Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 7:00

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2012 október 28 (vasárnap), 16:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Tudom, hogy telhetetlennek tűnök, de nem a saját történetemre szeretnék kritikát kérni, hanem egy fordításra! Szeretném, ha sikerülne legalább öt véleményt összegyűjtenem, hogy legyen mit visszaküldeni az eredeti írónak.

Egy rövidke kis drarryról van szó, semmi extrán komoly dolog nincsen benne, inkább humoros apróság.
Elre is nagyon szépen köszönöm, itt a link: Harry Potter nagyon boszorkányos Halloweenje

Blue Siren

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 28 (vasárnap), 13:42 
Zöldfülű

Hali! :3

Ismét itt vagyok, ugyan azzal a sztorival. A 4. fejezet már feltöltés alatt van, és noha tudom, hogy kicsit lassan haladok előre a cselekménnyel, örülnék egy picivel több olvasónak, esetleg kritikának. :)

A történet:

Escape from Another World
Ismeritek már az ismeretlent?
Az újdonság felfedezésének módszere nagyon egyszerű: sorozatos véletlenek, amik azért mégsem teljesen akaratlanul történnek, ahogyan az sem, hogy négy, teljesen átlagosnak látszó fiatal egy furfangos véletlen során a Másik Világban találja magát, de még ez után következnek a bonyodalmak!
Dinoszauruszok, bennszülöttek, ragadozók, sötétség, háború...
Csak egy győztes lehet..
Vajon a négy tini tényleg olyan átlagos? A sötétséget végül megtörheti a napfény, vagy örök kárhozatra jut eme csodás világ? Vajon ki képes felvenni a kesztyűt, és győzedelmeskedni?

Előre is köszönöm annak, aki veszi a fáradtságot és elolvassa, esetleg véleményez is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 28 (vasárnap), 10:04 
Írópalánta

Sziasztok! :)

Ismét kritikáért jöttem kuncsorogni! :)

A múlt árnyai
Drarry. Ellenségeskedések, gyűlölködések, hazugságok. James Potter és Lucius Malfoy évek óta vetélytársként tekintenek a másikra, még fiaikat is egymás ellen nevelték. Draco azonban képtelen gyűlölni a sebhelyes, Griffendéles Harryt, és erre Dumbledore partiján döbben rá. Kutakodni kezd, leakarja leplezni a két család közötti gyűlölet eredetét, és sötét titkokra lel apja múltjában. A mondás úgy tartja, "Minden titokra fény derül egyszer".

Értelem és érzelem
Drarry egyperces sorozatom harmadik része (ez után hosszú szünet következik!)

Jó szórakozást, és kellemes kritizálást!

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 25 (csütörtök), 14:22 
Írópalánta

*benyit*

Sziasztok! Egyperceseimet szeretném a kritikázók figyelmébe ajánlani. Rövidek, mindegyik ötszáz szó körül van, szóval nem igényel órákat az elolvasásuk. Angstosabb, sötétebb írások. Itt megtaláljátok: Lélektükrök. Előre is köszönöm szépen! LanRain

*kimegy*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 24 (szerda), 19:28 
Szárnybontogató

Sziasztok!

A napokban írtam egy rövidke, két részes történetet, ami Hollóháti Helénáról, Griffendél Godrikról és a Véres Báróról szól. Mivel már a második rész is fenn van, de kritika nem jött, félek, hogy amint lekerül a főoldalról, utána hamar feledésbe merül, és akkor aztán végképp nem fogok visszajelzést kapni róla. Gondolom mondanom sem kell, hogy 1-2 kritikának nagyon tudnék örülni :)

A történetet itt találjátok:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101907

Előre is köszönöm!

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 23 (kedd), 20:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el egy történetet, de sajnos nem igazán jön kritika rá! Kérlek titeket olvassátok el, és jó lenne, ha véleménnyel is megdobnátok! :)

Részlet:

- Beszélnünk kéne! – szólalt meg váratlanul.
- Tudom! – sóhajtottam. Rajtam van a sor, hogy beszéljek. Én rontottam el mindent.
- Sajnálom! – mondtuk egyszerre. Egy pillanatra, amíg elmosolyodott a régi önmaga volt.
- Tényleg sajnálom. Nem kellett volna azt mondanom, hogy csak barátok legyünk. De nem akartam szerelmes lenni. Mintha, azt mi eldönthetnénk – sóhajtottam fel. - Egyszer már darabjaira tört a szívem. Te újra összeraktad, de tudom, hogy te leszel az is, aki újból összetöri. Ami persze nem a te hibád, hanem a távolságé – mondtam.
- Én... – vett egy nagy levegőt. – Tudom, hogy két hónap múlva könnyek közt fogunk elválni. Tudom, hogy nehéz lesz. De mi van, ha holnap vagy egy hét múlva történik valami? Valami, ami nem visszafordítható? Akkor nem akarom azt gondolni, hogy még meg se próbáltuk. Kérlek, legyünk együtt. Annyira szeretném, minden egyes percemet veled tölteni – nézett rám. Annyira aranyos volt.

- Tudom, épp ez az, hogy annyira hülye voltam. Csak féltem. De te teljesen más vagy, mint akiket ismerek, benned megbízom. Csak... mindegy. Nem lehetne, hogy elfelejtsd azt, amit mondtam? Felejtsd el, hogy megkértelek, hogy csak a barátom legyél. Nem akarom, hogy csak a barátom legyél. Én... – vettem egy nagy levegőt. De nem tudtam folytatni.

- Elfelejtem – mosolygott rám. A nyakába ugrottam és szorosan megöleltem. Átfogta a derekamat és az ölébe ültetett. Csillogott a szeme, lenéztem az ajkaira, s elöntött a vágy, hogy megcsókoljam. De mire feleszméltem volna, már a szája az enyémre tapadt. Úgy csókolt, mint még eddig soha. Birtoklóan, szenvedélyesen, édesen. Akartam őt, mindenestül. Akartam, hogy minden egyes pillanatot együtt töltsünk. Csak vele ezen a nyáron. Nem bántam volna, ha többet is ad nekünk az élet, de rájöttem, hogy ebből kell kihoznunk minden jót. A csókja az mindenféleképpen jó dolog, ha nem a legjobb.

- Szeretlek! – suttogtam, s a szemébe néztem. Nem vártam választ, nem vártam semmit se csak azt, hogy tudja ez így van.
- Én is szeretlek! – csókolt meg újra és újra.

A történetemet megtaláljátok itt:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101350

Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 23 (kedd), 15:27 
Zöldfülű

Sziasztok! Feltöltöttem a legújabb versemet, és örülnék, ha írnátok hozzá pár sort. :) Tényleg nem sok idő, de engem érdekelne, hogy mit gondoltok a verseimről. :)
Szóval a link:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93335
Előre is köszönöm. :)

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 22:52 
Írópalánta

Nikki Blue írta:
Ismételten itt vagyok, egy új Privet Drive sztorival. :)

Lélek Leírás:
Cole Jona meghalt, ezzel magára hagyva feleségét és közös lányukat, az akkor még hat éves Katie-t. Lelke azonban továbbra is a földön marad, és csak egy Daniel nevű kisfiú láthatja szellemét. Tizennégy évvel később, míg Dan eltökélten kutat a földhöz ragadt lelkek után, addig Katie, apja gyilkosait keresi. A gyilkosság elkövetője, úja öl, és nem is akárhol. Az áldozatot Dan iskolájában gyilkolják meg, és ha ez még nem lenne elég, a fiút is majdnem megöli. Dan ekkor tökéli el, hogy segít kézre keríteni a gyilkost (mint első számú tanú) és Katie mellé szegődik.
Lélek, itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101545

Továbbá újra reklámoznám Drarrys műveim. :)

Apró örömök Leírás:
Draco apró csínyeket követ el a mit sem sejtő Harry ellen. De vajon mi célból? Hiszen utolsó évükben elég jó barátok lettek. Talán a köztük lévő szikrázó vonzalmat kellene erre fogni? Draco ezzel akar lépni?
Apró örömök, itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100990

Egyperces novella sorozatom két része már fent! Itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101320

Örülnék néhány kritikának. :) Nem igazán érkezik, a Lélek című írásomhoz pedig egyáltalán nem. Esetleg írnátok? :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 19:12 
Írópalánta

Sziasztok!
Régen jártam már erre, persze a kritikáim sem szaporodnak, csak néhány emberke van, akik kitartóan írnak nekem, amit nagyon szépen köszönök nekik. De örülnék, ha mások is felfedeznék a történeteimet. Most a Halott Nevek Könyvét ajánlom figyelmetekbe. Elég hosszú, eddig 76 fejezet van feltöltve, de ez ne riasszon el senkit. :) A történetben majdnem minden Harry Potteres szereplő feltűnik, de saját szereplőm a főszereplő. Kellemes olvasást mindenkinek, és szívesen veszek minden kritikát.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73807

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 18 (csütörtök), 11:07 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Ismét reklámoznám kicsit magamat, hiába kaptam "kritikákat" a folyamatban lévő drarrymhez, csak a szokásos "tetszik fojtit, légyszi" féléket, aminek persze örülök, mert legalább látom, hogy néhány embernek bejön, amit írok, de az esetleges hibákat nem tudom ezek alapján kijavítani, illetve ha valamelyik részre még rá kéne feküdnöm, és jobban kifejteni, "rendes" vélemény nélkül nehezen menne...

Szóval KK-s véleményért szeretnék elsősorban kuncsorogni, meg persze bárkiétől, aki legalább két teljes mondatot írna nekem :D

A történetet ITT tudjátok elérni.

Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkitől, aki elolvassa :) <3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 17 (szerda), 18:39 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Egyszer már korábban írtam ide, remélem nem baj, ha még kunyerálok kritikát :))
A történetem George/Hermione párosítású, a háború után játszódik.
22 fejezetes, pluszba még van egy ráadás (alternatív befejezés). :)

A történetet itt találjátok:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96448

Előre is köszönöm!!!

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 17 (szerda), 12:36 
Írópalánta

Sziasztok!

Egy snarry történetemhez szeretnék kritikát kérni, mert habár kettő már van, úgy vélem, ez a szám nagyon kevés, és nem tudom, van-e értelme folytatni ennek a törinek az írását. Szóval megköszönném, ha mások is elmondanák a véleményüket róla. :)

A töriről, aminek a címe Gyújts éjszakánkba fényt!: Harry a Végső Csatában egy célt tévesztett Halálos Átok miatt életét veszti. Perselus Piton legnagyobb bosszúságára Harry nem kel át a túlvilágra, hanem a Roxfortban bolyong, és legtöbbször az ő lakosztályában keres menedéket. Így a bájitalmester elhatározza, hogy bármi áron is, de szellem-mentesíti környezetét.
Keserédes, romantikus snarry, egy szellem és egy ember furcsa szerelméről.

Előre is nagyon köszönöm a kritikát/kritikákat! :)

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 19:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nemrégiben elkezdtem egy történetet írni, és tudom, hogy még csak három fejezet van fent, de nagyon örülnék neki, ha picivel többen olvasnák, esetleg véleményeznék is azt. ^-^

A történet:

Escape from Another World:
Ismeritek már az ismeretlent?
Az újdonság felfedezésének módszere nagyon egyszerű: sorozatos véletlenek, amik azért mégsem teljesen akaratlanul történnek, ahogyan az sem, hogy négy, teljesen átlagosnak látszó fiatal egy furfangos véletlen során a Másik Világban találja magát, de még ez után következnek a bonyodalmak!
Dinoszauruszok, bennszülöttek, ragadozók, sötétség, háború...
Csak egy győztes lehet..
Vajon a négy tini tényleg olyan átlagos? A sötétséget végül megtörheti a napfény, vagy örök kárhozatra jut eme csodás világ? Vajon ki képes felvenni a kesztyűt, és győzedelmeskedni?

Előre is köszönöm azoknak, akik veszik a fáradtságot, és elolvassák, esetleg véleményezik is a történetet. :)
További szép napot: Syrine

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 13:14 
Zöldfülű

Sziasztok!

Mostanában kezdtem el írni egy történetet! Az első két fejezet már fent is van, de sajnos kritikát alig kaptam! :(

Az előszó:
"Létezik első látásra szerelem, ami egy életen át tart? Kitartanak-e egymásért, amikor el kell válniuk? Vajon a szerelmesek tényleg szeretik egymást annyira, hogy akár tíz évet is várnának a másikra? Szerelem, olyan sok magyarázata van, de mégse tudja senki, milyen. Mert minden szerelem más. Van, ami elsöprő, minden vágyat teljesítő szerelem. De van reménykedő, van nyugodt és van be nem teljesült. Szerelem, nincs oka, hogy miért esünk bele valakibe. Szívünket, lelkünket és életünket adva a másiknak. Nincs ok csak a bizalom és a szeretet. De vajon, van-e olyan szerelem, ami tényleg egy életen át tart? Még akkor is, mikor a felek már rég nincsenek együtt? Élhet-e az egyik, a másik nélkül?

Akkor, ott abban még nem voltam biztos, hogy egy életen át tartana. De már a hangja megfogott, s mikor szemébe néztem, azonnal beleszerettem. Egyszerűen és tisztán beleszerettem, vonzódtam hozzá. Mint minden szerelem, ez sem lehetett tökéletes, se a kezdete, se a vége.
Ez itt az én élettörténetem. Most van egy kis időm, hogy mindent leírjak, mielőtt én is végleg elbúcsúznék. Minden 2002 nyarán kezdődött."

Kérlek titeket, hogy dobjatok meg néhány kritikával. Nem tudom, hogy érdemes-e folytatni, vagy jó egy egyáltalán, amit írtam eddig, vagy eléggé fel kelti-e a figyelmet, stb. :)

A történetet megtalálhatjátok itt:

A véleményeteket előre is köszönöm!! :)

Üdv.: aranyhaj

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 10:49 
Szárnybontogató

Legend Killer írta:
ide kérek kritikát, hogy hogy sikerült a slash része.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101067&i=1

az egész történet megtekinthető itt. még nincs kész.
harry potter draco malfoy.

direkt nem írtam nagy betűkkel, nem volt kedvem ezzel fáradni, de összességében úgy gondolom, hogy ez a slash sokkal jobb lett, mint eddigi próbálkozásaim, tényleg igyekeztem annál a fejezetnél szépen megoldani.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=99417

csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy immár felkerült a friss, új fejezet, tele érdekes dolgokkal, izgalmakkal és slash is van benne, szóval akit érdekel, benézhetne hozzá, köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 8:57 
Írópalánta

Ismételten itt vagyok, egy új Privet Drive sztorival. :)

Lélek Leírás:
Cole Jona meghalt, ezzel magára hagyva feleségét és közös lányukat, az akkor még hat éves Katie-t. Lelke azonban továbbra is a földön marad, és csak egy Daniel nevű kisfiú láthatja szellemét. Tizennégy évvel később, míg Dan eltökélten kutat a földhöz ragadt lelkek után, addig Katie, apja gyilkosait keresi. A gyilkosság elkövetője, úja öl, és nem is akárhol. Az áldozatot Dan iskolájában gyilkolják meg, és ha ez még nem lenne elég, a fiút is majdnem megöli. Dan ekkor tökéli el, hogy segít kézre keríteni a gyilkost (mint első számú tanú) és Katie mellé szegődik.
Lélek, itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101545

Továbbá újra reklámoznám Drarrys műveim. :)

Apró örömök Leírás:
Draco apró csínyeket követ el a mit sem sejtő Harry ellen. De vajon mi célból? Hiszen utolsó évükben elég jó barátok lettek. Talán a köztük lévő szikrázó vonzalmat kellene erre fogni? Draco ezzel akar lépni?
Apró örömök, itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100990

Egyperces novella sorozatom két része már fent! Itt elolvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101320

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 12 (péntek), 22:22 
Szárnybontogató

Halihó!

Mivel észrevettem, hogy eléggé pang a vadnyugatos HP történetek tábora, gondoltam, írok egyet magam :D Semmi komolyság, csupa móka, kacagás.

Kemény kalaposok címen fut, errefele fellelhető: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101484

Nagyon köszönöm előre is, sok-sok gumicukrot mindenkinek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 11 (csütörtök), 14:39 
Írópalánta

Jöttem kritikáért kuncsorogni. :D

Újabb Drarry egyperces novella. :) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101539&i=1 12-es korhatár, angst, vagyis eléggé komor és szomorú. Rövidke, tele érzelemmel. Búcsúlevél címen. :) Jó szórakozást hozzá! :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 09 (kedd), 13:07 
Szárnybontogató

Sziasztok! Megint reklámozni szeretnék, mivel a nézettséghez képest eléggé kevés kritikája van egy-két ficemnek, ami meglepő, hiszen már 2x is jártam erre. Írjatoooook! T-T

A csodák kastélya:

TORRY
A történet a Harmadik Torry-Vorry Olimpiára íródott, a figyelmeztetéseket kéretik halálosan komolyan venni! Ezek után, semmilyen felelősséget nem vállalok az olvasó elméjének megromlásáért, a kórházi kezelését nem állom, és pszichológushoz sem vagyok hajlandó járatni. Én szóltam! Harry megelégelve nagybátyja gonoszságát eljön otthonól, és szerencsét próbál a világban. Azzal persze nem számol, hogy egy bizonyos Sötét Nagyúr rátalál, és fogságba ejti.
Két fejezetből áll, mivel nem engedte fel egyszerre az egészet.

Az egyszarvú legendája:

Albus/Scorpius
Készült a Néhány Évtized című kihívásra alig öt nap alatt, ahol második helyezést ért el tíz pályázó műből. A novella a mardekár-hugrabug csapatban indult, egyszarvú kulcsszóval. Figyelmeztetések: pre-slash és durva nyelvezet jelenléte Szereplők: Albus Potter és Scorpius Malfoy Leírás: Az ifjú Albus Potter bekerül a Roxfortba, de nem abba a házba, amelyikbe szeretné. Vajon így is kitart újdonsült barátja mellett, és átvészelik az akadályokat? Vagy elbuknak, és örök haragosok lesznek? Egy történet Hugrabug Helga egyszarvújáról és a barátságról.

Blogok bűvöletében:

DRARRY
Kívánság Üstre íródott. :)
Draco egy nap rátalál Harry Potter blogjára, így ismét nekilendül, hogy megszívathassa egykori évfolyamtársát. A végére persze egészen máshogy alakulnak a dolgok, mint azt a szöszi várná.

Éld az életet Hermione:

Hermione/Blaise
Hermione Granger egész életében tanul, könyvtárba jár, és nem foglalkozik semmi mással, csak az iskolával. Blaise Zambini mikor beleszeret, elhatározza, hogy ez így nem mehet tovább, és megmutatja a lánynak, hogy igenis élni kell az életet! Olvasd el, és tudd meg mit ér el a fiú a lánynál. Hagyj kritikát, örülnék neki, és a friss is jobban jön tőle ^^(+18as rész csak a IX. fejezet körül várható) Bétázásért köszönet: Gleen! A történetet Sofia Mensa kérésére írtam meg!

Hajszál híján szerelem:

DRARRY
Gondoltátok volna, hogy a nagy Harry Potternek vagy egy olyan titka, ami ha kiderülne, elég sokan néznének rá furcsa szemmel. A griffendélesnek nem elég, hogy ilyen titkot kell őrizgetnie, még beleszeret egy mardekárosba is. Hogy mi lesz ebből? Olvasd el, és megtudod.

Vajon ha...:

Vers
Legelső versem, ami meg is látszik rajta. :) Kicsit letört hangulatom volt aznap, így arra gondoltam, miért ne írhatnék én is egy verset? És ez lett belőle. :)

Pusz-pusz: Sher.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 09 (kedd), 10:48 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Egy új történetemhez szeretnék véleményeket kérni. Az olvasó-számláló már meghaladta a hatvanat, de még csak üres sorokat se hagytak az olvasók (lehet el se jutottak a végéig, annyira rossz lett? :cry: )

Egy négy fejezetes drarryről lenne szó, severitus szállal megspékelve. Az első fejezet feltöltve, a második-harmadik bétázás alatt áll, az utolsóval még szenvedek, de mire oda jutok, hogy feltöltsem, megszülöm a hiányzó részeket (ezt jövőhét vasárnapra tervezem).

Röviden: Draco - természetesen - átáll Harry oldalára, naná hogy bele is szerelmesedik, és viszont. The End.

Próbáltam komolyabb hangvételűre írni, egy-két humoros részt fogtok csak találni benne, azt is majd csak a következő fejezetben.

Nagy, drámai jelenetekre nem kell számítani, viszont van benne pár visszaemlékezés, hogy Draco miért is döntött úgy, ahogy. A Harry és Perselus szálat lehet, hogy kicsit eltúloztam, de ezt döntsétek el ti.

És akkor magát a történetet itt találhatjátok.

Hálás lennék a kritikákért, jó és rossz jöhet, de persze csak megfelelő köntösben. Nem szeretném sírva verni a fejemet az asztalba a kritika megfogalmazása miatt :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 07 (vasárnap), 21:24 
Írópalánta

Sziasztok!

Nagyon régen voltam öt percnél hosszabb ideig internet mellett (itthon nem nagyon tudok, mert az internetkapcsolat nevetséges), így nem igazán volt időm arra, hogy válaszoljak a régi kritikákra, de töltögetni töltögettem egy pár dolgot, és... nos, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Az elmúlt napokban feltettem A sarki fény varázsa című novellagyűjteménybe két új finn fordítást. Eddig 57/44 ember látta a két történetet, de kritika még nem érkezett a két új novellára, pedig a finn szerző is nagyon örülne neki. ^^

1. Fekete özvegy
Párosítás: Charlie/Angelina, nagyjából háromszáz szó gyászról és szerelemről.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101390&i=1

2. Titok
Főszerepben Draco. Az egyperces Draco gondolataival foglalkozik hatodévben, miközben a szekrényen dolgozik. Sötét hangulatú kis százszavas történet.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101401&i=1

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 07 (vasárnap), 9:49 
Zöldfülű

Sziasztok!

Mostanában kezdtem el írni egy történetet! Az első két fejezet már fent is van, de sajnos kritikát alig kaptam! :(

Az előszó:
"Létezik első látásra szerelem, ami egy életen át tart? Kitartanak-e egymásért, amikor el kell válniuk? Vajon a szerelmesek tényleg szeretik egymást annyira, hogy akár tíz évet is várnának a másikra? Szerelem, olyan sok magyarázata van, de mégse tudja senki, milyen. Mert minden szerelem más. Van, ami elsöprő, minden vágyat teljesítő szerelem. De van reménykedő, van nyugodt és van be nem teljesült. Szerelem, nincs oka, hogy miért esünk bele valakibe. Szívünket, lelkünket és életünket adva a másiknak. Nincs ok csak a bizalom és a szeretet. De vajon, van-e olyan szerelem, ami tényleg egy életen át tart? Még akkor is, mikor a felek már rég nincsenek együtt? Élhet-e az egyik, a másik nélkül?

Akkor, ott abban még nem voltam biztos, hogy egy életen át tartana. De már a hangja megfogott, s mikor szemébe néztem, azonnal beleszerettem. Egyszerűen és tisztán beleszerettem, vonzódtam hozzá. Mint minden szerelem, ez sem lehetett tökéletes, se a kezdete, se a vége.
Ez itt az én élettörténetem. Most van egy kis időm, hogy mindent leírjak, mielőtt én is végleg elbúcsúznék. Minden 2002 nyarán kezdődött."

Kérlek titeket, hogy dobjatok meg néhány kritikával. Nem tudom, hogy érdemes-e folytatni, vagy jó egy egyáltalán, amit írtam eddig, vagy eléggé fel kelti-e a figyelmet, stb. :)

A történetet megtalálhatjátok itt:

A véleményeteket előre is köszönöm!! :)

Üdv.: aranyhaj

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aranyhaj 2012 október 09 (kedd), 14:34-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 02 (kedd), 22:26 
Zöldfülű

Sziasztok!

Elszántam magam...
Az idei Kívánságüstre írt történetemre nem bánnám, ha kapnék még pár kritikát. A sztori slash, íme a leírása:
Rain az első percben kiszúrja magának Wyattet. Bár a férfi nem érti, mit akar tőle a srác, aki akár a fia is lehetne, végül beadja a derekát. Eleinte egyikük sem foglalkozik vele, hogy mit szól mindehhez a környezetük, csakhogy a kínos pillanatokat nem lehet a végtelenségig halogatni.
És itt olvasható, ha valaki kedvet kapott hozzá:
Igen, akarom

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 01 (hétfő), 7:21 
Írópalánta

Sziasztok!

*bekukkant ismét kritikáért kuncsorogva*

Egy 900 szavas Drarry egypercest hoztam, mi itt elolvasható: Álom http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101320 Továbbá nagyon örülnék, ha előző művemhez is érkezne még pár kritika, az pedig itt olvasható: Apró örömök http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100990

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 29 (szombat), 15:41 
Zöldfülű

A legutóbbi két feltöltésemre nem kaptam túl sok kritikát, ezeket jöttem reklámozni.

Az egyik egy drarry novella. Draco közönyös, Harry csendben gyötrődik, egy cseppnyit reménykedik is. A hangsúly igazából az érzelmeken van, a bűntudaton, azon a kérdésen, hogy lehetséges-e egy második esély. A ficet Odett - Megbocsát c. száma ihlette ( http://www.youtube.com/watch?v=Z978W2UE7Hw ), szerintem érdemes meghallgatni is, nagyon szép szám.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101098

A másik egy három fejezetesre tervezett, télies dramione. Egy veszekedés után Hermione a téli tájban próbálja meglelni a nyugalmat, de a dolog nem olyan egyszerű, ha ott van mellette valaki, aki iránt egykor gyengéd érzelmeket táplált - amelyek újból feléledni látszanak. Itt is főként az érzelmekre helyeztem a hangsúlyt, illetve írás közben igencsak elragadott a tél hangulata.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101257

Véleményeknek, visszajelzéseknek nagyon örülnék! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 28 (péntek), 10:32 
Szárnybontogató

Sziasztok! Megint reklámozni szeretnék, mivel a nézettséghez képest eléggé kevés kritikája van egy-két ficemnek, ami meglepő, hiszen már 2x is jártam erre. Írjatoooook! T-T

A csodák kastélya:

TORRY
A történet a Harmadik Torry-Vorry Olimpiára íródott, a figyelmeztetéseket kéretik halálosan komolyan venni! Ezek után, semmilyen felelősséget nem vállalok az olvasó elméjének megromlásáért, a kórházi kezelését nem állom, és pszichológushoz sem vagyok hajlandó járatni. Én szóltam! Harry megelégelve nagybátyja gonoszságát eljön otthonól, és szerencsét próbál a világban. Azzal persze nem számol, hogy egy bizonyos Sötét Nagyúr rátalál, és fogságba ejti.

Az egyszarvú legendája:

Albus/Scorpius
Készült a Néhány Évtized című kihívásra alig öt nap alatt, ahol második helyezést ért el tíz pályázó műből. A novella a mardekár-hugrabug csapatban indult, egyszarvú kulcsszóval. Figyelmeztetések: pre-slash és durva nyelvezet jelenléte Szereplők: Albus Potter és Scorpius Malfoy Leírás: Az ifjú Albus Potter bekerül a Roxfortba, de nem abba a házba, amelyikbe szeretné. Vajon így is kitart újdonsült barátja mellett, és átvészelik az akadályokat? Vagy elbuknak, és örök haragosok lesznek? Egy történet Hugrabug Helga egyszarvújáról és a barátságról.

Blogok bűvöletében:

DRARRY
Draco egy nap rátalál Harry Potter blogjára, így ismét nekilendül, hogy megszívathassa egykori évfolyamtársát. A végére persze egészen máshogy alakulnak a dolgok, mint azt a szöszi várná.

Éld az életet Hermione:

Hermione/Blaise
Hermione Granger egész életében tanul, könyvtárba jár, és nem foglalkozik semmi mással, csak az iskolával. Blaise Zambini mikor beleszeret, elhatározza, hogy ez így nem mehet tovább, és megmutatja a lánynak, hogy igenis élni kell az életet! Olvasd el, és tudd meg mit ér el a fiú a lánynál. Hagyj kritikát, örülnék neki, és a friss is jobban jön tőle ^^(+18as rész csak a IX. fejezet körül várható) Bétázásért köszönet: Gleen! A történetet Sofia Mensa kérésére írtam meg!

Hajszál híján szerelem:

DRARRY
Gondoltátok volna, hogy a nagy Harry Potternek vagy egy olyan titka, ami ha kiderülne, elég sokan néznének rá furcsa szemmel. A griffendélesnek nem elég, hogy ilyen titkot kell őrizgetnie, még beleszeret egy mardekárosba is. Hogy mi lesz ebből? Olvasd el, és megtudod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 28 (péntek), 9:55 
Szárnybontogató

ide kérek kritikát, hogy hogy sikerült a slash része.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101067&i=1

az egész történet megtekinthető itt. még nincs kész.
harry potter draco malfoy.

direkt nem írtam nagy betűkkel, nem volt kedvem ezzel fáradni, de összességében úgy gondolom, hogy ez a slash sokkal jobb lett, mint eddigi próbálkozásaim, tényleg igyekeztem annál a fejezetnél szépen megoldani.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 28 (péntek), 9:48 
Zöldfülű

Üdvözlet!

Én is jöttem szerencsét próbálni... :)

Szóval, lenne egy PD-s történetem, amihez nem igazán érkeznek a visszajelzések, így nem lehetek 100%-ig biztos magamban... megszánna valaki "pár" szóval, néhány kritikával? :)

Tartalom:
Cora Banks vagyok... vagyis Cora Holloway... vagy Amy... Ó, ez reménytelen! Magam sem tudom pontosan, hogyan is nevezzem magam, ami számomra elég kétségbeejtő, a számotokra pedig talán mulatságos. Hogy ne tűnjek teljesen bolondnak, el kell olvasnod a történetemet, amiben elmagyarázom, hogyan változott meg egy tizennyolc éves lány élete (az enyém) egyik napról a másikra. Pontosabban december huszonharmadikán, délután hat óra két perckor. Kíváncsi vagy?
Amit garantálok: bőven lesz részünk szerelemben, drámában, sírásban, örömködésben, bolondozásban ééés még rengeteg minden másban. Lesznek felnőttek és gyerekek, tinik és kamaszok, de a legfontosabb, hogy végre kiderül, ki is vagyok valójában.
Addig is szívélyes üdvözlettel: Cora Amy Banks Holloway. ;)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96184

Nagyon köszönöm előre is!

Üdv és szép napot!
Kymi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 25 (kedd), 19:51 
Betűmániákus

Hello!

Két történetemet is szeretném reklámozni: először is a Csakazértis szerelmet, ami egy Lucius/Narcissa párosú történet, 9. fejezetnél tart :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=78646
A másik egy Romione, amit a III. Shiconcra írtam :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101118

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 25 (kedd), 17:28 
Írópalánta

Üdv!

Az olvasottságomhoz képest még mindig kevés a kritikám, ami meglehetősen elkeserít. Nyugodtan meg lehet mondani, ha nem tetszik, csak kivételes esetben szoktam embert enni. :D

Történeteim az alábbi link alatt lelhetők fel:
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=3799

Ízelítőül néhány részlet:

Erőtlenül felnyögött, mikor a másik nyelve lágyan végigsimított a száján, követve az ő nyelvének útját, és egy másodpercre ugyan átfutott az agyán, miért csókolja meg Will, holott nemrég még azon is kiakadt, hogy ő egy picivel közelebb hajolt hozzá… aztán a szemeit lehunyva hagyta magát elveszni az érzékek birodalmában.

Selymes volt és finoman édes, akár az a bódítóan fűszeres, szelíden körülölelő illat, amely magából a fiúból áradt. Egyszerre mámorító, megnyugtató és mégis valami miatt felkavaró…

- Tegyük fel… – kezdte egy kicsit még hezitálva – …egyelőre csak tegyük fel, hogy belemegyek ebbe. Mit fog szólni mindehhez az apád? – Silver mintha alig észrevehetően elsápadt volna, bár az is lehet, hogy ezt mindössze ő akarta így látni. – Mert valahogy értesül majd erről, erre akár mérget is vennék… És ha ez megtörténik, akkor az alap, hogy letépi a golyóimat, aztán megeteti velem, de szerintem téged sem fog különösebben vállon veregetni.

- Nos. Egyrészt az apám soha nem alkalmazna ilyen módszereket, inkább valami átkot vetne be…
- Kösz. Ezzel most marhára megnyugtattál!
- Nyugi, nyugi, tényleg nem kell emiatt aggódnod! Mindent megírok neki levélben és kész.
- Mégis hogyan?
- Először is, előveszek egy Malfoy-címeres levélpapírt, majd…
(Ezüst-angyal)

- A francba! – kiáltott fel idegesen, mire a taxisofőr ijedten összerezzent. – Nem mehetnénk gyorsabban? Le fogom késni a vonatom!
- Kedves hölgyem – válaszolt a tőle telhető legnagyobb udvariassággal a sofőr, miután túltette magát az utasa által okozott heveny szívroham utóhatásain. – Mehetnénk gyorsabban, ha kiszállnánk és itthagynánk a kocsit. Egy dugó kellős közepén vagyunk.

- Észrevettem – mormogta a nő. – Elnézést, hogy magára förmedtem, de ez a mai nap totális katasztrófának ígérkezik.
- Régen voltak már ilyen sokan az utakon – helyeselt a férfi, amivel csak megerősítette utasa összeesküvés-elméletre vonatkozó gyanúját.

A minisztérium emberei teljes hozzánemértésükről tettek tanúbizonyságot, mikor fél órás várakoztatás után közölték, hogy tulajdonképpen minden rendben van, és csak véletlenségből küldték ki a levelet. Ehhez jött még a szokatlan csúcsforgalom, így Lily de Soulnak valóban kezdett olyan érzése lenni, az égiek egyáltalán nem akarják, hogy ő a mai nap folyamán eljusson a Roxfortba.
(Vérzivatar I. - Az Utód)

- Átkozott ribanc! – vetette bele karcsú, törékenynek tűnő testét olyan erővel a fotelba, hogy a régi, molyrágta bútordarab tiltakozóan felnyöszörgött.
- Nyugodj meg, Zoi-chan! – fontam össze mellkasom előtt karjaimat, mely mozdulattal inkább magamat kívántam lecsillapítani, semmint őt.

- Nyugodjak meg? Nyugodjak meg?! – kiabálta fokozódó hangerővel, egyre jobban felhergelve magát. – Mégis hogy a kibaszott, rohadt, jó kurva életbe nyugodjak meg, mikor az a nyomoronc némber ki akar nyírni?!
- Csak magadnak köszönheted – reagáltam korábbi viselkedésére utalva, de nem igazán értette a célzást, mert olyan dühösen villantak meg zöld szemei, hogy ha képes lett volna pusztán a pillantásával gyilkolni, minden bizonnyal holtan estem volna össze. – Nem kellene mindig provokálnod – tettem hozzá magyarázatként.
(Ragyogó sötétség)

Azonnal kipattant a szeme, mikor meglátott a másik kezében egy fura dolgot. Ragtapasz.
- Na azt aztán nem fogod rám rakni – jelentette ki szinte szótagolva. – Inkább elővehetnéd a pálcádat…

- A… pálcámat? – nézett rá gyanakodva és – ha lehet ezt fokozni – még jobban zavarba jött.
- Igen. A pálcádat. A kesztyűtartóból. Mégis, mire gondoltál, Potter? – eresztett meg egy kaján vigyort.
- Öhm… oké. De semmi hirtelen mozdulat.
- Nyugi, nem foglak leteperni a… pálcádért – mondta kihangsúlyozva az utolsó szót, miközben megállapította magában, hogy a dolgok kezdenek egészen érdekes fordulatot venni.
(Kill me or kiss me... but don't cut me off)

Iszonyú ítéletidő tombolt odakint, amihez foghatót talán az alapítás óta nem láttak az ezerszemű kastély esőkönnyes ablakai. Áthatolhatatlannak tűnő vízfüggöny ömlött alá a fekete fellegekből, akárha a szüntelenül cikázó villámok éles pengékként hasogatva ejtettek volna be nem gyógyuló sebeket azokon, és a velőtrázó mennydörgésekbe, melyekbe az orkánerejű szélrohamok alatt szenvedő Rengeteg fáinak panaszos jajgatása vegyült, szinte beleremegtek a falak is.

Az égiek dühödten tajtékzó őrülettel gyászolták a varázsvilág egykori reménységét: a Kiválasztottat.
(Holnapok tegnapjai)

Jó szórakozást, valamint kellemes kritizálást bármelyik történetemhez! :wink:

Üdv:

D_D

Ezen kívül a ficblogomban található szavazás is új ruhát öltött, úgyhogy szavak nélkül, pusztán egy pötty segítségével lehetséges véleményt nyilvánítani. :roll:

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 24 (hétfő), 19:38 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egyik történetemhez szeretnék kritikát kérni, amit nemrégen töltöttem fel a Merire. (Hozzáteszem, a nézettséghez képest elég kevés vélemény érkezett...)
Címe: Ginny Weasley és a Titkok Kamrája.
Leírása: Ginny a mindent eldöntő háború után beszél élete legszörnyűbb és egyben legtanulságosabb részéről: a Tom Denemmel való érintkezéséről. A napló megtalálásától a kislány megmentéséig szól a történet.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101161

Ha elolvastad, kérlek írj kritikát! :)
Puszi,
Bonnie.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 16 (vasárnap), 15:12 
Írópalánta

Hali. :)

Egy drarrys művemhez szeretnék kérni kritikát *kutya szemekkel néz*

Humor keveredik a romantikával, a korhatár 12 :) Leírás: Draco apró csínyeket követ el a mit sem sejtő Harry ellen. De vajon mi célból? Hiszen utolsó évükben elég jó barátok lettek. Talán a köztük lévő szikrázó vonzalmat kellene erre fogni? Draco ezzel akar lépni?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100990

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 15 (szombat), 14:35 
Zöldfülű

Szisztok!

A nézettséghez képest sajnos elég kevés visszajelzést kaptam. Nekem nagyon fontos az emberek véleménye, ezért ha van kedved, olvasd el, és ne felejts el kritikát írni. :)

A sztori: Hermione ellátogat az Edevis tükréhez, amiben meghalt szerelmét látja. SS/HG párosítású, komor hangulatú mű. Nem annyira hosszú, csak pár oldal mindössze.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100733

Üdv,
Bonnie.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 13 (csütörtök), 20:26 
Zöldfülű

Sziasztok :)

A nézettséghez képest kevés kritikát kapó történetemhez szeretnék lelkes kritikaírókat toborozni, mert ugye a visszajelzés fontos, és mindenkinek szüksége van rá. Egyes buzómócsingoknak nagyobb, mint a többinek :)

Egy Lucius Malfoy-Bellatrix Lestrange párosítású ficet írok, történet hű karakterekkel. Lucius francos úri ficsúr, Bellatrix idegbeteg, obszcén banya, rettenetesen elkényeztettek és elképesztően szépek. Természetesen a háború után járunk, így hőseink egymásra találása nehezebb, mint azt az első egymásnak esés sejteti.

A történetben sűrű káromkodások, kicsit sem burkolt szexuális utalások és keményebb jelenetek is találhatók, sőt mostanában egy Lucius/Hermione vonalat is tervezek beleszőni a cselekménybe. Ha kedvet kaptál, íme a link

Hosszabb leírással itt most nem szeretnék mindenkit elijeszteni.
Gyertek és lássatok! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100639[/size]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 10 (hétfő), 15:08 
Szárnybontogató

Sziasztok!
A nézettséghez képest eléggé kevés kritikája van a ficeimnek, így ismét jöttem könyörögni egy-két jó szóért.

A csodák kastélya:

TORRY

Az egyszarvú legendája:

Albus/Scorpius

Blogok bűvöletében:

DRARRY

Éld az életet Hermione:

Hermione/Blaise

Hajszál híján szerelem:

DRARRY

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 08 (szombat), 19:08 
Zöldfülű

Sziasztok!
A verseim gyűjteménye egy újabb példánnyal gazdagodott, és kritikát szeretnék kérni hozzá. Tényleg nem sok idő írni pár sort, de engem annyira boldoggá tesz! ^^ Előre is köszönöm. :)
Itt találjátok a "műveimet":
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93335

üdv, PézsmaPocok

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 05 (szerda), 15:44 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én még sosem jártam itt, de gondoltam, betérek kritikáért könyörögni. :oops:

Írok egy dramionét, ahol a megtekintésekhez képest nagyon kevés véleményt hagynak, pedig abból sosem elég. :P
A történet könyv-hű, már amennyire lehet ebben a párosításban, a címe: Ellentétek vonzásában.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=99129

Leírás: Az ellentétek vonzzák egymást. Így működik ez, az ellentétes töltésű részecskék, a mágnes ellentétes pólusai és az emberek esetében is. Hermione Granger és Draco Malfoy. Egy felkapaszkodott sárvérű és egy leszerepelt halálfaló. Minek kell történnie, hogy ez a két ember, aki egymás teljes ellentéte, mégis összejöjjön? Ha kíváncsi vagy rá, akkor ebből a történetből megtudhatod. A fanfiction alapja a Hermione és Draco között kialakuló romantikus és szenvedélyes kapcsolat, de van benne kaland és meglepetés is, hiszen a háttérben sötét erők munkálkodnak...

Nagyon örülök minden kritikának és előre is köszönöm. :) (A többi ficemhez is bátran írjatok, ha kedvetek van. )

ildi08

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 04 (kedd), 15:02 
Szárnybontogató

Helló!

Jönnék kritikát kérni, mivel egy sincs még ehhez az új történetemhez.

A címe: Túlélősztori

Egy fiatal magyar férfi épp világkörüli hajótúrán van, mikor az álomból rémálom lett. Miért lepték el egyik percről a másikra démonok a szigetet? Hogyan fognak elmenni a sziegtről? Van esélyük túlélni?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100661

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sheena 2012 szeptember 06 (csütörtök), 15:49-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 31 (péntek), 21:28 
Tollforgató

Sziasztok!

Még nem írtam soha ide, de most van egy olyan Privet Drive történetünk a társszerzőmmel, ami az utóbbi időben nem igazán kap kritikákat, ezért gondoltam, bepróbálkozom itt. :)

A sztori szellemekről szól, de nem a hagyományosakról. Ebben a rendszerben mindenki, aki idő előtt meghal, szellemmé válik, így kap egy második lehetőséget arra, hogy a halandók között "éljen". Bizonyos időre akár fizikai, átlagemberek számára látható testet is ölthetnek, képesek megfogni tárgyakat, ha elég erősen koncentrálnak, ráadásul még öregedni is tudnak, ha akarnak.
Két fiatal nő szemszöge váltja egymást: Jade egy könyviadónál dolgozik, méghozzá vezető beosztásban, Colleen pedig írónő. Legalábbis addig, amíg még él, mert halála után inkább a művét elutasító Jade-et kísérti. Ebben segíti őt Aiden is, Jade elhalálozott ikertestvére. Megjelenik még Dorian Green (nem Gray, de más Wilde-karakterek is futkosnak a környéken!), egy fáraó szelleme, egy elmeháborodott orvos... és még sorolhatnám. :)

Ha van rá igény, gyakori frissítéseket tudunk ígérni, mivel már befejezett történetről van szó, csak nem rég kezdtük el feltöltögetni. Remélem, van, akit érdekel! :)

A történet: Szellemek, búúúúú!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 30 (csütörtök), 0:01 
Szárnybontogató

Hali!

Van egy írásom, amit én személy szerint nagyon megszerettem, és szívesen fogadnék hozzá pár keresett, keresetlen sort. Hét :x Nagyon hálás vagyok minden fél sorért is. Előre is nagyon köszönöm. :)

Ím egy rövid leírás is hozzá:
Mi lehet az, ami egy embert arra inspirál, hogy kioltson hét életet? Mi vezethet ahhoz a kettősséghez, hogy képtelen vagy határvonalat húzni a jó és rossz közé, a ragaszkodás és gyűlölet közé? Lehet-e logikát találni abban, ami látszólag teljesen összefüggéstelen?

Regulus Black az a lélek, akiben valami egészen mélyen hasadt meg. Próbáltam megérteni őt, azonosulni a tetteivel, és valami egészen megdöbbentő eredményt kaptam. Megalkottam egy egészen sötét játékot. Eladtam általa életeket, lelkeket és üdvöket. Hölgyek és urak, ha esetleg még lenne kérdés, akkor tessék megnyitni a történetet, és garantálom, hogy mindenre választ kapnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 22 (szerda), 23:29 
Zöldfülű

Kritikát szeretnék kérni ehhez az egypercesemhez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100250 Vki szeretné megérteni itt az "első része": http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94996

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 19 (vasárnap), 11:45 
Zöldfülű

[indulócsellel kicselezte az előtte sorban állókat és most emelt hangon felszólal]

Igazából már voltam itt kunyerálni kritikákat, de akkor a történetem még nudli volt, most meg már gyarapodott fejezettel meg csavarokkal, humorral, nyáladzással, és mindennel, ami kell.

Szóval történetünk kezdete előtt tizennégy évvel Godric's Hollowban James Potter legyőzte Voldemortot, és kisfia igazi nagyképű, elkényeztetett, sznob pasas lett, akárcsak az apja. Rajta kívül Sirius Black fia, Leo, aki gyakorlatilag Harry testvérének is mondható, Ron és Mark teszik ki a Tekergők második generációját, akik pimaszságukban és bajkeverési hajlamukban nem maradnak el az első generációtól.
Draco Malfoy szokásához híven sötét terveken töri az okos kis buksiját, de képbe jön Hermione, aki Draco életében az egyetlen, aki önzetlen szeretettel fordul felé. Ez vajon hogyan változtatja a helyzetet?
De a legszaftosabb szál Harry és Ginny körül fonódik. Ginny ugyanis ki nem állhatja ezt a nagyképű Pottert, de Harry mégis odavan a cserfes, nagyszájú lányért, de ezt sehogy sem sikeredik neki kifejezni. Szenvedély - ez a szó jellemzi leginkább őket. Ginny húzza Harryt, Harry húzza Ginnyt.

Egyszóval olvassátok, és ha véleményeznétek, akkor nagyon hálás lennék :))

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=97750

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 18 (szombat), 12:57 
Zöldfülű

Szeretnék kritikát kérni a verseimhez, mert nem nagyon kapok, de érdekelne több ember véleménye is. :) Csak 4 db van, és nem hosszúak, úgyhogy tényleg nem sok idő, de nekem sokat számítana. :) Előre is köszönöm. :)
Tehát a versek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93335
üdv., PézsmaPocok

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 16 (csütörtök), 20:54 
Szárnybontogató

Sziasztok!
A nézettséghez képest eléggé kevés kritikája van a ficeimnek, így ismét jöttem könyörögni egy-két jó szóért.

A csodák kastélya:

TORRY

Az egyszarvú legendája:

Albus/Scorpius

Blogok bűvöletében:

DRARRY

Éld az életet Hermione:

Hermione/Blaise

Hajszál híján szerelem:

DRARRY

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 16 (csütörtök), 18:48 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem szeretek kritikáért könyörögni, de a nézettséghez képest elég kevés vélemény érkezett a novellámhoz. SS/HG novella, romantikus és humoros. Íme a hivatalos leírása: Perselusnak különös udvarlója akadt, aki nemcsak, hogy idegesítő, még ajándékokkal is ellátja a professzort. Nem is sejti, a férfi szíve már réges-rég foglalt.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=99942

Ha elolvastad, hagyj magad után nyomot! :D

Üdv, Bonnie.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 08 (szerda), 10:04 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem szokásom kritikákért könyörögni, ide is talán eddig csak egyszer írtam, de azt hiszem, nem ártana egy kis önreklám :) Mostanában ugyanis drasztikusan leesett az olvasottságom, és nem tudom, hogy azért, mert valamit rosszul csinálok, vagy egész egyszerűen a kezdeti érdeklődés csak az akkori kiemelésnek volt köszönhető.
Tehát a Háborús övezet című írásomról lenne szó: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96550
Egy kis kedvcsináló: A főszereplő, Liz, és néhány társa, akik túlélték az országot sújtó váratlan, és elsöprő erejű támadást, felkerekednek, és elhagyják a romokban álló várost, ahol addig éltek, hogy egy biztonságosnak vélt helyen húzzák meg magukat. Hosszú útjuk során, mely a szétbombázott országon keresztül vezet, ráébrednek, hogy nem csupán a világ változott meg, hanem ők maguk is. "A rendkívüli helyzetek rendkívüli tettekre sarkallják az embert." Vajon az egyes emberek hogyan élik meg a változásokat, az embertelen körülményeket, az összezártságot, és hogyan birkóznak meg a reménytelenség érzésével?
Remélem, néhányaknak felkeltettem a kíváncsiságát, és ha már benéztek hozzám, ne féljetek elmondani a véleményeteket, legyen az akár pozitív, akár negatív :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 06 (hétfő), 11:07 
Zöldfülű

Sziasztok :mrgreen:

Mivel kritikából soha nem lehet elég, így arra gondoltam, újra bereklámozom a Crying Wolf című PD-s írásomat.
Mostanában lanyhulni kezdett a felé mutatott érdeklődés, na nem az én részemről, inkább az olvasók felől.
Nagyon örülnék még néhány építő jellegű kritikának, hogy tudjam, milyen irányba haladok... :wink:
A történetet itt találhatjátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=98538

Előre is köszönöm a rászánt figyelmet! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 augusztus 04 (szombat), 22:21 
Szárnybontogató

Helló.

Szeretnék kritikát kérni, hogy mit gondoltok eddig a történetemről és egy kis olvasói tábort is szeretnék szerezni, hogy ne potyára írjak.
Készül az új fejezet, garantáltan jó lesz.
Hm, nem tudom mit írhatnék róla, röviden, hogy slash lesz. Nem fogom elrontani, illetve próbálom nem elrontani, ugyanis még nem írtam ilyet, de eddig azt hiszem nem rossz.
A fénypontban Harry Potter és Draco Malfoy!
Plusz egy kis bonyodalom az említett szereplők között, jó lesz, higgyétek el.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 30 (hétfő), 18:03 
Szárnybontogató

Nos, akkor én is használatba venném ezt a valamit, és könyörgök nektek egyet a kritikákért.

A csodák kastélya:

Csupán csak két fejezetből áll, mivel nem engedte fel egyszerre az egészet, így hamar meg van az elolvasás része, és.. Kritikáát *.*

Éld az életet Hermione:

Kritikááát!

Hajszál híján szerelem

Gondoltátok volna, hogy a nagy Harry Potternek vagy egy olyan titka, ami ha kiderülne, elég sokan néznének rá furcsa szemmel. A griffendélesnek nem elég, hogy ilyen titkot kell őrizgetnie, még beleszeret egy mardekárosba is. Hogy mi lesz ebből? Olvasd el, és megtudod :) Írj kritikát :)

Pusz-pusz: Sher. (régi nevén mrs_malfoy.. :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 26 (csütörtök), 13:48 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Egy versenyre készült könnyed, humoros(nak szánt) snarry egypercest hoztam nektek. A slash csak mellékszál, nem azon van a hangsúly, épp csak említésre kerül a végén, hogy egyébként ja, igen... :D

A cím adott volt ("Perselus Piton legjobb napja"), a többi rajtunk múlt. Hát, én ezt hoztam ki belőle.

Örülnék a kritikáknak, hidegnek-melegnek, de persze megfelelően tálalva :)

És akkor a történet.

Üdv

Eddy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra