Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 október 01 (szerda), 9:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: KASMÍR - fedélzet
HozzászólásElküldve: 2012 május 08 (kedd), 17:09 
Betűmániákus

hááát már elmúlt február :o

jaaaj, jó, elvagyok. anyáknapja... igen :) egyben kapott egy drága parfümöt, mert 28-án volt a születésnapja. bár én nem kötöm ünnephez, amikor meglátok valamit, azt megveszem neki is :) minden nap anyák napja van amúgy is :x :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 08 (kedd), 16:30 
Könyvmoly

http://www.imdb.com/title/tt1473832/

Ezt figyuzd, azt hittem, dobok egy hátast! :D Annyira örülnék neki, hallod! :) De tuti, hogy csak kacsa... :(

Jaja, akkor még kis cukkancsok voltak, bár port.hu-n jót röhögtem, valaki leszólta, aszonta "olyanok mint a majmok" XD :D

anyudat pedig úgy értettem, hogy anyák napjára adtál-e neki valamit. nehogy azt mondd, hogy nálatok az sincsen, mert kitérek a hitemből! :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 07 (hétfő), 17:01 
Betűmániákus

akkor még aranyosak voltak :D és kevésbé botrányosak. na jó, ma se hallasz róluk végül is :P

kitartást meg mindent >:D< nekem ez a hetem lesz a nagybetűs KÁOSZ, úgyhogy... :roll:

anyum? hogy érted? :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 07 (hétfő), 8:46 
Könyvmoly

azóta rákattantam az Olsen ikrekes filmekre, szóval tegnap az Irány a nagyi!-t néztem lelkesen... :D

mit kapott anyud tőled? :) képzeld, én sütöttem neki tortát... gyümölcstortát, és remélem, ízlett neki... :)

na, most én is megyek szakdogát írni, mert el vagyok benne maradva MÉG MINDIG, és már kihat az éjszakáimra is, szóval be kell hoznom a lemaradást. :)

na, szép napot/hetet meg minden! pusziii :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 03 (csütörtök), 17:32 
Betűmániákus

hehe :D majd ha Bridgetnek lesz egy hasonlóan komikus helyzetekbe keveredő gyereke, akkor majd megnézzük :D bár az ilyesmi már tucat-erőltetett dolog :o

ünnep az volt. csak hosszú hétvége nem. mi nem kaptuk el a hétfőt, csak az 1-2-át :) szombaton viszont mehetek pénteki órarenddel, ami nem jó :?

érdekes módon nem művelt ilyesmit nyíltan :D mondjuk, én megengedtem neki az ilyesmit, mert ember lévén óhatatlan, hogy így-úgy távozzanak a gázok :) persze, maradjunk az ízlés határin belül...

nah, megyek, folytatom a tanulást, csak látom, hogy jeleztél^^
puszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 03 (csütörtök), 16:45 
Könyvmoly

szervusz, Drágaszág!

hát, szerintem inkább titkolnia kéne jó mélyen, mert ez így extragusztustalan... :/

hehe, lehet, hogy Pitta is csinált ilyesmiket, mielőtt megismerkedett volna veled... :P :)

ó, jaj, kibeszéltük a B. J.-t? bocsi, meglepő módon nem emlékeztem rá, de legalább akkor átérzed, hogy miért vagyok annyira odáig meg vissza érte... :)

nálatok nincs munka ünnepe? :-O sátrazás, jó dolog is az... nekem egy sátorban történt meg a nagy eset anno... :oops: :D

na, most én is lépek, miután a drága tanárom felhúzta az agyamat... gyűlölöm azt az embert, ki nem állhatom... komolyan, jelen pillanatban őt utálom a legjobban, aztán közvetlenül utána a melóhelyemen lévő asszisztensnő következik, de mindkét ember ki tudna kergetni a világból... váh, megyek is, nem akarok tovább bosszankodni, inkább megnézem végre Bridget ökörködését a 2. részben... kár, h csak 2 részes... :(

puszika :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 03 (csütörtök), 13:42 
Betűmániákus

szia KyKym! :-*

jaaaaj, szegény @-) még olvasni is rossz volt, képzelem milyen lehetett a monitor előtt földbe gyökerezni :( >:D< uhm :? deee... a perverz id*óták ellen sajna nem tudunk tenni :roll: nem tudom, mi a rosszabb... ha valaki elnyomja ezeket a hajlamokat, vagy ha nyíltan vállalja... mármint ezt a perverziót.
óh, akár Pitta haverjait látnám magam előtt :D mármint ezzel a böfögő alakkal kapcsolatban. néha nem értem, hogyan csöppent közéjük a párom... :lol: amúgy rendesek meg jó fejek, dee... XDDDD

bridget jones? arról már beszámoltam tavaly nyáron, és asszem jól át is rágtuk, de akkor még egyszer :D annyira szeretem, hogy még Pittával is megnézettem mind2 részét ;)

milyen négy nap? :-S nekem nem volt hosszú hétvégém... nálunk nincs ilyesmi :lol:
hétfőn suliztam, pénteken viszont nem. egész hétvégén betegen feküdtem, nagyon elkapott valami cucc :? hétfőn már jobban voltam, mentem suliba, onnan meg Pittához :) a majális jól sikerült, olyan különleges nem történt^^ tegnap jöttem haza, de mivel anyámék banzája még mindig tartott, ott is ennem-innom kellett, aztán meg jöttünk és fürdöttem végre, mivel ugye sátorozás volt a szabadban és ott meg... :P

kb ennyi. most tanulok holnapra
:-h :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 02 (szerda), 9:39 
Könyvmoly

helóbeló!

mizuuuka? :) kilátsz még a tanulnivalók közül? :D
találkoztál végül életed szerelmével? :)
milyen volt a négy nap? :)

jaj, képzeld, tegnap Bridget Jonest néztem, és megállapítottam, hogy imádom a filmet... annyit röhögtem rajta! :D egyik legjobb... :x neked mi a véleményed? :)

na, velem sincs különösebb változás... megállapítottam, h a férfiak mind gyökerek... de komolyan! már gyakorikerdesek.hu-n is megtalálnak az idióták. képzeld! volt egy lány, feltett egy kérdést - ami mintha szívemből szólt volna -, amire válaszoltam, és alattam egy fiú is válaszolt. szó, szót követett, tett tettet, egy a lényeg, végül kikötöttünk a facebook chatjén, és beszélgettünk... aztán elkezdett perverzkedni.
meztelen fotót akart magáról küldeni... ismétlem ő akarta, nem kértem, sőt, ő sem kért tőlem semmit... ott küldözgette nekem a legintimebb testrészéről a kompromittálóbbnál kompromittálóbb képeket, és a végén közölte, hogy ez van, ő szexmániás. ja, de ezt mind úgy, hogy gyakori kérdésekre ő is feltett egy kérdést, hogy miért nincs neki komoly kapcsolata, stb., bla-bla-bla. na, a választ megkaptam az első beszélgetés alkalmával. komolyan, nem értem, hogy vagyok képes mindig kifogni ezeket a tökfejeket... :((

közben találkoztam elveszett barátnőmmel, bemutatta a legújabb pasiját, meg annak a szingli barátját, aki egy undorító állat: tegnap voltunk a srác lakásán (mármint barátnőm pasija lakásán), ahol a legjobb haver is ott volt, egy másik sráccal. végig fingották, büfögték, undorítóskodták az egész estét, így tényleg elegem lett a férfiakból ezalatt a négy nap alatt... :D

na, most megyek, úgy csinálok, mint aki dolgozik, de közben írogatok... :) puszika :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 26 (csütörtök), 10:34 
Betűmániákus

hahó :-*

de volt áááám :? eléggé belefájdult a fejem, viszont a következő hétvége is ilyen tanulósnak ígérkezik :roll:
hétfőn meg végre találkozunk szentemmel is :x :x de az még odébb van. hogy miért hétfőn? az még kérdéses, hogy lesz-e suli, mert kedden már május1, utána május 2 és azt mindig elkapjuk :) csütörtökön meg majd suli :-)

ami a mozizást illeti... jaj, hallottam arról, és nem nagyon dicsérték :D mármint amiben Dan játszik :D hmmm. mondjuk nekem amúgy is mindig pechem van a filmekkel... amikor megpróbálok eljutni moziba, mindig valami ökörséget vetítenek, úgyhogy... :roll: meg nem is nagyon tudjuk összehozni a csajokkal :-/

emígy nincs más, mindjárt indulok suliba :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 25 (szerda), 9:55 
Könyvmoly

én az összes ellenségemnek kívánom... :D

na, volt extra tanulás a hétvégén? nekem sajnos elég rövid volt, de legalább a filmet láttam, ami tök jó volt! :) meg megnéztük barátnőmnél A fekete ruhás nőt, Dannel, és hát jó nagy csalódás volt... az egy dolog, h elég rémisztgetősre csinálták, de ahhoz, amit Dan alkotott, nem kellett színészi tudás... :-S na, mindegy, persze ez csak egyéni vélemény... :)

tegnap nem dolgoztunk, rendőrnap lévén, tök jó volt otthon lenni és pihenni, de ma már ismét rákapcsoltunk a munkára... (látszik milyen aktívan, ha azért ide fel tudok jönni... :D ), a baj csak az, hogy szombaton is lesz sulim... azért ez így egyhuzamban elég húzós... előző előtti szombaton suli, előzőn meló, most megint suli... csak az éltet, hogy 4 napos szünet jön, és egy kicsit tudok aludni is... :)

na, megyek is, írogatok, meg szenvedek... :) tökre kíváncsi vagyok amúgy, hogy milyen történetet kapok, nekem van pár tippem, hogy melyiket kaphatom meg, egy-kettőt nagyon szeretnék, de van olyan, amitől félek... remélem, jót kapok... :)

szép hetet, drága! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 21 (szombat), 12:00 
Betűmániákus

sziaaa >:D<

várakozás... az egyetlen, amit senkinek se kívánok :?
jó mozizást :)

hogy mit? én tanulok :( most már aztán tényleg rá kell kapcsolnom... :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 21 (szombat), 11:11 
Könyvmoly

a fél napos ücsörgésekhez csak annyit: a hetem nekem is ezzel telt. mennem kell az éves szűrésre, annyit szenvedek a várással... gyűlölök tétlenül ott ücsörögni... :-S

ó, képzeljd, megyek mindjárt moziba, megnézzük általános exosztálytársammal az amerikai pitét, már tökre várom... amúgy ma mindenkit elengedtek délben, de én még itt rohadok majdnem másfél órát, szóval eléggé kivagyok most, de hát valakinek telefonügyeletet kell tartania... remek. :-S

a hétvégén mit fogsz csinálni? :)

pusza :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 17 (kedd), 15:55 
Betűmániákus

uhm. végül nem mentem sehova @-) megoldottam saját kútfőből meg abból, ami itthon van :) nem is a dokival van a baj, hanem hogy ott ülsz fél napot a semmiért :?

nem tudtad? pedig nagyon sok más ünnepük van, annyi minden eltérő :o de persze ezt mi tapasztaljuk jobbára, akik szimbiózisban élnek velük :-)

jó lenne jelentkezni, de esélytelen :-( bíráskodni is hívtak, és azt is le kellett mondanom :-S az egyetlen hobbim a bétázás és Próféta :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 17 (kedd), 14:03 
Könyvmoly

:) lehet, hogy eltelt két hónap, de én azt kb. két hétnek érzem, és - mint olvashattad - nem történt velem semmi... :D így én nem érzem olyan iszonyú nagy mennyiségnek, ezért eszembe se jutott tartózkodóbban fogalmazni... no, mindegy is. :) Téma lezárva, azért szerintem örülünk egymásnak, nem? :)

Hú, te szegény... nekem sincsen minden rendben az emésztésemmel, de azért nem szoktam emiatt túl sokat szenvedni, hála az égnek. Téged viszont nem irigyellek... oké, hogy én is ülő munkát végzek, de én, amikor már nem bírom, legalább felállhatok, te viszont tényleg nem teheted meg az órán. :-S Gyógyulj meg minél hamarabb, hátha nálatok az orvosok még normálisak! :)

Pravoszláv húsvét? Még sosem hallottam róla... :oops: Síelési-szünet nálunk sem volt, maximum téli karácsonykor. :D De én ebből már sajnálatos módon kinőttem, ami elég lelombozó. :((

Tapis telefon, az cuki! :D Samsungok azok jók, biztosan te is megszeretted, nem? :)

Jó, persze, ne éljük bele magunkat, hogy tudsz jönni Pöstre, de azért jó lenne... :) Hehe, ne parázz, nem olyan nagy ám, csak annak tűnik. :D Majd leszek az "idegenvezetőd". :D

Ó, igen, üst... fő is a fejem, hogy ahelyett, hogy a szakdogámat írnám, üstözök, de egyszerűen képtelen voltam kihagyni. Úúúúgy szeretném, hogy megírják a történeteim közül az egyiket! Bármelyiket nagyon szeretném olvasni, kíváncsi leszek, melyiket valósítják meg. (Bár azért azt elmondom, hogy a Gossip Girl-mániám miatt most leginkább az elsőt olvasnám, de ki tudja, lehet, mire odajutunk, már inkább horrorisztikus törit akarok olvasni... na, majd az író eldönti... :) )
Kár, hogy nem tudtál indulni, de nálad a józan ész döntött, szóval légy magadra büszke. Engem lealázott a vágy... :oops:

Nya, megyek is lassan, mert már 3 óra, nem sokára léphetek haza, megyünk babalátogatóba. :/ Nem igazán van kedvem, de hát meg köll nézni a picinyt... :)

Szép napot, puszihalom!
K

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 17 (kedd), 12:35 
Betűmániákus

sziaaa :-*

jaaaj, ne haragudj ha mufurc voltam, nem szándékos :oops: csak nekem furcsa hónapok múlva úgy irni, mintha tegnap váltottunk volna hsz-t, e-mailt, bármit :| ok, én is cipelem a közös keresztet, de majd megpróbálok sűrűbben jelezni, ahogy épp sikerül :-)

mostanában viszont annyira el vagyok magammal, hogy ihaj :-S sajna vége a szünetnek... ma kellett volna suliba menni nekem is, de elég rosszul vagyok :? hónapok óta rossz az emésztésem, most pedig aztán csapnivaló - jobban mondva semmilyen, mert nincs is XD ma megyek dokihoz, remélem, a gyógyszer mellé javasol valami diétát is. pedig se sokat, se olyan különlegeset nem eszek, ami bajt okozhatna, az egyetlen, ami rossz, az az, hogy iszonyat keveset mozgok, és jórészt csak ülök egész nap :o de hát nem kezdhetek el órán járkálni, hogy "hééé, nekem máshogy nem mozognak a beleim, csak ha sétálgatok" :D úgyhogy jaj.

ami a szünetet illeti, a pravoszláv húsvét miatt hosszabbodott, úgyhogy amúgy nem lenne... meg nekünk nincs olyan őszi meg síelés-szünet, hanem egy ilyen tavaszi :)

teló? én is kaptam nőnapra tapis telefont :lol: olyan... pici XD de mivel választhattam, őt kértem :P kis fekete samsung^^

ami a Pestes ügyet illeti, én mindenképp szeretnék talizni, ha már ott leszünk :) nem tudom, honnan szedted, hogy nem... azért nem emlegetem, mert egyáltalán nem biztos :( :( kósza ábránd, sok idő van addig, de mindenképp tudni fogja akinek kell, hogy mi lesz ;) mondjuk, személy szerint én kicsit hepphajos vagyok, mert Pest akkora :shock: még jó, hogy magyarul dumálok... bár Pitta volt egyszer, de az ősrégi ügy :P eladni nem fognak minket... meg azért szívesen szétnéznék amúgy is. Hősök tere, tropikárium... 8-> hátha. de addig az uraságnak össze kéne raknia azt az akármit /:)

a másik!
látom jelentkeztél az üstre :) olyan jóóóó. én is szeretnék, de nem fér bele :( pont abba az időintervallumba esik, amikor nem fantáziálhatok, csak mint a pacik, egy irányba nézhetek... kémia és biológia könyvekre :? *sóhajt* pedig most még a kedvem is megjött és ötleteim is lennének, de nem csábulhatok el, mert jövőm bánja :D és egy ajándékba adott dramione fic se ér annyit, hogy kockáztassak. mert ugye ziher olyat választanék :D

hogy az éjszakai élet bulizás-e? neeem, sajna nem az. akkor próbálom behozni a lemaradásom tanulás-ügyben. marha izgalmas, mi? :-/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 17 (kedd), 11:17 
Könyvmoly

áhoj!

Jaj, de jó neked, hogy szüneted van.... :( irigykedem, mert nekem legközelebb majd csak valamikor júliusban lesz... :/ :(

Éjszakai élet? :D Vagyis bulizás? (Remélem... :-P ) A nyuszid tényleg nagyon pénzes volt, én csak két puszit kaptam, meg öcsémtől egy jó kis pofára esést. Ami a gazdagságot illeti, öcsike vett magának új telcsit, ezáltal én megörököltem tőle a mostanit xperia x10, nagyon szépséges, és nagyon jó állapotban van, szóval most tanulgatom az új telcsimet. :)
(Bár nem igazán hozott lázba, amit meséltem, ezt azért mégis megemlítettem, úgyse nagyon kapok rá tőled reakciót, maximum azt, hogy "hát, nekem nem hiányoznak az ilyenfajta telefonok, szóval...")

Úgy érzem, Shanci, hogy az előbbi válaszod amolyan kényszeredett volt, hogyha már írt ez a gyökér, akkor reagálok, de semmi örömödet nem lelted benne... :( Na, mindegy, természetesen nem kötelező válaszolni, ha nem akarsz, mert ennek nincs sok értelme... :/

Örülök amúgy, hogy jól megy sorod, meg, hogy Pittával is harmóniában vagytok, ezért nem is zaklatlak tovább... :)

Azért ha Pesten vagy, örülnék, ha tudnánk találkozni, bár a mostani válaszod alapján te egyáltalán nem tervezel ilyesmit... :/ :(

Na, mindegy is, megyek, írogatok, "légy jó" te is.
K

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 12 (csütörtök), 10:05 
Betűmániákus

heló! :)

ugyan. aki keres, az engem is megtalál, és ha valaki kíváncsi, akkor kérdez :D nekem jelenleg szünetem van, úgyhogy egy kevéssel több időm van erre császkálni... más fórumokra/oldalakra nem nagyon járok, meg itt már többé-kevésbé tudom ki-kicsoda... :lol: találok én beszélgetni vágyó embereket, ha épp olyanom van :mrgreen: fészbúkra meg nem nagyon járok, csak egy-két csoportot figyelek :) az osztályét, az előkészítőset, az egyetemét... mást nem nagyon :)

tanulok, készülök az érettségire/felvételire... gyakorlatozok, éjszakai életet is élek :D úgyhogy elvagyok... velem sincs semmi különös :roll: a húsvét lezajlott, elég jó volt :D gazdag nyuszi volt, sok mindent kaptam, deee... már nem tudom felsorolni :oops: édesség, gyümölcs, fésű, sál, zsebpénz... ruhadarabok, takaró :D

Pitta jól van, sőt. igyekszünk minél többet találkozni, és hála az órarendjének, sikerül is :) hétvégén élő közvetítést bújtunk a gép előtt német honból :) egy lengyel sráccal meg egy francia pasassal csapatban csináltak egy demót, és 5.-ek lettek :P úgyhogy nagy volt az öröm. ha minden jól megy, szeptemberben pedig megyünk Pestre pont emiatt... megint lesz egy fesztivál, ahova már saját munkával menne :) de ez hatalmas kérdőjel, mert neki is sok dolga van addig, meg nekem is :D vár rá 6 vizsga, egy diploma munka, valamint a master. rám fölvételi, szerb nyelvű felzárkóztatás, ami rám fér, lévén, alig használom a nyelvet - ez egy egy hetes program az ösztöndijon belül :) mármint persze ha bejutok. mert akkor iratkozás, lakáskeresés, egy csomó irat rendezése... :? nem lesz hosszú szünet :D nem tudom, sikerül-e bármilyen elfogadható dolgot összeművészkednie a gépén, de akkor kiruccanunk nyaralásképp, mert idén ziher, hogy nem megyünk sehova. már két helyre hívtak, de le vagyok égve, anyáméktól meg nem várom el az ilyen kaliberű dolgokat... elég, ha állják a fölvételit, ami idén asszem több mint 100 euró lesz :o meg az utazást meg ilyesmit :-)

más nem nagyon történt... bétázok, néha írok... prófétázok, de mivel ti azt nem figyelitek, nem is gagyogok róla :lol:

ami a sorozatokat illeti, én is szívesen kikapcsolódnék ilyenformán :) a hetedik mennyország 5. évadáig jutottam, de a netes cirkusz miatt nem találok semmit :( úgyhogy ennek is lőttek. filmezgetek néha, bár vagy megtalálom a linkeket, vagy nem :-S

hétvégén szülinap, ma megyünk a csajokkal ajándékot rendezni, úgyhogy már többet hallok magam is :-) az egyik barátnőm most szakított... pedig egy hete még lávolt, szóval... ki tudja?^^

majd jöttök, ha jöttök :-)
látom, amphe jobbára face-lázban ég, bulizgat :D üdvözlöm is, ha te többet beszélsz vele^^

na, léptem :-D
légy jó :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 12 (csütörtök), 8:04 
Könyvmoly

*félénken körbekukkant, halkan mormol valami köszönésfélét, és mikor megállapítja, hogy a Fedélzet tök üres, sóhajt egyet és a fejét rázva kézbe fog egy seprűt, amivel eltakarítja a port, ami csak gyűlik és gyűlik a hajón...*

Szóval, mizu, csajok? Shanci, rád nem vonatkozik a kérdés olyan szempontból, hogy te jártál itt, mi voltunk ilyen trehányok... mi a büntetésünk?
Ettől függetlenül azért érdekelne, hogy mi újság feléd??? Hogy telt a húsvét, mit tojt a tyúk-nyuszi hibrid? :)
Tudjátok, hogy mi a durva? Hogy velem semmi extra nem történik ám... annyi van, hogy a barátnőim tesznek a fejemre, ezért most bekeményítettem, és én is, de ezen felül teljesen lefoglalnak a szürke és monoton hétköznapok. Reggel kelés, munka, délután sorozatnézés, este alvás, és ennyi. :/
Ja, de végül is annyi újdonság az van, hogy fanatikus sorozatfüggő lettem... eddig tök büszke voltam magamra, mert nem néztem ilyen idióta sorozatokat, most meg rákattantam élből háromra. A Glee-fanatizmusommal eddig is tisztában voltatok, a Vampire Diaries sem újdonság, de a The Secret Circle szerintem igen (VD írónője írta ezt is, amit most megfilmesítettek), a Once upon a time is (nagyon király, meséből valóság, Hófehérke, Piroska, Jancsi és Juliska, stb., izgalmas), és a legújabb szenvedélyem a Gossip Girl... jaj, nem vagyok ám büszke magamra, de egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a sorozatot. Aki egyszer elkezdi nézni, az nem tud leállni. Most tartok a 4. évad végénél, a sorozat amúgy az 5. évad vége felénél jár, szóval nem sokára behozom, főleg a mostani tempómmal. Állandóan GG-t nézek. :oops:
Na, mindegy, szóval ezzel telnek a napjaim. A pasik miatt régebben is szenvedtem, ez most sem újdonság, az új az, hogy most a kedves kis "barátnőim" miatt is, szóval... :/ Nem kerek minden.

Shanci, mesélj!!! Amphéval olykor-olykor érintkezünk face-en, de veled még ott sem... :( Pittával minden rendben?

*letörölve a homlokán gyöngyöző izzadtságcseppeket még egyszer utoljára körülnéz az immár kristálytiszta Fedélzeten, majd csónakba száll, reménykedve, hogyha hamarosan visszatér, már talál valaki mást is magán kívül*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 19 (vasárnap), 15:34 
Betűmániákus

ha és hó! :)

furcsa, hogy valaki írt ide XD :D

velem sincs semmi új, valószínűleg csak tavaszra tudok érdemes infókkal szolgálni, úgyhogy :roll: az én életem is monoton: suli, Pitta, tanulás, itthon. a sorrend változhat, deeee :lol:

más újság nincs :) tényleg :P

szalad az időőőő.

na, megyek tanulni, pakolni, stb

legyetek jók. már ha jöttök erre :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 17 (péntek), 12:35 
Könyvmoly

Szép jó napot mindenkinek! :oops:

Hát, szényen, nem szégyen, de ősrégóta nem jártam erre... egyszerűen vagy nem volt időm, vagy nem jutott eszembe a Fedélzet. :(
Fenekeljetek el! :(

Mi újság? Amphe, téged azért tudtalak követni, de Shanci, szívem, rólad ősidők óta nem hallottam... :( Mi a helyzet? Pittával és veled??? Mesélj valamit! :)

Örülök, hogy jól telt a szilveszter/újév, meg, hogy olyan vidám hsz-t írtál. :) Most, hogy megint elolvastam, fellelkesültem. :) Cuki vagy.

A sajttál egyáltalán nem spéci cucc, anyuék vettek nekünk pár nevezetes sajtot (több fajta bree-t, camambertet, meg nem tudom még milyeneket), amiket rápakoltak egy tányérra. De rohadt finom volt, legalábbis nekem nagyon ízlett... :).

Eh, bezzeg a Meri által reklámozott könyvet megveszed, de amit én ajánlok, azt meg nem? :( Ez most fájt! Na, mindegy, ha nem, akkor nem... :((

Jaj, mit írjak még? Lehet, hogy ősidők óta nem jártam erre, de tényleg nem történik velem semmi. Semmi, azaz semmi. Suli, meló, pihi, aztán újra: suli, meló, pihi... és ennyi. Tényleg nem csinálok semmit, a "barátaim" sz@rnak rám, szóval halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Kicsit sajnálom magam. xD :D

Egy szó mint száz, telnek a napok... szerelmes is vagyok természetesen, de kibe másba, mint elérhetetlenekbe, szóval... :D semmi jó nincs, a rosszat meg minek mondjam? :D

Vigyázzatok magatokra, csak okosan!

Várom mielőbbi válaszotokat! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 06 (péntek), 12:34 
Betűmániákus

sziasztok!
először is boldogságos új évet, sok-sok egészséget, megértést, minden szupi dolgot >:D< és sok-sok látogatást a fedélzetre :D *pezsit bont*

hűűűű @-) tegnap késő délután értem haza a tavaly óta tartó néhány napos programomból :D nagyon jól indult az új évem, nagyon boldog vagyok - remélem, ti is hasonlóan érzitek magatokat :lol: :-*
a szilveszter/újévezés szabadtéren történt meg, bár kissé hideg volt, de cseppet sem számított :P jól telt, pezsgőztünk, volt ingyen forralt bor meg tea, egy csomót pityizáltunk, nevettünk... hajnalban húztunk haza, mert volt két nagyon jó koncert is, sok-sok emberke... aztán egész nap punnyadoztunk, aludtunk... :) 2-án leutaztunk Újvidékre, és végre megejtettük a már jó ideje tervezett dolgokat :D nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam 8-> kicsit furcsa a városi környezet - nekem -, hogy a szerb/horvát/bosnyák és egyéb szláv nyelveken kívül nem hallasz mást... de jó összességében :) ismét még jobban rácsodálkoztam a kultúrájukra, mert elég eltérő a miénktől, minden ünnep két héttel tolódik a sajátunkhoz képest^^ de tetszett. voltunk az egyetemeknél, egy csomót városi buszoztunk, megismertem, amit akartam és szükséges, élveztem :lol:

hmmm. karácsony :P az úgy eltelt XD kaptam pénzt, sálat, édességet, gyümölcsöt, egy gyönyörű, pergamenszerű füzetet, amibe nem is tudok és nem is akarok írni semmit XD meg egy nagyon szép tollat hozzá... :) mmm. meg a többit elfelejtettem :-) :oops: bekajáltam az ünnepek alatt, de cudarul, úgyhogy most jöhet a nem eszek semmit fázis. igaz, nem is kívánok semmit :mrgreen:

KyKym, nekünk is olcsó ünnepeink voltak - mindig is -, nem is ez a lényeg, hanem ugye a szándék ;) örülök, hogy minden rendeződött :-* sajttál? :shock: mesélj csak! az milyen? gondolom, valami spéci cucc. többféle sajtocska egy tányéron? :-? :oops: jól hangzik^^
visszatérve a szilveszterre... ez sem olyan mint régen :roll: a helyek nagyon drágák felénk (is), a kinálat ehhez képest nagyon gyér, mindenkit átvágnak, csábítgatnak az "afterekkel"... :roll: fr*nc tudja...

nagyjából ennyi, de aranyhal memóriám van mostanában... kémiázok, biológiázok... kezd elegem lenni, deee... muszáj, ha be akarok jutni egyetemre, tehát... evvan. bétázgatok, cikkezek, néha írogatom a sajátomat, ha épp... de ez elég ritka :D marad a takarékláng effektus :lol:

ma megyek megrendelni a könyvecskét, amit reklámoz a meri :lol: alig várom, hogy kézhez kapjam 8->

nya, legyetek jók, pusszancs

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 02 (hétfő), 17:08 
Könyvmoly

Boldog úúúúúj éééévet, drága Kasmírjaim! :) (akik igencsak fogyatkozunk)

Nem jöttem két ünnep között, pedig nagyon terveztem, de teljesen elleptek a teendők, tegnap kipihentem a szilveszteri fáradalmakat, ma pedig egészen idáig csináltam a leckémet hétvégére... (merthogy a teendőim között ennek is szerepelnie kellett volna két ünnep között, de nem jutott rá idő).
Na, de lényegtelen is.

Meséljetek, hogyan teltek az ünnepek?
Shanci, azon kívül, hogy jól telt, mit hozott a Jézuska? :) És a tiéd kinek, mit adott??? :)
Szilveszter??? Voltatok bulizni?

Az enyém jól telt, csak nagyon gyorsan... olyan jó volt nem gondolni a melóra!!! Sajnos szerdán már mennem kell dolgozni, de addig még kihasználom azt a kis időt... :) A karácsony életem legsz@rabb karácsonya volt, a szenteste jól telt ugyan, és maga az ünnep is, de mindezt megmérgezték az előkészületek... szörnyű volt, apa folyamatosan kiabált hol velem, hol anyával, pénzgondjaink is voltak (a majd' 300.000 autókiadások mellett igencsak megcsappant az ajándékokra szánt összeg), még 23-án ajándékokért rohangáltunk, hogy aztán a fa alatt csupa jelentéktelen, olcsó semmiség lapuljon. Mindazonáltal legalább azóta nem veszekszünk, és végre túl vagyunk rajta. :)
Anya kapta tőlem idén a legdrágább ajándékot, két jegyet (egyik az enyém) Az Operaház fantomjára (musical), már mindketten nagyon várjuk, egyik kedvenc darabunk, de még nem láttuk. :)
Apa parfümöt, tusfürdőt kapott, öcsémnek meg vettem egy nyakkendőt. :)
Én pedig kaptam egy hógömböt (nagyon csecse, nem téli, így maradhat egész évben kinn :) ), kaptam egy mamuszt, parfümöt, sajttálat (nyami), meg ilyesmit... tényleg semmiségek... sajnos se a HP 7/1,2-t, se az e-book readert nem kaptam meg, de születésnapomra megígérték, hogy az egyiket megkapom. :)

A szilveszter elég érdekesen alakult... két barátnőmmel szerettem volna tölteni, de az egyik útközben lerázott minket... azt hiszem, neki már nem fontos ez a barátság, csak én erőltetem, szóval újév alkalmából próbálok ehhez viszonyulni. Nem fogom őt keresni (ő úgysem teszi soha, de komolyan soha...), nem fogom magam ráerőltetni, ennyit erről. :) :( A másik barátnőmmel pedig még éjfél előtt húsz perccel is csatangoltunk a városban. Nyugatiban akartunk menni a RetrpPolisba, de meghökkentünk, és hátat fordítva eliszkoltunk, mikor megtudtuk, hogy 4000 rugó a beugró, szintúgy a Morrisonsba is, így szenvedtünk pár órát, míg végül kikötöttünk a Soho Londonban. Nos, nem is volt rossz... összekavarodtam egy sráccal, nagyon bejött, az esetem volt kívülről belülről, mire kiderült róla, hogy foglalt, csak épp 800 km-erre lakik tőle a nője, akivel 5 éve együtt vannak... na, mindegy, de legalább elvoltunk, már ez is valami... ilyen az én szerencsém. :)
Aztán olyan 6 körül haza is keveredtünk, 7-kor pedig már szunyáltunk... :)

Na, lánykák, most lépek, megyek leckéket gyártani, mert most hétvégén megyek suliba, és vizsgafeladatot kell leadnom. A szerencsém, hogy könnyűt kaptam.

Pusszancs nektek :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 15:30 
Betűmániákus

helló!

még egyszer (utólag is) nagyon boldog, meghitt és békés karácsonyt nektek, lánykák! :) remélem, jól telt az ünnep, volt sok zaba, édesség, pia :D nekem nagyon jól sikerült itthon minden, bár így se volt annyira ünnepi hangulatom :-S a félévet is jól zártam, úgyhogy... folytathatom a fölvételi előkészületeket :lol: jah, és kémiából teszem az érettségit, úgyhogy arra is készülök egy ideje :) úgyhogy nem tétlenkedek áááám :lol:

puszi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 24 (szombat), 22:00 
Fanfic-faló

Nagyon boldog és békés karácsonyt Lányok! :)

csak belestem, nem nagyon van miről mesélni. vizsgaidőszak, készülök a kihívásra, kivagyok idegileg, de erről nem szeretnék beszélni. elég ennyi :)
Remélem, minden mindenkivel a legnagyobb rendben, dúl a boldogság és a pihenés ^^ puszi nektek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 22 (csütörtök), 7:45 
Betűmániákus

nicsak, lenne egy alteregóm? :lol: az jó :D
és még hatott is rád? micsoda lelkiismeret furdalás keltő vagyok XD

nyah. örülök, hogy benéztél, így vagy úgy :)
nekem is rohangálásban fog telni ez az időszak, úgyhogy szerintem én se sokszor járok majd erre, de igyekszem^^

Nektek is békés, boldog kariiiiiit! >:D<
És nektek is tojja azt a Jézuska, amire (akire) vágytok :)

majd még jövök :P

jah, és itt esik-esik a hav, csak nem nagyon marad meg :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 21 (szerda), 15:04 
Könyvmoly

Hejhó, halihó, hó, hó, hóóóó! :D

Végre esik! Nem tudom, ez meddig tart nála, van egy olyan sejtésem, hogy holnap már nem lesz belőle, és az ünnep sem ébred hóban, de azért reménykedni még szabad, nem igaz? :)

Mizu lánykák, látom, mindenkit elnyelt a karácsonyi készülődés, Amphedárga sulizik még (nem irigyellek, meg, ha őszinte akarok lenni, nekem is kéne :-S, de nincs hozzá lelkierőm... :oops: ), én is csak gyors vagyok, nem is nagyon tudok most visszaolvasni, de azok már úgyis régi témák (gondolom én), de ezt el akartam mondani, Shancikám:

Tegnap néztem a Maradj talpon! című vetélkedőt, és az egyik játékos egy az egyben úgy nézett ki, mint te. Oké, igaz, mi még nem találkoztunk élőben, de a képek alapján nagyon hasonlítottatok egymásra, és meg is szólalt bennem a vészcsengő, hogy ideje fellépnem ide. :) Mindig mondod, h elég, ha csak jelentkezünk, szóval most itt vagyok... :) Két ünnep között otthon leledzem (előre láthatólag), szóval akkor is jövök, bár nem többször, mert... szörnyű, de még most is mennünk kell egy temetésre... :( A másik két nap a barátnőké, aztán meg már szilveszter van... szóval igyekszem azért. :)

Addig is és előre is itt is:
BOLDOG-BOLDOG KARÁCSONYT kívánok nektek, sok-sok ajándékot, olyasmit, amire vágytatok, és persze nyugalmat és békét! :) Az új évre még nem kívánok semmit, addig még majd remélhetőleg jövök. :)

Puszi csajszikáim :-* :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 7:33 
Betűmániákus

végre, egy kis életszag :D

gyors leszek, mert... ma nagyon fontos tesztem lesz, ez dönti el, hogy 4 vagy 5 :| ilyenkor nagyon utálom magamat :roll: na, mindegy, úgyis összehozom... valahogy :lol:

akkor sorjában:
KyKy, gratulálooook <:-P és milyen volt? mesélj már!
igazából azért nem jeleztem, kíváncsiskodtam, mert evidensnek tartottam, hogy tele lesz a topic az ujjongással :oops: és anno beszéltük is, hogy bármi lesz, jössz :D időm se volt semmire :D fb-ra kb csak azért járok, hogy megtudjam, milyen ajándék lesz ma az iskolában... XD dolgozat-e, plusz felelés, melyik tanár mit talált ki épp :? úgyhogy én üzenőfalat nem csekkolok, 3 levelem ott porosodik egy ideje... :P egyedül itt válaszolok hamarabb, mert ez a hely kedves a szívecskémnek, nincs tele káromkodással és mások elmebajaival :D ha befejezem ezt a sulit, esélyes, hogy fölfüggesztem a profilom - kivétel, ha bejutok egyetemre, és lesz a szakomnak valami magánszférája, ahogy most :)

egyébként visszatérve a hajra, még mindig rosszul érzem magam :( kezelhetetlen, sose tudtam vele bánni, úgyhogy összefogtam, most meg még azt se tudom igazán, mert minden kicsúszik belőle :D igen, én is ismerem a fodrászok csodás matematika tudását, nem is ez volt az első alkalom, hogy csalódtam bennük... a bajom az, hogy úgy volt, tegnap lesz tabló fényképezés, és be voltam jelentve. csakhogy az elmaradt, de én azért vesztemre, elmentem... eszembe se jutott volna másképp elmenni, lemondani meg nem akartam mert hozzám igazította a napját :(( és lehet, hogy másoknak nem jelent sokat, ha levágják haját, de nekem igen. ennyi. és ezen akkor se fogom egy hamar túltenni magam, ha minden 2. nő így jár -.-" de többet nem fogok panaszkodni e téren :) majd megnő.

ami a karácsonyt illeti, abszolút nincs olyan hangulatom XD tegnap óta mindentől elment szép lassan a kedvem :D és amikor megláttam, mik várnak rám jövő héten... karácsonyi hangulatom ESETLEG karácsonykor lesz :D ajándékötleteim nincsenek :roll: annyi mindent vettünk az elmúlt néhány hétben közösen a tesómmal anyumnak, hogy szerintem kap valami szimbolikusat :) Pittának fogalmam sincs, mit adhatnék, ugyanis amit én eddig megláttam és tudtam, hogy tetszene neki, azt mind-mind megvettem :D Miku előtt egy héttel kapott tőlem egy szipi-szupi kabátot, úgyhogy... szerintem saját kezűleg lesz neki valami készítve - amit még nem találtam ki, de semmi csipi-csöpi :D sose kötöttem ünnephez az ajándékozást... de lehet, kellene, mert ilyenkor meg nézek a semmibe, hogy akkor most kinek-mit :-/ tesómnak sálat veszek vagy kendőt :lol:
apámnak... neki sose tudtam mit :shock: nagyon dohányzik :( fogalmam sincs :oops:
én viszont a Meri által reklámozott könyvet kértem, és asszem meg is lesz 8-> annyi, hogy nekem kell megrendelnem, mert anyámék nem neteznek XD

új sorozat most nem kell, mert nézegetem, ha van valamennyi időm a 7. Mennyországot, felváltva a HIMYM 6. évadával, úgyhogy egy ideig elleszek :D

hétvége? Pittaaaa. két hete nem láttam, jön hozzám :lol: borozunk... a szülinapomra kaptam egy üveggel, és meg kell innunk, mert nekem kell gyakorlatra egy üres borosüveg :D egyébként gőzerővel dolgozik a diploma/master meg még egy munkáján ( aaa 100 valahányból megvan neki vagy 5 oldal :D ), mert asszem ez az év után fölveszik az egyetemre tanítani 8-> grafikára. egyik tanára véééégre észrevette, hogy biza a gyereknek még tehetsége is van :P a legjobb az egészben, hogy Pittának nincs is grafikája, de a prof azt mondta, hogy neki már nem tud mit mondani :D de ezt asszem meséltem :) megmutatta a munkáját, amin már dolgozik egy ideje, a tanci meg el volt képedve :lol: a videót mellesleg először nekem mutatta 1-1,5 éve, én meg hiába mondogattam az egyébként hozzá nem értő fejemmel, hogy zseniális, hiába vagyok teljesen laikus, nem láttam még ilyet, mutassa meg olyannak, aki éli ezt :D nem-nem, mert nem elég jó, stb - mondta ő. és ehol-e. olyan szerényke, hogy :x az én kis Zsenikém :)

lépeeek most =(( tanulok.

legyetek jók, kitartást :-*
koppintsatok a buksimra, ha valamire nem válaszoltam >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 08 (csütörtök), 1:25 
Fanfic-faló

Kellemes csillagos hajnalt!

Mindig leskelődök, de soha nem akarok három mondatos kis firkálmányt itthagyni, így mindig elmarad a regény, agyhiányra hivatkozva :|

Shanci, tudom, milyen kiborító, nekem volt h a majdnem derékig érő hajamat vállhosszra vágta valami nem túl értelmes nőszemély, aszittem, kiütöm a fülei közül. Bőgtem a fodrászat közepén, mint egy taknyos kölyök... és láss csodát, több, mint 6 év után szabad akaratból vágattam a majdnem fenékig érő hajamat váll fölé :D Hamar meg lehet szokni, és gyorsan vissza is nő, ne aggódj :) Jaja, kis stílusváltás ^^

Sulival nagyon nehezen cihelődöm a karácsony felé, jövő héttől kezdődik a vizsgaidőszakom, ma is zh-ztam este, múlt héten referáltam köztársasági elnöki témából... jövő héten is zh, de már legalább vannak megajánlott jegyek ^^ totál reménytelennek hittem a jogtöri gyakorlatomat, erre a Miki hozott nekem egy hármast :) aszittem kibújok a bőrömből :oops: szép lassan kopnak a tárgyak, még dec 22ig 4 vagy 5 vizsgám lemegy, aztán a többi januárra marad. meglátjuk, de gürizek, mint az ökör :) jól kell szerepelnem ^^,

Nekem is nagyon adná a karihangulat, ha lenne időm rá :( Anyuci már elkezdett lakást díszíteni, nálam is bevállalta a smuckolást, így azért könnyebb :P hamarosan mézeskalácssütééééés *.*
én inkább készíteni fogok ajándékokat, mert a pénzemet elvitte a suli :| írok ki dvd-ket, veszek dobozokat és azokat fogom kidekorálni saját kezűleg, mint a díszdobozokat :D anyunak írni fogok, meg idézetgyűjtemény - emellett kispóroltam a kedvenc parfümjére, amit véletlenül összetört még tavaly :oops:
sütiket fogok sütni, mézeskalácsházat ajándékba, ilyesmiket :$ versenytippből nyaklánc, fülbevaló :P egyebek.

Norbival sajna sokat veszekszünk, a hétvégén fog eldőlni, mi újság lesz, együtt maradunk e... nem jutunk dűlőre, egyikünk se enged abból a másiknak, amit nem tart helyesnek, két makacs öszvér, így baromi nehéz -.-

Hétvégén elvileg iszogatunk, pincésbuli lesz, de nem akarom nagyon kiütni magam, mert hát ugye tanulni is kellene XDDD

Jaj, lányok, muszáj mennem, nem bírom tovább :( meg nem is nagyon tudok mit mondani.
Kyky, majd figyeld a fészed, megy levél a kihívásról.

Puszi nektek :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 07 (szerda), 17:52 
Könyvmoly

Helló-helló-helló!

Már napok óta tervezem, hogy benézek, de aztán sosem jutottam el a tettlegességig... egészen idáig. :) Elég nagy hajrá van nekem, de most szombaton lesz az utolsó órám idén, aztán majd csak januárban. Ez persze már az írásszakértői, merthogy nem érdeklődtél, de végre grafológus vagyok, megvannak a vizsgák, túl vagyok rajtuk. :) Még nem kaptam meg a bizit - ami miatt kicsit idegeskedem is -, de legalább már vége. :)
Jaj, úgy várom már a karit, nem sokára itt van, tiszta izgatott vagyok miatta. :) Ki mit kért a Jézuskától? Sajnos én kértem csomó mindent, de nem kapom meg őket, mert az autó felfalta az összes pénzt. Még mindig szerelőnél van, most már hónapok óta ez van... visszakapjuk egy-két napra, és megint elromlik benne valami. Úgy érzem, mintha egy üveggömb lenne, ami darabokra esett szét, és hiába ragasztjuk meg, ha erősebben megszorítjuk, újra darabokra esik... :-S Elég lehangoló, hogy erre ment el minden kicsiny megtakarításunk. :( De azért anyunak sikerült egy szupi ajcsit vennem: Az Operaház fantomjára (musical) két jegyet. :) 1. sor szinte közepe (egyel arrébb :) ) Igaz csak januárra, de ezt kapja tőlem születésnapjára is, ami viszont januárban lesz. :) Jaj, remélem, örülni fog neki, én nagyon örülök neki helyette is. xD :D A többieknek még nem tudom, mit veszek, még ötletem sincsen. :( Szóval tessenek elhalmozni az occsó ötletekkel. :) Apának, öcsnek és egyik barátnőmnek. :)

Ti rá vagytok hangolódva a karácsonyra? Hallgatok zenéket? Miket? Fú, ajánlok nektek pár jó kis dalocskát, mert hát imádjuk a telet és a karácsonyt:

http://www.youtube.com/watch?v=hxuwX32S50Y
http://www.youtube.com/watch?v=D4eB7r1AvUI
http://www.youtube.com/watch?v=cKtQS_prDh0

Egyelőre ennyi, most ezek a nagy kedvencek - meg persze az összes Glee-s feldolgozás, Bereczkiékről meg már ne is beszéljünk. :) Most kiadtak egy új cd-t és totál odáig vagyok két számukért (ja, csak 5 dalos kis fika CD, de nem baj, azért imádom :D )

Adventre díszítettetek? Jaj, én teljesen be vagyok zsongva, tökre várom már... :) Remélem, esni is fog valami havféle, mert ez így elég lightos... ma pl. szabályosan izzadtam, ami tél kellős közepén elkeserítő. :-S

Shanci, nem tudom, miért lepődsz meg ilyesmin, h többet vág. :D De most komolyan! Annyira ki tudnak akadni az emberek, pedig ez tök mindennapos, megszokott... a fodrásznak minden minimum 5 centivel több, mint amit te mondasz. :D No para, hamar megnő, és egy kis változatosság sosem árt. :)
Pittával mizu? Neki mit fogsz adni? :)

Amphedrága, veled úgyis kommunikálunk a kihívásos topikban face-n, szóval... :) meg hát facebook állapotaidról azért nagyjából tudom, mi a váccáp van. :) De azért mesélhetsz, ha van olyan, amiről nem tudok! :) :D

Kinek, mik a tervei hétvégére? :)
Én szombaton egész nap a suliban tespedek, de vasárnap megyünk barátnőkkel mozizni, az azért jó lesz. :) Megnézzük a Szilveszter éjjel c. filmet, aminek holnap lesz a prrömierrje, alig vártam már, mert játszik benne Lea Michele (Glee-ből a Rachel, és aki énekli a három ajánlott dalt is... az utolsó pl. a filmből van (elvileg) ), és imádom a csajt. Mint színésznőt és mint énekesnőt is, egyik kedvencem, ha nem az egyetlen. :)
Jaj, Shanci, jut eszembe! Régebben kértél sorozatot, ami vicces, hát ajánlom neked a semmi közepén c. sorit (The Middle), egy idióta sori, egy család életét meséli el, de nekem bejön, jókat lehet rajta kuncogni. :) Itt a letöltő linkje, nézz meg belőle egyet, aztán majd eldöntöd, de érdemes nézni, mert el lehet rajta rötyögni. :)
http://sorozatokingyen.org/node/51
A szinkron nem az igazi, sztem feliratosan érdemes nézni, de döntsd el. :)

Nya, megyek, olvasgatok - megjelent az Éhezők viadala 3. része, és tegnap kivégeztem (újra) a 2-t, szóval ma bele tudom vetni magamat! :D Imádom ezt a sorozatot, ejnye, nem is értem, hogy annyiszor ajánlottam, de egyikőtök sem olvassa! :D *megrovó tekintet* Hát ennyit ér a szavam? :D Na, nem baj, legalább nem lesz körülötte tömeghisztéria, vagy divatimádás, mint a TW-nél. :)

Szép hetet nektek, azért karácsonyig majd mindenképpen akarok jelentkezni... :-P :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 07 (szerda), 9:08 
Betűmániákus

Senkiiii? :-S
Hát jó, akkor majd én...

Csakhogy visszahozzam az életet a fedélzetre: utólagosan is boldog Mikut! http://files.blogter.hu/user_files/5217 ... s_blog.JPG

remélem, hogy jól telt ez az aprócska ünnep nektek is :) ugye nem kaptatok virgácsot? :D

egyébiránt semmi különös, részemről továbbra is nagy erőkkel folyik a félévi hajrá :roll: 23-ig pedig vége se szakad :roll:
ami viszont újdonság... ma voltam fodrásznál. de többet se megyek >:P :(( levágta a szép hosszú hajamaaaaat :cry: pedig mondtam, hogy csak a végéből vágjon :( ez szörnyűűű. olyan, mintha az egyik karomat vágták volna, pedig én csak a körmömet kértem :| kb 5 centi, amitől megszabadított, deeee... nagyon meglátszik :( és az a legrosszabb az egészben, hogy egy ideig vasalgatnom kell, amíg meg nem nő mondjuk olyan 3 cm-rel hosszabbra, hogy ne úgy nézzek ki mint egy oroszlán :? ennyit anyám fodrásznőjéről :roll: most hívtam, ő is kiakadt... =((
nagyon sűrűek a napjaim amúgy. föl-föl nézek de... remélem, hogy veletek sincs semmi zűr :-) KyKy, merre bóklászol? majd' egy hónapja semmi jel a fölköszöntésen kívül, amit itt is nagyon köszönök :) hm? :-S amphe, hogy állsz a zh-rengeteggel? ritkul az erdő? :lol: nálam lassan, de biztosan igen. bár még mindig be vagyok táblázva :-/

nos, ennyi.
azért valaki jelezzen, ha van fölös 10 perce. annyit nem irtunk, hogy ne lehessen nagyjából visszaolvasni :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 21 (hétfő), 16:26 
Betűmániákus

sziasztok! >:D< :-* :-*
egeeen, eltűntem :oops: de azért, hogy legyen mit írnom, ha már jövök :D remélem, ez jó mentség, ha nem hát nem :P

amúgy még mindig semmi érdekes... a hétvégém Pittásan telt és tanulósan :o muszáj néha őt is bevetnem, mert vannak egyes dolgok, amik még nekem is olyan wtf? o.O szintjén mozognak, úgyhogy... ő meg okos és türelmes velem, meg bátran lehetek mellette zokni és kérdezhetek akár alapvető dolgokat is :D egyébként deriváltunk meg függvényeket vizsgáltunk, és marha izgalmas volt -.-" kicsit cs*sztettem is, mert a programozás egyik alapja ez a deriválás/integrálás cucc, és beszólogattam, hogy mégis hogy tudja ezt majd egy életen át csinálni? :lol: de egyetlen mondattal lerázott, úgyhogy ennyit rólam :D "A végeredmény a lényeg" mondá ő, én meg szépen a helyemre kullogtam XD :P és az is kiderült, hogy még nem látta a Bakterházat :-O ez nekem nagyon meghökkentő volt, ugyanis nálam a magyar filmes humoros felhozatal alapművestélégét jelenti. Koltai nagy ász, én pedig ezt sosem felejtem el hangoztatni :D egyébként szeretem a filmjeiteket 8-> az ilyen amarikai drimszes cuccok már a csapon folynak :roll:

a héten többször leszek egész napos, tehát ettől is kevesebbet leszek :-) de legyetek jók és mindenkinek sok-sok szerencsét/motivációt, akármihez is kelljen :-*

holnapután lesz a szülinapom :-/ érdekes, hogy mindenki várja, csak én nem :D szeretek 17 lenni :) annyi jó dolog történt velem, hogy... én nem is tudom már összevonni :mrgreen: azt hiszem, sosem volt eddig ilyen tartalmas évem :roll: :o

na nekem meg most kezdődik a karácsonyi hangulatom :D de előtte mikulás, és már megvan Pitta ajándéka. a többiről lila gőzöm sincs :lol: de majd...

most megyek, cikkezek a Prófétának :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 21 (hétfő), 14:06 
Fanfic-faló

Hát, gondoltam, benézek már, mi újság, de sajnos senki nem járt itt azóta, nem akarok telefloodolni a topicot, úgyhogy, csak annyi, remélem, minden rendben Veletek! Nem lettetek betegek, túl vagytok vizsgákon, teszteken, feleléseken, zűrös munkás héten és minden egyében, újult erővel kezdtétek meg ezt a hetet... Hamarosan karácsooony! :)

Kyky, kihívással mizujság? :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 19:16 
Fanfic-faló

Óh, lányok, örülök, hogy mindketten jelentkeztetek :)

Kyky, rendben, nem piszkállak a dolgozattal, mikor lesz időm, áttanulmányozom mikor lesz elég időm, aztán megvitatjuk :)
Haladok szépen az ötleteléssel, majd leírok mindent fészen, szépen tisztul a kép, jönnek a plusz ötletek, és kellemesen kezd összeállni a novella, nagyon boldog vagyok és izgatott ^^
Örülök, hogy Te is haladsz :)
A Másodlagos kulcsomnak is megvan már a tökéletes helye, tökéletesebbet nem is kaphattam volna, így utólag belátom :P Minden van valamiért, okkal osztották hozzám, és pedig azt hiszem, maximálisan jól oldottam meg a problémát ^^ mindent elmesélek majd :)

Nagy fába vágtam a fejszém a kihívásos történet mellett, ugyanis az Átkokat elkezdtem átnézni és feljavítgatni, hozzáteszem, ez most kapóra is jön, mert néhány elemére szükségem lesz ^^

Shanci, örülök, hogy jól telt a hétvégétek Pittával ^^Tényleg nagyon ügyes lehet, a virág pedig gyönyörű ajándék :oops: Én is nagyon tudom értékelni az olyan apróságokat, amit az illető saját kezével kifejezetten nekem csinált, ez egyedi emlék 8-> A legszebb :x 8 hónap, atyaég, hogy rohan az idő :)
Nekünk pont ma van 4 hónapja, hogy kibékültünk :) és ha a nagy kihagyást nem számoljuk, márpedig nem számoljuk, akkor február elején leszünk 5 évesek ;;) ;;) annyira hihetetlen :oops: :)

Jössz olvasni, amikor tudsz, nem hajt a tatár :P Lassan oda is kerül friss fejezet, muszáj haladni ott is :)
Majd igyekszem figyelni a Prófétát, csak annyifelé aprózom magam, hogy tuti kimarad valami a szórásból, ha feljegyzek mindent, akkor is xD Lyukas az agyam, nézd el :oops:

Júj, akartam mondani, 3as lett a jogbölcselet zárthelyim :) nem a legjobb, de ahhoz képest maximálisan jó, hogy nem tudtam befejezni és nem is tanultam rá eleget :P :oops:

Na rohanok, dolgozgatok még ^^ Kyky, írok a Romionéról is, abból is két van már egy kevés :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 15:52 
Betűmániákus

sziasztok csajok! :x

el-eltünedeztem, ugyanis nagyon sűrűek a napjaim mostanában (és azok is maradnak). van, hogy egész nap bent kell lennem a suliban, valamint továbbra is a szokásos tanulás... megint minden a nyakamra tekeredett, de talán ezen a héten sikerül utolérnem magam minden lehetséges módon :) legalábbis nagyon jó lenne :roll:

ha meg volt is időm jelentkezni, igazából nem is volt mit mondanom, és sajna most sincs :oops: pörgök, ha tehetem, pihenek egy keveset, kajálok néha és nagyjából ennyi :-/ unalmas és szóra sem érdemes :-S

ezt a hétvégém Pittával töltöttem^^ igen, jól van - néha túl jól is :g ráadásul most olyan büszkeséges vagyok rá,hogy ihaj :lol: a grafikatanára amikor meglátta a munkáit, amiket csak úgy hobbiból készített azt mondta neki, hogy nincs is mit tanítani neki, nem kell bejárni az órára, biztosan megadja neki a max pontokat :D úgyhogy készít egy néhány 10 oldalas szemináriumi munkát a saját ötleteiről és észrevételeiről bizonyos technikákkal kapcsolatban :x és akkor még csodálkoznak, miért hívom Zsenikémnek... :lol:
most szombaton voltunk 8 hónaposak és rajzolt nekem egy gyönyörű virágot :(( :#-) olyan élethű, hogy szerintem vázába való 8-> elvoltunk ketten, angoloztunk egy pöppet, szerbezgettünk XD meg filmeztünk... bár ezt akár idézőjelbe is tehetném, mert már az elején bealudtam :lol: a Lopott időt töltöttük le, deee... :-?

gratulálok nektek a kihívásos dologhoz. nagy előrelépésnek tartom, mert ezek ugye feltételekhez szabott, másabb igényeket kielégítő dolgok, amelynek ugye az eredménye a fontos :) én a legutóbbit bebuktam, úgyhogy egy ideig nem is szándékozom még csak hasonlóba se ártani magam :lol: elég nekem a bétázás, a saját firkálmányok lassú csiszolgatása, valamint a Próféta :D apropó, tessék olvasni mert várom a véleményeteket a cikkeimről :-P akármikor jó lesz, de kérem a jelentést. még megharagszom. khm. :P amphe, hozzád nagyon régóta el akarok látogatni, mert még mindig lógok magamnak egy fejezettel, és neked a rá való kritikával... remélem, hogy sort tudok keríteni a héten erre is. ha mégsem, igyekszem minél hamarabb megejteni /:)
látom, be vagytok ám zsongva, jó olvasgatni 8-> igazából anno az SC-be hatalmas elánnal vágtam bele, az idei malfoyosba viszont sokkal bizonytalanabbul... és rá is nyomta a bélyegét az alkotási fázisomra :| úgyhogy amennyiben nagyon megjön majd a kedvem, és b*romira megtetszik egy invitálás, akkor ismét oda fogok sorakozni. hogyha immel-ámmal, akkor pápááá. ennyit mindenképp megtanultam idén :D

Pipőőőő, köszönöm a véleményt :x itt is^^ nem is gondoltam volna, hogy ennyire megragad :oops: még idézgeted is :x igazán jól esik^^
egyébként pedig egy nagy kalappal mindre a suliddal kapcsolatban <:-P meglátod, jó lesz^^ én nem féltelek téged, okos csajszi vagy :) bele-belenéztem a munkádba is, de eddig részletesen nem tudtam beleolvasni :) annyi viszont már most kiderült számomra, mennyire összetett és aprólékos egy ilyen íráselemzéses feladat :D nekem nem lenne türelmem hozzá, irigyellek érte :-*
hjaaaj, arról pedig én is oldalakat tudnék zengeni, mennyire felesleges a legtöbb dolog, amiről tanulok :roll: 20%-t, ha fölhasználom a jelenlegi ismereteimnek :lol: szuper. plusz szakmát szándékozok váltani... csúcs vagyok -.-" mindegy, tabula rasa! a rossz pénz sosem vész el... és amilyen kattant vagyok, nálam sose lehet tudni, hol kötök ki :D
apropó! ma beszéltem a hajtás oktatómmal, és már nem hajtás oktató :D gyorsan letudta :P talált valami jobban fizető, neki való állást, mert ez teljesen lefoglalta^^ ő tudja :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 7:52 
Könyvmoly

:-* iiigen, tök szupi, hogy sikerült bekerülnöm... :) én is boldogságos vagyok... hát, vannak ötleteim a kulcsokra, igen, bár inkább csak az egyikre... :D a face-s megdumcsizásban benne vagyok, nem tudom, mikor tudok felmenni, de szerintem olyan mélyrehatóan csak jövő hét hétvégén tudok nekiállni, most a sulira kéne kicsit koncentrálni... ha van egy kis időm, akkor gyorsan lefirkantom az ötleteket, de egyelőre még a kezdeti stádiumban van... :) viszont a képek megvannak hozzá, és nekem úúúgy, de úúúgy tetszenek... :D viszont a te ötleteidre kíváncsi lennék, szóval írhatnál majd... :) gondolom, a 3.lagos kulccsal (a választós, már nem tudom, h hanyadik xD) neked nem lesz sok gondod, mert ugye azt szeretted volna, de a 2.lagossal hogy állsz? :) végül ki lesz a férfifőszereplő? várom majd az üzidet... :)

ó, lehet, hogy nem küldtem el a szakdogát, mindjárt csatolom neked... :) de majd csak jövő hét utáni héten írj róla, mert utána már szívesebben foglalkozok vele, most csak magolok... :D

most én is megyek, tanulok, meg ilyesmi... :/ fú, lányok, de utálok magolni! a legutálatosabb dolog, hogy olyat kell beseggelned, amire soha nem lesz a vizsga után szükséged! :@ brrr...

na, szépséges hetet mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 14:22 
Fanfic-faló

Óh helloo :)

Kykym, már beszéltünk is ott, örülök, hogy bekerültél a kihívásra és ráadásul együtt indulunk a Csajok kategóriában :) Boldogság :x Kíváncsi vagyok, mit hozunk ki az ötleteinkből :) Rájöttél, már mit kezdesz a kulcsoddal? :D próbáltam agyalni, hátha beugrik valami megoldás, de egyelőre semmi. Ha van valami ötletet és kedved, akkor megdumálhatjuk facen, nehogy elszóljunk valamit, amit nem szabadna :)
Shanci bocsi :oops: tudod, milyen ez :)

Pittával, sulival mi újság? ^^
Minden rendben veled? :) Hogy telik a hétvége? :x

Kyky, a vizsgához előre is sok kitartást, bátorságot és egy nagy konténer kakát :P :D Jó lesz!
Egy apróság: ha minden igaz, nem kaptam meg a dolgozatodat mailen :oops: Elküldted? vagy kiment a buksidból? vagy én kevertem el vajon? :S orvosoljuk a problémát ^^

Hú, totál lefoglal agyilag a kihívás, nagyon be vagyok sózva :D úgyhogy most megyek is :oops: kihasználom a maradék szabadidőmet, aztán anyuval csajosdélután 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 11 (péntek), 10:13 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Amphe, mielőtt elfelejteném... gratulálok a jelentkezéshez! :) Jó lesz az, szerintem tök izgalmasak az ilyesmik. :)
Az a baj, hogy én csak most láttam az aláírásodon ezt a kis animációt, és én is jelentkeztem ugyan, hátha, az a női hely még szabad, de kétlem, mert még 9-én írták, azóta meg már 11-e van. :( Pedig olyan szívesen indulnék egy olyan kihíváson, ahol csupa téli történetek vannak. Na, mindegy, próba, cseresznye. :)

Amúgy annyira izgalmas, hogy ilyesmikkel foglalkozol, mármint tárgyalásokkal (pont, miután állandóan Haláli Testcserét néztem/nézek), szívesen olvasnék ilyesmikről, hogy hogyan zajlanak az események... ha van kedved és időd - akár priviben -, mesélhetnél. :)

Velem amúgy azon kívül, hogy elegem van, minden rendben. :D Jövő hét szerda (16-a) vizsga, úgyhogy egész hétvégén - kivéve, amikor suliban leszek - magolni fogok. Tegnap voltunk a temetésen, ami eléggé lehangolt, ma meg semmi dolgom nincsen, csak gondolkodni az élet nagy dolgain. :D

Shanci, merre jársz-kelsz, hiányzol! :D

Jaj, olyan jó lenne, ha sikerülne még besúvadni a játékba, annnnyira szeretnék! :( Itt már üstözni sem lehet, mert már csak a profi írók kellenek, másról meg sosem hallok - erről is csak az utolsó utáni pillanatban, tök véletlenül. :( Ah!
Na, mindegy. :/

Most megyek, nyomtatok magamnak dolgokat a hétvégére, plusz nézem a g-mailem, hátha írnak, hogy csodával határos módon mégis van szabad hely. *reménykedik*
Pusszancs :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 09 (szerda), 22:35 
Fanfic-faló

Sziasztok Lányok! :)

Bocsi a kis kimaradásért, elég zsúfolt a hetem. Már túl vagyok 3 zárthelyin, és holnap még jön egy, meg egy imitált tárgyalás vol 2 :D most védők leszünk ugyanabban az ügyben :)
Shanci, nem részletezem le annyira, nem létfontosságú, nem akarlak untatni sem és elég bonyolult is :D mind1.

Lányok! Valami nagy dologra szántam el magam :oops: Jelentkeztem kihívásra :D Életem első kihívása, úristen 8-> ;;) be vagyok sózva :) remélem, méltó leszek a csapatomhoz, és aki majd elolvassa az alkotmányomat, nem csalódik benne ^^
na szép, alkotmány, látszik, hogy alkotmányjoggal van tele a fejem -.- tegnap volt zárthelyim belőle, még mindig nem sikerült az agyamnak fellélegeznie :D

Még tanulok egy keveset, holnap reggel 8kor jogbölcselet zéhá, úgyhogy kell kis pihi :)
Nagyon kedvem lenne hétvégén Norbikával kirándulni egyet, de majd kiderül, milyen lesz az idő, meg a munkabeosztás :\

Remélem, veletek minden a legnagyobb rendben :) Ha lesz kicsike időtök, gyertek mesélni! Puszika :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 18:08 
Betűmániákus

de jóóó :x
azért olvass csak vissza, ha lesz úgy időd :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 9:39 
Könyvmoly

Most csak gyors vagyok, nincs időm visszaolvasgatni, de mindenkinek mindenhez nagy-nagy grat, meg ilyesmi, csak azért írok, hogy nehogy megharagudjatok, amiért ide nem írok, bezzeg a képajánlóba meg igen... :oops: Csak hát ugye meló van, és ráadásként elég sok is, szóval nincs időm. De azért nagyon nagyon :x és >:D< titeket, meg persze :-* -ok mindenkit! :) Remélem, mihamarabb tudok jelentkezni... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 03 (csütörtök), 16:01 
Betűmániákus

sziaaa!
vagy sziasztok! :x

amphe, de jó, hogy végre benéztél >:D< örülök, hogy pörgősen telik a szüneted :) a bíróságos csapatmunkához pedig gratulálok <:-P jól hangzik, bár tudod, mennyit értek hozzá :D szerintem akkor se lesz világosabb, ha leírod, de ha akarod, nagyon szívesen elolvasom^^ és ha már tanulmányi sikerekről beszélgetünk, akkor én is dicsekszem XD tegnap gyakorlaton sikerült egészségügyi szappant csinálni, és nagyon jó lett :D félretettük, hogy a következő csoport a miénkhez hasonlítsa az övét, aztán pedig adalékanyagként adjuk a kúpokhoz :)

Új kutyi? jaaaaaj 8-> képecske van róla?^^ imádom őket :lol:

KyKy, te is jelentkezz!! :-*

és tényleg tessék figyelni a Prófétát, mert érdemes :-P nagyon sok érdekességet tartalmaz a különszám, és nem csak a HP-t illetően, szóval... :D

amúgy semmi különös. a párom újabban néha-néha a menzán étkezik :D ő nem az a válogatós fajta, lévén, hogy jó nagy a családja, és az ilyesmiből tényleg minimális a vita, de azt mondta, ezt még ő se ette meg XD ennyit erről. valami zöldbabszerű trutyi, kolbász meg leves volt. meg valami takony, ami a papír szerint a krumplipüré... :roll:

én most kávézok, aztán angolozok, mert holnap nyelvtan teszt :-)
a szünetre nincs panaszom... az egyetemisták még a hétfő-keddet se kapták el, úgyhogy... :D nekem spec nem is hiányzik :roll: vagy mit tudom én :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 23:10 
Fanfic-faló

Szépestét! :oops:

Hát meglehetősen eltűntem, való igaz, így alakult ez a pár napom, de látom, Ti serénykedtetek :) Megpróbálok mindenre válaszolni!

Shancim, Veled kezdenék!
Örülök, hogy jobban lettél, és újra kis egészséges vagy ^^ Sajnálom, hogy egyáltalán nincs őszi szüneted, engem október közepén már csak ez éltet, hogy november elején kapok pár nap szünetet :oops: :) El sem tudom képzelni, hogy bírjátok, bár, ha sosem volt, akkor nyilván nem hiányoljátok annyira :P
Nekem ez a Pitta becenév nagyon tetszik, olyan kis egyedi, én egyik István ismerősömnek sem hallottam ezt a becenevet :D
Minden pasit lejózsizol? :D Ezen a kifejezésen konkrétan felsírtam a nevetéstől xD Meg így elképzelve is haláli vicces :D De lényeg, hogy a Zsenikéd nevét már megtanultad :D
Köszönöm, hogy válaszoltál a privátra, én is eléggé elragadtattam magam, nem lepődtem meg, hogy a Te kis lelkivilágodat is kiélezte... Főleg annak tudatában, Veletek is mi minden gusztustalan húzást megcsinálnak, hogy ellehetetlenítsék a továbbtanulást és miegymást... Úúúúúúúúh, inkább nem is kezdek bele megint, mert felforr a kis fejem :D
Jó sokat tanulsz, Drága, büszke vagyok, és felnézek Rád! Én ebben a pár napban képtelen voltam leülni a fenekemre a könyveim elé, pedig nyakamon van három zárt helyi is :| Nem hiszem, hogy meg tudom váltani a világot öt nap alatt, de mindent el fogok követni, ha már eddig lazsáltam és szétaludtam az agyam xD :( :oops:

KicsiKyky! :x
Nem lehetett kellemes az autópályás kaland! Én még sosem kerültem ilyen helyzetben, viszont anyukám nagypapájától már megtanultam, hogy mikor elkezd hűlni a levegőt, beköszöntenek a hűvösebb napok, a kocsiban mindenképpen kell lenni több pokrócnak, hogyha bármi gikszer beüt, meg ne fagyjuk, a megfázás kb a legkevesebb! Azonnal eszembe jutott most is a nagypapa, ahogy olvastam a soraidat! :) :( Biztos annak a végeredménye, hogy most takonykórban tengődsz, nem csodálom, már nagyon hidegek az esték és éjszakák. 70 ropi??? :| Hát, baromira nem jött jókor így karácsony előtt, fene vinné el :( Nem irigyellek benneteket...

Tudom, klisé, de ne idegeskedj, minden rendben lesz a vizsgán! Irdatlan drága a suli tényleg, de minden oktatás az, ne aggódj azon, hogy nem fog sikerülni! Van motivációd, van eszed, okos vagy és talpraesett! Ha jól esik, akkor sírd ki magad, egyél csokit, nyomjad a boldogsághormont, tegyél rá most magasról, hogy kilo e vagy nem :D egy-egy kocka finom kis csoki belefér :)
Szeretettel várom az anyagokat! csibebaba91@freemail.hu
Jogos, hogy a kézzel írott eredeti motyót jobban lehet elemezni :) hmm... Mit szólnál hozzá, ha a legközelebbi szabad hétvégére összedobnánk egy találkozót? :) A most következő kettő nem biztos, hogy megoldható, de igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogyha ráérsz, akkor jövő hétvégén becsüccsenhessünk valahová! ;;)

A rendőrfiúcskára ne akadj ki :D Tényleg nem feltétlenül az eszükről híresek, de rá se ránts :D Nevekből, üljön le, egyes intő; bár én még azt is meg merném kockáztatni, hogy ő pasiból a másik véglet, mikor tetszik neki valaki: tehát! találkoztam már olyan pajtással, aki annyira zavarba került a kedvelt hölgy láttán, hogy teljesen szétszórttá válik, hallja és felfogja, amit mondasz, de annyira koncentrálni akar mindenre, hogy elaprózza a figyelmét, ezáltal még annál is kevesebb dolog marad meg a buksijában, mint általában :D ez is egy lehetséges verzió lehet, nem? :)

Túl tökéletes? Ugyan már! Szoktunk így fogalmazni, de ilyen férfi és nő nem létezik! Mindenkinek más tetszik, más fontos, más a tökéletes, miből gondolod, hogy Te nem lennél elég jó neki? vagy bárki másnak? Nem szabad ennyire bizalmatlannak lenned saját magaddal szemben! Elképesztő, mennyire nem tartod magad becsben Drágám, ez engem elszomorít :oops: Tessék szeretni magad nagyon! :) Amint kibékülsz magaddal, rengeteg dolog rendbe fog jönni körülötted mindenféle erőfeszítés nélkül ^^ Minden buksiban dől el :) Ha lesz egy picike időd, gondolkodj el ezen :x (félreértés ne essék, nem kioktatni akarlak, csak bátorítani, ösztönözni Tégedet :) )

Horrormániás voltam, de mostanra elhagytam ezt a fétisemet, szinte egyáltalán nem nézek már ilyesmit :| egyik paranormal activity részt sem láttam...
A Chrome-ot nem ismerem valami behatóan, van nekem is, de csak akkor használom, ha valamit a Firefox nem indít el. Az explorert utálom.

Hú, miket is akartam még...
Ja igen, az egyéb élménybeszámolók xD

Tartalmasan töltöttük a hosszú hétvégét, ugyanis pénteken barátlavinában mulatoztam az őszi szünet örömére :D hétvégén Norbikával voltam, meg itthon szöszmötöltem, hétfőn is Norbiztam, elmentem vele dolgozni, meg meglátogattuk egyik barátját :)

Elmentünk kiskutya nézőbe ^^ Vett magának egy 8 hetes törzskönyves német juhász kölyköt :) Hát meg kell őt zabálni! Annyira kis virgonc, kis kedves, játékos, viszont nem hangos és nem túlságosan izgága :) Igazi álomebecske ^^ Egész délután dögönyöztem, szeretgettem :)
Keddet szerdát Norbival töltöttem, szabadnapos volt a melóban. Együtt főztünk, filmeztünk, bolondoztunk, sőt, még moziztunk is egyet tegnap este :P Éééééés nem a Fertőzést néztük meg xD :D Lopott idő volt a menü és nem csalódtam, baromi jó film! Mozgalmas, bár a mögöttes tartalma és a mai társadalom kifigurázása még nagyobb hangsúlyt kap, mint maga a cselekmény.
Arról szól, hogy abban a világban nem a pénz, hanem az idő a fizetőeszköz, munkáért fizetségként időt kapsz, ha veszel valamit, akkor idővel fizetsz, ha elfogy, akkor pedig meghalsz. Vannak különböző kerületek, ha úgy tetszik, hol szegényebbek, hol gazdagabbak az emberek... Ezt a körforgást és életet mutatja be, de persze nem ennyire egyszerűen :P :D
Érdemes megnézni, Justin Timberlake a főhős, a hölgyeményünk pedig Dakota Fanning :) vagy Jane az Alkonyatból, ha így egyszerűbb :D

Janeről jut eszembe... Áhh, most leszek megkövezve, de én bevallom, várom az alkonyat negyedik részét :| :oops: :) Nem Edwardért, hanem azért mert a könyvet anno megszerettem és kíváncsi vagyok, hogyan filmesítik meg. Tekintsünk el a vámpírok csillogásától és miegyébtől xD Édesanyám totálisan be van zsongva, nagyon várja már, szeretné velem megnézni moziban :) Norbi is megígérte, hogy meglessük, ha már eljött velem az eddigi összes mozifilmjére :D (és nem olvasta el a könyvet xD )
Kíváncsi leszek :)

Kyky, már írom a Romionét, ma este is azzal szöszölök :) Egész jól haladok, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle...

Jaj, és még valami! Emlékeztek az imitált bírósági tárgyalásra, amit gyakorlati óra keretében kellett eljátszanunk? :D Lement a tárgyalás, meg van az értékelés, és ha minden igaz, akkor ebben a félévben az én csapatom az első, akinek sikerült ügyészségként lecsukatni a vádlott személyt, akit amúgy az életben felmentettek :D Eddig, ha jól tudom, hat csapat mérkőzött meg különféle védelemmel szemben, és mindenki megbukott, mi győztünk először :D 10 év letöltendőt nyertünk xD
Most ez így elég zavaros, túl nagy az öröm, nem tudom normálisan és résztelesen leírni, de ha érdekel benneteket, akkor összeszedem magam és a kövi posztban vagy priviben leírok mindent :D nem ment valami zökkenő mentesen, de a lényeg, hogy nyertünk :D :D el sem hiszem! ^^

Na, lelövöm magam, nézek valami filmecskét :) Mondjuk House hetedik évadát :P
Ja, és kevésbé közérdekű közlemény, de ha minden jól megy pénzügyileg, akkor november 10-én megyünk pajtikkal Paul Kalkbrenner koncertre :) Kyky, ez neked talán többet mond, mint Shancinak ^^ Nagyon várom már!!!!! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 16:39 
Betűmániákus

Pipőőőőm! :x
válaszoltam a méledre, nagyon-nagyon köszönöm >:D< amint érkezek, elolvasom, és leírom a teljesen laikus, minden bizonnyal teljesen pozitív véleményemet :D tudom, hogy nagy a tét minden értelemben, de nem lesz baj, meglátod ;) :-* tudom, mondani könnyű, de a november szép hónap, az én hónapom. pontosan 5éve diplomált le a nővérem, szóvaaaaal :-Ą neked is sikerülni fog :x $star

én tanulok. megint kezdek begolyózni, de talán hétvégén több időm lesz :roll: most picit szünetelünk ezen a héten, de a következő héten én megyek hozzá :D alig várom. kicsit hosszú lesz, de ennyi áldozatot lehet hozni, és sajna kell is :( ami a nevét illeti, nem én találtam ki, régóta így becézik :) de Zsenikémnek csak én szólíthatom :D :D

jaj, egyébként hogy lássátok, nem vagyok teljesen elveszve alkotás-téren: katt a prófétára, mert néhány cikket biza én alkotok :lol: a különszámban a vezércikket, a következőben (hétvégiben) meg még többet. úgyhogy tessenek őket elolvasni! /:)

más nem történt.

apropó horror. a múltkor elég szépen kiveséztük az erre vonatkozó véleményünket: ki nem állhatom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 8:29 
Könyvmoly

Sziaaa!

Nem is volt jó, gondolhatod. Tökre para vaksötétben ott tobzódni az autópálya szélén, főleg, mikor apuék még el is indultak benzinkutat keresni. Aggódtam értük, de hála istennek nem sokáig mentek, mert hát a sárga angyal már jött is. Az autó ottmaradt Koroncón, kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele, majd a héten hívnak. Alsóhangon mondtak 70 rugót, amit tuti, hogy jól feltornáznak majd. :(

Na, tök jó, hogy a hosszú hétvégére rendbe jöttél, én meg átvettem a helyedet. Tiszta takony vagyok, és tegnap úgy görcsöltem, hogy azt hittem, belepusztulok. És nem a havi ajándék miatt, hanem mert egyszerűen nem jó a gyomrom. :(
Zsenikém? Ez aranyos! :D István az olyan hivatalos, a Pitta viszont aranyos. Ezt te találtad ki? Mások is így szólítják? :)

Meris adatlap...! Ugyan már, mostanában nem járok fel merire, kivéve egy-két törit, azt meg úgy is tudom, ha van nyú törid ugyebár, szóval ritkán nézek fel. Ha meg fel is nézek, nem olvasgatom én az adatlapokat. :D Na, akkor mindjárt írok is neked e-mailt. :)

Hogy álltok a horrorokkal? Ki látta már a Paranormal Activity 3-at? Hát, mi megnéztük hétfő este, és kész vagyok! Annyira ellentmondásos a 3 film, hogy az valami hihetetlen. Javítok: az első kettő még eléggé összefügg, de ez 3., ami mindkettő előzménye (kicsit Star Warsos a dolog, hogy utána csinálnak előzményeket), valami katasztrófa. Az egyben is mondanak részleteket a kicsi korukról, de a kettőben aztán végképp elég sok infóra derül fény, mégis teljesen máshogyan csinálták meg a 3. filmet, ami a kicsi korukban játszódik. Annyi kérdés felvetült bennem, és csak tobzódnak a "miértek". Ettől függetlenül azért tetszett, bár nem volt annyira félelmetes, és a változatosság kedvéért, a trailerben megint volt olyan jelent, ami a filmben nem volt benne, vagy máshogyan. :-S Nem is értem ezt amúgy, de a 2.-nél ugyanez volt...

Na, most megyek, tanulok. Igen, most aktívan belevetem magam a tanulásba. Rettentően parázok, lányok, éjszaka megint nem aludtam rendesen, teljesen le vagyok amortizálva. Gyűlölöm a vizsgákat, a tököm tele van velük, az érettségi után azt hittem, nem fogok ennyire parázni, de könnyelmű voltam, jobban félek, mint valaha. És tudjátok miért? Mert egy vagyont kiadtam az iskolára! 3 éves, félévente 80 rugó, plusz félévente a 40 ezres kreditek, és az egyéb kiadások: könyvek, kiadványok, kötelező jellegűen ajánlott segédletek, vonalzó, stb.. Aztán a vizsgára is 50(!) ezret kellett fizetni, plusz a szakdolgozat, egyszerűen katasztrófa. Kiadtam érte egy csomót, és nem sikerül? Öngyilkos leszek! :(
Na, de mindegy, ne is beszéljünk erről, mert elmegy az életkedvem, az a kevés is, ami van. :((

Ja, és közben meg majd mennem kell temetésre valamikor a héten vagy a jövő héten, mert meghalt egy rokon, miközben egy másik kórházba került. :-S Eh, nincs túl jó kedvem...

Szép hetet nektek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 30 (vasárnap), 15:29 
Betűmániákus

sziaa! :-*

jajj :-S ez a lerobbanós eset nagyon nem hangzik jól :( mi volt a baj? :o sajnálom :-(
kösz, péntek estére már helyre is jöttem :) nem tudom mi volt velem, de hála Istennek csak átmeneti "rövidzárlat" :D

nevek?
eleinte őt is lejózsiztam, mondtam is neki, és nevetett :D és igenis minden hímnemű Józsi, amíg meg nem tanulom a nevét... de ez egy hosszabb folyamat, nálam időt igényel :P úgyhogy vannak még reménytelenek, pl. mint a rendőr akárkid ;)
hogy hogyan hívom? :D ez kérlek, változó... legtöbbször Pittának, de van hogy egyszerűen István... de ha jó kedvem van, Zsenikém :D

mél címet ide nem írok, de a meris adatlapomon föl van tüntetve már nagyon régóta :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 29 (szombat), 8:50 
Könyvmoly

Üdv! *fáradt köszönés*

Csajok, ne tudjátok meg! Kész vagyok... tegnap megint lerobbantunk az autópálya kellős közepén. Komolyan, a kis tököm is tele van, hogy ez az autó állandóan cserbenhagy minket, és állandóan az autópályán. Ez már az elég sokadik alkalom. Két órán keresztül álldogáltunk kint az autópálya szélén, a szél süvített, azért nem is volt meleg, sz@rrá fagytam. Mi lett volna, ha mondjuk tél van, és csak úgy repkednek a mínuszok?! Végül rokont hívtunk hogy vontasson el minket ide, szóval a betervezett hét helyett, hazaértünk fél tizenegyre. Katasztrofális volt, senkinek nem kívánom, maximum az ellenségeimnek. De azoknak a teles verziót... pl. öcsémnek. Kezd nagyon-nagyon tele lenni vele a púpom, ha így folytatja, szerintem egy életre megutálom. :(

Milyen igazad van már, Shanci! :D Nevekből tényleg bukásra áll. xD Nem tudom, mindenesetre én imádom. :D Van róla két képem, ha érdekel... :-P De adjál már egy e-mail cííímet! Már kértem múltkor is... :( :((

Jobban vagy már? Enned muszáj, drágám, szóval remélem, leerőltettél valamit a torkodon. :(
Minden pasi Józsi? :D Az oké hogy Pitta akár lehetett az is, mert mindkét név elég régi, meg sztem hasonló kaliberű, de hogy minden pasi az legyen? :-P Ej-ej!
Tényleg, amúgy Pittát hogyan szólítod? Így Pitta, vagy Pisti vagy hogy? :)

Na, megyek, szenvedek tovább... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 10:38 
Betűmániákus

hm-hm.
én is reménykedem.
amúgy... rá se birok nézni semmilyen kajára :roll:

kösz az ölelgetést, kedves vagy :x >:D<

és ha csak a névmemója rossz? :lol: mert úgy látom, nevekből intője lenne...
én se jegyeztem meg Pitta nevét, állandóan lejózsiztam. nekem minden pasi Józsi :D
én azt mondom, hátha :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 9:43 
Könyvmoly

Shanci :x

Basszusi, ma semmit nem dolgoztam még... vagyis de, kb. öt percig. Egyébként egész nap itt lógok. xD Jaj, most olvasgattam a fénypontokat, és megtaláltam magamat is. :D Lilyana posztolt ki, de mondta is, hogy beteszi, mert ez szerinte vicces volt. :) Szerintem annyira mondjuk nem, mint amilyenek szoktak lenni, de ki tudja, kinek, mi tetszik. :)

Örülök, hogy kicsit jobb, talán délutánra még jobb lesz. Szurkolok. :) Nem köplek ki, ha savanyú vagy, inkább megölelgetlek: >:D< ;)

Igen, engem sem zavar, hogy kis szerencsétlen, de tudod, ő az az estélytelen kategória, amit mondtam. :( Tényleg nagyon jó pasi, nem kellenék én neki... :( De azért akkor is édes, hogy mosolyog, na. :) Beszélni? Nem igazán, tudod, ő volt az, aki elfelejtette, hogy már egyszer letárgyaltuk, hogy Kriszti vagy Kriszta. :( Szóval, minek beszéljek vele, ha egy másodpercen belül úgyis elfelejti? :-S Így marad a távolról imádás. :) (szomorkás mosoly)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 9:27 
Betűmániákus

ühüm. bocs, ha savanyú vagyok, köpjetek ki :D
amúgy jobb egy picit... ittam egy pohár joghurtot, de még mindig nem az igazi :-S

juuuuj, pasas? 8-> örülök :x nem baj az, ha sutácska, majd te fölokosítod ;) a mosoly nagyon sokat jelent :mrgreen: hűűű... és nem lehetne vele beszélni? vagy mit tudom én... hátha maradnak a jelzések :P

*szurkol*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 9:11 
Könyvmoly

:( Hát, nem tudom, eddig én csak dicséretet hallottam róla, explorert szokták szidni (néha jogosan...), na, mindegy. :)

szarul vagy? az nem jó... :( pont hétvégére betegszel meg? ej, gyógyulgass! :)
érződik is, hogy szarul vagy, a hsz-ed is kicsit olyan morcos... :) :x

áh, most ment ki a szerelmem, és rám mosolygott... :x :D jaj, most fogok elolvadni... úúúgy imádom, pedig olyan kis butus... :) elmesélem, mit alkotott tegnap... :)

Van nálunk egy Bira vezetéknevű srác, mire mondja az egyik kollégám, hogy ő azt hitte, Biró, mire megszólal egy harmadik, hogy már csak egy "k" betűt kéne beletenni a nevébe, mire nekem rögtön leesett, hogy mire gondolt, ellenben a srácnak (aki azt hitte, hogy Biró) nem. Aszondja: "Birak? Az úgy nem értelmes..." Másik srác nevetve: "Na, gondolkodj még egy kicsit!" Szerelmem egy perc után mosolyogva, hogy érti megszólal: "Bika?" xDDDD Úgy röhögtem, pedig nem akartam kinevetni... biztos nem esett neki jól, mert rám nézett, hogy min kuncogok, de nem tudtam megállni. :D Rendőrök, látszik, hogy butusok és a legalapvetőbb dolgok nem esnek le nekik...
Másik srác reakciója is vicces volt még, aszondja: "Ne legyél hülye, ne viselkedj úgy, mint a VV-ből az egyik srác... (nem jut eszembe a neve, az, aki kiesett legelőször, és a vízcsapból is ő folyt kb.... )
Birka, nekem egyből ez jutott eszembe. :) Na, mindegy, az én "bikám" megszólalt... :D Ettől függetlenül imádom. Olyan helyes - illetve szerintem -, tipikus olyan pasi, aki nekem rohadtul bejön. Magas, férfias, nem cingár, mély hangú, és mikor mosolyog, újra és újra belészerelmesedem... :x (Most is épp jött, és megint mosolygott rám. :x :-O Nem is tudom, mire vélni ezeket a mosolygásokat... :/ ) Na, mindegy, megyek, álmodozom tovább. :D

Pusszancs :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra