Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 22 (szombat), 7:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Team pOFFázók!
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 19:11 
Billentyűzetgyilkos

Halihó!

Na, most már van net a szobában, viszont a laptop billentyűzete olyan szinten szar, hogy az valami hihetetlen. Úgy random kihagy, szóval csak lassan és megfontoltan lehet rajta írni, amihez a fenének sincs türelme, szóval nem leszek túl gyakori vendég a fórumon, az írásról szőtt álmaimat meg már rég feladtam, mert ez így eléggé reménytelen :(

Elvileg 30-40 oldalt kellett volna kijegyzetelnem egy könyvből délután , de csak kb. 5 jött össze 2 és fél óra alatt. Béna vagyok xD Egyszerűen nem tudtam szelektálni az infók között, mert bármit kihagyok, már tök érthetetlen az egész... És 6 emberre van egyelőre 1 könyv kb. és 3 napra lehet kikölcsönözni, szóval holnap kénytelen leszek bemenni pestre, hogy megvegyem, mert többször már nem kerül hozzám... Mondta még a tanár is, hogy ne vegyük meg, de egyszerűen nem lehet hozzájutni már a pesti könyvtárakban is körülnéztek páran és nincs több, a felsőbbévesek se tudnak mind a 70 embernek kölcsönadni még ezen a héten... De olyan drága =/ Egy másik órán meg a tanárnő nem volt hajlandó megmondani, mi a kötelező irodalom, mert hogy rajta van a tematikán. Hát van rajta vagy 8-10 könyv, aminek minimum a fele csak ajánlott, de nem tudjuk, hogy melyikek azok, mert nincs kölönválogatva, és természetesen ezeket is csak akkor tudjuk hosszabb időre megkaparintani, ha megvesszük.
Panaszkodás off.
Egyébként eddig minden tetszik, nagyon jó az egyetem, meglepően sok az ismerős arc^^ És eddig minden óra tetszett, bár gyakorlatom még egy se volt. Na majd holnap :)
Szóval én itt nagyon jó helyen vagyok, egyedül a könyvek miatt vagyok kiakadva, mert hiába szeretném őket megvenni, ennyi pénzem egyszerűen nincs. *síír*
Na megyek, mert lesz valami kolis ismerkedős est, meg utána megpróbálom még visszarezni az ált. pszicho 1-et, hogy befejezhessem....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 17:22 
Betűmániákus

jaj, nem arra céloztam, hogy bárki is tétlenkedett volna :oops:

én is eléggé felemásan állok hozzá :roll: most kellene letudni egy-két dolgot, hogy aztán ne legyen rá gond :-) de áhh ~x(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 16:58 
Fanfic-faló

nem unatkozom, inkább kedvetlen vagyok. =| meg már mérges is... hülye net. >.<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 16:33 
Betűmániákus

máhh :o
én most eléggé be vagyok rezelve néhány dolog miatt :roll: én is úgy voltam vele, ahogy te. jöjjön is, ne is. na mondjuk, én nem unatkoztam :P meg most se... egész érdekes dolgokat tanulunk idén, úgyhogy annyira mégsem lesz égszakadás :D de azért van mit^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 15:48 
Fanfic-faló

szia :)
hát ez a nyavalyás iskola! :P csak a baj van vele. :D én majd hétfőn kezdek. most őrlődöm a kiver a víz és a csináljunk végre valamit életérzés között... :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 15:35 
Betűmániákus

hahó!^^

én tanulok, holnapra elég sok a dolgom :)
semmi különös sincs velem... unalom a köbön :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 15:09 
Fanfic-faló

Tania írta:
rájöttem a trükkre, hogy hogyan ne aludjak el x) a telefonomat a szoba másik felében tettem le az este, és muszáj volt elmásznom érte 4.30-kor, hogy kinyomjam az ébresztőt, így nem aludtam vissza xD csak ezt nem lehet megcsinálni, ha a húgom is itt van, mert tuti felébred rá és elkezd hisztizni, hogy nem hagyom aludni -.-

micsoda ötletek... :D nálunk általában bekapcsolva marad a tévé, és mikor lekapcsol a upc, átvált az alap csatornára, az meg hajnali 2-3 után már sípol, amitől begörcsöl a fejed. mármint az enyém... Anya fel sem ébred rá. o.0 vagy mindig rányomom a szundit, és a 3. után már fel bírok támolyogni. :D

egyébként mizujs? :)
én vagy 20 perce szerkesztgetem a hsz-emet a sorozatfüggős topicban... h*lye fehér... =/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 16:52 
Betűmániákus

na igen, ha hirtelen más mezőbe lép egy könyv, akkor tényleg máshogy állunk hozzá :) de biztos jól sikerül majd minden ezzel kapcsolatos beadandó/vizsga/kollokvium... vagy követelmény ;)

egeeen, azt a módszert én is praktizáltam :D de a barátom többször, mert kóros hétalvós :D megjegyzem, azért az időpont se mindegy :) én fél órával később keltem, úgyhogy hasonlóan érzek/éreztem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 4:22 
Billentyűzetgyilkos

ó, az érdeklődéssel nincsen gond, de tudod, egész másképp áll hozzá az ember, ha muszáj... : D azért én is kinyitogattam, amikor megvettük, és tökjó, meg nagyon érdekes dolgokat ír, de ha kötelező átrágni magad rajta, egyszerűen a véredben van, hogy panaszkodj róla XDD vagy legalábbis az enyémben : D

rájöttem a trükkre, hogy hogyan ne aludjak el x) a telefonomat a szoba másik felében tettem le az este, és muszáj volt elmásznom érte 4.30-kor, hogy kinyomjam az ébresztőt, így nem aludtam vissza xD csak ezt nem lehet megcsinálni, ha a húgom is itt van, mert tuti felébred rá és elkezd hisztizni, hogy nem hagyom aludni -.-

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 21:13 
Betűmániákus

engem tényleg foglalkoztatott, úgyhogy gyorsan ment :) de neked kitartást hozzá ^^ és érdekes, szóval meg is jöhet a kedved hozzá! ;)

én is hajnalban kelek, úgyhogy... @-) :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 20:56 
Billentyűzetgyilkos

shanon, te aztán kitartó vagy, én az atkinsont nehezéknek használom :D de most kénytelen leszek elővenni és ki is nyitni, mert idén szigorlat... általános lélektan, fejlődéslélektan, szociálpszichológia együtt, mindháromból egy-egy tétel. x) fincsi lesz.

Na, de most megyek aludni, mert holnap 4:30-kor ébresztő. :D jóéjt mindenkinek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 20:30 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Köszi Cold :) még rávehető vagyok ilyesmire.
Ma úgy elvoltam, reggel elolvastam néhány SC-törit,m utána Pottermorekodtam. először megbántam, hogy fölmentem, mert mínuszba estem, bugos volt az oldal, nem lehetett bájitalt főzni, azután szereztem 35 pontot Most nagyon örülök.
Közben felkerültek a VTk-s eredmények, és meg lehet tudni, melyik volt az enyém :) és KK klubtag lettem :D
Holnap meg korán kelek, szóval már csak úgy vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 17:43 
Betűmániákus

hahó csajok :)

látom, zajlik az egyetemes élet, ehhez talán bővebben hozzá tudok szólni jövőre :)
vicceltek? :shock: nekem az Atkinson tavaly volt alap :shock: az egészet átvettük pszichológiából, és olyan tesztjeink voltak, hogy csak fütyültünk :o bár én imádtam, és ötösöm volt :x meg én már voltam versenyen a témakörből, úgyhogy ha valaha is tantárgyam lesz, erre ezek szerint nem kell majd annyit koncentrálnom :) meg is van a könyv, szerintem érdemes minden betűje 8->

sokkal inkább aggaszt más :-S
aki kíváncsi, az nyugodtan kukkoljon be a kasmírba, mert ott egy lovagregényt írtam a problémáról :|

kitartást nektek :-*

shan-off

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 12:42 
Billentyűzetgyilkos

megvannak a számlák, de már előfordult, hogy érdekes módon "elnézte rajta" a dátumot... szóval meg fogom nézni őket, mielőtt odaadom a pénzt, sőt, átszámolom én magam, hogy biztos úgy van-e, ahogy mondja.
Luna, én se kapnék szoctámot, pedig nekünk is jól jönne, lakhatnék belőle albérletben :"D így kénytelen vagyok - még mindig - munkát keresni, vagy, amivel ma kiakasztottam anyát, diákhitelt felvenni. Egyébként nem akarok diákhitelt, félek, hogy megszívom, de nagyon el akarok jönni itthonról, úgyhogy nem zárom ki x)

te jó ég, te tényleg szorgalmas voltál : D nekem is van atkinsonom már vagy egy éve, de még nem nagyon nyitottam ki XD és milyen óráid vannak még? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 11:30 
Fanfic-faló

csak belestem, de az ilyen pofátlanságot muszáj kommentálnom. >.<

Tania írta:
fúú, de ideges tudok lenni erre basszus... a volt lakótársam most írt (!), hogy még vannak számlák, amikbe nekem is kell beleadnom. ÁPRILISBAN költöztem ki, most nehogy azt mondja nekem, hogy most jöttek még számlák, amikkel tartozom. Meg azt mondja, nyáron nem volt ideje összeírni. Szórakozik velem?

ha meg tudja mutatni a csekkeket, vagy a másolatot elküldeni, amin rajta van a dátum, akkor nincs mese, gondolom, kifizeted. de ha nincs dátum, tudod, mit csinálhat a számításaival... kifejezetten rühellem az ilyesmit, anno velem is meg akarták csinálni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 10:08 
Billentyűzetgyilkos

Én az elején még tuti mindenre bejárok, nincs olyan sok órám, hogy ez akkora gondot jelentsen :D

Kell, meg még egy rakat másik könyv is, de ezeket majd csak a héten tudjuk meg. De Atkinsonom már lassan egy éve van *félig-meddig szorgalmas, mert a negyedét már olvasta xD*

Tyűűű :)

Pff... Az szép, elhiszem, hogy ideges vagy O.o És akkor most mit fogsz csinálni?

Én most épp egy szoctámos űrlapot próbálok kitölteni, bár tuti nem kapok majd semmit, hiába jönne jól, papíron nincs rá szükségünk... =/
De azt nem vágom, hogy a neptun miért júliusra írja a beíratkozást O.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 10:02 
Billentyűzetgyilkos

Jaj, nekem is volt fejlődéslélektanom, sose jártam be, ami csak azért gáz, mert idén szigorlatozom belőle XDDD meg most mi is tanulunk ilyeneket, hogy szociálpszichológia, tanácsadás pszichológiája, családterápia, tökjó :D 12-én kezdtek csak? (Jaj, holnap : O) Hát akkor sok sikert, aztán mesélj majd! : D (Amúgy majd mondd már meg, hogy nektek kell-e az Atkinson, mert ha nem, agyoncsapom magam. Nekünk az a bibliánk, egy fincsi párszáz oldalas pszichológia könyv xD)

Hát egész félévben járunk, minden hétfőn nyolctól négyig (de igazából csak háromig xD)

fúú, de ideges tudok lenni erre basszus... a volt lakótársam most írt (!), hogy még vannak számlák, amikbe nekem is kell beleadnom. ÁPRILISBAN költöztem ki, most nehogy azt mondja nekem, hogy most jöttek még számlák, amikkel tartozom. Meg azt mondja, nyáron nem volt ideje összeírni. Szórakozik velem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 10:11 
Billentyűzetgyilkos

Egyedül az időjárás készít ki, folyamatosan ilyen párás meleg van. De kénytelen leszek hozzászokni...

12-én kezdünk, úgyhogy ezekről még nem tudok nyilatkozni :D A legelső órám fejlődéslélektan előadás lesz, ennyit tudok fejből :D

Hát ez igen jól hangzik :) És összesen mennyi időt leszel ott?

Többieeek? Hová tűnt mindenki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 19:07 
Billentyűzetgyilkos

de jó, örülök, hogy tetszik ott : D hát majd előbb-utóbb biztos családias lesz úgy is, hogy tele van a kolesz :D
tanárok, órák, satöbbi?

A terepgyakorlatunk úgy zajlik, hogy minden hétfőn reggel nyolcra Bakson kell lennem a családsegítőben. Az egyik ott dolgozó szocmunkás a tereptanárom, igazából annyi az egész, hogy végig vele vagyok, miközben dolgozik, ő meg magyaráz, tanít, meg néha rám bíz ezt-azt, amit meg tudok csinálni, pl. a dokumentációból néhány dolgot. Aztán ha már sokat leszek ott, akkor már nekem is kell a kliensekkel beszélnem, meg környezettanulmányt készítenem, meg ilyesmi : D jó lesz nagyon, még csak egyszer voltam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 18:30 
Billentyűzetgyilkos

Jóóó estét :)

Tania, arról a terepgyakorlatról mesélnél esetleg bővebben, ha majd ráérsz? Csak hogy mégis mit csinálsz, hogy zajlik egy ilyen, stb :)

Én is várom már, hogy kezdjünk, mert nagyjából mindenki hazautazott a hétvégére, ketten maradtunk a gólyák közül. Illetve még valaki, de őt már rég nem láttuk...
De amúgy tetszik itt, csak még kicsit fura. Főleg, ha kapok végre szobatársat. Na azt nehéz lesz megszokni. Meg hogy még majd rengetegen beköltöznek ide. Így még olyan kis családias. Tegnap már körbenéztünk a faluban, van egy csomó jó hely. Ha nem ittatok még belga meggysört, mindenképp próbáljátok ki, mert nagyon finom, egyáltalán nem hasonlít a rendes sörre :D

Remélem, majd lesz gólyatáboros csoporttalink is valamikor. 15-én az egyik csopveznek lesz szülinapja, arra mindenki hivatalos a hallgatói klubba. én mindenképp megyek, mert naagyon bírom a srácot, nagy arc :D
Öööö, izé, csak rizsázok itt össze-vissza x) Rohadtul unatkozom, úgyhogy elkezdtem Fringe-et nézni, mert az van a gépen x)

Na, át is adom a helyem másnak, sziasztok :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 21:56 
Billentyűzetgyilkos

halihó!

Jaj istenem, de régen jártam erre :x kicsit felpörgött az élet, amióta újra van suli, hétfőnként terepgyakorlatra járok a baksi családsegítőbe, amúgy meg tele vagyok órákkal, beadandókkal, egy csomó mindent kell majd csinálnunk, de annyira jó, úgy élvezem :D örülök, hogy megint van mit tenni.

Luna, mesélj majd, ha erre jársz, hogy hogy tetszik az egész : D

többiek? mi a helyzet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 21:40 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Egész sokat írtatok, mióta nem jártam erre :D Mostanság nem is nagyon leszek itt, mert a szobánkban még nincs net, sőt, lehet, hogy ha bevezetik, nekem akkor sem lesz, mert ránézésre elromlott a wifi-kártya >.<
Majd drukkoljatok, hogy túléljem az első hetet :D
Mindenkinek sok sikert kívánok mindenhez >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 19:20 
Betűmániákus

máhh. semmi gond :)
feszt nyavalygok itt :? :roll: de nem szándékos :D

amúgy mi újság?
itt is nagyon lehűlt :o csak semmi rövid :( nekem hirtelen jött a váltás -.-"

de megyek, lepihenek $boring

majd holnap válaszolok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 19:06 
Fanfic-faló

jaj, azt 'ittem, valami más is rásegített. bocsiii.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 17:14 
Betűmániákus

'csillagom, már annyi ódát zengtem az iskoláról, nem vagyok egyértelmű? :(( naponta 5kor kelek, 6 után utazom és 15 után érek haza. és akkor ne legyek fáradt? :( ez nem panaszkodás, csak amolyan utolsó évi rinya :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 16:28 
Fanfic-faló

Shanon, mitől fáradtál el? :)

ki kellett mennem a lakásból... kábé 10 percig ha kinn voltam, de most majd meghalok, annyira fáj a fülem a széltől. :-S ez annyira tipikus! kesztyűt vittem magammal, na de azért sapit szeptemberben?! =( inkább essen az eső!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 14:45 
Betűmániákus

hahó!

mi újság? :) én kipurcantam, de még van dolgom :D majd lébecolok, hátha valaki jár erre :)

Russel, vettem az infót ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 11:39 
Fanfic-faló

bocsi, tegnap este berobbantam a konyhába, és ott is ragadtam vagy 11ig. >.<
miért van az, hogy mire kész a kaja, már nem is vagyok éhes? -.-"""

szia, Russel! :)

tudok gyorsan írni. de csak egy darabig... és másfél óra már egy igen nagy táv. -.-""" a gépelésbe meg belezavarodok. x')

mit szeretnél a nyomdával? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 8:42 
Fanfic-faló

Sziasztok!
Shanon, teljesen oké, csak nem szeretem azt a szmájlit. Egyébként meg hívj Russelnek :)

Emy, nekem volt ötvenes csoporttársam is az egyetemen, semmiről nem maradtál le, szerintem sose szégyen, ha tanulni akarsz, inkább az ellenkezője a baj. Én neked szurkolok :)

Csillag, diktafon? :D Vagy tanulj meg gyorsabban írni, sajnos muszáj lesz. Vagy össze is foghattok, össze lehet rakni egy jó jegyzetet sok hiányosból.

Képzeljétek, nyomdákat keresek, és egy hirdetésben alkoholmentes nyomtatást kínáltak... Azt hittem, rosszul látok :D (egyébként nem sikerült kiderítenem, mit jelent)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 19:41 
Fanfic-faló

Sziasztok.

Hát, nem könnyű a suli, legyen az bármilyen is. Elég depis voltam a nyáron amiatt, hogy lassan minden lehetőségemet elvesztegetem, hogy továbbtanuljak. Öregszek, ott a meló,de mivel kell, hogy legyen bennem ambíció, ha már Mardekár, mindenképp jó lenne legalább a fősulit folytatnom.

Önbizalomhiányom nulla szinten mozog, de valamire jutnom kéne, mert a mostani munkám nem egy álom.
(Megfőztem az első bájitalomat, de nagyon mérges voltam, mert elsőre felrobbant az üstöm, minusz az eddig begyűjtött 8 pontom, és másik üstöt kellett vennem :D de már visszaszereztem.)
Közben elvagyok fészen, tumblr-on, ARF-en, épphogy nem írok, mert régen volt már öt óra:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 18:25 
Betűmániákus

kemény dolog ez :| de minden kezdet nehéz XD :D
azért túléljük ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:45 
Fanfic-faló

jaj, utálom, mikor a tanár annyira diktál, hogy egy mondat végén - öt sor után - nem emlékszem, mi volt az eleje... :evil: és akkor azt még tanuld is meg.
én pihentem, az tuti, de így sincs erőm visszarázódni. hisztis leszek a sulitól. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:40 
Betűmániákus

én nem engedhetem meg magamnak, hogy ne tartsam észben -.-" ez alatt a néhány nap alatt pedig - mert csak holnap lesz egy hete, hogy kezdtünk - annyit körmöltünk, hogy kifogyott az egyik vadonatúj tollam :D meg már leszáradt a kezünk :P elég tré dolog visszarázódni, pláne azok után, hogy ki se pihentem magam a jogsi ügy miatt :? engem nagyon lefárasztott minden téren :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:31 
Fanfic-faló

ó, megkívántam a palacsintát. :-S óóó.

nekem teljesen kiment a fejemből, hogy már van suli. o.o jesszus, utálom a szeptembert. meg az októbert is. meg a ... na mind1. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:28 
Betűmániákus

én most kajáltam palacsintát meg erőlevest :) de jelenleg így érzem magam: $sick igen, megettem a részem :D

irkálok, amíg tehetem, és nincsen komolyabb tanulnivaló :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:26 
Fanfic-faló

én is leledzem, amíg el nem feledkezem róla, hogy ide is beírtam - ahogy Luna szokta :-P - vagy meg nem jön Anyu valami kajafélével... éhenveszek.

mizujs? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:04 
Betűmániákus

szeptember van :D várható volt ;)
én itt lennék, ha valaki reagálna :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 17:00 
Fanfic-faló

áh, mindig be akarok írni, csak elmegy a kedvem a gépeléstől. de leskelődni szoktam. :D
tisztára szétszaladtunk. =(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 14:24 
Betűmániákus

Cold, ez nem ellened irányul :) lehetnek egyéb okok, igen, ezt próbáltam kifejezni vele. nem egy sétagalopp, pláne, ha nem az anyanyelveden fogod tanulni :lol:

mi újság?^^

én kidőltem @-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 8:23 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Sok sikert mindenkinek a sulihoz! :) Meg a Pottermore-hoz... meg az íráshoz :D
shanon widow írta:
illetve... nem akarok csúnyát mondani, de sokan elesnek egyetem közben - ez nem neked szólt ;) lehet, nem is bírják úgy a strapát vagy tudom is én :roll: na oké, nem futtatom az eszmémet, inkább befogom a pofim :lol:

Naaa, én is otthagytam az egyetemet, és nem csak azért, mert nem az volt az álmom. Szóval le a szemforgatós szmájlival!!

(na jó.)

Azt hiszem, a kihívások nekem se valók, sőt talán a publikálás se, mert képes vagyok halálosan megsértődni/megbántódni egy negatív kritikán/ha belém kötnek. És mindig ez van, szóval morculok ezerrel, mert nem tudok írni :D
Pedig jó dolog a Shiconc, csak elkapkodom, és bumm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 15:56 
Betűmániákus

én is ott tartok a történettel :P csak lassan, de biztosan, semmi kapkodás :lol: mondjuk, részemről elég siralmasnak érzem, ugyanis én nem szoktam ilyen lenni, de... :o

örülök a Pottermore-os fejleményeknek :) nekem nem fért volna bele, elvonná a figyelmem mindentől, idén pedig nagyon nem lenne szabad :-t

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 15:54 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Shanon, képzeld, tegnap elkedztem írni az MK-t, megyek is haladni vele. Kemény egy oldal, de az is valami :D
Luna, kitartást a fogorvoshoz, nekem is kéne de még húzom-halasztom:d

Most, hogy elkezdődött a suli, alig férünk el a buszon, de szerencsémre szokott lenni helyem, mert odaállunk időben. Olyan nyugi volt nyáron :D
Puszillak titeket, ja és olyan boldog vagyok, hétvégén megkaptam a Pottermore-mailem, ésésés, Mardekáááár:d Majdnem bőgtem, annyira örülök :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 15:54 
Betűmániákus

máhh. én se pihenem ki magam :? sőt minél tovább alszok, annál fáradtabb vagyok :roll: na oké, ez mondjuk nálam mindig így volt XD úgyhogy az iskolában kb takony vagyok, estére fölpörgök, reggel pedig kiszenvedés az ébredés. csúcs -.-" és ez körforgásban. ha délutános váltásban vagyok, az viszont számomra sokkal jobb :)

a kihívás miatt én is jóval feszültebb vagyok :oops: félek, hogy nem leszek kész, vagy cserben hagyom a csapatot emiatt. de szuper szervezők vannak, és közös erővel megoldjuk felmerülő ilyesmit :lol: meg igyekszem :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 18:43 
Billentyűzetgyilkos

Az kedves volt tőle x)

Megvagyok, köszönöm :) A fogam is, csak újra kellett csinálni egy tömést. Viszont holnap reggel mehetek szemészhez fél 9-re kontrollra, holnapután meg hajnali itkor indulok a kollégiumba. Ennyit arról, hogy kialszom magam végre *sííír*
És te? :)

Ó, arra én is szerettem volna, de az időpont miatt végül lemondtam róla. =/ Amúgy se írtam még soha kihívásra, nem is biztos, hogy nekem való.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 15:19 
Betűmániákus

mmmm. mi nem igazán tudtuk értékelni ezt a kávés dolgot, ugyanis azt az anyagot az utolsók közt vettük át, és már jócskán elegünk volt :D aztán azt mondta, hogy nyugodjunk meg, nem kéri vissza, csak érdekesség, aztán meg benne volt a tesztben :roll:

hogy vagy? és a fogad? :-)

a malfoyosra jelentkeztem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 11:14 
Billentyűzetgyilkos

Hát a kipihenés még mindig nem jött össze, reggel fogorvoshoz kellett mennem x)

Budapesti Műszaki Egyetem.

Az jó, hogyha nem volt belőle gond, nálunk biztos balhét csaptak volna...
Az ilyen tanár is ismerős, angolon 4 évig ételreceptekről és macskákról beszélgettünk magyarul.
Azért szívesen megtanulnék ötféleképpen kávét főzni :D

Melyik kihívás? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 19:54 
Betűmániákus

akkor pihend csak ki magad, ezek után tényleg rád fér :-*
mi az a BME? :-S

hááát igen, sokfélék vagyunk, úgyhogy :lol: a fehér terítőkön nehogy már ne legyen folt :D az én osztályomban is vannak igazán érdekes hölgyemények, de ők ott vannak, én meg itt, szóval nem is gáz :) illetve... nem akarok csúnyát mondani, de sokan elesnek egyetem közben - ez nem neked szólt ;) lehet, nem is bírják úgy a strapát vagy tudom is én :roll: na oké, nem futtatom az eszmémet, inkább befogom a pofim :lol:

hogy mi újság? tegnap is sikerült lazulnom, ma meg pláne :P végül nem mentem be szombati tanításra, és kiderült, hogy az osztálytársaimat se hatotta meg túlzottan, és olyan 50%-ban voltak ott :) én nem tudtam eljutni a busz társaság miatt, de mások esküvőn voltak, nyaraltak vagy tudom is én :) úgyhogy baj nem származott belőle.
vannak új tanáraink, tegnap közülük az egyikkel volt óra, és állítólag - eddig egyöntetű a vélemény -, jófej :) a tavalyi is jó fej volt, csak nem pedagógus volt és nem tudott tanítani :roll: olyan fölösleges dolgokat kért, aminek abszolúte nem volt köze a gyógynövényekhez, pedig az lett volna a fő :) de tanultunk kávét főzni 5 féle módon, az ókori azték meg inka meg mit tudom én milyen törzsek szokásairól is... nem tudtuk eldönteni, hogy törin ülünk vagy farmakognózián :lol: mesélték a mostani nőnek, aki röhögött egy jót és ismertette a tantervet is :) és megígérte, hogy csak a fontosat kéri és adja elő. meglátjuk :)
lazulok, ameddig tehetem^^ aztán egy jó darabig leshetem a szabad órákat -.-"

én jelenleg irkálok, bár... nem az igazi :roll: kihívásra készülök, de... annyira nem vagyok jól ilyen téren, hogy az mese :-< de a csapatért mindent! $star

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 19:35 
Billentyűzetgyilkos

Hellooo :)

Hogy vagy, Shanon, mi újság?

A változatosság kedvéért mindjárt lelépek, muszáj aludnom.

Ez nagyon nem az én napom... A héten ötödszörre ébredtem arra, hogy iszonyatosan fázom, a pszichós gt-ben begyulladt a torkom, a tusfürdőm beleömlött a táskámba, a vonaton rossz kocsiban ültem és a paraszt kalauz nem szólt, mikor megnézte a jegyem, úgyhogy majdnem ott ragadtam a bobai állomáson, csak szerencsére jött egy személy, amire fel tudtam szállni.

Viszont megismertem jó pár pszichóst, és a 80%-uk állati jó fej. A csajok között volt egy-kettő, akit inkább elkerülnék, ha lehet, miattuk kicsit felemás volt a tábor is, de azért bírtam az egészet. Alig várom már, hogy költözzek, csak a közlekedéstől tartok ezek után. Lesz bent Pesten órám a BME-n, amiről tudom, hogy hol van, de gőzöm sincs, mivel lehet odajutni O.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 19:10 
Betűmániákus

ha és hó!
sunnyog erre valaki? :)

én igen, úgyhogy amennyiben valaki fékezhetetlen vágyat érez arra, hogy beírjon... nos, az ne is fékezzen :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 20:19 
Fanfic-faló

Bocs, hogy eltűntem, félek, hogy így fog ez menni mostanában...
Van most valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra