Szépestét!

Hát meglehetősen eltűntem, való igaz, így alakult ez a pár napom, de látom, Ti serénykedtetek

Megpróbálok mindenre válaszolni!
Shancim, Veled kezdenék!
Örülök, hogy jobban lettél, és újra kis egészséges vagy ^^ Sajnálom, hogy egyáltalán nincs őszi szüneted, engem október közepén már csak ez éltet, hogy november elején kapok pár nap szünetet

El sem tudom képzelni, hogy bírjátok, bár, ha sosem volt, akkor nyilván nem hiányoljátok annyira

Nekem ez a Pitta becenév nagyon tetszik, olyan kis egyedi, én egyik István ismerősömnek sem hallottam ezt a becenevet
Minden pasit lejózsizol?

Ezen a kifejezésen konkrétan felsírtam a nevetéstől xD Meg így elképzelve is haláli vicces

De lényeg, hogy a Zsenikéd nevét már megtanultad

Köszönöm, hogy válaszoltál a privátra, én is eléggé elragadtattam magam, nem lepődtem meg, hogy a Te kis lelkivilágodat is kiélezte... Főleg annak tudatában, Veletek is mi minden gusztustalan húzást megcsinálnak, hogy ellehetetlenítsék a továbbtanulást és miegymást... Úúúúúúúúh, inkább nem is kezdek bele megint, mert felforr a kis fejem

Jó sokat tanulsz, Drága, büszke vagyok, és felnézek Rád! Én ebben a pár napban képtelen voltam leülni a fenekemre a könyveim elé, pedig nyakamon van három zárt helyi is

Nem hiszem, hogy meg tudom váltani a világot öt nap alatt, de mindent el fogok követni, ha már eddig lazsáltam és szétaludtam az agyam xD

KicsiKyky!

Nem lehetett kellemes az autópályás kaland! Én még sosem kerültem ilyen helyzetben, viszont anyukám nagypapájától már megtanultam, hogy mikor elkezd hűlni a levegőt, beköszöntenek a hűvösebb napok, a kocsiban mindenképpen kell lenni több pokrócnak, hogyha bármi gikszer beüt, meg ne fagyjuk, a megfázás kb a legkevesebb! Azonnal eszembe jutott most is a nagypapa, ahogy olvastam a soraidat!

Biztos annak a végeredménye, hogy most takonykórban tengődsz, nem csodálom, már nagyon hidegek az esték és éjszakák. 70 ropi???

Hát, baromira nem jött jókor így karácsony előtt, fene vinné el

Nem irigyellek benneteket...
Tudom, klisé, de ne idegeskedj, minden rendben lesz a vizsgán! Irdatlan drága a suli tényleg, de minden oktatás az, ne aggódj azon, hogy nem fog sikerülni! Van motivációd, van eszed, okos vagy és talpraesett! Ha jól esik, akkor sírd ki magad, egyél csokit, nyomjad a boldogsághormont, tegyél rá most magasról, hogy kilo e vagy nem

egy-egy kocka finom kis csoki belefér

Szeretettel várom az anyagokat!
csibebaba91@freemail.huJogos, hogy a kézzel írott eredeti motyót jobban lehet elemezni

hmm... Mit szólnál hozzá, ha a legközelebbi szabad hétvégére összedobnánk egy találkozót?

A most következő kettő nem biztos, hogy megoldható, de igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogyha ráérsz, akkor jövő hétvégén becsüccsenhessünk valahová!
A rendőrfiúcskára ne akadj ki

Tényleg nem feltétlenül az eszükről híresek, de rá se ránts

Nevekből, üljön le, egyes intő; bár én még azt is meg merném kockáztatni, hogy ő pasiból a másik véglet, mikor tetszik neki valaki: tehát! találkoztam már olyan pajtással, aki annyira zavarba került a kedvelt hölgy láttán, hogy teljesen szétszórttá válik, hallja és felfogja, amit mondasz, de annyira koncentrálni akar mindenre, hogy elaprózza a figyelmét, ezáltal még annál is kevesebb dolog marad meg a buksijában, mint általában

ez is egy lehetséges verzió lehet, nem?

Túl tökéletes? Ugyan már! Szoktunk így fogalmazni, de ilyen férfi és nő nem létezik! Mindenkinek más tetszik, más fontos, más a tökéletes, miből gondolod, hogy Te nem lennél elég jó neki? vagy bárki másnak? Nem szabad ennyire bizalmatlannak lenned saját magaddal szemben! Elképesztő, mennyire nem tartod magad becsben Drágám, ez engem elszomorít

Tessék szeretni magad nagyon!

Amint kibékülsz magaddal, rengeteg dolog rendbe fog jönni körülötted mindenféle erőfeszítés nélkül ^^ Minden buksiban dől el

Ha lesz egy picike időd, gondolkodj el ezen

(félreértés ne essék, nem kioktatni akarlak, csak bátorítani, ösztönözni Tégedet

)
Horrormániás voltam, de mostanra elhagytam ezt a fétisemet, szinte egyáltalán nem nézek már ilyesmit

egyik paranormal activity részt sem láttam...
A Chrome-ot nem ismerem valami behatóan, van nekem is, de csak akkor használom, ha valamit a Firefox nem indít el. Az explorert utálom.
Hú, miket is akartam még...
Ja igen, az egyéb élménybeszámolók xD
Tartalmasan töltöttük a hosszú hétvégét, ugyanis pénteken barátlavinában mulatoztam az őszi szünet örömére

hétvégén Norbikával voltam, meg itthon szöszmötöltem, hétfőn is Norbiztam, elmentem vele dolgozni, meg meglátogattuk egyik barátját
Elmentünk kiskutya nézőbe ^^ Vett magának egy 8 hetes törzskönyves német juhász kölyköt

Hát meg kell őt zabálni! Annyira kis virgonc, kis kedves, játékos, viszont nem hangos és nem túlságosan izgága

Igazi álomebecske ^^ Egész délután dögönyöztem, szeretgettem

Keddet szerdát Norbival töltöttem, szabadnapos volt a melóban. Együtt főztünk, filmeztünk, bolondoztunk, sőt, még moziztunk is egyet tegnap este

Éééééés nem a Fertőzést néztük meg xD

Lopott idő volt a menü és nem csalódtam, baromi jó film! Mozgalmas, bár a mögöttes tartalma és a mai társadalom kifigurázása még nagyobb hangsúlyt kap, mint maga a cselekmény.
Arról szól, hogy abban a világban nem a pénz, hanem az idő a fizetőeszköz, munkáért fizetségként időt kapsz, ha veszel valamit, akkor idővel fizetsz, ha elfogy, akkor pedig meghalsz. Vannak különböző kerületek, ha úgy tetszik, hol szegényebbek, hol gazdagabbak az emberek... Ezt a körforgást és életet mutatja be, de persze nem ennyire egyszerűen

Érdemes megnézni, Justin Timberlake a főhős, a hölgyeményünk pedig Dakota Fanning

vagy Jane az Alkonyatból, ha így egyszerűbb
Janeről jut eszembe... Áhh, most leszek megkövezve, de én bevallom, várom az alkonyat negyedik részét

Nem Edwardért, hanem azért mert a könyvet anno megszerettem és kíváncsi vagyok, hogyan filmesítik meg. Tekintsünk el a vámpírok csillogásától és miegyébtől xD Édesanyám totálisan be van zsongva, nagyon várja már, szeretné velem megnézni moziban

Norbi is megígérte, hogy meglessük, ha már eljött velem az eddigi összes mozifilmjére

(és nem olvasta el a könyvet xD )
Kíváncsi leszek

Kyky, már írom a Romionét, ma este is azzal szöszölök

Egész jól haladok, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle...
Jaj, és még valami! Emlékeztek az imitált bírósági tárgyalásra, amit gyakorlati óra keretében kellett eljátszanunk?

Lement a tárgyalás, meg van az értékelés, és ha minden igaz, akkor ebben a félévben az én csapatom az első, akinek sikerült ügyészségként lecsukatni a vádlott személyt, akit amúgy az életben felmentettek

Eddig, ha jól tudom, hat csapat mérkőzött meg különféle védelemmel szemben, és mindenki megbukott, mi győztünk először

10 év letöltendőt nyertünk xD
Most ez így elég zavaros, túl nagy az öröm, nem tudom normálisan és résztelesen leírni, de ha érdekel benneteket, akkor összeszedem magam és a kövi posztban vagy priviben leírok mindent

nem ment valami zökkenő mentesen, de a lényeg, hogy nyertünk

el sem hiszem! ^^
Na, lelövöm magam, nézek valami filmecskét

Mondjuk House hetedik évadát

Ja, és kevésbé közérdekű közlemény, de ha minden jól megy pénzügyileg, akkor november 10-én megyünk pajtikkal Paul Kalkbrenner koncertre

Kyky, ez neked talán többet mond, mint Shancinak ^^ Nagyon várom már!!!!!

Puszi nektek