Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 17 (péntek), 15:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2012 március 03 (szombat), 17:52 
Zöldfülű

Férfiszövetség :DDDD Az sose lehet hátrány :D
Puddle Jumper. :D Még mindig jobb, mint a Gateship (Kapuhajó) :D
Egy ideig azon morfondíroztam, mi lett volna ha az ugrókra még egy-egy asgard plazma emmitert is szereltek volna, csak úgy mókából, akkor az mekkora taktikai fölényt adott volna annak a kis töpszli hajónak. Alapból se gyege, de úgy még a nagyobb hajók ellen is egész használható lett volna, főleg ha két vagy három ugróból álló támadó/védelmi alakulatként sorakoztak volna fel. Merthát, kicsi a bors, de erős :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 02 (péntek), 23:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ajjaj, minő férfiszövetség alakul. O_O
Cas, ne feledd, a korral együtt egy jedi esetében óhatatlanul is bölcsesség jár. :D Meg egyre menőbb fénykardos trükkök.
Pocsolyaugrók :x istenem, de röhejes név... :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 02 (péntek), 18:59 
Zöldfülű

Ebben biztos vagyok :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 02 (péntek), 14:13 
Betűmániákus

Igazán nincs mit. :D De most látom, te is szereted a Csillagkaput. Ráadásul az Atlantis a kedvenced. :D Azt hiszem, jól megleszünk. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 02 (péntek), 14:12 
Zöldfülű

Köszönöm a köszntést, és a figyelmeztetést, javítottam az aláíráskép méretét :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 02 (péntek), 14:06 
Betűmániákus

Nahát, nem elég, hogy a Gumiszoba fellendül, még egy újabb srácot is lehet köszönteni körünkben. :D Azt hiszem, hogy végre nem érzem magam annyira egyedül (bocs, Lamaro, de te már inkább vagy vénember xD).

A pü-ért pedig bocsi, de meg kellett tennem. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 01 (csütörtök), 14:00 
Zöldfülű

Lilyana írta:
iHotch: A John Carterről nekem is csak felületes infóim vannak, sajnos magyarul nem találtam meg, de lehet csak az én bénaságom, hogy nem fordítottam elég időt a keresésre. Mármint a könyvre. De ezek alapján én bízom benne, hogy valami jót kapunk.
A Csillagkapu melyik univerzuma jött be? Én még mindig nem jutottam a végére, ugyanez a helyzet a Star Trekkel, az Enterprise Spockja az abszolút kedvenc szereplő, nem meglepő, Piton-rajongó énem kivirul, ha őt látja. Szeretem a tésztafejét. XD (Azt hiszem, az életben is bírom az ilyen csodabogarakat, ha megtalálnak. :D)

Nálam Atlantis a nyerő. Kedvenc karim onnan Caldwell ezredes, a Daedalus parancsnoka. Talán a Star Trekkes behatás miatt kaptam el ezt az űrhajós szálat :D Kár, hogy arra nem fektettek annyi hangsúlyt :/
Amúgymeg a Star Trek "frendcsájz"-ból Picard és legénysége a best. A TOS nekem túl eredeti volt, a többi meg túl unalmas. Archer féle legénység kalandjait élveztem még, sajna őket túl korán lelőtték a képernyőről, és ami a legújabb filmet illeti, nos azt ásítozva néztem végig a moziban....
(Jelentem nem egy vélemény alapján, én a csodabogarak táborát erősítem :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 01 (csütörtök), 0:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

G Lamaro írta:
Fritz nekem szól? Nem ismerem. De ez a kritikaírós dolog nekem is ismerős. Pl. ma Kyránál is összevissza hadováltam, mert siettem, és nem tudtam átgondolni igazán, mit írjak. (Még a KK-t is lehagytam a kritika végéről. :D )
Ajánlani? Femslasht nem tudok, mert a többi ilyen nem fogott meg, sőt némelyik (népszerűnek tűnő is) egyenesen taszított, így rövid úton búcsúztam tőlük. Ha egyéb ficek érdekelnek, szerintem nézz körül a Kedvenceim közt. Biztos találsz egy-két érdekességet, amit talán még nem olvastál. De egyébként mire vágysz? Mármint milyen ficekre? (Közel 150 linkje van meg, szóval akad választék... ;) )

Igen, neked szólt. :)
Körülnézek majd akkor, nincs határozott célom és elképzelésem, csak bogarászni van kedvem, magam sem tudom, mit akarok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 22:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Fritz nekem szól? Nem ismerem. De ez a kritikaírós dolog nekem is ismerős. Pl. ma Kyránál is összevissza hadováltam, mert siettem, és nem tudtam átgondolni igazán, mit írjak. (Még a KK-t is lehagytam a kritika végéről. :D )
Ajánlani? Femslasht nem tudok, mert a többi ilyen nem fogott meg, sőt némelyik (népszerűnek tűnő is) egyenesen taszított, így rövid úton búcsúztam tőlük. Ha egyéb ficek érdekelnek, szerintem nézz körül a Kedvenceim közt. Biztos találsz egy-két érdekességet, amit talán még nem olvastál. De egyébként mire vágysz? Mármint milyen ficekre? (Közel 150 linkje van meg, szóval akad választék... ;) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 22:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

iHotch: A John Carterről nekem is csak felületes infóim vannak, sajnos magyarul nem találtam meg, de lehet csak az én bénaságom, hogy nem fordítottam elég időt a keresésre. Mármint a könyvre. De ezek alapján én bízom benne, hogy valami jót kapunk.
A Csillagkapu melyik univerzuma jött be? Én még mindig nem jutottam a végére, ugyanez a helyzet a Star Trekkel, az Enterprise Spockja az abszolút kedvenc szereplő, nem meglepő, Piton-rajongó énem kivirul, ha őt látja. Szeretem a tésztafejét. XD (Azt hiszem, az életben is bírom az ilyen csodabogarakat, ha megtalálnak. :D)

Gyoka: ezt már olvastam, még anno a megszületése idején, az első femek közt volt a Merin. (Azt viszont nem tudom, hogy hagytam-e kritikát. * süllyed-süllyed * )
Fritz írásait szeretem még, nála is van fem, nála olvastam először, meg sokszor nem tudom eldönteni a főhőse most épp milyen nemmel és szemszöggel ír, nagyon érdekesnek találom, ahogy bizonytalanságba taszít és kritikaíráskor, amikor vmit írni kéne, akkor nagyon sokáig ücsörgöm felette, mert annyi értelmezés száguld bennem, hogy az érzésekről ne is beszéljek. Tudsz még vmi jót ajánlani? (Hátha nem olvastam.)
És igen, most kibújtam a csigaházból. XD Bekapcsolt a csacsogás-faktor. Ennek örömére, miután kimentem nemrég a konyhába spagettit csinálni, a múlt héten szervizbe adott telóm helyett kapott második cseretelefon is beadta a kulcsot (az első csere már aznap este, hogy megkaptam, ez bírta egy hétig), így nem tudok a párommal beszélni, és ez... grrr. és még egyszer grrr. most mondjátok, hogy a technika az emberiség barátja... -.-

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:56 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
Le vagyok maradva. O_o (Na jó, mikor nem?) Mi a kedvenc femslashed?

Ő lenne: Xwoman: A cikesz és a szitakötő
Nem egy hétköznapi páros, de a történet megfogott, és az erotika része sem vészes. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:53 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Eddig mindenki ezt mondta, akit megkérdeztem. :)
Én most a John Cartert várom nagyon filmben, nem is tudom, talán a Firefly óta nem néztem jó sci-fit. (Oké, ha a Stargate-sorozatot más kategóriának tekintem. :D) Kicsit aggódom, hogy a Disney kezébe került, de reménykedem. Talán nem baltázzák el animációval sem, nem úgy mint a Percy Jackson Minotaurusát vagy a HP vérfarkasát.

(És érettségi után merre tovább?)

Hm, ennek utánaolvasok, mert ismeretlennek tűnik :D Oh, Stargate, imádom :D

Elsőnek ELTE-IK programtervező informatikus szakot jelöltem, remélem, hogy összejön, mentőövként pedig Pannon egyetem, Veszprém és ugyan ezt a szakot. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Le vagyok maradva. O_o (Na jó, mikor nem?) Mi a kedvenc femslashed?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Már javul a helyzet. :) Néha már gondolkodom rajta, hogy egy-egy érdekesebbnek tűnőt megnyitok. :D De azt hiszem, előbb a kedvenc femslashemmel kellene gyógyítgatnom magam... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddig mindenki ezt mondta, akit megkérdeztem. :)
Én most a John Cartert várom nagyon filmben, nem is tudom, talán a Firefly óta nem néztem jó sci-fit. (Oké, ha a Stargate-sorozatot más kategóriának tekintem. :D) Kicsit aggódom, hogy a Disney kezébe került, de reménykedem. Talán nem baltázzák el animációval sem, nem úgy mint a Percy Jackson Minotaurusát vagy a HP vérfarkasát.

(És érettségi után merre tovább?)

Gyoka, naháát! :P Mióta nem vagy bíra, rákattintottál akár egyetlen egyre is? :D Vagy még mindig böjtölöd?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
Nahát, akkor hajlandó vagy megnyitni? XD Most kalapom emelem előtted, a legtöbb fiú, Gyokával az élen (áhh, úgyse néz be ide) még idáig se merészkedtek sokáig.

Csak jelzem, hogy de, benézek. :-P :D Viszont egyetértek veled. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:28 
Zöldfülű

Röviden, tömören: ütős.
A svéd verzió nekem jobban tetszett, mert abban mindenre kitérnek és mindent párbeszédeken keresztül elmondanak, elmagyaráznak és nem hagynak üres lyukakat. Ha valaki figyel, akkor a főhőssel együtt megoldhatja a rejtélyt.
Az amerikai eleje eléggé keszekuszára sikeredett, csak kapkodtam a fejem, hogy "mi van?". Kapkodva váltakoztak a helyszínek és alig lehetett követni, aztán később egyértelműbbé vált, hogy ki kicsoda és el lehetett kapni azt a bizonyos cérnát. Én azt mondom, hogy érdemes mindkét változatot megnézni, mert úgy lesz igazán teljes az élmény.
A könyvért még sorban állok, de tervezem, hogy elolvasom a további két folytatással együtt. Amiknek a svéd megfilmesített változata ezen a hétvégén kerül terítékre a házimozimban :D

A színészi alakításokra nem voltam olyan különösebb tekintettel, inkább a sztorira próbáltam ráhangolódni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vélemény róla? Színészi alakítások?
Én még csak a könyv elolvasására készülök, itt van a szobatársnőm polcán, meg a Szirmay Gergő-féle filmkritikát néztem a youtube-on róla. De előbb az Éhezők viadalát kéne elolvasni, meg a Trónok harcát folytatni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:07 
Zöldfülű

Csak kellő óvatossággal : DDDD
Jelenleg az érettségire való készülődés mellett nincs túl sok időm sorozatokra, de hétvégén belefér egy-két film :D Most éppen A tetovált lány került terítékre. Az új amerikai, és a korábbi svéd is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 21:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nahát, akkor hajlandó vagy megnyitni? XD Most kalapom emelem előtted, a legtöbb fiú, Gyokával az élen (áhh, úgyse néz be ide) még idáig se merészkedtek sokáig.
Gyilkos elméken kívül nézel még vmit?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:58 
Zöldfülű

Én erre annyit mondok: ízlések és pofonok. Csak ne engem pofozzanak. :D
Slasht csak a történet miatt szoktam olvasni, mert lehet belőlük ötleteket meríteni, a többit valahogy figyelmen kívül hagyom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Van egy pár femslash is, a PD-n belül is fenn a Merin. De sajna vajmi kevés, és ebből fakadóan szerintem még van hová fejlődnie a femes szerzőknek (tisztelet a kivételnek). Nekem néha hiteltelenek, ahogy egy rosszul megírt slash is. :? Nem tudom, lehet mert én meg lány vagyok... * vállat vonogat * pedig én is írtam már lány ihlette verset, de akkor az pasiszemszögből ment... ._.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:41 
Zöldfülű

Lilyana írta:

Nem sok olyan fanficet olvastam, ami hasonlóan építkezett volna, hogy csak a világra vagy a központi témára támaszkodnak, persze, van ilyen, de azt hiszem, a legtöbb rajongó egyes karakterekbe zúg bele. Mint én mondjuk Pitonba. De például Athanor Pálcaszentelője egyetlen emberrel kapcsolódik csupán a HP cselekményéhez, sokkal hamarabb játszódik, és olyan hátteret épít fel, amivel egy oltári hézagot tölt ki a HP-világban. De ettől még fanfic. Ha nem lenne slash, mondanám, hogy olvasd el, mert emberileg is sokat ad.
Remélem, a tiéd is ilyen maradandó élmény lesz az olvasóknak. :) Szükség van amúgy jó kis krimikre, legalább Lió is találna vmi kedvérevalót. :D

Nekem is van kedvenc karakterem, de jobb szeretek kreatívkodni és valami újat alkotni. Vagy sikeres lesz, vagy nagy bukás, ami a lényeg: kiderül, hogy mire képes a kreativitásom :D
Olvasni bármit szívesen, a slash nekem kicsit furának hat és írni nem írnék olyat. Szívesebben olvasnék femslasht, de ez talán csak azért van, mert mégiscsak hím vagyok : DDDD
Hamarosan kiderül :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

iHotch írta:
Szeretem a Harry Pottert, az első két részt el is olvastam már, a többit csak filmen láttam, de annyira nagy fan nem vagyok :D
Slash? Soha :D :D
Saját írás és fanfiction, márha ezt lehet így keresztezni. A történeteim többsége Gyilkos Elmék témát vesz alapul, de nem az ismert szereplőgárdával, hanem saját karakterekkel :)

Nem sok olyan fanficet olvastam, ami hasonlóan építkezett volna, hogy csak a világra vagy a központi témára támaszkodnak, persze, van ilyen, de azt hiszem, a legtöbb rajongó egyes karakterekbe zúg bele. Mint én mondjuk Pitonba. De például Athanor Pálcaszentelője egyetlen emberrel kapcsolódik csupán a HP cselekményéhez, sokkal hamarabb játszódik, és olyan hátteret épít fel, amivel egy oltári hézagot tölt ki a HP-világban. De ettől még fanfic. Ha nem lenne slash, mondanám, hogy olvasd el, mert emberileg is sokat ad.
Remélem, a tiéd is ilyen maradandó élmény lesz az olvasóknak. :) Szükség van amúgy jó kis krimikre, legalább Lió is találna vmi kedvérevalót. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:21 
Zöldfülű

Lilyana írta:

Ezek szerint te nem vagy nagy HP-rajongó? Szabad tudni, hogy állsz a slashsel? XD
PD-n belül miben utazol? Saját írás vagy fanfiction? Netán Gyilkos elmék?

Szeretem a Harry Pottert, az első két részt el is olvastam már, a többit csak filmen láttam, de annyira nagy fan nem vagyok :D
Slash? Soha :D :D
Saját írás és fanfiction, márha ezt lehet így keresztezni. A történeteim többsége Gyilkos Elmék témát vesz alapul, de nem az ismert szereplőgárdával, hanem saját karakterekkel :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 20:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

iHotch írta:

Juhéjj :D Nem, nem ctrl-c volt, és nem is ctrl-v, és még együtt sem. :P :D
Még semmit, mert most véglegesítem az első felpakolandó anyagom, de holnap este már biztos fent lesz valami ami az én billenytűzetemből került ki :D
Egy osztálytársam mutatta meg az oldalt, ő nagy Harry Potter rajongó és imádja olvasni a HP témájú fanficeket. Tudja rólam, hogy szélesebb körből szeretnék véleményeket gyűjteni, ezért azt ajánlotta, hogy tegyek egy próbát :)

Ezek szerint te nem vagy nagy HP-rajongó? Szabad tudni, hogy állsz a slashsel? XD
PD-n belül miben utazol? Saját írás vagy fanfiction? Netán Gyilkos elmék?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 19:56 
Zöldfülű

Asha írta:
Hoppá... Ööööhm, bocsánat, én töröltelek. :oops: Remélem, nincs harag, csak túlbuzgó vagyok, és ha valakinek nem kovacs.jozsi@... az emailcíme, sajna áldozatul esik a takarításaim során. x'D
Pardon még egyszer. ^^" És üdv a Merin. :D

Semmi gond, a lényeg, hogy itt vagyok :D Köszönöm!! :)

Lilyana írta:

Nos, gratulálok, a felhasználók azon 10%-ában vagy, akiknek elsőre sikerült leírniuk helyesen a nevemet. :D (Most valld be, ha ctrl-cézted XD)
Így már érthető a neved. :) Ha szabad ma lustának lennem, nem keresek utánad a Merin: miket pakoltál már fel? :)
Honnan hallottál amúgy a Meriről? Vagy csak kidobta a kereső?

Juhéjj :D Nem, nem ctrl-c volt, és nem is ctrl-v, és még együtt sem. :P :D
Még semmit, mert most véglegesítem az első felpakolandó anyagom, de holnap este már biztos fent lesz valami ami az én billenytűzetemből került ki :D
Egy osztálytársam mutatta meg az oldalt, ő nagy Harry Potter rajongó és imádja olvasni a HP témájú fanficeket. Tudja rólam, hogy szélesebb körből szeretnék véleményeket gyűjteni, ezért azt ajánlotta, hogy tegyek egy próbát :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 19:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

iHotch írta:
Sziasztok!

Köszönöm Lilyana, örülök, hogy itt lehetek és másodszorra már sikerült a felhasználói listán maradnom :D
Mit is mondhatnék, kicsit zavarban vagyok :D
Egy 18 éves, viszonylag különc siófoki srác vagyok, aki szeret krimiket írni, és a legnagyobb ellenségei a vesszők. :)
Már régóta figyelem kívülről az oldalt és a fórumot, és most úgy döntöttem, hogy szeretnék beállni közétek, és megosztani veletek irományaimat. Szeretem a kritikákat ha hideg, ha meleg, mert mindkettőtől csak jobbá válhatok.

A becenevem amennyira furcsa, talán annyira unalmas is. A közeli barátaim aggatták rám, és végül megkedveltem, megtartottam. Hotch, mint Aaron Hotchner ügynök a Gyilkos Elmékből, és az az i betű pedig a nagy Apple felhasználói mivoltomra utal. :D

Nos, gratulálok, a felhasználók azon 10%-ában vagy, akiknek elsőre sikerült leírniuk helyesen a nevemet. :D (Most valld be, ha ctrl-cézted XD)
Így már érthető a neved. :) Ha szabad ma lustának lennem, nem keresek utánad a Merin: miket pakoltál már fel? :)
Honnan hallottál amúgy a Meriről? Vagy csak kidobta a kereső?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 19:17 
Ó-nagy-admin "on stage"

Hoppá... Ööööhm, bocsánat, én töröltelek. :oops: Remélem, nincs harag, csak túlbuzgó vagyok, és ha valakinek nem kovacs.jozsi@... az emailcíme, sajna áldozatul esik a takarításaim során. x'D
Pardon még egyszer. ^^" És üdv a Merin. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 18:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Köszönöm Lilyana, örülök, hogy itt lehetek és másodszorra már sikerült a felhasználói listán maradnom :D
Mit is mondhatnék, kicsit zavarban vagyok :D
Egy 18 éves, viszonylag különc siófoki srác vagyok, aki szeret krimiket írni, és a legnagyobb ellenségei a vesszők. :)
Már régóta figyelem kívülről az oldalt és a fórumot, és most úgy döntöttem, hogy szeretnék beállni közétek, és megosztani veletek irományaimat. Szeretem a kritikákat ha hideg, ha meleg, mert mindkettőtől csak jobbá válhatok.

A becenevem amennyira furcsa, talán annyira unalmas is. A közeli barátaim aggatták rám, és végül megkedveltem, megtartottam. Hotch, mint Aaron Hotchner ügynök a Gyilkos Elmékből, és az az i betű pedig a nagy Apple felhasználói mivoltomra utal. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 29 (szerda), 18:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Muhaha, most elcsaklizom a GSZ-t, ezt kapjátok ki! :twisted:
És rögtön egy srácot hozok (reszkess csak, Castiel! Egy Thunder-párti szervezkedik ellened XD): iHotch, tessen bemutatkozni, merről jöttél, miket írsz és hogy honnan a szöszből szedtél egy ilyen nevet, amiért már két admin is törölni akart (meg egy törölt is XD)? Azért ezt tényleg nem sokan mondhatják el magukról. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 20:30 
Billentyűzetgyilkos

van határidő naplóm, és mindig rendszeresen használtam, de valamikor augusztusban elpakoltam valahová... :'DDD amúgy a hétvége milyen volt?

képzeld, jelentkeztem melózni, fűszercsomagolás és -címkézés, valószínűleg éjszakai műszak x) jó lesz, tíztől reggel hatig dolgozom, ha összejön, hetente háromszor : D és egész jó órabérért

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 16:50 
A Legnagyobb Fandomvadász

xDDDD baszki, reni xDD vegyél a határidőnaplót, és kényszerítsd magad, hogy beleírj, meg naponta vagy kétszer nézz bele :D hidd el nekem, nagyon hasznos tud lenni...sőt, ha felírod, könnyebben meg is jegyzed :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 16:48 
Billentyűzetgyilkos

ja, ráadásul azt hittem, hogy fél négyig vagyok, aztán mehetek haza, de nem, mert negyed hatig is volt egy órám, hattól meg egészségnapos megbeszélés XDDD azért jó, hogy ezeket észben tudom tartani, nem? xD szóval még mindig itt ülök :'DDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 16:29 

Tania írta:
na egy pillanat, eszem valamit, hajat mosok, meg ilyenek, aztán jövök vissza : D ja, Gréta, képzeld: ma is elb*sztam a 100 perces bájitalt >.< persze, hogy a 100 perc letelte után.

ááá, öcsém, én ezt eddig észre se vettem xDDDD zsóóka kicseszett velem, mindenhova írogatok, csak nem tudom, hogy hova x')
ja, amúgy az úgy szokott lenni -.- a kedvencem, amikor kiírja, hogy rossz helyre raktam a levendulát mondjuk, közben meg nem is -.- meg, amikor teljesen elölről akarja velem kezdetni a 100 perc lejárta után, hát grrr.

amúgy meg gratulálok :D de legalább már kész van, és pihenhetsz :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 10:35 
Billentyűzetgyilkos

pff :'DDD tegnap egész estig a TIK-ben ültem és referátumot gyártottam, azt hittem, ma tartom kettőtől, és most megnéztem az órarendemet, és kiderült, hogy mégsem. *facepalm*
holnap lesz az a gyakszim :'DDDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 15:04 

úgy szerettem mod lenni, most nosztalgiázok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:51 
Betűmániákus

Igen, azt észrevettem, hogy Grétát néha-néha más testesíti meg a fórumon. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:50 
Billentyűzetgyilkos

megjött Zsóka. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:44 
Betűmániákus

Azt hiszem, végre tényleg egy Gumiszobára hasonlít ez a hely.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:44 
Billentyűzetgyilkos

ööö... azt hiszem : D

na egy pillanat, eszem valamit, hajat mosok, meg ilyenek, aztán jövök vissza : D ja, Gréta, képzeld: ma is elb*sztam a 100 perces bájitalt >.< persze, hogy a 100 perc letelte után.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:36 

jaaaa, értem :D és akkor már Most múlik pontosannal lett feltöltve igaz?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:34 
Billentyűzetgyilkos

hát az úgy volt, hogy a 15-ös fejezet címét átírtuk még anno Most múlik pontosanra, ez azután volt, hogy odaadtuk Lovasinak, úgyhogy nála így maradt, aztán mivel felszabadult a Mialatt az ég, az lett a 24-es fejezet címe XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:30 

ja, amúgy figy már (most gréta vagyok :D) nézzük it a TSS-t, és ugye még régebben átküldted nekem az egészet. na, az a gond, hogy a 15. fejezetnek itt Most múlik pontosan a címe, viszont a kinyomtatott verzióban, amit Lovasinak adtatok meg nekem, abban a Mialatt az ég a címe :D és amúgy a Wordösben meg az a 24. fejezet :D és akkor most hogy is van ez? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:14 
Billentyűzetgyilkos

ja vettem észre, dehát ez van x') kb. két ember kedvéért lehet, kár volt elkezdeni visszatölteni : D nem tesz jót az egómnak a 450 kritika után XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:12 

a macska még él, nem jött be :D de olyan sárga szeme van, hogy le se tagadhatná :D

amúgy pofátlanul kevés kritika megy a TSSre...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 11:03 
Billentyűzetgyilkos

DURR

ez meg a colt volt :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 10:55 

II
II
II
V (ez egy nyíl)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 10:52 
Billentyűzetgyilkos

:'DDDDDDDDD

fú, ötletem sincs, ki lehetsz akkor :D:D Gréta gonosz ikertestvére esetleg? :D

szeretem a szerkeszt gombot :D én vagyok a gonosz énje... rájöttünk, hogy a macskája azazel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 10:50 

muhahahahaha nem is gréta vagyok muhahahaha

végre belekontárkodhatok mások hozzászólásaiba ismét :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra