Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 16 (csütörtök), 4:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 233  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dracoizmus, avagy a keresztény vallás új ellenfele
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 22:01 
Fanfic-faló

Come to me!!!! Én nem fehérítek, ijedjetek meg:
HOOOOOOLNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP EGÉSZEN PONTOSAN 27 ÓRA MÚLVA MÚLVA MÚÚLVAAA ÍÍÍJÁÁÁÓÓÓÓÉÉÉÉAAAAAA :x :x
*Szemi után pókerarccal el, majd visszarohan még egyszer*
Holnap lilában kell lenni. Purple Piano projekt. Oh my gááááááááád :x Darren. Chris. Darren Criss. Chris. Darren. Ohgáááád óóóver the klaaaiineeebooow!!!!

*fangörcseivel tényleg el*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 20:54 
Fanficbúvár

Most néztem szombaton az x-faktort, de ez a zsűri süket, bakter, kivéve Malek Mikit. Olyan durva hamis hangokat produkáló egyéneket engedtek tovább, anyával megkukulva néztünk.

Fehérítve, hogy ne legyen olyan ijesztő: HOLNAP VAN A GLEE ÉVADNYITÓ HOLNAPHOLNAPHOLNAPHOLNAP KEVESEBB MINT HARMINC ÓRA ÉDESJÓANYÁM ERRE VÁGYOK NÉGY HÓNAPJA IM OVER THE KLAINEBOW VÉGRE NÉZHETEM ZSENIÁÁÁÁLIS LESZ A ZENÉKET MÁR KISZIVÁROGTATTÁK CHRIS COLFER EGY ISTENCSÁSZÁR
Oké, vége. :D Most pedig pókerarccal távozom. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 20:42 
Tollforgató

Nita: Csak Jas, oké? Hajj, ki fogom írni az aláírásomba mindjárt... :P
Ó, jó neked. Nekünk ma tiszta szar volt, tesivel kezdtünk, de legalább utána matek volt. .9 Pihentető matek. :D Holnap matekból írunk, németből felelünk és angolból nagyévelejiismétlést írunk. Huhh. Már ketten írtak a történetemre kritikát. Imádlak, Szisza. *buzgó szoborsimizésbe kezd és csófejeket meg tesitanárfejeket kezd el áldozni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 19:45 
Billentyűzetgyilkos

Hello :)

Nita, ez tök jó~ én még sosem álmodtam olyat, amit meg lehetett volna írni...

Pedig durva, hogy minden reggel emlékszem, hogy mit álmodtam. És elég jó a 6./női megérzésem is~ minden felelést/rossz dolgot előre érzek.

Lizi, kár, hogy pont akkor kellett elmenned, utáéna jött még csak a java! És összefutottunk Verával :) :D :x

Jess, én pénteken 8-re megyek... XD mindegy, ha gondolod egyszer összefuthatunk... :)
A sors nem akarja, hogy találkozzunk XD eddig csak azokon az altertalikon nem tudtam ottleni, amiken te voltál :lol:

Én már nem nézem ezeket a "tehetségkutatókat", ámbár, mivel a család nézi a nappaliban, ha kimegyek, akkor én is kénytelen vagyok azt hallgatni...

*bevackolja magát az irodai ágyra, a hatalmas pihe-puha párnák közé, és szoborsimi közepette aludni tér - lassan...*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 17:29 
Írópalánta

Jessica_B_Vicious írta:
Jöhet minden, ami fantasy, kreatívkodás, buli, smink & hairstyling, vintage fashion, nyugati (és távol-keleti) műveltség, pszichológia, Oscar Wilde, Marilyn Manson, anime, cosplay és/vagy szokatlan.

Ááááááá!!! :D Cosplay?! Azt én is szeretem. :D Vagyis szeretnék hamarosan varrni majd egy ruhát, igaz, az nem animés, de a cosplay, ha jól tudom, akkor az már eléggé széleskörű :D Én is szeretem a szokatlan és őrült dolgokat. Például, tavaly télen, az egyik barátnőmmel befestettük az arcunkat fehérre, felkaptunk néhány fekete-fehér cuccot, és hipp-hopp, máris pantomímezhettünk. És igen, így merészkedtünk ki az utcára. Mondjuk a járókelők azt hitték, hogy vámpírok/hóember/hópihék vagyunk. Senki sem jött rá, hogy nem. :D Lehet, hogy az volt a baj, hogy beszéltünk... hmm... :-?

Emily: Majd szólok. Az, hogy papnő lettem (júújjjdejó :D) azóta, csak gyűlnek a fejemben a történetek, és valami oknál fogva, le is gépelem őket. :)) Daco miatt van ez biztos. :D

*feláldoz két Hermifejet és egy csót, majd letisztogatja a szobrot*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 14:46 
Szárnybontogató

Hmm... Egyre többen leszünk, ami jó :)
Nita: Érdekes álmos lehetett, majd ha felteszed feltétlen szólj, hogy írjak kritikát!

Nálunk ősszel ez a levezető program, anyuval összekuporodunk a takaró alatt és megpróbáljuk visszafojtani a nevetésünket a sok botfülű hangját hallva. Én mindig néztem a Megasztárt is. Mondjuk tavaly a Csillag születik kimaradt, pont a finálét láttam belőle *odadörgölőzik Szisza kezéhez*

Lizi, a barátnőm is volt tüntetni, de szépen elkapott egy megfázást... Pedig nem olyan beteges fajta :P

De jó lenne csak aludni... Végigaludnám az egész tanítást...
Lehet, hogy mire mi felnövünk, már kitalálják azt az ételt, aminek hatására mindet megtanulunk és még csak nem is kell hozzá az agyunkat erőltetni... Vagy chippekel ültetnek be az agyunkba, ki tudja.. :3

*Megsimogatja az összes szobrot és letisztogatja, mert már régen voltak, aztán pedig feláldoz 3 Ginny-fejet, 2 Hörm-fejet, egy Csó-fejet és egy fél Pansy-fejet*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 13:12 
Szárnybontogató

Doo, akkor jól elkerüljük egymást :'D Esetleg péntek? Akkor kilencre megyek, de a többi napon mind jóval később :3

Nita, én nagyon nem rajongok az X-faktorért, de a Pokémonos csávó idén nagyon jól tolta : D Neki hangosan szurkoltam~ (Katica viszont kiborít, annyira rosszul vagyok tőle, hogy az... kifejezhetetlen.)

Effy, te most lettél gimis, ugye? Milyen az osztály? :]

Amúgy mi ez a bemutatkozós hullám? Az új tag miatt, vagy...? Mindenesetre (ha nem lenne egyértelmű :'D) Jess vagyok, kortalan tündér-vámpír-kobold mutáns, Csodaország sovereignje, egyetemista. Jöhet minden, ami fantasy, kreatívkodás, buli, smink & hairstyling, vintage fashion, nyugati (és távol-keleti) műveltség, pszichológia, Oscar Wilde, Marilyn Manson, anime, cosplay és/vagy szokatlan. Általában határozott vagyok, szeretek sokat gondolkodni bizonyos problémákon, rendszereket megismerni és felülvizsgálni, és lélektani folyamatokat analizálni. Máskor meg eszeveszetten bulizni hajnalig~ Kedvelem a szélsőségeket. :]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 8:07 
Írópalánta

Lizi, nem vagy egyedül. Nekem már egy hónapja nincs olyan hétvégém, ami semmittevéssel telt volna. Mindig akadt vmi... :D
Jasmine nekem is. :)) Talán azért, mert hétfőn nincs első két órám, így aludhatok sokáig. Ha anyum ma reggel nem szólt volna, hogy hétfő van én tuti, hogy még mindig aludnék. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 20:59 
Tollforgató

Lizi: Írtam Animében.:)
Énnekem tiszta szombati feelingem van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 20:50 
Betűmániákus

Halihó!

Mizujs errefelé? Habár a nagyját visszaolvastam, szóval... xD

Lizi fáradt. Nem értem. A hétvége általában a pihenésről szólna, de még jobban lefáraszt, mint a suli, annyira sűrű és élménydús.
Tegnap végignéztem - végre - a Glee-t, voltam kinn a vágtán, Doo-val és Jennyvel pedig tüntettünk, hogy ne zárják be a ZP-t :x

Nita, ez csak a 2. pókerparti volt :)

Mostanában nem bírom a tehetségkutatókat, túlságosan is elszaporodtak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 20:48 
Tollforgató

Én igazából alig hallottam róluk valamit, Nita. De télleg, nem néztem. Azt se tudtam egy csomó ideig, ki az a Veca. XD Az álmod király volt. O.o :)
Effy: Ó, most én is megnézegettem az elejét. PUFFF!!!!
Vicces volt. Ó, és suli volt. Te, nem mész majd meritalira? Mert lehet, hogy beteszem a lábam majd oda, és kell valaki, aki kísér. XD Mert ugye te Szhelyi vagy, nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 14:13 
Írópalánta

Effy: Hú, hát az nagyon érdekes volt. Egy régi, romos házban játszódott, de ha szemüveg volt rajtad, vagy kontakt lencsét viseltél, akkor a ház egykori pompáját láttad. Kész labirintus volt! :D Egy öreg nő szelleme ott lakott, és arra kért meg engem, hogy szerezzem meg neki egy fiú lelkét. Tök durva volt, de csak eddig írom, mert ha tényleg felrakom merire, akkor nem szeretném lelőni előre a poént. :))

*szoborsimi és Hermióne áldozás, amiért megjegyeztem az álmot*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 13:32 
Fanfic-faló

Sziasztok :x

Jaj, de jó újra itt lenni :) *szoborsimi és sok-sok áldozás, mert elhanyagolta a szentélyt*
Szia mindenki, aki új :D (Úgy látom, a tanév kezdetével sokan válnak vallásossá xDD Oké, ez hülye vicc volt.)

Nem olvasok vissza túl sokáig, bocsi :S

Tehetségkutatóknak én csak az elejét nézem, akkor még lehet rajt röhögni és van egyeniségük a versenyzőknek :)

Mijót álmodtál, Nita? :D (Én egyik nap azt álmodtam, hogy Chrisszel és Darrennel tévét nézek xD Erre a hülye portás elkezdett motorozni az ablak alatt, és felébredtem.)

Minket most próbálnak rábírni az írásra, de még nem mernék slasht beadni a tanárnak, még nem ismerem. Általánosban csak rejtett slash vot a dolgaimban, magyartanár először furcsállta, aztán elfogadta. Az osztályom meg a felszín alatt egész toleráns volt, a mostani nem éppen az :S

Jaj, Dracoista kampányfilm :x Imádom :x

...és eddig volt erőm visszaolvasni :S

Kivel mi történt ebben a pár hétben? Lemaradtam valami fontosról? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 11:11 
Írópalánta

Én a tehetségkutatókkal mindig úgy vagyok, hogy elhatározom, hogy márpedig ezt nem fogom nézni. Ilyenkor van az, hogy a szombat estéket a gép előtt töltöm. De egy idő után, úgy a vége felé, amikor már csak néhányan vannak, akkor már inkább a tv-t nézem. :D Kedvencem nem igazán volt, talán a Non Stop, meg a Takács Nikolas. :)
Wolf Kati, Király L. Norbi, Janicsák Veca, meg a Vastag Csaba volt tegnap este koncertezni. mind jók voltak, de a Norbi olyan, hiperaktív, hogy én is felpörögtem tőle. :D

Én most valami hihetetlent álmodtam, és eldöntöttem, hogy ezt márpedig igenis le fogom gépelni, és felrakom Merire. Sziszától kérek hozzá segítséget :D

*szoborsimi* :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 21:49 
Tollforgató

Új tag van. ÓÓÓ, ez olyan szép ez. *sírógörcs*
Plusz fenn van Merin az első történetem első fejezete. Ajj, ez Szisza áldása.♥♥♥*csófejáldozások, rengeteg*

Nita: Nincs kedvencem, néha nézem, néha nem. Én inkább semmilyen vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 15:23 
Fanficbúvár

Hm. Nekünk még hetedik-nyolcadikban voltak kreatívabb, írós feladatok. Volt, hogy egy komoly novellát kellett fantasyba átültetni: akkor kitaláltam, hogy a Borcsa nevű főszereplőnek volt egy Szorcsa nevű leszbikus ikerhúga, akit kidobtak ötéves korában a homofób szülők, de miután sárkánylovassá vált, visszament, megmentette Borcsa bárányát és elvett egy királylányt feleségül. Aztán van Vámos Miklós: Kisfiú és Nagyfiú c. novellája (ajánlom mindenkinek), azt kellett úgy átírni, hogy a végén a Nagyfiú nem összeveri a Kisfiút, hanem vagy megfutamodik, vagy bocsánatot kér, vagy valami ilyesmi. Ebből szintén homoerotikus történetet hoztam ki, ahol kiderült, hogy a Nagyfiú azért bántalmazza a nyíltan meleg Kisfiút, mert ő maga closeted és nem tudja elviselni, ezért rajta vezeti le, satöbbi. (Hűha, ez kísértetiesen Kurt/Karoffsky storyline)

Szóval nekem sose voltak azzal problémáim, hogy az ofőmnek meleg témájú írásokat adjak oda. :D Meg sem fordult a fejemben, hogy ez esetleg borzolja a kedélyeket, toleráns baráti köröm volt már akkor is, a családom is teljesen elfogadó, aztán nyolcadik-kilencedik felé kezdett néhány ember megjegyzéseket tenni a novelláim témájára/hallottam nyíltan homofób megjegyzéseket. Ettől függetlenül továbbra is beadnék ilyeneket, csak mostanában nem kell írni. Majd magyarfakton kiderül, de nem fogom elfojtani azt, amit írni szeretnék. Ha toleráns a tanár, akkor azért, ha meg nem, akkor pedig azért nem, hogy hátha (ha nem is megszereti) elfogadja a dolgot. Nem bűn a határok feszegetése/a tolerancia reklámozása.

Nita: én szerettem a tavalyi X-faktort, Szabó Mariannak és Wolf Katinak szurkoltam :D az ideiből még semmit sem láttam, megvárom a döntőket, a válogató annyira nem érdekel, meg nem is szeretek TV-t nézni. Két és fél éve nem nézek TV-t, kivéve a tavalyi X-faktort. :D Minden jó sorozat a neten van. A Dr. House-t szerettem, de amikor az ötödik évad végén kiderült, hogy az egész House/Cuddy rész hallucináció volt, akkor azt mondtam, hogy most már igazán menjenek a búsba, én ezt nem nézem tovább. x)

Jó koncertet! :D Egyszer hallottam Vastag Csabát élőben egy musical pluszon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 15:00 
Írópalánta

Lily: Azt hiszem, átgondoltam, és a Halálfaló ügyosztályhoz szeretnék csatlakozni. Igen, szeretem a Dramionét is, de zavar, hogy Draco a Dramionékban nem eléggé rosszfiús. :)) :lol: A rosszfiúk a kedvenceim :mrgreen:
A papnői teendőim elvégzése gond nélkül menni fog. :D

*szoborsimi :D*

Doo: Hány pókerparti volt eddig? Mert a táborban is Blacky nyert... :))
Macs: Tök jófej lehet a magyartanárod. :D

Egyébként képzeljétek, a városunkban épp most van Paprikafesztivál (Kalocsa, csak úgy mellékesen), és este jönnek a X-faktorosok koncertezni. Ti szeretitek az X-faktort? Ki a kedvencetek a tavalyi illetve eddig az idei "évadból"?

*szerintem megyek és áldozok egy Ginnyt*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 14:54 
Tollforgató

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök, hamár ennyiszer szóba kerültem. Aljas rágalom, hogy nem örülök az újaknak, csak most már biztos, hogy nem lesznek tervek, mert ilyen tempóval nem tudom felvenni a versenyt. :P
Am hali, Nita, örülök, hogy találkoztunk.

Csajmacska, 18 éves, szintén budapesti, őrülten szerelmes költő/festő/író/művész lélek. Ezzel majdnem mindent elmondtam. :D Ha érdekel hogy nétek ki, az avataromon én vagyok. :P Ha tudni akarod mit írok, mindent, és nyugodtan olvashatsz, mert nagyon szeretek az írásaimról beszélni.
Am a múltkor kaptam ezt a megjegyzést, egy nagyon kedves matekemeletes sráctól, akivel egy órán vagyok: "Művészléek az, aki nem tudja normálisan lereagálni a dolgokat". Hát, kösz. xD Mondjuk igaza van. :P

Am én megmutattam a magyar tanárnőmnek a nyári verseimet, és nagyon tetszettek neki ezek is! Megjegyezte, hogy ezek zavarosabbak és zaklatottabbak, de neki még mindig a Temetés a kedvence. :D Viszont tetszik neki, és ez a lényeg! :D
Mondjuk a színdarabomat már látta, és abban meleg volt a főszereplő, de nem mondott rá semmit. :D

Am örülök, hogy jól vagytok, folyamatosan olvaslak titeket, csak most elég zűrös az életem, és nincs kedvem fárasztani titeket vele. Nagyon ölelés és puszi mindenkinek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

Hellóóóóóóóó :x :D

Jaj, már nagyon be akartam írni, de nem voltam itthon tegnap, eddig ma. :D

Jess, nekem hétfőn pont nincs első órám! XD Szóval én akkor csak fél 9-9 felé lófrálok...

Nita, üdv köztünk! :D
Én is zene addicted vagyok, meg táncos. Mármint nem hivatalosan, csak lételem... :D

Én Doo vagyok, 17 éves bp-i lány. Luna, Piton és Hermione mániás, magasan Draco függő és
Tomszi imádó. Tündérek, divat, HP!~

Amúgy ez tök jó, hogy a tanáraitokat érdekli az írás, bár... a slasheimez (hm, alig van ilyen. o.O) én sem mutatnám meg az ofőmnek.

*szoborsimi és áldozás*

Tegnap volt a péaköbön pókerparty, nagyon jó volt! Megint Blacky nyert, de én is sokáig vezettem... :D

*balra el matekleckét írni... aztán bekuckolja magát az ágyába, miközben Lunát rajzol ---> mostanság csak őt rajzolom :x*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 9:21 
Fanfic-faló

Jól van, Nita!

Ezennel hivatalosan is papnővé avattalak. Viseld büszkén új címedet.

Egy papnő feladatai:
Amikor csak teheti szentélyben lenni
Hörmöket és Dzsiniket áldozni
Szobrot simizni, fényezni
Mindennap rágondolni

Tekintsd meg a Kampányfilmünket, amit Hildegard csinált!
Dracoista Kampányfilm

Igen, a következő eldöntendő kérdés, hogy milyen területen akarsz dolgozni?
A következő főosztályok vannak:
Slash főosztály jómagam és Polly vezetésével. Lehet a főosztályhoz csatlakozni, de hozzánk tartozik a szakslasher iroda is Kyrával és DG-vel.
Femslash főosztály Amyvel az élen
Keresztapa főosztály Kidával az élen, ahol Pitonnal foglalkozhatsz
Dramione főosztály Amphe vezetésével, aki harcosan küzd a heteró párosok fennmaradásáért :lol:
Kreatív főosztály Doo vezetésével
Halálfaló ügyösztály Caleyékkel, akik Voldyt és a sötétség erőit pártolják :lol:
Van egy Könyvtárunk, ahol Lizi a sasszemű könyvtáros
És végül van nekünk egy főépítészünk Csajmacska, alias Maccs.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 8:56 
Írópalánta

*pattan az ágyikóból, és első dolog amit megnéz, az a merifórum, majd visítva szavalja*

Ó, Draco az egyetlen, fogadd be híveid közül ezt az egyet
S engedd ragyogásod közelébe, hogy élvezhesse kegyed.
Adhasson ő ezért imádatot néked,
És ha halhatatlan halsz, halhasson véled.

A Drága Draco nélük nem lenne jó egyetlen HP könyv sem, de még a világ se. Sziszát nagyon szeretem, ezt csak természetes (Aki nem szereti, az már bűnt követ el). Ezt bizonyítja az is, hogy a *reklám* 2011-es meritáborban is Dracosziszázás közben még miáúztam is*reklám vége*, mégjobban leégetve magam, illetve így már mindenki tudja, hogy mennyire imádom. :D Ő az én ideálom, miatta szeretem a szőke rosszfiúkat. (De álmodozni csakis róla szoktam) :P És azért azt sem szabad elfelejteni, hogy miatta lett a kedvenc szaínem a zöld! :)
Azért szeretnék a papnője lenni, hogy ország-világ láthassa, hogy menyire tisztelem és imádom őt, és példát szeretnék állítani a többi embernek, hogy kit is kellene követniük.

:D

*megy és farag egy gyönyörű Draco szobrot* :))

mod. szerk.

Rose: Egyszer én is jártam így, engem az osztályfőnök kért meg rá, hogy mutassam meg a ficemet, mert ő is hallott róla, hogy írok vmit. Elküldtem neki e-mailben, és erre közölte, hogy szeretné fölrakni a suli honlapjára. (Kemény 20 fejezetes sztori, még mindig nem fejeztem be xD) Alig tudtam róla lebeszélni, azóta tisztára be van zsongva, hiába mondtam, hogy vannak az enyémnél jobb (és több) írások is a Merin. Azóta folyamatosan mondogatja, hogy külön elrakja a dolgozataim, hátha egyszer híres író leszek, és akkor majd a dogáim vagyonokat fognak érni... xD :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 21:08 
Fanfic-faló

Avatáááááááááááááááááás
*berobog vigyorogva a friss husira*

Ó, Draco az egyetlen, fogadd be híveid közül ezt az egyet
S engedd ragyogásod közelébe, hogy élvezhesse kegyed.
Adhasson ő ezért imádatot néked,
És ha halhatatlan halsz, halhasson véled.

Felavatási feladatodként pár kedves mondatot mondj Sziszáról és hogy miért szeretnél a papnője lenni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 19:53 
Tollforgató

Nita: November? Nekem december! :)
Nekem úl tökéletes a tvájlájt. oké, jó volt, de a HP-hezképest... meg kicsit összecsapta Stef.
Rose: Uhh, részvétem. Én is áldozok akkor Milánfejeket. :twisted: Ha a magyartanárom látná, hogy slasht olvasok...

Engem ma reggel kétszer majdnem elütött egy-egy biciklis. :P de ötösre felelem angolból.:) és megállás nélkül 12 perc alatt 2200 m-et futottam. csak orrotfújni álltam meg, meg amikor elestem. XP Vérzett is, de futottam tovább. az esés volt az első öt méterben.

*szoborsimi a futásért, mert Szisza télleg velünk van!*
ó, és a kuytám majdnem összeverekedett két nagydarab kutyával.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 17:43 
Szárnybontogató

* mostanság folyamatosan csak kullogni képes *

Szia Nita :) Üdv köztünk vagyis örülök, hogy közénk akarsz tartozni, már csak idő kérdése és illetékes is felbukkan, hogy felavasson :)
Amúgy egy csomó mindenben hasonlítunk, talán csak az írásra való lustaság nem jellemző rám, amúgy szintén fanatikus zene hallgató és olvasó vagyok, szintén egyszerre.... bár ha nem köt le könyv / kötelezők / hajalmos vagyok csak a zenére figyelni. Írni is képtelen vagyok zene nélkül. Kell a zaj :)) Jah és még az is különbség, hogy inkább a Drarry mint a Dramione :)
Egyébként sztem ne aggódj, az Alkonyattal sem sértettél meg senkit sem :))

Jaj na most akkor a mai napomról egy kicsit. Miért kell mindig elcseszni a szép kis péntekjeim. Már reggel sejtettem, hogy nem kellett volna fel kelnem, de hát apu majdnem úgy ráncigált ki az ágyból, így nagy nehezen de suliba került. Hajnalok hajnalál DÖK gyűlés, olyan fontos dolgokról dönteni, hogy milyen zene legyen a kilencedikesek avató bálján... Aztán valahogy szépen lassan eltelt a nap, és az ucsó órához érkeztünk, amikor is elromlott minden. A srác aki tavaly elment tőlünk és ezzel nagyon jól két részre szakította az osztályt, beugrott egyet hozzánk... / zárójelben megjegyezném, hogy úgy váltunk el, hogy véleménye szerint kétszenű vagyok, ez egy nagyon hosszú és egyébként baromi uncsi történet hosszas előzményekkel, amikor már akkor kezdődtek, mikor mi még nem hogy nem ismertük egymást de bőven ált.suliba jártunk /
Szóval a srác érkezése, és az osztály nagy részének reakciója betette a kaput. Mintha valami isten tért volna be közénk,csak egy cseppet vagyok kiakadva...

Akkor most egy kis vidámabb. Ma a magyartanárom megkért, hogy mutassak meg neki, egy-két írásom mert hallotta a többiektől, hogy néha szoktam írni, ugyan nem tudják, hogy mit csak látják, hogy állandóan írok. Hát alig tudtam leszerelni, mert mégis, hogy mutassam meg neki, a drarryjeimet?? Nem hiszem, hogy katolikus suliban egy ötössel jutalmaztál volna, sokkal inkább egy több órás beszélgetéssel, mind az igazgatóval, mind a suli pszicholóhussal.

* tovább vonszolja magát, ugyan is ma lejárta a lábait, az iroda ajtóba viszont eszébe jut, hogy elmaradt egy-két teendő, visszarohan a szoborhoz / csoda, hogy megy / simizi, majd Ginny fejet és Milán fejet / a srác / áldoz *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 17:38 
Fanfic-faló

Lily, Polly, akadt itt egy avatni való kishercegnő :D

Jóóó, hogy sokat írtál, ez sosem baj :D
Zenefanatikusság? Rokonlélek vagy :D Igaz, nekem nem annyira mindegy, mi szól az éterben, de nem telik el úgy nap, hogy ne hallgatnék zenét :D Én írni is mindig csak és kizárólag muzsikára írok ^^
A táncolás szintén abszolút kedvenc :)
Nem vagyok fanatikus alkonyatos, viszont hozzám a lényegi elemei meglehetősen közel állnak, ugyanis részt vettem egy hasonló szerelmi háromszögben, így eléggé bele tudom élni magam a történet hétköznapi menetébe :$ persze, egyik fiú sem csillogott és nem nőttek agyaraik sem, ha netán megpofoztam az egyiket :D

Dramione felé? :D Akkor jössz hozzám a főosztályra, nem adlak :oops: Shanci és én vagyunk itt szinte az egyetlen aranyvérű dramionista páros :D nálam merengőn is csak az van dögivel a versek mellett :) Ha esetleg halálra unnád magad, akkor várlak szeretettel, hátha találsz kedvedre valót ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 16:35 
Írópalánta

amphetamin írta:
Ha szeretnél, a főpapnők, Lily és Polly beavatnak Téged és beléphetsz a papnő gárdába ;) Ha imádod Dracót, akkor nem esik majd nehezedre teljesíteni a "szolgálatot", hisz a puszta jelenléteddel dobsz a topic hangulatán :D
Ha letetted az esküt és papnő lettél, ahogy már említették, csatlakozhatsz egy már meglévő főosztályhoz (Dramione főosztály, Slashfőosztály, Szak-Slasher főosztály, és a többi, ha van még xD) vagy alapíthatsz egy sajátot.
Csak annyi a dolgod, hogy imádd a úz isteneinket, simizd a szobrokat és áldozz az oltáron :D

Nos? :D Mesélj magadról :) Érdeklődési kör? :) Szeretsz írni is vagy csak inkább olvasol, esetleg kritizálsz? :)

Igen igen igen!!!!! Szeretnék papnő lenni!! :D
Főosztályokon belül talán a Dramione felé kacsintgatok, bár már olvastam egy-két Drarryt is.(Azok nagyon tetszettek, pedig valójában nem is terveztem slasht olvasni :-P )

Magamról? Huh. Megpróbálok röviden, jó? :))
Néha (inkább elég gyakran) túlzottan hiperaktív és optimista vagyok. :) Szeretek álmodozni, anélkül nem is tudom, hogyan élném meg szürke kis hétköznapjaim. Már-már veszélyesen zenefanatikus vagyok, nekem aztán (majdnem) mindegy, hogy micsoda, hadd szóljon! (Minnél dallamosabb, annál jobb, mert akkor tudok rá táncolni is. :-D Abszolút kedvenc nincs, talán a Mozart l'opera rock, nem tudom, ismeritek-e?) Egyik rossz szokásom, hogy egyszerre hallgatok zenét, és olvasok. Na, meg a könyvek, Ó azok a drága tárgyak! :D Főként ifis könyveket lapozgatok, többnyire mindig sikerül az újakat is beszerenem innen onnan kölcsönbe, a megjelenés után egy két nap. Bármi jöhet ebből is, csak az Alkonyattal hagyjon mindenki engem békén. Sajnálom, de amióta így felkapták a (szerintem) átlagos könyvet, nagyon nem szeretem, sőt már antialkonyatos vagyok. Bárki azt mondja, hogy Edwárd Kállen, felmegy nálam a pumpa. (Bocs, ha valakit ezzel most megsértettem) :oops:
Szeretek irkálni, de mivel néha túl lusta vagyok begépelni, ezért a kis novella vagy regényrészleteim ott virítanak elszórva a sulis füzeteimben. :))
Merire nem rég kerültem fel, talán most novemberben lesz egy éve. Nem olvastam még túlzottan sokat, de igyekszem bepótolni. :D

Azt hiszem ennyi lenne. :) (Azt a rézfán fütyülő Draciosta rézangyalát! De sokat írtam! xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 13:23 
Fanfic-faló

Óh, csóók! :D

Nahát, új kicsilány? :twisted:
Nyugi, nincs lélek eladás, lélekivás, és semmi ehhez hasonló dolog :D Kötetlen imádat, ez a legszebb megfogalmazás 8->

Ha szeretnél, a főpapnők, Lily és Polly beavatnak Téged és beléphetsz a papnő gárdába ;) Ha imádod Dracót, akkor nem esik majd nehezedre teljesíteni a "szolgálatot", hisz a puszta jelenléteddel dobsz a topic hangulatán :D
Ha letetted az esküt és papnő lettél, ahogy már említették, csatlakozhatsz egy már meglévő főosztályhoz (Dramione főosztály, Slashfőosztály, Szak-Slasher főosztály, és a többi, ha van még xD) vagy alapíthatsz egy sajátot.
Csak annyi a dolgod, hogy imádd a úz isteneinket, simizd a szobrokat és áldozz az oltáron :D

Így hirtelen lehet soknak és naggggyon durván fanatikusnak tűnik (mert az is :twisted: ), de jóóó ez hidd el :D Várunk szeretettel ^^
Slash is in the air! Készülj fel :D (bár jómagam épp nem tartozom a megszállott slasherek közé, inkább a Dramione, de azt rogyásig ^^)
Van itt még sok más minden is :D :P

Nos? :D Mesélj magadról :) Érdeklődési kör? :) Szeretsz írni is vagy csak inkább olvasol, esetleg kritizálsz? :)

Doo, ikertesó? :D elsiklottam felette, de egy későbbi háesz figyelmembe hozta :O nem semmi :D teljesen egyformák vagytok? :O

Én élek, jövő héten már zéházom :) úgyhogy tanulás van. Holnap szóbeli vol 2. -szurkoljatok! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 1:35 
Tollforgató

dorothy snape írta:

Jas, én csak 7-re értem haza, szóval... ne is remélj ennél hamarabb itt, engem legalábbis. :)

Oké, nem baj. Én meg tegnap értem haza későn, nyolckor, meg ma aludtam déltuán. :P

Rose:
Uhh, fua egy nő lehet. XD Részvétem.

Jess:Tényleg? Akkor mostantól oda megyek kajálni. Csak négy órára lehet kb.

Nita: Hát, asszem én beavathatlak valamennyire, hogy kb. hogy is van ez... Bár... Na, legalább nem én leszek a legfrisebb papnő. :) Válaszolni kell két kérdésre, utána lesz még egy dolog, és akkor papnő vagy. Áldozni és szobrotsimizni szokás, ha itt vagy. :) Aztán vannak a főosztályok, én pl. a Keresztapuban vagyok(Piton♥). Öhm, nagggyyonnn röviden ennyi. A többit majd egy nagy elmondja.:)

*áldozik egy nagy csófejet, mert fáradt. leporolja a szobrot, no meg kifényesíti*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 21:30 
Fanfic-faló

Fantazmagórikusan fangörcsölök a Klainebow-ra! Darren Criss egy hazel eyed huujjjaaahóóóóó :x
Chris meg flaaaaaawleeeessss!!!!! Együtt meg ők a Klaineboooooooooow!!!
*Lily megint túladagolta a köhögécsillapítót*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 20:08 
Szárnybontogató

Hát Szemi, akinek ilyen jól megy... : D

Nita, amúgy meg az eskü szövege tulajdonképpen contract Dracóval, szóval... :P Nita, ne higgy a szektásoknak! Csak próbálnak lelkeket gyűjteni :3

Lizi, nem borzalmas, csak a szedáim azok :3 Ma például hihetetlenül jó összehasonlító vallástörténet órám volt :D Btw, ELTÉs vagyok, japán major, angol minor. :]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 20:03 
Írópalánta

Lily Potteri írta:
Nita, ohh friss húúúúús :lol: Ne higyj Jessnek, nem kell eladnod a lelkedet meg semmi ilyesmi. Én most eléggé hulla vagyok, de majd valaki lesz oly drága és elmond mindent.

Hát tényleg örülnék neki, ha valaki részletesen beavatna. :)
Egyébként már vagy öt perce vigyorgok, mint a tejbetök. Egészen azóta, amióta látom, hogy ennyire szeretitek a Gleet is és benne Christ. ^^ :D
Meg persze az elmaradhatatlan Draco Malfoyt. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 19:26 
Fanficbúvár

...mert a klaine csodálatos és ömézing és canon és Chris Colfer egy gyönyörű ember és Darren Criss meg szimplán csak Darren Criss. *befogja, eltűnik.* Túl lelkes vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 19:22 
Szárnybontogató

Akkor feleslegesen fáradtam vele :) nem baj mert ha meg nem teszem lehet abba köt bele valaki így inkább megtettem.

Lizi Eyre írta:
Természetesen a második :D

Juppy! :x

*hálaimák Sziszának*

Miért is tetszik ennyire?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 19:14 
Fanficbúvár

Szerintem annyi a Klainer a szentélyben, hogy felesleges fehéríteni ezt a tényt :D :x :x :x *over the klainebow. a tumblr hatása*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 19:05 
Betűmániákus

Természetesen a második :D

Juppy! :x

*hálaimák Sziszának*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 18:57 
Szárnybontogató

Az aláírásom mely része?

Amúgy ha nagyon érdekel akkor,
igen összejönnek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 18:54 
Betűmániákus

Rose, tetszik az aláírádos xD

Hmm, nem vagyok oda Blaine-ért, de olyan jó volt hallani, hogy mégis meleg :x Csajok, ugye összejön Kurttel? Úgy megérdemelne már egy kis boldogságot...

*szoborsimi, áldozás*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 18:42 
Szárnybontogató

* beugrik, pontosabban bevonszolj magát aztán áldoz egy ginnyt *

Én ma fejezetem be a Glee második évadot és epekedve várom a harmadikat.

Amúgy mivel nem vagyok itt régóta ezért csak annyit tudok mondani, hogy én sem érzem, hogy eladtam volna a lelkem, csak egy jó társaságba kerültem ahol hasonló érdeklődésű emberkék vannak. Szóval nem kell félni csatlakozz bátran.

* tovább vonszolja magát a szoborig simiz, majd még tovább igyekszik egy százas zsepivel az irodájába *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 18:33 
Fanfic-faló

Hellooo ehhehe hát igen eddig csak néztelek titeket, jól elcsevegtetek :lol:
Szemihez nekem is hozzá kell szólnom, IGEEEEEEEN JÖVŐ HÉT KEDD HARMADIK ÉVAD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :x :x :x :x *fangörcs*

Nita, ohh friss húúúúús :lol: Ne higyj Jessnek, nem kell eladnod a lelkedet meg semmi ilyesmi. Én most eléggé hulla vagyok, de majd valaki lesz oly drága és elmond mindent.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 17:55 
Betűmániákus

Hali!

Bécs :x Szemi, irigyellek, hogy arra jártál... Régóta vissza akarok menni, de sose jön össze :P

Glee: végre nézem a második évadot, ma csak a hatodik részt nézem a szokásos kettő helyett :oops:

Nita, nem kell tőlünk tartani, van beavatás, Lily és Polly - a főpapnők - végzik, aztán beléphetsz egy főosztályra, vagy ha van valami ötleted, akkor sajátot is alapíthatsz - Csajmacska biztosan "nagyon" örülne neki :D

Jess, ennyire nem lehet "borzalmas" a felsőoktatási élet. Mivel nem nagyon olvasok errefelé mostanában, meg merem kérdezni, hogy hova jársz? :)

Többiek mizujs veletek?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 17:35 
Fanficbúvár

Lélekeladásról nem volt szó, héka! : D

Jess, ma nem voltam suliban, mert hajnali három-négy felé értem haza Josh Groban koncertről, messze van ám Bécs. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 14:42 
Írópalánta

Jessica_B_Vicious írta:
Biztos vagyok benne, hogy ezért a többiek meglincselnek majd, de nem kell feltétlenül papnőnek lenned ahhoz, hogy itt tevékenykedj. Én sem vagyok az~ (Részben azért, mert el kell adnod a lelked Dracónak a belépéshez, részben egyéb okok miatt~)
Egyébként a vallás Draco kötetlen imádatáról szól, a gyökerei is innen erednek. Igen lelkes Draco fanok úgy érezték, vallást kell létrehozniuk csodálatuk kifejezésére, úgyhogy van itt szoborsimi meg minden :'D

Eladni a lelkem Draconak? Hát oké, hogy imdádom őt, de... hát nem tudom... :D Szoborsimi az meg jöhet. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 14:31 
Betűmániákus

én se adtam el a lelkem :shock: ez talán erős kifejezés :lol:
mindenesetre mivel régi motoros vagyok erre, más a helyzet :D

igen, van beavatás meg ilyesmi, de majd a szakértők mesélnek ;) én már írtam erről egy csomót régebben, de ha nem olvasol vissza, akkor várj :D

emigyen shanon kipurcant, és éli a diákéletét @-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 14:14 
Szárnybontogató

Nita_Sajtkukac írta:
Sziasztok!

Már régóta szemezek ezzel a topickal, de csak most vettem rá, magam, hogy írjak is. Azt szeretém megkérdezni, hogy ennek a Dracoizmusnak van valami elő története? Mint pl. a péaköbön gyöklamaranak? Gondolom volt már erről szó, csak egy kicsit lusta vagyok visszaolvasni. Ahhoz, hogy valaki papnő legyen, gondolom van valami elvárás is, nem? Nincs kedve vkinek egy kicsit mesélni erről a vallásról? :D

Biztos vagyok benne, hogy ezért a többiek meglincselnek majd, de nem kell feltétlenül papnőnek lenned ahhoz, hogy itt tevékenykedj. Én sem vagyok az~ (Részben azért, mert el kell adnod a lelked Dracónak a belépéshez, részben egyéb okok miatt~)
Egyébként a vallás Draco kötetlen imádatáról szól, a gyökerei is innen erednek. Igen lelkes Draco fanok úgy érezték, vallást kell létrehozniuk csodálatuk kifejezésére, úgyhogy van itt szoborsimi meg minden :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 14:04 
Írópalánta

Sziasztok!

Már régóta szemezek ezzel a topickal, de csak most vettem rá, magam, hogy írjak is. Azt szeretém megkérdezni, hogy ennek a Dracoizmusnak van valami elő története? Mint pl. a péaköbön gyöklamaranak? Gondolom volt már erről szó, csak egy kicsit lusta vagyok visszaolvasni. Ahhoz, hogy valaki papnő legyen, gondolom van valami elvárás is, nem? Nincs kedve vkinek egy kicsit mesélni erről a vallásról? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 13:31 
Szárnybontogató

Szemi, te már otthon? :o Pedig épp most akartam megkérdezni message-ben, nem ebédelsz-e velem :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 13:18 
Fanficbúvár

*Szemi benéz, első szó amit kiszúr magának: Blaine*
MÁR CSAK ÖT NAP VAN HÁTRA A GLEE ÉVADNYITÓIG *drops dead, over the klainebow*

amúgy helló. 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 12:09 
Szárnybontogató

Doo, nem is tudtam, hogy van ikertesód : o Mindenesetre lehet, hogy akkor mostantól gyakrabban fogunk összefutni, mert hétfőn pl. én is nyolcra járok és pont a kálvinon megyek keresztül, szóval... :D

Robin, aranyos vagy, de nem illenek bele a BHK profiljába :D Ahhoz minimum Blaine szinten férfiasnak kell lenni, ők meg... hát... Kislányok még a tagsághoz : DD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 11:05 
Fanfic-faló

Oh, Robiiiin! :x

Épp a napokban gondolkodtam, hogy vajon a krónika hogy állhat :oops: Mocskosmód le vagyok maradva vele, de nem baj, majd elolvasom elölről ^^ Jót fog tenni egy kis "vérfrissítés" :D
Hogy vagy, miújság Veled? :)

Lily, Kyra, DG? :) :x :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 8:45 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Gondoltam szép csendben besunnyogok ide, mivel már jó rég nem jártam eme szent topic közelében.
Mielőtt nekem esnétek, hogy mikor lesz frissítés, csak annyit mondok, hamarosan. :)

Amúgy Jess, ajánlottam 4 FIATALEMBERT a Szemivel közös klubotokba! :D Facebookos meri familyben megcsodálhatjátok őket! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 233  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra