|
Hm, én se maradjak ki a jóból. (:
Néha rám jött az érzés, hogy valahová kiírjam, hol tartok, mivel haladok, mivel nem, mi várható, mi nem, aztán rájöttem, hogy a tumblr nem erre való, és egyébként se olvassa senki, aki egyébként ismeri, szereti, véleményt ír a történeteimről, viszont rémlett, hogy van itt valami erre való részleg. És tényleg.
Úgyhogy itt fogok boldogítani mindenkit, akit érdekel, vagy a háta közepére kívánja a történeteimet, esetleg azt se tudja, ki vagyok, és rá sem kattint erre a témára.
Két történetem fut párhuzamosan: az Illékony Bizalom és az I’ll be yours, a Howling into the night egyelőre pihen. Verseskötetem Pőre dac néven fut, ritkán frissítem, de a verselést (főleg a magamfajta szabad, nem vers-verselést) nem szabad erőltetni. Vallomás továbbá, hogy quicksandként csillogtatom meg a saját fejemből kipattant ötleteimet, azok nem kapcsolódnak semmilyen filmhez, sorozathoz, ezért regisztráltam külön nevet inkább neki. Tehát hozzám tartozik a Le Cirque Noir – Az ördög cirkusza is. (Hamarosan bővül az ottani lista is, de nem szeretnék elcsúszni a többi történettel.)
Amiért tulajdonképpen pont ma este nyitom meg ezt a… helyzetjelentős témát, annyi lenne, hogy ígérem, amilyen gyorsan lehet, nekiesek az I’ll be yours-nak (van belőle kereken hatszáz szó, de úgyis háromszor átírom), csak valamiféle válsággal küzdök, nem jönnek szépen a mondatok. Azt hiszem, még nem hevertem ki a hétvégét. Nem baj, holnap lesz időm, és hátha jó passzban ébredek, hátha elmúlik ez a… nem is tudom, milyen állapot. Az biztos, hogy nem ihletválság, előre le van skiccelve egy tucatnyi apróság, a bétázóm is rábólintott már mindenre, csak meg kellene írnom, és hiába ez a rengeteg ötlet, az elmúlt két napban bambán ültem a word felett. Rémes.
Nem tudom, olvassa-e ezt valaki, vagy érdekel-e egyáltalán valakit, de kifejezetten jó érzés volt leírni, bah. <3
És bárki bármit hozzászólhat, szabad haragudni rám, noszogatni. x)
|