Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 10:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 16:57 
Zöldfülű

Sziasztok! A hétvégén felkerült életem első verse Lily/James kategóriában. Szeretném, ha mondanátok hozzá pár szót:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 0:39 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Sajnos, az elképzeltnél még gyorsabban sikerült lekerülnöm a friss listáról, így nehéz érvényesülni :)
Lives and Teardrops ~ Sorsok és könnyek című irományomnak szeretnék némi olvasóközönséget toborozni :oops:
Nem "légből kapott és friss" a vonalam, már megírtam egy 17 fejezetes előzményt és ebből a folytatásszerűségből is fent van négy rész :)
Ha kedvet kaptál, és korábbi a munkám (is) érdekelne, az aláírásomban az Irományaim linknél megtalálhatod azt is, nehéz eltéveszteni ^^,
Várok mindenkit sok sok szeretettel :x
Kérlek szépen, ha vetted a fáradtságot és megnyitottad, netán még el is olvastad, kanyaríts egy kis véleményt, a dicséret, vagy az építő kritika mindenkinek jól esik :) Köszönööööm >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 18:53 
Zöldfülű

Szeretnék kritikákat kapni. Tudom, hogy sokan nem szeretik a Privet D.-t, sőt a focit sem, de örülnék, ha ezt történetet elolvasnátok és írnátok hozzá véleményt :-D http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79862

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 16:23 
Betűmániákus

Sziasztok!

Ezekre a történeteimre szeretnék véleményt kérni:
Hervadt rózsaszál - tőlem szokatlanul egy PD-s írás, és nem fanfiction, ami kritikákra éhes :) Az egyperces tartalma: "Gondolatok az életről, az emberekről, melyeket egy kis virág ébreszt az ablakon kinéző emberben..."

Csakazértis szerelem 6. fejezetére, vagy bármelyik korábbira :)
Lucius/Narcissa fanfiction. A nő visszaemlékezése a szeretett férfiról, a kapcsolatukról, az életükről, ami cseppet sem volt egyszerű.

Előre is nagyon köszönöm ;;) Lizi Eyre

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 19:16 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretnék a barátnőmmel, Ívvel közösen írt történetünkre kritikát kérni: Száműzetés - avagy túlélni egy kirándulást
Mindkettőnknek nagyon jólesne a biztató kritika!
Drarry történet, romantikus, vicces, később 18-as korhatárú, nem egy világmegváltó, hanem csakis kellemes percek okozására született történet.
Jó szórakozást hozzá! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 9:59 
Zöldfülű

Sziasztok! A Tökéletesen tökéletlen című történetemhez szeretnék véleményeket kérni. Az eddigi fejezetekhez szép számmal kaptam, ez a legnépszerűbb történetem eddig, de mégis, szeretnék új olvasókat toborozni.

Ha szeretitek a slash alapú sztorikat, akkor ez nektek való. (Ha van kedvetek, a többi írásomat is elolvashatjátok:)

Íme: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86057

Bebizonyítani a szerelmemnek, mennyire szeretem. Hogy bármit megadnék neki,
hogy bármit megtennék, bármivé válnék, hogy boldoggá tegyem. - Brian Kinney (QAF)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 14 (péntek), 22:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy aránylag rég írt történetemet szeretném reklámozni :)
Cupidók címet viseli, mely egy Drarry. Két cupidóról szól, akik nem jönnek ki túl jól. A történet egyperces, úgyhogy nem hosszú, könnyű olvasmány.
Jó szórakozást kívánok hozzá,
Üdv.: Anxxsa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 14 (péntek), 13:57 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy régebbi írásomra szeretnék kérni véleményt. Egyszerűen nem tudom, pontosan, hogy mi lehet a baj vele. (Ha van, és ha nagy...) Ez egy Remus/Sirius történet, még pár éve írtam egy kihívásra. Töredelmesen bevallom, egyszer már volt itt fent, de letöröltem, mert kérésre sem kaptam rá véleményt (tudom, tudom, bosszantó mimóza vagyok... :oops: :P ), most újra feltettem, gondoltam, hátha... Még ugyan nem telt el olyan sok idő (még nincs fent egy hete, de attól tartok, megint kezd előállni ugyanaz a helyzet...) Azt hiszem, anno egy-két embernek tetszett a történet, sokan viszont értetlenül álltak előtte, nem igazán tudtak vele mit kezdeni, így nem is mondtak nekem semmit. (Inkább. :-D ). Nem tudom, mi lehet a probléma vele. Túl elvont, vagy unalmasnak tűnik (vagy tényleg az is :-D ), esetleg az a gond, hogy songfic? :-? Igyekeztem úgy megírni, hogy a dal (és annak szövege) ismerete, értése nélkül is élvezhető, érthető legyen. Szóval nem kell ismerni hozzá a dalt feltétlenül, inkább csak az egy plusz bónusz hozzá. Mi a baj vele, hogy ennyire nem lehet a sztorival mit kezdeni? :-(

Na, szóval. Nem követelek természetesen véleményt (tudom, hogy azt nem illik, még ha bele is gebed az ember :-D ), csak, ha valakinek van kedve... :wink: És ötlete. Jómagam kissé ambivalensen állok a fichez, valamikor tetszik, valamikor meg úgy élem meg, hogy ez az egész egy tévedés, és egy rossz sztori úgy, ahogy van... :?

Itt található: A bolond meséje

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 19:39 
Szárnybontogató

Egotupíroznak kezdek már én is... hát ez hallatlan, nemde? :-) Na mindegy, Gilderoykodjunk egy kicsit...
szóval, az EGYEDI young Dumbledore történeteimnek szeretnék némi olvasottságot csinálni. Szerelem, barátság, kalandok, varázslat, Roxfort és minden, amit Dumbi fiatal koráról képzelek. :)
Ha többet szeretnél megtudni, kattints ide: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88847

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 19:09 
Zöldfülű

Sziasztok! ;)
Szeretném egy picit reklámozni az aránylag egyedi George/Hermione párosítású történetemet, melynek sztorija: Fred halálát ikertestvére nem tudja feldolgozni, nem hagyja, hogy a szerelem megtalálja, mindenkit elutasít. Ám mikor Hermione élete sem megy a legjobban, akkor közelebb kerülnek egymáshoz. A kérdés már csak az, hogy George mer-e még egyszer annyira megszeretni valakit, mint anno ikertestvérét? Sok váratlan eseményt tartogatok :)
A történet ITT található.
Kritiket szívesen fogadok :)

Jó olvasást, üdv.: Anxxsa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 12 (szerda), 15:24 
Írópalánta

Sziasztok!

Gondoltam, én is megpróbálkozom egy kis kuncsorgással. :D
Igazából bármelyik irományomhoz szívesen vennék kritikákat, véleményeket, úgyhogy ha kedvetek támad valamelyikhez, olvassatok bele nyugodtan! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=12571

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 07 (péntek), 21:52 
Betűmániákus

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni Szeretlek, Ausztria! és Szeretlek, Magyarország! című Hetalia egyperceseire :)

Puszi: Lizi Eyre

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 03 (hétfő), 17:52 
Írópalánta

Sziasztok! :-)

Szeretnék néhány véleményt kapni az SS/HG történetemre,
a címe Visszatérés - két fő részére. Köszönöm, ha benéztek hozzám! :)

A történetről:

Hermione és barátai a hetedévüket töltik a Roxfortban, és bár Voldemortot hónapokkal azelőtt legyőzték, mindez azonban nem jelenti a felhőtlen élet kezdetét, legalábbis az Arany Trió tagjai számára nem. A probléma forrása Perselus Piton, aki még mindig különösen nagy ellenszenvvel viseltetik a három barát iránt. Egyik nap a konfliktus Hermione és a professzor között túlságosan elfajul, az ügybe Dumbledore is kénytelen beleavatkozni, persze a maga nem túl szokványos módján. A saját maga által készített - még sosem szabadalmaztatott - bájitalát fondorlatosan megitatja az érintettekkel, akik néhány órával később a múltban találják magukat, Piton professzor hetedéves korában. Perselus nemhogy kénytelen újraélni a gyűlölt iskoláséveket, még Hermione társaságát is kénytelen elviselni, aki hollóhátas diákként próbál beilleszkedni a számára teljesen ismeretlen világba. Miközben közösen keresik a visszatérésükhöz szükséges ellenbájitalt, talán más felfedezéseket is tesznek; egymással kapcsolatban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 02 (vasárnap), 17:02 
Betűmániákus

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni a Csakazértis szerelem 6. fejezetére, vagy bármelyik korábbira :)

Lucissa történet, a kezdetektől a végégig.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 29 (csütörtök), 14:22 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Önreklámozni jöttem magam, vagyis a Snangerem, a Sötét Varázslatok Kivédését. :) Tegnap került fel a 4. fejezet, és már írom is a következőt :D http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85577

Remélem valakinek felcsillan rá a szeme :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 26 (hétfő), 19:46 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Abszolút undorító módon bereklámozom magam. x))) Klaine fanfiction azoknak, akik szeretik a Slash-t. ^^

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90785

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára insomniac heart 2011 október 05 (szerda), 18:59-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 24 (szombat), 9:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ezúttal egy erotikus-fantasy novellához szeretnék véleményeket kérni. Nagyon örülnék, ha ellátnátok pár hasznos észrevétellel, véleménnyel.

Egy kis ízelítő:

...Phylipo ámulva gyönyörködött a látványban. Már sokszor tekintett úgy tanárára, mint nem evilági jelenségre, most azonban, ahogy ott állt hidegségével is csábítón, Phylipónak akaratlanul is eszébe jutott, hogy egyik éjjel, mikor mélyen aludt, Eirlys sötét tündérként jelent meg álmában, hogy felajánlja magát neki...

A történetet itt találjátok:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90417

Előre is köszönöm mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 23 (péntek), 12:47 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Azért írók ide, h egy kicsit reklámozzam magam. :oops:
Ugyanis elég kevés kritikát kaptam, pedig szerintem nem lett rossz az írásom.
Szerelem és más drogok címet viseli a történetem. Az első fejezet már fent van és hamarosan frissiek a második fejezettel. Nem lett rövid fejezet, 12 oldal lett Word - könyvformában, nem tudom ismeriket-e ezt a részét. És szerintem mindig pár oldallal hosszabb lesz. :D
Ron/Hermione - Romione - illetve Draco/Hermione - Dramione - párossal. Vagyis viszonylag ez egy szerelmi háromszög.
Itt tudjátok elolvasni: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89724
És remélem megérdemel egy-két kritikát... :oops:

Egyéb

Leírás: Ez egy komoly, felnőttes szerelmi történet, melynek főszereplője Hermione Granger. Lassan már hét év telt el azóta, hogy Ron és Hermione együtt vannak, de úgy tűnik, a férfi még nem kész rá, hogy elvegye Hermionét. Ezekben az időkben érkezik a vonzó és szívdöglesztő Draco Malfoy, aki első látásra úgy tűnik, bosszúból tért vissza Londonba. Aztán flörtölni kezd Hermionéval, aki próbál ellenállni a férfi erős vonzerejének. Minden megváltozik a nő életében, mikor közelebbről megismeri Dracot és rájön, hogy a férfi is érző lény, csakúgy, mint ő vagy bárki más. A gyengéd érzések hamar szerelemmé válnak egy kellemes éjszaka után. Még, akkor is ha nem helyes, Malfoy szeretője lesz, mert képtelen fékezni a szenvedélyt, ami a férfihoz köti őt. Ron iránti szerelme sem változott, sőt, az is egyre erősebb, miután a férfi megkéri a kezét. Tudja, hogy választania kell Ron és Draco között, de vajon mi lenne számára a helyes döntés?
Figyelmeztetés: Erotikus tartalom, Durva nyelvhelyzet
Jellemzők: Romantika, Dráma, Sötét
Korhatár: +18 - mindössze 5 fejezet miatt, a 30-ból

Ennyi azt hiszem.
Puszi, Blaire Light. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 0:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Két, nemrégen feltöltésre került történetemhez szeretnék szóbeli támogatást kérni, kritika formájában.
Az egyik egy severitus, a másik egy erősen sötét 18+ történet.
Megtaláljátok
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13382 itt.

Köszi ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 21:41 
Szárnybontogató

Helló mindenki! :-)

Kritikát szeretnék kérni legújabb történetemhez, mivel még egyet sem kaptam. Csak egy fejezetes, befejezett.Batman fanfic. A Sötét lovag világához kötődik.Ez az első ilyen jellegű fanfictionöm. A figyelmeztetést nem kell komolyan venni, csak említés, utalás szintű.

Furcsa dolog a szerelem

Leírás:
A napközben egy normális, 22 éves lány éjszakánként a Midnight nevű, saját kreálmányú anti-hősnőjének álruhájában segíti hol az egyik, hol a másik oldalt, csakhogy ne unatkozzon. De az igazán nagyfiúkkal inkább nem húz ujjat.
Ám mi történik, ha útja kereszteződik egy élő legendáéval - de nem a jó oldalon állóéval?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sheena 2011 szeptember 22 (csütörtök), 18:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 12:31 
Zöldfülű

Sziasztok!

Romantikus-kalandos fantasy történetemhez szeretnék kritikát kérni, hogy megtudjam mi az, amin változtatni kellene, mi az ami tetszik az embereknek.
Előre is köszönök minden véleményt! :-D

A történetet itt találjátok:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89942

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 11:25 
Tollforgató

Sziasztok!^^

Egy új írásomra szeretnék még véleményt kapni, itt található: Az a régi angol közmondás

Egyelőre az első fejezet van fenn, ennek rövid tartalma:

"Scorpius Malfoy diszkréten, csendesen éli a meleg varázslók szolid mindennapjait, mígnem nagyapja egy titokzatos kéréssel fordul hozzá. Szó esik még Al almájáról és Lucius Malfoy zsebórájáról is, de a primadonnaszerepet egyértelműen egy régi kakukkos óra kapja. Ó, és megtudhatjuk azt is, mi volt a néhai R. A. B. kedvenc pozíciója a szexben."

Jellemzők: Általános, Romantikus, Humor, Dráma, Akció/Kaland, Hurt/Comfort
Figyelmeztetések: SLASH, Erotikus tartalom, Durva nyelvezet

18+, a párosítás egészen különleges lesz, még nem árulhatom el, mert az erős spoiler lenne - persze a következő fejezetből nagyjából kiderül. Kíváncsi lennék a véleményetekre. ;) Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 18:47 
Zöldfülű

Újabb L/J párosítású novella, de azt megígérhetem, hogy nem hétköznapi :-) Lécci olvassátok és írjatok kritikát:D http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89999

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 15:17 
Szárnybontogató

Hattyúnász - Vallomások I-II. ;;)
Immáron befejezett történet Perselus és Harry kapcsolatáról. NC-17

Mivel mostanában megfogyatkoztak a Tükörszív kritikái, gondoltam, őt is reklámozom egy kicsit.
Melankolikus, romantikus történet két találkozó lélekről. Snarry. NC-17.

Előre is köszönöm véleményeiteket! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 11:53 
Írópalánta

Sziasztok!
Történeteimet szeretném egy kicsit reklámozni. Örülnék, ha a minőségi kritikáim szaporodnának az üresek helyett. :)
A történeteim a következőek: Halott Nevek Könyve, Molly és Lucius, Sziget, Voldemort nagy ötlete.
Előre is köszi minden kritikát. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73807

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84947

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=78460

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74486

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 10:55 
Zöldfülű

Kedves Mindenki!

Egy barátnőmmel ketten írunk történetet, és mivel kezdők vagyunk, nagyon jól jönne néhány kritika! Mindenki véleményét nagyon megköszönnénk. :-D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89942

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 13:11 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én úgy nagy általánosságban jöttem reklámozni magamat :)

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=11731

Csak Drarry sztorik. Egy befejezett hosszabb írás, 4 novella és egy folytatásos.
Remélem belestek és írtok egy-két kritit :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 9:00 
Zöldfülű

Hy everybody!
Két ficet hoztam, kritikáért esedezem.
Az egyik egypercesek gyüjteménye lesz, ha felnő. A címe Moments, jelenleg egy történetet tartalmaz, Teddy Lupin & Lily L. Potter.

A másik az Amore innocente, SS/HG sztori, eddig nyolc fejezete van, a kilencedik várat magára. Számszerűen elég sok kritikát kaptam, azonban körülbelül a fele üres, viszont én nagyon örülnék mindkét történet esetében a tartalmas kritikának.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki megtisztel a kritikaírással :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 14:48 
Szárnybontogató

Halihó!

Gondoltam beugrok ide, és kirakok egy kis önpromóciót :) A történet címe 100, ami két dologra utal: egyrészt, előreláthatólag száz fejezetből fog állni, ám nem kell megrémülni, mert (és most jön a 100 másodlagos tartalma) minden fejezet pontosan száz szóból áll, tehát nem túlságosan kimerítő olvasmányok :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89795

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 8:40 
Zöldfülű

A hetero párosok szomjazzák a szeretetet! SHICONC (kapitány) needs more love.

Ha van egy csöpp időtök, gyertek olvasni, véleményezni és szavazni! Szóval "kritikát ide": http://hphetfiction.neobase.hu/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 14:47 
Betűmániákus

Jöttem kritikáért kuncsorogni. :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89855

Ez egy severitus one-shot. Sokat nem tudok mondani. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 17:55 
Zöldfülű

Sziasztok! Elkészült életem első Lily/James párosítású novellája. Nem túl hosszú, de ez az első ilyen próbálkozásom. Örülnék neki, ha írnátok kritikákat hozzá :-D Előre is köszi.

mod. szerk.

Jaa és a sztori persze: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89738

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 21:57 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Nem a saját történetem szeretném reklámozni, mert nekem nincs, de már egy ideje kiszemeltem magamnak egy Dramione történetet.

Nos, engem már az első fejezet megfogott. Nagyon szépen meg van írva, és nem olyan mint némelyik történet, hogy Draco hirtelen szőke herceg lesz, hanem igazán nagy jellemfejlődésen esik át.

Szóval, minden igazi D.M./H.G. páros rajongónak (és nem csak nekik) ajánlom, mert nagyszerű, csak egy baj van vele, nem más mint hogy a kritikák száma elég alacsony, és nem csak az író, noraajka, örülne néhány biztató, kedves szónak, hanem én is (mint Kritika Klubos). Ugyanis az ilyen elveszőfélben lévő tehetségeket észre kell venni, és nem csak olvasni, hanem koptatni egy kicsit a klaviatúrát, és írni nekik néhány sort, mert megérdemlik.

A történet írója: noraajka
A címe: Hogy történt ez?
Az első fejezet linkje: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89368&i=1

Jó olvasást, és kritikaírást! ;) Üdv,Trixi

"Szemeid vérben forognak,síkitasz valakiért, hogy segítsen. De találd ki mi lesz! Senki sem fog..."

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 16:36 
Betűmániákus

Helihó!

Tegnap este felkerült a legújabb Romione szösszenetem a Merire: Paris, je'taime címmel. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89701

Kritikát szívesen fogadok :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 10:42 
Fanfic-faló

Halihó!
Egonövelést szeretnék kérni a Láttál már betörőt? című történetecskémhez. Középméretű novella egy vadóc királylányról, akihez betörnek az éjszaka közepén...

Kritika Klub-tagoknak nagyon örülnék, de mindenki másnak is! :)

...és persze megnézhetitek a többi sztorit is az oldalamon.

Előre is köszönöm!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 21:27 
Fanfic-faló

Hoztam egy ilyet, hátha sikerül népszerűsíteni picit :oops: Frissítés nemsokára :) Ha olvastok, kérlek, a véleményeteket osszátok meg velem kritika formájában, ne tessenek lusták lenni :oops: :) Köszönöm szépen!

Lives and Teardrops ~ Sorsok és könnyek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 22:31 
Zöldfülű

Sziasztok! Felraktam ennek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79862 a művemnek az új fejezetét örülnék ha páran elolvasnátok és írnátok egy kritikát:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 11:52 
Írópalánta

Bár sok a megtekintés, és úgy általában a történeteimhez érkezett kritikák számára nem lehet panaszom, gondoltam egyszer kipróbálom ezt a topicot is, hiszen néhány vélemény mindig jól jön. :) Előre is köszönöm, ha benéztek. Szép napot! ;)

Ron/Hermione: Kaleidoscope heart

Dramione: Everyone has a little dirty laundry

Sirius/Hermione: Misunderstanding-A félreértés

James/Perselus: Megfordított

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrsppiton 2011 október 03 (hétfő), 17:49-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 18:25 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.

A Harry Potter a Rímek Tengerében című verseskötetem elég kevés kritikát kapott, pedig egész szép a megtekintések száma. Még csak kettő darab vers árválkodik benne, de hamarosan több rímsorokkal bővül majd. Szeretném, ha valamivel több kritikát kapnék rá.

Előre is köszönöm! :)

Ja, és a Sarianos profilunkban szereplő történetekre és versekre se érkeznek a kritikák, pedig nem kis munkánk van benne! Aki gondolja oda is benézhet.

Az egyik közös történetünk Doriánnal a Remus a Pokol zsoldosa (röviden REPZS). A történet lényege:

REMUS LUPIN ajánlatot kap az ördögtől. A szerettei viszontlátása reményében elfogadja ezt az ajánlatot, és ezzel kezdetét veszi REMUS harca önmagával. A sötét énje felülkerekedik rajta, és már csak a bosszú hajtja. A fiát sorsára hagyja, és sorban követi el a bűnöket, miközben a sors őt egyre jobban megtépázza. Útja során egy nővel találkozik, aki teljesen elveszi az eszét, és – hogy a helyzet tovább rosszabbodjon – TONKS is színre lép. TONKS és CASSANDRA megpróbálja REMUST jó irányba terelni, de vajon sikerül-e nekik újból jó fiút faragniuk a megtévedt és lelkileg teljesen megtört emberből? És ha mindemez nem lenne elég, REMUS körül csak úgy sereglenek a démonok, és ők is próbálják befolyásolni őt hamis, kétszínű szavaikkal, de persze nem épp a jó irányba. DUMBLEDORE szerint a szeretet mindent legyőz, de vajon igaz-e ez minden helyzetben, vagy REMUSON már ez sem segít? Lehet-e újból jó fiú az, aki az ördöggel cimborált? Olvasd el, és akkor megtudod!

Akinek felkeltette ez az érdeklődését, essen neki, és dobjon meg minket egy kritikával! :) Minden kritikára válaszolunk, legyen pozitív vagy negatív, hosszú vagy rövid, építő jellegű, vagy csak néhány szó, hogy mit is gondolsz róla!
Egyenlőre még csak kettő fejezete van, de a harmadik már készülőben van, és remélhetőleg még az iskolakezdés előtt felkerül az új fejezete, de ezt nem garantálom.

A többi két verseskötet, melyek nem akármilyenek! A Rímek szárnyán, Versek hátán című rímtengerbe azokat a verseket tesszük, melyek rólunk, szólnak. :)
A Sarian Ritmusába pedig a történeteinkkel kapcsolatos versek kerülnek be.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 12:42 
Zöldfülű

Üdv!

Nem tudom, mennyire írhatok ide, tekintve, hogy nem vagyok túl aktív sem itt, sem a Merengőn (bár vannak fellángolásaim, amikor sokat járok ide). Van most egy kis egypercesem, és szívesen fogadnék rá egy pár kritikát. :-) De csak jókat. :mrgreen:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89546

Love is our resistance! They keep us apart and they won't stop breaking us down...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 13:48 
Fanfic-faló

Ha valakinek van kedve hetaliás ficeket olvasni, akkor nézzen be hozzám :) Eddig kettő is kritika nélkül árválkodik, az egyik egy humoros kis valami, a másik pedig egy RusFin (Oroszország/Finnország, avagy népszerűsítsük ezt a párost, mert igenis létezik ilyen) egyperces (vagy inkább félperces?).

Itt a link a RusFinhez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89394

*Susie itt járt*

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 13:09 
Írópalánta

Sziasztok!

A mai napon felkerült a mostani sztorim utolsó fejezete, így azoknak üzenném, akik csak a befejezett történeteket szeretik, hogy ezzel nálam már nem lesz gond! :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85604

Nyugodtan olvassatok bele, sőt, még kritikát is írhattok bátran, mert rendszeresen meg fogom nézni, hogy jött-e új, és válaszolni fogok rá! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 16:50 
Könyvmoly

Üdv újra itt :)

Ezúttal egy kissé szomorkás Draco/Harry (ámde nem egészen drarry) novellával jövök. Zene is van hozzá! :P

Leírás: Harry élete nem épp egy leányálom, ám egy nap feltűnik járdáján egy ismeretlen utcazenész, és felteszi a kérdést, amire Harry oly' nehezen talál választ: Mit vársz a holnaptól?

Link: Meglásd, szebb lesz majd a holnap!

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 13:32 
Zöldfülű

Kedves idetévedők!

Mivel több nagyon értékes kritikát is kaptam a Kritika Klubtól (is), és többen írták, hogy a Gilderoyból találtak oda a történetemhez, összeszedtem a bátorságomat és hirdetném egy kicsit az új fejezeteket.
Privet Drive-os történet egy súlyos beteg lányról és a macskájáról, amiről kiderül, hogy sok titkot rejteget. Fantasy történet, kicsit sötét és főleg az elején szomorú. Igyekeztem aprólékosan kidolgozni a szereplőket és az érzéseiket. Később sok magyar mondaköri utalás is lesz benne, főleg az egyik szereplővel kapcsolatosan.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87902

A héten feltöltöm a negyedik fejezetet is(tizenkét fejezet készült el eddig a huszonegyből).
Tanácsot is szeretnék kérni, szerintetek túl hosszú így egy fejezet, és szedjem inkább ketté őket?
Riasztó a 8000+ szó/fejezet?
Remélem, tetszeni fog a történetem.
Előre is köszönöm!
Üdv
Fael

S ha itt leszel kezemben, csak
Nevetek rád: hangtalanul.

Ha gombócot látsz álmodban, az nem gombóc, hanem álom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 12:58 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89312

Rövid Drarry egyperces történetemet reklámoznám itt. :)
Jó olvasást, és elfogadok kritikákat: jót is rosszat is.
Anxxsa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 20 (szombat), 13:38 
Zöldfülű

Még sohasem fordult elő, hogy ne kaptam volna kritikát a verseimhez, most ehhez szívesen olvasnék egyet is! Köszönöm szépen!
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86142

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 21:08 
Szárnybontogató

Kedves errejárók!
Beszéljen a történetem. Esélyt adok neki, remélem, hogy ti is.
Előjáróban csak annyit, hogy komoly, felnőtt tartalmú, 18-as korhatárú slash.
Snarry, borongós, kicsit fáj, ahogy lassan beeszi magát a bőröd alá. Nem tudom, hogy szerelem-e... szerinted?
Hattyúnász

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 10:35 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kritikákat várnék új történetemhez. Igaz, még csak egy fejezet van feltöltve, de szeretném ha valaki figyelemmel követné fejezeteimet és építő kritikákkal ajándékozna meg, hogy írásom hogyan lehetne élvezhetőbb és hasonlók. : )
A történetem a Roxfort világán alapul, egy fiúról szól, aki megtalálja az igaz szerelmét. Tehát ez egy romantikus regény lesz.
Az írást itt találjátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88606

Felőlem jöhetnek szőrös szívű kritizálók, én bárkinek nagyon örülök! Hajrá!:)

Előre is köszönöm a segítségeteket ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 19:06 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretnék én is ideszemtelenkedni, de nyugodtan részesítsétek előnyben a nullkritikásokat velem szemben. ;)

Amit hoztam, az egy romantikus fantasy regény, már a vége felé járok, és mindig nagyon örülök az építő kritikának.

A történet dióhéjban:

"Amikor a halottak szellemei váratlanul elhagyják híveiket, egy szeleburdi fiatal papnő és társa, a lelki békéjéért küzdő démon harcos indul útnak, hogy kiderítsék, mi áll a háttérben – csakhogy küldetésük sikere sem a Szárnyas Korona lovagrendjének, sem néhány tiltott mágiát űző, rejtélyes varázslónak nem áll érdekében."

És ahol megtaláljátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70261

(A Találkozás címet viselő első fejezetet kérlek, hogy ugorjátok, az egy régi verzió, amit többek kérésére fent hagytam, amikor feltöltöttem az újabbat.)

Mindenkit sok-sok szeretettel várok, és előre is köszönöm a véleményeket!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 19:37 
Könyvmoly

Hát sziasztok.
Bevallom, nem akartam idejönni, de meg lettem győzve, hogy no.

Mea culpa, mea culpa, nem győzöm hajtogatni, mert meglehetősen bizonytalan időközönként szoktam frissíteni az Egy kézilabdás naplója című Privet Drive-os regényemet. El is tünedeztek azok, akik eddig olvasták és rendszeresen nyomot is hagytak maguk után. Most megpróbáltam összeszedni kicsit magam, rekordtempóban hoztam is két új fejezetet, véleményeknek azonban se híre, se hamva, ami azért szomorú, mert a nézettség nő, de a kritikáknál - ha vannak - csak üresek vannak.

Úgyhogy itt kötöttem ki. Ha esetleg jár erre olyan, aki régen olvasta az EKN-t, csak abbamaradt a frisshiány miatt, szívesen látnám újra a nevét a kritikák között! De persze új olvasók előtt is nyitva áll az ajtó. Igazán örülnék a véleményeknek, különösen a legutóbbi fejezeteknél, ahol konkrétan nulla, illetve egy kritika van, plusz a még ki nem törölt üresek. Csak hogy érezzem, hogy a helyzet nem reménytelen :) Köszönöm előre is annak, aki benéz.

A történet leírása: "A csapatod jó, de a többiek még jobbak. A bátyád helyes, de a bátyád legjobb haverja még helyesebb. Hiába, az élet nem egyszerű Kaliforniában, főleg nem egy tinédzsernek. Ráadásul még a nevelőapád is egy menő reklámszakember...?"
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=64316

PS: Supnatosoknak üzenem, hogy az egyik szereplő Jensenről lett mintázva. (Neeem, ez nem mézesmadzag akart lenni! Hová gondoltok?! :P)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra