Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 15:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Rachel Lee alkotói barlangja
HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 17 (hétfő), 13:29 
Zöldfülű

Sziasztok!
Először is nagyon szégyellem magam, amiért több, mint 1 év után írtam meg a harmadik fejezetet a Smaragdzöld íriszekhez : ( Röstellem, de nem vagyok egy kitartó ember, azonban most újra kedvet kaptam a fabrikáláshoz és ugyan nehéz valamit folytatni, ha már a régi ötleteid elvesztek, de én megpróbálom a lehető legjobbat kihozni az egészből. : ) Rengeteg újabb ötletem támadt, amit próbálok beleszőni a cselekményekbe és remélem akadnak régi és új olvasóim is.
Másodjára pedig arról írnék, hogy a negyedik fejezet a maga csendes tempójába halad a lényeg, hogy a vázlat és az elképzelés már meg van hozzá!

Kedves Lore!

Sajnálom, hogy eltűntem, mint a kámfor. A várva várt fejezeted most készült el és már fel is töltöttem. : ) És készül a következő!

Puszil titeket, Rachel. <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 19:45 
Zöldfülű

Szia!

Gondoltam érdeklődöm a következő fejezet felől. Hogy haladsz? Számíthatunk a közeli jövőben frissítésre? :)

Lore

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 21 (vasárnap), 23:04 
Zöldfülű

Jó estét minden kedves olvasómnak, aki olvassa eme firkálmányomat!

A helyzetjelentés a következő: a harmadik fejezet jelen pillanatban is íródik és remélem, ha hét közepére nem is, de hét végére fel lesz töltve, hogy tovább követhessétek Gerry kalandjait a szerelemben és egyéb más helyeken :P
Hozzátennék még egy kis nyalánkságot is, hogy tudjátok milyen zenéket hallgatok miközben megszületik a mű. Alexandre Desplat - aki néhány Harry Potter film zenéjét is komponálta - gyönyörű zenéit hallgatva kiírom magamból a világmindenséget :D
Jelenleg pedig a legszebb film zenéje szól a hangszóróból, ami nem más, mint a Forrest Gump című remekmű zenéje. klikk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: C.V. (Smaragdzöld íriszek, második fejezet)
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 20:04 
Zöldfülű

Halihó!
Repesek az örömtől, hiszen fél éve még béták segítségével sikerült elfogadtatni fejezeteimet, de a Smaragdzöld íriszeknél eldöntöttem, hogy próbára teszem magam mennyire fejlődtem. Az első fejezet simán átment, bár kétszer kellett elküldenem, mert 2 nap várakozás után semmilyen visszajelzést nem kaptam, majd második próbálkozásomra elfogadták. Az önbizalmam egy kicsit nőtt, de az újabb fejezetnél újra alábbhagyott. Aztán tessék, tegnap este elküldtem és mára már fent is van!
Tehát jó szórakozást az olvasáshoz, remélem mindannyian élvezni fogjátok! klikk

//KRITIKÁKAT TOVÁBBRA IS VÁROK, ÖTLETEKET PM-BEN VAGY EMAILBEN(RACHELEE@MAILBOX.HU), KÉRDÉSEKET PEDIG ITT!//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Rachel Lee alkotói barlangja
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 17 (szerda), 22:10 
Zöldfülű

Sziasztok!
Végül én is megnyitottam a kis ficblogomat, ahol helyzetjelentést adok a történeteimmel kapcsolatban, illetve ha bármi kérdésetek van a történetemmel kapcsolatban, ami lehetőleg nem véleménynyilvánítás(értsd: kritika), akkor itt bátran kérdezhettek : )

Jelenleg futó történeteim:
- Smaragdzöld íriszek klikk

Inaktív/befejezetlen történeteim:
- Jake ígérete (nem valószínű, hogy be lesz fejezve, ha újra kedvet kapok hozzá, akkor van esély rá) klikk

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra