Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 0:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2012 november 01 (csütörtök), 14:55 
Írópalánta

Castle 3X13 része, kedden ment magyarul az RTL-en - és habár lemaradtam róla, letöltöttem és megnéztem tegnap este. Látni már sokszor láttam a részt, de a benne lévő események miatt újra megnéztem, immár magyarul. Ez a rész, már csak azért is közel áll a szívemhez, mert ebben csattan el az első csók Castle és Beckett között, továbbá ekkor születik meg közöttük a sorozatban szereplő kedvenc szavam; Always. A nő akárhányszor megköszön valamit Castle-nek, az lesz a felelet, hogy bármikor (Always), és az fordítva is így lesz. Bár a köztük lévő hirtelen csókról nem beszélnek, mindkettőn látszik, hogy nagyon élvezték! :D Jó volt újra megnézni, bár angolul, magyar felirattal jobban tetszett, (nekem az eredeti nyelv mindenben jobban tetszik! :D)
Castle 5X5 rész, megnézve magyar felirattal is! :D Hihetetlen mennyire jól megértettem a történéseket felirat nélkül is! :D De felirattal volt az igazi! :)
Beauty and the Beast sorozatot folytattam! :) Habár még nagyon az elején tart, igen a szívemhez nőtt! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, de tényleg, nézzétek meg! :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 31 (szerda), 16:46 
Tollforgató

Nemámka írta:
vidor írta:
Annak a szövegnek az ismételgetése már nekem is feltűnt... Szerintem amúgy meg inkább Bruce Wayne :DDD mármint ez a külvilág felé azt mutatja, hogy igazi playboy közben meg nem is, szerintem inkább Bruce-os :D A flashback az erőssége szerintem eddigi 2 rész alapján, mert megvallom őszintén ez a jelenbeli bosszúhadjárat annyira nem izgat, viszont az, hogy mi történt a szigeten, már annál inkább. Főleg a 2. rész végi cliffhanger tekintetében. Úgy érzem lesznek itt még érdekes dolgok dögivel Amúgy meg azért is jó, mert a képregényt magát abszolút nem ismerem, így fog tudni nagy meglepiket okozni.

Na hát azt én se, úgyhogy elvárásaim végülis nem nagyon lehetnek :D
Lol de hát Brucet meg Tonyt is folyton hasonlítgatják egymáshoz XD szóval ja, mindegy, mindkettő :D amúgy mit ad isten, Arrownak is van egy jólelkű házvezetőnője (Tony - JARVIS/Bruce - Alfred. pun intended.).
és mikor is szállnék be egy sorozatba ha nem épp egy cliffhanger után :'D

Haha, mondjuk igen, teljesen igazad van :D Lehet , jaja, van neki egy házvezető nénije, de inkább majd szerintem a jólelkű testőr fogja nála betölteni a segítő szerepet xD Az 1x03 után legalábbis nagyon úgy néz ki.

És jelentem átestem a GoT keresztségen! :D
Rekordidő alatt daráltam le a 2 évadot, és alig várom a következőt!!! Totálisan belezúgtam a sorozatba, egyik legjobb, amit valaha láttam - pedig van bőven, amit nézek. És feltett szándékom a könyveket is elolvasni, mert egyszerűen megvett magának az egész világa, a karakterei, minden :) A Gyűrűk Ura óta nem láttam ilyen precízen kiépített fantasy világot, egyszerűen fantasztikus! Ezért is nem kezdetem bele előbb a darába, hogy ne kelljen várnom annyit a 3. évadra, de áh! :D
A kedvenceim Jon, Tyrion és Arya lettek, de nagyon szeretem még Daeneryst és Robbot is. (Meg még rajtuk kívül is vannak, akiket kedvelek, de ők a toppok :) ) Az 1. évad kicsit jobban tetszett, mint a második, mert azért Ned nagyon hiányzik, ő is kedvenc volt, hát persze, hogy meghalt :( Meg lehet azért is, mert itt a 2.ban már jóval több szálon is mozgott a cselekmény, nehéz is mindenkinek egyforma teret adni. A Stannisos részek annyira nem nyerték el a tetszésemet, én az ő szálat kicsit rövidebbre vágtam volna. De minden más tökéletes! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 31 (szerda), 8:26 
Sztorihajhász

Revenge 2X05: Hát, ez az epizód se volt piskóta. Sok minden kiderült, például, hogy mi is történt Emily anyjával, és hogy Amanda fia valóban Jacktől van. Viszont az, hogy a pszichiáter megint felbukkant, cseppet sem tetszik. Victoria meg bekvártélyozta Emily anyuciját hozzájuk. Na, ebből se lesz semmi jó. Padma meg úgy tűnik, vagy Nolan javát, vagy nem. Még kiderül. Aiden meg egyre jobban bejön nekem, mint karakter.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 30 (kedd), 21:38 
Billentyűzetgyilkos

Castle s01e05: Hát, nem tudom, ez a rész valahogy nem jött be. Oké, Beckett kezdett megnyílni Castle-nek, ami tök jó, legalább haladunk ilyen téren, de maga a gyilkosság, meg az egész nyomozósdni nem igazán hatott rám... Lehet, csak rossz napom van.

Arrow, s01e03: WOW :shock: Legalábbis a legvége, fúúúú, csak bámultam leesett állal, hogy NEM lehet így vége! De igen, naná, hogy egy ekkora függő véggel ér véget a rész... Ez már sokkal jobban tetszett, mint a Castle.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 30 (kedd), 13:09 
Írópalánta

Castle 5X5 rész megnézve. :D Ma hajnalban volt a premier, 04:00kor. Huhh, izgalmas rész volt, most a romantikát kicsit mellőzték, de volt egy pillanat, amikor Kate elsírja magát Castle miatt, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a mi kedvenc kis írócskánk, avagy a humorzsák, gyilkolt (ami persze nem igaz, de Kate ekkor még nem biztos ebben). Castle sikeresen lelép a nyomozók elől és csak Kate tudja hol van, de ahelyett, hogy beköpné a felettesének (Gates) heves ölelkezésbe kezd vele. :D Ezután egykönnyen elkapják a valódi gyilkost, aki Castle-t próbálta bemártani. :D Ez a rész is felkerült a kedvenc részek listámra! :) És amint kijön a magyar felirat, újra megnézem (habár így is értettem, jobb lesz felirattal.

Most pedig következzen az Arrow és a Beauty and the Beast legújabb részei! :D Azokhoz elvileg van már felirat, de ha nincs az se baj! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 30 (kedd), 10:00 
Sztorihajhász

666 Park Avenue 1X05: Nagyon izgalmas a sorozat, szerintem egyre misztikusabb. A mostani résztől kirázott a hideg. Szellemek halott lelkek, üldözések, gyilkosság, eltűnt holttestek. Volt itt minden. Kíváncsi vagyok, ki rabolta ki a széfet, és mit vitt el.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 29 (hétfő), 12:26 
Billentyűzetgyilkos

Castle s01e01-03 kilőve. Tetszik. Jópofa, szórakoztató sorozat, Castle karaktere nagyon jól el lett találva, de én a szerepet egy helyesebb pasinak adtam volna :mrgreen: Nekem kicsit a Bonesra hajaz, de lehet csak azért, mert tegnap pont egy olyan résszel zártam, amiben a Bones könyvéből másolták le a gyilkosságokat, és ugye a Castle is ugyanígy kezdődik.

Kíváncsi leszek, mi lesz a továbbiakban a nyomozónő (Kate talán?) és Castle között, illetve MIKOR lesz az a valami, mert egyértelmű, hogy ez lesz az egyik fő szerelmi szál.

Persze kicsit idétlen, főleg amikor a naaagy, komoly nyomozók betörnek a gyanúsított lakásába, de Kate-nek (?) az első dolga, hogy megigazítsa a sálját, mert hát az roppant fontos ilyen helyzetben... :roll: :D

Egyébként tényleg jó sorozat, érdemes volt elkezdeni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 29 (hétfő), 8:01 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 2X05: Nagyon izgalmas epizód volt. Dr. Whale az, akire az előzetesből tippeltünk. És igen, a halottakat nem lehet visszahozni a halálból, már Rumplestiltskin is megmondta. Azért kíváncsi leszek a következő részekre. Volt itt minden; Rumplestiltskin, Regina, Dr. Whale, Jefferson, Hook. Emmáék nem szerepeltek olyan sokat, de nem is baj. Viszont kivi leszek én arra, mi van a babszár tetején. Mondjuk, szerintem mindenki sejti.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 27 (szombat), 11:55 
Írópalánta

Eddy_ írta:
Tegnap elkezdtem nézni az Arrowt, nekem eléggé bejött, az első két részt meg is néztem hamar, most meg várok a harmadikhoz magyar feliratra. Picit persze hihetetlen, kissé talán nevetséges is, hogy egy rakás géppisztolyos ürge képtelen eltalálni (bocs, egyszer sikerült) egy zöld köpenyes, íjjal rohangászó ficsúrt... :D DE ha az ilyen apróságoktól eltekintünk, tetszik a történet, jók a karakterek, főleg Stephen Amell alakította főszerep, és a spn-ból már ismert Katie Cassidy játéka :) A második részben picit kibuktam, amikor kiderült, hogy Oliver anyja bérelte fel az emberrablókat, és eszerint nagy szerepe van a bűntényekben is, ami miatt Arrow üldözi a listán található embereket. Na meg a rész vége, amikor megjelenik az eredeti Arrow, és élből átlövi a vállát :O Várom már a következő részt!

Szerintem nagyon jó sorozat! :) Bár egyet kell értsek, én is kiakadtam egy picit, amikor kiderült, hogy Olli anyja bérelte fel a maszkos alakokat, csak azért, mert attól retteg, hogy az apja esetleg mondott Ollinak vmit. Mikor az is kiderült, hogy a hajóbaleset megtervezett volt, tátva maradt a szám. Mellesleg tényleg jó, vannak hihetetlen dolgok benne, de jó. :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 27 (szombat), 11:49 
Billentyűzetgyilkos

Tegnap elkezdtem nézni az Arrowt, nekem eléggé bejött, az első két részt meg is néztem hamar, most meg várok a harmadikhoz magyar feliratra. Picit persze hihetetlen, kissé talán nevetséges is, hogy egy rakás géppisztolyos ürge képtelen eltalálni (bocs, egyszer sikerült) egy zöld köpenyes, íjjal rohangászó ficsúrt... :D DE ha az ilyen apróságoktól eltekintünk, tetszik a történet, jók a karakterek, főleg Stephen Amell alakította főszerep, és a spn-ból már ismert Katie Cassidy játéka :) A második részben picit kibuktam, amikor kiderült, hogy Oliver anyja bérelte fel az emberrablókat, és eszerint nagy szerepe van a bűntényekben is, ami miatt Arrow üldözi a listán található embereket. Na meg a rész vége, amikor megjelenik az eredeti Arrow, és élből átlövi a vállát :O Várom már a következő részt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 24 (szerda), 8:26 
Sztorihajhász

Revenge 2X04 - Na, végre úgy tűnik, pörög a sorozat. Azért remélem, Amanda nem hal meg, és anyuci sem próbálja megölni. Izgalmas epizód volt, és mint hallottam, Aiden főszereplő lesz. Szerintem a második évad eddigi legjobb része volt, és kezdenek magukra találni a készítők. Örvendetes dolog.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 24 (szerda), 2:00 
Sztorihajhász

vidor írta:
Annak a szövegnek az ismételgetése már nekem is feltűnt... Szerintem amúgy meg inkább Bruce Wayne :DDD mármint ez a külvilág felé azt mutatja, hogy igazi playboy közben meg nem is, szerintem inkább Bruce-os :D A flashback az erőssége szerintem eddigi 2 rész alapján, mert megvallom őszintén ez a jelenbeli bosszúhadjárat annyira nem izgat, viszont az, hogy mi történt a szigeten, már annál inkább. Főleg a 2. rész végi cliffhanger tekintetében. Úgy érzem lesznek itt még érdekes dolgok dögivel Amúgy meg azért is jó, mert a képregényt magát abszolút nem ismerem, így fog tudni nagy meglepiket okozni.

Na hát azt én se, úgyhogy elvárásaim végülis nem nagyon lehetnek :D
Lol de hát Brucet meg Tonyt is folyton hasonlítgatják egymáshoz XD szóval ja, mindegy, mindkettő :D amúgy mit ad isten, Arrownak is van egy jólelkű házvezetőnője (Tony - JARVIS/Bruce - Alfred. pun intended.).
és mikor is szállnék be egy sorozatba ha nem épp egy cliffhanger után :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 23 (kedd), 9:04 
Sztorihajhász

666 Park Avenue 1X04 - Úgy tűnik, kezd beindulni a történet. Egyre misztikusabb, és a karakterek is jól vannak eltalálva. Azért kíváncsi lennék, ki, vagy mi volt az a valaki/valami, ami kijött a bőröndből. Úgy érzem, az ott maga a Gonosz!

Közben továbbra is nézem a Lost-ot, és végre nekiláthattam a második évadnak. Izgalmasnak tűnik, főleg ezek a többiek, akik a 2X02 végén bukkantak fel fegyverekkel a kezükben. Lesz itt még borzongás, ahogy látom.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 15:06 
Tollforgató

OUaT 2x04: Csak engem nem érdekelt a mesevilág!Rumpel vonulat? :'D Néztem néztem, és tök simán nekiálltam pakolászni mellette... Meela vagy kicsoda meg módfelett az idegeimre ment. . _ . Nem. Nem.
Viszont! Viszont. Hook sztorija bejött. Tetszik. This storyline, I like it. Another!
PLUSZ könyvtáras jelenet awww yeah
És juppí, egy perc Henry, vagy Emma nem volt az epizódban! Köszönööööööm~
És most mi lesz? Áthajózzák magukat az univerzumon? :'D
(Mondjuk nekem se hiányzik ez a Snow-Mary Margaret... Valahogy első évadban annyira bírtam Snow-t... Most meg így... Menjinnen.)

+ Elkezdtem nézni a The Newsroom című sorozatot, és Holy Cow, nagyon jó. Extra adalék, hogy 72 perces az első része, és hujj, az első 10 mekkorát ütött. Ajánlom, ha esetleg marha sok időtök lenne, és nem tudnátok mivel elütni. :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 14:46 
Sztorihajhász

vidor írta:
Ouat 2x04
Na, ez tényleg jó rész volt! Több ilyet, és rendben lesz ez az évad. Amúgy meg vicces, hogy akarva/akaratlanul azok a részek tetszenek, amikben Snow és Emma nincs is xD Amikor átugrottunk a mesevilágba, csak akkor tűnt fel (megint), hogy nem is szerepeltek a részben. Nem mintha bánnám. Hook érdekes karakternek tűnik, nem mellesleg eyecandy is. Remélem sokat fogjuk látni. Augustot szeretném már csak visszakapni, na meg végre megtudni Whale kilétét és rendben leszünk. (És igen, tudom, hogy a kövi részben elvileg kiderül, szóval kíváncsian várom)

Elárulom, hogy a 2X06-os részben visszatér August egy kicsit. Whale pedig a 2X05-os előzetes szerint úgy néz ki, Dr. Frankenstein volt valaha. Mivel ha jól látjuk, épp Danielt készül feléleszteni. Vagy ilyesmi. Hook meg tényleg eyecandy, és mivel főszereplő, tuti látjuk még. Emmáék azért kissé hiányoztak. Jó, csak Emma, a többiek annyira nem. XD

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 14:29 
Tollforgató

Nemámka írta:
Arrow! Na, azt én is elkezdtem nézni :D kicsit olyan "egyszer megnézem aztán ennyi volt" fílingje van, meg picit észrevehetők voltak az egysoros tételmondatok, amiket nem hiszem el, hogy szinonimákkal ne lehetne belesimítani a szövegekbe (pl a folytonos "right his father's wrongs"). de eddig izgalmas volt szerintem :D és az a zöld bőrszerkó valami frenetikus. és szeressük a flashbackeket, meg az iparmágnás-milliomos-playboyokat khmTonyStarkkhm. (de komolyan, a főszereplő Oliver nem tök olyan? :'D)

Ouat 2x04
Na, ez tényleg jó rész volt! Több ilyet, és rendben lesz ez az évad. Amúgy meg vicces, hogy akarva/akaratlanul azok a részek tetszenek, amikben Snow és Emma nincs is xD Amikor átugrottunk a mesevilágba, csak akkor tűnt fel (megint), hogy nem is szerepeltek a részben. Nem mintha bánnám. Hook érdekes karakternek tűnik, nem mellesleg eyecandy is. Remélem sokat fogjuk látni. Augustot szeretném már csak visszakapni, na meg végre megtudni Whale kilétét és rendben leszünk. (És igen, tudom, hogy a kövi részben elvileg kiderül, szóval kíváncsian várom)

TVD 4x02 valaki?
Amúgy a rész maga, nem volt nagy szám, viszont Damon most tetszett benne. Amikor belépett a templomba, a szenteltvizes vicce, na az haláli volt. Meg a rész végi nagy beszéd Richez - szipp :'(
Elena viszont egyszerűen megőrjít! ~x( Komolyan, azért imádkozom, hogy hozzák vissza Katherine-t, mert így, hogy a mostani részben Rebekah sem volt, csak nyafogást kaptunk :S Kath meg jó ellenpontja Elenának, ráadásul arról nem is beszélve, hogy mindig felrázza a jelenléte a sorozatot (akárcsak Elijah-é)
Amúgy meg a mostani részben a Jeremy szál keltette fel a figyelmem, mármint a tetkó esetére gondolok. (Főleg a plakátja miatt, mert ugyanolyan van a kezén.) Állítólag valami viking jelkép (a rettegés sisakja), ami a boszorkánymesterekhez köthető. Hm, érdekes.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 13:28 
Tollforgató

Nikki Blue írta:
Once Upon a Time, elkezdtem. Valóban nagyon jó^^ Úgy látom hamar kifogom végezni :D

Juppí :D :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kidamichan 2012 október 22 (hétfő), 14:39-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 13:09 
Írópalánta

Once Upon a Time, elkezdtem. Valóban nagyon jó^^ Úgy látom hamar kifogom végezni :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 12:57 
Tollforgató

Andro írta:
Kijött a Once Upon a Time 2X04! Imádom! Szerintem ez lett eddig a szezon legjobb része. *.*

Láttam már gifeket, és már én is várom, hogy megnézhessem. * - * (Csak pakoljak mindent el.)

(Nem tudom, jó helyen kérdezem, de Charming tényleg olyan szexuálisállat, mint ahogy azt gifeken láttam?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 9:54 
Sztorihajhász

Kijött a Once Upon a Time 2X04! Imádom! Szerintem ez lett eddig a szezon legjobb része. *.*

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 2:08 
Sztorihajhász

Arrow! Na, azt én is elkezdtem nézni :D kicsit olyan "egyszer megnézem aztán ennyi volt" fílingje van, meg picit észrevehetők voltak az egysoros tételmondatok, amiket nem hiszem el, hogy szinonimákkal ne lehetne belesimítani a szövegekbe (pl a folytonos "right his father's wrongs"). de eddig izgalmas volt szerintem :D és az a zöld bőrszerkó valami frenetikus. és szeressük a flashbackeket, meg az iparmágnás-milliomos-playboyokat khmTonyStarkkhm. (de komolyan, a főszereplő Oliver nem tök olyan? :'D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 13:48 
Írópalánta

Kijött az Beauty and the Beast második része (már magyar felirattal), és természetesen megnéztem. :) Nagyon jó, imádom és már izgatottan várom a következő részt, ami jövőhétre lesz várható. A szépség, nyomozóként dolgozik, míg a szörnyeteg, a múltban orvos volt, majd katonának állt, és kísérleteztek rajta valami új fegyver, a jelenben pedig másokat védelmez. Valami hatalmas! :D

Once Upon a Time, holnap vagy még ma neki is kezdek, láttam pár videót, és képet, amik alapján nagyon jónak tűnik, későbbiekben véleményezem is a sorozatot! :)

Arrow, huhh ez a sorozat. :D Tiszta Robin Hood-os, ez igaz, de talán pont ezért imádom annyira. Olli nagyon jó karakter, és a színész rendkívül jól játssza. Az ex-barátnője - akit Oliver a lány nővérével csalt meg - és közte, szikrázik a levegő, még mindig, a múlt ellenére. Azok ketten tuti együtt lesznek majd (de addig lehet, sokat kell még várniXD) :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 9:10 
Sztorihajhász

kidamichan írta:

Nem is beszélve arról, hogy ha esetleg a hócipőd teli lenne a Disney-változatok hercegnőivel, hát, itt nem azokat fogod kapni. :D

Ez meg a másik.

Na, más téma. Ez a Journeyman hát... egy rész után nagyon langyoska a sorozat, amolyan határeset. Kissé a Sliders-t juttatja eszembe, bár annál lényegesen gyengébb, és kissé ötlettelenebb is. Még megnézek 1-2 részt, aztán meglátom.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 8:45 
Tollforgató

Andro írta:
Nikki Blue írta:
Once Upon a Time listán van, ideje lenne elkezdenem. :) Sokak szerintem nagyon jó sorozat.

Hidd el, bele fogsz szeretni. Eddig akinek ajánlottam, mindenkinek tetszett. Ha szereted a szép tájakat, a klasszikus meséket, és az izgalmas feldolgozásokat, tuti imádni fogod. ^^

Nem is beszélve arról, hogy ha esetleg a hócipőd teli lenne a Disney-változatok hercegnőivel, hát, itt nem azokat fogod kapni. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 17:55 
Sztorihajhász

Nikki Blue írta:
Once Upon a Time listán van, ideje lenne elkezdenem. :) Sokak szerintem nagyon jó sorozat.

Hidd el, bele fogsz szeretni. Eddig akinek ajánlottam, mindenkinek tetszett. Ha szereted a szép tájakat, a klasszikus meséket, és az izgalmas feldolgozásokat, tuti imádni fogod. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 17:24 
Írópalánta

Arrow kijött a második rész (habár még nem találtam feliratot), teljesen megvett magának a sorozat. Már így a legelején. :D Izgulok a folytatással kapcsolatban!

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 11:56 
Tollforgató

Megnéztem az AHS season 2 premierjét, és hát... Öm. Inkább azt mondom, hogy várjuk ki, mit hoz a következő rész, de ez eddig eléggé semmilyenke. ): Ami elég szomorú. Viszont vicces volt az előző évados emberek pofikáját viszont látni! : D Jót derültem rajtuk.

Supernatural S8 E3: (márha nézi valaki) hát... nem ragadott meg ez a rész (se)... Előre-hátra dülöngélő, mormolgató őrültek? Szívet tépő (szó szerint) dráma? ... Well. No thank you. At least not now. De azért én még adok nekik esélyt.

Once Upon a Time S2 E3: mi a fene folyik az amcsi írókkal? Valahogy mindegyik sorozatomban out of character az összes kedvencem. Henry mi az anyád jó bajszát művelsz? Oh, és Emma, persze, egy nagyonmorci ogre majd pont meg fog neked állni, hogy lepuffantsad. Arról nem is beszélve, hogy ki az a hülye, aki egy veszélyekkel teli erdőben elsüt egy fegyvert? Nem, senki se fogja tudni, hogy ott vagytok. Á dehogy. Viszont Jefferson és Grace, jaj, a szívem megszakad, olyan édesek voltak.

Röviden ennyi. : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 10:29 
Sztorihajhász

Nikki Blue írta:
Andro írta:
Én most ennek a Journeyman-nek akarok nekilátni. Ki mit tud róla? Érdemes belenézni?

Ez a sorozat fog menni/vagy már megy a Tv-ben. Sok ismerősöm szerint jó, de van, aki azt mondja nem, így még belese kezdtem. Majd egyszer, ha kevesebb sorozatot nézek. :)
.

Igen, már megy. Ha jól láttam, három rész ment le eddig. Akkor belenézek, első rész le is van szedve.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 10:14 
Írópalánta

Andro írta:
Én most ennek a Journeyman-nek akarok nekilátni. Ki mit tud róla? Érdemes belenézni?

Ez a sorozat fog menni/vagy már megy a Tv-ben. Sok ismerősöm szerint jó, de van, aki azt mondja nem, így még belese kezdtem. Majd egyszer, ha kevesebb sorozatot nézek. :)

Mellesleg köszi. Sikerült megnéznek pár részt a régi Beauty and the Beast-ből, sőt még az újból is az első részt. Mindkettő nagyon jó, és nézem is tovább őket. :) Csak ajánlani tudom.

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 20 (szombat), 6:36 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 16:36 
Írópalánta

Na akkor megvan a ma esti program. Köszönöm. :) Az újból sajna még csak egy jött ki (ha jól tudom), szóval azzal még várnom kell egy kicsit.

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 16:34 
Sztorihajhász

Nikki Blue írta:
Az 1989-esről hallottam, bár csak képeket látta belőle. Ez az új tuti eltér attól (látvány világilag, és események szempontjából), amúgy meg ugyanarra a történetre alapszanak. Hm. :) Szerintem mindkettő változatba bele-bele nézek, csak nem lehet olyan rossz az új, a régire meg sokan mondák, hogy jó. :)

A régi végig fennvan Youtube-on angolul.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 16:31 
Írópalánta

Andro írta:
Nikki Blue írta:
Valaki halott már a Beauty and the Beast című sorozatról? Állítólag nagyon jó, nem rég kezdték el.

Én az 1989-es változatot ismerem, az nagyon jó! Ennek az újnak a trailere sem jött be. Valahogy olyan... semmilyen.

Az 1989-esről hallottam, bár csak képeket látta belőle. Ez az új tuti eltér attól (látvány világilag, és események szempontjából), amúgy meg ugyanarra a történetre alapszanak. Hm. :) Szerintem mindkettő változatba bele-bele nézek, csak nem lehet olyan rossz az új, a régire meg sokan mondák, hogy jó. :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 15:47 
Sztorihajhász

Nikki Blue írta:
Valaki halott már a Beauty and the Beast című sorozatról? Állítólag nagyon jó, nem rég kezdték el.

Én az 1989-es változatot ismerem, az nagyon jó! Ennek az újnak a trailere sem jött be. Valahogy olyan... semmilyen.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 13:42 
Írópalánta

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 6:34 
Sztorihajhász

kidamichan írta:
Hát na, ízlések és pofonok. :D Azt se tudom én hogy kezdtem el nézni, mivel a hideg kiráz a műfajtól...

Én úgy hogy Sorozatjunkie-n olvastam róla, és mivel szeretem a horrort, megpróbálkoztam vele. De nem volt bejövős a dolog.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 18 (csütörtök), 23:27 
Tollforgató

Andro írta:
kidamichan írta:

American Horror Story-t várja valaki?

Én ezt az első évad második része után dobtam. Szeretem a horrort, de ez nem ütötte meg nálam a mércét.

Hát na, ízlések és pofonok. :D Azt se tudom én hogy kezdtem el nézni, mivel a hideg kiráz a műfajtól...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 18 (csütörtök), 16:26 
Sztorihajhász

kidamichan írta:

Én ezt az első évad második része után dobtam. Szeretem a horrort, de ez nem ütötte meg nálam a mércét.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 22:09 
Tollforgató

Oh, én nézek OUat-ot, és tumblr-ön szembejött velem egy gifset, amiben Jefferson megtalálja a kislányát, és sírtam. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 21:32 
Tollforgató

Andro: Légyszíves, máskor fehérítsd a spoilert, vagy írd ki, hogy spolier, mert én ezt egyelőre nem akartam tudni. Köszi.

Arrow 1x01
Szerintem nagyon jól indult, nekem is tuti nézős. Én kifejezetten örülök, hogy nolanesre vették a figurát (már a Batmannél is bejött, szerintem itt is jót fog tenni), amúgy meg nagyon kíváncsi vagyok, mi történt azon a szigeten.

Hart of Dixie-t valaki? :D Én annyira imádom, felüdülés nézni a részeket, de komolyan. Azért kicsit szomorú vagyok, h. a második részben nem kaptunk semmi Lemon/Wade jelenetet, mert tökre megnéztem volna,ahogy Wade kicsit szívatja, na meg, hogy Lemon, hogy vág vissza. Még mindig Lemon és Wade a legjobb, de itt senkivel sincs gondom, mindenkit lehet szeretni valamiért, még George-ot is xD Bár az utóbbi 2 részben kicsit idegesített, de nem vészes, amúgy is biztos vagyok benne, hogy Zoe csak azt hiszi, hogy szereti, de amúgy meg nem is.

TVD 4x01
Kellemes csalódás volt az évadnyitó, mert kicsit a 3. évad második fele nekem nem azt adta, amihez hozzászoktam, de ez a kezdés kicsit visszaadta a hitem. Tökre várom a következő részt, remélem a színvonal csak folyamatosan nőni fog tovább :) Bár most Klaus nagyon a bögyömben van azért, amit Rebekah-val művelt, alig várom, hogy Elijah visszajöjjön, és jól s***be rúgja :D

GG 6x01-02
A nyitó rész szerintem szörnyen rosszul sikerült (akárcsak az előző évad fináléja), viszont ebben a 2. részben már voltak olyanok, amik kicsit emeltek a színvonalon. Bár a sorozat még mindig rossz, deNelly Yuki (tök örültem neki, jó volt, látni a kontrasztot közte és Blair közt), Georgina, Dan azért jók voltak a részben. Blair olyan, mintha visszafejlődne, szánalmasan viselkedett, mintha még mindig 16 éves lenne. Chuck szála annyira uncsi, hogy betudnék rajta aludni, de komolyan. Serena most ebben a részben nem idegesített! :D A pasija érdektelen, viszont a kiscsaj, akit behoztak Nate-nek (Sage), még kaphat jó szálat. Dant imádom, mindent a szájába adnak, amit gondolok az egészről. Kíváncsi vagyok arra a cikkre. Georgina meg Georgina :D Nate meg továbbra is csak statisztál

Ouat 2x03
Nem tudom, nekem az előző 2 rész milliószor jobban bejött. Ez valahogy nagyon nem. Jefferson jó volt aztán ennyi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 13:06 
Írópalánta

Ma kezdtem el Arrow sorozatot, mivel még csak az első rész jött ki sokat nem mondhatok, de az már biztos, hogy nézni fogom! Nagyon jó a története, és Oliver karaktere is nagyon oda vág. Szerintem nagyon eltalálták, remélem lesz ez is olyan jó, mint a Smallville - ahol A Zöld nyílas, Oliver más színésszel, de szerepelt. Viszont abban nem ismerhettük meg ennyire, pedig eddig csak egy episodot láttam az Arrow-ból. Hm... már nagyon várom a folytatást. :D

Castle 5.évad negyedik része ma hajnalban volt, és természetesen felkeltem megnézni! :D Egyre jobb, ebben a részben már több Caskett-et kaphattunk, és a következő rész promójából kiderült, ha az ötödik rész is hihetetlen jó lesz. Tuti annak is felkelek a premierjére - ami két hét múlva lesz. Jövőhéten elnökválasztási vita miatt nem lesz, sajnos. De nem baj, addig izgulok a folytatást illetően! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 9:28 
Sztorihajhász

herika írta:
Andro írta:
Én viszont totál belezúgtam a Once Upon a Time második évadába is. Istenem! A harmadik rész olyan szívet tépő, és egyben izgalmas is volt. Le is szedtem gyorsan még tegnap reggel, és azon melegében meg is néztem.

Nem hittem, hogy lehet még fokozni a dolgokat, de nagyon jó volt!

És a következő részben érkezik Hook kapitány! Sőt! August is visszatér a 2X06-os részben! Tömör gyönyör! *.*

mod. szerk.: teljesítettem Vidor kérését. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 9:21 
Könyvmoly

Andro írta:
Én viszont totál belezúgtam a Once Upon a Time második évadába is. Istenem! A harmadik rész olyan szívet tépő, és egyben izgalmas is volt. Le is szedtem gyorsan még tegnap reggel, és azon melegében meg is néztem.

Nem hittem, hogy lehet még fokozni a dolgokat, de nagyon jó volt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 16 (kedd), 6:18 
Sztorihajhász

Eddy: Akkor rendben van. Örülök, hogy tudtam segíteni. Mellesleg, én mindent vagy online nézek, vagy nem torrenttel töltök le. ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 13:59 
Billentyűzetgyilkos

Andro: Visszafele. Az Internátus akkor már tárgytalan, köszi :)

Igen, igen, Miles! Egyébként tényleg egy jó karakter, csak hát kicsit túlzásba viszik nála a dolgokat szerintem. Viszont Burke jól játssza, sokkal jobb az alakítása, mint a twilight-ban volt Swan-papaként...

Egen, a google-ös fazon :D Kíváncsi leszek, hogy később mekkora szerepe lesz. Gondolom elég nagy, a számítógéptudásából kifolyólag. Biztos hogy sokban fog segíteni, amikor majd visszaállítják az áramot, főleg, hogy azt a csajt, akit kerestek, akihez Charlie apja elküldte őket, meghalt. Az milyen poén volt egyébként, amikor Mr Google megtalálta a számítógépet a padláson, és jóformán sírva fakadt, hogy még láthat ilyet :D

Akkor később csak még rosszabb lesz neked, Andro, mert hogy Charlie a főszereplő lényegében :'D Szívás, ha az ember olyan sorozatot néz/szeret, amiben pont a főszereplő a leginkább nem-kedvelt karakter...

Engem inkább Nate, aki igazából nem is Nate, érdekel, a rosszfiú. Persze az egyértelmű, hogy később át fog állni, összejön Charlie-val, heppiend, tiszta sablon-szereplő, de azért van benne lehetőség, ha nem ugyanazt a sorsot szánják neki, mint minden második sorozatban a hozzá hasonlókhoz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 13:59 
Írópalánta

Andro: Miles bácsi, jaja :D Hát, Revolution egyenlőre nem nőtt annyira a szívemhez, csakis Billy miatt kezdtem nézni. Még várok egy kicsit, hátha lesz valami (bár alig kezdték még el). Meglátjuk. Vannak jó jelenetek, izgalmas stb. Szóval nagyon remélem az évad közepe felé lesz már valahogy! :)

A Dallas új részeit elkezdtem ma letölteni. Tudom, megy a Tv-ben, de nem igen néztem ez idáig. A múltkor végig néztem egy részt, és nagyon megtetszett, szóval gondoltam egyet és töltögetni kezdtem. :) Már azzal az egy résszel megszerettem, és alig várom, hogy nézhessem a sorozatot!

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 13:39 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Ó, az Internátus ! Talán a negyedik évadig jutottam el, aztán elfogytak az új részek, nem volt hozzá felirat sehol, és végül el is felejtettem, pedig szerettem nagyon :)

Ehhez tudok online nézős linket, ahol az utolsó évad van csak spanyolul. Ha az megfelel.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 13:38 
Sztorihajhász

Nikki Blue írta:
Eddy_: Igen jó sorozat, kedvencem.! :) Revolutiont én is láttam, szerintem te Billy Burke-ra gondolsz (ez az eredeti/színészi neve), nekem az ő karaktere jött be a legjobban a sorozatból, bár egyet értek, egy icipicit túlzás volt az a jelenet (bár számomra tényleg minimálisan).

Miles bácsi? Ő a legjobb a sorozatban, meg az a szemüveges ürge, akinél a nyaklánc van. És észrevette valaki, hogy Giancarlo Esposito is játszik benne? A Once Upon a Time-ban ő játszotta Sidney Glass-t az első évadban. Néztem az első részt, mire rájövök, ez a pofa nekem ismerős. Utánanéztem, és ledöbbentem.

Charlie az, aki nagyon irritál. Már az első rész óta imádkozom, hogy egyszer valaki nyírja már ki! Olyan semmilyen karakter, aki vagy kiabál, vagy csak bámul, de igazából csak van.

A Revolution egyik nagy hibája, hogy semmit sem mutatnak szinte a világból. Pedig érdekes lehet, hogy hogyan élnek a hétköznapi emberek áram nélkül. Bár nem tudom, áramot a villámlásból is lehet nyerni, nem?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 12:11 
Billentyűzetgyilkos

Ó, az Internátus ! Talán a negyedik évadig jutottam el, aztán elfogytak az új részek, nem volt hozzá felirat sehol, és végül el is felejtettem, pedig szerettem nagyon :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 15 (hétfő), 11:29 
Zöldfülű

Én csak most kezdtem neki a Bárkának. :) Nagyon jó, szerintem nagyon hamar túl leszek rajta! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra