolog nagyon betett. Folytam szét a könyv fölött :x

Cosplayezni nem szoktam, mivel ugye nem igazán élnek hozzám hasonló ítík a (planétán) közvetlen környezetemben. Az első, és utolsó cosplayem is Harry Potteres volt, harmadikos voltam, és én voltam Hermione, aki mindig négyszázhatvan százalékot kapott a (botokkal porba írt) dolgozataira. Volt még egy szadista McGalagony-unk meg egy Cho. Szép idők voltak :lol:

home-made elektrum korbács -> ez fájt a legjobban :)) tudod, nagyon imedzsinetív pörszön vagyok =)) =)) nem tudom, miből rakhattad össze, de biztos óriási sikert aratott :D

rúnákat amúgy én is rajzolok magamra, a családom már a plafonon van, de nnna.. :D még mindig jobb, mintha rátetováltatnám magamra :P

ja, és még azért sem cosplayezek, mert alkatomnál és kinézetemnél fogva csak Tessa lehetnék, akit meg ugye mindenki utál, mert megkeseredett mériszú :D pedig eléggé hasonlít rám, mármint hogy minden lében kanál és imádja a könyveit ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 17:46 
Szárnybontogató

Jé, ezt a videót mintha én is láttam volna valamikor! Nekem igazából ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=Nug88FDlwmw&feature=related Valamiért mindig mosolygok rajta~ Bár azóta annyira nem, hogy Alex lepasszolta az MI főszerepét. Jamie Campbell Bower aranyos színész, nem is játszik rosszul, de NEM Jace. Köze sincs ahhoz az egoista, féloldalasan vigyorgó sráchoz, akit látni szeretnék, tehát~

Én nem szenvedtem ilyen problémáktól :D Láttam a Percy Jacksonos filmjében és egyből azt mondtam, hogy hű, szia, Alec! :3 Úgy látszik, az én ismerettségiköröm nem preferálja brunette-eket : D

Oh és ezek szerint eltaláltam volna Alec karakterét? $star yaay! Pedig esküszöm, improvizáltam :D

Az Infernal Devices nekem egyéként csalódás volt. Willt ki nem állhatom, Jem meg nyomi, mert nincs bátorsága pursue-olni (valaki magyarul? elfelejtettem:/) a dolgokat, amiket igazán szeretne. Tessa... no comment. Brr. Kezdetben Jessamine is idegesített, de miután az esernyőjével szétszabdalta azt a kis cuccost (talán koboldot? nem emlékszem hirtelen) a parkban, kicsit megkedveltem. Viszont Magnus óriási volt! Az MI alatt is nagyon bírtam, de az Infernal Devices közben a szó szoros értelmében szerelmes lettem belé. Camille meg... Camille a girl crushom az egész sorozatból :D

Btw, PW, nem tudom, mennyire vagy otthon cosplay terén, de mi egy fantasy versenyre csináltunk egy jelenetet az MI-ból :D (Simon megmentése a vámpíroktól, miután Magnus partiján elkeveredett~) Volt Alecünk (egy fiú osztálytársam nagyon hasonlított rá és bírta a könyveket, szóval bevállalta a cp-t :'D), Clarynk, Camille-ünk, egy plüss játékpatkányunk, én meg Izzy voltam home-made elektrum korbáccsal :DD Nagyon fun volt, a verseny előtt egy kávézóban mindenkit telerajzoltam rúnákkal (Camille-on kívül, ofc). Mikor fizettünk nagyot nézett a pultos :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 17:15 
Szárnybontogató

Megvan, megvan, megvan! :lol:
Nagyon törtem a buksimat, hogy mikor is lett Tonyból Alec - hát itt! Ez volt anno az első TMI-s videó, amit láttam, még akkor, amikor kb. a Csontváros felénél jártam. (utálom, amikor rímekben beszélek >_<)

http://www.youtube.com/watch?v=bNyQROv4zT0

A zenéje is nekem külön az egész TMI 'betétdala'; és amikor most, vagy két évre rá megláttam Tonyt a Skinsben... Ezért nem bírok valahogy mást elképzelni :oops: :oops:

Logan Lermannal meg az a bajom, hogy egy időben minden kedves ismerősöm szerelmes volt belé, és teleszórta a facebookomat/tumblromat/agyamat a képeivel. Jaj nekem :D

"yeah, i'm a bit gay and i wear shabby clothes but hey, i'm still a shadowhunter. How's that for hot?"

THIS. XDDDDD Fúúú, ez annyira ott van. =)) =)) =)) Nekem amúgy is az angyalok (meg az angolok) a gyengéim, úgyhogy például a mai napig nem tudok választani Will és Jem között - csak hogy említsük Clare másik sorozatát is (ami megintcsak a gyengém a viktoriánus kor miatt)

Dakota az Arany iránytűben szerepelt még csikókorában, aminek a könyv-trilógiája régi-régi kedvencem. Nagyon tanulságos és elgondolkodtató könyvek, bárkinek ajánlom, bár sokan kritizálták a keresztényellenes szövegei miatt. (Erős katolikusnak tartom magam, de mindenek fölött a szabad gondolkodás :) ) Aztán meg volt talán a Holdhercegnő, amit én személy szerint sose láttam, de a könyv az nagyon aranyos :) Nem vagyok túl nagy rajongója a csajnak, de felvettem facebookra - és láss csodát: visszajelölt. Ez még a Skins ötödik évad előtt volt, úgyhogy akkor meg is fogadtam, hogy majd megnézem azt az évadot.

A nevedet megjegyeztem (reszkess xDD); Michelle ruhája meg olyaaan szép itt *-* Amúgy az egész csaj az, pedig a szó szoros értelmében nem mondhatnánk rá, hogy szép. (Ezazz, gratulálunk a nagyon értelmes kifejtésért, köszönjük PW, hogy ilyen okosakat tudsz mondani. -.-') Nekem tetszik :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra