Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 20:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1948 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: OFF-SZTRÁDA
HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 0:48 
Tollforgató

Virrasztunk, Lilyana?
Engem a sok sötét, nyomasztó gondolat nem enged aludni, és téged? :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 12 (péntek), 21:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
HP/SW cross! :x Gyokaaaa!
Hol akadtál el, Gyoka?

Netán a bétám szeretnél lenni? :D Tulajdonképp azzal akadtam el, hogy túl gyors vagyok az események terén. Alig egy hét eseményeit írtam meg, de máris jónéhány dolog történt, amiből nem egy jelentősnek is mondható. Ez pedig erősen zavar, de nem tudom, hogyan alakíthatnám át, hogy jó legyen, lehetőleg nem az egész eddigiek átírásával...
Egyébként, amit most írok, az még nem nevezhető crossovernek, hisz ügyeltem rá, hogy "még a legkifinomultabb szaglású jawa se leljen rá" az SW elemekre/utalásokra. (mondjuk még nincs is belőlük túl sok) :D Megjegyzem, először a crossoverbe kezdtem bele, de négy fejezet után rájöttem, hogy Harryéknek olyan hatalmat adtam, ami nem következhet az eredeti műből, tehát nem ártana megmagyarázni. Ezért tettem azt félre, és kezdtem bele a HP6-tól a történetbe. :)

Lio, még néhány évig kitartasz, akkor talán olvashatod majd. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 12 (péntek), 20:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én meg egyenesen crossover mániás vagyok. Már nem is nagyon olvasok sima HP-t csak crosst.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 12 (péntek), 20:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

HP/SW cross! :x Gyokaaaa!
Hol akadtál el, Gyoka?

Eddy, régen én se bírtam az írott crossokat (szerepjátékban annál inkább :D), aztán ahogy teltek az évek és egyre több fandomból voltak nagyon jó karakterek meg áthallások, egyre inkább kezdek feléjük kacsingatni. :D Nagyon izgalmas lehet sztem írni is őket, összeegyeztetni a két külön világ szabályait, kereteit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 12 (péntek), 8:43 
Billentyűzetgyilkos

Idővel majd csak rájössz, és tudod folytatni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 19:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

A 6-7 évet felölelő részekben még csak halvány utalások lesznek a későbbi crossoverre, amelyek majd csak a folytatásban nyernek igazán értelmet. :) Tehát Voldemort legyőzéséig nem kell számítani fénykard-párbajokra és repkedő űrhajókra... (az utóbbiakra utána sem nagyon) :D
A baj csak az, hogy elakadtam egy ponton, és egyelőre fogalmam sincs hogyan vezethetném át az eseményeket a folytatáshoz... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 19:25 
Billentyűzetgyilkos

Ó, ezt sajnálattal hallom. Akkor tényleg nem lesz a kedvencem :D De ettől függ. jól hangzik, ha kész leszel vele, mindenképp elolvasom :) Habár a crossoverekért nem vagyok oda, valahogy nem az én világom. Nem szeretem keverni a dolgokat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 19:15 
Ó-nagy-admin "backstage"

Egy alternatív HP6 (és folytatásai), és azért nem lesz a kedvenced, mert Harry a minisztériumi eseményeket álmodja újra. Egész pontosan Dumbledore belépésétől a függöny helyrebillenéséig, tehát már megtörtént eseményről álmodik Harry. (Úgy emlékszem az a fél oldalnyi szó szerinti idézet még belefér...) :)
De még nagyon az elején tartok, mivel elakadtam egy helyen. Viszont a folytatásokban át fog menni az egész HP-SW crossoverbe, aminek már most is vannak előjelei... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 18:48 
Billentyűzetgyilkos

Ha csak rémálom, ami NEM fog való válni, akkor azt hiszem, túl fogom élni :D Milyen történet lesz egyébként? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 18:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

No, akkor a készülget(getgetget)ő ficem eleje biztos nem lesz a kedvenced. :D A kezdő kép Sirius halála, mármint Harry rémálmában, amiből aztán felriad Harry. :)

Majd megkörnyékezem akkor. :) Főleg, ha a Keresdrejtvényes csapat azt is beveszi a kérdések közé... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 17:37 
Billentyűzetgyilkos

Nekem a HP általában fél évembe telik. Az első négyet elolvasom egy hétvége alatt, az ötödik felét-háromnegyedét egy-két nap alatt, aztán mikor oda jutok, hogy Sirius egy-két fejezeten belül meg fog halni, félre teszem a könyvet pár hónapra, és ha úgy érzem, hogy lelkileg készen állok elolvasni, elolvasom. Utána az utolsó két részt megint csak pár nap alatt befejezem, de az ötödik... Sose tudom sírás nélkül olvasni, ha egyáltalán képes vagyok elolvasni :oops: :lol:

Az Örökséget nagyon tudom ajánlani :) Az első részt megfilmesítették, de persze a film a közelébe se ér a könyvnek, de hátha kedvet kapsz hozzá utána :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 17:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

A GYU-val én is hasonlóan vagyok. :) A filmeket végig néztem, és tetszettek is, de annyira nem, hogy belemerüljek a témába. A könyveknek neki sem álltam, nem szeretem a hosszas cselekmény nélküli részekkel teletűzdelt írásokat.

Az Örökség sorozatot nem ismerem, de az érzést igen. :) Én az SW könyvekkel voltam így. A rövidebbek egy, a hosszabbak két napig tartottak ki, ha volt időm olvasni, de a HP hét kötete is csak tíz napomba került. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 16:35 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Én is megmondom ránézésre bármelyik filmbeli bolygóról, hogy melyik, és az űrhajók típusát és főbb fegyverzeteit is tudom. :D Na meg az összes fontosabb szereplőt is felismerem, és akár több napos előadást is tudnék tartani az SW univerzum történelméről. :D (Közel 400 kötetnyi történet bőven ad rá lehetőséget... :D )
Igaz, hogy én a HP-vel is kezdek hasonló mélységig megismerkedni, így aztán kevés olyan dolog van a két fandomban, amire én bambén néznék... :) A GYU viszont kicsit kiesett az érdeklődésemből. A történet fő vonalával tisztában vagyok, de a részleteket nem jegyeztem meg. Az valahogy nem fogott meg annyira.

A "Lila Holló" innen jött: Ritka, mint a lila holló - merengős fiúk :D

Én régebben az SW-t szerettem, de nem fanatikus módon. Vagy háromszor láttam már az összes részt, szeretem az alaptörténetet, de annyira nem, hogy ilyen mélységekig beleássam magam. A GYU viszont nekem borzasztó unalmas. Lehet hogy csak azért, mert szerintem lassan halad a történet, vagy szimplán túl hosszú egy rész ahhoz, hogy együltömben végig tudjam nézni. És amikor már harmadszorra kezdem el ugyanazt a részt nézni, hogy végre tovább tudjak haladni, kicsit uncsi :D A könyvet elkezdtem, de az nekem még rosszabb... Képtelen vagyok végigszenvedni magam az első részen. Ha rászánnám magam, és folytatnám, és végre túljutnék a 200. oldalon, valószínűleg már nem lenne ilyen lassú a történet, beindulnak a dolgok stb., de csak nem tudom elolvasni :D

De pl. ott van az Örökség-sorozat (Eragon, Elsőszülött, Brisingr, az utolsó rész még nem jelent meg), az inkább a GYU-ra hajaz szerintem, a tündék, a varázslat (teljesen más, mint a HP-ban), meg az a tényleges háború (tényleges, mert hosszú fejezetek szólnak róla, nem úgy, mint a HP-ban, amikor tudom, hogy háborúzik, küzd egymás ellen a két oldal, de igazából ezt már csak a hetedik részben látjuk). Ezt viszont imádtam/imádom olvasni, hiába kétszer olyan hosszú, mint a GYU, de azt pl. sose untam meg, mindhárom részt (800-900 oldalról beszélünk) pár nap alatt elolvastam. Emlékszem, a nyár közepén kezdtem el, és volt, hogy azon a napon, amikor olvastam, tényleg mást se csináltam, csak ültem az ablakban, és faltam a sorokat. A GYU-val viszont csak szenvedek :/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 16:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddy_ írta:
Így belegondolva, tényleg igaz. Amikor nagy ritkán szóba jön nálunk a SW, és tesóm elkezdi sorolni, hogy akkor ebben a részben ezen a bolygón voltak, és itt az xy lényeg vannak... Meg unokatesóm is nagy SW fan, van egy csomó űrhajója a filmből, tesóm meg simán megmondja ránézésre, hogy ez melyik típusó, milyen fegyverek vannak rajta, melyik részben tűnt fel stb., én meg csak nézek bambán :D

De ha HP-ról van szó, én bármivel kapcsolatban fel tudom hozni, és ők néznek furán, hogy milyen "baromságokra" emlékszem belőle :D

"Lila Holló"? Ez honnan jött? :D

Én is megmondom ránézésre bármelyik filmbeli bolygóról, hogy melyik, és az űrhajók típusát és főbb fegyverzeteit is tudom. :D Na meg az összes fontosabb szereplőt is felismerem, és akár több napos előadást is tudnék tartani az SW univerzum történelméről. :D (Közel 400 kötetnyi történet bőven ad rá lehetőséget... :D )
Igaz, hogy én a HP-vel is kezdek hasonló mélységig megismerkedni, így aztán kevés olyan dolog van a két fandomban, amire én bambén néznék... :) A GYU viszont kicsit kiesett az érdeklődésemből. A történet fő vonalával tisztában vagyok, de a részleteket nem jegyeztem meg. Az valahogy nem fogott meg annyira.

A "Lila Holló" innen jött: Ritka, mint a lila holló - merengős fiúk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Merengő Találkozó? Akkor ismerkedés :D ITT
HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 14:50 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:

Ez a "fiús" dolog meg... Tény, hogy a SW, vagy a Gyűrűk Ura inkább a fiúk kedvence, de szerintem a HP se "lányos", az is van olyan "menő", mint az említettek, mégse fog meg annyi fiút, mint lányt :/ Számomra ez tök fura, bár lehet hogy csak a fan beszél belőlem :D

Nem azért, de szerintem a GYU-t is sokkal több lány kedveli, mint fiú. Én legalábbis ezt vettem észre az utóbbi években, főleg a filmek kapcsán.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 13:23 
Billentyűzetgyilkos

G Lamaro írta:
Talán ez azért van, mert a HP-ben kevesebb a technikai dolog, meg az üsd-vágd-nem-apád típusú csihi-puhi. :D A fiúknak nem élmény nézni, hogyan szerencsétlenkedik Harry és Ron a karácsonyi bálon, mert az inkább zavarba hozó számukra, mint érdekesség. :)
A lányoknak pedig sok a technikai dolog és a lövöldözés/harc az SW-ben. Néhány lánnyal beszélgettem az SW-ről, és azt mondták, képtelen eligazodni a sok űrhajó közt, hogy melyik a koréliai korvett, a birodalmi csillagromboló, az X-szárnyú vadász, meg a mon calamari csillagcirkáló. Arról nem is beszélve, hogy rohangálnak egyik bolygóról a másikra, és sokszor azt sem tudni, a galaxis melyik szegletében vannak... :D
Egyszerűen mentalitás kérdése szerintem. A lányoknak jobban fekszik a romantikában nem szűkölködő varázslósdi, a fiúknak pedig a harcokban bővelkedő űrhajósdi (vagy épp gyűrűhordozósdi). :D Az egyik fandomban a lányokat kell nagyítóval keresni, a másikban a fiúkat nevezik "Lila Hollóknak". :D

Így belegondolva, tényleg igaz. Amikor nagy ritkán szóba jön nálunk a SW, és tesóm elkezdi sorolni, hogy akkor ebben a részben ezen a bolygón voltak, és itt az xy lényeg vannak... Meg unokatesóm is nagy SW fan, van egy csomó űrhajója a filmből, tesóm meg simán megmondja ránézésre, hogy ez melyik típusó, milyen fegyverek vannak rajta, melyik részben tűnt fel stb., én meg csak nézek bambán :D

De ha HP-ról van szó, én bármivel kapcsolatban fel tudom hozni, és ők néznek furán, hogy milyen "baromságokra" emlékszem belőle :D

"Lila Holló"? Ez honnan jött? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 13:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

A Meri-talis topicból áthoztam a témát ide. :)
Eddy_ írta:
Ühüm, nekem is a bátyám inkább a gépen játszik, minthogy elolvassa az adott történetet (természetesen a Star Wars is köztük van :D, Prince of Persia stb.) Annál jobb nekem, legalább nem veszünk össze, hogy most ki olvassa a könyveimet :'D

Ez a "fiús" dolog meg... Tény, hogy a SW, vagy a Gyűrűk Ura inkább a fiúk kedvence, de szerintem a HP se "lányos", az is van olyan "menő", mint az említettek, mégse fog meg annyi fiút, mint lányt :/ Számomra ez tök fura, bár lehet hogy csak a fan beszél belőlem :D

Talán ez azért van, mert a HP-ben kevesebb a technikai dolog, meg az üsd-vágd-nem-apád típusú csihi-puhi. :D A fiúknak nem élmény nézni, hogyan szerencsétlenkedik Harry és Ron a karácsonyi bálon, mert az inkább zavarba hozó számukra, mint érdekesség. :)
A lányoknak pedig sok a technikai dolog és a lövöldözés/harc az SW-ben. Néhány lánnyal beszélgettem az SW-ről, és azt mondták, képtelen eligazodni a sok űrhajó közt, hogy melyik a koréliai korvett, a birodalmi csillagromboló, az X-szárnyú vadász, meg a mon calamari csillagcirkáló. Arról nem is beszélve, hogy rohangálnak egyik bolygóról a másikra, és sokszor azt sem tudni, a galaxis melyik szegletében vannak... :D
Egyszerűen mentalitás kérdése szerintem. A lányoknak jobban fekszik a romantikában nem szűkölködő varázslósdi, a fiúknak pedig a harcokban bővelkedő űrhajósdi (vagy épp gyűrűhordozósdi). :D Az egyik fandomban a lányokat kell nagyítóval keresni, a másikban a fiúkat nevezik "Lila Hollóknak". :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 17:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddy_ írta:
Igen, köszi, de azóta már megoldódott :) De ha később kereshetnélek ilyen problémákkal, akkor megjegyzem :) Biztos vagyok benne, hogy szükségem lesz majd még segítségre címmel kapcsolatban :)

Csak nyugodtan. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 13:44 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Még mindig áll a dolog? Mert akkor szívesen beugrom, egyelőre betegen itthon fekszem, és címeket adni is szeretek, jó páran tanúsíthatják. :D

Szerk.: Látom, pont tegnap feltöltötted. :D

Igen, köszi, de azóta már megoldódott :) De ha később kereshetnélek ilyen problémákkal, akkor megjegyzem :) Biztos vagyok benne, hogy szükségem lesz majd még segítségre címmel kapcsolatban :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 09 (kedd), 22:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddy_ írta:
Sziasztok!

Nem találtam megfelelő(bb) topikot, ahol előadhatnám a problémámat, úgyhogy asszem ez lesz az én helyem. Egy drarry fantól szeretnék segítséget kérni. Készülök egy 4 fejezetes drarryvel, az első három már kész van, az első fejezet bétázás alatt áll, az utolsót még a héten befejezem, és nagy valószínűséggel hétfőn tölteném is fel az első részt Merire.

Csakhogy...

Totál semmi ötletem a címet illetően, azokkal mindig is bajban voltam, és hát cím nélkül nem igazán tudom feltölteni ugye :D Valakit megkérhetnék, hogy olvassa el az eddig elkészülteket, és segítsen címet találni? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, teljesen kétsége vagyok esve (oké, ez picit túlzás :'D). Sajnos a bétáim (ühüm, több is van, szám szerint kettő) ebben a kérdésben nem tudtak segíteni, de hát nem is erre vannak.

Lenne jelentkező? *___*

Még mindig áll a dolog? Mert akkor szívesen beugrom, egyelőre betegen itthon fekszem, és címeket adni is szeretek, jó páran tanúsíthatják. :D

Szerk.: Látom, pont tegnap feltöltötted. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 03 (szerda), 19:50 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Nem találtam megfelelő(bb) topikot, ahol előadhatnám a problémámat, úgyhogy asszem ez lesz az én helyem. Egy drarry fantól szeretnék segítséget kérni. Készülök egy 4 fejezetes drarryvel, az első három már kész van, az első fejezet bétázás alatt áll, az utolsót még a héten befejezem, és nagy valószínűséggel hétfőn tölteném is fel az első részt Merire.

Csakhogy...

Totál semmi ötletem a címet illetően, azokkal mindig is bajban voltam, és hát cím nélkül nem igazán tudom feltölteni ugye :D Valakit megkérhetnék, hogy olvassa el az eddig elkészülteket, és segítsen címet találni? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, teljesen kétsége vagyok esve (oké, ez picit túlzás :'D). Sajnos a bétáim (ühüm, több is van, szám szerint kettő) ebben a kérdésben nem tudtak segíteni, de hát nem is erre vannak.

Lenne jelentkező? *___*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 21 (péntek), 18:50 
Betűmániákus

Athanor írta:
igényli, igen. :D

Nemámka:
Hát ez úgy van nálunk, hogy van egy előzetes jelentkezés, ilyenkor mindenki feljelentkezik oda, ahová szeretne bekerülni, és persze egy 16 férőhelyes kurzuson, jó tanárnál, vagyunk 30-an is. Tegnap kezdődött a rangsoros jelentkezés: ugye el kell dönteni, ki az a 16 ember, aki bekerülhet a kurzusra, az ETR ilyenkor figyelembe veszi, hanyadéves vagy, meg ilyen dolgokat, lesz egy alappontszámod a rangsoros jelentkezéshez, igen ám, de ez még kevés, mert ez sokaknál egyezik, ezért az ETR vmi titkos algoritmus alapján generál neked egy pontszámot, ez a mázlipont, ami alapján eldől,bekerülhetsz-e a kurzusra vagy sem. Ez egy hétig megy, közben lehet alakítani az órarendet, megnézni, máshol jobbak-e a mázlipontjaid, oda bekerülsz-e. Egy hét után lezárul a rangsoros jelentkezés, akik vonal alatt vannak (tehát mondjuk 17-es számú vagy a 16 létszámos órán), azokat az ETR ledobja, ha meg előtte nem jelentkeztél át máshová, és ilyenkor indul a versenyjelentkezés a megmaradt helyekre, és ott tényleg a gyorsaság dönt.
Remélem, elég kimerítő volt a válasz :D

Úristen O.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 17 (hétfő), 21:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én is élveztem, tök jó volt találkozni. :D
A jegyzetekért szerdán zaklass még egyszer, mert ma és holnap már nem lesz erőm hajnalban elővadászni a gépről. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 17 (hétfő), 19:40 
Tollforgató

Lilyana írta:

A hely meg fenntartva. :D Előzetes jegyzeteim már vannak a tárgyból, ha érdekel a dolog.

Mily' furcsa az élet, én tartottam fent a helyet Neked :P De jó volt a mai délután, köszönöm! <3
Kérem szépen a jegyzeteket majd, igen, érdekel :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 01 (szombat), 14:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Köszi, Ath. :D

A hely meg fenntartva. :D Előzetes jegyzeteim már vannak a tárgyból, ha érdekel a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 01 (szombat), 10:56 
Tollforgató

igényli, igen. :D

Nemámka:
Hát ez úgy van nálunk, hogy van egy előzetes jelentkezés, ilyenkor mindenki feljelentkezik oda, ahová szeretne bekerülni, és persze egy 16 férőhelyes kurzuson, jó tanárnál, vagyunk 30-an is. Tegnap kezdődött a rangsoros jelentkezés: ugye el kell dönteni, ki az a 16 ember, aki bekerülhet a kurzusra, az ETR ilyenkor figyelembe veszi, hanyadéves vagy, meg ilyen dolgokat, lesz egy alappontszámod a rangsoros jelentkezéshez, igen ám, de ez még kevés, mert ez sokaknál egyezik, ezért az ETR vmi titkos algoritmus alapján generál neked egy pontszámot, ez a mázlipont, ami alapján eldől,bekerülhetsz-e a kurzusra vagy sem. Ez egy hétig megy, közben lehet alakítani az órarendet, megnézni, máshol jobbak-e a mázlipontjaid, oda bekerülsz-e. Egy hét után lezárul a rangsoros jelentkezés, akik vonal alatt vannak (tehát mondjuk 17-es számú vagy a 16 létszámos órán), azokat az ETR ledobja, ha meg előtte nem jelentkeztél át máshová, és ilyenkor indul a versenyjelentkezés a megmaradt helyekre, és ott tényleg a gyorsaság dönt.
Remélem, elég kimerítő volt a válasz :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 01 (szombat), 10:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ath: Györffivel? Nem adom ám le. :D És lökdösök magam mellé üres helyet a 82-esnek, ha igényli.

Nemámka: épp rohanok, talán Ath hamarabb válaszol, mint én holnap :) egyébként háromfázisos a tantárgyfelvételünk, és ez a második szakasznak a része.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 01 (szombat), 0:37 
Sztorihajhász

vicces, lekopogom, velem kegyes volt a neptun :D és nincs ütközésem se meg még tesim is van xDDD úgyhogy szerintem tök jó órarendem lett.
így első félévben 27 kreditem van.

oké öö mi az a mázlipont? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 21:29 
Tollforgató

Hát igen, most én is lecsúsztam Anglia töriről, valami 100 ember van előttem, mi az, áh, de attól még én is mázlipont párti vagyok.
Megértelek ám, nagy stressz ez az egész, főleg, ha csomó óra ütközik, és nem tudok bejárni, amit utálok.
És jön a magyar grammatika, majd korrepetálhatsz :D
De a modern világirodalmas órát nem adod le hétfőn, ugye? Tudod mé', ide nem írom le, mert titok, de tudod :P
EDIT:
szerkesztettem, világra a magyar irodalmat xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 21:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

Az jó lenne, én mázlipontpárti vagyok, ha szívtam is már miatta, de hosszútávon sokkal kevesebb hajtépéssel jár így, mint a Neptun egérgyilkolása. :)
Negyed kilenctől nálam is ment. :D
Én viszont felvettem még egy csomó tantárgyat, mert nem tudok dönteni, melyik lesz normálisabb tanárral, meg sikerül-e a hökösöknek egy vagy két fővel bővíttetni a létszámot. Van, ahol negyven fős a túljelentkezés, és nem tudok felvenni szerkesztőis órákat se, mert ugye csak második minor és kevesebb rangponttal jár. :? Az első minoromnál meg még úgy is lecsúsztam két tárgyról, hogy már képzésen túli félévben vagyok. Honnan szedtek a többiek 100-zal több rangot???

Lió, az ETR általában nem szokott összeomlani, még a versenyjelentkezéskor is nagyon ritka. Szerettem is. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 21:16 
Tollforgató

Lilyana írta:
A gólyatábor után viszont jönnek az egyetemi szépségek: ETR/Neptun. Az ETR első vágásánál járunk, és persze, hogy összeomlott az oldal, pedig ilyenkor kevesebb az idegbeteg diák, mint a Neptunnal élők közt. Szeretlek, ELTE!

Hát nem tudom, nálam egész végig működött az ETR este nyolctól, mikortól megnyílt. Most adogattam le tárgyakat, mert úgyse tudok 42 kreditnyit megcsinálni irodalmi tárgyakból, bármennyire akarnám mindet :D
A Neptun rendszert meg átírják nekünk ugyanilyen mázlipontos, vágósra, jó, mi? Állítólag az sem fog így lefagyni, mert nem versenyjelentkezés lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 20:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyana írta:
A gólyatábor után viszont jönnek az egyetemi szépségek: ETR/Neptun. Az ETR első vágásánál járunk, és persze, hogy összeomlott az oldal, pedig ilyenkor kevesebb az idegbeteg diák, mint a Neptunnal élők közt. Szeretlek, ELTE!

A Neptunnal már akkor problémák voltak, mikor én voltam fősulis. Első nap általában összeomlott a teljes rendszer, aztán meg jöttek a szokásosak: nem lehetett valamiért felvenni egy bizonyos tárgyat, rosszul írta az időpontokat, vagy szimplán teljesen más szak tantárgyait akarta rádtukmálni...

Örömmel látom hogy a világ ennyi év után is változatlan :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 19:10 
Szárnybontogató

Van itt olyan, aki rukkolázik? Én még nem raktam fel egy könyvet sem, pedig egyet tudnák... Valaki szereti a Danielle Steel könyveket? :D Egy olyan van, ami nem kell már nekünk, cserébe egy jó kis HP-s könyvért :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 19:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 16:45 
Fanfic-faló

Utána egész nap a körömlakkot kapartam az arcomról, míg az egyik idióta azzal piszkált, hogy ezért majd levonnak tőlünk pontokat... :') De engem már akkor sem túlzottan izgatott a drága véleménye. :D

Jaj, ehhez hasonló nálunk is volt. xD Csak nem kellett hozzá senkinek sem letolni a nadrágját, kanállal kellett átfűznie a csapatkapitánynak a többiek nadrágszárán a zsineget (az egyik én voltam, egyszerűen imádtam csinálni :roll:), aztán úgy kellett egy szökőkutat körbesétálni., hogy lehetőleg ne szakadjunk szét. xD

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 30 (csütörtök), 19:10 
Írópalánta

Nemámka írta:
hujujuj nekem 4 nap és gólyatábor... de egyetemi :D ami 4 napos lesz és hát... vannak videók az előzőről. mire vállalkoztam, tejóég... XDDD

Hát azért az más tészta... :D

Egyszer Kecskeméten is láttam fősulis gólyatábor, egy feladat maradt meg belőle: a fiúk letolták a nadrágjukat (mármint a rendes farmert, nem az alsót), belefűztek egy hosszabb spárgát, így konkrétan lánccá váltak. Aztán felhúzták a gatyát, és úgy mentek. :)) Ha valaki jól megbámulta őket, annak odarikkantottak, hogy "hűha!" :)) (Mint pl. nekem is. xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 30 (csütörtök), 18:45 
Sztorihajhász

hujujuj nekem 4 nap és gólyatábor... de egyetemi :D ami 4 napos lesz és hát... vannak videók az előzőről. mire vállalkoztam, tejóég... XDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 30 (csütörtök), 15:40 
Írópalánta

Susie Lupin írta:
(a nyelvtörő olvasás, körben egy zacskó víz adogatása jó volt, de a körömlakkal arcfestést kihagytam volna xD)

Hát ez haláli... :))

Minket nem szívattak a felsőbb évesek, csak annyi volt, hogy bejött a diákbizottság két "elnöke" (akik ugye szintén tanulók). Hát őszintén, nem voltam tőlük annyira elájulva; nulla lelkesedéssel mondták, hogy "mivel a Bolyai János Gimnázium idén ünnepli fennállásának huszonötödik évfordulóját, lehetőségetek lesz múzeumba menni. Az mondjuk elég unalmas lesz. Meg a színház is". Értem én, hogy nem volt túlzottan kedvük ahhoz, hogy bejöjjenek a suliba de azért legalább egy kis lelkesedést mutathattak volna, mikor azt mondják, hogy "szerintem nem bántátok meg, hogy a Bolyait választottátok" - az arcáról pont az ellenkezőjét tudtam leolvasni. ^^ No de mindegy, én úgy érzem, jó kis öt évnek nézek elébe. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 18:49 
Fanfic-faló

Nálunk nem volt tábor, viszont volt egy nap, amikor a tizedikesek "szívattak" bennünket - a suli pólójában kellett bemenni, aztán délután mindenféle feladatot megcsinálni a ligetben, amit ők humorosnak gondoltak (a nyelvtörő olvasás, körben egy zacskó víz adogatása jó volt, de a körömlakkal arcfestést kihagytam volna xD). Egy másik suliban meg egy héten át ment ugyanez. Lehet, hogy nálatok is ilyesmi lesz.
Én azt hittem, hogy a gólyatábor gimiben nem divat... (ha félreértettem valamit, akkor bocsi, nem szóltam)

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:25 
Írópalánta

Rekush írta:
Semmi. Mondjuk úgy volt, hogy a gimit be is fogják zárni, mert kevés a diák, úgyhogy lehet, hogy nem igazán értek rá ilyesmivel foglalkozni. Vagy csak smucig disznók, ami valószínűbb. :)

Ez mondjuk szerintem szemétség. Azért annyival mégiscsak "jönnek" a diákoknak, hogy legalább egy-két napot arra szánnak, hogy valamennyire megismertessék velük a suli szokásait, a tanáraikat - meg persze egymást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:15 
Írópalánta

LanRain írta:
Rekush írta:
Szívás, hehehe :) Nekünk nem volt. *kárörvendő vigyor*

Abszolúte semmi? :^O

Semmi. Mondjuk úgy volt, hogy a gimit be is fogják zárni, mert kevés a diák, úgyhogy lehet, hogy nem igazán értek rá ilyesmivel foglalkozni. Vagy csak smucig disznók, ami valószínűbb. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:08 
Írópalánta

Rekush írta:

Abszolúte semmi? :^O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:07 
Írópalánta

LanRain írta:
Nekünk nem gólyatábor volt, csak -napok. :roll:
A suliba kellett menni (sajna :( ), de ennek ellenére nem unatkoztunk annyira (na jó, délelőtt kicsit, mert akkor nagyjából csak a tanár beszélt mindenféle fontos és kevésbé fontos dolgokról $boring ), de délután jött egy krapek, akivel amolyan "önismereti feladatokat" csináltunk.
Vagy legalábbis ezt a nevet adta neki. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:06 
Írópalánta

Nekünk nem gólyatábor volt, csak -napok. :roll:
A suliba kellett menni (sajna :( ), de ennek ellenére nem unatkoztunk annyira (na jó, délelőtt kicsit, mert akkor nagyjából csak a tanár beszélt mindenféle fontos és kevésbé fontos dolgokról $boring ), de délután jött egy krapek, akivel amolyan "önismereti feladatokat" csináltunk.
Vagy legalábbis ezt a nevet adta neki. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 29 (szerda), 17:02 
Írópalánta

Hali mindenkinek! :-h :-h :-h
Hű, de rég jártam már erre. Úgy látom, pangás van. Ennyire lelombozott titeket az iskolakezdés? Nos, én is teljes letargiába süllyedtem, de most, így a szülinapom után egy nappal felpörögtem, és megfogadtam, hogy az összes tanáromat ki fogom készíteni, főleg az új ófőt. *gonosz vigyor* Magamat és a barátnőmet ismerve ez nem lesz nagyon nehéz. De azért ötleteket szívesen fogadok, ha van valakinek. :D :D :D
Előre is köszi, és nem, nem kaptam napszúrást, és a gyógyszerem sem gurult el. Habár lehet, hogy be kellett volna már venni... Mennyi is az idő? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 21 (kedd), 21:07 
Szárnybontogató

Gika írta:
anni0342 írta:
Köszi :) Az elkészítési idő az attól függ, hogy mit csinálunk. Ceruzatartó kb. 1-2 óra :)

Melyik ceruzatartó tetszik? :)

Mindegyik nagyon jól néz ki, de legjobban az a sárga rózsás, amiben az ecsetek meg az ollók vannak :)

:) Küldtem PÜ-t

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 21 (kedd), 20:21 
Zöldfülű

anni0342 írta:
Köszi :) Az elkészítési idő az attól függ, hogy mit csinálunk. Ceruzatartó kb. 1-2 óra :)

Mindegyik nagyon jól néz ki, de legjobban az a sárga rózsás, amiben az ecsetek meg az ollók vannak :)

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 21 (kedd), 20:00 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 21 (kedd), 19:52 
Zöldfülű

anni0342 írta:
Ha mondjuk nem lenne szalvéta, szívesen fogadjuk a véleményeteket is az oldalról. Mennyire tetszik nektek az ilyen kreatív dolgok, azok, amiket mi készítettünk... :)
Minden véleménynek nagyon örülünk... :)

Hú, váó, nagyon jól néznek ki! @-) Mennyi időbe telik az elkészítésük? Például egy ceruzatartónak? :D

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 13 (hétfő), 13:41 
Szárnybontogató

Ha mondjuk nem lenne szalvéta, szívesen fogadjuk a véleményeteket is az oldalról. Mennyire tetszik nektek az ilyen kreatív dolgok, azok, amiket mi készítettünk... :)
Minden véleménynek nagyon örülünk... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1948 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra