Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:51

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lilyanjudyth írásai - Meg mindenféle másvilág :-)
HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 18:46 
Könyvmoly

Én is szemezgetek a snarryddel, de egyelőre, ha nem gond, kivárok. Amíg látom, milyen gyakran frissítesz ;) Meg hogy legyen legalább 4-5 rész, amit már érdemes olvasni. Hátha inspiráló lesz :)

Szívesen olvasnám a 10. kódexet is, de szintúgy várom a "vége" feliratot. Nem is tudom, hány rész van még addig?

Szóval csak jöttem jelezni, hogy figyellek, és várom az új részeket. Aztán majd egyszerre rávetem magam. Valamikor :D :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 25 (vasárnap), 18:47 
Szárnybontogató

Húú, na most igyekszem minden kérdésedet megválaszolni :-D
1. Nem küldelek el sehová, még messze földre sem :mrgreen: mert akkor mégtöbbet kéne várni a frissekre. (kivéve, ha ott is van net és rengeteg idő :D

2. Olvasgattam. Tényleg. De valahogy akkor nem nyerte el a tetszésemet. Legalábbis az első pár fejezet, ami azóta megváltozott. Lehet azóta másképp látom az egészet, de most már tetszik. Bár tény, hogy Harrynek itt is voltak lábadozásos -ami sok alvással járt :lol: na nem olyan sokkal - időszakai, de ahogy haladt a fejezet egyre jobb lett. Csak azt sajnálom, hogy most lehet megint sokat kell várni az újra. Persze nem panaszkodás, mert tényleg hosszú fejezeteket raksz fel, csak ha az ember elkezdi olvasni akkor rossz, ha nincs folytatás.

A Hermionés rész Harryvel nagyon tetszik és itt nem csak az utcsó fejezetre gondolok. Bár az tényleg vicces, ha ők ketten együtt vannak és boldogok utána "teljes sötétség" következik. Ront sajnáltam volna, ha meghal. Illetve meghalt, de Harry hősként megmentette, illetve feltámasztotta. A helyében én is ezt tettem volna. Hát most csak párat írtam a legjobb részek közül, de tényleg örülök, hogy rávettem magam olvasásra.

3. Szeretem a Snarryket, és nagy a kísértés a történeted iránt. Eljutok addig, hogy megnyissam, de szeretnék még várni egy plusz fejezetet legalább.
:wink: Remélem ösztönzőleg hat, hogy még egyet feltegyél. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 25 (vasárnap), 18:02 
Betűmániákus

crucio írta:
A magam részéről nem kívánlak a pokolra. Erős kifejezés, mivel én is inkább egy új történetbe kezdek bele, mint a régieket folytatom - valahogy az újakat könnyebb megírni, mint a régieket folytatni... - Viszont tényleg jó lenne már a régieket is frissítened.

Ó, akkor csak a messzi földekre küldesz el, ha máshová nem... XD Mivel jogos, 'hiszen sok a WIP írás. De nagyon azon akarok lenni, hogy mindent befejezzek, ezért is írtam ezt a "poklos" dolgot. :)

Amúgy tök jó, mert azt hittem, hogy te már rég olvastad a történetet, csak nem szólsz hozzá.... O.o Na akkor, ezt most jól félreértelmeztem. Akkor te most azért nem olvastad a történetet, mert túl nyávogós volt, vagy csak azért, mert WIP volt a...?
No és akkor miért is szereted, amiért a többiek, mesélj... :D Mert én azért általában elég rossznak érzem a történeteimet, aztán nehezen tudom megállapítani, hogy mi az, amit ti annyira szerettek benne.

Hm, biztos nem kezdesz bele...? Vagy most elég Snarryt olvasol, azért mondod? :D Pedig szoktalak látni a WIP Snarryknél is, szerintem. ^^

Köszi, hogy azért írtál nekem ide, a történetnél amúgy is nagy a csend. Neked is Boldog Karácsonyt, és remélem, remekül telik! ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 25 (vasárnap), 14:54 
Szárnybontogató

Idézet:
Tudom, legtöbben a pokolra kívánnak a WIP-ek miatt, de már nem bírtam

A magam részéről nem kívánlak a pokolra. Erős kifejezés, mivel én is inkább egy új történetbe kezdek bele, mint a régieket folytatom - valahogy az újakat könnyebb megírni, mint a régieket folytatni... - Viszont tényleg jó lenne már a régieket is frissítened.

Ráadásul, elég sokat gondolkoztam, hogy eláruljam-e neked, de mivel karácsony van.... :mrgreen: Elolvastam A 10. kódex fejezeteit egyhuzamba :mrgreen: Ez azért nagy szó, mert amikor az első pár fejezet került fel... kicsit nyavajgós volt számomra ez a Harry. Aztán, ahogy most feltöltötted a legutóbbi részt megfordult a fejemben, hogy a többiek, miért is szeretik ezt a történetet. Szóval most egyben elolvastam és tényleg jó történet :mrgreen: *ugye jobb később, mint soha* Csak azt sajnálom, hogy olyan ritkán frissítesz belőle.

De bízom benne, hogy ez meg fog változni, viszont addig nem akarok még egy újba belekezdeni - így a Snarry műved várni fog magára - amíg be nem fejezet. Azután biztos el fogom olvasni :mrgreen:

További Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 24 (szombat), 19:47 
Betűmániákus

Boldog Karácsonyt! Kép

Feltettem ígéretemhez híven a Snarry első fejezetet, a Borostyánkövet. Első fejezetet itt olvashatjátok. :) Véleményről ne tessön megfeledkezni, rettenetkíváncsi vagyok rájuk. ^^

Úgy értettem, Ero, hogy szegény, újraolvassa, mert már nem emlékszik, mi volt az előzőben, mert olyan régen volt. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 24 (szombat), 14:29 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Szegény Ero... - már múltkor is be akartam írni. Jó régen frissült, nem csodálom, ha felejt a társaság. Annyira össze akarom kapni magam, de mindig olyan kis piti ügyek miatt nem haladok... szánalmas. -.-
Itt az ideje az újévi fogadalmaknak, ugye.
[/quote]

Először is békés karácsonyt kívánok! Szegény én? Miért? :shock: Imádom a történeteidet, ha befejezed is szegény kódexet, akkor is rendszeresen el fogom olvasni! _U_ Ahogy a többit is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 23 (péntek), 22:15 
Betűmániákus

Szegény Ero... - már múltkor is be akartam írni. Jó régen frissült, nem csodálom, ha felejt a társaság. Annyira össze akarom kapni magam, de mindig olyan kis piti ügyek miatt nem haladok... szánalmas. -.-
Itt az ideje az újévi fogadalmaknak, ugye.

Írtam az oldalamon is, de körmölöm ide is:

A múlt héten felkerült egy interjú, amit velem készített az Írófigyelő, azt itt elolvashatjátok. :)

Karácsony alkalmával új történetet fogok hozni. :)

Tudom, legtöbben a pokolra kívánnak a WIP-ek miatt, de már nem bírtam, mert rájöttem, hogy nekem hiányzik az életemből a Snarry regények írása. Így azok kedvelői fognak ám örülni; mert ez lesz az ajándékuk, a Snarry regényem első fejezete. Továbbra is azon leszek, hogy minden WIP kiessen, amiből már tényleg nincsen sok, itt gondolok a Tizedik kódexre, és szerencsétlen Leóra is.
Az új történet neve Borostyánkő lett, a profilomban látható Lelkiismeretes gyógyítók címe alakult át erre. :-) Holnap – azaz huszonnegyedikén – estefelé számíthattok rá.

Ja igen, ami pedig a Borostyánkövet illeti, a tartalom:

Idézet:
Harry bár kitűnő eredménnyel fejezte be az aurorképzőt, már jóval korábban is rájött, hogy a gyógyítás is érdekli. A háború legvégén az is kiderült, hogy nagy jövője lehetne a két szakma egyesítésével, így miután elvégezte a kétéves részidős képzést, újult energiával indul neki a gyakornoki évének, amelyet természetesen a Szent Mungóban kell eltöltenie.

Habár úgy tűnik, hogy ezúttal végre hétköznapi módon nézhet szembe az előtte álló feladatoknak, hamar kiderül, hogy hiú ábránd volt mindez. Kisvártatva máris belecsöppen az újféle élet sűrűjébe, amely teljesen felforgatja az eddigi megszokott nyugalmát. Időközben több gyanús esettel is szembe kell néznie, köztük az aurorokat ért folyamatos támadássorozattal.

Arra persze egyáltalán nem számít, hogy ezzel teljes mértékben megváltozik az élete. Végre azokat a dolgokat is megleli, amelyek eddig hiányoztak a párkapcsolataiból, miközben rájön, talán itt az ideje tényleg azt választani, aki megérdemli őt…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 10 (szombat), 21:37 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
A tizedik kódex

8. fejezet - 1. rész

A Sötétség kódexe

Kellemes olvasást minden erre járó léleknek. :)

Éljen, éljen! =D> Holnap elölről kezdve elolvasom az egész sztorit! :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 10 (szombat), 20:20 
Betűmániákus

A tizedik kódex

8. fejezet - 1. rész

A Sötétség kódexe

Kellemes olvasást minden erre járó léleknek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 09 (péntek), 20:53 
Szárnybontogató

Smaragd-illetékes, már most örül, de arra majd vigyázok, hogy ez kitartson holnapig. Addig meg felelevenítem az eddig történteket, nehogy a végén nem tudjam, hogy miről van szó :)

Ui.: Titkon azért reméltem, hogy most már az egész fejezet olvasható lesz, de így jártam...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 09 (péntek), 19:08 
Betűmániákus

Havva, szegény Leót mindenképpen "le akarom intézni idén", annyira kevés van belőle, de annyira nem akaródzik írni. :(
Crucio, szerintem azért volt olyan jó, mert sokan kiélhették magukat, ahogy Piton szinte laposra veri Siriust. :)) No meg, hogy végre kiderült, aminek ki kellett.

Azért nem írtam eddig, mert mondom, ha már hozzászólok, akkor biztosan mondjam, mikor jön az elmaradt fejezet. Így Smaragd-illetékes örülhet holnap (szombat) este hét, nyolc felé, mert felteszem A tizedik kódex 8. fejezetének első részét. :)

Jó szokáshoz híven Karácsonykor frissítési dömping lesz, de hogy mikből, azt még nem tudom. Stikában két történeten (Severitus-Snarry) is dolgozok a meglévők (SB, Kódex, Adriana) mellett, így nem tudom, hogyan alakulnak a dolgok. Csak annyit tudok, hogy minden héten hozni akarok valamiből egy fejezetet, és reményeim szerint össze is jön.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 04 (vasárnap), 9:50 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:

A tizedik kódex 8. fejezetének első részét elküldtem átnézésre a bétámhoz, hétvégén lehet rá számítani. ...
...remélem, örülnek az illetékesek még annak ellenére is, hogy hosszú ideje nem volt frissítve.

Szia,
ez az illetékes mindenképpen örül :) Remélem minden összejön és ma tudod frissíteni. (Este, mindenképp itt fog nyálzani a képernyő előtt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 02 (péntek), 18:16 
Szárnybontogató

Idézet:
Adriana gyűrűjéből fog érkezni új fejezet

El sem hiszem :mrgreen:
Az SB az nagyon jó lett. Rég volt már ennyire jó fejezet. Vagy csak régen frissítettél? :roll: :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 01 (csütörtök), 6:54 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Még mindig elvagyok magamban... 8-|

A tizedik kódex 8. fejezetének első részét elküldtem átnézésre a bétámhoz, hétvégén lehet rá számítani. Az alant lévő hírt kiírtam a saját oldalamra is:

A Salvador Benevolus után végre ezt is be tudtam fejezni, remélem, örülnek az illetékesek még annak ellenére is, hogy hosszú ideje nem volt frissítve. Mostanság nagyon nekiálltam az utóbbi időszakban a fejezeteim írásának, így végre szegény Kódex is sorra került. :)

A fejezet címe A Sötétség kódexe, két részre bontom, a mostani adag húsz oldal lesz. A folytatása nem tudom, mikor fog érkezni, mert minden héten más történetből frissítek, így fogalmam sincs. Ami a mostani részecskét illeti, nem lesz túl izgalmas, de remélem, ettől függetlenül örültök majd neki. :) Jövő héten eddig úgy néz ki, hogy Adriana gyűrűjéből fog érkezni új fejezet.

Ezek nagyon jó hírek, de szegény Leóra mikor számíthatunk?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 01 (csütörtök), 0:32 
Betűmániákus

Még mindig elvagyok magamban... 8-|

A tizedik kódex 8. fejezetének első részét elküldtem átnézésre a bétámhoz, hétvégén lehet rá számítani. Az alant lévő hírt kiírtam a saját oldalamra is:

A Salvador Benevolus után végre ezt is be tudtam fejezni, remélem, örülnek az illetékesek még annak ellenére is, hogy hosszú ideje nem volt frissítve. Mostanság nagyon nekiálltam az utóbbi időszakban a fejezeteim írásának, így végre szegény Kódex is sorra került. :)

A fejezet címe A Sötétség kódexe, két részre bontom, a mostani adag húsz oldal lesz. A folytatása nem tudom, mikor fog érkezni, mert minden héten más történetből frissítek, így fogalmam sincs. Ami a mostani részecskét illeti, nem lesz túl izgalmas, de remélem, ettől függetlenül örültök majd neki. :) Jövő héten eddig úgy néz ki, hogy Adriana gyűrűjéből fog érkezni új fejezet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 26 (szombat), 20:12 
Betűmániákus

Olyan jól elvagyok itt magamban... $boring

Na de:

Salvador Benevolus 30. fejezet - Veritaserum

Mivel szokás szerint hosszú, így két darabban megy fel. Mindjárt felteszem a másik végét is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 24 (csütörtök), 15:51 
Betűmániákus

Igen, végre eljutottunk ideáig, hogy azt mondjam a harmincadik fejezetre: kész. Igaz, ez rossz hír azoknak, akik inkább a kódexet várják, mert az még egy picit várat magára, mert azzal nem haladtam. Ami pedig a Salvadort illeti, igen csak mozgalmas fejezetnek néztek elébe, remélem, azért tetszeni fog majd nektek. Többen fel fognak lélegezni, hogy " na végre". :D

A fejezet maga huszonöt oldal lett, pedig eleinte még húsznak ígérkezett. De így is úgy gondolom, túlságosan pörögnek az események, még több is lehetett volna. Szerintem holnap, vagy szombat este felteszem, és akkor mindenki megmondhatja, mit is gondol. ^^

Mondtam, hogy túlságosan is spoileres az egész fejezet, így nem adok továbbra sem részletet belőle. Vagy túl nagy sokk lenne, vagy nem értenétek, mi miért van. :) Írtam az oldalamon (ugyanezt a hírt), hogy itt adok egy naaagyon kicsi spoilert, azt alant találhatjátok meg, kijelölve. Bár inkább felidegesítem vele a társaságot, szerintem. XD

Spoiler:

- Exmemoriam!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 23:56 
Betűmániákus

Dehogy tűntem el. :)

Ha itt nem is látszik - pedig azért moderálni jövök -, a saját házam táján is elég sűrűn megfordulok ám. :D

Lebetegedtem, és nagyon nem tudtam semmit sem csinálni. Lehet pár embernek mond valamit az a szörnyűség, hogy hólyaghurut, azok tudják, miről beszélek. Elég kínzó tud ám lenni, de szerencsére nem ment rá a vesémre. De ahhoz akkor is elég volt, hogy nagyon ne tudjak semmit sem csinálni, csak üljek a dolgok felett, és várjam, hogy hasson a gyógytea/gyógyszer. :||

Persze próbáltam haladni, így akár azt is mondhatom, hogy szerencsétlen SB már 97%. Nagyon be akarnám fejezni, hogy jövő héten azaz, már öt perc múlva ezen a héten hozhassam az új fejezetet. :)
Szegény Kódex is nem sokkal eme százalékoknál kullog, de abból legalább három jelenet hiányzik, míg az SB-ből csak egy.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 18:25 
Zöldfülű

Lily! Nagyon eltűntél! Mi újság az SB-vel? Már epekedve várjuk a folytatást! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 11:22 
Betűmániákus

Pedig Ero, az SB-nél eleinte még más tartalom volt, de úgy gondoltam, jobb lenne átírni. Bár úgy látom, még így is elég félelmetesnek hat a dolog. :D

Smaragd, fogalmam sincs, mert most megint az SB áll "készebb" állapotban, mint a kódex. :) De eltökélten be akarom fejezni, mint ahogy az SB-t is, mert az utóbbinál elég mozgalmas fejezet is lesz. Szó szerint.

Végül is fej-fej mellett halad a két fejezet megírása, a végén az lesz, hogy szinte együtt fognak felkerülni. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 24 (hétfő), 21:48 
Szárnybontogató

Szia,
Kódex? Végre, végre! (örömében ugrál) Ez egy jó hír, és mikorra várható az új fejezet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 21:14 
Könyvmoly

[quote="Lilyanjudyth"]Nem ártana egy kis pontosítás, mire is gondolsz... :D

Leginkább a Kódexre! Az SB-t sokáig nem mertem elkezdeni, mert "megrémültem" a leírástól! :roll: :oops: De most már azt is imádom! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 20:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyanjudyth írta:
Sejtettem, a több történethez bátrabbnak kell lenned, mi? :D
Úgy valahogy. :D Meg mostanában inkább az alternatív befejezések vannak nálam előnyben (mármint ahol Voldit kicsinálják). :)

Lilyanjudyth írta:
(Egyébiránt úgy beszélsz a kedvenceidről, mintha nem lenne ott elég hely. Ha egy adott történetet beteszek oda, az nekem világéletemben kedvencem marad, még ha sosem lesz befejezett. :-? Vagy ez olyan védekezési mód, hogy ennyire utálod a wipeket? XD Tetű vagyok frissítési gyorsaságban, de ettől még mindent befejeztem, és fogok is. ^^)
A szelektálások után is még több mint száz mű van a kedvenceim közt. A szelektálásokra egyrészt ezért van szükség, másrészt pedig azért, mert olyan műveket is beteszek oda, amelyek felkeltik az érdeklődésem (akár az első fejezet feltöltésekor), és így biztosítom, hogy ne vesszenek el. Aztán ha mégsem olyan a folytatás, ami eléri a "kedvenc" színvonalat, vagy több mint fél évig feléje sem néz a szerző, elgondolkodok a törlésén. Valahogy korlátok közt kell tartanom a kedvencek számát, mert legközelebb emiatt telik meg a tárhely, és igazán nem szeretném, ha miattam lenne ilyen probléma. :D
(Most nézem, hogy érdekes módon a Tizedik kódexet nem töröltem még, a majd egy éves pihenője ellenére... Vagy azon néhány mű közé szántam, amelyeket darabban is megtartok, vagy nagyon bízok benned a folytatást illetően... ;) :D És ahogy látom jól teszem. :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 20:00 
Fanficbúvár

Szia Lily! :)

*besomfordál*
Én is érdeklődnék frissek felől ;;) Tudod az összes folyamatban lévő érdekelne,no meg az,hogy melyikből tervezel mostanában*nem célozgat*frissíteni?Kódex,SB,Adriana esetleg Leó?*csillogó szemekkel nézi a monitort*Ki vagyok ütve meló mellett vizsgaidőszakot élek,szóval jól jönne mostanában valami finomság :) De persze nem sürgetlek csak érdeklődöm ;;) :)
*kisomfordál*
Pusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 17:05 
Betűmániákus

Nem ártana egy kis pontosítás, mire is gondolsz... :D

Egyébiránt kódexet tervezem, és nincs már sok belőle (vicces, mert az SB-ből sincs, csak az a fejezet nagyon eseménydús és nehéz XD).

Úgy néz ki, sikerült úgy alakítanom a napomat, hogy mindig tudok írni valamennyit - mindennap pár órácskát. Így már haladok végre. 8-}

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 16:53 
Könyvmoly

Szia! Érdeklődési szinten érdeklődnék, hogy áll a következő fejezet?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 03 (hétfő), 13:14 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
Valóban, befejezetlen műved csak egy van a kedvenceim között. :) (A kérdés, hogy meddig? Ugyanis a hosszú ideig nem frissített művek egy idő után kikerülnek a listából, mert már így is sok kedvencem van.)

Sejtettem, a több történethez bátrabbnak kell lenned, mi? :D

A kódexhez hasonló kaliberű Salvador veszi el az energiáimat, azért nem foglalkoztam azzal. Persze volt vizsgaidőszak, államvizsga, és hasonló kifogások. Akárhogy is nézzük, a többségnek az a "szíve kedvese", és általában elsőbbséget élvez. Meg ráadásul vannak részek, amik nem kis energiámba kerülnek megírni, a hosszúságról meg ne is beszéljünk... :))

(Egyébiránt úgy beszélsz a kedvenceidről, mintha nem lenne ott elég hely. Ha egy adott történetet beteszek oda, az nekem világéletemben kedvencem marad, még ha sosem lesz befejezett. :-? Vagy ez olyan védekezési mód, hogy ennyire utálod a wipeket? XD Tetű vagyok frissítési gyorsaságban, de ettől még mindent befejeztem, és fogok is. ^^)

No, mindegy... csak érdekes emberke vagy így. :D

Az SB tegnap újabb két oldallal bővült, és ha kiverekedem magam az esszékből, akkor többel is fog a mai nap folyamán.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 03 (hétfő), 0:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Valóban, befejezetlen műved csak egy van a kedvenceim között. :) (A kérdés, hogy meddig? Ugyanis a hosszú ideig nem frissített művek egy idő után kikerülnek a listából, mert már így is sok kedvencem van.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 02 (vasárnap), 20:26 
Betűmániákus

Kedves gigice és Ero, örülök, hogy megszólaltatok nálam! :) És a jókívánságokat is köszönöm ám! :D

Bármennyire is hálátlan tűnök, hogy nem válaszoltam, közel sincs így. Egyszerűen jönni akartam hozzászólást írni - és erre is jártam mindennap -, csak hozni akartam vele együtt boldogító információkat. :#-)

Hát nem igazán sikerültek, bár lehet, páran örülni fognak, hogy az oly sokat emlegetett SB 30. fejezet már tizenöt oldallal büszkélkedhet, így hamarosan lesz belőle folytatás. Szerencsére a kódex is döcög, már tíz oldal van meg belőle. Aztán ténylegesen is koncentrálni akarok az elhanyagolt írásaimra is. :)

G Lamaro több kedvenceid...? Nyilván tőlem csak egy van, igaz? :D

Kérdezni akartam, hogy másoljak-e az SB-ből, ha majd ott tartunk... de nem. Egyszerűen annyira erősen spoileres lenne minden mondata, hogy inkább lepődjetek meg/kapjatok szívbajt/izguljatok/sírjatok (megfelelő behelyettesítendő) akkor. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 26 (hétfő), 17:18 
Könyvmoly

Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is imádom a történeteidet! :-D Sok ihletet kívánok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 20:48 
Zöldfülű

Szia!
Nekem mind a A tizedik kódex, mind az Adriana gyűrűje nagyon tetszik a többi írásoddal egyetemben, mindegyiknél nagyon várom a folytatást! Kitartást az íráshoz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 19:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gyóka nem átkozott el senkit és semmit. :-P És Gyoka sem. :-P
Egyébként néha erre téved, amikor lát valami életjelet. :) Aztán lógó orral távozik, amikor nem lát változást a kedvenceinél... :-<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 15:52 
Betűmániákus

Az utóbbi időben szerencsére, már bőven van időm véleményekre válaszolni, így szépen sorban megyek és pótolom hiányosságaimat. (Igaz, mint egy tetű, de végül mindegyik sorra kerül.)

Szomorúan láttam, hogy az Adriana gyűrűjénél (12) és a Tizedik kódexnél (14) alig születtek hozzászólások. Nyilvánvalóan a dolog abból is vérzik, hogy a záróvizsga, és vizsgaidőszak miatt nem jött rögtön a folytatás. Gondolom, ettől független mindenkit érdekel a folytatás, remélem. :-t

Adriana gyűrűje ugye kissé megszaladt, a soron következő fejezetekből egész tetemes mennyiség itt-ott megvan.
A kódex azért már készül egy ideje, bár pár napja akkora pwp-t kreáltam bele, hogy muszáj kicsit megcsonkítanom a férfi olvasók szomorúságára. :)) (Múltkor írta egy kedves olvasó, hogy mennyire jó volt, mert a barátnője most amúgy is elutazott. :D)
Bár legjobban jelenleg akkor is az SB áll frissítés terén.

Tiszta vicc, hogy amikor válaszolgatnék szépen, akkor száll el már megint a meri. XD Nemtom, szerintem a kódexes vélemények el vannak átkozva, mert már azt nem akarom mondani, hogy Gyóka lenne. :)) Pf, feltéve, ha még jár erre, van egy olyan gyanúm, hogy totálisan kiábrándult belőlem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 20:44 
Betűmániákus

AlisonGlover írta:
Szia!

Igazán szépek lettek ezek az új képek, esetleg egy új történet? :-D

Fogalmam sincs, miről beszélsz. ;;)

AlisonGlover írta:
Érdeklődnék még szegény adrianáról: esetleg a nem túl távoli jövőben esedékes egy új fejezet? :-D

Írogatom, de az SB vonja el a figyelmemet, meg most ötéves az ARF, aztán arra húztam rá egy új designt, ami nem semmi energiába került összehozni most. És különben is, ha cemét akarok lenni, azt mondanám, hogy ha több vélemény érkezik, akkor én is igyekszem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 18:32 
Írópalánta

Szia!

Igazán szépek lettek ezek az új képek, esetleg egy új történet? :-D

Érdeklődnék még szegény adrianáról: esetleg a nem túl távoli jövőben esedékes egy új fejezet? :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 11:43 
Betűmániákus

Sziaaa, te még megvagy? ;;)

Olyan régen láttalak, de ezt úgy mindenhová értem - úgy eltűntél.

Amúgy úgy alapból nem nagyon van bárki ellenére is a dolog, amin elcsodálkoztam. Azért vetettem ugye fel, hogy "hajaj, utálni fognak". Pedig akárhogy is nézem, egy "sima" történetben is előfordulhat slash-dolog, nem csak konkrétan abban a témájúban, ugye, ahol már mindenki Harryt akarja. XD

Nyilvánvalóan hamarabb - bár, ha nem tart fel egy újabb betegség, mint az elmúlt héten -, akkor remélem, tényleg sokkal rövidebb időn belül hozhatom. :) Most is itt van a tálcámon, jelenleg tíz oldal van meg belőle, miközben írok is bele, illetve felváltva válaszolok a véleményekre a merin. :)

Ráadásul megint elég hosszú lesz a fejezet, mert nem akarok benne mindent összecsapni, és ugye elég sok minden is fog történni. :) Meglátom, hogy érkeznek a vélemények, aztán úgy sietek. XD Ha nagyon sokan kifejtik, mennyire várják a következőt, biztos nem lesz szívem tetűmódon írni, és későn felrakni - mert a lelkiismeret furdalásom megöl. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 13:12 
Írópalánta

Szia!

Itt írom, hogy nekem nem lenne ellenemre a dariusos dolog, amit a fejezet végén említettél, ami egyébként nagyon jóra sikeredett. Már nagyon várom a következőt, a nagy vihart, remélem hamarabb fog érkezni, mint ez. :) :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 18:21 
Betűmániákus

Háh, fél órával előbb kell nekiállnom verekedni a merivel, ha frissíteni akarok - mert akkor ideérnék az ígért időpontra... 8-|

Salvador Benevolus 29. fejezet

Mindjárt utánadobom a másik felét, mivel a huszonnyolc oldal persze hogy nem fér fel egyben. Aztán nekiállok az elmaradt kritikákra is válaszolni, és remélem, ismét megtiszteltek a véleményeitekkel. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 5:49 
Szárnybontogató

:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 23:24 
Betűmániákus

09.07. 19:00

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 17:45 
Betűmániákus

Septimius Severus írta:
Hogy ne olvasnám? :? Még írtam kritikát is párszor.:P Csak majdnem az egészet elolvastam, ami megvolt, először, aztán másodjára még lett is friss, és még vagy hat-hét fejezetet egyszerre...

No hát de időközben otthagyhattad, vagy bármi egyéb... :D A fene sem tudja már, hányan haragszanak rám, amikor ezt azt csűrök-csavarok a történeten. (És vajon hányan átkoztak el?)

Septimius Severus írta:
Amúgy írni akartam hosszabb véleményt, de megírtam valamelyik nap, elküldtem, és bejött valami szám, meg, hogy nem jó, aztán háromszor egymás után nem töltődött be az oldalad. Mondom, nem kockáztatok: megírok egy fél oldalt arról, miért legyen benne, és elúszik az egész... :evil:
Szerintem nem lesz ettől slash, de egy nagyon izgalmas helyzetet teremtesz, amit élvezet lesz olvasni, én biztos fogok közben ilyen izgatott vinnyogó hangot kiadni.xD

Szegény oldalam, ha valami számot kér, azt be kell írni, mert tudni akarja, nem-e vagy robot. :D A be nem töltésbe szerintem meg pont beletrafáltál, mert nem gyakori jelenség. :(

No, hát akkor csak bele fogom tenni a dolgot. Mondom, nagyon nem szoktam hallgatni az olvasókra, elvégre imádom én csűrni-csavarni befolyás nélkül a történet szálait. Viszont ezen tényleg fennakadtam. :D Hát akkor Darius figyelmesebb lesz. Ah, de azért még a mostani fejezet végén megjegyzem a dolgot, ott hogy vélekednek.

Bár úgy érzem, hamar el fogják felejteni ezt a Darius-dolgot, mert a harmincadik fejezetben úgy kicsapom a biztosítékot, hogy mindenki csak sokkoltan ülni fog a monitor előtt, hogyan tettem meg azt, ami már régóta esedékes volt. (Na ennél ködösebben sem fogalmazhattam volna, aztán értse mindenki úgy, ahogy gondolja. XD)

Mert ugye a soron következő 29-es még vihar előtti csend. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 9:21 
Sztorihajhász

Hogy ne olvasnám? :? Még írtam kritikát is párszor.:P Csak majdnem az egészet elolvastam, ami megvolt, először, aztán másodjára még lett is friss, és még vagy hat-hét fejezetet egyszerre. Szóval nem fejezetről fejezetre olvasom. Hanem egyszerre sokat. De, ha gondolod, kikérdezheted, hogy mennyire emlékszem.;-)
Még ilyet, az egyik kedvenc Severitusom, és rám fogja, hogy ne olvasom... ;;) :mrgreen:

Amúgy írni akartam hosszabb véleményt, de megírtam valamelyik nap, elküldtem, és bejött valami szám, meg, hogy nem jó, aztán háromszor egymás után nem töltődött be az oldalad. Mondom, nem kockáztatok: megírok egy fél oldalt arról, miért legyen benne, és elúszik az egész... :evil:
Szerintem nem lesz ettől slash, de egy nagyon izgalmas helyzetet teremtesz, amit élvezet lesz olvasni, én biztos fogok közben ilyen izgatott vinnyogó hangot kiadni.xD

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 15:08 
Betűmániákus

Nah hurrá, végre ide is beírhatom az oldalam bejegyzése után, hogy elküldtem az SB 29. fejezetét javítani, amint lesz ideje a bétámnak kijavítania, hozni fogom. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 23:58 
Betűmániákus

Crucio... az SB-t sosem kell slasként elképzelni. Egyszerűen csak van valaki, aki szintén szereti Harryt, csak annyi a különbség, hogy hímnemű. :) Ez nem teszi azzá az egész történetet, hiszen eleve nem róla szól. Egy egész információmorzsáról van szó, nem egy viszonzott kapcsolatról. :D Akkor lenne slash szegény SB. :D

Septimius, te olvasod egyáltalán a történetet? :)) Néha kételkedem... olyan szellem vagy legtöbbször. :D Amúgy meg egy igazán nagy slasher berobban ide nyilatkozni, az nem az igazi. ;;)

Amúgy szépen mondtam a mai délelőttöt, de ki kellett mozdulnom, és egész nap nem volt rá lehetőségem írni sem. Aztán hazazuhantam, némi felébredésből aztán jöttem moderálni. Úgyhogy ezért elnézést mindenkitől, hogy már megint nem haladok. :-t

Jól van, haladtam azért még egy kicsit így este, mert huszonhét oldal... és még egy dolgot bele kell írnom. Hjaj, remélem, nem nyúlik már tovább. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 9:41 
Sztorihajhász

Na, talán huszadjára tudok írni!

Keeeeelll beleeee! :D

Azt hiszem, ezzel mindent elmondok, igennel szavaztam.:D

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 9:26 
Szárnybontogató

Szia!

Azaz igazság, hogy én sem tudom elképzelni az SB-t slashként, de azt mondtad, hogy csak utalnál rá. Hm.... Lehet, nem lenne rossz, de ezt csak akkor tudnám megmondani ha olvasom a fejezetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 22:49 
Betűmániákus

Érdekes amúgy, mert akik nem szeretik, vagy idegenkednek a slashtől, mint például te is Castiel, azok azt mondták, hogy na akkor jöhet a dolog. Viszont, akiknek fekszik, mint alant Gabi is, azok meg azt mondták, inkább ne. :D
Szerintem a fejezet végére odaírom majd a gondolatot, aztán még a kritikáknál nyilatkozhatnak azok, akik nem szeretnek fórumozni. :) Végül csak sikerül eldönteni, mi legyen. Pedig mint említettem lentebb, nem szoktam hallgatni az olvasókra, magam szeretem alakítani a dolgokat. De hát na, vannak kivételek. :D

Jah, a lényeg: jelenleg huszonhat oldal, és kiterülök. Rettenet fáradt vagyok, pedig nagyon be akartam fejezni ezt ma. De csak nyúlik, és az a poén, hogy még csak nem izgalmas a fejezet. Bár ezt végül is megmondjátok ti.

A lényeg, egy rövidke jelenet hiányzik, meg az, hogy átnézzem, még mielőtt elküldjem. Szerintem erre végre holnap délelőtt sor kerül, arról pedig úgyis fogok szólni. :)

*megy kiterülni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 11:53 
Betűmániákus

Lilyanjudyth, ne aggódj. Ez semmi, ez még csak nem is slash. xD Na jó, a szó szoros értelmében igen, de engem egyáltalán nem zavarna.

OFF: őszintén, engem a slashben csak az explicit szex zavart eddig. :D Mert mit láttam minden slashnél a figyelmeztetések között? Erotikus tartalom. Tisztelet a kivételnek. :D De már ez is kezd változni, hiszen ha a Torchwood: Miracle Dayben kibírtam a főszereplő csávó
meleg softpornóját, akkor... xD

Ettől függetlenül nem leszek slasher, de már máshogy nézek a dolgokra. Egyszer... talán... még akár el is olvasok egyet, ami tényleg slash. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 29 (hétfő), 10:46 
Betűmániákus

Gabi írta:
Hát, a véleményemet ismered, de nem szeretem, ha gyávának hívnak...

Ó, jó ég, nem neveztelek gyávának, azt amúgy mondtam! :)) A mostani fejezet megírásában nem gátol a kérdés, csak a távoli fejezetekből is igen sok mennyiség megvan, aztán tényleg elakadtam ilyen téren. :D

Nem tudom, miért gondolod azt, hogy megköveznek érte? Szerinted itt mindenki nagy slasher? ;;)

Jahm, és ez mondjuk független azért a dologtól, mert valóban jó kérdés, hogy beleillik-e ilyesmi a történetbe, vagy abszolúte nem bírja el. Mert te vagy rá a példa, hogy aki szereti a slasht, x történetben nem szívesen látja. ^^ Ezért is akadtam el. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 22:09 
Szárnybontogató

Hát, a véleményemet ismered, de nem szeretem, ha gyávának hívnak...

Szóval én nem tartozom a fentebb sorolt kategóriába, mert abszolút szeretem a slasht, semmi bajom vele. Viszont itt ellent kell, hogy mondjak ezen meggyőződésemnek, ugyanis szerintem ebbe a történetbe nem illik bele a slash. Egyszerűen ha az eszembe jut az sb, nem tudom azzal párosítani, hogy slash, akármilyen szereplőt is ragadunk ki belőle.

Tessék, kimondtam :D Lehet kövezni, ha valaki arra vágyik, de nekem ez a véleményem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra