Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2012 január 08 (vasárnap), 16:24 
Zöldfülű

Tárgytalan

Sziasztok!

Bétát keresek a Hp-s történetemhez. A helyesírást kéne kijavítani, de örülnék a véleménynek, vagy ötletnek a folytatáshoz. E-mail:secret43@freemail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisyti 2012 március 13 (kedd), 18:32-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 19:43 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is becsatlakozom a bétakeresők csoportjába. Egy PD-s, tehát saját regényemnek a fejezeteit kellene átnézni. Alapvetőleg nem rossz a helyesírásom, de több szem többet lát :) Nem túl gyakori frissítést tervezek, heti/két hetit, időbeosztástól függ. A cselekmény alapvetőleg romantikus. Valójában egy novellából indul ki az egész, amit itt - http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91629 - elolvashattok. Tulajdonképpen ennek a továbbírása. Nem feltétlenül csak javítás, de kritika, tanácsok is jólesnének.

Örök hálám előre is üldöz :)
E-mail: rezisztencia@yahoo.com

Shay

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 06 (péntek), 22:11 
Zöldfülű

Üdv!

Nos, ha valaki kedvet érez hozzá, hogy segítsen, azt szívesen elfogadom a bétámnak. :)
Valamiért visszadobta a "gép" amit fel akartam rakni, pedig csak sajátosan írtam. :P :D
Írhattok ide is, aztán majd egyeztetünk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 05 (csütörtök), 20:00 
Tollforgató

Rég tárgytalan.
Sziasztok!
Ahogy itt mindenki más, én is bétát keresnék :) Ez az első (ide felkerülő) történetem, de nem vagyok kezdő író, csupán eddig más oldalakon aktívkodtam, valamint teljesen más témakörben. Gondom csupán azzal van, hogy néha én magam nem jól választom el a szavakat. Ezeket nagyon igyekszem elkerülni, de a sok-sok újbóli elolvasás miatt egyszerűen sok hibát nem veszek észre. Tehát velem olyan nagyon sok probléma nem lenne, ilyen téren.
Az irományomról is ejtenék pár szót. Nos, a történet központjában a Weasley ikrek és a saját szereplőm, Aj (az újonnan Roxfortba került félig ázsiai, félig angol lány) áll. Igyekszem majd tartani magam a könyvhöz, bár AU már teljesen biztosan lesz benne (itt konkrétan halálesetek "eltörlésére" gondolok). A történéseket E/1-ben, vagyis Aj szemszögéből írnám le. Ami még fontos lehet (előre szólok, csakhogy senkit ne érjen meglepetésként, ha valaki elvállalná), hogy előre láthatólag jó hosszúra tervezem (bár ez nálam nagyon kedvtől függ),a párosítást a főszereplőkből kitalálhatjátok (hogy melyik iker, az maradjon az én titkom), és egy 18-as karika sem fog ártani neki... Biztonság esetére :D

Ha valaki kedvet érezne hozzá, akkor az e-mailom: naomii66@freemail.hu
Előre is köszi :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KayaQ 2013 augusztus 07 (szerda), 11:19-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 20:05 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek. Elég régóta írogatok már SS/HG történeteket. Próbálkoztam egy jó párat feltölteni már, de sosem sikerül hibátlanra megírnom. Legtöbb problémám a párbeszédekkel van. Maga a történet már készen van kéziratként az első két fejezet van begépelve. A történetem jelen időben játszódik, mikor megtalálja két 16 éves lány Hermione naplóját amiben benne van a szerelmük minden pillanata Pitonnal. A közepe elég drámai lett ugyan is a férfi "meghalt" majd a napló visszakerül tulajdonosához és megjelenik könyv formájában.
A történetem címe: A varázs rózsák titka.

Szeretnék segítséget kérni. Ezen a címen elértek: tarsoly.zsofi@freemail.hu

Puszi: Zsófi/ Drága

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 18:50 
Szárnybontogató

Elkelt :)
Sziasztok!

Bétát keresnék az Éld az életet Hermione című ficemhez. Lehetőleg olyan legyen, aki esetleg még sürgetne is, hogy siessek a folytatással, és bármikor el tudjam neki küldeni a friss fejezetet, hogy lebétázza :$ 2-3 napnál nagyon ne legyen több a dolgozó ideje, hogy hamar tudjam felrakni a frisset.

Nagyon hibásan írok, szóval ezzel számoljatok :$

Írjatok a sissykee_mano@hotmail.hu címre, ha bármi kérdésetek van :)

Emelett..

Bétát keresnék egy már régen fent volt folytatásos ficemhez, amit újra szeretnék kezdeni.
Egy slashról van szó, így olyan keressen erre, aki nem idegenkedik a drarryktól :) sok munkája lesz ezzel is (a hibáim miatt :$)

Részletekért írjatok :)

Végül két történetemhez link:
Éld az életet Hermione:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85062
Hajszál híján szerelem:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=84346

Pusz: Sher.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrs_malfoy 2012 január 02 (hétfő), 21:45-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 14:06 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek több történetem átnézéséhez is. Mindenfélét szoktam írni, legyen szó hetero, vagy slash párosról. Inkább a Harry Potter világában szereplő embereket szoktam felhasználni a történeteimhez, de írtam már PD törit is. Többségében Drarryt írtam eddig, de most már inkább a hetero párosítású ficekben szeretném megmérettetni magamat. :)

Belinkelek egy történetemet, hogy legyen fogalmatok róla, hogy milyen stílusban írok:
Testvéri kötelék

Rövid történet: George/Hermione párosítású fic, mely 12-es karikánál sosem lesz több. Fred halála után a Mennybe kerül, és onnan fog irányítani. Hogy mit? Az már legyen meglepetés :)

E-mail címem: anxxsa@citromail.hu

Előre is köszönök mindent!

Puszi, Anxxsa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 01 (vasárnap), 22:18 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!

TOVÁBBRA IS Twilight femslash bétázásához keresek valakit. A frissítés körülbelül hetente, kéthetente történne. A helyesírásom alapvetően nem rossz, csak könnyedén félreütök a vak billentyűzeten, és többnyire nincs kedvem újra és újra és újra átolvasni amit előtte tizenötször megrágtam már fejben, és még négyszer átírtam.

Ha valaki érez magában egy kis lelkesedést egy kísérleti, hosszabb hangvételű, kissé borongós, testi-lelki szerelmet is taglaló femslash-hez, kérem itt jelentkezzen: naiare@citromail.hu

Köszönöm!

<i>(Jennavere - The Veela Enigma)</i>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 01 (vasárnap), 20:53 
Zöldfülű

Sziasztok! Bétát keresek. Kellene segítség a történeteim ki javításához. Sajnos eddig mindet vissza dobták.
itt az e-mail címem: katmail95@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katmail95 2012 január 02 (hétfő), 9:00-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 11:19 
Zöldfülű

ELKELTEM! ^^

Sziasztok!

Remus/Sirius párosítású slash novellácskám átnézéséhez keresek önkéntest. ;;)
Íme néhány adat a történetről, hogy leendő bétám lelkileg felkészülhessen a megpróbáltatásokra. ^^''

Cím: Apaszemmel
Kategória: Madam Puddifoot kávézója --> Remus/Sirius
Szereplők: Remus Lupin, Sirius Black, John Lupin (alias Remus-apu ^^)
Korhatár: 16 (a biztonság kedvéért)
Jellemzők: romantikus (azt hiszem ^^'')
Figyelmeztetések: slash és mondjuk egy icipici erotikus tartalom (ehhem, körülbelül két sor össze-vissza :roll:)
Hossz: Word-számítás szerint kb 2000 szó lesz (utolsó bekezdéseket pötyögöm, reményeim szerint még a közeljövőben elkészülök vele)
Tartalom: Mit tesz egy egyedülálló, aggódó apa, ha megtalálja szokatlanul vidám, tizennyolc éves vérfarkas-fia naplóját? Lelkiismeretét leküzdve enged a kísértésnek, felcsapja a könyvet, meglepődik, összezavarodik, és közben rájön, hogy vendégük korántsem az a folytonosan lázadó, szemtelenkedő, ámde elviselhető fiú, akinek korábban hitte. Hanem az ellensége. :)

A helyesírásommal szerencsére nincs gond, igazából arra volnék kíváncsi, élvezhető-e a firkálmányom (még sosem írtam E/1-ben), és nincs-e tele szóismétlésekkel (magamnál valahogy sosem sikerül az összeset kiszúrnom), illetve nem túloztam-e el a jelzős szerkezetek használatát (szeretek minden részletet elképzelhetővé tenni). ^^''

Jelentkezni itt lehet: remie-remie@freemail.hu

A segítséget előre is nagyon köszönöm! :)

Puszi,
Remie

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remie 2012 január 02 (hétfő), 17:15-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 30 (péntek), 11:07 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék a regényemhez. Már évekkel ezelőtt elkezdtem írni, de aztán félbe hagytam, de soha nem ment ki a fejemből és ma már egy elég összetett cselekményű regény állt össze. Az eredeti elgondolás egy szerelmes Draco-Hermione történet volt, ez a szerelmi szál megmaradt de most már nem annyira hangsúlyos. Voldemort és egy másik alapító leszármazottja igazából a lényeges és egy titkos társaság, amely ugyan úgy az aranyvérű eszméket követi, mégis ellentétes oldalon áll a Sötét Úrral.

A segítségét nagyon hálás lennék.

Emma P

markusrita90gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 29 (csütörtök), 19:57 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Bétát keresek egy PP/saját sz. történethez.Előre megvan belőle írva már pár fejezet viszont a hibákat nem veszem észre. Elírásokat ált. kijavítom...inkább a vesszőről beszélek és hogy mikor nagy mikor kicsi...
hesperuspiton@freemail.hu-ra vagy ide várom a jelentkezőket
Remélem akad jelentkező :)

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 27 (kedd), 17:37 
Zöldfülű

Bétát keresek egy Naruto (KisamexItachi) ficc-hez :3 jellemzők és figyelmeztetés: sötét, dráma, angst, horror (talán... igazából ebben nem vagyok bizots x3), slash, kínzás meg egy két olyan, amiben nem vagyok biztos és amit a jelentkezővel beszélnék meg :3 Remélem senkit nem sikerült elrettentenem x3 A ficc egyébként egy fordítás :3 Várom a segítőkész bétát, aki ezen a címen tud elérni: blanka666@citromail.hu
Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 25 (vasárnap), 20:29 
Zöldfülű

Megfogadva Dark Tulip tanácsát, bétát keresek, aki átfésülné az irományomat olyan hibák után kutatva, amiket nem vettem észre. Biztos akad számos, mert én már nem veszem észre őket, annyiszor átolvastam.
Maga a történet egy évvel a HP7 után játszódik, de nem Potterékről, hanem egy eddig ismeretlen srácról, Dandalon Bale-ről szól, akinek nagyon-nagyon titokzatos a múltja, a jövőjéről nem is beszélve. Nyolc fejezet van meg, ami a Darcy saga első része lesz. Nem kell sietni velük, mert két hetente szándékozom majd feltölteni őket, hogy ne terheljem az adminokat nagyon (és legyen időm a második résszel foglalkozni ;) ). Úgyhogy idő, mint a tenger.
Nem AU, nincs gyilkosság, nincs semmi korhatár, talán csak egy tizenkettes, de az is a max. Kicsit komor, kicsit romantikus (nincs túlzásba víve, mert a főhős még csak harmadikos), és rengeteg elvarratlan szál van benne (szám szerint 9), amit a továbbiakban kívánok lezárni.
Ha felkeltettem az érdeklődést, akkor a következő címen el lehet engem érni: messen(at)agalon(dot)hu
Amit cserébe ajánlani tudok, az határtalan tiszteletem és egy(-két) hatalmas köszönetnyilvánítás ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 21:50 
Zöldfülű

Sziasztok! Eléggé egyéni kéréssel fordulnék hozzátok. Egyelőre nincs szükségem tartósan bétára, csak szeretném, ha valaki megítélné, hogy élvezhető-e, amit írok. A téma egy csata leírása lesz. Nem szükséges tudni az előzményeit, csak maga a csata. Élvezhető-e, vagy sem? Olyan írjon, aki már viszonylag tapasztalt, s hajlamos elolvasni egy eseményekben dús csatát, és értékelni annak minőségét! Előre is várom a jelentkezőket:) Az illető lehetne későbbi bétám is, persze ezen még lesz mit megbeszélni.
Email: david9503@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 12:04 
Zöldfülű

Bétát keresnék egy PD-s illetve egy Dramione írásomhoz. A PD-s 18as karikás lesz míg a Dramione egy már elkezdett sztori csak sajnos a bétám nem válaszol egy hónapja. :?

Ebből adódóan nem vagyok gyors termelésű és olyan bétát keresnék aki 1 hónapon belül válaszol ha írok nek :-D :-D

Puszi: Claione

Ui: ezen a címen keressetek Pls: claione.ffiction@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 10:29 
Zöldfülű

Betát keresek saját történethez. Nem tervezem hosszúra, max 2-3 fejezetesre (eddig másfél van meg belőle). Robert Palmer Johnny and Mary c. száma alapján kezdtem el írni.
i.adoreya.interflora@gmail.com
köszönöm!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 20 (kedd), 8:56 
Sztorihajhász

Halihó emberek!

Mivel sajnos a harmadik bétám is itthagyott ilyen-olyan okok miatt, így szükségem lenne egy bétára a Visszatérés Csodaországba, valamint a Vörös Boríték c. történeteimhez. Az első történet egy Alice Csodaországban fanfiction, melynek nyolcadik fejezete készül.

Előny, ha ismered a Burton-féle filmet, és szereted is. És ha szereted a fantasy-t. Valamint készülőben van egy Sweeney Todd fanfiction is. Ennél előny, ha ismered a filmet, és szereted a Burton-filmeket, valamint Johnny Deppet.

Megbízható, gyors bétát keresnék, aki nem lép le 1-2 fejezet után.

Ide várom a jelentkezőket:

email: androsan25@gmail.com

MSN: androsama666@windowslive.com

Ha felveszel msn-re, előtte írj egy email-t, hogy ki vagy, és honnan tudod a címem, vagy nem jelölök vissza!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 12 (hétfő), 14:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Az első HP-s írásunkhoz keresünk egy bétát. Harry szüleinek az idejében játszódik, Sirius Black/saját szereplő a párosítás. Van pár hiba, amit nem veszünk észre :? , azokat kéne javítani, és jól jönne pár tanács a folytatással kapcsolatban. Hosszúra tervezzük, eddig 5 fejezet van kész. Általában egy-két hetente van új.
Aki elvállalja az ide írjon: cathy.d@citromail.hu
Előre is köszönjük.

Cathy és Becky.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 09 (péntek), 15:44 
Szárnybontogató

Már találtam! :)

Sziasztok!
Lenne egy HP-s történetem, ami James/Lily párosítású, és szeretném, ha valaki átnézne. Igaz, hogy én is béta vagyok, de magaméban nem veszem észre azt, amit másokéban rögtön kiszúrok. Szóval, ha valaki átnézné, annak előre is köszönöm! :)
Cím: anni0342@gmail.com

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anni0342 2011 december 27 (kedd), 18:13-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 15:07 
Zöldfülű

Hellóbelócsókolom! 8)

A helyzet: kegyetlen.
Az írói idegállapot: S.O.S., Vörös Kód.
A probléma: azok a fránya vesszők...
És a kérés: Segítsetek!

Egy True Blood (sorozat) fanfictionről lenne szó, természetesen Saját szereplő/Eric Northman párosításban, de ez senkit ne tévesszen meg, nem tipikus a sztori történetvezetése. Nem tervezem hosszúra, a fejezetek 3-4 oldalasak, jelenleg az ötödikig van megírva, viszont én és a barátnőm (aki eddig bétázott nekem) végzősként egyre kevésbé tudjuk megállapítani, hogy hova kerüljenek a vesszők, fáradtak vagyunk ahhoz, hogy harmadjára is átbogarásszuk, ugyanis már két helyről dobták vissza ugyanezért a hibáért.
Ha akárki, tényleg bárki, aki tudna rá időt szakítani, lenne olyan kedves és kisegítene, azért őszintén hálás lennék. :mrgreen:

Jelentkezni lehet e-mailben vagy msn-en az alisa002@citromail.hu-n vagy itt PÜben. :D

http://theparadies.blogspot.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 06 (kedd), 20:01 
Zöldfülű

Sziasztok Srácok!
Szeretnék egy bétát magam mellé. Bár már 4 éve írok, a Merengőn ez lesz az első próbálkozásom, és mivel még nem ismerem a rendszert szeretnék kérni némi segítséget. A történetem Draco Malfoy központú lesz, a párosítást még nem döntöttem el, úgy vagyok vele, hogy majd a történet írja magát. :)
A kedves jelentkező kérem írjon nekem erre az e-mail címre: hubica0918@gmail.com

Előre is köszönettel: hubica

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 05 (hétfő), 16:15 
Zöldfülű

Szép napot mindenkinek!
Szeretnék egy bétát magam mellé, ugyanis némi problémám még mindig akad a csúnya vesszőkkel. :roll: A történet, amin most dolgozom, Harry/Perselus slach témában íródik, ezért csak azok jelentkezését várom, akiket nem taszít ez a téma.
Íme, az emailcímem: nayamichan93@gmail.com Ha további kérdések lennének, akkor erre a mailre írjatok.
Előre is köszönöm!
Üdv: Nayami :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 05 (hétfő), 14:36 
Zöldfülű

Könyörgöm emberek, szükségem van egy bétára!!! Bárki, akinek egy kis érzéke is van a helyesíráshoz, jelentkezzen a powderhamcatle@citromail.hu-n! Nagyon fontos lenne!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 03 (szombat), 14:59 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D Keresnék egy bétát a legelső történetemhez. Sajnos a helyesírás sosem volt erősségem, ami furcsa, mivel a középiskolában humán tagozatra járok. :shock: Létszíves valaki segítsen, az sem baj ha azt mondja a történetemre, hogy rossz/pocsék, csak segítsen valaki. Nem tervezem túl hosszúra a történetet, körülbelül 8-10 fejezetesnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 02 (péntek), 8:10 
Zöldfülű

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zer0 2011 december 16 (péntek), 15:50-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 01 (csütörtök), 13:13 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el írni egy saját történetet.Ami egyben az első is. :oops:
Szóval a fórum téma adja magát,hogy egy bétázót keresek.Nem esik baja kicsi lelkemnek,ha esetleg a történet vagy más egyéb dolog nem tetszik a bétázónak.Sőt!Nyugodtan lehet írni,hogy mi nem tetszik.
Így legalább tudni fogom,hogy folytassam-e vagy sem.
Előre is köszönöm aki elvállalja.
:arrow: Pü-ben vagy ezen a címen el lehet érni: north.d.angel@gmail.com
Üdv: N.D.A. ;;)

Ui: Esetleg ha megtetszik a történet és van kedve belépni társszerkesztőnek azt is meg lehet beszélni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 29 (kedd), 19:23 
Zöldfülű

Sziasztok!:)
Egy saját kreálmányú történethez keresek bétát, aki segít nekem a helyesírásnál és a vesszőknél.

Előre is nagyon szépen köszönöm!:))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 28 (hétfő), 16:52 
Zöldfülű

Köszönöm már találtam is bétát. :)

Sziasztok!

Első fanficemhez keresek segítőt, Draco/Hermione páros, de nem a szerelmi vonalra lesz kihegyezve, kicsit angst lesz.
Maximum 5 fejezetet tervezek.
Előre is nagyon köszönöm.
:-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 27 (vasárnap), 22:40 
Zöldfülű

Sziasztok!

Harry Potter fandomban íródott sevitus ficemhez keresnék bétát. Legfőképpen vesszőhibákkal kellene felvenni a harcot, illetve néha belezavarodom a saját mondataimba, amik igeidő keveredésekhez vezetnek - na, erre kellene még odafigyelni. Amúgy pedig szívesen fogadok mindenféle építő jellegű kritikát, ami jobbá teheti a művet. :)
Amúgy egy nagyobb lélegzetvételű történetről van szó, ha érdeklődés van, akkor arra szívesen válaszolok mail-ben!
(csillagdori@hotmail.com)
Ó, egyébiránt a munkatempó nem fontos, hogy túl fürge legyen, ugyanis amennyire a sulival el vagyok havazva valószínűleg nem lesz időm rendszeresen írni, tehát maximum hetente egy-két fejezet várható termésként.
Írjatok bátran!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 23 (szerda), 18:39 
Zöldfülű

Egy Vámpírnaplók fanficemhez keresnék bétát. Egyszer beküldtem, de visszaírtak, azokat a hibákat javítottam, de jó lenne valaki, aki átnézné, mielőtt még egyszer elküldöm. Még csak egy rész van kész. Honorálni tudom segítséggel. Köszönöm előre is, aki visszaír.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 23 (szerda), 17:44 
Zöldfülű

Sziasztok!
Keresek valakit aki leellenőrzi nekem a történeteim helyesírását, mert úgy néz ki a Word-ben nem bízhatok meg.
aki elvállalná az írjon nekem erre a címre: szalayrachelkatalin@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 22 (kedd), 19:20 
Zöldfülű

ELKELT
Sziasztok!

Bétát keresnék a történetemhez! Harry Potter világában játszódó sztoriról lenne szó, mely az 1950-es években zajlik. A középpontjában a Malfoy család áll, ebből adódóan pedig kikövetkeztethető, hogy maga az egész történet Mardekáros hangulatú lesz. Aki kedvet érez hozzá, hogy első kézből olvassa történetemet, és szívesen javítaná a vesszőhibáimat, valamint néhány elgépelésemet, annak jelentkező levelét szeretettel várom!
(Lehetőleg minél hamarabb.)

nikka14@freemail.hu

Előre is köszönöm annak, aki elvállal :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 22 (kedd), 16:39 
Zöldfülű

Köszönöm, akadt betám :)
Sziasztok!

Bétát keresek egy PD fantasy-történelmi regényhez. A történetben a főszereplőnő kénytelen elhagyni a kedvesét, és hozzámegy egy zordon, magas rangú katonaemberhez. Kettejük kapcsolatának formálódását írom le. A történet kb. 80 oldalas.

Főleg helyesírásban szeretnék segítséget kérni. Az sem gond, ha a kedves jelentkező nem tudja/akarja az egészet elvállalni.

Elérhetőségem: reszisz@velvet.hu

Köszönöm előre is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reszisz 2011 november 23 (szerda), 9:00-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 20 (vasárnap), 19:15 
Zöldfülű

Sziasztook! :-D
Bétát keresek egy hosszabb Tekergős történethez. Kezdő író vagyok, főleg ha HP-ről van szó, de igyekszem, hogy ne okozzak sok gondot a leendő bétámnak. :-) Türelmes, és tapasztalt bétát keresek, mert néha elég idegesítő tudok lenni a kérdezősködéssel, és a helyesírással. Sokszor csak kezdeti lelkesedésem van, így kell majd egy kis lökés, hogy folytassam is, ezért nagyon sok türelem kell hozzám.

Itt tudtok írni, ha érdekel valakit: v.gina99@gmail.com

Előre köszönöm. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 20 (vasárnap), 18:52 
Zöldfülű

Halihó!
Bétát keresek kezdetleges, a Roxforti négyekről szóló történetemhez, mert sok vesszőhasználati hibám van, és szeretnék valakit, aki néha átnézi a helyesírását! Akinek van egy kis fölös szabadideje, kérem írjon:
powderhamcastle@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 20 (vasárnap), 12:20 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Még régebben írtam egy PP/HG egy fejezetes kis valamit.(ez volt az első) Próbáltam feltölteni de a hibák miatt nem engedték. Mivel nem nagyon értek ehez segítséget szeretnék kérni valakitől. Akinek lenne kedve véleményezni és segíteni a javításban írjon. hesperuspiton@freemail.hu
Előre is köszi :)

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 16 (szerda), 11:45 
Zöldfülű

Kedves béták!

Egy mazochista típusú bétát keresek :D. A történet Twilight fandomban íródik, még nincsen teljesen kész. Úgy tervezem, nemsokára befejezem, jelenlegi terjedelme 50 oldal. Türelmes, és viszonylag sok szabadidővel rendelkező tapasztaltabb bétát keresek, mert minél előbb szeretném publikálni az írásomat. Akit érdekel ez a történet, az írjon erre az e-mail címre: sango55@freemail.hu

előre is köszönöm annak, aki egyáltalán fontolóra veszi X"D
Xoxo,
Perselusfan

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93550

Alice hagyatéka - Lisa és Jasper története
Befejezett!!!!

Ha beszélgetni akartok velem bármiről, itt elérhető vagyok:
http://twitter.com/Perselusfan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Perselusfan 2011 november 20 (vasárnap), 13:31-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 12:09 
Zöldfülű

Sziasztok!

Supernatural fordításhoz keresek bétát!
Nem slash, de kijöttem a gyakorlatból és a központozási hibákkal visszadobták!
Akinek van tíz perce, az írjon ide:

sayarosa@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 12 (szombat), 22:21 
Zöldfülű

Tárgytalan! :D

Sziasztok!

Draco/saját szereplős, Madam Puddifootos, néha-néha 18-as fichez keresek bétát, aki véleményezné, és javítaná. :) Nem nagy lélegzetvételű fejezetek, de nem lesz rövid fanfic.
Vesszőkkel vagyok gondban, típushibám a toldalékolás, de elírásaim és szóismétléseim is akadnak.
Nagyon örülnék egy nálam idősebb (14-18), barátságos, kedves, de alapos bétának, aki segít talán még abban is, hogy jobban írjak. :)
Email-em: esztertoth1007@gmail.com
Köszönöm. ^^

"We’ve all got both dark and light inside of us. What matters is the part we choose to act on, that’s who we really are" Sirius Black
"Draco dormiens nunquam titillandus"

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Esme Snape 2011 november 13 (vasárnap), 14:47-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 10 (csütörtök), 16:05 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy Privet Drive-os sztorihoz keresek Bétát, hogy kedvet kapjon valaki, írtam egy ismertetőt.

You're Beautiful
Gemma elszántan készül apácának, és talán az ebből adódó lelkesedése miatt keveredik gyakran pácba. Egy nap megjelenik ikertestvérének menedzsere, és megkéri vegye át bátyja helyét, akit épp beválogattak egy népszerű bandába. Hosszas vívódás után elvállalja, hogy egy hónapig fiúnak öltözve eljátssza testvére szerepét. Bátyja álmaiért, ami nem a hírnév, sem a gazdagság, felfüggeszti addigi életét és beleveti magát a szórakoztató iparba. Azonban nem számít rá, hogy az együttes nem minden tagja örül jelenlétének. El kell fogadtatnia magát a tagokkal és még arra is ügyelnie kell, nehogy lelepleződjön valódi kiléte. Ez nehezebb, mint gondolná...

Akit érdekel, elérhet a szandra_nuber@citromail.hu -s email címen.

Ezer meg ezer hála *_*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 08 (kedd), 18:56 
Zöldfülű

Vámpírnaplókról szóló fanficemhez keresek bétát. Nem sok hibát vétek, csak egy vélemény és egy gyors átnézés jól jönne. Köszönöm előre is :)

dorabardos16@gmail.com

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 07 (hétfő), 20:56 
Zöldfülű

Mindenre elszánt bétát keresek, aki elég kötélidegzetű ahhoz, hogy elolvassa elborult agyam legsötétebb bugyraiból előhalászott, agymenéses történetimet, és még ki is javítsa őket.
A bátor jelentkezőnek ajánlom, köszönjön el családjától :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 07 (hétfő), 19:55 
Zöldfülű

D_W: A Kiátkozott című történetem folytatásához bétát keresek.http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60991

email: mezeskenyer@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 07 (hétfő), 11:46 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Keresek egy jó és szigorú bétát, aki átnézné (véleményezné) nekem az írásaimat.
Amit tudni kell:
- a vesszőkkel hadilábon állok
- lehetnek benne elgépelések, amiket nem veszek észre, stb
- PD-s sztorikat írok, amikben több mint valószínű, hogy van 18+ tartalom

Azt hiszem ennyi. Remélem, lesz olyan vállalkozó kedvű béta, aki szívesen foglalkozna a történeteimmel.
Email címem: juliamoonlight@hotmail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 17:10 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek a Draco/Hermione párosítású fanfictionomnak. Vagyis, kettőnek, mert jelenleg kettő fut. :D
Általában elírásaim vannak, azok közül is olyanok, amiket a World nem vesz észre. Szívesen alkotok új szavak (pl üvegarab... stb). A vesszőkkel nincs különösebb gondom.
Jó lenne, ha a béta 14-15 fölött lenne, mert a történetek alapból korhatárosak. :)
Olyan heti, kétheti 1 (8-12 oldal) lenne az adag, szóval nem olyan vészes. :)
Előre is köszönöm.
E-maillem: szoffy@gmail.com
MÁR TALÁLTAM... vagyis megtaláltak. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 16:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék nagyon! Leginkább vessző hibáim vannak ezeket kéne orvosolni!
Twilight és Privet Drive témában írok (néha másban is), a romantika, a kaland és az akció terén. Nagy rendszerességgel középhosszú-hosszú (nálam ez olyan 18-28 fejezetet jelent, többet-kevesebbett ez sokk mindentől függ) történeteket írok, itt-ott több leírással.
Amit elkezdek azt be is fejezem szinte mindennap írok egy kicsit, de van, hogy nincs időm rá a suli miatt, viszont ha ilyen van mindenképp értesítenélek, hogy előreláthatóan mennyi időre szűnök meg.
Ha érdekel erre a címre bármikor írhatsz: ann98reny@freemail.hu
(Ezt a címet nézem nagyobb rendszerességgel)
Előre is köszönet! :wink:

Renefer

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 15:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Na nekem nagyon elkelne aki segít kijavítani az írásaimat. HP témában írogatok, leginkább Draco/Harry páros áll közel hozzám, tehát slash :P
Sajna a helyesírás nem nagyon áll közel hozzám :cry:
Tehát nagyon várom a segítséget.
Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 13:38 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek slash írásaimhoz, általában vessző hibáim szoktak lenni, ennek kiküszöbölésére keresek valakit. Jelenleg amin dolgozom: egy gyilkos elmék fanfic Hotch/Reid, egy Star Wars Qui-Gon/saját szereplő, illetve HP: Charlie/Harry. Ha valakit valamelyik érdekelne, írjon nekem a: selymike19@freemail.hu címre. A fenti párosításokkal kapcsolatban ötleteket is szívesen elfogadok! :wink: Előre is köszönöm!
Alexisz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 11:22 
Zöldfülű

Hello! :-D

Bétát keresnék, valamelyest hosszútávra. Olyanok jelentkezését várnám, akik rugalmasak.
Miről lenne szó?
Most, jelen pillanatban egy HP fichez kezdtem hozzá, s ahhoz kéne valaki, aki segít kijavítani esetleges hibáimat (főként vessző hibák szoktak előfordulni) és pár szóval véleményezi a fejezetet.
De, ha valaki HP és Twilight világban is szeretne bétázni az segíthetne nekem - ugyanis a volt bétám eltűnt - a Twilight ficem javításával.
Szeretnék figyelmezetetni mindenkit, hogy a történet/ek/ben előfordulhatnak 18-as karikája elemek is!
Mik az elvárásaim?
Olyanok nekem nincsenek, csak egy lenne: ne egy év legyen a javítás. Amúgy bármikor jó nekem - úgyis tanulok és alig van időm ;)

e-mailem: melczner.kingaaa@gmail.com

:x Severus Snape :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra