Kedves Mindenki!
Őszintén, fogalmam sincs, hogy mit írjak ebbe a hozzászólásba...

Igyekszem valami maszlaggal kitölteni, és közben ajánlani első publikált történetem első fejezetét.
De mielőtt még a linkre kattintanátok, hogy a fanfic világ ellen elkövetett merényletem olvassátok, hadd írjak pár sort a készülő történetről.
Még nem túl köztudott (talán most már az lesz), hogy imádom a krimiket. Régóta írok szösszeneteket, vázlatokat, de csak most szedtem össze a bátorságomat, hogy közzétegyem az egyiket. Ez egy Gyilkos Elmék témára épülő fanfic lesz, ami annyiban üt el a megszokott fanficektől, hogy én csak az alapokat tartottam meg, az eddig ismert világhírű szereplőket pedig egyszerűen kihajítottam és saját karaktereket tettem a helyükre. Biztos vagyok abban, hogy az eredeti karakterek nyomába se érnek, de itt most nem ez a lényeg, hisz ők egy másik csapat, más stílusú karakterek, bár az adatelemző erősen hajaz Garciára...

Na mindegy, a lényeg, hogyha van egy pöpp időtök és nem riadtok vissza egy kis krimitől, akkor kukkantsatok bele! [csak óvatosan, mert +18-ra korhatároztam

]
Itt is volna:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95276Ne fogjátok vissza magatokat, várom a véleményeket és a kritikákat, mert én mindig azt hangoztatom, a kritikáktól csak jobbá válhat az ember!
Természetesen ebben a topikban majd az érkező új részekről is számot adok.

Jó olvasást!