Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 3:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2012 június 24 (vasárnap), 15:44 
Szárnybontogató

ELKELT :)

Sziasztok!

Van egy SS/HG történetem amit még régebben írtam.
Word
Betűméret:12
Oldal: 2 és még egy kicsi
Aki esetleg vállalja az írjon.

Üdv: Hesperuspiton

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 23 (szombat), 20:50 
Könyvmoly

Egy rövid H.P.-s novellához keresek egy bétát. A helyesírás jó, de lehetnek benne hibák. Pü-t kére, ha érdeklődik valaki. Köszi előre is! :-)

MÁR VAN JELENTKEZŐ!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 21 (csütörtök), 13:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Mint ahogy mindenki itt, én is bétát keresek a történetemhez! Egy kisregény lesz belőle, most körülbelül a felénél járok, szerintem egy hónap múlva biztosan be lesz fejezve. Az alapsztori egy misztikus krimi, Hermione főszereplésével. A világ nonmagic, a szereplők pedig OOC-k. Egy titokzatos gyilkosság, és egy szellemlegenda áll a történe középpontjában, megfűszerezve némi iróniával és humorral a főszereplő részéről. E/1-ben íródik. A sztoriban, ahogy tőlem megszokhattátok, lesz romantkius szál is. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, jó a helyesírása, és nem fél kritikát mondani, annak várom a jelentkezését. Előre is köszönöm.
Üdv: Calliope0

email címem: edit.becker93@gmail.com.
Írj bátran, ne harapok! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 21 (csütörtök), 12:22 
Zöldfülű

Helló! :)

Nos én is bétát keresek, de főleg nem a helyesírási és/vagy vesszőhibák miatt (bár azok is becsúsznak olykor). Inkább afféle támogató-bétára lenne szükségem vagy anyáskodó-bétára... Olyan feladatkörök ellátására, mint például: szól ha hülyeséget vagy minőségében megkérőjelezhető dolgot írok, rugdos ha lustulok, tolerálja a fejemből kipattanó katyvaszt, satöbbi. Nem tudom, van-e rá bátor jelentkező, de nagyon örülnék, mert elkelne a segítség. :)
email: jennapotti@gmail.com
(Nehéz eset vagyok, de nem teljesen kezelhetetlen, sőt, még embert sem eszek reggelire.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jenna27 2012 június 21 (csütörtök), 15:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 21 (csütörtök), 12:17 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Van egy SS/HG történetem amit még régebben írtam.
Word
Betűméret:12
Oldal: 2 és még egy kicsi
Aki esetleg vállalja az írjon. :)

Üdv: Hesperuspiton

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 20 (szerda), 19:06 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Nekem van állandó bétám /Snapefan/, de mostanában nagyon elfoglalt, és nem akarom állandóan őt terhelni. Már csak azért sem, mert írtam egy Lucius/Hermione párosítású novellát, és ő nem igazán kedveli ezt a párost, ezért arra gondoltam, hogy esetleg valaki más kijavíthatná nekem.
A történet erotikus részeket is tartalmaz!

Szívesen elfogadom bárki segítségét, aki úgy érzi, hogy meg tud birkózni a feladattal.

E-mail cím: vargabalogh.eszter@gmail.com
Várom a jelentkezőket... Remélem akad majd valaki, aki elvállal.

MÁR AKADT JELENTKEZŐ, AKI MINDEN REMÉNY SZERINT BE FOG VÁLNI, DE AZÉRT KÖSZÖNÖM, HA VALAKI GONDOLT RÁ, HOGY SEGÍTSEN NEKEM.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Etti 2012 június 21 (csütörtök), 20:33-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 18 (hétfő), 12:37 
Zöldfülű

Sziasztok! Keresek egy bétát, aki kijavítja a hibáimat, amik többnyire vesszőhibák és néhol helyesírási hibák is akadnak. Nagy szükségem lenne rá, ha valakit érdekel, akkor annak várom jelentkezését! :)
e-mail címem: majgaluska@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 17 (vasárnap), 20:56 
Zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne egy bétára, aki kijavítja vesszőhibáimat (melyek nem túl gyakoriak, de azért előfordulnak), ezen kívül rámszól, ha valamilyen logikai bukfencre, tőmondatokra vagy ehhez hasonlókra talál. Írjatok emailt vagy itt privátban, ha vállaljátok!
Email címem: david9503@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 17 (vasárnap), 19:52 
Zöldfülű

MÁR NEM ÉL!!!!!!!!!!

Sziasztok! Szükségem lenne egy bétára, aki elsősorban a vessző hibáimat javítja és tanácsokat ad! Írok Harry Pottert és Twilightot is!!! :-) $fal Sajnos már sokszor vissza küldték a fejezeteimet, a vesszők miatt!! Jelentkezni: imre.nati@citromail.hu , üzenetet is küldhetsz! :-D Előre is köszi!!!! :-D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nati13 2012 június 19 (kedd), 15:11-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 16 (szombat), 20:26 
Zöldfülű

tárgytalan :)

Sziasztok. Nagy szükségem lenne egy Bétára aki kijavítja a történetemet. Ezen az e-mail címen lehet jelentkezni: dora.kovacs94@freemail.hu
Köszi szépen előre is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 16 (szombat), 19:18 
Zöldfülű

MÁR NEM AKTUÁLIS!

Sziasztok!
Egy betát keresnék, aki átolvasná és segítene magyarosítani a fordításomat. Mivel ez az első fordításom így szívesen fogadok tanácsokat és kritikákat is egyaránt. :-)
Egy DM/HP slash történetről lenne szó, 22 fejezetes történet. Jelenleg az első 2 fejezetet fordítottam még le, de igyekszek folyamatosan dolgozni rajta, ahogy az időm engedi.
E-mail címem, ahol elérhettek: bloodred-rose@hotmail.com
A segítséget előre is köszönöm~

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lily V Black 2012 június 17 (vasárnap), 14:08-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 15 (péntek), 19:37 
Zöldfülű

Sziasztok szükségem lenne egy bétára, aki átnézné egy-két (prive drive) novellámat és esetleg jó tanácsokkal is ellát. :) Főként a vesszőkkel állok hadilábon, de a másik bajom, hogy hajlamos vagyok lényegtelen részeket túl hosszan taglalni, aztán mikor visszaolvasom javítás néven szétszabdalni az egészet.
Előre is megköszönném a bátor jelentkezőknek!
email: tesz-nye95@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 14 (csütörtök), 17:27 
Fanfic-faló

Sziasztok! Szükségem lenne egy Pitonhoz jól értő bétára:) Ha tudsz Pitont írni, és javítani, és persze ráérsz,kérlek írj egy pü-t. Állítólag szépen írok, vesszőhibáim szoktak lenni, vagy váratlan ugrás egy jelentből a másikba, ami ront az egészen. Ritka, ha más szereplőről írok, de előfordulhat. SS/HG-kat írok legszívesebben, ritkán novellákat, vagy egyebet.

Találtam:) Köszönöm!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Emyke 2012 június 17 (vasárnap), 10:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 09 (szombat), 10:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Új történetbe kezdtem, és szükségem lenne egy bétára, aki leellenőrzi a történetem, és esetleg tanácsokkal látna el. :)
Az e-mail címem: trixike0404@vipmail.hu
Ha bárkinek kérdése van a történettel, vagy mással kapcsolatba, e-mailben felteheti.
Előre is köszönöm.
Trixi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 08 (péntek), 22:13 
Zöldfülű

Sürgősen szükségem lenne egy bétára!!!
Az első regény alapú történetemet szeretném felrakni, de a párbeszédekkel és a vesszőkkel majom van. Ez a történet teljesen saját, nem fanfiction. Sajnos helyesírásból soha nem voltam jó, ezért jól jönne a segítség ( a word már nem segít ).
Minden kínálkozó segítséget elfogadok.
Ha a történetről kérdeznétek, vagy bármi miondanivalótok lenne a következő e-mail címen elérhető vagyok: kiddenfanfiction@gmail.com
Előre is NAGYON, NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM! :-D

~Christopher Poindexter~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 05 (kedd), 17:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nagyon sürgősen szükségem lenne egy bétár egy 3 éve húzódó démonos/piromágusos történthez, aki leelenőrzi. Mindössze már csak 3 fejezet van hátra, és a régi bétám már nem elérhető.

Kérlek, valaki segítsen.
email címem: arbi86@gmail.com

Előre is köszi:

nymphea

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 03 (vasárnap), 10:34 
Zöldfülű

már nem kell.
Sziasztok!
Bétát keresek egy Twilight történethez!
Nagyon örülnék a segítségnek: :oops: vesszőhibáim és helyesírási hibáim vannak(nem sok) és néha a párbeszéddel gyűlik meg a bajom. Már két fejezet fenn van a Merin( Abby Silver - Napfényes éjszaka)
Ha bétáznád a történetem küldj PÜ-t és megbeszéljük a továbbiakat.
:-( Szeretném már felrakni a következőt, de valahogy nem sikerül...

Köszönet előre is, annak aki elvállalja
Puszi és "kiskutya szemek", Ab

ui.: első történet, úgyhogy kemény béta is jöhet :)

"Akármiből teremtettek is lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van."
Emily Bronte

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Abby 2012 június 17 (vasárnap), 11:04-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 30 (szerda), 17:30 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Bétát keresnék egy nem túl hosszú, két részből álló ( összesen kb 10 ezer szavas ) HP fanfictionhöz. Al/Scorp, ajándéknak készült. Főleg a helyesírási, stilisztikai hibák kiszűrésére lenne szükségem, és érdekelne egy vélemény is, elég bizonytalan vagyok azt illetően, hogy sikerült. :)

e-mail: abelina.secret@gmail.com
De írhattok itt is, pü-ben. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Abelina 2012 június 04 (hétfő), 14:30-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 29 (kedd), 17:18 
Zöldfülű

MÁR TÁRGYTALAN! :D
Sziasztok!

Keresek egy segítő szemet, aki elsősorban őszintén megmondja a véleményét a történetről, akkor is, ha valamelyik része nagyon pocsék, aki felhívja a figyelmemet a logikai bibikre. Emellett a helyesírás terén (remélem főleg csak vesszőknél) is szükségem lenne segítségre.

A szóban forgó történet PD, egy démonos fantasy.

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését (vagyis inkább a történet :) ), akkor írjon :D

Előre is köszönöm a segítséget! :-)

Leena C

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Leena C 2012 június 02 (szombat), 15:33-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 23 (szerda), 17:51 
Zöldfülű

ELKELTEM! KÖSZÖNÖM! :D

Sziasztok! :)

Most regisztráltam fel a Merengőre, hogy végre megmutassam a nyilvánosságnak, milyen sztorikat szoktam írni. A legtöbb nem tartozik ide, de a legújabb, aminek első, bevezető fejezetét hamarosan készre szerkesztem, azt szeretném feltölteni majd az oldalra.
Röviden írnék pár infót magamról is és a készülő alkotásomról is, hogy szinte mindennel tisztában legyen az, aki elvállal.

- Rólam: az én nevem Judit, 20 éves vagyok és jelenleg főiskolára járok. Imádok írni és olvasni jó, érdekes történeteket. Továbbá saját sztorikat azért találok ki, mert legfőképpen magamat szeretném szórakoztatni vele. Egyik jó barátnőm ajánlotta ezt az oldalt, ami neki is nagy erőt, ihletet és lendületet adott. - Ezért regisztráltam ide. :)

- A készülő alkotásomról: Most itt le fogok lőni egy poént, amit muszáj megtennem, mert lehet ennek ismerete nélkül nem a megfelelő béta vállalna el engem. Tehát az első pár fejezet főként romantikus hangulatban fog telni, szinte túl csöpögős lesz, viszont egy nem várt fordulat miatt vége szakad ennek a szentimentális időszaknak. Ekkor átmegy egy kicsit depressziós, félelmekkel teli, veszélyes állapotba, aminek halálos kimenetele is lesz. Ezek után lép át a történet a természetfeletti kategóriába. Egyelőre ennyit árulok el, viszont ezt azért szerettem volna mindenképpen elmondani, hogy ne olyan vállaljon el, aki azt hiszi én írom a következő Jane Austen-hoz hasonló műfajú sztorit. Lesz benne szerelem, de nem az lesz legfőképpen a középpontban.

- Milyen bétát szeretnék magamnak?
Alapvetően helyesen írok, mindig 5-ös volt a helyesírásom, ahogy a fogalmazásaim is. Ilyen téren nem hiszem, hogy gond lenne velem. Bétát azért szeretnék kérni, mert szeretném valakivel megbeszélni az ötleteimet (olyannak aki NEM lopja el, NEM él vissza vele). Vannak olyan részek egy-egy fejezetben, ahol túl bőbeszédűre engedem magam, pedig nem kéne, és ennek a fordítottja is igaz, tehát, hogy rövidebben elrendezek egy olyan részt, ami még megért volna pár bekezdést. Vagyis leginkább arra kellene nekem egy béta, hogy ilyen módon szabályozza a történetemet, hogy megmondja mi a sok és mi a kevés az adott fejezetben, ha azt hibaként rója fel.
Remélem érthetően fogalmaztam meg, amit szerettem volna.
Még valami. Szeretném ha a bétám 20 év körüli lenne, de minimum 18. Elsősorban azért, mert bőven lesznek benne 18+-os jelenetek, tovább pedig azért, mert (és ezzel nem leszólni akarom a fiatalabbakat vagy éppen minket túl öregíteni xD) úgymond többet megélt már és valószínűleg másmilyen szemszögből lát bizonyos dolgokat.

Köszönöm szépen, ennyi lettem volna. Akinek felkeltettem az érdeklődését, vagy vállalná a bétázást, azt kérem, hogy írjon egy privát üzenetet. Előre is köszönöm!

Üdv mindenkinek!

Judit

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 22 (kedd), 20:48 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szükségem lenne egy lelkes Bétára, aki kigyomlálja a már kész és feltöltött történetem helyesírási hibáit. 18 fejezet, és némelyik jó hosszú, szóval lenne mit átnézni. :)

Előre is köszi! :)

Üdv, utgow

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 21 (hétfő), 11:46 
Szárnybontogató

Már tárgytalan ^^

Sziasztok!

Az Owned című fordításomhoz keresnék bétát, aki a magyartalanságokra felhívná a figyelmem, és javítaná a helyesírási hibáimat.

A szerző Jordangrant, aki volt olyan kedves, hogy már meg is adta a fordításra az engedélyt.
A mű elég hosszú, 106 fejezet + epilógus (429445 szó, 1030 oldal) Drarry slave fic, a későbbi fejezetekben elég korhatáros jelenetekkel. /Aki ismeri a Cambiare Podentes-t tőle, az már tudhatja, hogy kb mire vállalkozik :)/

Ha jelentkezel, már el is látlak pár fejezettel ^^' (És nem sietek sehová, de olyan bétát szeretnék, aki tudja magáról, hogy nem fog eltűnni.)

Elérhetőség: baji.brigi@gmail.com
MSN: robin1001@msn.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Miluiel 2012 június 01 (péntek), 20:06-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 17 (csütörtök), 8:53 
Zöldfülű

Üdv!
Bétát keresnék egy írásomhoz, aminek ugyan nincs köze a Harry Potterhez, de a természetfeletti világhoz annál inkább.
Kisebb helyesírási hibákat, illetve vesszőhiányt vétettem benne, mert túlságosan el voltam ragadtatva és csak írtam, írtam...tudjátok hogy van ez :)
E-mail: paulelekjr@yahoo.com
MSN: onelastfavor@windowslive.com
Facebook: www.facebook.com/paulelekjr

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 14 (hétfő), 16:43 
Zöldfülű

Nem létező Bétázómat létezőre cserélném!!!

Sziasztok!
Amatőr privet Drive író keres Bétázót szigorúan eredeti szövegeihez.
Semmi másolat,
"csak az érzések átadása a cél....."
Túl sok van belőlük, így írásos formában szeretnék tőlük megszabadulni.
Elsősorban vessző, és párbeszéd kritikusokat keresek!
A lényeg, hogy végre feltölthessem ezeket a nyüzsgő képzeleteket.

Várom a jelentkezést!!
Köszi!!!
Üdv: Devlina szoros379@gmail.com :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 13 (vasárnap), 18:16 
Zöldfülű

Sziasztok!

Írtam egy Lily/James párosítású Fanfictiont.
Ez az első történetem, szóval fanficben nem vagyok túl tapasztalt, de az írással már régóta foglalkozom, úgyhogy abban reménykedem, hogy nem rossz. De Lilyt és Jamest imádom olvasni!
A kötőjelek és a gondolatjelek az ellenségeim, és néhány helyesírási hibám is akad, bár abból kevesebb.
Úgyhogy bétát keresek!!
Már megpróbáltam feltölteni, így a hibákat visszakaptam, szóval azt tovább tudnám küldeni, és nem kéne vele sokat bogarászni.

Remélem tud nekem valaki segíteni!
Ha megesne valakinek a szíve rajtam, azt megkérem, hogy küldjön egy baglyot a sarnyaivivi@hotmail.com címre!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 13 (vasárnap), 17:45 
Zöldfülű

ELKELTEM!!

Hello!
Bétát keresek a történetemhez.
A helyesírással a párbeszéddel és a vesszőkkel van problémám... :(
A főszerepet egy saját szereplő játssza. Még csak az első fejezet került fel.
Harry Potter témában írom a történetet.
Remélem felkeltettem valaki érdeklődését :)
Elérhetőségem: e-mail: elara94@indamail.hu
MSN: tenten94@live.com

ÜDV.: MirwenDark ;) :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MirwenDark 2012 május 22 (kedd), 18:55-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 12 (szombat), 19:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek, aki a helyesírásomat kijavítja. Perselus/Hermione párosításban írtam, romantikus. A legtöbb a vesszőhiba, de előfordulnak helytelen szavak is, de véleményem szerint ez kevés. 3 fejezet van meg, már fent van a Merengőn. Egy fejezet hossza körülbelül 5-6 oldal.
Elérhetőségem: tancosmakesz@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv, Bonnie Moss.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 11 (péntek), 13:19 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék a PD-s történetemhez. Kicsit az Alkonyatra hajaz.
Legtöbb hibám abból adódik, hogy teljesen elveszek történetírás közben, és mire leírom, ami a fejemben van, nem veszem észre őket.
Akadnak párbeszédhibáim, meg elírt szavak is előfordulnak néha, de van olyan is, hogy én értem a mondat lényegét, de esetleg az olvasónak nem egyértelmű, hogy mit szerettem volna mondani.
Ezeket a hibáimat szeretném, ha valaki korrigálná. :-)
e-mail címem: aszt.virag@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 10 (csütörtök), 11:59 
Zöldfülű

ELKELTEM!

Sziasztok!

Még mindig bétát keresek a folytatásos történetemhez (még nem tudom pontosan milyen hosszú is lesz), amit a Privet Drive-ban írok. A történet középpontjában a Vámpírnaplók két szereplője Klaus és Caroline állnak. Eddig nem kapott negatív kritikát a történet.
Legtöbb problémám a veszőkkel van, néha gépelem csak el a szavakat, valamint esetenként sokadig olvasás ellenére is nem veszek észre hibákat.

Elérhetőségem: judit_tortenetek@freemail.hu

Előre is köszönöm!

judit_vd

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit_vd 2012 május 21 (hétfő), 9:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 07 (hétfő), 10:40 
Zöldfülű

Sziasztok! :-)
Bétát keresek az első történetemhez.
A helyesírásom nem a legjobb(főleg vesszőhibák). :oops:
PD témájú,romantikus történet. :-)
e-mail: sweeteangel27@gmail.com
előre is köszönöm ;;) :-D

tárgytalan :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sweeteangel27 2012 május 16 (szerda), 15:05-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 05 (szombat), 19:31 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D
Még kezdő vagyok, és szeretném felrakni az egyik írásomat, ezért bétát keresek.
PD-s kategória, saját szereplős. romantikus, kalandos sztori lenne.
hibáim a párbeszédekbe lenne, és ilyen apróbb veszőhibák lennének.
címem: voros.reka97@citromail.hu
előre is köszi a segítségért. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 04 (péntek), 17:20 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Bétát keresek aki átnézné az történetemet. SS/HG mint eddigi történeteim.
Hibák: elírás, vessző, szóismétlés... sajnos elég sok hibám van.
Wor: 12-es betűméretben 2 oldal és még egy pár sor.
Sajnos az előző jelentkező még mindig nem jeletkezett. :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 25 (szerda), 15:51 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek történeteimhez, amik különböző hosszúságúak, de leginkább csak one shot-ok lennének. Privet Drive kategória, slash, vagy gyötrelmekről, önkínzásról szóló gondolatok.
Hibákból van egy pár, főleg párbeszéd és vesszők terén, illetve halmozás. Sajnos, a helyesírásra nem figyelek, én csak írok és ennyi, eh.
mail: minnie.nessa@gmail.com

minniessa

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 22 (vasárnap), 16:32 
Zöldfülű

Halihó!

Egyelőre nem ismert terjedelmű PD-s regényemhez keresnék bétát. Alapvetően rendben van a helyesírásom, viszont több szem többet lát alapon jól fogadom a segítséget veszedelmes vesszők és stilisztikai bénaságok terén. :) Kritikának, véleménynek szintén nagyon örülök.

Téma: romantikus/akció-kaland/kicsit sötét
2158-ban az egységes, utópisztikus világból a bűnözőket egy elszigetelt óriásvárosba telepítik. Főhősnőnk, egy volt nyomozó ebbe a városba kerül, és folytatja a pályafutását a határokon belül is.

Lassú író vagyok, ez hátrányom, de azért lelkes.
Kapcsolatfelvétel: selyemkosztum@yahoo.com

Előre is köszönök mindent! ;)
Elsie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 22 (vasárnap), 16:17 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek a folytatásos történetemhez (még nem tudom pontosan milyen hosszú is lesz), amit a Privet Drive-ban írok. A történet középpontjában a Vámpírnaplók két szereplője Klaus és Caroline állnak. Eddig nem kapott negatív kritikát a történet.
Legtöbb problémám a veszőkkel van, néha gépelem csak el a szavakat, valamint esetenként sokadig olvasás ellenére is nem veszek észre hibákat.

Elérhetőségem: judit_tortenetek@freemail.hu

Előre is köszönöm!

judit_vd

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit_vd 2012 április 24 (kedd), 8:06-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 19 (csütörtök), 17:56 
Zöldfülű

Körülbelül 24500 szavas regényről lenne szó ( kb. 70 oldal ).
Privet Drive törtnet, akik eddig olvasták pozitív kritikákkal illették, de... Nem tudom.
Ha esetleg valaki vállalkozna bétázásra, a mezeireka@gmail.com - on, felvehetjük a kapcsolatot.
Hálás lennék azért, ha valaki vállalná.
_U_
Köszi: Vera Sara

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 18 (szerda), 21:02 
Zöldfülű

ELKELT! :)

Haló-haló!

Van egy két írásom, amit nagyon megköszönnék ha vki átnézné :) Általában eléggé elborultak, páran mondták hogy hajazok kafkára (legalábbis egyik hajszálam hasonlít rá, ez is megtiszteltetés :D) szóval kicsit zagyvák, de nem az összefüggő sztorik, hanem az érzelmek átadása a célom. Egy-két oldalas szösszenetek ezek, nem trilógiák :)

1: UFO: nem scifi, csupán egy pár szemgolyó útját kísérjük végig, hullától a holdig.
2: Agyf@sz: Belemásztam kissé az agyamba. Van itt minden, manók, fésűk, meg denevérek. Sőt még egy rossz vers is helyet kapott.
3: Olcsó pezsgő és könnyű vérű lányok: Egy rövid sztori, szex pezsgő és ennyi.
4: 666-999: Kicsit játszottam a gondolattal, milyen lehetne az, ha az ördög telefonos ügynökként keresné a lelkeket...
5: Bal, jobb, bal... : A dolgok egyirányúsága, és a másik oldal. Érteeed, bal meg jobb. (oldalbabök)

Snah, ennyi lenne :D Előre is köszönöm, ha vki vállalkozik vmelyik javítására :) kérem azonban a bétát, hogy a belapapa022@gmail.com-on keressen, mert azt naponta csekkolom. Köszönöm még egyszer előre is!

Üdv: Hugo

UI: Ha pontosabb képet szeretnél róla kábé milyeneket írok... http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6179

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 15 (vasárnap), 18:39 
Zöldfülű

Ne haragudj, már elkeltem. :( Pont előtted. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 15 (vasárnap), 13:22 
Írópalánta

Divus írta:
Sziasztok :)
Egy misztikus, romantikus kalandregényhez keresnék bétát. :)

Ment a PÜ.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 15 (vasárnap), 10:56 
Zöldfülű

Elkeltem én is. :)

Sziasztok :)
Egy misztikus, romantikus kalandregényhez keresnék bétát. :)
A történet egy 18 éves lányról szól, Jessie-ről, akinek el kell költöznie otthonról messzire, hogy segíthesse elvált édesanyját és a kishúgát. Ám a Werewood nevű kis városka, ahová elköltözik, és ahol munkát talál, sok érdekes dolgot tartogat még a számára. :) Egy álomból kilépett srácot, egy különös tükröt, egy rejtelmekkel teli erdőt, na meg persze egy naplót, amely rávilágít a titokra... hogy Jessie miért kezd el különös dolgokat csinálni. :)
The Lost Diary néven futna a történet és az első fejezet címe Álmomban már láttalak.
Remélem akad jelentkező rá. :)
Addig is a legjobbakat és legszebbeket!!! ^^

Divus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Divus 2012 április 15 (vasárnap), 18:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 12 (csütörtök), 13:34 
Szárnybontogató

Elkeltem :D

Sziasztok!
Hibák: elírás, vessző, szóismétlés... sajnos elég sok hibám van.
Címem: hesperuspiton@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 11 (szerda), 15:42 
Zöldfülű

Hali! Keresnék egy bétát, aki lenne olyan kedves, hogy kijavítja vesszőhibáimat, elírásaiomat.
Most készülö történetem egy Hetalia anime (szóval Private Drive) AU egy saját karakterrel.
Elértek itt: ivus14@gmail.com

Előre is köszi: Corry

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 10 (kedd), 22:17 
Szárnybontogató

ELKELTEM!

Bétát keresnék a rövid, német drarry novella fordításomhoz.

Arra lenne szükségem, hogy valaki átnézze a vesszőhibáimat és az esetleges elírásokat, valamint esetleg néhol magyarosítana, ahol épp szükséges.
Címem: emilypiton@gmail.com vagy akár itt pü

Előre is köszönöm!
Emily Piton

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 10 (kedd), 17:35 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Anime kategóriájú Fairy Tail fandomú történetemhez keresek Bétát! A történet yaoi, Natsu/Gray párosítással.Erősen 18+, szóval csak olyan jelentkezzen, aki bírja lelkileg :D
Igazából vesszőhibák és elírások miatt kéne béta. Valaki aki átnézi, és tényleg megmondja, ha nagyon rossz. Első publikált történetem lenne. A történet egy kis novella, cirka 5 oldal.
Dobj egy pü.-t vagy az e-mail címem: ada1019@citromail.hu

Ada

A jó kislányok egy hercegről álmodoznak, a rosszak kettőről egymáson.

Dirty minded? Me?! I like to call it imaginative!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 10 (kedd), 12:10 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Hibák: elírás, vessző, szóismétlés... sajnos elég sok hibám van. :(

Címem: hesperuspiton@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 09 (hétfő), 20:25 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is azért jöttem, hogy bétát találjak. A történetem a Privet Drive-ra menne, egy közel 7700 szavas novelláról lenne szó, word-dokumentumként 12-es betűmérettel 20 oldal. Egy olyan nőről szól aki egy egyetemen tanít antropológiát és megölik. Szellemként akar rájönni, hogy ki tette, hogy tovább léphessen. Főleg olyan jelentkezzen aki precíz, jó és gyors munkát végez, és otthon van a vesszők terén, mert főleg azokkal vannak gondjaim. Nagyon hálás lennék érte, ha kisegítene valaki. Az e-mail címem ironidasz@freemail.hu
Észrevételeket is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm :)

Cofotka

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 09 (hétfő), 16:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretném egy béta segítségét kérni, bár gondolom, hogy ebben a topikban ez nem olyan meglepő. :)
Elsősorban inkább csupán egy olyan emberre lenne szükségem, aki átnézi a történetemet és tudatja velem, ha esetleg a cselekmények túlságosan gyorsan történnének, vagy ha esetleg a párbeszédeim "művinek" tűnnének.
A történetem a Heaven Help Us, ami már fent a Merengőn. Ez egy slash iromány, ami eléggé sötét és komor hangulatú, és a címke ellenére nem a BL-re összpontosít. Igazság szerint csak a nagyon távoli fejezetekbe tervezem ezt a szálat, szóval szerintem azoknak sem kell elriadnia, akik nem kedvelik a műfajt ;]
A jelentkezők küldjenek nekem egy mail, légyszi! ^^ Címem: xshirokux@freemail.hu
Ó, és igen: eléggé sürgős lenne... =]
Előre is ezer köszönet!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shiroku 2012 április 10 (kedd), 14:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 08 (vasárnap), 16:11 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek aki átjavítaná, átnézné az én kis történetemet. Még csak ez az első tehát lehet, hogy nem a legjobb mű. Ja, és valaki olyat szeretnék aki hamar megcsinálja. Előre is köszi.
Elérhetőségem: kovacs.dorika0518@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 06 (péntek), 14:49 
Zöldfülű

Sziasztok. Lehet, hogy kicsit későn, de az előző bétámat még nem tudtam elérni, és szükségem lenne egyre a Snanger BL-hez, meg más történeteimhez! Akiben van elég vállalkozó szellem, nyugisan dobjon egy pü-t! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 05 (csütörtök), 19:41 
Zöldfülű

Már kaptam segítséget.:)

Sziasztok!
Most először szeretném, megmutatni másoknak, az egyik novellámat. Nagyon megköszönném, ha először elolvasná egy béta, így ki tudnám javítani a hibáimat.
Email: erdelyianett94@gmail.com
Vagy írhattok üzenetet is.
Előre is köszönöm.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra