Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 23 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: °Kymira birodalma°
HozzászólásElküldve: 2013 április 10 (szerda), 14:16 
Zöldfülű

Váó, Myra, szia! :) *tárt karokkal ujjong* Nagyon örülök neked, és hogy idetévedtél... :) Nem sokan találnak ide, tehát határozottan jólesett. :)

Jelentem közben, hogy pont neked hála, vége a történetnek! :) Ma töltöttem fel az utolsó utáni fejezetet, az epilógust - ami kicsivel rövidebb, mint a fejezetek voltak -, és ezzel végleg lezárom Cora és Nyurgusz történetét. :) :( Hiányozni fognak, de nem mar a lelkiismeret, mert jó életük lesz a későbbiekben. :) Kíváncsian várom, ti mit fogtok hozzá szólni. :)

Közben pedig be kell vallanom, hogy a másik történetemmel még nem igazán tudtam haladgálni, jelenleg a 7. fejezet közepén áll a dolog, de megígérem, hogy belehúzok, és szerintem úgy a tizedik-tizenötödik fejezet körül már el kezdem feltenni Merengőre is. :) Tehát, akit érdekelnék még, az nézegesse olykor a ficblogomat, itt többet fogok jelentkezni. :)

Előre is köszönök mindent, és persze utólag is a sok pozitív visszajelzést, amivel hatalmas örömöket okoztatok nekem! :)

Myra munkáját pedig külön köszönöm! :) Az új történetemnél is találkozhattok a nevével... ;) Ezt is köszönöm! :)

Csodálatos napot kívánok mindenkinek, aki olvassa ezt a bejegyzést! :)

K

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 06 (szombat), 21:02 
Zöldfülű

Na szóval, drága Kymi, ide is csak idetévedtem :-D
Igazán nincs mit, örömmel olvasom át fejezetről fejezetre ezt a remek történetet ^^ Ha pedig marad benne hiba, igenis lehet szidni engem :-D Csak ne túl keményen, kis szívem össze ne törjön :P

Szóval csak így tovább, kedves Kymi :-)
Puszi, és kitartás neked :-*

Kymi írta:
Lan, köszönöm, hogy te itt vagy nekem! :-* :x

Most nem került még fel újabb fejezet - hét vége körül várható -, de Myrának hála az egész újra át lett nézve, és a kijavított verzió fel is került. Remélhetőleg, nem maradt bent hiba, ha mégis, vessetek rám követ és persze szóljatok, hogy hol és mi. :)

Myrának pedig nagyon köszönöm! :-*

Üdv, drágáim, vagyis Lan. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 05 (kedd), 11:53 
Zöldfülű

Jöttem kicsit magamat szórakoztatni. :) Jelentem, ma felkerült az utolsó előtti fejezetem, nagyon-nagyon örülnék, ha sokan olvasnátok, és írnátok véleményeket, hogy tetszik. :) Amint a bétakézből visszajön az epilógus, azt is felteszem. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96184

Csodálatos napod kívánok mindenkinek! :-*
K

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 22 (kedd), 10:14 
Zöldfülű

Bár nem sokan találnak el hozzám, azért én mégis írogatok... :) Kitartóan, lelkesen töltöm fel az újabb és újabb fejezeteket, egy-két kósza kritikára áhítozva. :)
Ma tettem fel a legújabbat, szám szerint a 18. fejezetet.

Közben végeztem is a történettel, és összesen 24. fejezetesre sikerült, reményeim szerint február végére már fel is töltöm, és végzek vele. :)

A másik hír pedig, hogy elkészült a következő történetem eleje. :) A 6. fejezetet írom, de egyelőre még se cím, se tartalom. :) Egy kis ízelítőt azért adok, hogy mégse legyetek teljes homályban. :)

"
Kurva vagyok. Kevésbé prolis kifejezéssel élve: prostituált, becézve pedig prosti. Nem is tudom, hogy melyik tetszik jobban…
Az életem egy nagy rakás szemét, húsz évesen nem vittem semmire, és azt a kevés pénzt, amiből életnek nem nevezhető valamit tartok fenn, a testemmel keresem meg. Jó testem van, megtehetem, csakhogy… Többre vágyom. Magasra akarok törni, szárnyalni, érezni, hogy élek, és nem pedig azt, hogy csak egy kellék vagyok, egy játékszer, amin elszórakoznak a népek, aztán behajítják a sarokba. Sokszor egy guminőnek érzem magam, egy értéktelen, semmirekellő szánalmas lénynek, aki belenyugvó mosollyal viseli el a megaláztatásokat."

Mint látjátok, egy prostituáltról fog szólni a mű, ráadásként a jövőben fog játszódni, hogy ne legyen olyan egyszerű. :)
Egyelőre ennyi, ha valakit érdekel bármilyen információ, érdeklődjetek egész nyugodtan! :)

Üdv,
Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 20 (kedd), 14:11 
Zöldfülű

Hali-hali-hó! :)

Ma tettem fel a következő - 15. - fejezetet. Remélem, engedélyezni fogják, és hamarosan minden érdeklődő olvashatja, mert duplán kíváncsi leszek a véleményetekre --- ugyanis egy kis meglepivel szolgálok az én drága olvasóimnak, ami a fejezet végén lesz látható. Tehát... alig várom a kritikákat! :)

Mellékes információ: valószínűleg a következő fejezet feltöltésénél (tehát legkésőbb két hét múlva) már tudni fogom, hány fejezetes lesz a regényem. Már nagyon a vége felé járok, remélem, egy szereplőm sem kavar be túlságosan (hajlamosak másként viselkedni, mint én szeretném), és tudok nektek mondani egy fix számot. :)

Addig is várok mindenféle észrevételt ide vagy akár kritikában!

Közben pedig egy új bejelentés:

Úgy döntöttem, hogy ha ennek vége, tartok egy pár hónapos pihenőt, és legkésőbb a tavasz elején elkezdem feltölteni egy már elkezdett regényemet, amit be akarok fejezni.
Egyelőre még nem akarok spoilerezni, csak annyit említenék meg, hogy kicsit hasonlítani fog ehhez a sztorihoz, mégis más lesz... :) Okééé, ez most nagyon homályos, de ígérem, hogy mikor felteszem az utolsó fejezetet, egyben meg is osztom veletek a következő regény tartalmát. :)

Addig is mindenkit üdvözlök! :)

Ps.: Nem bánnám ám, ha írnátok nekem... :( :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 06 (kedd), 10:08 
Zöldfülű

Jelentem, feltettem a következő, 14. fejezetet! :) Kedvenc fejezetem, remélem, hogy hamarosan engedélyezik, és sokan olvassák majd! :)
Kis leírás, hol is tartunk éppen:

"Végre elérkeztünk ide is... :)
Egyik kedvenc fejezetemet fogom most feltölteni. :)
Cora totálisan és teljességgel elveszett. Nem tudja, mit érez és ki iránt, a felhők gyülekeznek a feje fölött, a szüleit kéne keresgélnie, miközben figyelmét a nyurga fiú köti le, aki szép csendesen teljesen hatalmába kerítette az egyre kétségbeesettebb lányt. Úgy érzi, minden az ő nyakát nyomja, minden feladat rá vár, kilátástalannak és reménytelennek érzi a helyzetét, csak egyetlen biztos pontot érez, az pedig Nyurgusz. Hogy ebből mi lehet...?
Elértük a csúcspontot, és már csak reménykedni tudunk, hogy ez nem tetőzik tovább, és drága Coránk élete helyreáll.

Ezt a fejezetet és a belinkelt egyik kedvenc dalomat ajánlom mindenkinek, aki olvas. :) Véleményeknek, kritikáknak nagyon-nagyon örülnék! :) "

Dalajánló – oké, tudom, hogy még nincs karácsony! :)
Lea Michele – Auld Lang Syne
http://www.youtube.com/watch?v=L6HwWYSHCVI

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 14:35 
Zöldfülű

Lan, köszönöm, hogy te itt vagy nekem! :-* :x

Most nem került még fel újabb fejezet - hét vége körül várható -, de Myrának hála az egész újra át lett nézve, és a kijavított verzió fel is került. Remélhetőleg, nem maradt bent hiba, ha mégis, vessetek rám követ és persze szóljatok, hogy hol és mi. :)

Myrának pedig nagyon köszönöm! :-*

Üdv, drágáim, vagyis Lan. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 03 (szerda), 15:31 
Írópalánta

Kymi írta:
Tündér vagy, Lan! :) (Remélem, hívhatlak így.)

Hívhatsz. :-P
Megyek olvasni, mert már láttam, hogy fent van.

szerk.: Írtam kritikát, kíváncsian várom a következő fejezetet. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 03 (szerda), 14:37 
Zöldfülű

Tündér vagy, Lan! :) (Remélem, hívhatlak így.) Most tettem fel a következő fejezetet, remélhetőleg hamar felkerül. :) A következő fejezet lesz az egyik kedvencem, azt imádtam írni - de persze ez szorosan követi. Nagyon fogom várni a véleményedet, és mindenkiét, aki esetleg odatévelyedne! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 28 (péntek), 18:15 
Írópalánta

Kymi a válaszban írta:
ígérem, következő fejire nem kell ennyit várni - már ha érdekel. :)

:roll: Jaj, Kymi, hát persze, hogy érdekel... ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 28 (péntek), 9:44 
Zöldfülű

*előveszi a harsonát és reménykedik, hogy meg tudja olyan hangosan fújni, hogy azok is olvasni kezdik a történetét, akik eddig nem tették*

Halló-halló, figyelem-figyelem!
Ma frissítettem, remélem, hogy átjut az adminkézen, és minél előbb lehet olvasni. Véleményeknek, visszajelzéseknek nagyon örülnék. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96184

*harsonát elteszi a következő alkalomra, és reménykedik, hogy akkor már nem kell ilyen erősen fújnia*

Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 8:59 
Zöldfülű

LanRain! :) Köszönöm szépen, épp most olvastam, mert pont ma frissítettem (igen, a sok rajongónak kiemelem félkövérre...) :)
Remélem, tetszeni fog, vagy legalábbis nagyjából meg leszel vele elégedve. :) Puszillak

Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 1:11 
Írópalánta

:shock: Most láttam csak, hogy évadokkal le voltam maradva. De pótoltam. ;;) Egybe írtam a két fejezethez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 31 (kedd), 8:28 
Zöldfülű

Örömmel tudatom a gyér olvasótáborommal, hogy tegnap került fel a folytatás, jelenleg adminkézen leledzik, de reménykedünk benne, hogy továbbjut a rostán, és minél előbb tudja olvasni, aki szeretné... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 24 (csütörtök), 17:59 
Írópalánta

*hisztizve a földet csapkodja* FOLY-TA-TÁST! :o)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 24 (csütörtök), 13:42 
Zöldfülű

Halihalihalihó! :)

LanRain (akinek ezúton is: :-* ) már olvasta, akit esetleg még érdekelné, az itt találja történetem következő fejezetét:

Pedig sosem kértem...

Cora Banks vagyok... vagyis Cora Holloway... vagy Amy... Ó, ez reménytelen! Magam sem tudom pontosan, hogyan is nevezzem magam, ami számomra elég kétségbeejtő, a számotokra pedig talán mulatságos. Hogy ne tűnjek teljesen bolondnak, el kell olvasnod a történetemet, amiben elmagyarázom, hogyan változott meg egy tizennyolc éves lány élete (az enyém) egyik napról a másikra. Pontosabban december huszonharmadikán, délután hat óra két perckor. Kíváncsi vagy?
Amit garantálok: bőven lesz részünk szerelemben, drámában, sírásban, örömködésben, bolondozásban ééés még rengeteg minden másban. Lesznek felnőttek és gyerekek, tinik és kamaszok, de a legfontosabb, hogy végre kiderül, ki is vagyok valójában.
Addig is szívélyes üdvözlettel: Cora Amy Banks Holloway. ;)

A történet első fejezeteinek bétázásáért ezer köszönet Xwomennek! A továbbiakban bent maradt hibákért én vagyok a felelős!

Kellemes szórakozást kívánok,
Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 20 (vasárnap), 13:39 
Írópalánta

Igazán nincs mit. *megölel* >:D<
Nagyon kíváncsian várom a folytatást! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 20 (vasárnap), 8:37 
Zöldfülű

LanRain, szia! :)

Azóta láttam, bepótoltad az eddig fent lévő részeket, aminek nagyon örülök, most megyek oda is válaszolni neked a kedves kritikáidra. :)

Köszönöm nagyon!

Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 10 (csütörtök), 13:59 
Írópalánta

Kedves Kymi!
Nem is olyan régen kezdtem el olvasni a történeted. Még nem értem el az első fejezet végére sem (egészen konkrétan a bevezetőt olvastam el eddig :-P ), de mindenképpen meg akartam írni, hogy nagyon tetszik! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 07 (hétfő), 18:14 
Zöldfülű

Nem hiszem, hogy bárki is járna erre sajnos, de örömmel közölhetem, hogy egy hét kényszerpihenő után újra itt vagyok, és feltöltöttem a következő fejezetet, külön ajánlva az első kritikaíróimnak: Bellatrixinek, Krisztának, Bonnie Mossnak, justme_73-nak és Madie Averynek. :) Remélem, még találkozom a nevükkel a későbbiekben is! :)

Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 28 (szombat), 16:04 
Zöldfülű

Ó, szia Molly! :)

Örülök, hogy benéztél, már kezdtem azt hinni, hogy feleslegesen nyitottam ficblogot. :( Annak pedig még jobban örülök, hogy beleolvastál a történtembe, és ráadásként még tetszik is. :) Remélem, ez a későbbiekben sem fog változni. :) Nyurgusz ennyire bejön? :) Belefanulni, hehe, ez nagyon aranyos! :)
Várni fogom majd a véleményedet! :)

K :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 26 (csütörtök), 18:50 
Szárnybontogató

Szia Kymi! :D

Valamelyik nap beleolvastam a sztoridba és nagyon de nagyon tetszik! Sajnos még nem jutottam oda, hogy kritikát is írjak, de a héten mindenképp szakítok rá időt! Nyurguuuusz! :x Annyira cuki, kezdek belefanulni! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: °Kymira birodalma°
HozzászólásElküldve: 2012 április 25 (szerda), 10:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

A nevem Kymira, röviden Kymi. Nemrégiben kezdtem bele az írás művészetébe, egyelőre még közel sem a tökéletesre törekszem, a cél a fejlődés, amiben szeretném kérni a Ti segítségeteket. Amit esetleg kritikában nem szeretnétek leírni, azt itt megtehetitek, sőt, örülnék neki, ha megírnátok, hol és mit kéne máshogyan csinálnom.

Nagyon szépen köszönöm, remélem, sok látogatóm akad majd. :)

Kymi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 23 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra