Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 9:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2012 január 13 (péntek), 7:03 
Fanficbúvár

Sheena írta:
Helló!
Egy történetemhez szeretnék kritikát kérni, még sajnos egy sincs. Rövid, karácsonyi kis egyperces.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93481

Egy már van! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 12 (csütörtök), 9:36 
Írópalánta

Sziasztok!
Kritikákat szeretnék kérni a műveimhez. Mind H.P.-s sztori.

Az első a Sziget (Lucius/saját szereplős) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91394
A második Molly és Lucius (itt nem kell magyaráznom, kik a főszereplők) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90968
A harmadik a Halott Nevek Könyve (itt bár az elején nem annyira, de itt is jelentős szerepe van/lesz Luciusnak).http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73807

Előre is köszönök minden kritikát. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 11 (szerda), 11:57 
Szárnybontogató

Helló!
Egy történetemhez szeretnék kritikát kérni, még sajnos egy sincs. Rövid, karácsonyi kis egyperces.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93481

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 11:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék kritikákat kérni a könyvemhez. Egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e folytatni. Most csak az első fejezet van fent, a második még engedélyezésre vár.
A szemébe néztem, ami tündöklött, mint a fekete gyémánt. Elvesztem benne és megszédültem. Megszédültem, mert megigézett csodálatos szemével és pimasz mosolyával. Örökké elnézném ezt a tökéletes arcot, mikor a tekintetünk összeforr. Ahogy mélyen belenéztem a csillogó szempárba, különöset éreztem, szerelmet. Őszinte, hű szerelmet, amiről minden nő álmodik. Határtalanul boldog voltam. És ekkor egyszer csak eltűnt a forróság, amit eddig éreztem és kezek százai akartak lehúzni a mélybe, a sötétségbe. Sikítani akartam, mert féltem, de nem attól, hogy hova húznak ezek az erős kezek, hanem attól, hogy ő nincs itt velem és elveszítem. Mert ahol ő nincs, ott én se vagyok.
Tehát itt olvashatjátok:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93625

Nagyon megköszönném a hozzászólásokat. Minden fajta kritikát szívesen várok!

aranyhaj

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 08 (vasárnap), 14:47 
Fanficbúvár

quicksand írta:
Sziasztok!

Szeretnék néhány kritikát kérni az alábbi történethez: Le Cirque Noir - Az ördög cirkusza (Privet Drive - Slash)

’Eladtad a lelked az Ördögnek’ – mosolyogva szúrod közbe, a mondat súlyát nem érzed. London belvárosában majdnem annyira hétköznapi a szófordulat, mint amennyire különlegesnek számít a felújított színházba költöző cirkusztársulat, amely fenekestül felforgat maga körül mindent. A 'Le Cirque Noir' – Az ördög cirkusza - tudatod határait feszegeti, érzékeidet csapja be, s mindeközben bódítón kerít hatalmába.

Nagyon megköszönnék minden egyes hozzászólást! (:

Jelentem olvastam, véleményeztem! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 08 (vasárnap), 13:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék néhány kritikát kérni az alábbi történethez: Le Cirque Noir - Az ördög cirkusza (Privet Drive - Slash)

’Eladtad a lelked az Ördögnek’ – mosolyogva szúrod közbe, a mondat súlyát nem érzed. London belvárosában majdnem annyira hétköznapi a szófordulat, mint amennyire különlegesnek számít a felújított színházba költöző cirkusztársulat, amely fenekestül felforgat maga körül mindent. A 'Le Cirque Noir' – Az ördög cirkusza - tudatod határait feszegeti, érzékeidet csapja be, s mindeközben bódítón kerít hatalmába.

Nagyon megköszönnék minden egyes hozzászólást! (:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 18:35 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92749

Idézet:
Levágtam magam a leghátsó sor, bal szélső asztalához és kipakoltam. Mellettem Bonnie Bennett, előttem a nemrég érkezett fiú ült. A neve soha nem ugrott be, valami francia hangzású volt. Sebastian vagy Stefan? Soha nem emlékeztem rá, ezért elkerültem, hogy megszólítsam. Szerencsére, ez ritkán történt meg, mert összejött „Miss Tökéllyel”, és nem foglalkozott senkivel Elena Gilberten (mivel őt takarja a gúnynevem) kívül. Nem mintha érdekelt volna valaha is, csak zavart, hogy minden kicsit is jó vagy normális fiú őt választja, vagy Caroline Forbest. Én már régen kiestem a „jó nő” kategóriából. Ezen merengtem éppen, mikor belépett a tanár. Köszönt és bemutatkozott.
- Szép napot, mindnyájuknak! Alaric Saltzman vagyok, és én leszek az új történelemtanáruk. - Milyen meglepő – gondoltam epésen. - Remélem, szeretik a történelmet, mert nálam nem lesz elég magolni. - Talán mégsem olyan bugyuta, mint amilyennek kinézett elsőre – jegyeztem meg megint. - Akkor kezdjük is! - adta meg a végszót.

Jól jönne bár részletesebb kritika :))

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 05 (csütörtök), 22:47 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89738 Ez egy rövid James/Lily párosítású novella. Erre szeretnék kritikát kérni:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 23:43 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kritikát szeretnék kérni Curatio című ficemre.
Ez az első írásom, ezért nagyon hálás lennék, ha építő jellegű hozzászólásokat kapnék arról, hogy a sztori, nyelvezet és a karakterábrázolás (vagy bármi egyéb) fogadható-e.

A történet középpontjában Draco és Hermione áll, de nem kifejezetten szerelmi törénet, inkább két egymásrautalt emberről szól, akik nagyon szeretnék megtalálni az utat, ami kivezeti őket személyes tragédiáikból.
A harmadik fejezet már az adminoknál várja a sorsát, az utolsó negyedik fejezet pedig hamarosan szintén felkerül.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki elolvassa, és ír valamit.
:-D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93177

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 23:36 
Zöldfülű

Írtam, nekem nagyon tetszett.

:-D

Miluiel írta:
Sziasztok :)

Jól jönne egy két kritika a Királyi blöff című rövidke novellámhoz http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91126

Drarry, kis homályoskodós, de én nagyon szeretem ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 12:31 
Fanficbúvár

Sziasztok! Szeretnék ehhez a történetemhez kritikákat kérni. Köszönöm! ;;)
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92514

A címe: Szerelmem, Kazuma;
Kategória: PD/Slash;
Korhatár: 18 (szerintem)

Néhány kedvcsináló részlet:
Idézet:
A tanárnő mellett egy magas fiú áll. Na jó, Szamóca mellett nem nehéz magasnak látszani, de ő tényleg magas. Úgy saccolom, nagyjából akkora lehet, mint én. Új fiú.
Tekintetünk találkozik, és én lefagyok.

Idézet:
- Te! Az nem az új fiú az osztályunkból?
- Most vetted észre? – kérdem.
- Hát, mert most, olyan másmilyen…
- Ja, hogy nem így jár suliba? – röhög fel Natsu.
- Nem mész oda hozzájuk? – kérdezi Jun.
- Miért? Kellene?

Idézet:
Kazu az Kazu. Kell nekem, és kész!

Idézet:
Közben a fiúk magukhoz térnek, egymást támogatva talpra küzdik magukat. Én még mindig ott állok. Magam vagyok az értetlenség szobra. A srácok hozzám sántikálnak.
- Elintéztük a kis himét! – veregetik meg a hátam.
Hát, nekem erről más a véleményem, de hallgatok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 04 (szerda), 12:09 
Fanficbúvár

Szikla írta:
Sziasztok!

Kezdek elbizonytalanodni abban, hogy valóban belekezdjek Merengős pályafutásomba, ugyanis feltettem egy művemet nagyjából 1 hónapja, és egyelőre még nem kaptam róla visszajelzést. Folytatni szeretném ezt a novellafüzért.
Merengők, olvasssátok el az irományom, és írjatok rá kritikát! A link: Következémy
Ne írjatok dícsérő kritikát, kivéve, ha tényleg tetszik a novella.

Köszönettel:

Varga Szikla László

Elolvastam, véleményeztem. Szerintem folytasd! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 03 (kedd), 15:22 
Szárnybontogató

Sziasztok :)

Jól jönne egy két kritika a Királyi blöff című rövidke novellámhoz http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91126

Drarry, kis homályoskodós, de én nagyon szeretem ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 21:50 
Írópalánta

Sziasztok!

Az első a Sziget (Lucius/saját szereplős) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91394
A második Molly és Lucius (itt nem kell magyaráznom, kik a főszereplők) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90968
A harmadik a Halott Nevek Könyve (itt bár az elején nem annyira, de itt is jelentős szerepe van/lesz Luciusnak).http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73807

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 18:37 
Zöldfülű

P_zsmaPocok írta:
Halihó!

Nem tudom, hogyan illik elkezdeni egy önreklámozást, mert még sosem csináltam ilyet. De a lényeg az, hogy van egy "regényem",( azt hiszem ez a helyes kifejezés rá,) amihez nem nagyon kapok kritikákat, de szeretnék. Hát ezért bátorkodom most ide írni. Kérlek titeket, hogy csak építő jellegű kritikával illessétek a történetet, ne pedig rosszindulatúval, mert az nem vezet semmire sem.

Itt a történet: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92392

u.i.: Nagy-nagy ölelés és puszi jár annak, aki ír. :$ :D

Tütürütürütürütürüüü! Helló! :)

Ez is én voltam (ott fent), azért, mert kritikahiányban szenvedtem, és még most is szenvedek. :(
Igazándiból nem emiatt a történetem miatt írok, hanem a verseim miatt. Szeretnék kritikákat kapni: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90647 ide. ^^ Előre is köszönöm. :)

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 31 (szombat), 11:05 
Könyvmoly

Sziasztok!
Pár hete már belinkeltem a történetet, de nem kaptam azóta sem számottevő vagy új visszajelzést, ezért megint itt vagyok.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92381

Úgy gondolom, mivel elég vegyes stílusú történetről van szó, mindenki fog magának benne olyat találni, ami tetszik neki, humort, kevés romantikát, sok akciót, rejtélyt és sokféle karaktereket, és valósághű helyszíneket.
Még a történet mellett szóljon, hogy minden héten frissítek, és nem fog olyan előfordulni, hogy késnék a feltöltéssel, ugyanis a történet már készen van, csak a feltöltésre vár. Attól, hogy minden elkészült, én szívesen fogadok bármilyen észrevételt a történetmenettel, karakterekkel kapcsolatban, és ha jogosnak érzem, akkor rugalmasan kezelem a dolgot, és átjavítok ezt-azt a még fel nem töltött fejezetekben.

A történet vámpíros-vámpírvadászos, rejtélyes-krimis sztori, egy vagány, belevaló főszereplővel, egyre több és változatosabb karakterrel, egyre több részlettel, titokkal és misztikummal.

Csak arra kérek mindenkit, hogy legalább az első fejezetbe nézzen bele, és az után döntse el, hogy folytatja, vagy nem, de több mint egy évet dolgoztam a történeten, és nagyon érdekelne az olvasói visszajelzés, nem szeretném, ha csak magamat szórakoztatnám a regénykével, mert én azért bízom benne, hogy sokótoknak tetszene.

Előre is nagyon hálás vagyok, ha benéztek a fenti linkre!

Kidy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 27 (kedd), 17:42 
Szárnybontogató

A történetem címe, amelyhez kritikát szeretnék kapni, Voldemort lánya, amihez már érkezett pár kritika, de sajna mindenki leragadt a "Jaj, de szuper, mikor jön a folytatás?"-nál. (Persze félreértés ne essék, ezeknek is nagyon örülök!) Ha valaki esetleg tudna egy "kifejtős" (vagy... na érted, hogy mire gondolok) kritikát írni, annak én nagyon tudnék örülni!
A történet Lydia Lyarről, Voldemort lányáról szól, aki ötödévesként érkezik a Roxfortba, és - bár a Mardekárba kerül - hamarosan barátságot köt Harryékkel. Az élet azonban hamarosan közbeszól, így nem sokáig élvezheti a boldogságot barátai mellett...
Kilenc fejezet olvasható, szóval hajrá! :wink: :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fzsuzsi 2012 január 14 (szombat), 17:25-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 27 (kedd), 16:40 
Zöldfülű

Halihó!

Nem tudom, hogyan illik elkezdeni egy önreklámozást, mert még sosem csináltam ilyet. De a lényeg az, hogy van egy "regényem",( azt hiszem ez a helyes kifejezés rá,) amihez nem nagyon kapok kritikákat, de szeretnék. Hát ezért bátorkodom most ide írni. Kérlek titeket, hogy csak építő jellegű kritikával illessétek a történetet, ne pedig rosszindulatúval, mert az nem vezet semmire sem.

Itt a történet: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92392

u.i.: Nagy-nagy ölelés és puszi jár annak, aki ír. :$ :D

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 23 (péntek), 17:59 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kezdek elbizonytalanodni abban, hogy valóban belekezdjek Merengős pályafutásomba, ugyanis feltettem egy művemet nagyjából 1 hónapja, és egyelőre még nem kaptam róla visszajelzést. Folytatni szeretném ezt a novellafüzért.
Merengők, olvasssátok el az irományom, és írjatok rá kritikát! A link: Következémy
Ne írjatok dícsérő kritikát, kivéve, ha tényleg tetszik a novella.

Köszönettel:

Varga Szikla László

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 19 (hétfő), 21:16 
Írópalánta

Sziasztok!

Mivel én még nem reklámoztam, és nem rég töltöttem fel egy újabb fejezetet, úgy gondoltam én is ajánlom magam. Legújabban frissített történetem a Harry Potter és a szárnyra kapó Fekete Főnixmadár. Eddig három fejezet és persze a prológus van kész a történetből, de azok... meglehetősen hosszúak. :oops:
Remélem meghozza a kedveteket az olvasáshoz, ha elolvassátok azt, amit bevezetőként írtam. Bemásolom a link után.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84539

Harry James Potter intelligens fiú, aki valódi képességeit remekül leplezi mindenki előtt. Sajnos még ő sem láthat át Dumbledore álarcán, amíg a Sirius halálát követő nyáron nem látogat el az Abszol útra, és ott nem találkozik személyesen a legnagyobb ellenségével. Tom Denem, vagy ha úgy jobban ismerik, Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén ezúttal nem akarja bántani hősünket, helyette felajánlja neki a teljes igazságot. Harry kapva kap a lehetőségen, s végig hallgatva a Sötét Nagyúr történetét súlyos döntést hoz, ami megváltoztathatja a Varázsvilág és a saját jövőjét.

Amit ígérhetek: új szereplők, új helyszínek, jobban megismert régi szereplők, régi események magyarázata új szemszögből.
Kulcsszavakban a történet: intelligens/erős Harry, manipulatív/gonosz Dumbledore, félreértett Voldemort.
Ha az alapötlet nem is tűnik eredetinek, ne hidd, hogy sablon történetet szeretnék eléd tárni. Ebben a témában nagyon sok lehetőséget látok, amiket megpróbálok a lehető legjobban kihasználni.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 16 (péntek), 19:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ismét itt vagyok, hogy reklámozzam a történetemet. :)
Most egy egy perces kis történetet hoztam, mely Private Drive-os, és rövidre fogva egy fiúról és lányról szól, akik kapcsolata megváltozott az évek során: kisgyermekként hogyan viszonyultak egymáshoz, illetve jó pár év múlva a férfi és nő viszonyuk.
Íme a link hozzá: A tengerpart

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 12 (hétfő), 20:15 
Szárnybontogató

Jöttem megint kuncsorogni, és ha már itt vagyok, üssünk két legyet egy csapásra!

Egyik művem, melyet szeretnék reklámozni, egy nagyon az elején tartó, de nem túl hosszúra tervezett Piton/saját szereplős sztori. A történet Voldemort Nagyúr elbukásának idején játszódik, de ő maga nem szerepel benne. Piton abban az évben kezd tanítani a Roxfortban, és az egyik hatodikos diáklány még felismeri, mivel még kisebb korában együtt voltak diákok. Jopephine (a lány) egyetlen fájdalmas emléket őrizget Pitonról, de még elképzeni se merné, hogy mennyit fog, az elkövetkező két évben. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92794

A másik viszont egy nagyon hosszúnak induló trilógia első része, eddig négy fejezettel megálva. Három generáción követhetjük végig az eseményeket a varázsvilágban, kezdve egészen Tom Denem gyerekkoránál. De aztán ugrunk is a felnőtt énjére. Emellett nem ő a főszereplő, korántsem. Egy kitalált család női ága viszi végig a fonalat, és a J. K. Rowling által kitalált világ csak a trilógia utolsó részénél lesz megkavarva egy kicsit. Az összes szereplő megfordul benne. :) Változatos történet, ezért a Nagyterembe került. Akció, romantika és izgalom van benne bőven, viszont jól jönne egy kicsi biztatás... 8->
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92137

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 11 (vasárnap), 18:32 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Bemutatnám egyik, ha nem a legjobb történetem (szerintem). :D

Kép

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92681

A címe: Menj a pokolba!

Nem bejezett.
PD/Slash kategória, egyenlőre 16-os karikával.

Tartalma röviden: Yukit elküldi az anyja egy kosárlabda edzőtáborba, hátha nő néhány centit. Történnek vele dolgok, jók és rosszak egyaránt.

Nem akarom lelőni a poént, de itt egy kis ízelítő belőle, persze nem a legjobb rész. Azt olvasd el a történetben! Feltétlenül kíváncsi vagyok a véleményedre, ezért kérlek írj kritikát!
Köszi!

Idézet:
"A francba ezzel a nyomi edzőtáborral! Mióta itt vagyok, mindig ilyeneket álmodom! Nem akartam jönni, de anyám nem tűrt ellenmondást. Szerinte a kosárlabda nagyszerű dolog. Na igen, de nem az én méreteimmel! 172 cm vagyok, ami átlagban nem számít alacsonynak, de itt a táborban mindenki 185 centi felett van.
Anyám szerint, ha sokat edzem, majd megnövök. Anyám, és az ő nagy ötletei! Már az első napon belém kötöttek, és letörpéztek. Nem akartam zűrt, ezért eltűrtem. Hiba volt, rám szálltak.
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 10 (szombat), 11:48 
Szárnybontogató

figyelem!

a híresen hírhedt Jack Sparrow megjelent végre az oldalon!

olvassátok Jack Sparrow szédítően izgalmas és vicces történetét Atlantisz kincséről!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92768

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 8:06 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nemrég töltöttem fel az első történetem a Merengőre. Mivel eddig csak két kritikát kaptam, szeretném, ha ti is megmondanátok a véleményeteket.
A történet címe: Az igazság összehoz
Ha valaki nem találná meg így, akkor itt a linkje: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92504
Előre is köszönöm azoknak, akik megtisztelnek a véleményükkel. :)

Mivel kész a 2. történetem is, ezért azt is felrakom. :)
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93226

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anni0342 2012 január 21 (szombat), 21:51-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 07 (szerda), 18:11 
Szárnybontogató

Shusho írta:
Halihó! Nagyon-nagyon rég jártam erre, de a szükség most megköveteli, hogy én is kritika után kuncsorogjak. ;)
Egy PD-s történetemhez kérném a bíztató, építő jellegű szavakat. Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a történet a gépemen már majdnem teljes egészében kész, ha lenne, aki olvasná, akár naponta is töltögethetném azokat a fejezeteket. :lol:

Íme egy kis ízelítő:
Maga a mű két barátnőről szól, akik tényleg nagyon szoros kapcsolatban vannak (de semmi slash), egyikük azonban, Libby egy bulizós este folyamán, mikor a másik lány, Angie teljesen leissza magát, eltűnik, a városba költözött új fiúval együtt. Angie természetesen magát okolja mindenért, végül nyomozásba kezd Peterrel, aki már nagyon rég óta tetszik neki. Innen indulnak az izgalmak, kevéske romantika és minden egyéb, amire egy jó sztorinak szüksége van!
Eddig négy fejezetet töltöttem fel belőle, még nagyon az elején tartunk, de ez ne lelketlenítsen el senkit! Ha van (vagy legalább lesz) biztatás, gyorsabban is felrakhatom. ;;) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91996

Leköteleznétek! _U_

Ismét én... :-( Már hat fejezet, jönnek az izgalmak, de azok a fránya kritikák nem... :(

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 04 (vasárnap), 22:33 
Fanfic-faló

(próba szerencse... megint :D)

Hali~

Nagyon szeretnék kritikát/véleményt kapni a hetaliás ficeimre; ha valaki egy kicsit is ismeri ezt a fandomot és van kedve az északi országokról olvasni, akkor szeretettel várom :)

Újvilági történet - kicsi!Amerika, SuFin, meg egy kis Sealand és történelem (erre azért lenne fontos, mert lehet, hogy folytatom... egy kicsit kiegészítésre szorul ;))
Kétoldalú vereség - SuFin

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 03 (szombat), 19:26 
Könyvmoly

Első PD-s történetemet szeretném reklámozni. Nagyon örülnék, ha kapnék pár kritikát, ám nem is feltétlen kritikákra vagyok kíváncsi, egyelőre még olvasóm is kevés van, elsősorban azt szeretném, ha többen tudnának az írásomról.

Ha érdekel egy vámpíros, ám nem romantikus történet, tele akcióval, rejtélyekkel és izgalommal és a lehető legváltozatosabb karakterekkel, akkor kattintsatok az alábbi linkre! JÓ OLVASÁST!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92381

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 03 (szombat), 12:23 
Szárnybontogató

Halihó! Nagyon-nagyon rég jártam erre, de a szükség most megköveteli, hogy én is kritika után kuncsorogjak. ;)
Egy PD-s történetemhez kérném a bíztató, építő jellegű szavakat. Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a történet a gépemen már majdnem teljes egészében kész, ha lenne, aki olvasná, akár naponta is töltögethetném azokat a fejezeteket. :lol:

Íme egy kis ízelítő:
Maga a mű két barátnőről szól, akik tényleg nagyon szoros kapcsolatban vannak (de semmi slash), egyikük azonban, Libby egy bulizós este folyamán, mikor a másik lány, Angie teljesen leissza magát, eltűnik, a városba költözött új fiúval együtt. Angie természetesen magát okolja mindenért, végül nyomozásba kezd Peterrel, aki már nagyon rég óta tetszik neki. Innen indulnak az izgalmak, kevéske romantika és minden egyéb, amire egy jó sztorinak szüksége van!
Eddig négy fejezetet töltöttem fel belőle, még nagyon az elején tartunk, de ez ne lelketlenítsen el senkit! Ha van (vagy legalább lesz) biztatás, gyorsabban is felrakhatom. ;;) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91996

Leköteleznétek! _U_

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 02 (péntek), 12:00 
Zöldfülű

Leoninus Fragosus - Oroszlánüvöltés

Egy barátnőm első publikált regénye, szeretném, ha tapasztaltabb olvasók is véleményeznék :) Sokat segítene . Köszönöm. :) ;;)

ui.: negatív kritikák kíméljenek, abból senki sem tanul.. az építő jellegűeknek pedig welcome. :)

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 01 (csütörtök), 21:12 
Szárnybontogató

Helló, jöttem egy kis kritikát kérni. ^^ Most tettem fel nemrég a sztorimat, és sajnos még nem kaptam hozzá kritikát.

Az egyik egy befejezett, sötétebb hangulatú, rövid kis szösszenet. Egy álmom alapján írtam.
Haláltánc

Előre is köszönöm! ^^

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sheena 2011 december 03 (szombat), 18:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 29 (kedd), 16:26 
Zöldfülű

http://mindennezopontkerdese.blogspot.com/

Figyelmeztetés!

A szövegben csúnya szavak hangozhatnak el. Az olyan rajongók, akik túlságosan szeretik a Vámpírnaplók szereplőit ahhoz hogy bárminemű humorizálást vagy sértegetést elviseljenek ne olvassanak tovább! A szereplők és a történés nem mindenütt felelnek meg a könyv és a sorozat történéseivel és szereplő ábrázolásaival. Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában reklamáljanak vagy sértegessenek! Köszönöm a figyelmet!

Köszönöm előre is a válaszolókat! :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 28 (hétfő), 1:19 
Zöldfülű

A kritikák viszonylag alacsony, de inkább a megnyitottság kétségbeejtően alacsony száma hozott ide engem is, és vett rá egy kis önreklámra itt. :)

A történet pedig:
Jess alig titkos nem-naplója
Privet Drive kategóriás, habkönnyű-humoros stílusú, félig napló, félig külső nézetes történetről van szó. Bár az alapok sztereotip jellegűek, de merem állítani, hogy az sem kap sikítófrászt tőle, aki alapvetően fejvesztve menekül a naplós, tiniszereplős sztoriktól (mint például én). :D

Leírás helyett kis ízelítő a második fejezetből, ha szabad:

Idézet:
Mikor odakint végleg beállt a csend, és már ő maga is berekedt a sok üvöltözéstől, Jess biztos, ami biztos, végigtapogatta az ajtót. A kilincset nem, csak a helyét találta meg. Próbálta az ujjai közé csippenteni a négyzet keresztmetszetű vasdarabot, hátha el bírja forgatni annyira, hogy a zár nyelve kiugorjon a helyéről, de mindhiába, fogóra lett volna szüksége ehhez a trükkhöz. Tehát nekiállt a vaksötétben tapogatózva fogót keresni, és talált ócska felmosórongyot, bontatlan, celofáncsomagolású táblaszivacsokat, üvegekben mindenféle büdös és tömény löttyöket, és valamit, aminek nagyon sok lába volt, és ami arra késztette Jesst azzal a sok lábával, hogy torkaszakadtából felvisítson.
Aztán Jess csak kuksolt a földön, hátát az ajtónak vetve, és csendesen morfondírozott az élet nagy kérdésein.

* * * * *

Az élet nagy kérdései, ha az ember egy kábé egy négyzetméteres tárolószekrényben gubbaszt, valójában igen kicsire képesek zsugorodni, bizonyára azért, hogy ők is elférjenek abban a tárolószekrényben. Szóval nem váltottam meg a világot. Nem találtam meg a világbéke esszenciáját, nem cáfoltam meg a relativitás-elméletet, és nem jöttem rá a rák ellenszerére.
Viszont azon gondolkodtam, hogy miért törvényszerű, hogy minden alkalommal, mikor az ember egy igazán sötét helyre kerül, találjon valamit, aminek túl sok lába van. (Erre például érdemes lenne képletet felírni.)
Meg azon gondolkodtam, hogy ha a miénk volt most az utolsó tesióra, akkor bejön-e még valaki ma az öltözőbe. (Ebben valahogy erősen kételkedtem.)
Azon is gondolkodtam, hogy láttam-e valaha takarítónőt ennek a tisztítószer-tárolónak a közelében. (Nem igazán.)
Boncolgattam még olyan kérdéseket is, hogy mennyi időt bírok ki étlen-szomjan, ha utoljára otthon kajáltam; hogy be lehet-e szívni a hipó tömény klórszagától; hogy meg lehet-e fulladni a hipó tömény klórszagától; hogy egyedül mennyi idő alatt lehelek be egy két és fél köbméteres helyet, mert póló nélkül azért rohadt hideg van ám, meg hogy mennyi idő alatt használom el a hely rendelkezésemre álló oxigéntartalmát. Ez utóbbi nagyon érdekelt, mert kicsit aggódtam, hogy előbb megfulladok, mintsem szomjan tudnék halni. Aztán valami átszaladt a vállamon és a karomon, aminek körülbelül nyolc lába lehetett, és onnantól nem nagyon gondolkodtam semmin, csak mantráztam magamban, hogy basszus, basszus, basszus, és ritmikusan veregettem a fejem az ajtóba.

Pen egyszer azzal poénkodott nekem, hogy azért olyan hülyék a focisták, mert minden fejeléskor elpusztul egy idegsejtjük. Hát, amennyit veregettem a fejem abba a kurva kemény ajtóba, ami azért mégsem egy bőr focilabda keménységének felel meg, szerintem vagy ötvenet esett az IQ-m, mire kikerültem abból a nyomorék tárolóból.
Lehet, hogy el kéne kezdenem focizni?

Akinek felkeltette az érdeklődését, ezen a linken megtalálja:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91234

Köszöntem a lehetőséget! ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 26 (szombat), 18:59 
Szárnybontogató

Jövök egy kis kritikáért kuncsorogni. (: Howling into the night - Kurt/Blaine (AU, vérfarkas)

Minden kritikáért nagy ölelés jár, és egy képzeletbeli plüss egyszarvú. ^^

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 25 (péntek), 16:40 
Szárnybontogató

Hello, hello, én is kritikakérő-hadjáraton vagyok.
Voldemort lánya című történetemről van szó, edddig mindenkinek nagyon tetszett, de sajna mindenki leragadt a "Jaj, de szuper, folytasd!"-kategóriánal. Szóval most örülnék néhány igazinak is:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87609
Előre is köszi mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 22 (kedd), 11:21 
Szárnybontogató

Sziasztok, én is azért jöttem, mint mindenki más. :)
Feltöltöttem egy történetet merengőre, ami merően más stílust képvisel, mint az eddigi történeteim, és a lelki vonatkozás is jóval mélyebb. Kíváncsi lennék, hogy ti milyennek látjátok ezt a történetet, szerintetek érdemes-e ilyennel foglalkoznom, vagy hagyjam a fenébe. Örömmel fogadok mindenféle kritikát.
Akkor írnék néhány gondolatot a történetről:
Isobel Polvorosa Mexikó egyik legismertebb telenovella színésznője, míg Santiago Ortega karrierje most kezd felfelé ívelni. Kapcsolatukat nem merik felvállalni, tartanak attól, hogy a vallásos Mexikóban hogy fogadják azt az emberek, másrészt félnek maguktól és a másiktól is. Egy olyan szerelem mélypontja jelenik meg benne, ahol a nő már túl van a hatvanon, a férfi pedig még harmincéves sincs. A mű a nagykorkülönbségű kapcsolatok problémáimnak csupán egy részét jeleníti meg. Kitér a társadalmi normákra, illetve a szereplők belső konfliktusaira, amiket félelmeik okoznak.
A cím: Hunyd le a szemed, nyújtsd felém a kezed...
Picit nyálasnak tűnhet, azt hiszem az is - de csak mértékkel. Akinek felkeltettem az érdeklődését, az megtalálj a történetet a következő linken:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92214

Előre is köszönöm! :)
Üdvözlettel: Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 18 (péntek), 10:34 
Írópalánta

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 21:10 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 11:06-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 20:59 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nos, kritikát szeretnék kérni, legfőképpen frissen feltötött írásomra: Kezdet és Végzet - Narcissa Black története
E/1-ben írja le Narcissa történetét az első roxfortos évétől kezdve. Szándékaim szerint lesz benne elég sok minden, és igyekszem viszonylag gyakran frisselni is :)
Persze, ha már arra jártok, vethettek egy pillantást a többi történetre is :)
Köszönöm!
Alcyone

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 11:50 
A Legnagyobb Fandomvadász

és akkor innentől kezdve, ha bárkinek bármi hozzáfűznivalója lenne, az tegye püben, emailben, akárhol, de nem itt. és ez mindenkire vonatkozik, a következő hozzászólás, amit itt látni akarok, az az, hogy valaki kritikát kér egy vagy több történetéhez, különben szó nékül törlöm a hozzászólásokat. köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 23:47 
Tollforgató

Venom írta:
Nekem csak egy üzenetem lenne mindazoknak, akik idejönnek kritikát kérni:

Ha már egyszer idejöttök kritikáért kuncsorogni, vegyétek a fáradságot és válaszoljatok is rájuk. Nincs elkedvtelenítőbb, mint amikor az ember megkomponál egy tartalmas kritikát, az író pedig lusta válaszolni rá.

Nyilván, akinek nem inge, ne vegye magára.

Szerintem rám gondolsz. (Nyugodtan lehet nevesíteni, nem gond.) Pár napja válaszoltam csak a véleményedre. Most mit mondjak... nem megyek fel mindennap a merire, sőt, olyan is van, hogy hetekig nem megyek fel. Bocsánat, ha ez ennyire bántó lett volna... Bevallom, épp azért nem nézem mindennap, hogy kaptam-e, kaptam-e, mert abba bele lehet csavarodni. Meg egy szuper véleményre nem illik két szót válaszolni (egy órán át írtam a választ, mert nagyon lassú gépelő vagyok *ég*), idő kell ahhoz is. Még egyszer bocsánat, nem gondoltam bele, hogy ez ennyire fájhat.

mod. szerk.

... és még valami...

Szerintem ezt a dolgot nem így kéne intézned. Ha valaki nem válaszol a véleményedre, akkor írj neki egy e-mailt, amiben elmondod, hogy írtál neki kritikát. Lehet, hogy csak nem vette észre, még ez is előfordulhat. Meg van olyan is, hogy besűrűsödik a 'real life', olyan is van, hogy az ember nyaral Pusztaröcsögén, és ezért egy hónapig nem jut nethez. Meg még lehet pár ok. Bocsáss meg, de nagyon bántó, hogy úgy gondolod, ha valaki nem válaszol neked (vagy nem azon az időtartományon belül, ahogy te elvárod), akkor az egy "ilyen-olyan" alak. Fölösleges dolog így névtelenül beszólni. El lehet ezt intézni normálisan, felnőtt módon is, vsz.

Köszönöm.

Ha nem rám gondoltál volna, akkor is állnak a fentiek, amiket írtam.

Nagyon-nagyon bántó, hogy ilyen szavakat használsz, hogy: "kuncsorogni". Ez a topic ezért van, nem? Szerinted, hogy esik az másoknak, hogy te lenézed őket, amiért ők kérnek véleményt. (Te biztosan nem szorulsz rá, tekintsd ezt szerencsének, ne oknak arra, hogy fentről nézz le másokra.)

Akik itt kérnek véleményt, tudnak türelmesen várni, míg valaki "felfedezi" az írásukat, és ír hozzá véleményt. Akkor szerintem te is megvárhatod, míg válaszolnak rá...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 21:57 
Szárnybontogató

Nekem csak egy üzenetem lenne mindazoknak, akik idejönnek kritikát kérni:

Ha már egyszer idejöttök kritikáért kuncsorogni, vegyétek a fáradságot és válaszoljatok is rájuk. Nincs elkedvtelenítőbb, mint amikor az ember megkomponál egy tartalmas kritikát, az író pedig lusta válaszolni rá.

Nyilván, akinek nem inge, ne vegye magára.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 15:27 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Én is jöttem reklámozni magam egy kicsit.
A történetem alapja:Lucius Malfoy meghalt. Dracónak mindent megtanítottak, egyedül azt nem, hogyan gyászoljon. Sajátos utazásba kezd, amit egy magában akar végigvinni. Persze, sok mindent akar az ember, s van, amit nem ér el egyedül. Egy csónakban minden könnyebb.
Nem nagyon kaptam rá véleméynt,úgyhogy jöttem ide kuncsorogni egy kicsit ^^

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91864

Köszönöm előre is! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 20:12 
Írópalánta

Helló Helló! :D

Khm. Most én is reklámoznám magam. :) (Jééé) Nemrég felkerült a merire egy halloweeni PD-s történetem, és még nem igazán olvasták, vagy írtak kritikát. :) Erről volna szó: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91104

Ez egy három fejezetes kisregény. Címe: Be ne tedd a lábad a Muradova házba. Arról szól, hogy három gyerek betör egy lepukkadt házba, és ott megtalálják a halott Katja néni szellemét. Máris kihúzzák a listájukról a cukorkunyizást, és kénytelenek Katja nénivel foglalkozni.

*hupsz, ebből majdnem spoiler lett* :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 11:53 
Fanfic-faló

Sziasztok! ;;)

Rég jártam már erre, de egy kis önreklám sosem árt :D

Újabb hetaliás fickel jöttem: Újvilági történet (mert én mostanában csak ilyeneket alkotok)

Az egyik világtalálkozó alkalmával Sealandet ismét hazaküldik, és Amerika mond valami olyasmit Finnországnak, ami mély elgondolkozásra és múltidézésre bírja a férfit.
Svédország/Finnország, a kicsi Amerika (tudjátok, akkor még cuki volt) Finnország szemszögéből, és a Hetalia ismerete nem árt hozzá. De az is elolvashatja, aki nem ismeri :D

*továbbra sem jó reklámozásban, ezért gyorsan ki is surran innen*

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 5:23 
Tollforgató

Sziasztok!

Jöttem kritikáért kuncsorogni ;)
Egy saját univerzumos történetről volna szó, mágusokkal a főszerepben, de felbukkannak még tündérek, démonok és mindenféle egyéb lények.
Az első két fejezet még többé-kevésbé "mágiamentes", illetve az első fejezetet amolyan prológusként megelőzi egy naplórészlet - ez ne zavarjon meg senkit, a későbbiek folyamán meg lesz magyarázva minden sora.
Nem korhatáros, de azért mindenféle izgalmakra lehet számítani, lesz benne kaland, romantika, minden, ami kell ;)
Ezen a regényen már elég régóta dolgozom, most nekiláttam átírni kicsit, hogy tökéletesítsem, és úgy gondoltam, ez a kellő pillanat, hogy az olvasók elé tárjam, ezért nagyon örülnék, ha kapnék némi visszajelzést.
Szóóóval, erről lenne szó: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91598
A címe Hajnalhozó, és ez pedig a leírása:
"Világunkat az Ajándékozó parancsára Elwor teremtette évezredekkel ezelőtt, és ők ketten már Cione születésekor megállapodtak: időről időre hagyják feltámadni a Gonoszt, hogy próbára tegyék a tökéletességre szánt mágusokat. Ezen a próbatételen kizárólag a Hajnalhozó győzedelmeskedhet, ám ő mindig más, ahogyan a végrehajtandó küldetés is örökké változik – az egyetlen dolog, ami megmásíthatatlan, az a felelősség, mely e titok tudóira hárul. Meg kell óvnunk a törékeny egyensúlyt, amíg a Hajnalhozó rátalál a keskeny ösvényre a szabad akarat és az elrendeltetés között."

Valentina Veronica Bryce átlagos londoni tinédzser, átlagos problémákkal. Tulajdonképpen elégedett az életével, egészen addig, amíg a nagyi karácsonyi partijának színhelyéről egy erdő közepére nem csöppen, ahonnan egy lökött srác elcipeli egy még eszelősebb nőszemély kunyhójába, aki végül a fenti sorokkal avatja be őt származásának titkába, és létezésének valódi céljába. A kérdés már csak az: Valentina hajlandó-e magára vállalni a küldetést, amelybe az ükanyja néhány évtizeddel korábban belebukott, vagy a Hajnalhozók történelmében másodikként fellázad az elrendeltetés ellen?

Örök hálám annak, aki elolvassa, és hagy néhány sort - akár jót, akár kritikusat _U_
Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 31 (hétfő), 17:43 
Szárnybontogató

Szégyen a reklám, de hasznos. ;;) Nagyon szeretnék pár kritikát, az elő saját Harry Potter novellámhoz. Nem az első történetem, csak ez az első, ami nem fordítás, nem Privet Drive. Kicsit halloween-es is, de nem ijesztő kicsit sem. :D Na, jó kicsit romantikus lett. :D Előre is nagyon köszönöm, és hálás csók mindazoknak, akik firkantanak nekem pár keresetlen sort. Amit megtehetsz itt:Elvarázsolt bál.

Kösziköszi, Anne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 17:29 
Írópalánta

Sziasztok!

A Sziget című művem töröltem mivel újra írtam. Bővített, átdolgozottabb formában jelenik meg ismét, úgy gondolom, akik már olvasták, azoknak is fog új élményt nyújtani.

Nagyon örülnék, ha minél többen elolvasnátok, és kritikákat is írnátok.

A történet linkje:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91394

Kellemes olvasást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 13:13 
Zöldfülű

...én miért ne? Hiszen olyan sokan megtették már előttem. :)
Nos, nem titok, a verseim a Napkút Kiadó gondozásában egy pályázaton vesznek részt. Éppen ezért vagyok most annyira kíváncsi a véleményekre, hogy még az önreklámozástól sem rettenek meg. Köszönöm mindazoknak, akik pár percet szánnak a szöszmöszeimre. ;;)
...és a link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88461

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 19:56 
Szárnybontogató

Sziasztok! Pofátlan önreklám csapó kettő; http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91301 ide (I'll be yours) és http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =91240&i=1 ide (Illékony bizalom) szeretnék kérni kritikákat a Klaine fanoktól vagy bárkitől, aki vevő egy kis tinédzserfis slash-re. x)

Előre is köszönöm! <3

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra