|
| Szárnybontogató |
 |
Csatlakozott: 2010 december 14 (kedd), 20:24 Hozzászólások: 120 Tartózkodási hely: Sohaország
|
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy én is nyitok egy ilyen ficblogot, valamire jó lesz alapon.
Ha valaki esetleg hiányolna, akkor itt megtalál.
Talán kicsit bemutatkozhatnék, azoknak akik újnak találnak! rosemalfoy vagyok ( RoseM ) azért lett ez a nick nevem mert a Rose az egyik kedvenc angol nevem, Malfoy meg hát, ki ne akarna az lenni, és hát a hajszínem egészen hasonlít az övükére. Ezt egyébként nagyon imádom
Dracoista Szentély egyik szakslasher papnője vagyok, és ezt nagyon imádom. Elvetemült Drarrysta vagyok, rajtuk kívül szeretem az Al/Scorpot ami lényegében majdnem megegyezik a Drarryvel, Sirius/Remus. De ha valami jól van megírva akkor párostól függetlenül is élvezem. Bár ha Ginny van összeeresztve Dracóval, akkor inkább menekülök.
Elég rózsaszín világokat teremtek, telis-tele szerelemmel és boldogsággal, csak nagyon minimális problémákkal. Abszolút kezdő író vagyok, de az okosok azt mondják, hogy fejlődő képes vagyok és olyan aki megfogadja a magasabbról érkező tanácsokat. Eddig még csak Drarry írásom van melyeket itt találtok: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=11731
Talán legjobban sikerült írásom egy kis nyár búcsúztató: Az első boldog nyár
Remélem látjuk még egymást
|
|