Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 15:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 15 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Yoriko tollából
HozzászólásElküldve: 2013 január 21 (hétfő), 11:46 
Zöldfülű

És igen, végre fent van a Háborús övezet átírt verziójának második része. Sokkal-sokkal több lett a sztori, szóval - ismétlem önmagam - érdemes a régi olvasóknak is újra elolvasni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 19:16 
Zöldfülű

Halihó :)
Végül arra jutottam, hogy törlöm az egészet, és újra rakom, ahogyan haladok a javítással :)
Tehát örömmel jelentem be, hogy a Háborús övezet első fejezetének átírt verziója már olvasható :D A kibővítés csaknem kétszer akkora szószámot eredményezett, szóval az eredeti első fejezet felét kapjátok még csak, de remélhetőleg hamar jön a folytatás. Érdemes újraolvasni a régi olvasóimnak is, az eddigi vélemények alapján a kiegészítések és pontosítások igencsak jót tettek a történetnek ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 18 (vasárnap), 23:04 
Zöldfülű

No, hát az van, hogy nemsokára frisselem a Háborús övezetet... illetve nem is... Kaptok majd egy újragyártott, kibővített első és második fejezetet (meg persze szép folyamatosan a már meglevőket szintén átgyúrom). A bővítés következtében ez a két fejezet annyira nagy terjedelmű lett, hogy gondolkozom a teljes törlésen/újrarakáson, mivel igencsak meg kéne darabolni az új verziót, és folyamatosan pakolgatnám fel a kipofozott szöveget. Aki már olvasta, annak is fog új élményt nyújtani (legalábbis remélem :P), de ha nem akarjátok újraolvasni, az sem gond, a későbbi események megértését nem fogja befolyásolni, inkább csak apró logikai bakikat és hiányosságokat tüntetek el.
Az új verzió remélhetőleg jövő héten már eléri végleges formáját, ez csak a drága lelkes tesztolvasóimtól függ ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 5:20 
Zöldfülű

Felkerült a Háborús övezet 7. fejezete is, ahhoz képest, hogy nagyon nem volt időm mostanában, elég hamar hoztam a frisset, ráadásul elég tűrhető mennyiséget :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96550

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 16 (vasárnap), 6:49 
Zöldfülű

Elérhető a Háborús övezet 6. fejezete, ami egyébként a Merengő után Imagine-en is kiemelt lett 8) Igen, ez itt a reklám helye ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 12 (szerda), 7:34 
Zöldfülű

Némi homok került a gépezetbe, és az elmúlt hetekben szinte teljesen hanyagoltam az írást. Ma reggel viszont elkészült a Háborús övezet 6. fejezete, már csak elfogadható formába kell hozni. Remélem, a napokban fel tudom tölteni. Addig is új írással jelentkezem, tőlem szokatlanul egy novellával: A hűtlen
A cím gyakorlatilag elmondja a történet lényegét :) Jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 12:57 
Zöldfülű

Nem, nem írtál :) Az utolsó fejezet megtekintése valamiért csak töredéke a többinek. Valószínűleg szerencsétlen időpontban töltöttem fel, és az olvasók nagy része észre sem vette. Na, mindegy, ha csak 2-3 ember olvasná, akkor is folytatnám ^^ Téged meg asszem lassan kinevezhetlek a Leglelkesebb Olvasómnak :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 16 (csütörtök), 19:56 
Fanficbúvár

Gatyába rázással sosincs baj, és én (többi olvasó nevében nem nyilatkozom) türelmes vagyok... :) sőt, azt hiszem, az utolsó fejezetedre még nem is írtam kritikát, igaz? :shock: :oops: *picit eltévedt*

Ezt a hiányosságot hamarosan pótolom!^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 16 (csütörtök), 12:09 
Zöldfülű

Most nem jelentkezem újabb fejezettel. A Háborús övezet átdolgozás alatt, mert néhány kedves olvasóm, akiknek nagyon hálás vagyok, felhívta a figyelmem pár apró kis hibára, bakira, tök mindegy, hogy nevezzük. A lényeg, hogy az első három fejezet már feljavítva olvasható, de nem szükséges újraolvasni, a cselekményt érintő, lényegi változások nem történtek. Készül ugyan a folytatás is közben, de mielőtt az felkerül, mindenképp ki akarom pofozni a maradék két fejezetet is. Ha valaki erre tévedne, és esetleg olvasta/szándékában áll elolvasni a történetet, és ne adj Isten, még hibát is talál benne, hálásan megköszönném, ha nyomot hagyna maga után és elmondaná, mi nem stimmel, még ha csak egy oda nem illő szóról, kifejezésről is legyen szó. ;;)
A lényeg, hogy a már meglévő fejezetek gatyába rázása miatt késik a folytatás :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 05 (vasárnap), 3:48 
Zöldfülű

Olvasható a Háborús övezet 5. fejezete. Remélem tetszeni fog, van benne kis akció, meg jóóóó sok elmélkedés és leíró rész, de állítólag nem lett unalmas, sőt ;) Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 01 (szerda), 17:59 
Zöldfülű

Elérhető a Háborús övezet 4. fejezete :) Jó olvasást ;)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96550

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 28 (szombat), 12:58 
Zöldfülű

Éééééés, elérhető a friss a Háborús övezetből és A szeráf véréből is :) Jó olvasást, és persze jó kritikaírást ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 28 (szombat), 7:57 
Zöldfülű

Hogyan is áll a következő fejezet? Még csütörtök este feltöltöttem, de még mindig nem elérhető :( Oké, nyár van, eltűntek az adminok. No, mindegy, szóval a Háborús övezet 3. fejezete (remélem) nemsokára olvasható, és a 4. is kész, a sorára vár. A bétám kicsit pihen, tehát ezeket most javítás nélkül raktam fel, ha hibát találtok, tessék nyugodtan kiabálni ;)
És elfogadásra vár A szeráf vére 10. fejezete is. Ez a rész több szempontból is különleges, legalábbis számomra. Egyrészt mert ebben most alig van HP, a főszereplőm otthonába kalauzollak el benne titeket, valamint ami tényleg kedvessé teszi számomra, az a végén olvasható vers. Ezt Ninelltől kaptam, akivel megosztottam a Tanács üzenete miatti kínlódásomat, és őt pedig megihlette a szenvedésem :-P Az eredmény egy gyönyörű vers lett, amitől vagy fél napig vigyorogtam, mint egy gyépés :D Szóval, ha egyszer felkerül, a versike nem az én érdemem, hanem Ninellé, akinek nagyon hálás vagyok érte, el sem tudom mondani, milyen örömet szerzett vele nekem :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 13 (péntek), 12:36 
Zöldfülű

A bétámra várva és a Szeráfon agyalva, nagy unalmamban és kínomban megszületett A színfalak mögött folytatása. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94468 Engem is kicsit meglepett, hogy hirtelen micsoda lendület kapott el, pedig már hónapok óta felé se szagoltam a történetnek. Remélem a régi olvasók visszatérnek a nagy kihagyás ellenére is, amiért bocsánatot kérek, de ugyanakkor nem ígérem, hogy most már gyorsan és rendszeresen fogok frissíteni. Azonban mint látható, nem temettem még el ezt a történetemet sem :) Jó olvasást kívánok, és örülnék, ha hagynátok nyomot magatok után ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Yoriko tollából
HozzászólásElküldve: 2012 július 11 (szerda), 10:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Noha nem számtok túlságosan termékeny írónak, de a Merengő csodás rendszere miatt talán nem rossz ötlet itt is értesíteni az olvasóimat, ha frissülnek a történeteim :)
Első körben jelenteném, hogy a Háborús övezet második fejezete már olvasható az oldalon, és remélhetőleg nemsokára fel tudom tölteni a harmadikat is. Készen van, már a bétám kezei közt várja az utolsó simításokat :)
A szeráf vére is alakulóban van, a fejezet zárásán vacillálok még.
Béta-ügyben vagyok kicsit megkavarodva, tulajdonképpen úgy áll a dolog, hogy három is van, de sajnos egyikük sem túl aktív (nem mintha én az lennék :P), bár azt el kell ismerni, hogy remek munkát végeznek, amire érdemes várni _U_
Szóval aki esetleg már várja a folytatásaimat, azokat megnyugtatom, hogy nemsokára érkeznek ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 15 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra