Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 12:36 
Billentyűzetgyilkos

Phanedra írta:
Sziasztok :),

Keresek valakit, aki jól ismeri a Supernatural/Odaát c. sorozatot (és persze, szívesen is olvasna róla). Pár napja írtam meg az első részt, és szeretnék valakit, aki elolvasná, és támogatna, vagy épp eltántorítana az ötleteimtől, pluszban átnézné az adott részt szerkezetileg (a helyesírásommal nincs túl nagy baj, azzal már inkább, hogy egy-két szókapcsolat logikátlan utóbb visszaolvasva). ...

Írtam mailt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 0:48 
Zöldfülű

Már találtam, köszönöm! :)

Sziasztok :),

Keresek valakit, aki jól ismeri a Supernatural/Odaát c. sorozatot (és persze, szívesen is olvasna róla). Pár napja írtam meg az első részt, és szeretnék valakit, aki elolvasná, és támogatna, vagy épp eltántorítana az ötleteimtől, pluszban átnézné az adott részt szerkezetileg (a helyesírásommal nincs túl nagy baj, azzal már inkább, hogy egy-két szókapcsolat logikátlan utóbb visszaolvasva).
Kezdőnek nem nevezném magam, már írtam egy ötven részes The Vampire Diaries-on alapuló történetet is. :)
Ha érdekelne, a supernaturalkata@gmail.com-on elérsz! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Phanedra 2012 október 20 (szombat), 0:29-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 12:50 
Zöldfülű

Sziasztok.
Rövidke egyperceseket, drabble-kat fordítok angolból, leginkább slashet.
Olyan ember segítségét szeretném kérni, aki tud nekem tanácsot adni a fordításban, magyarosításban. A helyesírásom annyira nem csapnivaló, inkább csak kóbor elírások, egy-két vessző.
Előre is köszönöm.
email: blue.siren3@gmail.com
Üdv; Siren

Edit: kaptam segítséget, köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 14 (vasárnap), 14:43 
Zöldfülű

Bétát keresnék egy Slender Man fanficemhez, kb: 16-18-as korhatárú, horror történethez. Egészen rövid, igazából a helyesírással nincsen gond, a gondolatjel/kötőjel hibák gyakoriak csak nálam. Emellett állandó bétát is keresek, ki néha le tudná ellenőrizni irományaimat, mint stílusi, mint nyelvtani szempontból, és nem akadály a 16-18as korhatár és a Slash sem. :oops: Általában Jrock fanfictionokat írok, de van, amikor más témát veszek elő.

E-mail címem: masashi55@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 20:15 
Írópalánta

Tárgytalan, köszönöm!
Hali. :)

Castle írásaimhoz (egyenlőre egyre) keresek bétát. Aki szereti, ismeri - de épp bétázni nem tud, jól jönne egy tanácsadó! :) Castle/Beckett párosra épülő romantikus, krimire gondoltam, enyhe 18-as, esetleg erős 16-os korhatárral. Cím egyenlőre: Always. Más ötletem nincs - akár még ebben is kaphatnék segítséget. :)

Jelentkezés Privátban, vagy Emailban: nikkiblue@freemail.hu :)

Kép Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nikki Blue 2012 október 16 (kedd), 13:08-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 13:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szükségem lenne egy bétára az első saját történetemhez. Kellene valaki aki kijavítaná a defekteket a szövegben :D A történetben néhol található durva nyelvezet és tervezek +18-as részeket is szóval, csak is olyan vállalja el, akinél ez nem lehet kizáró ok:)

Ha érdekel, akkor írj, akár az email-emre is : brown.valerie22@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 04 (csütörtök), 16:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Sürgősen szükségem lenne egy bétára, aki átnézi a készülő regényem első fejezetét, és elmondja, vannak-e benne logikai bukfencek. A fejezet maga 8 oldal hosszú, és egy krimi felvezetése.

Szívesebben venném az idősebb korosztály véleményét az enyhén pikáns részletek és az egyetemi helyszín miatt.

Aki esetleg elvállalja, dobjon egy üzenetet az andra925@citromail.hu címre. Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 29 (szombat), 21:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szükségem volna egy bétára, ugyanis még igazán csak szárnyaimat bontogatom, főleg ezen a téren. :-)
Leginkább Draco/Hermione témában szeretnék írni.

Ha lenne kedved hozzá írj egy e-mailt erre a címre: mrs_malfoy@gmail.hu

Üdv: Egy igencsak lelkes írópalánta. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 29 (szombat), 16:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek az írásaimhoz! Jó a helyes írásom, úgy ahogy, de mindig jól jön egy segítő, aki átnézi a fejezeteim/részeim/novelláim. :) Harry Potterből tervezek Ron/Hermione, Draco/Hermione ficeket, egyenlőre. Sorozat alapú ficekre is gondoltam, (pl. Gossip G.)! :) Így a legelején... :)

Írjatok pübe, vagy ide Emailra: betti.0@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 29 (szombat), 16:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Úgy döntöttem - hosszas vívódás után -, hogy lefordítom a történeteimet angolra. Ezzel csak annyi a baj, hogy rég nem beszéltem angolul senkivel, így a nyelvtanom sem a régi. :-( Remélem akad itt a fórumon vállalkozó szellemű béta, aki átnézi nekem. Ha esetleg valaki megszánna $pray erre az e-mail címre írjon pár sorocskát $pray :

chiba26@freemail.hu

Nagyon megköszönném! _U_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 25 (kedd), 18:41 
Írópalánta

Tárgytalan! Köszönöm! :)

Sziasztok! :)

Fontos kérés! :!: Olyan bétára lenne szükségem - egy Draco/Hermione (max.15 oldal) egyrészes novellához - aki segít nekem az elírásokban, vessző hibákban és egyebekben! FONTOS volna, és egyszeri bétázásról lenne szó! Továbbiakat pü-ben, illetve Email-on. :)

Email címem: nikkiblue@freemail.hu

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 25 (kedd), 16:38 
Zöldfülű

Tárgytalan!
Sziasztok!
Hófehérke feldolgozásomhoz keresek bétát. Aki elvállalná, az írjon az ocmemorie@gmail.com címre.
Előre is köszönet! :)
Olive

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Olivia Memorie 2012 szeptember 28 (péntek), 20:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 24 (hétfő), 3:36 
Zöldfülű

Halihó!^^
Assassin's Creed fanficemhez keresnék megbízható,gyors,de alapos munkát végző bétát.Aki átnézi a helyesírást,a jeleket stb.Egyetlen kikötésem van csak:
A történeten nincs változtatás!xD
Maga a történet saját szereplőm és az AC-ben is megtalálható karakterekre épül.18-as korhatárral(nem véletlenül)tartalmaz gyilkolást,később szexuális elemeket is.Kb 15-20 fejezetesnek készül,de még eldől.A story saját gyártmányú.
Ha tűrhető személyiségnek tűnő írj e-mailt és mindent megbeszélünk:
sakura_07@citrommail.hu
Ha kérdésed van a ficcel kapcsolatban írd meg azt is nyugodtan ^^
Ha úgy érzed jó páros lennénk írj!
>:D<
Előre is köszönöm!:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 21 (péntek), 21:05 
Zöldfülű

Tárgytalan!
Hello!
Nagy szükségem lenne egy bétára, aki elsősorban helyesírás terén, másodsorban tartalmilag is javítaná a történetemet, ha szükséges. Ötleteket és tanácsokat szívesen kapnék a fejezeteimmel kapcsolatban. A történet egy Dramione fanfic lenne, 10-20 fejezet közötti terjedelem, ezt még nem tudom pontosan. Ez az első történetem, amiből már 2 fejezet fent van. Címe: Félek, késő
Ha valakit érdekelne a stílusom itt felkészülhet :) Előre is köszönöm!
E-mail: kittiloyd@citromail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kittiloyd 2012 szeptember 29 (szombat), 12:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 19 (szerda), 18:11 
Betűmániákus

Hello!

Ez most kicsit fura lesz, de hát én is az vagyok, szóval nem gáz :D

Szóval, keresnék egy olyan emberkét, aki inkább csak másodsorban lenne béta(szerűség), elsősorban pedig Romione fan. Azért kereslek, mert szükségem lenne valakire, aki annyira szereti őket, mint én, s meg tudnám osztani vele a legújabb agymenéseimet, ötleteimet, amit a múzsától kapok. Vagy akár Tőled. Szóval Te is lehetsz a Múzsám meg a Bétám ilyen téren, ha szeretnél. :) Persze fordítva is igaz a helyzet, szóval ha Neked akad bármi ötleted, azt is szívesen meghallgatom, akár még közös történet írására is vetemedhetnénk.
Megtalálható vagyok itt, Meri familyben és az email címemen: agneczadrienn@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 10 (hétfő), 20:39 
Zöldfülű

Nemrég belekezdtem egy történetbe amit szeretnék feltölteni a Merengőre, de szükségem van egy moderátorra. Ki vállalna el? A történet vámpírokról szól egy kis romantikával és akcióval fűszerezve. :) Akit érdekel írjon erre a mail címre: esplin@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 10 (hétfő), 14:21 
Írópalánta

Már tárgytalan! Köszönöm!

Sziasztok!

Még teljesen új vagyok a Merengő "világában", de azzal én is tisztában vagyok, hogy minnél előbb szükséges egy béta! A "munka" idejét nem szabnám meg, tőle függ az idő amit egy javításra fordit, de lehetőleg ne legyen több két hétnél!

Lehetőleg legyen megbízható, aki rendes kritikákkal is ellát! Már elég régóta foglalkozom az "írással", de úgy gondolom mindenkinek van mit tanulnia, nekem is! :)

Jelenleg saját történeten dolgozom, heteró párossal, 18-as karikával elátott hosszú storyra gondoltam, aminek címe: Beleszerettem a fönőköm nőjébe. Elég találó, igaz? :D

De ezen kívül tervezek novellákat, főleg Harry Potter és Castle (sorozat) témában! :) A HP-ből Draco a kedvencem *-*, főleg az Ő főszereplésével, Őt bárkivel eltudnám képzelni! Hihi :D A Castle-ből egyetlen párossal foglalkozom, az pedig a Castle/Beckett! :D

Állandó bétára lenne szüksége, aki segít nekem! Nyugodtan írjatok privátba, vagy akár Emailba: nikkiblue@freemail.hu

Akit érdekel az "állás" kérem írjon, mert tényleg fontos lenne! :) Nikki Blue

Kép Kép

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nikki Blue 2012 szeptember 12 (szerda), 19:19-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 07 (péntek), 17:43 
Zöldfülű

Korábbi bétakereső felhívásom Tárgytalan, köszönöm!

mod. szerk.

Kedves mindenki!

Állandó bétát keresek a "Szeresd a kviddicset!" c. fordítás bétázásához. A helyesírásom nem vészes, de mivel üres klaviatúrám van, becsúszik egy-egy elgépelés, illetve a magyarosságon kellene csiszolni :)

A fent említett történet Slash, erős +18-os jelenetekkel a hátralevő fejezetekben. A frissítés heti-kétheti rendszerességű lenne.

Köszönöm!

Naiare
/naiare@citromail.hu/

<i>(Jennavere - The Veela Enigma)</i>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 04 (kedd), 18:56 
Zöldfülű

BETELT
Bétát keresek, aki 1-3 naponta le tudna javítani egy 2500-4000 szavas fejezetet. Amerika kapitányos, véres (!) ff.
Lehetőleg olyat keresek, aki azért elérhető szokott lenni neten.

Tud valaki segíteni?

Köszönettel:

Depression Lugia
angelw@mcom.com

Azt hozzáteszem, hogy a ×××××××× új word (ezt csak nemrég vettem észre) átír jó néhány szót, kérdezés, jelzés nélkül, miközben én gépelek. Igaz, alapból értelmes szóból csinál egy másik értelmes szót, csak hát nem mindegy, hogy "Átmegyek Gizihez és jövök" vagy "Átmegyek Gizihez és megölöm". Roppantul idegesítő, dolgozom a dolog kikapcsolásán, de a siker kérdéses. A történettel jól haladok, szóval előre megvan egy jó része.

Félórás szenvedés után (miután kiderült számomra, hogy a honlap nem ismeri fel sem az igazítás, sem a betűtípus kódot), nem is érdekel a dolog.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DeprLugia 2012 szeptember 08 (szombat), 21:58-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 02 (vasárnap), 14:32 
Zöldfülű

Bétát keresek PD-s kategóriájú, 18-as korhatárú, femslash - amibe olykor beleszövődik egy-egy slash szál - történetemhez. Mivel ez az első saját írásom, ami reményeim szerint hosszabb terjedelmű lesz (előreláthatólag 25-30 fejezet), illetve, amit megosztok másokkal, szeretnék egy olyan bétát, aki őszintén elmondja a véleményét a cselekményről, a szereplőkről... egyszóval mindenről. A helyesírásommal reményeim szerint nincs nagy gond, leginkább a vesszőkkel gyűlik meg a bajom és elgépelések fordulnak elő, valamint néhány szépséghibámat kellene korrigálni.

Úgy néz ki, az első két fejezettel jövő hét végéig elkészülök, utána pedig hetente egy-egy fejezetet pötyögnék be.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését és tudna nekem segíteni, itt a fórumon, vagy a gesztenye15@freemail.hu mail címen megtalál.:)
Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

Szép napot Mindenkinek!

gesztenye

„Léptél már hangyabolyba? Számodra nem jelent sokat. Csupán egy elhibázott lépés. Mindössze valami puha a lábad alatt, amit a következő másodpercben már el is felejtesz, ahogy haladsz tovább a saját utadon. De a hangyák, azok nem tudják elfelejteni. Az ő számukra egy világ dőlt össze.”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:11 
Írópalánta

TÁRGYTALAN! :)

Sziasztok!

Egy ügyes bétát szeretnék itt fogni magamnak, aki elvállalná a Vakáció Kihívásra írt történetem tüzetes átnézését. Nincs velem sok gond, csak néhány vessző szokott lemaradni, és pár figyelmetlenségből adódó elgépelésem szokott lenni; alapvetően jó a helyesírásom. :)

Nextgenes slash ficcel készülök, maximum tizennégyes korhatárral - hogy milyen párosítás, azt inkább nem árulnám el, ki tudja ír-e még rajtam kívül más is ilyet? :D

Ha érdekelne a "munka", kérlek, írj egy pü-t! :)

Előre is köszönöm a jelentkezésed!

Üdv,
Scale

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 28 (kedd), 13:31 
Zöldfülű

BETÖLTÖTTÉK

Sziasztok!

Bétázót keresek Sherlock Holmes/John Watson történetemhez. Lehetőleg olyan valakit, akit máskor is felkereshetek esetleg Merthur történettel és sok mással. (Merlin/Arthur)
Hibáim: vesszők(általában ezt rontom el :-( ), helyesírás(ez nem olyan veszélyes)

Kezdő író vagyok, emiatt előfordulhat, hogy kicsit több hibám van, mint amennyi elfogadhatónak számít, de aki szereti a kihívásokat, és Holmes/Watson rajongó az írjon nekem.

Címem: eszticicamica@citromail.hu

Köszönöm :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eszticicamica 2012 szeptember 04 (kedd), 15:26-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 26 (vasárnap), 19:34 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!

Bétázót keresek Slash történetemhez. Nem fanfic, saját sztori. Hibáim: a párbeszédek és vesszők elhelyezése. Néha helyesírási hiba, amit a word valamiért nem mutat. :roll:
(És sajnos hiába olvastam már el, legalább ötször a Merengőknek merengőkrőlt. :-( Egyszerűen nem megy bele a fejembe. :oops: )

Cím: Szeresd meg Önmagad!
Leírás:
„A nevem Seraph. Hadd mutassam be nektek az én világomat, ahol az emberek már régen nem számítanak, ahol a puszta túlélés miatt telepekre kényszerültek, azok, akik életben maradtak a háború után, amit maga Lucifer indított.”
A történet egy olyan lehetséges univerzumot mutat be nekünk, ahol a vámpírok védik az embereket, a démonoktól. Seraph szemszögéből ismerjük meg ezt a helyet. Ő mondja ez az életét, ami harcban, szexben és izgalmas végkifejletben végződik majd. Vajon képes lesz megszeretni Önmagát, hogy ezzel elkezdődhessen egy új, szebb élet? Vajon képes lesz arra, hogy az emberek elfoglalják rég elvesztett jogaikat?

Az első fejezet feltöltve, a második kétszer visszautasítva.
Ha valakit érdekel a címem: lassiter0605@gmail.com

Előre is köszönöm!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lassiter 2012 augusztus 28 (kedd), 14:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 22 (szerda), 7:46 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D

Bétát keresek egy SLASH fanfictionhoz. Gyakori hibáim: párbeszédek pontossága, vesszők, helyesírás (néha)

A történet bevezető: Choi Minki (a föszereplő) élete pokollá változik mikor anyja és apja elválik. Anyja alkoholista lesz apját pedig többbet nem látja. Ám mikor 17 évesen úgy gondolja nem bírja tovább és a rég nem látott apjához költözik fenekestül felfordul az eddig sem túl rózsás élete.

Eddig 1 felyezet van kész! Ha valaki érdeklődne ide küldjön üzenetet: bianka0630@freemail.hu
Előre is köszii :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 17 (péntek), 20:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy megbízható bétát keresek huzamosabb időre. :)
Sajnos gyakori hibám az elgépelés, helyesírási hibák ellent mondásos dolgok leírása.
Egy maximum 40 fejezetes történet bétázására keresek valakit, ebből már kb. 8 fejezet kész van.
A történet ismertetője röviden: Egy lányról szól aki halhatatlan, Koreában nevelkedik, majd vár rá egy küldetés. Meg kell találnia egy lányt akinél egy mágikus medál van. A világ sorsa múlik ezen. A keresés közben régi titkok, családi szálakra derül fény.
Akinek esetleg felkeltette érdeklődését az eni.k@freemail.hu-ra írj levelet, és a többitt ott megbeszéljük. :D

Előre is köszönöm annak aki jelentkezik :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 16 (csütörtök), 6:55 
Zöldfülű

Sziasztok!

Tapasztalt bétát keresnék saját ihletésű regényemhez, ami egy romantikus krimi/thrillerféleség, nem kevés felnőtt tartalommal. Nem vagyok teljesen kezdő, úgyhogy reményeim szerint a helyesírással nem lesz gond (a nyelvhelyességgel még lehet), leginkább a tartalomra lennék a kíváncsi.

A cselekmény a következő:

Peach Roquermoore, egy amerikai szállodalánc tulajdonosának egyetlen lánya éppen Las Vegasban mulatja az időt, hogy legalább egy hétvégére megszabaduljon a családjától és nem éppen szimpatikus vőlegényétől. Bár eredetileg csak szórakozni szeretne, egy szenvedélyes éjszakát követően arra ébred, hogy minden előzmény nélkül hozzáment a jóképű vállalkozóhoz, Drake Campbellhez, akivel az egyik kaszinóban ismerkedett meg. És még ha mindez nem lenne elég, akaratlanul is szemtanúja lesz annak, ahogy kidobnak egy holttestet egy sportautóból, ez pedig majdnem az életébe kerül. Peach, miután magához tér a sokkból, hazatér, ám még csak nem is sejti, otthonában is számtalan kellemetlen meglepetés várja… Mint ahogy azt sem, a gyilkosság kapcsán Las Vegasban is beindul a nyomozás, a legtöbb szál pedig a közvetlen ismerősi környezetéhez vezet.

Egyelőre 6 fejezet van készen, reményeim szerint 12-13 fejezet hosszú lesz. Olyasvalakire lenne szükségem, aki vállalja, hogy halad velem, és az egész történetet végigolvassa, mert sokat számít(ana) a cselekményről alkotott véleménye is.

Ha valakit ezek után érdekel a történet, keressen meg a laraanne@citromail.hu címen. Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 14 (kedd), 14:14 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék már megkezdett történetemhez Dramione témában. A fejezetek általában 5000 karakter alatt vannak, szeptembertől hetente küldenék fejezetet. Hibáim: helyes szórend, vesszők, időbeli ugrálás.
Ha elvállalja vki, kérem írjon privát üzenetet. Köszönöm.
Lenox

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 10 (péntek), 19:36 
TÁRGYTALAN! :)

Sziasztok!

Én csak „ideiglenes bétát” keresek, aki viszonylag gyorsan átnézné az egy héten belül elkészülő, 10 000 szó körüli, kihívásra íródott kisregényemet. Mivel kihívásról van szó, nagyon fontos lenne a kellő diszkréció! :!:

Egyébként nem vagyok már kezdő, úgyhogy nem lesz velem sok gond. :) Általában saját magam nézem át a történeteimet, de most túl sok bizonytalanságot érzek az egybeírás-különírás, ill. a vesszőhasználat területén, és így nem merem elküldeni a sztorit a szervezőknek. :oops:

Bevállalná valaki? ;;)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Hamiltonfan_2011 2012 augusztus 25 (szombat), 16:58-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 07 (kedd), 11:58 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Keresek egy számomra megfelelő bétát.
A helyesírási hibákra már van egy bétám, de ő nem mindig veszi észre a logikai hibákat, a helytelen szórendet, stb. Olyan személy kellene, aki gyorsan dolgozik, és van olyan elérhetősége, amin hamar utol érem. :) (MSN, Facebook)

Mostanában inkább novellákat írok, de folyamatosan dolgozom egy Blaise/Hermione folytatásos sztorin, emellett általában Draco/Harry sztorikat alkotok. Tervezem még, hogy létrehozok egy PD kategóriájú regényt is.

Felelj meg ezeknek:
- ne tartózkodj a slashtól,
- ne legyen gond a 18-as korhatár,
- ne csak béta legyen, hanem barát is :)
- ne zavarja a PD kategória,
- mondja meg, ha 'szar' amit írtam,
- lásson el tanácsokkal, hogy mit-hogyan kellene,
- támogasson, ha megakadnék az írásban

Ha magadra ismertél, akkor írj PÜ-t vagy egy levelet a sissykee_mano@hotmail.hu címre.
A történeteim: Sheraphine

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 07 (kedd), 10:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Hosszútávra keresnék Bétázót, aki érti is, hogy mit csinál.
(Az előző, ugyanazokkal a hibákkal küldte vissza :S)

- Helyesírás és vesszőhibák gyakran előfordulnak :oops: :D

- Tagolás, és mondatvégi jelek eltévesztése (is) előfordul :oops: :D

- Nem csak egy történetre :)

Akit érdekel itt jelentkezhet --> dora.kovacs94@freemail.hu :)

KÖszi, előre is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 04 (szombat), 13:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek Loves and Losses című történetemhez. Néha elírok benne ezt-azt, de főleg vesszőhibáim vannak :) Nagyon megköszönném, ha átnézné nekem egy vállalkozó szellemű béta. Ha érdekel benneteket egy MM/AD típusú romantikus fanfic, akkor az alábbi e-mail címen el lehet érni:
chiba26@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 02 (csütörtök), 9:50 
Zöldfülű

Tárgytalan:)
Sziasztok!

Szintén bétát keresnék történetemhez (Élőholtak agóniája), aminek első négy fejezete már kint van az oldalon. Az, hogy Warcraft világában játszódik ne riasszon el senki, mert főleg saját szereplős sztori, kölcsönvett világgal :-) A helyesírásom nagyjából rendben van, inkább a történetvezetéssel, cselekménnyel, és karakterekkel szemben kellenének jó tanácsok, meg persze a logikával, mert hát több szem mégiscsak többet lát :-D Szóval ha felkeltettem az érdeklődést, kukkantsatok bele, és ha érdekel titeket, dobjatok egy mélt: zillie@freemail.hu

Előre is köszi!

Üdv: Zillah

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zillah 2012 október 02 (kedd), 17:56-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 02 (csütörtök), 9:12 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék egy készülő krimihez, elsősorban olyat, aki kedveli a műfajt, mert arra lennék kíváncsi, hogy milyen a történet. Ha valakit érdekel, szívesen mondok róla többet. Egyelőre 5 fejezet készült el belőle (27k szó), és nagyon szeretném tudni, hogy érdemes-e folytatni.

Akit érdekelne a dolog, dobjon egy emailt a tovaria@gmail.com címre. Nagyon hálás lennék a segítségért!
Üdv

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 30 (hétfő), 20:10 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!
Privet Drive-os történetemhez keresek bétát. Főleg vesszőhibáim vannak, meg elütések. Közepesen hosszú regényt írok, bár még nem tudom pontosan milyen hosszú lesz. A 19. században játszódik, és egy fiú életét követi nyomon harmincas éveinek közepéig.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, az írjon Pü.-be.
Előre is köszi mindent.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rosanna T Shepherd 2012 augusztus 29 (szerda), 14:48-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 29 (vasárnap), 18:08 
Zöldfülű

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára saviour 2013 március 04 (hétfő), 17:48-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 24 (kedd), 12:12 
Billentyűzetgyilkos

Tárgytalan!

Sziasztok! Egy versenyre készült novellámhoz keresek bétát. Én magam is bétázok, de a sajátomban egy-két dolog mindig elkerüli a figyelmemet, ezért jó lenne, ha valaki rápillantana.
A beküldési határidő augusztus 25., a novella már készen van, bármikor tudom küldeni.
A történet címe: "Perselus Piton legjobb napja", egy kis AU, OOC karakterek, humor, slash (snarryről van szó), 6763 karakter, nagyjából két és fél oldal wordben (Times, 12-es méret).

E-mail cím (fórumon ritkán találni meg): edina714@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 21 (szombat), 19:57 
Szárnybontogató

Bétát keresek a készülő ficimhez, ami az 5. kötet idejében játszódik. Szeretnék OOC-ket és gubancokat elkerülni, ezért éles szemű, szigorú (de nem kötekedő) kritikus személyt találni erre a feladatra, aki rávilágít a hibáimra, vagy javaslatot tesz, ha nem ért egyet egy-egy résszel, valamint belémrúg, ha lazsálásba kezdenék :-D 30 rész körülire tervezem a ficit, de lehet csúszás benne. Privátban elérhetsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 21 (szombat), 15:00 
Zöldfülű

Találtam, köszönöm annak aki írt!

Sziasztok!

Bétát keresnék egy horror történethez, amit egy kis humorral is díszítettem. A fejezetek nem túl rövidek, és elég hosszú az egész történet is...
Alapvető hibáim vannak általában (pl arccal-arcal, boltal-bolttal), ezért egy türelmes, és nagyon figyelmes Bétát keresek, aki mondana véleményt a sztoriról, a szereplők megformázásáról, és esetleg néhány ötlettel is előállna... (építőkritikán sem sértődöm meg, azt is szívesen várnám.)
Nem kezdőt szeretnék, hanem azért már egy viszonylag tapasztalt személyt az írás terén. :)

Ha úgy gondolod, te vagy a nekem való Béta, írj ide: cole.cyrodiil@gmail.com

Üdv Night fury

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Night fury 2012 július 22 (vasárnap), 10:46-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 17 (kedd), 15:37 
Szárnybontogató

Tárgytalan! :)

Sziasztok!

A heteró párosú novelláimhoz/fanficeimhez találtam bétát, csakhogy ő nem foglalkozik fiú-fiú párossal és nem akarok ilyes fajta témát rákényszeríteni.

Elvileg a múlkor jelezte vki. h szívesen lenne a bétám ilyen témában, de azóta nem is jelezkezett, hiába írók neki :(

Apró novellákról lenne szó, főleg Dracon és Drarry témákban, előfordulhat Sirius/James páros is...

Írjatok privibe, ott megadok minden elérhetőséget! :)

Előre s köszönöm, Blaire. :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára B_Blaire 2012 július 26 (csütörtök), 10:31-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 16 (hétfő), 20:03 
Zöldfülű

Két bétát keresnék. Össze kell állítanom egy novelláskötetszerűséget meg egy szinopszist róla... No, szóval az egyik bétát azért szeretném, hogy részenként dolgozzon velem, egy-egy kész novellát meg a kerettörténetet átnézze, átbeszéljük a logikai/stilisztikai/egyéb hibákat, a másik pedig már az egész történetet, ismeretlenül kéne, hogy átolvassa. Olyan embereket szeretnék, aki odafigyel az apró hibákra is, és bármi nyűgje-baja van, szól, és esetleg fejbe vág egy szívlapáttal, ha panaszkodnék :D. És ha lehet, olyan embert szeretnék, akinek azért már van pár év tapasztalata írás terén, van ideje és kedve velem ezt végigcsinálni, komolyan veszi, meg elvisel engem, mert ez a történet már tétre megy, és nem szeretném elrontani. Köszönöm ^^!

Ha van olyan bátor egyén, aki bevállalja, az ide írjon: kyrawolf@gmx.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 15 (vasárnap), 0:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Angolról fordítottam magyarra egy kis szösszenetet. Tokio Hoteles, vérfertőzéses sztori, főszerepben Bill és Tom. (: Itt az eredeti:

http://fiction.tokiohotelfiction.com/vi ... &chapter=1

Igen, ez csak egy előzetes, de az író nem fogja már folytatni, és szerintem nagyon szép így önmagában is, ezért nem akartam veszni hagyni. (: Valaki át tudja nézni a fordításom? A magyarosítással szerintem gondjaim vannak. Várom a PÜ-t vagy az e-mailt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 13 (péntek), 20:43 
Zöldfülű

Sziasztok!

Béta-olvasót keresek, legfőképpen olyat, aki őszintén elmondaná, mit gondol a cselekményről, és aki kedveli a hosszan kidolgozott erotikus jeleneteket (amikre nem véletlenül kerül a 18+-as jelzés). A helyesírással alapesetben nem szokott problémám lenni, ezért lennék most inkább magára a történetre kíváncsi :-).

A regény műfaja erotikus krimi, ami azt jelenti, 50%-ban erotikus és 50%-ban krimielemekből épül fel. A cselekmény röviden:

Amber Marrow pénzügyi kontroller nem éppen romantikus módon ismerkedik meg Clive Marshall tervezőgrafikussal, a férfi ugyanis csaknem elüti a zebrán. Clive kiengesztelésül meglepő ajánlatot tesz: közli, összeállhatnának, hogy leleplezzék a hírhedt baltimore-i sorozatgyilkost, akinek egyik áldozata a férfi unokahúga, a másik pedig Amber régi iskolatársa. A tettes egytől egyig huszonöt és harmincöt közötti, facér nőket szemel ki magának, akikkel szex közben, egy jégcsákány segítségével végez, a rendőrség pedig tehetetlenül áll az eset előtt. A szálak egy szextárskereső oldalhoz vezetnek, amit minden áldozat aktívan használt, ezért Clive terve, hogy felkeresi azokat az embereket, akikkel a halott nők találkoztak a gyilkosságok tájékán. Amber, mivel az első pillanattól fogva furcsa vonzalmat érez Clive iránt, beleegyezik, hogy segít neki… és csakhamar egy idegen nappaliban találja magát, ahol két férfi is arra vágyik, kielégítse. A mámoros estét követően azonban minden a visszájára fordul: a gyilkos újból lesújt, Amber pedig kénytelen rádöbbenni, talán azokban sem bízhat, akiket eddig közel érzett magához…

Ha valakit az ismertető után esetleg érdekelne a történet, keressen ezen az e-mail címen:

tr.annamary@gmail.com

Előre is köszönöm. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 07 (szombat), 11:25 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy könyvhű, OOC kakarterektől mentes történeten dolgozom, ami azt próbálja bemutatni, Harryéknek milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a háború után.

A történet főszereplője Cressida Selwyn, két halálfaló lánya, akit a Minisztérium háborús árvaként a Weasley családnál szállásol el. Harryék kénytelenek szembenézni a ténnyel, hogy nem lehet mindenkit rács mögé dugni, csak mert valami köze volt Voldemorthoz; és attól, hogy rossz oldalra került a háborúban, az illető még nem feltételnül velejéig romlott.
Cressidát azonban egyre több csapás éri a történet folyamán, és ha nem kapnak észbe időben, a lány talán mégis a rossz oldalon végzi.

A helyesírásommal nincsenek nagy problémák, viszont nagyon fontosnak tartom, hogy a történet tényleg ne üssön el a könyvtől (mivel kezdő író vagyok, ennek sajnos fennáll a veszélye). Semmiképp sem szeretném, hogy a főszereplő mary sue-s legyen, így aztán szükségem lenne valakire, alig elég jártas a Harry Potter könyvek világában, és időnként az orromra koppint, ha netán átesnék a ló túloldalára (OOC karakterek, illetve mary sue-s vonások terén :D)
A történetet nagyjából 30-35 fejezetesre tervezem, valószínűleg nem készülök el vele nyár végéig.

Ha felkeltette a figyelmedet ez a kis szösszenet, és érdekel a bétázás, kérlek írj a tabitanak@gmail.com címre!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 05 (csütörtök), 9:37 
Szárnybontogató

szerk.

TÁRGYTALAN a heteróhoz.
Hello!

Bétát keresek fiú-fiú pároshoz!

Dracon [Draco&Ron] szösszeneteim vannak, egy-két oldalas novellák. Hol 18-as karika, hol egyszerű 12-es.
Tervezek egy pár részes hosszabb novellát is.

Egyéb használt páros:
Drarry [Darco&Harry]
Hugo&Scorpius
Albus&Scorpius

Ritka lány-fiú páros:
Draco&Ginny
Hermione&Lucius
Hermione&Draco
Ron&Hermione

Ha vállalnád, hogy leszel a bétám, írj Privibe! ;)

Ui. Előre is köszönöm.!♥

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B_Blaire 2012 július 17 (kedd), 15:38-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 02 (hétfő), 6:51 
Zöldfülű

Sziasztok!

Azt tervezem, hogy belevágok egy második AU sztoriba, amiből két fejezet már teljesen kész van, és a többi résznek is megvan a vázlata. 7+1 fejezet hosszúnak szánom, csak épp nem vagyok benne biztos, hogy érdemes arra hogy megírjam hozzá a többi fejezetet. A fejezetek nem túl hosszúak 2000-3000 szavasak. Elsősorban tesztolvasóra lennem szükségem, aki elmondja érdemes-e arra, hogy befejezzem, utána pedig jó lenne ha esetleg tudna segiteni a javításban is.

Nem lesz happy end a vége ezt előre bocsátom, és a hangulata is elég szomorkás összességében.

Egy kis ízelítő a kerettörténetből: A nagy csata során Harry Potter hiába ölte meg Voldemortot, hiába pusztította el horcruxokat a Főnix Rendje elvesztette a háborút. Új rend szerveződött, élén Lucius Malfoyyal, aki a halálfalók közti, hatalmi harcokban igen jó taktikusnak bizonyult, és átvette Anglia vezetését. A pusztítás mértéke és az emberveszteség oly nagy volt, hogy a Sötét Nagyúr elveihez nem lehetett minden áron ragaszkodni, nem végezhettek ki minden mugliszületésűt, nem léphettek fel nyíltan a muglik ellen. A helyzet rendeződött, s sokan csalódtak a sötét oldal követői közül. A dementorok nagy részét elpusztították, a vérfarkasokat egy rezervátum területére száműzték az óriásokat pedig visszaküldték a hegyekbe. A Gringots vezetését elvették a koboldoktól, és véres csaták közepette kiutasították őket Angliából. Roxfort sosem épült újjá, Londonhoz közel építettek egy új iskolát. A minisztérium rendszerét teljesen átalakították, minden fontos döntésben a Herceg döntött, Lucius ugyanis önhatalmúlag kinevezte magát a cím birtokosának. Megkezdődött az új rendszerre való hűségre nevelés...

A történet Hermionéról és a lányáról Morganről szól főképp

Kategória: Sötét Varázslatok
Jellemzők: Dráma, Sötét, AU
Korhatár: 18+
Figyelmeztetések: Nemi erőszak, Kínzás, Gyilkosság, Durva beszéd, Szereplő(k) halála, Erotikus tartalom

Elérhető vagyok itt: eva.dudas001@gmail.com

Az első történetem megtalálható itt: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=12382

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 29 (péntek), 11:07 
Zöldfülű

Sziasztok.

Szerettem volna feltölteni a történetem,de sajnos visszaküldték,a hibáim miatt.
Jelenleg egy The vampire Diaries ficet írok,ami több évados és jelenleg a másodiknál tartok.A történet Klaus/Elena párosra összpontosít.
Nagyon örülnék neki,ha valaki elállaná:) Rettenetesen lekötelezne egy életre.

Elérhetőség: phenaeas@gmail.com

Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 28 (csütörtök), 15:46 
Betűmániákus

Moderátori megjegyzés: ennél egy kicsit több részlet jó lenne. :) Például, legalább a történet kategóriája, slash\nem slash, milyen hosszú (több fejezetes sokat nem árul el), e-mail cím. Ezek nélkül minimális az esélye, hogy bárki is jelentkezne majd bétának.
Ami azt illeti, ez mindenkinek szól. Saját magatok és a vállalkozó béták dolgát könnyítenétek meg.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 28 (csütörtök), 15:37 
Zöldfülű

Szeretnék feltölteni egy több fejezetes történetem... gondom a vesszőkkel van...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 26 (kedd), 21:28 
Zöldfülű

Már megvan a jelentkező.
Sziasztok!

Elkezdtem írni egy történetet, és szeretnék magam mellé egy bétát. A történet a Harry Potter könyvek szereplőivel játszódik, de saját karakterek is lesznek benne. Az eredeti könyvekhez nem igazán marad hű, de lesznek egyezések. A többit privátban szeretném elmondani, de annyit elárulok, hogy Draco lesz a férfi főszereplő.
A helyesírásom nem olyan rémes (a vesszők viszont az ellenségeim), de azért néha akad. Meg amúgy is vallom a "Több szem többet lát" elvet.

Ha valaki tud segíteni az írjon egy pü-t vagy egy e-mailt: rina9412@hotmail.com.
Előre is köszönöm.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rina9412 2012 június 30 (szombat), 20:31-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 26 (kedd), 12:06 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy történetet szeretnék felrakni. De elég sok a vessző hibáim, és vissza küldik!
Szeretnék keresni egy jó Bétát aki segit nekem a történet javitásában !! Ha valaki akar segiteni a történetben irja meg üzenetben. A töri egy Koreai bandáról szól a Shinee ról.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!! :P :P :-D
Itt lehet el érni: szabrina14@gmail.com

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szabrina13 2012 július 25 (szerda), 15:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra