Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: mellons történetei és fogadó iroda
HozzászólásElküldve: 2012 július 22 (vasárnap), 18:52 
Billentyűzetgyilkos

Alda írta:
Én ezekre gondoltam az előző firkálmányomban. :-P

Persze, ez egyértelmű volt, csak jeleztem, hogy nem pusztán ilyeneket hoztam.

Feltettem a Csizmám, csizmám... és a Szeretnélek új, második fejezetét, hogy legyen egy slash, és egy nem az is. Az egyik érzelmesebb, a másik kalandosabb.
Jó olvasást hozzájuk! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 15 (vasárnap), 11:21 
Szárnybontogató

mellons írta:
Egyébként a Harry/Ginny és a Severitus sem slash. :)

Ebben igazad van, de a Harry/Scorpius az slashnek tűnik, a beigért Drarry, meg a WS pedig bizonyosan az. ;) Én ezekre gondoltam az előző firkálmányomban. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 15 (vasárnap), 9:57 
Billentyűzetgyilkos

Alda írta:
De ugye tényleg nem marad abba? :-SS 8->

Tényleg nem. :) Nem akarok befejezetlen történetet hagyni, amint lesz lehetőségem pár fejezettel előre haladni benne, fel fogom tenni a következőt. Azért így, hogy ne az legyen, hogy épp csak felkerül egy új rész, aztán megint sokat várni kell. Inkább tudjam szépen, folyamatosan frissíteni.
Mivel megint részt veszek a WS kihívásán, az is sok időt elvesz, de ha sikerül kivennem egy kis szabit... akkor fogok csak igazi haladást elérni. Jó ideje egyedül vagyok egy csomó munkára, és így többnyire túl fáradt vagyok, mire hazaérek.

Egyébként a Harry/Ginny és a Severitus sem slash. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 15 (vasárnap), 6:49 
Szárnybontogató

mellons írta:
Sziasztok!

Egyelőre ennyi, de várható lesz majd egy hosszabb Severitus regény, és persze előveszem a félbemaradt TZT-is többek között.

El sem merem hinni, hogy folytatod a TZT-t. =D> Alig várom, hogy olvashassam végre a további részeket. Pár napja éppen ezen sajnálkoztam magamban, hogy ez is úgy félbemarad, mint annyi más, jól indult történet. De ugye tényleg nem marad abba? :-SS 8->

Bocsi, hogy csak ezt emeltem ki, de nem szeretem a slasht, nem is olvasom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 14 (szombat), 17:04 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Mostanra felgyűlt jó pár történetem, amit elkezdek feltenni. Kihívásokra írtak, új novellák, és új fordítás.
Mindenféle témából jut valami, ugyanis lesz Harry/Scorpius fic: Szeretnélek, Harry/Ginny páros, kalandos kutatással: Csizmám, csizmám, mondd meg nékem, Severitus novellagyűjtemény: Minden évre.... Ezek első fejezetét már feltettem, ahogy látható.
Ezen felül elmaradtam a WS-es sztorijaim merire való felpakolásával, valószínűleg arra is sort kerítek majd, azok Snarryk. Holnap pedig egy új Drarry fordításból teszek majd fel egy fejezetet, ha minden jól megy.
Egyelőre ennyi, de várható lesz majd egy hosszabb Severitus regény, és persze előveszem a félbemaradt TZT-is többek között.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 28 (szerda), 12:11 
Billentyűzetgyilkos

Juli86 írta:
Szia!
Szerintem sokak nevében kérdezem: Nem folytatod a fejvadászatot? :-) ... A történetvezetés ötlete nagyon eredeti és én tényleg mindig kíváncsian vártam, hogy mire lehet szavazni, merre indulnak tovább a szereplők. :-)

Szia!

Mostanában egyáltalán nem írtam. Úgy másfél hete kezdett ismét bennem motoszkálni, hogy elővegyem valamelyik történetemet, de egyelőre nem jutottam sehová. Kis novellák haladnak, és egy fordításom van kész majdnem. Ezért nem tudom, mikor lesz fejvadászat, most nagyon sok gondunk van az interneten kívüli életünkkel sajnos. De annak nagyon örülök, hogy így szereted, mindig azon voltam, hogy befejezzem valamennyi történetem.

milon:

Csaknem az összes történetem elolvastad az ünnepek alatt?! Amindenit! Az már olyan szempontból se semmi teljesítmény, hogy van belőlük egy pár. :) Köszönöm az elismerést, azt a legjobb látni, ha elszórakoztatja az olvasókat, amit írok. Örülök, hogy lekötöttek, és pozitív élményként maradtak meg.
Fel nem hagytam az írással, de valóban szüneteltem. Már jó ideje nem vagyok úgy, hogy olyasmit írhassak le, amit meg is mutatnék nektek. Viszont nemrég lett egy kis novellaszikrám, az severitus, meglátom, miként boldogulok vele. Legrosszabb esetben egy drarry fordításom van talonban, ami több fejezetes és talán két oldalt kellene még a végéből lefordítanom, hogy kész legyen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 15:38 
Zöldfülű

Szia Mellons, így az ünnepek alatt elolvastam újra majd az összes általad írt történetet, fordítást. Mindegyiket imádom, nagyon szépen írsz. Gratulálok ehhez a sok íráshoz, hihetetlen tehetséged van hozzá. Már egy ideje nem írtál semmit, remélem hogy csak szünetet tartasz és nem hagytál fel végleg az írással, borzasztóan sajnálnám. Kellemes ünnepeket kívánok:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 19:41 
Zöldfülű

Szia!

Szerintem sokak nevében kérdezem: Nem folytatod a fejvadászatot? :-) Láttam, hogy minden történetet pontoztál a nyulas kihíváson és gondolom, hogy a való életben is vannak bonyodalmak, de nagyon jó lenne, ha már olvashatnám a folytatást. A történetvezetés ötlete nagyon eredeti és én tényleg mindig kíváncsian vártam, hogy mire lehet szavazni, merre indulnak tovább a szereplők. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 18:00 
Billentyűzetgyilkos

Nem azt mondtam, hogy nyerek, de ahhoz képest, hogy eddig utolsó helyen volt a választásom... látványosan előreléptem. :D Mellesleg döntetlennél mi van? Két főellenség? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 14 (szerda), 8:55 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
Ó, olyan jól állok, mint még eddig egyszer se! :D

Hát nem is tudom, Sheymi. 7 - 3 - 7- 2 az állás, szóval nem nagyon mondanám, hogy eldőlt a dolog. Mindenesetre érdekesnek tartom, hogy Dumbledore-ra többen szavaztak például, mint Bellára. :) Ami jó döntés, mert Albusra tök jót találtam ki. Na, nem mintha számítana, láthatóan Tom és Gellert között dől majd el a harc.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 21:46 
Billentyűzetgyilkos

Ó, olyan jól állok, mint még eddig egyszer se! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 11:15 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
Aaaaaaaaaaaah, nem tudok dönteni! :-SS És esély sincsen előrelapozni, hogy melyikben mi történne... :((

Minden előnyét nem adhatom meg a labirintus regényeknek, ez bizony igaz. :) Nem leshettek előre, ami ennél a döntésnél tényleg komoly segítség lenne, mivel a személy kiválasztása nagyon erősen meghatározza majd az eseményeket.
Örülök, hogy nehezen ment a választás. :-D
Tomra nagyon jó dolgot találtam ki, és valóban nagyon nem véletlen, hogy nem Voldemortként szerepelt a listán. Bár úgy látom, itt elsősorban Gellértre kíváncsi mindenki. Hm, pedig Albusnál is remek teóriám van... és jelenleg Bellán gondolkodtam a legkevesebbet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

Aaaaaaaaaaaah, nem tudok dönteni! :-SS És esély sincsen előrelapozni, hogy melyikben mi történne... :(( Kettő között vacillálok nagyon. Tomon (először pont kérdésem is lett volna, hogy ugye nem véletlen, hogy nem Voldemort xD) és Gellérten. Hmmmmmm *gondol, gondol, gondol* mert Tom úgy am Block egyik kedvenc karakterem, viszont a másikkal szerintem még izgalmasabb lenne, és jobban elütne bármelyik történetnél. Meggyőztem magamat, elküldöm és Gellértre szavazok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 16:44 
Billentyűzetgyilkos

Tessék-lássék, az új szavazás, ami természetesen a felkerült Folytassa a fejvadászatot! 3. fejezetéhez tartozik.
Mindenkinek kellemes szórakozást hozzá! :) Most másféle válaszúthoz értünk, a lehetőség is több, de remélem, semmivel sem könnyebb. :D
Mindenesetre segítsetek, játszatok, hogy ki merre...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 9:33 
Billentyűzetgyilkos

A mardekárosság nem rossz dolog.

Alapból Perselus tényleg nem szerepelt volna, amiatt is, mert ő ezt a "tegyünk jót kalandosan dolgot" szerintem meglehetősen lenézné, és nem sűrűn akarna bármilyen formában részt venni benne. Viszont végre teljes egészében kitaláltam, mi legyen a történet váza, amiért egy bizonyos ponton behoztam volna kicsit. Felajánlottam a lehetőségét annak, hogy Dracónak segít, mert az ő szakterülete, és nem számít, hogy most kap-e egy fejezet részvételt. Egyszerűen csak hamarabb kiderül így az egyik szál. :)
És tudom, hogy Harryt is ugyanúgy szereted, Lily. Azért kekeckedtem, mert annyira emlegettétek, hogy Perselus úgyis... XD

Mára terveztem feltenni az új fejezetet, de egy telefon igencsak megváltoztatta a terveimet. Mivel csak este fogok hazaérni, nem lesz időm írni, hogy befejezzem. Nem tudom még, hogy a holnapi nap miként alakul, de azon leszek, hogy hozhassam a harmadik fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 16:30 
Betűmániákus

Luna Aurora írta:
Castiel írta:
Ideje bevetni a mocskos eszközöket is, hogy nyerjünk.

Én csak tiszta eszközökkel veszítek! :D

"Mardekárosan"-t akartunk mondani. ;;)

Egyébként is nekem Harry ugyanúgy kedvenc szereplőm mellonska, és az, hogy Piton alapvetően nem szerepel, nem igazán akaszt ki. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:

Én csak tiszta eszközökkel veszítek! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 13:24 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
(Pedig csak vettem jó pár embert, aki mellonskát olvassa, de hát látod, csődöt mondtam =)) )

Az hagyján, de majdnem szépen elintézted magadnak, hogy pont a kedvenc karakteredet írjam ki - pontosabban szinte bele se vegyem - a sztoriból. :D Azért ezen nevettem volna. De hát, mégiscsak a hármas nyert, úgy tűnik, valamit rosszul csináltok. :lol: Nem tudom, Cas közreműködésével mi fog változni, a moderátor úrnak többnyire csak a szája nagy. :-P Különben is, folyton világuralomra törne...

Kis közérdekű hír, hogy már a fejezet felénél tartok. :) És új impresszióim is támadtak... ami gyakori. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 11:32 
Betűmániákus

Lily, felőlem jöhet egy összefogás. :D Majd megzsaroljuk őket a frissítésekkel. :-P

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 11:17 
Betűmániákus

Castiel írta:

Én már bevetettem, de azzal sem az igazi. XDDD (Pedig csak vettem jó pár embert, aki mellonskát olvassa, de hát látod, csődöt mondtam =)) ) De akkor Castiel majd összefogunk. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 11:12 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:

Kezdjünk aggódni? A maffia mozgolódni kezd egy ilyen roppant fontos kaliberű kérdésben, minthogy merre lapozzunk a regényben? XD Lesz megvesztegetés, meg lófej az ágyban? XD
A meggyőzés vagy beszélgetés már nem is módi, rögtön csaláshoz kell nyúlni... ejj-ejj. :g Na, nagyon kíváncsi leszek, hogy majd a mostani fejezetnél megegyeznek-e az érdekek. Ugyan nem tudom, még pontosan mi lesz a fordulópont, egyelőre azon igyekszem, hogy maga a fejezet izgalmas legyen. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 10:28 
Betűmániákus

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 9:54 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
Meg se lepődök rajta, hogy megint nem nyertem. x"D Hát így vész el egy izgalmas szál *búcsút int neki*

Nos igen. Egyes szálakat muszáj elengedni, különben akkora katyvasz lenne a történet, hogy sosem találnék ki belőle.
Egy rövidebb epizódban valamelyik fejezetbe ágyazva - nem biztos, hogy most a harmadikba, majd meglátom - kiderül majd azért, mit akart Sirius elárulni, de azt a lehetőséget már nem követjük nyomon teljes egészében. Majd csak fel-felbukkan... Hm, talán...
Ne búsulj, Sheymi, majd talán a közvetkezőnél nyertek. Végül is, most is közel volt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 9:48 
Billentyűzetgyilkos

Meg se lepődök rajta, hogy megint nem nyertem. x"D Hát így vész el egy izgalmas szál *búcsút int neki*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 11:18 
Billentyűzetgyilkos

Elnézést, kiment a fejemből, hogy összegeznem kell a szavazást, de szerencsére nem késtem el semmivel.
Itt a fórumon a következőképp alakult:
1) Harry kivárja, míg Malfoy visszaér, és addig kiderül, hogy Sirius miért ragadt az animágus alakjában, s ez milyen kalandot indít el a csapat részére. [ 9 ]
2) Jobb meggyőződése ellenére egyedül is elmegy a Greengrass birtokra, ám olyasmibe keveredik, amire nem számított. [ 2 ]
3) Billel Draco nyomába indulnak, aki a keresztapja, Perselus segítségét kérve, egy megmaradt halálfalóra vadászik, hogy bizonyosságot szerezzenek pár nyugtalanító hírről. [ 10 ]
Szavazatok száma : 21

Ehhez adódik hozzá a történet kritikáinál hagyott voksszám, ami szerint az egyest - 2, a kettest - 1, és a hármast - 7 ember szeretné.
Tehát bár egy ideig nagyon úgy tűnt, hogy az első válaszút le fogja körözni a hármas kezdeti sikerét, végül az mégis behozta magát. 17 szavazattal a harmadik lehetőséggel fog folytatódni a történet.
Mindenkinek köszönöm a közreműködést, és örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök a játék iránt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 16:32 
Billentyűzetgyilkos

Hát, ti tudjátok, ha megéri a kockázatot... én szóltam.
:-D
Öreg hiba azt hinni, hogy máris kiismertétek az ellenséget. *cö-cöh*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 11:09 
Betűmániákus

Lehet, hogy csak szopatsz minket, mellons. :D *átvált magázóba* Én már nem tudok az ilyen dolgokban hinni magának, kedves admin asszony. Ahogy nézem magácska történeteit, szinte mindegyikben ott van a szereplők között Perselus (oké, van kivétel, csak hogy ne kössön belém), és kétlem, hogy a H\P slasheidben csak egy nyolcadrangú mellékszereplő lenne. :D Szóval azért ne dőljünk be rögtön ennek a kedves admin asszonynak.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 9:11 
Billentyűzetgyilkos

Aha-aha, akkor mit szóltok ahhoz, ha azt mondom, hogy ez lett volna Perselus egyetlen megjelenése? Mivel Harry csapatában nincs benne - szerintem érthető módon, francnak akarna ő már a fiatalokkal kalandozni -, és pusztán Draco miatt tűnt volna csak fel. Ugyancsak ebből eredően lett volna még szerepe. Így viszont majd csak esetleg a legvégén, az összegzésnél keveredne Pers is oda a sűrűjébe...
Remélem, Lily, te meg a kicsi barátaid örültök, amiért ezzel az akcióval most írtátok őt ki a sztoriból. :-P (A labirintus regényeknek megvannak a maga veszélyei, épp csak itt nem tudtok visszalapozni.)

Kifejezetten nem drukkolok neked, Sheymi. Még a végén elkanászodsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 8:51 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
mellons írta:

Dóri, valld be, hogy emögött te állsz!

Hát életem, ne menj lottózni! :)) Mert Lily és kicsi barátai azok... :))

Bár a hármast akartam... Perselus olyan szimpi lenne. De úgy vagyok vele, hogy ő úgy is fontos, szal mindenképpen benne lenne a történetben előbb vagy utóbb. :D *távozik haldokolni* (Mondanom sem kell, a strandnak is lőttek, meg úgy minden másnak - egyetlen örömem a történetek olvasása maradt egy ideig.) @-)

Há-há! Előbújt belőlem a Nelson. :D Mikor bejöttem ide, nem enyhén kikerekedtek a szemeim. :shock: Nincs még minden remény vesztve! :D Szerintem egyébként csak csendben megjegyezve, te vagy az oka, mert azt írtad, ez a szál elveszne. Lilynek meg igaza van abban, hogy ezzel szemben Piton kihagyhatatlan. (Pláne nálad. Majdnem annyira, mint Harry. :D De még most sietek el, amíg nincs bántódásom. xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 8:46 
Betűmániákus

mellons írta:

Dóri, valld be, hogy emögött te állsz!

Hát életem, ne menj lottózni! :)) Mert Lily és kicsi barátai azok... :))

Bár a hármast akartam... Perselus olyan szimpi lenne. De úgy vagyok vele, hogy ő úgy is fontos, szal mindenképpen benne lenne a történetben előbb vagy utóbb. :D *távozik haldokolni* (Mondanom sem kell, a strandnak is lőttek, meg úgy minden másnak - egyetlen örömem a történetek olvasása maradt egy ideig.) @-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 8:23 
Billentyűzetgyilkos

Hűha, úgy látom, mióta utoljára néztem, nem enyhe fordulatot vett a szavazás aránya. Hm, hát nem tudom, hogy féljek-e. Figyelve az eredményeket tegnap már egész szépen beleéltem magam a hármasba, erre most tessék, felrúgtatok mindent. XD Dóri, valld be, hogy emögött te állsz!

Castiel írta:
Még egy kérdésem lenne, mellons. Lesz itt olyan is, amikor nem lesz választási lehetőség? Vagy amikor csak kettő? Ugye ilyen is volt azokban a könyvekben, amikor a szövegelés után csak az volt, hogy Lapozz a x-dik oldalra.

Olyan biztosan lesz, hogy kevesebb lehetőséget ajánlok majd fel. Egyrészt, mert annyit lehet kihozni az eseményekből, másrészt, az alaptörténet szempontjából sem jó mindig teljesen elkószálni. Lesznek sokkal egyszerűbb eldöntendők is, teszem azt, benéznek egy sikátorba és valami fura tárgyat találjanak-e, vagy valakit, akinek nem kéne ott lennie. Őszintén szólva felállított sorrendjeim is vannak, amiknek örülnék, de ti keresztbe tehettek. Mint most is. XD Nekem is izgalmas ám ebből a szempontból, mit ne mondjak.
Olyan hogy egyáltalán ne ajánljak fel válaszutat... egyelőre még nem terveztem, viszont amolyan behatároltabb, irányított lehetőségekre lehet majd számítani. Amikor én tudom, hogy gyakorlatilag majdnem ugyanoda fogunk eljutni, kis különbséggel, de kelleni fog, hogy oda érjünk el, ahonnan tudom folytatni az alaptörténetet. Így is megint jól megbonyolítottam magamnak, hogy ilyen akciós krimit agyaltam ki.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 21:44 
Betűmániákus

Na, az elsőt jelöltem be, mert kíváncsi vagyok, mit tud Sirius. :D Most pedig olvasom a kritikákat és a ficblogot is.

[...]

Áh, Luna, azért most már elég jól áll az 1-es, talán mégis az fog bejönni. :D Én örülnék neki. :)

Még egy kérdésem lenne, mellons. Lesz itt olyan is, amikor nem lesz választási lehetőség? Vagy amikor csak kettő? Ugye ilyen is volt azokban a könyvekben, amikor a szövegelés után csak az volt, hogy Lapozz a x-dik oldalra.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 20:42 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
Meddig lehet szavazni? :) Az előzőnél tudtam, mert beállítottad, hogy mikor jár le. Gondoltam, taktikát váltok, és csak a legvégén bökök a sajátomra, aztán felnéztem a kritikákhoz. És feladtam. xD Megint utolsó helyen állok, pedig csak most indult az új. T.T Engem akkor is az érdekel, hogy mit tud Sirius, amiért megragadt. Még ha ezzel látványosan egyedül is vagyok. Megint. xD

XDD Nincs szerencséd. Igazából a taktikaváltással sem tudom, hogyan szeretted volna megdönteni az addigi eredményt, ha nem arra akartál voksolni, amire addig a többiek. :D Ez a szavazás úgy tűnik, kicsit szorosabb lesz. Na persze, a kettes és hármas között, mert az egyesért láthatóan nem kapkodnak. XD Szegény Sheymi...
Ezek után gondolom letöröm minden lelkesedésedet azzal, hogy Sirius esetét a többet fel nem ajánlott és önmagában meg nem valósuló lehetőségek közé sorolom. Amennyiben a kettes vagy hármas nyer, a következő, harmadik fejezet arról szól majd, az animágus pedig a negyedik fejezetben kaphat legkorábban egy rövidebb részt, miért is maradt kutya. Így is illeszkedni fog, kiderül egy miért, egyszerűen csak jóval kisebb csavarral fog járni a dolog. Bezony.

És állítottam be három napot szavazási időnek. Bár valószínűleg már előtte el fog dőlni, azért megadjuk a lehetőséget a kamikazéknak is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 18:02 
Billentyűzetgyilkos

Meddig lehet szavazni? :) Az előzőnél tudtam, mert beállítottad, hogy mikor jár le. Gondoltam, taktikát váltok, és csak a legvégén bökök a sajátomra, aztán felnéztem a kritikákhoz. És feladtam. xD Megint utolsó helyen állok, pedig csak most indult az új. T.T Engem akkor is az érdekel, hogy mit tud Sirius, amiért megragadt. Még ha ezzel látványosan egyedül is vagyok. Megint. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 14:48 
Billentyűzetgyilkos

Hali!

Ezennel felkerült a Folytassa a fejvadászatot! 2. fejezete.
Remélem, szórakoztatónak találjátok majd, és persze velem együtt "lapoztok" a folytatáshoz azzal, hogy kiválasztjátok, merre menjünk tovább.

Mindjárt kiteszem ide is a szavazást. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 8:06 
Billentyűzetgyilkos

Jól van, akkor az első válaszúthoz tartozó döntés megszületett. Az itteni szavazás eredménye ez lett:
1) Elviszi azonnal a megbízónak a bezoárokat, és kiderül, ki rendelte és mire kell neki. [ 5 ]
2) A csapata főhadiszállására megy, hogy jelentse az ott lévő pár társának, hogy sikeresen lezajlott az üzlet. Ezzel néhány név is kiderül, kikkel is dolgozik együtt. [ 6 ]
3) Ott marad még a hegyi kisvárosban, mivel valakivel további találkozója van, ám az már nem megy olyan zökkenőmentesen, mint a mostani Berttel. [ 7 ]
Szavazatok száma : 18

Ehhez természetesen hozzáadódnak a történethez érkező kritikákban lévő voksok. Azokkal együtt a végleges eredmény:
7 - egyes, 8 - hármas, és 12 - kettes.
A második változat nyert. :)

A következő fejezetben tehát eszerint megyünk tovább:
2) A csapata főhadiszállására megy, hogy jelentse az ott lévő pár társának, hogy sikeresen lezajlott az üzlet. Ezzel néhány név is kiderül, kikkel is dolgozik együtt.

Köszönöm mindenkinek, aki játszik velem, remélem szépen működni fog a dolog, és mindenkit elszórakoztat majd. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 9:56 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Na igen, ezt a részt átugrottam a fejezetben. :D Rögtön a tárgyra tértem, mer' miért ne. :-P Biztos, ami biztos, nem akartam lekésni. Igen, szavazóidőt kell hagyni, de én azt mondom, hogy a két hetes várakozásba sem halna bele senki.

Köszönöm, kedves admin asszony, örülök, hogy helyettem is számolsz, legalább nekem nem kell. :D Tudok értelmesebb dolgokkal is foglalkozni. :-P

Te csak ne ugrálj át fontos infókat, hát nézz már oda! *fejet csóvál*
Ezért legközelebb csak felet ér a szavazatod.
Remélem, hogy a próféta szól belőled, és a két hetes frissítési köz valóban nem termel majd túl sok elhullott olvasót, mivel leginkább csak hétvégén van időm és energiám írni, így előfordulhat, hogy egy-két hétvégi program mellett nem tudom majd két nap alatt előteremteni az új fejezetet. Persze, a fő terv a hetenkénti haladás.

Szerintem most már sokat nem fog változni a szavazati arány, így Harry mehet a főhadiszállásra... Gondolatban már sokfelé járt, csak le kell írni.

Mi bizonyítja az értelmesebb dolgokat, moderátor uraság? A kotnyeleskedést és mások kiosztását én nem ebbe a kategóriába sorolnám... :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 14:48 
Betűmániákus

mellons írta:
Érdekes, hogy ez a szempillarezgetés, nekem mindig olyan gúnyosnak tűnt...

Hogy milyen hosszúak lesznek a fejezetek, arra válaszul idézném, amit a fejezetbe írtam: "A fejezetek váltakozó hosszúságúak lesznek, attól függően, hogy az általatok választott változatból mit tudok kihozni, hiszen a következő fordulónál megint ti döntötök majd." Ha minél többször akarunk valami választási ponthoz érni, még ha csak egyszerűbbhöz, kisebbhez is, szerintem csak 5-6 oldalakat írok majd.

És hogy mikor jön új. Ha minden jól megy, hétvégén. Talán sikerülne tartanom a hetenkénti frissítést. Ha jobban jut időm és lehetőségem írni, akkor ha előbb elkészülök, hamarabb is feltehetem majd. Szavazóidőt viszont mindig hagyni kell, és csak annak lezárulta után tudok egyáltalán belekezdeni bármibe is, ezért jó esetben sokkal valószínűbb az egy-egy hetes intervallum.

Ó, és csak hogy megjegyezzek valamit, moderátor úr, talán elő kéne ismét venni a számtant. "egy kérdés" = 2 kérdés :-P

Hmm, túl jól ismersz. :D Majd még dolgozom rajta.

Na igen, ezt a részt átugrottam a fejezetben. :D Rögtön a tárgyra tértem, mer' miért ne. :-P Biztos, ami biztos, nem akartam lekésni. Igen, szavazóidőt kell hagyni, de én azt mondom, hogy a két hetes várakozásba sem halna bele senki.

Köszönöm, kedves admin asszony, örülök, hogy helyettem is számolsz, legalább nekem nem kell. :D Tudok értelmesebb dolgokkal is foglalkozni. :-P

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 14:31 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Amúgy "Lunáét" akartam, de gondoltam, ha lesz némi izgis dolog (nem zajlik okésan a következő üzlet), akkor az gyanakvásra ad okot az előzővel szemben is, és így még izgisebb dolgokra is fény derülhet. ^^ *kisurran*

Nem egy rossz meglátás.
Mindenesetre most már lassan nekilátok a kettesen járatni az agyam.

Castiel írta:
Mellons, egy kérdés. Ha kedden lezárul a szavazás, kb. mikor jön az új fejezet? ;;) (<--látod, ilyet is tudok) És kb. milyen hosszú fejezeteket tervezel?

Érdekes, hogy ez a szempillarezgetés, nekem mindig olyan gúnyosnak tűnt...

Hogy milyen hosszúak lesznek a fejezetek, arra válaszul idézném, amit a fejezetbe írtam: "A fejezetek váltakozó hosszúságúak lesznek, attól függően, hogy az általatok választott változatból mit tudok kihozni, hiszen a következő fordulónál megint ti döntötök majd." Ha minél többször akarunk valami választási ponthoz érni, még ha csak egyszerűbbhöz, kisebbhez is, szerintem csak 5-6 oldalakat írok majd.

És hogy mikor jön új. Ha minden jól megy, hétvégén. Talán sikerülne tartanom a hetenkénti frissítést. Ha jobban jut időm és lehetőségem írni, akkor ha előbb elkészülök, hamarabb is feltehetem majd. Szavazóidőt viszont mindig hagyni kell, és csak annak lezárulta után tudok egyáltalán belekezdeni bármibe is, ezért jó esetben sokkal valószínűbb az egy-egy hetes intervallum.

Ó, és csak hogy megjegyezzek valamit, moderátor úr, talán elő kéne ismét venni a számtant. "egy kérdés" = 2 kérdés :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 14:26 
Betűmániákus

mellons írta:
Hm, itt valóban nem. Tulajdonképpen a hármas lehetőség egész szépen felhozta magát.

:-Ą

Amúgy "Lunáét" akartam, de gondoltam, ha lesz némi izgis dolog (nem zajlik okésan a következő üzlet), akkor az gyanakvásra ad okot az előzővel szemben is, és így még izgisebb dolgokra is fény derülhet. ^^ *kisurran*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 14:11 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:
Legalább itt nem a kettes vezet. x)

Hm, itt valóban nem. Tulajdonképpen a hármas lehetőség egész szépen felhozta magát. Persze, összességében még mindig a kettes vezet.
Ha jól látom, most úgy állunk, hogy 7 - egyes, 8 - hármas, és 12 - kettes szavazat érkezett.
Hát, Sheymi, még mindig nem vagy nyerő helyzetben. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 10:34 
Betűmániákus

Jaa, az itt szót jótékonyan kitörölte az agyam. xD

Mellons, egy kérdés. Ha kedden lezárul a szavazás, kb. mikor jön az új fejezet? ;;) (<--látod, ilyet is tudok) És kb. milyen hosszú fejezeteket tervezel?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 10:14 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Luna, hozzászámoltad a kritikákban leadott szavazatokat is? :D

Nem, ezért írtam, hogy legalább itt nem az vezet. :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 10:10 
Betűmániákus

Luna, hozzászámoltad a kritikákban leadott szavazatokat is? :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 10:02 
Billentyűzetgyilkos

Legalább itt nem a kettes vezet. x)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 11:11 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Inkább már nem is reagálok. :D Te ezt élvezed, ugye, mellons? :D

Én nem akarok fejtegetésekbe bocsátkozni, inkább elmondom, hogy remélem, kik nem lesznek. :D Draco, Ron. :D Direkt nem nézem meg a szereplőlistát, mert az beszédes lenne? Tényleg, ez mely regényeket veszi figyelembe?

Ha az annyira jóból nem találtad ki, akkor igen, élvezem. XD Tulajdonképpen nagyon jó alany vagy ilyesmire. Az egód annyira nagy, hogy csakazértis módon reagálsz, vagy visszavágással, ami szórakoztató.

A kik nem lesznek kitételnek egyelőre úgy néz ki, csak a fele jön majd be neked. Viszont lehet, hogy ő még nem lesz a következő fejezetben, esetleg majd választási lehetőségnek is ajánlok szereplőt a társaságba.
Hogy mely regényeket veszi figyelembe... Bejelöltem az AU-t, mert lesz karakter, aki él, holott a könyvekben meghalt. Viszont ugye Voldemortnak már vége, neki nem kell ebbe szerep.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 11:01 
Betűmániákus

Inkább már nem is reagálok. :D Te ezt élvezed, ugye, mellons? :D

Én nem akarok fejtegetésekbe bocsátkozni, inkább elmondom, hogy remélem, kik nem lesznek. :D Draco, Ron. :D Direkt nem nézem meg a szereplőlistát, mert az beszédes lenne? (szerk.: ez a kérdőjel hogy került ide?) Tényleg, ez mely regényeket veszi figyelembe?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 10:58 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
mellons, te direkt mondasz olyanokat, hogy még inkább felspannolj? :D

Luna, azért én erre nem vennék mérget. Főleg így, hogy még ki is mondod, hogy kiszámítható. Szerintem mellons csakazértis meglep majd téged. :D

Szerintem oly mindegy, Cas. Egyedül vagy, kicsi és védtelen. L-) Nem tudsz fordítani az álláson, a világuralom még messze van, ha egy labirintus regény is kifog rajtad. XD (ez most annyira jóóóó)

Ó, Luna szerintem pontosan tudja, hogy könnyen meglephetem.

Luna Aurora írta:

Hé, nem mondtam, hogy uncsi lesz. Hanem hogy a 3 lehetőség közül ez a legkevésbé eseménydúsnak hangzó. De befogtam, tudom, hogy bármelyik nyer, nagyon jóra fogod megírni. ^^

Na tessék! Remélem, hogy úgy lesz. Azért valljuk be, most már elég biztosnak mondható, hogy a második nyer. Szóval már jár is rajta az agyam, és igyekszem, hogy jó legyen. Mellesleg tipp, hogy kik lesznek Harry társai egy ilyen kalandozós életformában? Ha már megtudtuk, hogy annyira kiszámítható.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 10:52 
Billentyűzetgyilkos

mellons írta:

Hát nem ezt mondtam én is? Szerintem is ki lehet találni pár társát. Viszont azt kikérem magamnak, hogy uncsi lesz, jól van?! ;;) Csúnya Sheymi.
Úgy tűnik, a többieket ez a vonal izgatja a legjobban. Talán legközelebb majd te nyersz.

Hé, nem mondtam, hogy uncsi lesz. Hanem hogy a 3 lehetőség közül ez a legkevésbé eseménydúsnak hangzó. De befogtam, tudom, hogy bármelyik nyer, nagyon jóra fogod megírni. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

Luna Aurora írta:

Amúgy nem is értem, miért az vezet, szerintem pont az a leguncsibb, és azért valamilyen szinten kiszámítható, hogy vajon kik lehetnek a társai. x) Nem baj, max én leszek mindig a kisebbség.

Hát nem ezt mondtam én is? Szerintem is ki lehet találni pár társát. Viszont azt kikérem magamnak, hogy uncsi lesz, jól van?! ;;) Csúnya Sheymi.
Úgy tűnik, a többieket ez a vonal izgatja a legjobban. Talán legközelebb majd te nyersz.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra