Sziasztok!
Most... most... MOST VAN AZ EV SZÜLINAPJA!!!
Bizony, egy éve, hogy elkezdtem írni, és már 48 fejezetnél tart.

Komolyan, nem hittem volna, hogy eddig kitartok. De köszönet nektek érte, hiszen a sok biztatás nélkül biztos, hogy eljutottam volna idáig. És ofkorsz, külön köszönet Tirának, a társírómnak és bétámnak
És ahogy ígértem, meglepi!
Kitöltöttem egy ilyen-olyan fórumokon megtalálható karaktertesztet, remélem, tetszeni fog nektek:
Feladat: válaszd ki tíz kedvenc karaktered egy könyvből, vagy tíz saját karaktert, és azokkal töltsd ki a tesztet.
1. Chelsea
2. Delia
3. Daniel
4. Moira
5. Rick
6. James
7. Edna
8. Meredith
9. Nick
10. Jason
1. Reggel felébredsz, és Rick fekszik melletted az ágyban. Mi történhetett? Hogy reagálnál? És Rick hogy reagálna?
Hát nem kicsit lepődnék meg. XD És nemtom… valsz egyikünk sem örülne túlzottan. XD
2. Daniel buliba készül, ezért elmegy, hogy megcsináltassa a haját. Meglepődve tapasztalja, hogy a megszokott fodrásza helyett Nick várja őt a szalonban. Daniel be mer ülni a székbe?
Kizárt! Sarkon fordul és távozik.
3. Mit szólna Moira, ha összejönne James és Jason?
Hát… beletelne egy kis időbe, amíg megemésztené az infót.
4. Rick, Jason és Delia elmennek együtt moziba. Sikerülne megegyezniük, hogy melyik filmet nézzék? És ha igen, melyik lenne az?
Persze, gyorsan megegyeznének: azt néznék, amit Delia akar, pontosabban valami uncsi életrajzi filmet.
5. Chelsea mit dicsérne meg Ednán?
Jó a pasid! XD
6. Milyen körülmények között venné feleségül Meredith Chelsea-t?
Hát… XD Nem nagyon tudok olyan körülményt mondani, Chelsea finoman szólva nem esete Meredithnek.
7. Moira divattanácsokat ad Meredithnek. Hogy hangzanak?
– Hordj inkább szoknyát, vegyél fel olyan felsőt, ami takarja a válladat, növeszd meg a hajadat, és igazán hordhatnál nőiesebb cipőket!
8. Jason és Daniel kénytelenek valami közös szabadidős tevékenységet választani. Sikerül egyezségre jutniuk? És ha igen, mit választanak?
Danielnek mindegy, szóval valsz együtt mennek edzeni a konditerembe. (Most elképzeltem, hogy Rick mit szólna ehhez… XD)
9. Chelsea nagy bajba kerül, és csak Jamest tudja elérni. Merne hozzá fordulni segítségért?
Ő ne merne? XD
10. Delia rádöbben, hogy kihízta a kedvenc ruhadarabját. Mit tesz?
Morcos lesz, aztán az étrendjéből levesz napi kétszáz kalóriát, és minden alkalommal tovább edz negyedórával.
11. Rick eltervezi, hogy megszökteti Ednát. Sikerül neki?
Nem. Rick valsz előbb szenvedne valami balesetet a szöktetéskor, mielőtt elérnék a város határát.
12. Moira olthatatlan szerelemre gyullad Nick iránt. Viszonzásra lelhet-e? És Moira mit tenne meg a szerelméért?
Hát ezt szegény Moira bebukta… XD És maximum szempillarebegtetésre futná tőle, mert ugye a kezdeményezés a fiúk dolga.
13. Daniel elmenne kozmetikushoz is, de abban a szalonban viszont Chelsea várja. Mit tesz Daniel?
Megfogadná az Omega slágerében hallható tanácsot: „Menekülj, amíg nem késő!” XD
14. Moira felcsap divatdiktátornak. Milyen lenne az első kollekciója?
Konzervatív, szürke, unalmas.
15. Edna rábukkan az interneten Jason meztelen fotóira. Mit tesz Edna? És Jason mivel magyarázza az esetet?
Edna diszkréten félrehívná Jasont, és úgy mondaná neki a felfedezését. Jason meg azt mondaná, hogy a barátnője tette ki róla bosszúból, és nagyon fel lenne háborodva.
16. James balesetet szenved, aminek Delia a szemtanúja lesz. Delia megy segíteni Jamesnek? Mi lesz a sztori vége?
Még szép! Delia gyorsan intézkedne, és csak akkor kezdene már pánikolni, amikor James biztonságban van. És ha James is vétkes lenne a balesetben, utólag jól lecseszné őt.
17. Meredithnek percei meg vannak számlálva, és csak Nicktől vagy Chelseatől tud elbúcsúzni. Melyiket választaná, és mit mondana neki?
Hát… szegény ő is így járna, mivel egyiküket sem ismeri… Esetleg Nickkel üzenne Deliának (már ha tudja, hogy Nick Daniel barátja).
18. Delia reggel felébred, és meglepve tapasztalja, hogy testet cserélt Rickkel. Mit tennének?
Hát azt le sem tudom írni, de nagyon szívesen megnézném *gonosz*
19. Jason fel akarja csípni Danielt, ezért elmegy Nick fodrászüzletébe, Chelsea kozmetikai szalonjába, Moira pedig felöltözteti a legjobb tudása szerint. Daniel mit szólna hozzá? Elmenne vele?
Nem, Daniel még akkor sem menne el vele, ha normálisan nézne ki. (Nem, nagyon nem nézne ki normálisan a "kezelés" után. A külseje alapján olyan lenne, mint amikor egy zombivá változtatott jókisfiú belenyúl a konnektorba.)
20. Delia és Rick csak akkor kaphatják vissza a testüket, ha megölik Ednát. Mit tesznek?
Ők is így jártak. XD Rick túlságosan szereti Ednát ehhez + Delia sem szeretne gyilkossá válni. Szal próbálnának valami más megoldást keresni. XD
-----------------------------------
Ja, igen:
A következő fejezet kb. ebben a pillanatban lett kész, szóval szombaton tutibiztos100%, hogy lesz friss.