Unatkozom... elszoktam tőle
Név: Réka
Születési dátum: '92.12.28.
Születési hely: bp
Jelenlegi lakhely: szeged
Szemszín: kék
Hajszín: szőkés-barnás-vörösesnek mondják, de természetes
Piercing: nincs
Tetoválás: nincs
Barát/barátnő: csak azt ne...
Gyakori szóhasználat: szóval, na igen, igazából, a többit meg ki kéne fehérítenem
Étel: bármi, amit elém raknak
Édesség: narancsos étcsoki. bár az nem olyan édes.
Szám: 72
Szín: fekete, piros
Állat: kiskutyám
Alkoholos ital: hogy jön pont a pia az állat után?

mindegy, gintonic
Sütemény: semmi. egész nap sütiket gyártok munkában, már rájuk nézni sem bírok.
Betű: x
Az ellenkező neműek valamelyik testrésze: no comment.
McDonalds vagy Burgerking: tétékás énem megszólalt, így burger king.
Eper vagy dinnye: dinnye, az nagyobb.
Forró vagy jeges tea: este forró, de reggelre úgyis mindig kihűl.
Csokoládé vagy vanília: csoki
Forrócsoki vagy kávé: csakis a kávé.
Csók vagy ölelés: csók
Kutya vagy macska: kutya
Rap vagy punk: punk
Nyár vagy tél: tél
Ijesztő vagy vicces filmek: ijesztő. nekem az a vicces, a viccesnek szántakat nem bírom.
Szeretet vagy pénz: ide mit írjak? ami van, vagy ami kéne?
...
Lefekvési időd: elvileg éjfél, gyakorlatilag öt órával azelőtt, hogy kelnem kell.
Az emlék, ami a legjobban hiányzik: azt valahol elveszthettem félúton...
A legfontosabb külső jellegzetesség: szem
Az ébredés utáni első gondolat: na, ma is felverem a szobatársaimat hajnalok hajnalán? aztán: hol csörög már az a rohadt telefon???
A jelenlegi év célja: hogy véget érjen. az enyém meg hogy mindent folytassak ugyanígy

Legjobb barátok: a többesszám felejtős, csak 1 - ahhoz nekem is lehetne rájuk támaszkodnom, nem csak fordítva.
Gyengeség: erős vagyok
Félelem: bemutatna valaki minket egymásnak? na jó, amióta Supnatot nézek, egész más kimenni a dohányzóba az éjjel közepén... bár az inkább izgalom.
Származás: magyar
Leghosszabb párkapcsolat: érzelem nélkül eljutottam 5 hétig. érzelemmel? talán 5 óra?
...
Fogyasztottál valaha alkoholt? nem csak valaha
Dohányoztál? igen
Füveztél? nem
Voltál már részeg? nem emlékszem
Vertek már meg? öcsém, de visszakapta
Vertél már meg valakit? áh, többnyire visszafogom az agresszív hajlamaimat. talán egyszer-kétszer, de volt rá okom.
Boltban loptál már el valamit? van itt rendőr?
Csókoltál már meg ellenkező neműt? igen
Szakítottak veled mostanában? mindig én szakítok.
Egy fiúnál/lánynál
Kedvenc szemszín: elvileg a sötétbarna
Kedvenc hajszín: elvileg itt is a sötétbarna
Rövid vagy hosszú: elvileg a hosszú
Magasság: elvileg a 180 (centi, nem macskafarok)
Stílus: elvileg a sportos, laza, magabiztos
Külsőségek vagy személyiség: elvileg mindkettőről elég határozott elképzelésem van, kár, hogy életem nagy szerelme
mindenben az elképzeléseim ellentéte. és mégis...
Szexi vagy aranyos: szexi
Izmos vagy vékony: hm. mint mondjuk Nadal, 20 évesen.
Egyebek
Múltbéli megbánások száma: 0. "Soha ne bánd meg, amit elkövettél, mert akkor, abban a helyzetben valamiért azt láttad a legjobb megoldásnak." by me
Mely országokba szeretnél eljutni? nem sorolom fel. mindegyikbe, kivéve talán indiát.
Hogyan szeretnél meghalni? fiatalon, és a csúcson, mert onnan szép a kilátás.
Voltál mostanában plázában? nem
Szereted a nagy viharokat? imádom, óriási zuhé, villámlás, dörgés, erős széllökések, és én egyedül állok kint az utcán...
Jól kijössz a szüleiddel? igen, elég ritkán találkozunk ehhez.
Egészségtudatos vagy? inkább tudatában vagyok, hogyan és mivel rombolom.
Gondolod, hogy vonzó vagy? tudom.
Hiszel magadban? igen, mert ez a biztos, semmi más. ja, még az is, hogy Andy Schleck idén nem nyer Tour de France-ot.
szerk: most olvasom a hírt, hogy nem is indul, szóval ennyit a jóstehetségemről... Akarsz egyetemre járni? járni járok, de amióta belekezdtem, azon jár az agyam, hogy nem nekem való ez.
Dohányzol? ja.
Iszol? nem, az én szervezetem folyadék nélkül is működik *lengeti az IRONY feliratú tábláját*
Szerelmes vagy? asszem, mondhatom, hogy igen, kábé tizenkét éve. néha sokkol...
1. Hol fogtad utoljára valakinek a kezét? otthon, felsegítettem a másfélé éves kisöcsémet, amikor fenékre ült.
2. Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd? én igen, csak mások nem
3. Bealszol a tévé előtt? csak ha bringaversenyt nézek, és knézyék vannak, és még hetven km van hátra, és már kívülről ismerem azt a környéket. de az izgalmas előtt mindig felébredek, be vagyok programozva.
4. Ittál már tejet közvetlenül a dobozból? igen
5. Nyertél már valaha betűző versenyt? nem
6. Mi volt a legnagyobb vitád valamilyen baráttal? hm. a legnagyobb vita igazából nem is volt az. ő megjegyzést tett, én rákérdeztem, ő kiselőadást tartott, én meg rájöttem, hogy a helyzet reménytelen, nem hajlandó elfogadni a világomat, így továbbálltam. főleg magával vitázott.
7. Gyorsan gépelsz? igen, amíg látom a billentyűzetet.
8. Félsz a sötétben? nem
9. Most van valaki, aki tetszik? van, több is. meg egy, akibe szerelmes lennék, vagy mi.
10. Miért ért véget a legutóbbi kapcsolatod? mi számít itt kapcsolatnak?
11. Szerencse számod? nem mondom meg
12. Nyertél már lottón? nem
13. Most iszol valamit? teát, kávét
14. Okosnak tartod magad? ezt nem szeretném bevallani
15. Ettél valaha bogarat? fincsi, tele van fehérjével. amikor bringázom suliba/munkába, ez a második reggelim.
16. Most van valaki, aki hiányzik? a kiskutyám, meg a nagyobbik öcsém. velük lenne jó EB-t nézni
17. Mit kérsz karácsonyra? semmit. kihagyom.
18. Ismered a muffinembert? nem
19. Beszélsz álmodban? igen. mindig röhögnek is rajtam, de sosem mondják el, mit beszéltem. lehet, jobb is...
20. Emlékszel az első csókodra? azt hiszem, de gólyatáborban volt, szóval...
21. Reptettél valaha sárkányt? igen
22. Mikor mentél legutóbb úszni és hova? passz.
23. Sikeresnek tartod magad? igen, és még leszek is.
24. Kb. hány ember száma van a mobilodban? 60? 70? de csak tizet használok...
25. Szerettél volna valaha kapni egy lovat? még most is
26. Mik a terveid holnapra? munka, foci EB, olvasás, írás, kajacsinálás, ruhát kéne venni...
27. Mit csináltál múlt hétvégén? buliztam, dolgoztam, józanodtam, aludtam, próbáltam rendet rakni, tanulnom kellett volna, de ehelyett neteztem, végül aludtam.
28. Most hiányzik a suli? nekem? amíg a padban ülök, nem
29. Mikor mondta neked valaki utoljára, hogy szeret? nem tudom, tuti befogtam a fülem.
30. Szeretsz szingli lenni? nem, elég hülye szó. de imádom a mostani életformámat, amikor nincs pasim, szabad vagyok, azt teszek, amit akarok...
31. Szereted a szobádat? én igen, csak a szobatársaim nem biztos. sajnos, több helyet foglalok, mint ők.
32. Ki a hősöd? uhh, hosszú felsorolás, tele bringások neveivel, akiket itt senki nem ismer
33. Lógtál valaha a suliból? naná
34. Most mit fogsz csinálni (miután kitöltötted a tesztet)? unatkozom tovább. vagy megkávézok.
35. Ha összezárva kéne eltöltened 24 órát egy emberrel, legszívesebben kit választanál? kizárt, hogy egy embert válasszak. rászánnék én akárhány napot, de legalább 50 nagyon kedvenc, és 200 egyéb-kedvenc bringásom van, akikkel mindenképp leülnék...
36. Mi a kedvenc ételed? amit nem nekem kell megcsinálnom, és nem is kell fizetnem érte...
37. Ettél valaha kutyakaját? nem. én nem eszem el a kutyám elől, és ő sem előlem a sajátomat
38. Őszinte ember vagy? másokról néha keresetlenül is őszinte. magamról meg hazudok, mint a vízfolyás
39. Szereted a ham&eggs-et? igen
40. Mi az a három dolog, ami mindig van nálad? cigi+gyújtó, íróeszköz+cetli, iratok
41. Van valamilyen sebhelyed? sok
42. Szereted az akciót, a pörgést? senki nem kérdezi, az élet sodor magával, én meg igyekszem mindent élvezni
43. Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? nagy vagyok már. ha meg öregebb, akkor tanár leszek, meg utazó, meg...stb
44. Mi a legnagyobb titkod? amit akkor művelek, amikor egyik ismerősöm sem lát.
45. Milyen gyakran telefonálsz? amikor muszáj, vagy amikor beszélhetnékem van
46. Hiszel a szerelemben? nem tudok nem hinni benne
47. Van valami, amit szeretnél, de nem kaphatsz meg? nincs. előbb utóbb mindent megkapok, ha itt lesz az ideje. tudom.
48. Mi az a négy dolog, amit elsőként veszel szemügyre egy srácban? semmit. egy pillanat alatt megállapítom, hogy érdekel-e vagy sem, és nem a szemem az, ami ezt eldönti.
49. Mikor sírtál utoljára? tegnap majdnem
50. Kit öleltél meg utoljára? nem ölelkezem. azt is alig tűröm, ha megölelnek. szükségem van magánszférára.
51. Jól kijössz a családoddal? fogjuk rá.
52. Hol van a mobilod? valamelyik nadrágom zsebében. ha csörög, megyek a hang után
53. Mit ettél utoljára? müzlit, mert most az van kajám
54. Mi a kedvenc színed? fekete, piros
55. Milyen filmet láttál utoljára moziban? mikor voltam utoljára moziban?
56. Most milyen dalt hallgatsz? linkin park: iridescent. de nemsoká kijön az új albumuk!
57. Most mire vágysz? semmire, élvezem, hogy unatkozhatok. ez az, amire vágytam
58. Melyik a kedvenc autód? nem tudom, majd az lesz, ami az enyém lesz.
59. Most nézel valamit a tévében? nincs a koliban tv...
60. Kivel beszéltél utoljára mobilon? főnökömmel