Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 2:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 15:36 
Betűmániákus

Jeremiaht? És az meg mi a szösz? :D
Más. Ringer 1x01 vagy Revenge 1x01 valaki? :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 15:32 
Betűmániákus

Castiel írta:
The Vampire Diaries 3x01 vagy The Secret Circle 1x01 valaki? :D

TVD az nem, de a TSC az igen... ^^ Legalábbis elhatároztam hogy követem. :D

De miután nyögvenyelősen megszereztem a Jeremiaht, azt nyomatom még egy darabig. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 13:09 
Betűmániákus

The Vampire Diaries 3x01 vagy The Secret Circle 1x01 valaki? :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 15:09 
Fanfic-faló

az évad első részében nem rondának mutatták őket? mikor tündeföldön jártak.

de a szellem, a néger nő csak azután, hogy Jessica odaadta a babát Arlene-nek, nem? előtte Hoyt és Jess házában volt, és akárhányszor próbálták kidobni, mindig visszakerült. amúgy az is szép volt, mikor ő eltávozott. :) Lafayette-nek mondjuk mozgalmas időszaka volt, az tuti.

nyílván elég erős, ha még Ericnél is idősebb, aki vagy... 1000 :?: éves. de nem tudott mozogni, ergo nem tudta volna felemelni sem a tömböt. pluszban előtte égett meg, nem? tuti, nem a szöszke szedte ki, mert ő nem tudta volna irányítani/fegyelmezni. logikátlan lenne. és nem is tudta csak a 3 fiú, hogy oda temették, nem? Alcide öntötte a betont, Eric meg Bill meg az ötletgazdák voltak.
halott királyokról szólva, és szerettem a ööö... vörös királynőt. :D sajnáltam, hogy cafrangot csináltak belőle.
hé, eszembe jutott, esetleg Debbie? mármint hogy ő is kiengedhette Russelt... közel áll Alcide-hoz, és utálja Sookie-t meg a vámpírokat...

szerk: jaj, mi jutott eszembe?! mikor Eric szürcsöl a szívből... :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 14:58 
Billentyűzetgyilkos

nem tudom, csúnyák-e igazából a tündérek : D

Arlene babáját nem René bántotta, hanem az a szellemcsaj, aki azt hitte, az ő gyereke! Mindent ő csinált, mindenről ő tehetett, tudod, ő írta a feliratot a falra, meg minden. Aztán megszállta Lafayette-t, kiásták a hulláját, meg a gyereke hulláját, és akkor megnyugodott, és békénhagyta Mikey-t : D

ez a betonba öntés nagyon jó ötlet volt, és én komolyan azt hittem, hogy ezzel vége annak a szálnak. Szerintem valaki kiszabadította, mert nem hiszem el, hogy ha ennyi ideig nem táplálkozik, meg ki van kötve ezüsttel, ki tud mászni egy betontömbből... Lehet, hogy az a szőke nő szedte ki, mert a lázadáshoz úgy gondolta, jól jönne neki plusz egy lázadó XD amúgy én őt nem szerettem, és olyan jó volt, amikor Bill meg Eric kinyírták : D szeretem nagyon ezt az újfajta összedolgozást, amit ők művelnek XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 14:47 
Fanfic-faló

csesszemeg, megnéztem megint, mert Newlinra nem emlékeztem, és megint... ááá! :(( DE ha az összes mocsok karaktert visszahozzák, nem kaphatjuk vissza Jesust??? *__* annyira édesek voltak tényleg! =(

most tűnik csak fel, hogy ezek mennyit káromkodnak! :D

Terryt én is szeretem, de Arlene-től a falat kaparom. erről jut eszembe, egy ideje nem hozakodtak elő a gonosz baba szállal... meg nem értem, hogy ex miért nem bántotta, ha eddig keresztbe tett nekik - ezek szerint nem ő kísérti őket?. =/

nem emlékszem, Russelt miért nem karózták meg a beton helyett...? még ilyen hülyeséget, hogy betonba temetik... 1 évig volt csak nyugtuk tőle. nem hogy Godric térne vissza! ő legalább dögös volt. :D

amúgy a szöszke nőt, Nan-t (?) én bírtam. =/ erre őt is kinyírták, hát, most mond már meg!? :D mindjárt átmegyek Bill rajongóba, hátha végre kinyírja valaki. : D

én azon gondolkodtam, míg a tündért mutatták Andyvel, hogy a csaj milyen ronda lehet igazából, ha neki bejön a seriff. :D mert azok csúnyák nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 13:55 
Betűmániákus

Bocsánat, hogy kicsikét beoffolok... :D

Egy kissé régi sorozatról érdeklődnék, olyan világ vége-feelingesről... sehol sem lelem, aztán hátha van valakinek valahonnét, vagy tud olyan helyet, ahonnét megkaparinthatnám... annyira hálás lennék. :(

Jeremiah... nem tudom, kinek mind mond a cím, két évadot megélt világ végés sorozat volt. A felnőttek valamilyen vírus miatt meghaltak az egész világon, és csak a gyerekek élték túl. A történet ezután az "esemény" után játszódik hosszú évek után (miután ugye a gyerekek felébredtek), a főszereplő pedig Luke Perry.
Állítólag látták páran, hogy a tv reklámozta a sorozatot, lehet így létezik szinkronos változat is valahol. Feliratom csak az első három részhez van, de ah. Angolul is jó, csak az a poén, hogy ami van is, azt is annyira kevesen seedelik, hogy kilenc hetet ír.... wáá.

Mindig is szerettem az ilyen sorozatokat, anno szerettem a Jerichót is, bár azt kissé elrontották. Állítólag ez sokkalta jobb klasszikus a témában.

*reménykedve továbbáll*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 13:37 
Billentyűzetgyilkos

az nagyon nagy volt : DD
amúgy annyit mondott, hogy csak figyelmeztetni akarja, hogy Terry múltjában vannak emberek, akik bosszút akarnak állni, vagy legalábbis haragjuk utoléri majd Terryt, és Arlene jobban tenné, ha azonnal ott hagyná. :( Remélem, nem szedik szét őket, annyira édesek együtt, meg Terryt úgy imádom, ő az egyik kedvencem.

Jesusnál én is sírtam, meg a nagyinál is, meg Pamnél is.

De ez mi durva már, hogy Steve Newlint vámpírként hozzák vissza? : O meg hogy Russell is visszatért, hát mi az isten lesz az új évadban? az összes eddigi összemixelve? XD

Amúgy eddig utáltam Andyt, de az utolsó részben egész jófej volt, amikor vitte a virágot Hollynak : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 14:25 
Fanfic-faló

Tania írta:
TRUE BLOOD SEASON FINALE!
Kérlek, mondjátok, hogy láttátok! Csak ezért maradtam fent egészen eddig, de basszus, megérte.

Annyira büszke voltam Sookie-ra, hogy lelőtte Debbie-t, ez az egyik legjobb húzása volt az évadban XD Meg jó még a Jessica/Jason, bár Hoytot nagyon sajnálom. Én nem hittem volna, hogy Russel akárkit visszahozzák, de érdekes lépés volt, Steve Newlin meg, ahogy egy barátnőm fogalmazott, "az igazi WTF" :D ja, és tetszik ez az új Bill/Eric friendship, de nem úúúgy, csak mint barátok : D közös gyilkolászás, nincs is semmi, ami jobban összehozhatna két embert/vámpírt : D Aminek nem örültem: iszonyúan sírtam Lafayette és Jesus miatt, meg akkor, amikor Pam jelenete volt. : ( azt meg remélem csak, hogy Tara nem halt meg, a jól láttam, csak súrolta a golyó, aztán az ablakba csapódott...

jézusom, Jesus ugye nem halt meeeg?! :-S :((
szerk: nem kell válaszolni... :(( :(( =(
szerk2: végignéztem, de nem vagyok lenyűgözve... úgy sírtam Jesus miatt, hogy csak na, Pam nagyjelenete szintén szomorú volt. mikor a Nagyi visszajött se volt semmi. amúgy mint mondott ööö... Arlene exe? mert ugrik a lejátszóm, és csak csikar. >.< valamit Terry-ről?
az egyetlen jó rész - értsd: nem kaptam sírógörcsöt, a tinimaminak öltözött kislány, meg mikor Nagyi lenyúl Lafayette torkán Petúnia néniért :D

van valami hír a következő évadról? meg, hogy ki/mi lesz benne?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 0:38 
Billentyűzetgyilkos

TRUE BLOOD SEASON FINALE!
Kérlek, mondjátok, hogy láttátok! Csak ezért maradtam fent egészen eddig, de basszus, megérte.

Annyira büszke voltam Sookie-ra, hogy lelőtte Debbie-t, ez az egyik legjobb húzása volt az évadban XD Meg jó még a Jessica/Jason, bár Hoytot nagyon sajnálom. Én nem hittem volna, hogy Russel akárkit visszahozzák, de érdekes lépés volt, Steve Newlin meg, ahogy egy barátnőm fogalmazott, "az igazi WTF" :D ja, és tetszik ez az új Bill/Eric friendship, de nem úúúgy, csak mint barátok : D közös gyilkolászás, nincs is semmi, ami jobban összehozhatna két embert/vámpírt : D Aminek nem örültem: iszonyúan sírtam Lafayette és Jesus miatt, meg akkor, amikor Pam jelenete volt. : ( azt meg remélem csak, hogy Tara nem halt meg, a jól láttam, csak súrolta a golyó, aztán az ablakba csapódott...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 13:53 
Tollforgató

A TVD legújabb promoja:
http://www.youtube.com/watch?v=6ZRceHSm ... r_embedded
Nem tudom, engem most abszolút nem hoz lázba, ez az előzetes. Amennyire izgatottan vártam a második évadot, most annyira közönyös vagyok a harmadikkal. Valahogy nekem vesztett a sorozat a lendületéből - na meg Damon humorából.

És egy kis Gossip Girl:
http://www.youtube.com/watch?v=kQWpm7Kl ... r_embedded
Ez viszont már annál inkább várósabb. Kb. lerágom a körmöm, annyira várom most ezt az 5. évadot. Nagyon bejön ez a promo, meg a Hollywood style. Remélem, most már Serenával is kezdenek valamit, mert ő az egyetlen, aki kb. ugyanolyan, mint a sorozat elején. (Am. örülök, hogy Nate ismét kap úgy néz ki normális szerepet, mert szegény a 4. évadban csak úgy ott volt, és kész.)

A végére pedig egy kis Boardwalk Empire season 2:
http://www.youtube.com/watch?v=LA-BCRHjjfA
Ez a sorozat úgy tökéletes, ahogy van! Szintén nagyon-nagyon várom. Zseniális. Ez a promo pedig még rátesz egy lapáttal :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 18:53 
Könyvmoly

Pont most néztem meg, hát valami hihetetlen őrültek:D Castiel's slapping grandpa's butt :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 18:37 
Billentyűzetgyilkos

Supernatural season 6 gag reel :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 15:55 
Fanfic-faló

dettó, bár néhány szereplő nem hiányozna... :D

off: meg akartam keresni a 4x11-et, de a google megakasztott. :D nagyon kitettek magukért, ilyet még nem láttam, pedig szoktak lenni érdekességek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 19:44 
Könyvmoly

Remélem ezek csak valami ilyen álomképek, vagy hallucinációk, vagy nemtom :D Biztos nem igazi, ahhoz túl sokat és túl főszereplőket égettek meg benne :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 19:02 
Fanfic-faló

Zsuzsee írta:
Őőő, nem hiszem :D http://www.sorozatjunkie.hu/2011/09/04/ ... e-blood-7/ Ezt az előzetest. Amennyire láttam ez nincs fent youtube-on.

azannya! O.O ezt még nem láttam. nehogy már megégessék nekem, hát... milyen bánásmód ez?! :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 17:39 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
a Jason-ös vámpíros előzetest? az... fura volt. eddig civakodtak a csajon, most meg felrobbantják? ez olyan, mintha az Alkonyatban Eddie fiú és Jacob jönne össze. x')

Őőő, nem hiszem :D http://www.sorozatjunkie.hu/2011/09/04/ ... e-blood-7/ Ezt az előzetest. Amennyire láttam ez nincs fent youtube-on.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 15:42 
Fanfic-faló

én szimplán örülök, ha látom. :D dögööös. :D
mondtam, a végén én úgy nevettem. úgy vonultak, íííí!

a Jason-ös vámpíros előzetest? az... fura volt. eddig civakodtak a csajon, most meg felrobbantják? ez olyan, mintha az Alkonyatban Eddie fiú és Jacob jönne össze. x')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 15:03 
Könyvmoly

Jelentem felzárkóztam, és a TB 4x10 már tetszett! Badass Eric FTW!! Örültem, hogy visszatért, mert amikor ott Sookie-val hópelyheket bámultak, el kellett fordulnom a képernyőtől, ha nem akartam belehányni a billentyűzetbe. (Komolyan. Nem viccelek.) És milyen jó volt a vége! Fantastic Four reloaded :D Pam és Jess hihetetlenül jó karakterek, pedig Jessicát nagyon utáltam az elején, de most már beért Debbie is (mm a színésznő, nem a vérfarkaslány :D Deborah-ra gondolok), meg a karaktere is :D

Láttátok az új rész promóját? Kőkemény!:P

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 20:01 
Fanfic-faló

Zsuzsee írta:
Kirsten (Seagal) Stewarttal.

Oscart kapott. :) de még fiatal volt, vagy 10-12 éves. asszem. :D
hát, ez gonosz vooolt. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 19:54 
Könyvmoly

Biztos jó színésznő, nem véletlenül kapott nemtudom milyen díjat (Oscar-t talán?), de mit tehetnék, nem az én esetem :D Mint ember, szimpatikus, de azok a fejek amikkel színészkedik, vetekszik Kirsten (Seagal) Stewarttal. :D Számomra. Aztán persze nem van ez így törvényszerűen.

Amúgy, Sons of Anarchyt néz valaki?

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 18:57 
Fanfic-faló

hííííííí! O.O
jó, Sookie nekem nem szimpi karakter, kicsit Mary Sue (főleg, akkor gondolom így, ha belefutok az írónő képébe... x) ) , de Anna Paquin!? én imádom! :x
Ericet meg nyilván én is inkább magamnak akarnám, ha lehetne szó róla, na de ha nem Sookie-val jön össze, nem látjuk annyit a kockácskáit! :-S
egyébként, ha visszatérnek a könyvhöz, Sookie minden előkerülő pasin végig fog menni... csak kicsit ribi a karakter... >.<
ja, az poén volt, mikor megláttam kiírva a nevét. :D Fiona Shaw, fú, de ismerős! és akkor megjelenik Petúnia néni. :D és kántál. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 18:34 
Könyvmoly

Együtt nem szeretem őket :D Sookie-t utálom, konkrétan, egyszerűen nem tudok hozzászokni a fejéhez :D Annyira borzasztóan játszik Anna Paquin, hogy szinte már élményszámba megy. Nekem ne rondítson oda Eric mellé :D Az lenne a legjobb ha Alcide-dal járna, akkor meg tudnám szeretni, Joe Mangianello vonzereje bevonná őt is :D

A könyveket nem ismerem, így ehhez nem tudok hozzászólni. Tommy karakterének én sem látom sok értelmét, csak össze-vissza bekavar Samnek, mást nem csinál.

Azért ugye, hogy visszanyal a fagyi?:D Petunia néni mint BOSZORKÁNY, hahaha.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 18:14 
Fanfic-faló

én eleve a könyvet is utálom. :D
nem azért, mert nem mondanám, hogy javul (viszont, ááá, az a vonulááás :D :)) ) ... de vannak jó részek benne, pölö a meztelen Alexander Skarsgard :D deee azért kaparom magam a hülye fordulatoktól. >.< oké, hogy nem a követi a könyvet, de ááá, 6an írják azt a nyomi forgatókönyvet?!
hülyeség volt összehozni Jason-t Jessie-vel, akkor már miért nem derült ki, hogy Jessie megbüvölte Hoyt-ot? Tommyt meg már rég kiírtam volna, semmi értelme nem volt a kavarásának.
mármint a dzsumbuj nem tetszett, vagy nem szereted őket együtt? :D mert én csak miattuk nézem - meg Pam miatt. :D Billt uuuutálom.
Petúnia nénit meg fura banyaként látni. :D de szórakoztató. elég jól játszik. és az ő beszéde a legérthetőbb nekem (angolul néztem).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 17:51 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
gyááá. :D én most néztem meg a 10.-et, hát a végén besííírsz. x') :D

Mondják, hogy javul, de nem tudom, nálam eddig tart a mélypont :D Nem tudom mit akarnak ezzel a Jason/Jessica dologgal, de egyáltalán nem tetszik. Sőt, Tommy shiftje sem tetszett, ahogy az se, hogy Eric és Sookie ottan izéltak a dzsumbujban :D És az se tetszik hogy Alcide csatlakozott a falkához, ahogy az se, hogy Pam elrothadóban van. Petunia néni meg maradjon már magának, mit b*szakodik a halottakkal?! :D Egyszóval nem vagyok kibékülve ezzel az évaddal eddig.. :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 15:36 
Betűmániákus

BlackPoet írta:
Embere válogatja, hogy kinek mi a lekezelő. Velem már beszéltek nem egyszer és nem kétszer lekezelően, és az nem volt ennyire finom. Vagy nekem nem annyira érzékeny az aprócska lelki világom :mrgreen: :mrgreen: (Akkor ne akarjatok TESCO-ban dolgozni, mert ott végetek lenne :-D :-D Ott ugyanis úgy bánnak az alkalmazottakkal, mint a kutyákkal :lol: :lol: Hm... ahogy látom ti ott egy napot se bírnátok ki ;) )

Viszont be kell látnom, én tévedtem. A cW nem vágná le az aranytojást tojó tyúkocskáját, elvégre azt ápolni kell meg ajnározni kell, hogy eléggé csillogó legyen a köznép számára. És mindaddig amíg vannak, akik nézik, addig biztos lesz Odaát, még ha már semmi eredetiség sincs benne.

BlackPoet, most már elég legyen. Lehet, hogy veled beszéltek már csúnyábban is, de ez még nem jogosít fel arra, hogy lekezelően beszélj másokkal és a végtelenségig vitatkozz velük. Ez nem a TESCO, ahogy mondod, hanem egy fórum, ahol egy minimális tiszteletet elvár az ember a másik iránt. Fejezd be ezt az értelmetlen vitát, mert már rég nincs semmi értelme, mivel már rég mások személyét támadod, nem pedig a saját véleményed mellett állsz ki.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 15:24 
Fanfic-faló

Zsuzsee írta:
Tania, én küzdök a TB negyedik évaddal, de csak vánszorgok.. Nálam eddig nem lett nyerő ez az évad. Most küldtem le a 4x06-ot.

gyááá. :D én most néztem meg a 10.-et, hát a végén besííírsz. x') :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 14:32 
Könyvmoly

Tania, én küzdök a TB negyedik évaddal, de csak vánszorgok.. Nálam eddig nem lett nyerő ez az évad. Most küldtem le a 4x06-ot.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 13:23 
Szárnybontogató

Embere válogatja, hogy kinek mi a lekezelő. Velem már beszéltek nem egyszer és nem kétszer lekezelően, és az nem volt ennyire finom. Vagy nekem nem annyira érzékeny az aprócska lelki világom :mrgreen: :mrgreen: (Akkor ne akarjatok TESCO-ban dolgozni, mert ott végetek lenne :-D :-D Ott ugyanis úgy bánnak az alkalmazottakkal, mint a kutyákkal :lol: :lol: Hm... ahogy látom ti ott egy napot se bírnátok ki ;) )

Viszont be kell látnom, én tévedtem. A cW nem vágná le az aranytojást tojó tyúkocskáját, elvégre azt ápolni kell meg ajnározni kell, hogy eléggé csillogó legyen a köznép számára. És mindaddig amíg vannak, akik nézik, addig biztos lesz Odaát, még ha már semmi eredetiség sincs benne.

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 13:00 
Betűmániákus

Nemámka, nézed a The X Factor US 8. évadját?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 14:28 
A Legnagyobb Fandomvadász

BlackPoet írta:
Lekezelően "beszéltem" veled Tania? :twisted: Hát, ezt én még nem kezelném lekezelésnek, mert ha én egyszer, igazából lekezelő hangnemben beszélek valakivel, az egy kissé más. :D

Te tudod. De, ne hogy azt hidd, hogy ha nekem nem tetszik valami, akkor azt nem fogom leírni. Ha egyszer ez az egész sorozat már csak a pénzről szól, akkor nem fogom mosolyogva azt írni, hogy "hú de hiper-szuper" pedig nem is az.

lehet, hogy neked ez még nem volt lekezelő, de számunkra már nagyon is az volt. az az igazság, hogyha nem tetszik a sorozat, persze, mondd meg, nem is azzal van a baj, de láthatod, hogy itt sokan rajongók, szeretik a főszereplőket, és mondjuk, ha szőke majmócinak hívod az egyiket, nem fogják ezt barátságosan fogadni.

légyszíves, próbálj meg kevésbé lenézően viselkedni másokkal, mert ebből vannak a komolyabb viták egyfolytában. mint mondtam, a véleményedet lehet úgy is közölni, hogy ne rontsd a közhangulatot.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 14:04 
Szárnybontogató

Lekezelően "beszéltem" veled Tania? :twisted: Hát, ezt én még nem kezelném lekezelésnek, mert ha én egyszer, igazából lekezelő hangnemben beszélek valakivel, az egy kissé más. :D

Te tudod. De, ne hogy azt hidd, hogy ha nekem nem tetszik valami, akkor azt nem fogom leírni. Ha egyszer ez az egész sorozat már csak a pénzről szól, akkor nem fogom mosolyogva azt írni, hogy "hú de hiper-szuper" pedig nem is az.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 16:08 
Billentyűzetgyilkos

mert Kripkének eredetileg tényleg csak öt évadra volt terve... dehát mit tudtak tenni, ha egyszer a népnek kellett a folytatás : D én elégedett vagyok a hatodikkal, minden hibája ellenére, és remélem, hogy a hetedikben sem fogok csalódni. Azok alapján, amit eddig hallottam, nem csukták be a fülüket, amikor a rajongók megszólaltak...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 16:02 
Betűmániákus

Igen, mert sokan úgy látták, hogy az ötödik évaddal le lett zárva a sztori, a hatodik csak bőrlehúzás. Tény, hogy vannak zavaró hibák a hatodik évadban, de attól még mindig jó kis sorozat ez.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:53 
Billentyűzetgyilkos

persze, de ha megnézed az 5. évad adatait, ahhoz képest eléggé visszacsúszott. A 6. évados nézettségével is még mindig az egyik legnagyobb húzósorozat a csatornán, ez igaz :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:52 
Betűmániákus

Nana! A kisebb nézettség témában vitába szállnék veled, Tania. :D
A The CW csatorna csak a nevében országos csatorna, nézettsége inkább olyan, mint egy nézettebb kábelé. A csatornánál a Supernatural 6. évad nézettségi számai szerintem pont ideálisak.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:17 
Billentyűzetgyilkos

Hát ha egyszer a csatorna berendelt még egy évadot, nem sokat tudnak tenni ellene. Egyébként pontosan azzal a lekezelő hangnemmel van bajom, ahogy azt is mondtad, hogy beletapostál a lelkivilágomba. A drágád pedig nem vagyok, légyszíves ne beszélj velem úgy, mint egy hormonzavaros kiskamasszal.

Valóban alacsony volt a nézettség, és tényleg nem volt olyan jó az évad, mint az első öt, hiszen az egy kerek egész volt, ráadásul az ötödik felülmúlhatatlan. Valamit mégis kezdeniük kellett, amikor amikor kiderült, hogy a csatorna folytatást akar, és szerintem végülis egész jól oldották meg.

Egy kicsit más: True Blood valaki? Mit szóltok a 4. évadhoz?

SZERK.: Lia, láttad a képet imdb-ről? A Slash Fiction c. epizódnál ott van Misha neve a szereplők között. :D Reméljük, nem csak úgy odaírták, és tényleg tudnak valamit XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 15:05 
Szárnybontogató

Elnézést, hogy beletapostam a törékeny lelki világodba, de tényleg. Viszont nehogy azt hidd, hogy megtartom magamnak a véleményem néhány érzékeny lelkületű ember miatt.(Viszont érdekes módon egyetlen csúnya szót sem ejtettem, maximum a hangnememmel lehet a baj ;) )
Erre találták fel a fanficet drága, egyébként én nem vagyok forgatókönyvíró, viszont a sablon ötletet akkor is észreveszem, meg azt ha már az egész csak a pénzhajhászásról szól. Szomorú, de igaz, hogy ez kezd egyre inkább arra hajazni... (Nem csoda, hogy annyira alacsony volt az évad nézettsége ×ezt csak halkan jegyzem meg×)

Hajrá! Különben így elgondolkodva legyen nektek Karácsony... :-D

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 14:01 
Billentyűzetgyilkos

Jim lánya tíz éves, hadd írjon már olyan forgatókönyvet, amilyet akar. Amúgy meg lehet próbálkozni, kíváncsi lennék egy évadra, amit te írsz...

Az én véleményem az, hogy ha szerinted jobb lett volna, ha véget ér a sorozat az ötödik évaddal, akkor elég egyszer lefikázni a hatodikat, aztán próbáld meg elfelejteni, hogy létezett, és ne nézd meg a hetediket, ennyi. Neked is könnyebb az élet, és nekünk sem kell hallgatni, hogy a kedvenc sorozatunkat szidják, mint a bokrot. Persze, lehet véleményt nyilvánítani, elvégre ez a fórum lényege, de nem mindegy, hogyan csomagolod, és engem most már kezd bántani a hangnem, ahogy a sorozatról beszélsz. Neked nem tetszett, oké, elfogadjuk, de ettől függetlenül még lehetséges, hogy jó. Nem ütközik az ízléseddel, de van, akiével igen.

Nekem tetszett az évad, számomra voltak benne meglepő fordulatok, és persze, volt olyan is, ami nem tetszett benne, de összességében véve nagyon élveztem, jó volt nézni. Engem pl. meglepett Castiellel csináltak, de örültem neki, tetszik, hogy behozták ezt a "Superman on the dark side"-vonalat : D Samnek ez a nincs lelke-dolog, meg ahogy visszakapja, az is tetszett, meg a részek közül is voltak olyanok, amik nagyon jók lettek. Például A Weekend at Bobby's, a Clap your hands if you believe, Like a virgin, The french mistake, Frontierland, The Man Who Would Be King és még sorolhatnám, ezek csak azok, amik így hirtelen beugrottak... és a hetedik évados epizódcímeket elnézve azokban sem fogok csalódni :)

Ami nem tetszett, az az Eve-szál vége, nagyon beharangozták, hogy nehéz lesz legyőzni, ehhez képest elég könnyen elintézték. Persze nem az volt a lényeg, így érthető, de akkor is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 7:39 
Szárnybontogató

Bocsánat ki kell javítanom magam. Viszont, ha Sammyból egy cuki, nyáladzó szobavirágot csinálnának, na akkor lepődnék meg életemben először. Milyen szép is lenne. És végre szimpatizálnék a drágával...

Bobby elveszett lánya, na ne mán. Ez az elveszett rokonok feltűnése, már olyan sablon alapból, mint három másik nekifutásból. :-D Már Campbellék behozatalát sem értettem, főként, hogy utána az évad első felében szépen eltették láb alól az összeset. ( a többi gyenge húzásról meg inkább nem beszélek) Ennél még én is jobb forgatókönyvet írnék. :-D

Semmi meglepő nem volt az egész évadban, komolyan. Sablon...sablon... dögunalom... Tvájnyál. :-D :-D

Serát azért utálja mindenki, mert ő a rendező, ő felügyeli a sorozatot és az írok neki írnak. Ergo ha xar egy rész, az csak az ő felelőssége. :-D Egyetlen pozitívumot találtam az egész évadban, nevezetesen, hogy Lisa meg Beny boy éltüntetését a képből.

Igen a szőke majmóci, Dean. Talán őt még jobban utálom, mint Sammykét.

És, hogy akkor miért néztem eddig? Hát kérlek alássan a mellékszereplők miatt, akikben legalább találtam plánét. Bár ez a pláne valahogy a 6. évadból már hiányzott.

Inkább Sanctuaryt néztem, ami sokkal jobban szórakoztatott. Ott még egy-két szimpatikus főszereplőt is sikerült találnom, és a sztori is sokkal jobban szórakoztatott. Arról nem is beszélve, hogy még a vámpírutálatom se jött elő, pedig ebben is vannak vámpírok.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 23:21 
Billentyűzetgyilkos

komolyan? O.o le vagyok maradva, mióta nem járok twitterre. holnap pótlom a mulasztásaimat :D

jól összezavartak a címekkel xD és még mindig van egy hónap a premierig. x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 22:46 
Billentyűzetgyilkos

én nem haragszom senkire, az én bajom, ha nem tetszik, attól még nem biztos, hogy nem jó. : D dehát én az a fajta függő vagyok, aki képtelen azt mondani, hogy bárcsak vége lett volna, és nekem igenis tetszett a hatodik évad, tetszettek ezek az új dolgok, szóval várom a hetediket, sőt, még a nyolcadikat is.

loool, ne :D bár amúgy Maddie ötlete egészen tetszett, hogy Sam és Dean találják meg Bobby elveszett lányát xD olvastad a tweetjeit? most már Jim megengedte, hogy legyen sajátja :D

remélem, az esküvőnk köze lesz a Slash fictionhöz xDDDDDDDDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 20:11 
Billentyűzetgyilkos

Na hát azt meg főleg nem tudom hová tenni xD Esetleg Bobby...? :D mondjuk Crowleyval bocsánat, befogtam :D

Fogják még ezt a falas dolgot fejtegetni :)

Én nem tudom, miért nem tudom Kripke-t hibáztatni, pedig logikus lenne xD De a Sera-utálat felfoghatatlan számomra... Szóval igazából gőzöm sincs, kire haragszom, ha nem tetszik x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 20:02 
Billentyűzetgyilkos

nem feltétlenül hal meg, ha leomlik a fal.

Arról volt szó, hogy nem tudják, mi történik vele, lehet, hogy összeomlik, megbolondul, lehet, hogy meghal, de az is lehet, hogy nem lesz olyan vészes a dolog. Ennyit tudunk, tehát bármi történhet.

Amúgy nem azért, de nem értem, miért nem hibáztatja Kripkét senki. Nem fordított hátat a sorozatnak, az általad nevetségesnek vélt évadfinálét például ő írta. Még mindig van beleszólása a sztoriba, ahogy Ben Edlundnak is, akiről tudjuk, hogy egy zseni. Valamiért mindenki Serát hibáztatja, pedig nem ő ül egyedül egy szobában és álmodja meg az egészet.

szőke majmóci alatt Deant érted...?

annyit tudunk, hogy Cas az első két részben lesz benne, de nem lesz olyan egyszerű kinyírni. Végülis Isten, vagy mi. Én amúgy örülök neki, hogy végre Cas egy kicsit gonosz lett, épp ideje volt ilyet is látni : D

Luna, és a 7x09-et láttad? Season Seven, Time for a Wedding! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 19:55 
Billentyűzetgyilkos

Én már nem tudom, mire számítsak, mindenesetre kíváncsi vagyok, miután megnéztem a promót.

imdb szerint a 7x06 címe Little Green Men. WTF ne már xD én inkább a spoilertv-s verzióra lennék kíváncsi :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 16:13 
Szárnybontogató

Mi atyánk, aki a mennyekben vagy... Most volt alkalmam megnézni az összes 6. évados Odaát részt, amiről eddig lemaradtam, mert talonba tettem a sorozatot.

Az üvöltő WTF élményeim, meg a többszöri sokkhatás után el kell mondanom, hogy hiányzik Kripke és nem kellett volna folytatni a sorozatot. Sera és a többi okostojás egy kalap kutyagumit se ér. Az eddigi évadok közül ennek volt a leggyengébb az évadfináléja, bár én jól elröhögtem magamban. Eve kinyírása, már ahhoz képest, ahogy beharangozták, hogy ő "minden szörnyek anyukája bla...bla... elég gyorsan ment. :roll: Aztán ez az egész Purgatóriumos mizéria, amin csak forgatni tudtam a szemem. És végül, a nagy évadfinálé :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

De ácsi, nem arról volt szó, hogy ha Sammy elkezd emlékezni mi történt vele a Pokolba, akkor feldobja a talpát... Mert lehet, hogy én értelmeztem rosszul a dolgokat, de mintha a Halál bácsi ezt magyarázta volna a szőke majmócinak. Ahhoz képes pici Sammy baba elég szépen belevágta Cassy hátába azt az angyalölő Bicskát. Apropó Cassy, ő lett az új Isten? :-t Na ne mán...

Elég lerágott lemez ez az egész a legjobb barátunkból lesz a legnagyobb ellenségünk. De, ide nekem a rozsdás bökőt, hogy Dean lovag 3-4 rész alatt kinyiffantja. És akkor pá-pá Cassy.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 16:26 
Billentyűzetgyilkos

köszi :D

Tényleg olyan lehet, mint egy atomreaktor vagy ilyesmi. És egyszer csak majd nem bírja tovább és szétesik...

Ja jó xD

Amúgy legjobban az fúrja az oldalam jelenleg, hogy mi az, amitől Jaredet kirázta a hideg. Na meg mit rendezett Jensen ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 22:46 
Billentyűzetgyilkos

na jó, nem foglak leszidni a véleményedért : D

amúgy múltkor a Frontierlandet néztem, és akkor kezdett körvonalazódni bennem, milyen erős lehet most Cas. Mármint elég ramaty állapotban volt abban a részben, és attól, hogy mindössze hozzáért egyetlen ember lelkéhez, teljesen rendbe jött. Szóval így már van egy kis összehasonlítási alap, hogy mi lehet, ha benyel néhánymilliót...

ááá, semmit, de ettől függetlenül nagyon büszke voltam magamra XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

Most így, hogy egy ideig az első kettővel voltam elfoglalva, nem is igazán tetszik a 6. :oops: A zenétől még esetleg el tudok tekinteni, na de a fényképezés, a színek, az egész képi világa...

Szívesen, de legalább nyertél is ezzel valamit, vagy csak elismerést? xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 20:31 
Billentyűzetgyilkos

xDDD hát ja, van egy kis változás. de szeretjük így is <3 Köszi amúgy a telefonos segítséget, simán lenyomtam a srácot, csak arra az egy kérdésre nem tudtam válaszolni :D mondjuk nem kérdezett nehezeket

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra