Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:15

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 141 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dorian Severitus gyűjteménye és egyebek :)
HozzászólásElküldve: 2012 június 03 (vasárnap), 13:02 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Rossz hírt hoztam. Nem várható több frissítés, vagy újabb, Dorián féle remekmű. Búcsúzunk hát egy remek írótól, egy jó baráttól és egy nagyszerű embertől.
R.I.P. Dorián!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 05 (vasárnap), 14:56 
Szárnybontogató

meichan írta:
Halika! :)

Olvastam az újabb mesét és nagyon tetszett :) Nekem ez lett a kedvencem ;;) :) A többit is imádom,de egyenlőre ez a kedvenc mert minden benne van ami egy meghitt meleg otthont idéz nekem :) Hm és pont ezt hagytam ki a véleményemből :-P :)

Oh tudom,hogy van még pár törid amit még nem olvastam de igyekszem pótolni csak eddig nem volt rá időm,de ahogy időm is engedi olvasok és hagyok véleményt aztán ide kiírom,hogy mikor melyiknél keressél kritikát tőlem ;) :)

A kihívásos törtidre is kíváncsi vagyok de tudom,hogy addig még sokat kell várnom főleg,hogy megtudjam majd melyiket írtad te :) A többit pedig ugyan olyan intenzitással várom mint eddig bármikor is fognak jönni :) ;)

Szia mei! :D

Igazán örülök, hogy tetszett Neked! :) És ráadásul pont ez lett a kedvenced? Nem gondoltam volna, hiszen ez nem éppen olyan lett, mint a többi. Olvastam a véleményedet is, s mindjárt válaszolok is rá, csak el kell jutnom oda :P

Tényleg van még pár, de van, amit talán jobb is, ha nem látsz :mrgreen: Csak saját felelősségre a többit ;) Azonban minden kritikádat szívesen fogom látni :) Előre is köszi értük!

Ami a kihívásos törit illeti, szerintem egyből tudni fogod, hogy melyiket csináltam én, mert elég nehéz lesz a profikkal versenybe szállni. Ami a leggyatrább, na, az lesz az enyém :D

A többi pedig szépen sorban jönni fog. Köszönöm a türelmedet! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 05 (vasárnap), 14:33 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Jahm, nincs minden elfelejtve, csak szegény Átkozott csere, igaz? Még akkor foglalkoztál vele, amíg nem jött rád ez a szösszenet-mánia és egyéb extrém párosok írása... :((
De most akárhányszor a merire nézek, mindig ilyenekkel van tele - ami olyan érzést kelt, mint aki rég elfeledte a régi történetét, és az újakkal nyomul inkább egyfolytában. Nyüff. -.- *morcos*
Enyhén szólva régi klasszikus, regényszerető vagyok, ha eddig nem látszott volna. XD Egyébiránt ha eljutsz szegény történetig, még hány fejezet lesz?
(Jah, és gondolom, msn-ről sem ok nélkül lettem eltüntetve, igaz? Mert hogy alant látom, hogy Bellindával megy a csevej, de én amúgy aztán hónapok óta nem láttalak, nyilvánvaló okkal.)

Na, ez most meglepett! Már bocsi, de nem gondoltam, hogy Téged érdekel bármelyik firkálmányom :) Főleg nem az Átkozott csere. Egyébként nincs elfelejtve, és még folytatni is fogom. Hogy pontosan hány fejezet lesz azt még nem tudom. Sose tudom előre...

A szösszenet mánia most tényleg rámjött, az extrém párosokról már ne is beszéljünk (gondolom a Minerva/Perselus sztorikra gondolsz) :D Tényleg fura, de most valahogy ezekhez jobban jönnek az ötletek.

Visszatérve az Átkozott cseréhez. Én úgy tudtam, hogy Neked nem tetszik, legalábbis mintha írtad volna, hogy nem szeressed az ilyen stílusú történeteket. (Talán ezért is lepett meg a dolog) Ha tévedek, akkor sorry, igazán boldog vagyok, hogy mégis sikerült elnyernie a tetszésedet. Remélem, hogy későbbiekben is hasonlóan lesz, s nem fog csalódást okozni :)

(Az msnről nem tudok nyilatkozni, mivel szar. Magam se tudom, hogy ki az, aki fent van, mert nem látom. Bellindával is csak azért beszélgetek, mert emaileket írogatunk egymásnak. Kérdezd meg tőle nyugodtan. Sajnos több ismerősöm is megerősítheti, hogy nem működik az msn-em. Nem én találtam ki, s nincs is oka annak, hogy éppen veled nem tudok beszélni. Nem is tudom, hogy milyen okom lehetne? :-? Egyébként én se láttalak már hónapok óta fent, de nyilván ez azért van, amit fentebb már említettem. A jelek szerint te ott vagy, csak én nem látlak :? Erre most sajnos mást nem tudok mondani. A lényeg, hogy nem direkt csináltam. (Ha hiszed, ha nem))

Minden esetre köszönöm az érdeklődésedet! Remélem, hogy a későbbiekben is megtisztelsz a figyelmeddel! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 05 (vasárnap), 13:36 
Betűmániákus

Jahm, nincs minden elfelejtve, csak szegény Átkozott csere, igaz? Még akkor foglalkoztál vele, amíg nem jött rád ez a szösszenet-mánia és egyéb extrém párosok írása... :((
De most akárhányszor a merire nézek, mindig ilyenekkel van tele - ami olyan érzést kelt, mint aki rég elfeledte a régi történetét, és az újakkal nyomul inkább egyfolytában. Nyüff. -.- *morcos*
Enyhén szólva régi klasszikus, regényszerető vagyok, ha eddig nem látszott volna. XD Egyébiránt ha eljutsz szegény történetig, még hány fejezet lesz?
(Jah, és gondolom, msn-ről sem ok nélkül lettem eltüntetve, igaz? Mert hogy alant látom, hogy Bellindával megy a csevej, de én amúgy aztán hónapok óta nem láttalak, nyilvánvaló okkal.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 05 (vasárnap), 12:01 
Fanficbúvár

Olvastam az újabb mesét és nagyon tetszett :) Nekem ez lett a kedvencem ;;) :) A többit is imádom,de egyenlőre ez a kedvenc mert minden benne van ami egy meghitt meleg otthont idéz nekem :) Hm és pont ezt hagytam ki a véleményemből :-P :)

Oh tudom,hogy van még pár törid amit még nem olvastam de igyekszem pótolni csak eddig nem volt rá időm,de ahogy időm is engedi olvasok és hagyok véleményt aztán ide kiírom,hogy mikor melyiknél keressél kritikát tőlem ;) :)

A kihívásos törtidre is kíváncsi vagyok de tudom,hogy addig még sokat kell várnom főleg,hogy megtudjam majd melyiket írtad te :) A többit pedig ugyan olyan intenzitással várom mint eddig bármikor is fognak jönni :) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 05 (vasárnap), 10:28 
Szárnybontogató

Kedves Mindenki, aki erre jár!

Örömmel jelentem, hogy felkerült a 6. esti mese, melynek címe: Hogyan lett Harryből Potter és Perselusból James Bond?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92657

Kissé fura, de remélem, hogy azért tetszeni fog majd ;) Ez lett az eddigi leghosszabb, szóval már több mint egy perces :)
Hamarosan jön a következő! ;)

Mivel most már gőzerővel csinálom a Severitus Kihívásra is a történetet (jól van, csinálgatom :D ), így egy kicsit lassabban jön majd a frissítés, de egyik történet sincs elfelejtve.

Következő az Ééééés, felvétel legújabb fejezete lesz, de aztán sorba jön a többi is. Továbbra is él, hogy ha bárkinek bármilyen ötlete van, hogy miként szenvedjenek kedvenc színészeink, esetleg van kedvenc jelenet, amit szívesen látnátok viszont (egy kissé átdolgozva), az írjon bátran! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 04 (szombat), 16:06 
Szárnybontogató

Bellinda írta:
Szia!
Hogy itt is várjon valami... 8)
Nem akarok pofátlan lenni - igen, ez az lesz -, de nincs kedved folytatni az Éééééés felvétel! című remekművedet? (Lilyéken dolgozom ám éppen :roll: ) *nemcélozgat, nem ám, mert jókislány*
Szerintem más is örülne egy újabb fejezetnek. :)
Persze, csak ha van ötleted, de ha nincs, akkor szívesen segítek. ;;)

Szia Bellie!

Imádom, ha vár valami :D
Hajajj... Az Éééés, felvétel! Nincs elfelejtve :D Már el van kezdve, s ötletek is vannak hozzá, már csak lelki erő kellene. :P Ötleteknek azért mindig örülök, szóval ne kímélj ;)

Lilyéket pedig nagyon várom már ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 03 (péntek), 21:27 
Szárnybontogató

Szia!
Hogy itt is várjon valami... 8)
Nem akarok pofátlan lenni - igen, ez az lesz -, de nincs kedved folytatni az Éééééés felvétel! című remekművedet? (Lilyéken dolgozom ám éppen :roll: ) *nemcélozgat, nem ám, mert jókislány*
Szerintem más is örülne egy újabb fejezetnek. :)
Persze, csak ha van ötleted, de ha nincs, akkor szívesen segítek. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 02 (csütörtök), 10:39 
Szárnybontogató

Havva írta:
Szeretem az írásaid, mostanában különösen az esti meséket. Nem tudom, milyen hosszúra tervezed a sorozatot, de nagyon szeretném, ha kiderülne, hogy Harry vajon vér szerinti fia Perselusnak, vagy örökbe fogadta, miért élnek együtt, szóval, mik az előzmények. És nagyon jó lenne, ha minden napra jutna egy mese! :-)

Örülök, hogy tetszenek! :) Még én se tudom, hogy milyen hosszú lesz, mert ha éppen eszembe jut valami, azt leírom és ebből lesz a mese :) Az előzményekre még nem is gondoltam, hiszen ezek csak kis egypercesek, de majd megpróbálom beleszőni egy mesébe, jó? Mondjuk a következőbe... Nem is rossz ötlet! :D Az, hogy minden napra jusson egy, azt nem tudom ígérni, de majd igyekszek gyakran frissíteni. Köszi az érdeklődést! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 22:17 
Szárnybontogató

Szeretem az írásaid, mostanában különösen az esti meséket. Nem tudom, milyen hosszúra tervezed a sorozatot, de nagyon szeretném, ha kiderülne, hogy Harry vajon vér szerinti fia Perselusnak, vagy örökbe fogadta, miért élnek együtt, szóval, mik az előzmények. És nagyon jó lenne, ha minden napra jutna egy mese! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 13:25 
Szárnybontogató

Éééés fel is került a Griffendél vs. Mardekár 4. története, melynek címe: Két ember kis helyen is elfér (Szerintem ez már mindent elmond, hogy mi is lesz itt a "gond" :D )

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94035

Továbbá feltöltöttem az esti mesékhez is egy újabbat, így már a 4. és az 5. is elbírálás alatt áll. (Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy aki már feltöri, az hagyjon is pár sor véleményt maga után, mert az üres kritikák elég bosszantóak, s őszintén meg kell mondanom, hogy egy kicsit el is veszik a kedvem a feltöltéstől... Nem akarok fenyegetőzni, mert tényleg nem szoktam, csak meg szerettelek volna kérni Benneteket, hogy ha lehet, akkor mellőzzétek ezt. Akinek nem inge, az nem veszi magára :D )

szerk.: A negyedik mese felkerült! Már az ötödik is! :D

Egyébként jó szórakozást! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 10:26 
Szárnybontogató

Dorian írta:

Ma is lesz egy frissítés, méghozzá a Minerva/Perselus szösszenet fog bővülni egy új (ismét hosszabb) fejezettel. Remélem, hogy az is tetszeni fog majd :D
Addig is üdv! :)[/color]

Tényleg? :mrgreen: Király, már várom teljes egészében.
Ugyan, a bétázás semmiség. Különben is, neked bármikor bármit :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 10:25 
Fanficbúvár

Uh tényleg regény hosszúságú lett :) Meló közben írtam,vagyis meló helyett :-P Hm nagyon örülök Minervás/Pitonos frissnek :) ;;) A legnagyobb bajom az,hogy ma el kell mennem itthonról és csak este leszek úgy nagyjából 9 tájékán de remélhetőleg addigra mind a kettő fent lesz és lesz mit olvasnom ;) :)

Oh akkor tessék szépen nekilátni a kihívásos sztorinak nehogy elmaradj vele :) Azt hiszem az most a fontosabb hiszen annak határideje van,de azért nem fogok haragudni ha közben egy-két aranyos esti mesét is kapok ;) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 9:12 
Szárnybontogató

meichan írta:

Végre felengedték az Eddig és nem tovább nevezetű történeted és munkaidőben el is olvastam gyorsan :) Oh és igen hagytam egy aprócska nyomot is magam után,hogy ott jártam :D
Nagyon tetszett és imádtam :) :) Szóval most nagyon várom a folytatást ;;) Az esti mesét sajna még nem engedték fel és igen nehéz ám megállnom,hogy ne törjem fel az újakat de a türelem mesét meg minden egyéb mást terem :-P ;;) Szóval eddig sikerrel jártam és bűnöztem :) :)
Persze ez nem jelenti azt,hogy nem nézem félóránként,hogy mi is a helyzet :-P :)

Hahó mei! :D

Tényleg sikeresen felkerült, s már olvastam is a regényhosszúságú kritikádat. Úgy örülök neki! :D Hálásan köszönöm! Igyekszek egy épkézláb választ is kreálni hozzá.
A folytatás most egy kissé késni fog, mert már egy kicsit el vagyok maradva a Kihívásos történettel, és még az Ééééés, felvétel miatt is nyaggatnak, de ez is be írva a naptárba.

Hogy a mese mikor fog felkerülni, az még kérdés, de köszönöm a türelmedet. (Még jó, hogy nem töltöttem fel a következőt, így lesz majd valami érdekes későbbre is :D)

Ma is lesz egy frissítés, méghozzá a Minerva/Perselus szösszenet fog bővülni egy új (ismét hosszabb) fejezettel. Remélem, hogy az is tetszeni fog majd :D
Addig is üdv! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 31 (kedd), 13:56 
Fanficbúvár

Végre felengedték az Eddig és nem tovább nevezetű történeted és munkaidőben el is olvastam gyorsan :) Oh és igen hagytam egy aprócska nyomot is magam után,hogy ott jártam :D
Nagyon tetszett és imádtam :) :) Szóval most nagyon várom a folytatást ;;) Az esti mesét sajna még nem engedték fel és igen nehéz ám megállnom,hogy ne törjem fel az újakat de a türelem mesét meg minden egyéb mást terem :-P ;;) Szóval eddig sikerrel jártam és bűnöztem :) :)
Persze ez nem jelenti azt,hogy nem nézem félóránként,hogy mi is a helyzet :-P :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 31 (kedd), 12:11 
Szárnybontogató

Üdv, Mindenkinek!

Friss hírek! :D

Felkerült az Eddig és nem tovább 3. fejezete! Innentől már folytatódik a Kihíváson felkerült történet. Jó szórakozást! A bétázást Bellinda vállalta, amiért hálám örökké üldözni fogja! (Csak utol ne érjen, mi? ;) )

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94134

Továbbá fel lett töltve egy újabb esti mese, szám szerint a negyedik, melynek címe: Perselus papa és a vérfarkas a konyhakertben. Még elbírálás alatt áll, szóval türelem :)
Elkészült időközben az ötödik is, de azért annyira még nem akartam rohanni, szóval azt majd később töltöm fel. A címét azért elárulom: A Félvér Herceg és a hatalmas egója, avagy mire is jó a bájitalos fiola.

Addig is jó olvasást Nektek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 31 (kedd), 9:44 
Szárnybontogató

sámli írta:
Szija elolvastam a Eddig és nem tovább történetedet nagyon de nagyon tetszett...ÉS csak annyit tudok neked mondani: Mikor lesz friss??? :D

Halihó! :D Nagyon örülök, hogy tetszett! Nem tudom, hogy meddig olvastad (gondolom a második fejezetig), de már fel van töltve a harmadik is, csak még elbírálás alatt áll. Folyamatosan fog frissülni, csak most a Severitus kihívás miatt egy kissé lassabban, de azért igyekezni fogok.

Bellinda írta:
Helló!
Gondoltam, kivételesen nem az msnre írok reggelre egy kis üzenetet neked. :mrgreen: (bár nem tartom kizártnak, ha még sokáig ébren leszek, akkor ott is vár valami.)
Hát a kritikaírással jól elmaradtam... de igyekszem pótolni hiányosságaimat, tudom, mára ígértem, de ez nem akart összejönni, igaz, van még egy órám éjfélig. Bár elszoktam mondani máshol a véleményem, szó se róla. :roll: Mindegy, nem leszek/vagyok lusta.
A fejezet miatt jöttem, folytattam az átnézést, de agyilag már annyira kimerült vagyok, hogy nem megy tovább. (fizikailag persze semmi gond...) Reggel befejezem.
No, ennyit akartam - azt hiszem.
Előre is szép napot!
Üdv,
Bellie

Szia Bellie! ("e"-vel kell írni :?: )

Meg is lepett, hogy az msn üres :D Elmaradtál a kritikákkal? Tragikus! Megbocsáthatatlan!!! Mégis hogy képzelted? He? :mrgreen: A véleménynyilvánításról, inkább máshol XD
Azt hiszem, hogy itt is el kell ismételnem... Nem. Kell. Kapkodni. A. Fejezettel! Örülök, hogy egyáltalán elvállaltad XD Bármikor lesz kész, az tökéletesen megfelel! Szóval nyugi, és örök hála érte! :D
Azt hiszem, hogy én is csak ennyit akartam :)
Üdv,
Én ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 23:06 
Szárnybontogató

Helló!
Gondoltam, kivételesen nem az msnre írok reggelre egy kis üzenetet neked. :mrgreen: (bár nem tartom kizártnak, ha még sokáig ébren leszek, akkor ott is vár valami.)
Hát a kritikaírással jól elmaradtam... de igyekszem pótolni hiányosságaimat, tudom, mára ígértem, de ez nem akart összejönni, igaz, van még egy órám éjfélig. Bár elszoktam mondani máshol a véleményem, szó se róla. :roll: Mindegy, nem leszek/vagyok lusta.
A fejezet miatt jöttem, folytattam az átnézést, de agyilag már annyira kimerült vagyok, hogy nem megy tovább. (fizikailag persze semmi gond...) Reggel befejezem.
No, ennyit akartam - azt hiszem.
Előre is szép napot!
Üdv,
Bellie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 22:10 
Zöldfülű

Szija elolvastam a Eddig és nem tovább történetedet nagyon de nagyon tetszett...ÉS csak annyit tudok neked mondani: Mikor lesz friss??? :D

- Cica… cicc... gyere ide… – édesgette magához az apróságot, mire egy panaszos nyávogás volt a válasz. – Te meg ki vagy? Nagyon aranyos vagy, ugye tudod? Én meg lassan elmebeteg, mert veled beszélgetek…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 15:54 
Szárnybontogató

meichan írta:
Szia! :)

No,igen kellett egy kicsit várni amíg felengedik de megérte :)
Olvastam őket és véleményeztem is :) Nem tudom mennyire lettek értelmesek a kommentjeim,most kivételesen annyira jó kedvem volt,hogy még a székről is leestem hihetetlen nagy vidámságomban :) :-P Igazán remek volt mindig kettő :)
Köszike értük ;;)

Hali mei! :D

Köszönöm a türelmedet! :) Sajnos voltak vele gondok, de azért sikerült orvosolni őket. Ma kerül fel az újabb mese, s remélem, hogy ezúttal már ügyesebb voltam :D Az Eddig és nem tovább harmadik fejezet is ma került feltöltésre, s már elbírálás alatt áll... Szóval, ha majd lesz időd olvasgatni ;)

Láttam is mindegyik kritikádat, s már rajta is vagyok a válaszoláson! Bocsi, hogy csak most, de egy kissé el voltam/vagyok havazva... Remélem, hogy azért komolyabb sérülések nélkül megúsztad a székes incidenst :D Itt is elmondom, de már az egyik kritikád válaszában is megírtam: eddig minden kommented értelmes volt :D Én legalábbis értettem őket...

Én köszönöm Neked, hogy elolvastad, s még kritikát is írtál hozzá ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 11:39 
Fanficbúvár

No,igen kellett egy kicsit várni amíg felengedik de megérte :)
Olvastam őket és véleményeztem is :) Nem tudom mennyire lettek értelmesek a kommentjeim,most kivételesen annyira jó kedvem volt,hogy még a székről is leestem hihetetlen nagy vidámságomban :) :-P Igazán remek volt mindig kettő :)
Köszike értük ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 17:09 
Szárnybontogató

Frissítés a láthatáron!

Hol volt? Hol nem volt? 3. mese: Perselus papa és a (nagyon) mérges kígyó, avagy miért lett Voldemort bácsi igazából öngyilkos. (Örök hála a türelmes admingárdának érte :D)

Griffendél vs. Mardekár 3. története: A pár/baj

Nem is tudom elégszer mondani, hogy milyen hálás vagyok minden kedves Olvasónak, és hogy mennyire örülök a sok szép kritikának! Köszönöm!
Remélem, hogy ezek is elnyerik majd a tetszéseteket! Jó szórakozást! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 28 (szombat), 15:36 
Szárnybontogató

Halihó!

Sikerült idevergődnöm, s mint látom, voltak már erre páran :D

Kedves mei!

Hálásan köszönöm Neked a sok kritikát! Igyekeztem is rájuk összehozni egy épkézláb választ :D Remélem, hogy nem lettek túl kuszák, és érted őket. (Bár tőlem már megszokhattad az értelmetlen válaszokat XD)

Bizony elindult a Severitus Kihívás, s most arra is gőzerővel készülök, de azért nem szeretném abbahagyni a mostani történetek frissítését sem, szóval most bőven el vagyok havazva :) Az, hogy remekmű lesz a kihívásos sztori, azt nem tudom biztosítani, de igyekezni fogok, hogy ne legyen csalódás Nektek...

A harmadik mese még nem lett elbírálva, de időközben már készen van a negyedik is, csak nem tudom, hogy feltöltsem-e. Szegény adminoknak van éppen elég dolguk... Na, de majd kiderül.

Szia Belli!

Csakugyan készen van az újabb McGali/Piton sztori, s fel is fog kerülni valamikor a nap folyamán, de ahogy ismerlek, úgyis elkéred hamarabb, semmint fel tudnám tölteni... A Lily/Pitont viszont már én várom, de nagyon! :D

Nem is zaklatom itt tovább a kedélyeket, majd szólok hamarosan, hogy mi is került fel :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 27 (péntek), 22:41 
Szárnybontogató

És holnap jön egy újabb Minerva/Perselus történet... Ugye? :mrgreen: Már készül cserébe Lily és Piton. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Dorian ficblogja és ötletbörze az Ééééés, fevételhez :)
HozzászólásElküldve: 2012 január 26 (csütörtök), 22:31 
Fanficbúvár

Dorian írta:
Halihó Mindenkinek!

Helyzetjelentés: :D

Felkerült az Eddig és nem tovább 2. fejezete! Eddig volt fent a Kihívás oldalán, szóval a harmadik fejezettől már új lesz azoknak, akik ott már olvasták. (A 3. fejezet is készen van, csak még nem tudom, hogy fel is töltsem-e. Még várok pár kritikát :P)

Egy másik frissítés, a Severitus gyűjteményben történt. A második történet címe: One Man's Courage. Kivételesen Happy End lett a vége :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94093

A Griffendél vs. Mardekár című Perselus/Minerva párosítású szösszenet is bővült :D

Remélem, hogy a sok üres kritika után kapok pár bőbeszédűbbet :) Előre is köszönöm!

Most már lassabbak lesznek a frissítések, mert elkezdődött a II. Severitus Kihívás, de azért igyekezni fogok :)

Jó szórakozást! ;)

Én már mindhez írtam valami szépet :)
Nagyon élveztem őket,igazi öröm volt ennyi szépséget olvasni :)
Amint felengedik majd a mesegyűjteményed harmadik darabját is akkor ahhoz is röppen majd valami kis vélemény :)

Juj tényleg,lesz kihívás :) Akkor most igyekszem nem elfelejteni,hogy időben ott tudjak lenni ;;) Már most megesz a kíváncsiság,hogy mit fogsz alkotni,de biztos vagyok benne,hogy az is egy remekmű lesz :) :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 26 (csütörtök), 12:28 
Szárnybontogató

Halihó Mindenkinek!

Helyzetjelentés: :D

Felkerült az Eddig és nem tovább 2. fejezete! Eddig volt fent a Kihívás oldalán, szóval a harmadik fejezettől már új lesz azoknak, akik ott már olvasták. (A 3. fejezet is készen van, csak még nem tudom, hogy fel is töltsem-e. Még várok pár kritikát :P)

Egy másik frissítés, a Severitus gyűjteményben történt. A második történet címe: One Man's Courage. Kivételesen Happy End lett a vége :D

A Griffendél vs. Mardekár című Perselus/Minerva párosítású szösszenet is bővült :D

Remélem, hogy a sok üres kritika után kapok pár bőbeszédűbbet :) Előre is köszönöm!

Most már lassabbak lesznek a frissítések, mert elkezdődött a II. Severitus Kihívás, de azért igyekezni fogok :)

Jó szórakozást! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 24 (kedd), 11:03 
Szárnybontogató

Szia mei!

Hálásan köszönöm Neked a kritikákat! Már sikerült is válaszolnom a Csillagosra, de őszinte leszek, hogy nagyon is nehéz dolgom volt vele. Olyan szép lett, hogy szóhoz se jutottam. Most az Eddig és nem továbbra jön a válasz :)

Most semmi extra nem történt frissítés téren, csak a Hol volt, hol nem volt? második meséje (A két herceg) felkerült. Aki éppen ráér, és egy kis mesére vágyik, az olvassa el Perselus papa történetét XD Jó szórakozást!

Az első hozzászólásban megtaláljátok az összes eddigi történetem címét. Egész hosszú kis lista lett :D Ha esetleg valakit érdekelne valamelyik régebbi, akkor onnan egyszerűen el tudja érni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 16:09 
Fanficbúvár

Szia drága! :)

No hát a csillagok várnak rád című novelládhoz írtam véleményt,remélem elég érthető lett :) Nagyon szépséges történet volt annak ellenére,hogy mennyire szomorú,bár nézőpont kérdése.Végül is a végén újra együtt lehetett a kis család :)

Az Eddig és nem továbbhoz pedig jön majd a véleményem de egy kicsit később mert sajnos a ruhák nem másznak ki a mosógépből maguktól :D De örülök neki,hogy ilyen szépen sorban hozod a frisseket :)

Pusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 15:10 
Szárnybontogató

Helló mindenkinek!

Csak nem hagylak békén titeket, mi? :mrgreen:

Csak annyi jelentenivalóm van, hogy az Eddig és nem tovább című severitus megkezdte pályafutását a Merengőn. Az első fejezet már fel is került, amit hamarosan követni fog a második, majd a harmadik is (eddig van már készen). Remélem, hogy tetszeni fog, és hagytok pár sort magatok után :)

Továbbá feltöltésre került a Hol volt, hol nem volt? című egyperces severitusos esti mese gyűjtemény (hű, de jól megfogalmaztam! :D) második története, melynek címe: A két herceg. Jelenleg az adminok ítéletére vár, de már legalább idáig eljutottam :P Addig is, akit érdekel Voldi bácsi, annak ajánlom az elsőt ;)

A következő frissítés tárgya még kérdéses, de ha van valamilyen javaslat, azt szívesen fogadom :) Ne kíméljetek! :D

Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 22 (vasárnap), 10:01 
Szárnybontogató

Éééés ismét én...
Gondolom, már kezd elegetek lenni belőlem, szóval most egy ideig nem zaklatom itt a kedélyeket. :P

Csak bejelenteném, hogy sikeresen felkerült a Karácsonyi tortúra befejező része! Köszönöm mindenkinek, akik elolvasták, valamint hálám örökké üldözni fogja azokat is, akik még pár sor kritikával is megajándékoztak! _U_ _U_

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93273

Továbbá felkerült a Severitus egyperces gyűjteményem első darabja is, melynek a címe: A csillagok várnak ránk... Komor hangulatú, de most valahogy más nem nagyon akar menni...
Szóval, akinek éppen kedve tartja, annak jó olvasást hozzá :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 21 (szombat), 14:01 
Szárnybontogató

Dorian írta:
Sziasztok!

Huhh... Köszi, a reklámot Belli! (Jó későn veszem ám észre, sorry :D)

Sosem késő. Sosem - nem győzöm hangsúlyozni. Főleg ne egy ilyen apróság miatt kérj bocsánatot.
Én viszont a ficet jöttem megköszönni, nagyon szerettem, szeretem. Jól lett megírva, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek olvasásra! Ráadásul ritka párost hoztál nekünk, Minerva/Piton.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 20 (péntek), 18:26 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Huhh... Köszi, a reklámot Belli! (Jó későn veszem ám észre, sorry :D)
Neked is előre köszi, Saszti! Nem kell kapkodni, a sztori nem megy sehova, szóval ráérsz. A kritikáknak mindig örülök :)

Tudom, hogy a Karácsonyi tortúrát ígértem következőnek, de az most egy kissé lassabban halad... Jönni fog, legkésőbb hétfőn.

Van azonban egy új egyperces szösszenet Perselus/Minerva párosítással. A címe: Griffendél vs. Mardekár. 18-as korhatárral, szóval csak vállalkozó szelleműeknek :D Ez az első ilyen stílusú történetem, szóval örülnék pár építő jellegű kritikának. Az eddigi lelkes kritikaíróknak pedig ezer hála! :D Ha tetszik Nektek, akkor lesz majd még hasonló.

Jó szórakozást hozzá! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 18 (szerda), 22:28 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Bellinda írta:
Dorian írta:

Most azonban még "reklámoznám" egy kicsit az Alone in the Darkness című rövid novellámat. Meglehetősen komor hangulatú, mondhatni, hogy ez a "fekete bárány" a sztorijaim között, de Bellinda szerint nem olyan vészes, ezért feltöltöttem :mrgreen: A figyelmeztetéseket kéretik komolyan venni, amik fel vannak sorolva :) Én szóltam :-P A kritikáknak továbbra is nagyon örülnék, és itt is szeretném megköszönni azoknak, akik máris írtak ehhez a történetemhez is! Mihamarabb válaszolni fogok rájuk :) A többieknek pedig jó olvasást kívánok hozzá.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93980

Pont reklámozni jöttem. :mrgreen: Tessék elolvasni a történetet és véleményezni! Tényleg valami fantasztikusra sikeredett, nekem harmadszori elolvasásra is nagyon tetszett. Újabb Dorian-remekmű, de a figyelmeztetéseket tényleg kéretik komolyan venni. Hátborzongatóan gyönyörűre - azt hiszem, ezt a jelzőt mondogatom két napja 8) - sikeredett.

Na most már komolyan nem tudom hova kapjak! Rengeteg kritizálni valóm gyűlt össze, és ez egyre csak gyűlik és gyűlik...
Remélem azért majd egyszer eljutok ide is. Nekem úgyis jobban fekszenek a Drámai művek, szóval erre különösen kíváncsi vagyok. :)

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 18 (szerda), 10:51 
Szárnybontogató

Dorian írta:

Most azonban még "reklámoznám" egy kicsit az Alone in the Darkness című rövid novellámat. Meglehetősen komor hangulatú, mondhatni, hogy ez a "fekete bárány" a sztorijaim között, de Bellinda szerint nem olyan vészes, ezért feltöltöttem :mrgreen: A figyelmeztetéseket kéretik komolyan venni, amik fel vannak sorolva :) Én szóltam :-P A kritikáknak továbbra is nagyon örülnék, és itt is szeretném megköszönni azoknak, akik máris írtak ehhez a történetemhez is! Mihamarabb válaszolni fogok rájuk :) A többieknek pedig jó olvasást kívánok hozzá.

Pont reklámozni jöttem. :mrgreen: Tessék elolvasni a történetet és véleményezni! Tényleg valami fantasztikusra sikeredett, nekem harmadszori elolvasásra is nagyon tetszett. Újabb Dorian-remekmű, de a figyelmeztetéseket tényleg kéretik komolyan venni. Hátborzongatóan gyönyörűre - azt hiszem, ezt a jelzőt mondogatom két napja 8) - sikeredett.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 18 (szerda), 10:27 
Szárnybontogató

Üdv Mindenkinek, aki erre téved! :)

Először is, kedves mei! Biztosan jól meggondoltad, hogy végighaladsz az összesen? :D Én a helyedben még átgondolnám, mert vannak ööö... hát nem éppen valami fényesek XD De Rád bízom, s mindig örömmel fogadom a véleményeidet :) Most tényleg a Karácsonyi tortúra fog frissülni, és ezzel be is lesz fejezve. Utána jön az Eddig és nem tovább, mivel csakugyan nyerésre áll a korai feltöltés. (Nem gondoltam volna...) Mindenkinek nagyon köszönöm, aki szavazott (és aki még esetleg szavazni fog :D).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 14 (szombat), 14:32 
Fanficbúvár

Láttam,hogy frissítettél csak még nem jutottam el odáig,hogy elolvassam,de fel van ám jegyezve az összes törid amit eddig nem olvastam és szépen sorban ahogy időm engedi elolvasom és véleményezem is.Amikor az egyiken túl vagyok majd itt is jelzem,hogy mikor hova nézz be kritika ügyben :D
Öm lehetne egy javaslatom? ;;)
Következőnek frissítsd a Karácsonyi tortúrát mert ahogy olvastam abból az utolsó kerülne fel :) De,hogy miért is javasoltam ezt.Mert akkor elkezdhetnéd felrakni az Eddig és nem tovább című törited mivel úgy látom 8:2 arányban győzött a publikálás ;) :)

Most ennyi voltam :) Még jelentkezem.Oh és igen a fogam köszönöm már jól van :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 14 (szombat), 14:22 
Szárnybontogató

Helló Mindenkinek! :)

Megkésve, de ide is eljutottam, hogy bejelentsem: Felkerült az Éééééés, felvétel 9. fejezete! Most egy kissé hosszabbra sikeredett, de akad benne mindenféle gonoszság :mrgreen: Jó szórakozást hozzá!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88430

Saszta, köszi a felvételeshez írt kritikát! Nem tudom, hogyan, de valahogy átsiklottam felette, mikor válaszolgattam, de a "Kritikák megtekintése" menüben, a vége felé már csak egy fekete folt van, nem is lehet látni semmit. Nem tudom, hogy miért, de ha kijelölöm a szöveget, akkor válik csak láthatóvá... :? Na, mindegy, szóval ezért kerülte el a figyelmemet, de most pótolni fogom a választ, ahogy a többiekére is. Még egyszer bocsánat! :)
Amúgy az Átkozott csere már felkerült, s kíváncsian várom a kritikádat :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 13 (péntek), 20:43 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Dorian írta:
Nagy sokára sikerült feltöltenem az Átkozott csere 12. fejezetét, csak még az adminok jóváhagyására vár. De már legalább idáig eljutottam :D

Már fel is került! :D Jó olvasást!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86632

mei! Sikerült válaszolnom a Perselus Piton-ra írt kritikádra. Bocsánat, hogy csak ilyen sokára :(

Ohhh... Véégre! :D Remélem már fel is engedték. Hát ma már tuti nem olvasom el, de holnap talán lesz rá időm... Persze kritikát is hagyok majd magam után, jó hosszút, csak hogy ne úszd meg olyan könnyen! :D

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 12 (csütörtök), 12:26 
Szárnybontogató

Kedves mei!

Örülök, hogy nem haragszol a kései válaszért, de engem akkor is bántott a dolog. Szeretek hamar válaszolni minden kritikára, de jelentem, hogy most sikerült is az Átkozott cserére :D
Remélem, hogy a fogad már helyrejött! Tényleg nem kellemes dolog :(

A következő frissítés az Ééééés, felvétel lesz, ami most kivételesen egy már "felvett jelenettel" fog kezdődni, szóval lehet készülni egy extra adag szenvedésre :twisted: :D
Aztán jön a Perselus Piton vagy a Karácsonyi tortúra harmadik és egyben utolsó felvonása. Még nem tudom melyik legyen... Aztán az újabb Átkozott csere. Nagyjából ez a forgatókönyv :) (A változtatás jogát fenntartom, vagy hogy szokták ezt mondani XD De csak vicc volt.)

Köszönöm az érdeklődést (az se zavarna, ha sürgetés lenne :mrgreen:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 11 (szerda), 14:28 
Fanficbúvár

Dorian írta:
Nagy sokára sikerült feltöltenem az Átkozott csere 12. fejezetét, csak még az adminok jóváhagyására vár. De már legalább idáig eljutottam :D

mei! Sikerült válaszolnom a Perselus Piton-ra írt kritikádra. Bocsánat, hogy csak ilyen sokára :(

Ne szomorkodj miatta,nem az számít,hogy mikor jön a válasz hanem az,hogy jön :) Engem nem zavar ha nem azonnal kapok választ a kritikámra szóval emiatt ne fájjon a fejed,rendben?

Amúgy olvastam az Átkozott cserét és hagytam kritit is bár most nem lett olyan hosszú :) Igyekeztem mindent bele venni de begyulladt a fogam és nem éppen kellemes :(

Mit fogsz legközelebb frisselni? Csak kíváncsi vagyok,nem sűrgetés akar lenni :) :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 11 (szerda), 12:01 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 08 (vasárnap), 14:16 
Szárnybontogató

_U_ _U_ _U_ mei! Te aztán tudsz ám kritikát írni! Ejha! Már szinte az összes sztorimon végigmentél, s mindenhol rekordkritikákat kaptam! :D Köszönöm szépen!!! Ki kell másolnom a Wordbe, hogy lássam, mire is kell válaszolni XD Majdnem olyan hosszú lett, mint a fejezet! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 14:26 
Fanficbúvár

Dorian írta:
Bellinda írta:
a véleményemet nem változtattam meg, jöhet bármikor. :P

Köszi Belli! :D Ahogy elnézem a szavazás alakulását, még a végén tényleg az lesz, hogy felkerül.

Hogy valamit a frissítésekről is írhassak:

Éppen most került fel a Perselus Piton 7. fejezete!!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90986

Az Átkozott csere 12 fejezete már a végéhez közeledik, szóval hamarosan az is felkerül. Még egy kis türelmet kérek Tőletek :)

Továbbá van még egy kétfejezetes severitus, amit Scaramuch-al közösen írtunk. A negyvennyolcórás pletyka a címe.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93618

Jó olvasást kívánok Nektek, és ne felejtsetek el kritikát írni :mrgreen: Köszi előre is!

Egyetértek Bellivel :)

A közös töritekhez már küldtem kritikát :) Az Átkozott cserét már nagyon várom és Perselus Pitont pedig még a hétvégén elolvasom az elejétől,hogy tudjak érdemben egy szép kritikát hagyni :)

No eljutottam a Perselus Pitonhoz is és hagytam neked egy kis nyomot,hogy ott jártam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 11:16 
Szárnybontogató

Bellinda írta:

Köszi Belli! :D Ahogy elnézem a szavazás alakulását, még a végén tényleg az lesz, hogy felkerül.

Hogy valamit a frissítésekről is írhassak:

Éppen most került fel a Perselus Piton 7. fejezete!!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90986

Az Átkozott csere 12 fejezete már a végéhez közeledik, szóval hamarosan az is felkerül. Még egy kis türelmet kérek Tőletek :)

Továbbá van még egy kétfejezetes severitus, amit Scaramuch-al közösen írtunk. A negyvennyolcórás pletyka a címe.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93618

Jó olvasást kívánok Nektek, és ne felejtsetek el kritikát írni :mrgreen: Köszi előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 10:40 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 10:38 
Szárnybontogató

meichan írta:
Dorian írta:
Még ilyet se csináltam soha! :mrgreen: Lehet szavazni!!! Kérek mindenkit, aki benéz ide, az szavazzon is. Csak egy kattintás, de én nagyon örülnék neki :) Előre is köszönöm! :D

Oké,kattintottam :) Lehet találgatni,hogy melyikre :-P Egyébként jó ötlet volt kitenni a szavazást :)
Oh és mielőtt megint elfelejtem,Gratulálok a helyezéshez igazán megérdemelted.Engem nagyon elvarázsolt ez a történet és már nagyon várom,hogy a folytatását is olvashassam :)

Hálásan köszönöm a lelkesedésedet mei! :D Mindig is ki akartam próbálni ezt a szavazásosdit, csak eddig nem volt mire. Most itt az alkalom :)
Nagyon köszönöm a kedves szavakat! :oops: Már elkészült a harmadik fejezete is, de azért folytatom továbbra is lelkesen, s majd a szavazás lejárta után elkezdem szépen felrakosgatni (ha az lesz a nyerő XD). Minden esetre nagyon hálás vagyok Neked! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 06 (péntek), 13:38 
Fanficbúvár

Dorian írta:
Még ilyet se csináltam soha! :mrgreen: Lehet szavazni!!! Kérek mindenkit, aki benéz ide, az szavazzon is. Csak egy kattintás, de én nagyon örülnék neki :) Előre is köszönöm! :D

Oké,kattintottam :) Lehet találgatni,hogy melyikre :-P Egyébként jó ötlet volt kitenni a szavazást :)
Oh és mielőtt megint elfelejtem,Gratulálok a helyezéshez igazán megérdemelted.Engem nagyon elvarázsolt ez a történet és már nagyon várom,hogy a folytatását is olvashassam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 06 (péntek), 11:03 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 06 (péntek), 10:58 
Szárnybontogató

Ailen írta:
Szia! Ha jól emlékszem,az egy nagyon jó történet volt,sőt emlékeim szerint mintha meg is nyerte volna a kihívást...? :) Úgyhogy szerintem is nyugodtan töltsd fel
Ailen

Helló! :D
Köszi, hogy Te is írtál! Örülök, hogy tetszett Neked a történet, s jól emlékszel. Tényleg ez nyerte meg a Kihívást :D
Akkor eddig már hárman is mondták, hogy felkerüljön :) Klassz!
Még egyszer köszi! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 05 (csütörtök), 15:35 
Zöldfülű

Szia! Ha jól emlékszem,az egy nagyon jó történet volt,sőt emlékeim szerint mintha meg is nyerte volna a kihívást...? :) Úgyhogy szerintem is nyugodtan töltsd fel
Ailen

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 141 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra